Találatok a következő kifejezésre: A férfiak melyik (162 db)

Régen a férfiak melyik oldalukon vitték a barátnőjüket/feleségüket, és melyiken a 'rossz lányokat'?

Legjobb válasz: Akard volt a bal oldalon amit jobb kézzel kirántva védték a nõket, így a jobb oldalon mentek a nõk, aki bárkije lehetett.

Akard volt a bal oldalon amit jobb kézzel kirántva védték a nõket, így a jobb oldalon mentek a nõk, aki bárkije lehetett.
Jaj ez akkora baromság, szerinted ha ez igaz lenne, mégis ki az a hülye aki a "rossz" oldalra beállt volna?
régen a férfiak úriemberek voltak, és a qrvát is a jobb oldalukra engedték ... szóval hülyeség a felvetés
Alapvetõen a jobb oldalon mennek a nõk, de ha biztonság úgy hozza, akkor ez nem számít. És egyébként sem számít ma már ez. Én akkor érzem magam jól, ha a férfi az én baloldalamon van, de mert így kényelmes nekem, a jobb kezem szabad marad. Szerinted annó melyik nõs pasi vállalta volna fel, hogy a bal oldalán visz egy prostit, és mindenki látja ? :)
A régi mondás szerint "Bal oldalon a kutyák és k*rvák, jobb oldalon pedig az úrinõk mennek", ma már ennek nincs jelentõsége.
Igen, én nagyon nagyon nem tartok be szabályokat, fõleg, ami hülyeség, de ha Anyukámmal megyek valahova, én is nõ vagyok, a jobb oldalamon megy. El sem tudnám máshogy képzelni, ha meg férfivel vagyok, akkor én megyek a pasi jobb oldalán, akkor az ellenkezõje zavar. EZ csak szokás nálam talán, de kényelmetlenül érzem magam egy férfi bal oldalán.
Csatlakozom az elsõhöz. Viszont sok fiatalember még mindig tudja ezt a baromságot, pedig nincs jelentõsége, fõleg ma amikor senki nem tart be már semmit.
#6 az indoklásod eleje jó, a többi nem: tehát azért mentek jobb oldalon, hogy a bal oldalon hordott kard ne csapkodja menet közben a másikat ... ez lehetett nõ, és lehetett felsõbb rangú valaki is és úgy gondolom az baj, ha ma van aki nincs tisztában azzal, hogy a tisztelet jele valakit a jobb oldalára engedni menet közben ... vannak olyan illemtani szabályok amiket célszerû továbbörökíteni ... hogy miért? csak
#8 látszik, hogy némiképp idõsebb vagyok ... igen, az a tisztelet jele
Az a tisztelet jele, hogy a másik hol megy mellette ez most komoly? Hagyjuk már a hülyeségeket, hagyományokat meg akkor kell betartani ha mindet betartom nem csak kényem kedvem szerint párat ami nekem kedvez.
Nekem is a tikkem :D Ennyi válasz egy ilyen kérdésnél :)
a tik, tikkelés nem helyes kifejezés ebben az értelemben
az a hepp
Én alapból nem mennék sehova olyannal, aki rosszlányokkal is mászkál, így nem kell ez a megkülönböztetés.
mi az a tik?

A férfiaknak melyik ujján szokott lenni az ezüst gyűrű?

Legjobb válasz: Amelyikre felveszi. Nekem személy szerint egyiken sincs.

Amelyikre felveszi. Nekem személy szerint egyiken sincs.
Nekem a bal kéz gyûrûsujján van egy ezüst görög-mintás karikagyûrû.
A kérdező hozzászólása: kössz a válaszokat

A férfiak melyiket szeretik jobban?

1. Klasszikus szépség, babaarcú, stílusa, öltözködése kifinomult, visszafogott, intelligens, "úrilány", de nem sznob. Kedves, értelmes, lehet vele beszélgetni stb...

Legjobb válasz: Kedves, értelmes legyen. Nem érdekel, hogy minden porcikája tökéletes legyen. Szerethetõ legyen, és szeressen, tehát egyértelmûen és gondolkodás nélkül az elsõ :)

Kedves, értelmes legyen. Nem érdekel, hogy minden porcikája tökéletes legyen. Szerethetõ legyen, és szeressen, tehát egyértelmûen és gondolkodás nélkül az elsõ :)
Nekem az jönne be a kettõ közül, amelyik a barátnõm akarna lenni... Tartsd magad ahhoz, amilyen valóban vagy, soha ne akarj másnak mutatkozni...Az hazugság... Teljesen mindegy milyen a lány, ha valamiért beleszeretek... És nem a ruha teszi az embert, hanem a viselkedése és a modora...
1. Énse vagyok hmcs, szal nem illik hozzám egy bombanõ. És nem is keresek ilyet.
A szemem a 2.-on akadna meg elõbb, bnõnek viszont az 1. kéne :)
hm.. a domina típus jelzõt át kéne tenni az elsõbe, és akkor a választásom stabilabb lenne.. de minden esetre így is az 1.) választom.
Érdekes, én azt vettem észre, hogy a 2. jobban kedvelt a férfiak körében, amit sajnálok, mert én az 1.-be sorolnám magam.

A férfiaknak melyik a legjobb pc?

Legjobb válasz: Egy intel i7 CPU-val szerelt, legalább 8GB ram, és, ha igazán boldoggá akarod tenni, dobjál hozzá egy 256GB-os SSD-t. Orgazmusa lesz tõle :)

Egy intel i7 CPU-val szerelt, legalább 8GB ram, és, ha igazán boldoggá akarod tenni, dobjál hozzá egy 256GB-os SSD-t. Orgazmusa lesz tõle :)

A férfiak melyik lányt választanák szívesebben?

Egy olyan lányt, akinek hatalmas kék szemei vannak, mosolygós arca, és szőke haja, őrült, könnyű lenyűgözni, imádja az extrém dolgokat, hatalmas művészi érzéke van, de szeret a társadalom ellen menni és nem fél az illegális dolgoktól. Viszont nagyon rendes, jószívű, csak van egy "tipikus modora". Vagy egy olyan lányt, akinek kék a szeme, a haja barna, szintén művész, de nagyon bátor és soha nem veszti el a fejét feszült helyzetekben sem, elég visszafogott, viszont sok romantikus ábrándja van, és szeret horgászni?

Legjobb válasz: Amelyiknek nagyobb a melle :p

Amelyiknek nagyobb a melle :p
inkább a pecázós... oszt mennénk a ladával beetetni
Második.
2.
Az elsõ kell nekem. Aki magára ismer, dobja be magát a postaládámba! Köszipuszi!
A másodikat, ugyanis az elsõhöz nem szívesen járnék be beszélõre.
Másodikat, ez egyértelmû.
Fogadjunk kérdezõ, hogy te a szõke vagy:DD
elsõ!
Hát ne a kövéret, meg a narkósat se. A nemdohányzó, nemcsúnyát válaszd.
Második.:)
nem szeretek pecázni.

Szőke vagy fekete nők tetszenek jobban a férfiaknak? Melyik a vonzóbb?

Legjobb válasz: teljesen mindegy ha az arca csúnya

teljesen mindegy ha az arca csúnya
A múltkor volt a tv-be egy felmérés miszerint a szõkék tetszenek jobban a pasiknak. És ezt saját tapasztalatból is mondom mert amég szpke voltam pár hónappal ezelõtt buliba is sokkal többen odajöttek meg megnéztek mint most sötétbarna hajjal.
vörös
Barna.
Sötétbarna, én alig várom hogy kikopjon a hajam , enyém a legsötétebb barna de akarom hogy világosodjon picit
Mármint melyik férfinak? Mert nem kéne általánosítani, mindenkinek más jön be. Normális pasi úgysem hajszín alapján dönt.
Barna..
Tapasztalatom szerint inkább a fekete hajért vannak oda a férfiak (az utóbbi években). Van olyan ismerõsöm, aki inkább egy csúnyább arcú fekete hajú nõt választ, mint egy szebb szõkét. Ettõl függetlenül egy normális!! férfi tényleg nem a hajszín alapján választ.
Szerintem meg attól függ, kinek mi áll jól. Ha valakinek a szõke áll jobban, az emeli ki a szemét, a vonásait, akkor nyilván jobban tetszik a férfiaknak, mint fekete hajjal, ami esetleg nem volt elõnyös rajta. Az tény, hogy egy szõke nõt, sokszor gyakrabban megnéznek, mert feltûnõbb szín, mint pl. a barna, de ez még nem jelenti azt, hogy tetszik is nekik az illetõ.
annyi ilyen+ilyen kérdés van! használ bátran keresõt vazze
SZÕRÖS, SZÕRÖS, SZÕRÖS......
Csupasz/nagyon rövid fazon...
csupasz, vagy fazon 19/F
csak dzsungelt ne. Én a borostát szeretem:D rulz 17/F
teljesen csupasz!
Teljesen csupasz!
Csupasz az igazi:)
Csupasz , vagy fazonírozott , nem szeretjük a dzsungelt.
csupasz a helyes válasz
j*
csupasz, büdös, ragadós, tiszta,

Női boxeralsó, tanga vagy bugyi? Mit viseltek szívesebben? És a férfiak melyiket szeretik jobban látni a nőn?

Legjobb válasz: Tangát hordok.Francia bugyis voltam.de a párom.célzott hogy tanga.jobban.bejön.neki.

Tangát hordok.Francia bugyis voltam.de a párom.célzott hogy tanga.jobban.bejön.neki.
Rendes bugyi és francia.
Bár ez félig meddig OFF volt, bocsi. :D
Mikor még együtt voltam az akkori barátnõmmel és nálunk aludt, akkor általában kapott egy rövidgatyát, meg egy -a régi idõkbõl megmaradt :D- Metallica-ás pólót. Bár volt mikor nem kellett a rövidnadrág, mivel nálam 2 fejjel alacsonyabb volt, meg amúgy is nyúzott póló volt, így "eltakart mindent". :) És így, reggel felkelve, kócosan volt a legszebb. Bezony.
Normál bugyi, de nem ilyen mamabugyi szerû hanem modernebb, csipkés stb. vagy franciabugyi. Tangát csak nagyon feszülõs vagy világos nadrághoz, esetleg ruhához amihez feltétlenül muszáj :)
Abszolút a franciabugyi a legszexibb (közös megvitatás alapján :D), de amúgy nálam az hogy milyen bugyi van egy adott napon rajtam, a ruha dönti el, mert szerintem eléggé fura/ronda ha valakinek a fenekénél a nadrág/ruha alatt látszik, hogy bevág a bugyi..
Mivel nem vagyok egy nádszál, ezért tanga ki van lõve. Általában sima bugyifazont vagy franciát hordok. Páromnak a francia jobban bejön, de nem lombozódik le a sima bugyitól se (de a sima bugyi alatt azért nem a Bridget Jones-os nagyibugyit értem, annál sokkal szebbek vannak már :D).
Milyen az a nõi boxeralsó?? :) ) Én is franciát hordok, de a párom a tangát szereti. (persze rajtam) De én nem bírom azt elviselni
Franciát hordok a leggyakrabban, a páromnak is ez tetszik jobban.
Szerintem a francia és a nõi boxer a legszexibb..
Én a jobbon.
Én a balon - jobb kezes vagyok, ott zavarna.

A férfiaknak melyik a jobb ha szo. Pják vagy ha kiverik saját maguknak? És a szex vagy a szo. Pás a jobb?

Legjobb válasz: Nyilván a saját 3 perc alatt lerendezett f.szverésük jobb mint egy érzéki szopás... Ne légy már hülye!

Nyilván a saját 3 perc alatt lerendezett f.szverésük jobb mint egy érzéki szopás... Ne légy már hülye!
Ha leszopnak klasszisokkal jobb mintha kiverném! Nekem a szex jobb!! Szopás elõjátéknak kiváló!
szex szopás nyalás 69
Ha lány vagy, kipróbáljuk mindkettõt és majd elmondom melyik volt jobb! F.
Elõfordult már, hogy az orális örömök olyan szintre jutottak, ami vert egy egész estés izzó szeretkezést is. De azért általában utóbbi szokott a jobb, kiadósabb lenni. Ha meg más csinál veled, rajtad dolgokat az mindig jobb lesz a spontán dolgok és az õ közelsége miatt.
A kérdező hozzászólása: okéé csak félreértettem :D
Nem az nem jóóóó
A szopás sokkal jobb mint a verés!!! Nálam a szopatás, és a szex egymás mellett vannak.
azt hiszem neked a szövegértelmezéssel bajod van!!
A kérdező hozzászólása: tényleg nemtudom!!!az a jo nekik ha kiverik maguknak ezek szerint...
Legjobb, ha van mindkettõ, szóval szopással kezdõdik, a csaj addig csinálja, amíg fel nem áll teljesen, utána pedig szex. Esetleg még közben is bekaphatja idõnként, vagy befejezhetjük a szájába, az is nagyon izgató. ;) Ha csak szopás vagy csak szex van végig, az úgy nagyjából egyforma szerintem. És a legkevésbé élvezetes természetesen, ha magamnak kell kiverni. :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!