Találatok a következő kifejezésre: A férfiak miért nem tudunk annyit (2 db)

A férfiak bőrhibáiról miért nem tudunk annyit mint a nőkéről?

N? vagyok. Már nagyon tudom milyen testhibákat kaptunk az élett?l pl narancsb?r-cellulitisz, visszér, vizelet gondok, hüvelygomba..

Legjobb válasz: A férfiak bõrhibáiról azért nem lehet tudni sokat, mert minket spec nem érdekel a bõrünk. Vannak kocsik, nõk, sör, arról sokat tudunk. Ahol viszket, ott megvakarjuk, és kész. :-)) De a viccet félretéve, a hüvelygombát leszámítva (megjegyzem, nekem is van canesten a fürdõben, és van úgy, hogy használni is kell) a férfiaknak is vannak visszérproblémáik, vizelési gondnak ott a prosztata. Narancsbõr meg szerintem azért nem gyötör minket, mert oda hízunk, ahova a nõk. A pocak talán jobban kifeszül, vagy a fene tudja. Fenékre és combra meg nem nagyon híznak a férfiak.

A férfiak bõrhibáiról azért nem lehet tudni sokat, mert minket spec nem érdekel a bõrünk. Vannak kocsik, nõk, sör, arról sokat tudunk. Ahol viszket, ott megvakarjuk, és kész. :-)) De a viccet félretéve, a hüvelygombát leszámítva (megjegyzem, nekem is van canesten a fürdõben, és van úgy, hogy használni is kell) a férfiaknak is vannak visszérproblémáik, vizelési gondnak ott a prosztata. Narancsbõr meg szerintem azért nem gyötör minket, mert oda hízunk, ahova a nõk. A pocak talán jobban kifeszül, vagy a fene tudja. Fenékre és combra meg nem nagyon híznak a férfiak.
úgy értem, nem oda hízunk, ahova a nõk.
Teljes mérték egyetértek, sõt ott van még a szifilisz és a tripper, stb. és szerintem nagyobb a bõrkeményedés aránya is a féfiak javára.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm kedves férfiak a választ:) A bõrkeményedésben pedig nem értek egyet mert a testvérem férfi és babapuha a talpa. Az enyém pedig olyan kemény mint a beton. Orvos szerint ilyen jegyben születtem nem tehetek ellene semmit. Leginkább a lábujjaim alatt levõ rész kemény és a nagy, kicsi, kicsi melletti lábujjam. Tehát nem vagyok egy gyönyör:(

Miért rondítják el magukat a nők ilyen mellimplantátumokkal meg szájimplantátumokkal meg nem tudom mikkel, mikor a férfiakat (legalábbis a normálisabbját) úgyse annyira érdekli ez, sőt, inkább taszítja?

Én tudom hogy a n?k között is van egyfajta verseny, maguknak is akarnak tetszeni, de most ne is beszéljünk arról, mikor olyan borzalmas lesz a végeredmény hogy hányni lehet t?le, hanem például egy egyébként jó n? is csináltat magának, akár egy kisebb változtatást, mi szükség rá?

Legjobb válasz: Önbizalomhiány, hülyeség, túl sok pénz, feltûnési viszketegség, folyamatos elégedetlenség, gátlások elleni küzdelem, társadalmi elvárások, szépségideál hajszolása... válogathatsz =D (Bár sokszor szerintem a hülyeség dominál, persze ez nem általánosítható.) Egyébként én sem értem. A mellplasztikát azoknak a nõknek találták ki, akiknek mondjuk betegség miatt le kell venni a fél mellét, vagy nagyon kicsi a melle, és zavarja - nem azoknak, akik alapból C-s kosár kell. A botox eredetileg dettó azoknak lett kitalálva, akit valamilyen sérülés ért, vagy túl vékonyak az ajkai, satöbbi. De azt se arra találták ki, hogy apuci gazdag kislánya tehénsegget (már bocsánat...) csináltasson a szájából.

Önbizalomhiány, hülyeség, túl sok pénz, feltûnési viszketegség, folyamatos elégedetlenség, gátlások elleni küzdelem, társadalmi elvárások, szépségideál hajszolása... válogathatsz =D (Bár sokszor szerintem a hülyeség dominál, persze ez nem általánosítható.) Egyébként én sem értem. A mellplasztikát azoknak a nõknek találták ki, akiknek mondjuk betegség miatt le kell venni a fél mellét, vagy nagyon kicsi a melle, és zavarja - nem azoknak, akik alapból C-s kosár kell. A botox eredetileg dettó azoknak lett kitalálva, akit valamilyen sérülés ért, vagy túl vékonyak az ajkai, satöbbi. De azt se arra találták ki, hogy apuci gazdag kislánya tehénsegget (már bocsánat...) csináltasson a szájából.
A kérdező hozzászólása: Igen, egyszerûen hülyék... Inkább legyen egy kicsit ilyenebb-olyanabb de természetes, mint például labda mellek (az is milyen már...). Meg persze rájöttek a plasztikai sebészek is jó pénz van benne ha másoknak is lehetõvé teszik, nem csak azoknak akik rászorulnak...
Fiatal korom ellenére sem feszesek már a melleim )genetika és a jojó-effektus hatása). Az elõzõ pasim meg is jegyezte, hogy neki nem tetszenek. Azóta csak egy sráccal jártam egy rövid ideig, de õ sem lelkesedett ezen testrészemért. Két választásom marad tehát: vagy beletörõdöm, hogy már ez így marad vagy megpróbálok valahogy javítani a helyzeten, ami pedig csak mûtéttel lehetséges. Szóval szerintem a többi csaj is így van ezzel.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!