Találatok a következő kifejezésre: A férfiak százaléka homoszexuális (2 db)

A férfiak hány százaléka homoszexuális beállítottságú?

Legjobb válasz: Ezt nem lehet mérni, mert nem mindenki valja be.

Ezt nem lehet mérni, mert nem mindenki valja be.
nem tudom, de állítólag mindenkinek van legalább 1 meleg ismerõse, csak nem tud róla :)
Becslések szerint 2-4%.
Nekem 2 is van :S Az egyiket Laci néninek hívják a gyerekek, a másikat meg Gyurcinak :)
a suliban is van egy buzi 800 fõböl 1 :D de lehet van aki titokban buzi :D a miénket úgy hívják hogy Dzsordzsó am Gyuri XD a szalagavatón hogy táncolt Jackson-ra XD
Nem tudom de ha valaki szépen tud rajzolni és már volt olyan hogy a Dragon Ball -ból Kakarottot és Vegitát buzinak rajzolta annak azt kivánom hogy repedjen szét a lu.....! Ja és ne találkozunk mert én megbaszom de nem ugy az biztos!!
Nem tudom pontosan, de szerintem azért vannak jónéhányan. Fiúknak egy bizonyos életkorban (változó) vannak effajta korszakaik, fõleg ha az illetõnek van egy legjobb barátja (nem haverja!), akkor idõszakosan kialakulhat valami plátói vonzalom, de hamar kinövik. Persze aztán van aki nem... nekem semmi bajom a melegekkel (mert ha velük lenne, akkor lenne az indiánokkal és a kínaiakkal is, ami persze nincs), de én nem leszek az, sose tudnám megszeretni a dolgot.
5-7% homoszexuális, erre jönnek rá a biszexuálisok. Azoknak az aránya akik rendszeresen közösülnek más férfiakkal mintegy 10%! Mindenkinek több, mint 1 meleg ismerõse van, csak nem tudtok róla.
80 százalékuk ratyi. aki bedugatja a barátnöjével az ujját a seggébe, az már ratynak számit, az szivesen bele is ülne egy jókora méretes kékeresbe. az is, aki csak ott simogattaja magát. fuj. ratyik vagytok fiuk!! minnél idösebb a férfi, annál jobban bebuzul, mert i9génye van a fenéktáji kényeztetésre is. fuj fuj fuj. ti nem vagytok férfiak, csak ratyik!
100-ból 2 vallja be és vagy 30 biszex kb
szinte mind buzeráns. amelyik már baszott seggbe, az tuti!!! és az is, amelyik akar.- már mint a csajával. ezek mind ratyi jelek!!!! szinte az összes buzzancs. ennyi.
Szerintem mind a kettõ több. A biszexuális legalábbis biztos.
Azt kihagytam, hogy a homoszexuális és biszexuális viselkedés nem mindig jelent biszexualitást. Pl. börtönökben, meg más egynemû helyeken ideiglenesen megváltozhat az emberek szexualitása, de miután ez a korlátozás elmúlik, általában visszatérnek a régi énjükhöz. Vagy pl. sok olyan lány is váltott már leszbicsókot, aki csak a fiúknak akart ezzel tetszeni. Emós fiúk között is van, aki a lányok kedvéért csókolózik egy másik fiúval. Az pedig, hogy kit látunk férfiasnak vagy nõiesnek, nagyon változó lehet. Szigorúan megítélve a férfiak többsége nem eléggé férfias, nem "igazi" férfi. Ettõl viszont még nem lesznek homoszexuálisok, ugyanúgy, ahogy egy ronda nõ sem lesz automatikusan leszbi. Ellenben sok, elsõre férfiasnak tûnõ pali homoszexuális, ugyanúgy, ahogy sok szép nõ leszbikus. Az, hogy mit tartunk férfiasnak vagy nõiesnek, néhány évtized alatt is megváltozhat. Száz évvel ezelõtt a kisfiúknak színes szalagot fontak a hajukba - ma ezt csak a lányokkal teszik meg. Néhány évtizeddel ezelõttig a hosszú hajat nõiesnek tartották (van is egy mondás: hosszú haj, rövid ész). Ma a rockerek, vagy pl. Antonio Banderas rendkívül férfiasnak számítanak, annak ellenére, hogy általában hosszú a hajuk.
"Reális az, hogy a férfiak kb.2%-a homoszexuális, s ezen felül még néhány százalék biszexuális? Vagy esetleg többen/kevesebben vannak?" Nem tudni. A tudományos kutatások 2-3%-ra teszik a homoszexuálisok arányát, és ennél többre lövik be a biszexuálisokat. De a bik száma elég bizonytalan: egyesek szerint 4-5%, mások szerint akár 25% is lehet az arányuk. Utóbbi azért olyan magas, mert már azt is biszexualitásnak veszi, ha életed során akár csak egyszer, futólag megfordult a fejedben a gondolat, hogy ki kéne próbálni egy másik férfival/nõvel. Valószínû, hogy a homoszexuálisok száma nem túl sok, különben nem kérdeznél ilyet, hanem látnád õket magad körül. A 2-3% elég hihetõ, és sok országban hasonlónak találták, úgyhogy ez elég biztosnak látszik. A 3% persze nem mind jelenik meg homoszexuálisként: - egy részük gyerek - egy részük pap, szerzetes, gerincsérült, vagy más okból él cölibátusban - egy részük fél az elõítéletektõl, ezért nem kezdeményez senkinél, vagy barátnõje/felesége van - egy részük homoszexuálisként él, de ezt titokban tartja, félelembõl - egy részük pedig ugyan nem tartja titokban, hogy homoszexuális, de nem is visel rózsaszín ruhákat és normálisan beszél, ezért az átlagemberekben fel sem merül, hogy azok. Így a "látványos" melegek száma a becsült 3%-nál jóval kevesebb, kisebb falvakban, illetve vallásosabb helyeken pedig (pl. Iránban) szinte 0.
Nem reális. 10% az arány, stabilan már nagyon-nagyon régóta. A nõknél is. A divatot most hagyjuk, az egy kicsit változtathat rajta, a felszínen.
Szerintem érdekesebb azt megszámolni hogy egy kiskacsán mennyi tollpihe van mint ezen agyalni.
Szerintem ez az adott populáció létszámának függvénye.
szerintem több mindkettõ különben már kihaltak volna
na ezt a statisztikat honnet vetted?:-)
Több homoszexuális mondjuk férfinak õket.. Nézd meg a pávákat... 100% homokos hajlam...
Csak 2%? :O

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!