Találatok a következő kifejezésre: A férfiak százaléka (31 db)

kb 60 szazaleka
Ha ez segít, egy 45 éves ismerõsöm állandóan dugna.. akár minden nap. Az 50 éves barátom kb. hetente egyszer.
A kérdező hozzászólása: Hát csak meg lehet mondani..
Komolyan! Szerinted itt volt normális válasz? :-)
igen kb 61, 23947999999%
A kérdező hozzászólása: Ez nem túl jó hír, de azért köszi a normális válaszokat!
A kérdező hozzászólása: mármint elõzõ elõtti
A kérdező hozzászólása: kb te majom
60
61, 23947999999%
80 évesek is kívánják még.

Szerintetek a férfiak hány százaléka mer leszólítani egy nõt?

Van valami ilyen irányú felmérés? :D

Legjobb válasz: Nincsen ilyen felmérés,de a sok elvárás és visszautasítások miatt egyre kevesebben,amit hozzáteszek ne fogjon senki a férfiakra,mert pontosan a nõk alakították ezt így ki. Én meg arra lennék kíváncsi,vajon mennyi normális srácnak van barátnõje,aki meg is becsüli õt és hûséges hozzá. :)

Nincsen ilyen felmérés, de a sok elvárás és visszautasítások miatt egyre kevesebben, amit hozzáteszek ne fogjon senki a férfiakra, mert pontosan a nõk alakították ezt így ki. Én meg arra lennék kíváncsi, vajon mennyi normális srácnak van barátnõje, aki meg is becsüli õt és hûséges hozzá. :)
Lehetne egy felmérés arról is, hányan szólítják le normálisan, meg hányan tirpák módon a nõket.
szerintem 30-40% személyes tapasztalat alapján ahogy az ismerõseimet ismerem. Jóval kevesebb az egyedül lévõ gyáva mint egy csajozós aki megszólítja õket.
Nekem megy... én hány százalék vagyok?
Nincs. Viszont lehetne olyan, hogy hány százaléka teszi normálisan és hányat küldenek el bunkó módon. Arra kíváncsi lennék.
A kérdező hozzászólása: Én is kíváncsi lennék. :D

Szerintetek a férfiak hány százaléka csalja meg a feleségét?

(Magyarországon)

Legjobb válasz: Eddigi számításaim szerint 33,4%. Pesten a legdurvább az arány, itt a férfiak 64,8%-a hûtlen. Pornóapátiban viszont talán a világon is egyedülálló statisztikára bukkantam, 1 ember volt eddig hûtlen kedveséhez.

Eddigi számításaim szerint 33, 4%. Pesten a legdurvább az arány, itt a férfiak 64, 8%-a hûtlen. Pornóapátiban viszont talán a világon is egyedülálló statisztikára bukkantam, 1 ember volt eddig hûtlen kedveséhez.
Egy tavalyi kimutatás szerint Magyarországon 10 férjbõl 9 élete során legalább egyszer megcsalja a feleségét. - Szerintem nem is egyszer...
A kérdező hozzászólása: Én is olvastam azt a kimutatást és nagyon aggaszt, nem akarok olyan társat aki képes lenne így becsapni (vagy a férfiak ezt nem így élik meg?!) És hát ezek alapján kevés rá az esély, hogy hûséges párt találjak...
átlagba a nõk többször csalják meg a férjüket mint fordítva...na ezt kapd ki.én ilyen statisztikát láttam
Szerintem ki lehet fogni ilyet. Bizalom kell hozzá, elkötelezettség a másik iránt. Azért, hogy a pasi ne menjen félre, a nõnek is dolgoznia kell, nem csak siránkozni, ha a hiányzó dolgokat máshol keresi a férj. A párom pl még soha nem csalt meg senkit. Egyszer, egy buliban csókolózott egy másik lánnyal és hónapokig lelkiismeret-furdalása volt miatta. (akkor nem én voltam a barátnõje) Egyébként én olyanokkal találkoztam, akik szakítottak, hogy félredughassanak. A legdurvább ez a szöveg volt (nem velem esett meg): nyárra külföldre megyek, szakítsunk, mert az értékrendembe nem fér bele a megcsalás. Ha visszajöttem, majd megkereslek.
"Kategória: Szépség és divat" ????
Most elkezdtem írni valamit csak az a baj hogy fennakadtam a trágárságszûrõn úgyhogy csak annyit írnék hogy hatalmas tévedésben van itt egy-két ember.Mindenki tudja hogy a nõk ezerszer csalfábbal mint a férfiak és hogy ennek legfõbb oka a pénz..és ennek érdekében senki és semmi sem számít......
Már olvastam errõl egy statisztikát. Állítólag 10-9 megcsalja. Ha csak a barátaimat nézem... van akinek gyönyörû barátnõje van, mégis amint adódik egy betömetlen lyuk, már ugranak is.
61, 49%
én akiket ismerek és huszonévei elején vannak, itt olyan 70% van egyedül, és 30% kapcsolatban.
én akiket ismerek embereket magamat is beleértve 40-50%-nak nincs, így 20 körül korosztályban
A buz*kat, házasokat és idõseket leszámítva, mondjuk hogy 24 éves kor alatt kb 20%-nak. Szerintem.
60-70% körülbelül.
Kivesszuk a fiatalokat, az oregeket, a hazasokat, a melegeket, akkor kevesnek nincs...
Nekem sincs de am sztem kb. 60%
53, 76
szerintem olyan 85-90% ha a házas, meleg, idõs, stb minden honfitársunkat beleszámoljuk

A férfiak hány százaléka szeretkezik élete során legalább egy szűz nővel?

Legjobb válasz: Én mindenesetre javítom az arányt.

Én mindenesetre javítom az arányt.
xD
70%
0%-a... ezt a hülye kérdést!
6-os vok. Igazából nem tudom h mit is gondoljak:) Minden estre biztos van szüztelenitõ férfi. De a százalékát azt nem tom.
A kérdező hozzászólása: mert még nem voltam szûz nõvel.... miért mit gondoltál? :)
Csinálj róla egy szocilogikai kutatást és megtudód. De ezt mért fontos ?
A kérdező hozzászólása: ezt mibõl gondoljátok?
42, 3456
A számításaim szerint 58, 23% Mivel: Ebbe beletartozik az hogy a mai nõk mekkora egy ribancok és már 14-15 évesen elveszítik... ezért azok a férfiak akik késõbbre hagyják már nem fognak szûz nõt találni...
Sosem éreztem rá ingert.
Probalkozni lehet, csak nem nagyon fog sikerulni :)
Ja és az az 1% az foley :D
65% XDD
70%
már megint az a fránya katéter :D
googleba beírod h foley azt kidobja a katétert is xD
Sünii, te miért tudod, hogy van ilyen nevû katéter? :((((
99%
Soha nem fordult meg a fejemben!
Nagyon nagyon sok egypárnak sikerült is.
szerintem a ferfiak 55-60 %-a biztos. Van egy ilyen resz is asszem a Horrora Akadva 2-ben hogy a csavo toliszekes es a csaj le akarja pippantani, de a csavo azt mondja neki: szerinted en nem tudom megcsinalni??!! azt elkezdte lesz*pni magat. eleg undorito volt.. en egy olyan sraccal tuti nem jarnek aki probalkozott ilyennel..ferfiak, fiuk inkabb hagyjatok ezt a csajokra! ;)
a 4. komolyabb kapcsolatomban tartok, ebbõl 1 férfi csinálta egyszer kiváncsiságból fiatalon 2 nagyon furán nézett rám, mikor megkérdeztem csinált e már ilyet 1 pedig hónapokig nevetett hogy még a kérdés maga is mennyire vicces nem hogy valaki ilyet csináljon
Fiatalabb koromban leszoptam magam 1x de fájt utána a hátam, most már tuti nem tudnám.
"Próbálkozni lehet, csak nem nagyon fog sikerülni" -Nekem akkor, hogy sikerült?Pedig még dagi is vagyok.Ekkora dákóm lenne? XD
A nagykorú polgártársaink zöme volt már beszopva. Többnyire mind magától.
Jah és ha mellé beírod, hogy "gyakori kérdések", akkor látható, hogy mennyien raktak volna már meg :D
Én próbáltam, de nekem nem megy. 17-es segítesz ? :-)

A férfiak hány százaléka homoszexuális beállítottságú?

Legjobb válasz: Ezt nem lehet mérni, mert nem mindenki valja be.

Ezt nem lehet mérni, mert nem mindenki valja be.
nem tudom, de állítólag mindenkinek van legalább 1 meleg ismerõse, csak nem tud róla :)
Becslések szerint 2-4%.
Nekem 2 is van :S Az egyiket Laci néninek hívják a gyerekek, a másikat meg Gyurcinak :)
a suliban is van egy buzi 800 fõböl 1 :D de lehet van aki titokban buzi :D a miénket úgy hívják hogy Dzsordzsó am Gyuri XD a szalagavatón hogy táncolt Jackson-ra XD
Nem tudom de ha valaki szépen tud rajzolni és már volt olyan hogy a Dragon Ball -ból Kakarottot és Vegitát buzinak rajzolta annak azt kivánom hogy repedjen szét a lu.....! Ja és ne találkozunk mert én megbaszom de nem ugy az biztos!!
Nem tudom pontosan, de szerintem azért vannak jónéhányan. Fiúknak egy bizonyos életkorban (változó) vannak effajta korszakaik, fõleg ha az illetõnek van egy legjobb barátja (nem haverja!), akkor idõszakosan kialakulhat valami plátói vonzalom, de hamar kinövik. Persze aztán van aki nem... nekem semmi bajom a melegekkel (mert ha velük lenne, akkor lenne az indiánokkal és a kínaiakkal is, ami persze nincs), de én nem leszek az, sose tudnám megszeretni a dolgot.
5-7% homoszexuális, erre jönnek rá a biszexuálisok. Azoknak az aránya akik rendszeresen közösülnek más férfiakkal mintegy 10%! Mindenkinek több, mint 1 meleg ismerõse van, csak nem tudtok róla.
80 százalékuk ratyi. aki bedugatja a barátnöjével az ujját a seggébe, az már ratynak számit, az szivesen bele is ülne egy jókora méretes kékeresbe. az is, aki csak ott simogattaja magát. fuj. ratyik vagytok fiuk!! minnél idösebb a férfi, annál jobban bebuzul, mert i9génye van a fenéktáji kényeztetésre is. fuj fuj fuj. ti nem vagytok férfiak, csak ratyik!
100-ból 2 vallja be és vagy 30 biszex kb
szinte mind buzeráns. amelyik már baszott seggbe, az tuti!!! és az is, amelyik akar.- már mint a csajával. ezek mind ratyi jelek!!!! szinte az összes buzzancs. ennyi.

Aki férfi 10 nõvel le tudott feküdni, az a férfiak hány százalékát szárnyalta túl teljesítményben szerinted? 100-ból hány férfi képes egyáltalán az életében lefeküdni 10 nõvel?

Az a férfi, aki 10 nõvel lefeküdt úgy, hogy elcsábította õket -tehát nem fizetett érte, a férfiak hány százalékánál jobb ebben? 100-ból hány férfi képes egyáltalán az életében lefeküdni 10 nõvel?

Legjobb válasz: Nem kell legyel szep se kigyurt ahozz, ha jo a dumad akkor sikerulhet, ismerek egy par emberket akinek tobb mint 10 szexualis partnere volt:)

Nem kell legyel szep se kigyurt ahozz, ha jo a dumad akkor sikerulhet, ismerek egy par emberket akinek tobb mint 10 szexualis partnere volt:)
#10 nem csak a szépség dönt, de tény, hogy aki lyukra játszik ez a tényezõ a befolyásoló, de lehet valaki szép viszont úgy dönt, hogy csak 1 igazi nõre vár. míg a csúnya próbálkozik ezerrel, mert mindenkit megakar kapni.
Nem a mennyiség, sokkal inkább a minõség a fontos.
Igen, elég nagy a szórás. A legjóképûbbek akár 1000 nõt is megdughatnak, a legcsúnyábbak pedig örülhetnek, ha valaha egyet sikerül.
A kérdező hozzászólása: Kösz az eddigi válaszokat! Egész életében elérheti. A ma élõ férfiak (18-végtelen) mekkora része szexelt 10, vagy annál több nõvel az életében? De mivel változnak a viszonyok, úgy is kérdezhetném, a ma szexuálisan aktív férfiak (18-50) közül mennyi. Vagy szerintetek inkább a szórás nagy? Szóval sok olyan van, aki a 10 közelébe sosem jut és sok olyan van, aki már nagyságrendekkel lehagyta a 10-es számot régen?
Hát nekem is lehetett volna már vagy 6-7, de én beértem 1el, akivel komoly kapcsolatom volt évekig :) Inkább a minõség a lényeg, és nem a mennyiség :D Nem mondom, hogy néha nem játszadozom el a gondolattal, ha egy jó nõt látok, hogy "aj de megfarkalnám", de ha arra kerülne a sor, nem élnék a lehetõséggel. Engem valahogy nem visz rá a lélek, hogy lefeküdjek valakivel, akit nem szeretek. 20/f
bár nem mondtad, hogy mennyi idõn belül avagy hány éves korig érje el a több mint 10 nõt de olyan 15-30% közé tenném
Nem vagyok egy nagy nõcsábász, de 10 nõvel én is voltam. Az utolsót el is vettem feleségül. De 10 nõ szerintem nem egy nagy teljesítmény,
vannak akik mér rég túl léptek 10 nõn még 18 éves koruk elõtt, de vannak akik 25 éves korig sem jutottak egy nõig sem. nos én a statisztikát lehúzó részleg felé tartozom. akinek pénze van, jóképû, jó a dumája és stb az simán öszeszedi az alantas ösztönökkel rendelkezõ nõket amikból nincs hiány.
Sztem úgy a férfiak 10%-a, természetesen a legjóképûbbek. Nem a duma számít a nõknek, hanem a kinézet.
szerintem ez nem mérvadó. én ha akarnék, minden pénteken vagy szombaton más nõt kúrnék. de nekem inkább legyen egy életbe 3-4 nõm, akivel komoly párkapcsolatba szeretkezek, mint száz nõ, akit csak egyszer megdugtam.
Elméletben mindegyik képes rá :)
53, 2754845%án
50%-uk?
25%
50%
50%
Az ilyen kutatásokkal én elvbõl nem foglalkozom, max. a kukába jók.
Nekem például 30%-om bocsátaná meg. A maradék 70%-om viszont hevesen tiltakozna ellene.
Hát ha jó csaj a másik akkor én is megcsalom vele õt és kvittek vagyunk.
100%

A férfiak hány százalékát mondanád ilyennek?

a férfiak hány százaléka olyan hogy amikor a f...asz feláll az ész megáll? ( megcsalás ).

Legjobb válasz: Pff ekkora hülyeséget. Attól még az ember gondolkozik. Szerinted ha te megvágod magad.Kifolyik a 1 deci véred már nem tudsz gondolkozni??!

Pff ekkora hülyeséget. Attól még az ember gondolkozik. Szerinted ha te megvágod magad.Kifolyik a 1 deci véred már nem tudsz gondolkozni??!
ez hülyeség.. csak a bunkókra meg arra jellemzõ, akinek amúgy sincs sok esze.. akivel amikor beszélgetsz, érzed, hogy úristen hogy lehet ennyire buta valaki. bár ha a lány is ilyen, akkor meg tök mindegy..
Igen a szüzeknek. Egy tapasztalt férfinak ettõl nem. Ki a fene vagy te, hogy ennyire ismered a férfiakat??!!
90%
Baromság ahhoz hogy valaki megcsaljon valakit elõtte meg is kell ismernie, de ismerkedés közben nem áll a farok.
5-10%
99%
Na te aztán értelmes egy ember lehetsz.Általánosításból is jeles vagy. Azért mert téged átvágott egy pasi.Akkor az összes többi egy mocsok szexmániás barom? Aki nem tud megmaradni a párjánál az ne is kezdjen bele.De ettõl még a világ nem ilyen!!
jaj felejtsétek el ezt a kérdést. Vmi12éves szûzlány trollkodik csak.
10%
Hûha, bezzeg a nõket lehet szidni mi? :D És akkor is hazudunk, ha elmondjuk mi nem vagyunk olyanok, amiket írtok. Na tessék, vissza kaptátok! :DDDD Hazudtok ti is! :DDD
Aha.Persze.A nõ szidásból kapjuk ezeket.Van néhány barom és már a másikra megy a mutogatás. UNALMAS MÁR!
ha nem lenne vmi szép bnõm megcsalnám ha egy bombanõ széttenné a lábát, de ez nem fog elõfordulni mert csak széppel jövök össze :D ennyi. f19
A kérdező hozzászólása: a nõk nem tudják ha megcsalják õket, ezért nem szakítanak. ugyanígy fordítva is.
Ugyanannyi % mint amennyi nõben
Mirõl beszélsz? Akikkel találkoztál igen.De nézd már meg, ha ilyenek lennének a pasik csak pár nõnek lenne társa.
A kérdező hozzászólása: hát legtöbb az olyan is. ezt nem kell tagadni.
Jah vagy csak egy csalódott csaj aki rögtön általánosít és lealacsonyítja a férfiakat valami állat szintjére.Akik csak dugnának.
A kérdező hozzászólása: isten vagyok és én találtam fel a férfikat:)
A kérdező hozzászólása: egy férfinak akk is feláll ha meglát egy szép csinos lányt
jó persze te mindent jobban tudsz. Ha valaki ilyen.Akkor tuti nem fog megállapodni egy csaj mellett.Hanem mindig más nõvel fog dugni.Ott ahol tud.
A kérdező hozzászólása: valakinek akk is
A kérdező hozzászólása: mert elvileg ha feláll a farkuk akk a gondolkozáshoz szükséges vérmennyíség nem az agyban van. ezért nem tud gondolkodni. ez igaz?
35 feletti férfiakkal vannak tapasztalataim, ennek alapján mondjuk olyan 20-30%, de szituációfüggõ is. (Ezt az alapján jelentem ki, hogy többekkel voltam már olyan kapcsolatban, hogy izzott köztünk a levegõ, de a többség álló farokkal is tudott racionálisan gondolkodni, és felmérte, hogy nem éri meg... Tehát 10 pasiból 2-3 ugrik azonnal, ha egy nõt megkaphat, 1-2 van, aki csak akkor, ha már alaposan átgondolta, és kicsinek érzi a kockázatot (akár alkohol hatására :) ), a maradék viszont képes józanul gondolkodni. Ez az én nem reprezentatív felmérésem eredménye. A férfiak, akármennyire szexorientáltak is, azért elég racionális lények! :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!