Találatok a következő kifejezésre: A férfiak játszanak (8 db)

A férfiak mennyire szeretik azt, ha a nő alárendelt szerepet játszik, elsősorban szexuális téren? Mennyire izgatja őket, ha a nőt a szex közben megalázhatják, ki van nekik szolgáltatva? Ha úgymond a nők érezteti velük, hogy uralkodhat felettük?

Legjobb válasz: a férfiak általában szeretik betölteni az erõsebb, jobb... szerepet, de semmi értelmét nem látom a párom megalázásában, én szeretkezni szoktam nem szexelni, abban nincs értelme a kiszolgáltatottságnak. Alárendelt szerepet maximum fizikailag alkalmatok: õ alul van! :) én meg felül

a férfiak általában szeretik betölteni az erõsebb, jobb... szerepet, de semmi értelmét nem látom a párom megalázásában, én szeretkezni szoktam nem szexelni, abban nincs értelme a kiszolgáltatottságnak. Alárendelt szerepet maximum fizikailag alkalmatok: õ alul van! :) én meg felül
Én is szeretem, ha a pasi kimutatja a dominanciáját, mondjuk annyival, hogy a falhoz dönt. De alapvetõen egyenrangúak legyünk az ágyban is!
Én pl pont azt szeretem , ha a nõ dominál a férfi felett az ágyban és uralkodik felette.
Én is inkább fordítva szeretem :$ De csak a szexben :P
Én is-is :)
Én szeretek irányítani, és dominálni a nõ felett, de nem alázok meg senkit, van egy határ (ami változó minden nõnél), azt nem lépem át.
Lány voltam, ne haragudj.
El kell vonatkoztatni a való élettõl. Ez más :)

A férfiak szívesen játszanak szextársasjátékot?

Legjobb válasz: Igen mi is szoktunk, ajánlom Az érzékek Birodalmát!

Igen mi is szoktunk, ajánlom Az érzékek Birodalmát!
Szerintem a férfinak minden tetszik, aminek köze van a szexhez, vagy végkifejlete lehet a szex:-) Mi is nézegettük már, csak igen drágák, így nem vettünk még...
Szerintem nagyon jó! Fantasztikus és olyan orgazmust tud okozni nekem a párom játék után és "közben"...huhh...
Csatlakozom az elõzõ hozzászólók véleményéhez. Mi is már egy csomó szextársast kipróbáltunk innen: http://www.libidoshop.hu/erotikus-tarsasjatekok és mindegyiket + egymást is nagyon élveztük. Az a jó bennük, hogy nagyon jól levezetik az elõjátékot, és ezáltal sokkal nagyobb lehet az orgazmus bumm a végén. :-)
én igen
Igen, fõleg ha beszállhatnak.
Igen
Határozottan IGEN!
Bizony...
jóhogy :D
én szeretném de eddigi barátnõim nem voltak nyitottak erre
naja, de inkább megdugom !!!

Aha, csak a kutyák játszanak csontokkal, a férfiak a formás nőket kedvelik. Mire fel ez a nagy hazudozás?

Fogyózom, és örülök, hogy már lement 4 kg, egyre szebbnek látom magam. Erre meglátom a neten képet: ducin is lehetsz csinos! és kiraknak egy teljesen átlagos lányt... Tehát aki 170 cm-hez van 70 kg, az már KÖVÉR. Jó tudni... A 170 cm/50 kg meg a normális...hát annyi sose leszek, nem is akarok. 65 kg-re akarok lefogyni, de ha nektek már az is sok... Na mindegy, engem nem is érdekel ez az egész, vannak fontosabb, értékesebb dolgok is az életben, mint egy párkapcsolat.

Legjobb válasz: Egészséges önértékkelésû és lelkületû lánynak nem kellenek internetes baromságok ahhoz, hogy tudja, õ jó így. Kevesebb internet több szabad program. :) Jó a testnek is és léleknek is!

a mondás igaz nagyon is, de nem azt jelenti hogy legyen 100 kg.Legyen formás ez a lényeg.
Meg a duci csajok találtak ki
Egészséges önértékkelésû és lelkületû lánynak nem kellenek internetes baromságok ahhoz, hogy tudja, õ jó így. Kevesebb internet több szabad program. :) Jó a testnek is és léleknek is!
Ha "vannak fontosabb, értékesebb dolgok is az életben, mint egy párkapcsolat " akkor mi a lószarnak írtad ki a kérdést. :DD
Ez a gyakorikérdések.Itt az ilyen kérdéseknél hazudnak, hogy bevágódjanak a kérdezõnél
az a durva, hogy nekem az ilyen plakátok miatt van testképzavarom! 168cm vagyok, és hozzá 57kg max és kövérnek érzem magam. Pedig tudom, hogy hülyeség.
Ez ugyanolyan hazugság, mint az, hogy a nõknek a belsõ is fontos :) régebben még elfogadó voltam a külsõ tekintetében, de mióta rájöttem, hogy ti nõk milyen felszínesek vagyok, én is jobban válogatok! hiszen ha ugyanolyanok vagytok belsõleg, akkor legalább egy olyan barátnõm legyen, aki után megfordulnak más férfiak is :)
Különben az egyik válaszolónak igaza van: még a kövér lányok is találnak társat, mert a férfiak kevésbé felszínesek... úgyhogy fel a fejjel!
A kérdező hozzászólása: Köszi Drek! Igen, a 65 remek lenne, a mostani tempómmal júliusra el is fogom érni. 37. Nem, az nem is tetszik. Ne ilyenekre gondoljatok már >.> Látjátok, ha csúnya lányos kérdés van, akkor biztos az a gond, hogy valami címlapfiú kell neki... most akkor mi is írjuk a csúnya fiús kérdésekhez, hogy nektek biztos Megan Fox kell? :O
Leonardo Dicaprio-ra gondolsz?o.O
Amíg nem látok egy nõt személyesen, esetleg képen, addig nem tudok mit mondani rá. Az, hogy te leírod milyen magas vagy, meg ehhez milyen súly párosul semmit nem jelent. Volt husis barátnõm, nekem nagyon bejött az alakja, pedig egyáltalán nem volt vékony... Szerintem neked is ilyesmi testalkatod lehet a leírtak alapján. A fogyással pedig 60 kiló alá semmi esetre se menj. A 65 szerintem egy nagyon jó súly lenne a te magasságodhoz, de kétlem, hogy most kövér lennél...
A kérdező hozzászólása: Jó, én se vagyok épp szabad. :D Mármint van már szerelmem, de nem vagyok vele együtt, értitek.
igazad van, akinek van párja az mind normális, akinek nincs az meg nem!
azok a normális lányok, már biztos foglaltak! én még egy normális szingli lánnyal nem találkoztam...
áh hagyjad már nekem tetszenél :P f19
A kérdező hozzászólása: Én amúgy ismerek normális lányokat magamon kívül is. Tényleg ez a ritkább, aláírom, mert olyanból több van, akik úgy nyilatkoznak másokról, hogy kedvem lenne pofonb*szni õket egy szívlapáttal, de azért vannak normális lányok, hidd el. :)
Az kicsoda? :D Egyébként igazán nincs mit. Sok sikert hozzá. :) )
A kérdező hozzászólása: http://images.topiat.com/images/124016/originals/02202013163.. Az egyik legszebbnek tartott nõ.
Szimplán csak a zöld kézért.
A kérdező hozzászólása: Most jónak találom a 65-öt, lehet, hogy ez késõbb változni fog. Amúgy igen! Engem is az ijeszt meg, hogy ilyen lányokat neveznek kövérnek, mint a demotiválós képen!
Csak úgy mellékesen kérdem, ha eléred az áhított testsúlyt, honnan tudod, hogy nem akarsz lejjebb menni? Fiúknál is amúgy van ez a dolog, hogy elkezd valaki gyúrni, és onnantól kezdve csak egy vékony senkinek érzi magát, sosincs megelégedve. Szóval, miért pont ott akarsz megállni és kész?
én 170cm magas vagyok és jelenleg 57kg. Decemberben még 68kg voltam. De nem ez a lényeg. Hanem az elõzõ súllyal is én voltam a legvékonyabb a csapatban, mindkét barátnõm sokkal teltebb nálam, súlyra sosem kérdeztem rá, de sokkal szebbek és boldogabbak, mint én és mindig volt kapcsolatuk. Nem egy két hetes, hanem itt évekrõl beszélünk. Oké, nekem is, de valahogy soha nem voltam elégedett magammal és mindig olyan kapcsolatra vágytam, mint az övéké.
Nem tudom megnyitni a képed, amit linkeltél, kaptam egy hibaüzenetet, hogy hozzáférés megtagadva... :D Egyébként meg, ha van párod, akkor mi a bús ....ért érdekel ez az egész téged, ha szeret? :)
Nem olvastam el minden választ. De az tény, hogy az egész elmélet teljességgel megbukik, itt a szemléletes példa: http://www2.demotivalo.net/pic/1361626440.7105-1323464266.90.. .... komolyan kérdem, MILYEN HÜLYESÉG EZ?! Melyik barom csinálhatta ezt a posztot úgy, hogy kirak szemléltetésnek egy BOMBA, TÖKÉLETES TESTÛ nõt képnek és erre mondja, hogy "csak a kutyák játszanak csontokkal". De az a csaj NEM KÖVÉR, nem így néz ki: http://xaxor.com/images/Girls-before-and-after-getting-fat/G.. (jobb oldali) és nem is így: http://www.ize.hu/_files/pics/00020/00020059.jpg Nos, a divatlapok photoshop által való karcsú nõk tovább vékonyítása undorító dolog, mert ezzel megvezetik az odafigyelõ lányok identitástudatát, hozzájárulnak az anorexiához. De én azt mondom, amikor egy karcsú ideált szeretõ pasi azt kamuzza egy lánynak, hogy "igenis nincs gond a túlsúllyal, mi azt szeretjük" szintén rettentõen undorító, álszent és hazug dolog. Ez szintén megvezetés és egy elhízott lány képzavarban fog élni. Az önfejlesztést megalázónak érzik, gátolja õket a tudat, hogy az a helyes, hogy nem változtat magán, mert ettõl nem a megfelelõ valaki fogja õt elfogadni. Erre is gondoljatok, kedves bírálók, az önelfogadtatás miatti jófejkedés itt önzõség. Persze hogy jobb érzés azt mondani, hogy "én nem ítélek el senkit, én mindenkit úgy fogadok el, ahogy van, nem is szeretem azt, aki karcsú, pont inkább olyanokat szeretem, mint te, aki elfogadja magát" <- ezek után szerez egy olyan barátnõt, aki karcsú és úgy fogadja el magát. Ez normális?! Én nem elõször lépek fel ezek ellen, mert a túlzott túlsúly is egy probléma, amiben az alany aligha leli örömét, és õ is hazugságokat szõ magának, hogy ettõl õ boldog. Pedig ez egy teher, ami mindig kísérti õket és csak a tüneteit érzékelik (pl a pasik csak egymás között sörözés közben merik kibeszélni a háta mögött, frontálisan nem, mert ügye frontálisan õk is elítélik az egészet társadalmilag elfogadott jófej emberek) Ez a társadalmi forma van jelen itt az oldalon is. Pl senki nem mer ilyenekrõl õszintén írni, csakis az, aki a "mindent elfogadó rendes ember" képe alatt tud megnyilvánulni. Nekem továbbra is feltett szándékom, hogy fellépjek a tömegpszichózis ellen, mert ezt nem a pontozgató jólfésült - ugyanakkor mélységesen ártó - személyeknek írom, hanem azoknak, akiknek ez szól és akiket érint. Mert õk azok, akik okulhatnak belõle, ha szándékukban áll.
én 170cm vagyok 55kg van hozzá mellem, fenekem, edzek rendszeresen és hidd el nem kevés. Voltam 65kg is, nem volt az igazi...
A kérdező hozzászólása: 28. Keversz valakivel, még senkinek se küldtem képet itt. Bevallom, nem is szeretnék, vagy talán akkor, ha megbizonyosodtam róla, hogy véletlenül nem egy olyannal írogatok, aki esetleg ismer személyesen is, és most röhög rajtam. X"D Lehet, hogy egy olyan lánnyal beszéltél, aki hasonló problémákkal küzd, vagy hasonlóan gondolkozik.
mármint hogy 15ös vagyok...
15ös: igen, azt hiszem neten keresztül ismerlek... kiírtam egy kérdést, amibe belekontárkodtál. bár ott azt hazudtad, hogy van pasid :P (most még dolgozol, hogy tanulhass. és azt hiszem képet is cseréltünk. küldtél a pasijaidról képeket...)
A kérdező hozzászólása: 2. Van benne valami. 4. Pedig te pont jó vagy így, és még az alsó határhoz is közelítesz. 6. Jah, csak a 70 kg is sok már. Azt mondják, az 55 a jó, de én alapból 170 cm vagyok, és ahhoz szerintem túl kevés lenne az. 7. Ebben is van valami...
A kérdező hozzászólása: 8. Pedig én nem vagyok olyan, csak kár, hogy ezt senki se fogja meglátni. :DD
A kérdező hozzászólása: 10. Én nem tudom. Lehet ebben is valami, ugyanis láttam már, hogy osztályon belül is összetartóbbak a fiúk, míg a lányok még a barátnõikkel is nagyon szemetek tudnak lenni. Lehet, hogy akkor az a becsapós, hogy folyton a fiúk osztják meg a meztelen jó csajokat, és pasiknak szóló fotókkal van tele a net, míg nem olyan nagy számban megy az izmos, magas palik fotózása. Sok fiútól hallottam, hogy élõben mégis a lányok a válogatósabbak.
Egyetértek veled, hogy 170 centihez az 50 kg kevés... én 163 centi vagyok, és 50-52 kg (mikor hogy, kaja elõtt vagy után mértem-e magam :P ), de kb így vagyok még okés. Nem túl vékony és nem is telt. Olvastam valahol, hogy az ideális testsúly a férfiaknál a magasság mínusz 100 (és ez kg-ben), a nõknél meg a magasság mínusz 110 (és az eredmény kg-ben). De azért az nem mindegy, hogy a súlyod hogyan oszlik el- ha pl úgy állsz vele, mint én, hogy az ideálisnak mondott 50 kg körül ingadozol, de ennek nagyobb része a lenti régiókba csúszik (barátom néha mondogatja, milyen jó combos vagyok), akkor lehet, nem lesz olyan tökéletes alakod (nekem sem az, cicim pl nem valami hatalmasság). A sport jó dolog, a testmozgás nem csak azért egészséges, mert fogysz tõle. Meg az egészséges táplálkozás dettó. De a legfontosabb az egészben, hogy te jól érezd magad a bõrödben. Ha boldog vagy úgy, ahogy vagy, önbizalmad is akad egy cseppnyi, akkor az a 70 kg, vagy 65, vagy akármennyi, amit szeretnél és vagy, a legkevésbé sem számít. Legalábbis, a normálisabbjánál.
Ok, akkor én válaszolok és õszinte is vagyok. Elsõ észrevétel, itt a gyakorin AZÉRT nem meri senki se bevallani, hogy a karcsú lányok felé vonzódik, mert a magadfajták tábora nullára szavazza õt és elítélik csontig sértõdve mindenkit, aki ki meri mondani a véleményét és ez egyeseknek ellentmond. Ezért ehelyett mindenki játssza itt a "mindenkit elfogadok" szerepet, ami minden túlzás nélkül hazugság, ez nyilvánvaló. Másik, nem tudom hogy nézel ki, de sikerült javítanod magadon és szebbnek is látod magad? Döntsd el, tényleg szebb lettél? Ha igen, akkor mi a baj ezzel? Ez elvileg nem kudarcélmény, gyanús hogy siránkozol meg hülyeségek mögé rejtõzöl. (Holnap is azon fogsz nyavalyogni, hogy nem érdekel a párkapcsolat, egy hét múlva is, egy hónap múlva is - álszent baromság, mind tudjuk) Sajnos egy dolgot el kell mondanom: nem fog rajtad segíteni senki. Vagy célokat tûzöl ki magadnak és aszerint élsz, vagy itt fogsz tartani egy év múlva is és majd kiraksz egy hasonló kérdést. Gondolkozz el rajta, mit szeretnél.
Dehogynem vagy olyan :) különben meg ha tényleg 70 kiló lennél, egészen biztos vagyok benne, hogy találnál pasit. (noha nem egy kisportolt testû címlapfiúra vágysz te is, mint a többiek...) lehet hogy itt van a kutya elásva? Hogy miért van tele a net szexi dögös nõkkel? azért amiért vannak nõi prostituáltak. férfi prostik alig vannak. vajon miért? :) Sajnos nagyon válogatósak vagytok. Ezért adtam már fel. Hiába vagyok "helyes", ha nem vagyok macsó, férfias, címlapfiú. Látod-látod, férfiaknál már ez sem jó. Akkor mit szóljanak a kövér esetleg ronda férfiak?
Ne azzal foglalkozz, ami az interneten van írva (sokszor baromság), meg a tv-ben szajkóznak (az is hülyeség). Nem mindenkinek jönnek be az 50 kg-os nõk. Az a lényeg, hogy te jól érezd magad a bõrödben, ha ezt eléred, szinte már nyert ügyed van. Egyébként ismerek duci lányokat, akiknek van kapcsolatuk, biztos lesz majd neked is.
He? Én meg azt tapasztalom mekkora idióták járnak ide fel. Valaki nem vonzódhat a teltebb nõkre? Az már hazudik? Biztos így van.....-.-"
"csak a kutyák játszanak csontokkal, a férfiak a formás nõket kedvelik" Ezt csak a tényleg dagadt nõk találták ki, hogy ne érezzék annyira gáznak a helyzetüket. Ba**nak fogyózni. Az már jó, ha te elkezdtél, még ha nem is akarsz 50 kiló alá menni, nem is feltétlen kell, jöhetnék az ilyen fogadd el magad szarságokkal, de felesleges, úgyis magadnak akarsz tetszeni. Érd el azt a szintet ahol jól érzed magad (aki meg mossa az agyad az ilyen fogaddelmagad dumákkal, csak lusta volt elmenni futni, vagy csak nem tudta megállni, h ne zabáljon folyton) De ígyis úgyis lesz pasi, aki úgy szeret amilyen vagy, szal itt most tényleg rólad van szó
A kérdező hozzászólása: 14. Igen, én szebbnek látom magam. Minden nap tornázom amúgy. Igen is, vannak céljaim. Fõiskola vagy egyetem, megtanulni PROFIN rajzolni(arra is minden nap gyakorlok), profi szinten elsajátítani az angol nyelvet. Az a lány a másik kérdésbõl tök szép, mivel nem lóg rajta a zsír/bõr. Van egy nálam sokkal vékonyabb osztálytársam, de õ plöttyedt, lóg rajta a zsír, pedig sokkal kevesebb a cm/kg aránya, mint azé a lányé.
A kérdező hozzászólása: 15. Ismersz talán? :O Találkoztunk már valahol?
Ha nem érdekel, minek írtad ki? Tartsd magadban, ennyi. Minket az nem érdekel, hogy neked mi a véleményed.
A kérdező hozzászólása: Akkor meg ne kattints rá a kérdésre. :D
A kérdező hozzászólása: Amúgy szerintem hülyeség amiatt nem megmondani névtelenül(!), hogy mi tetszik és mi nem, mert jajj, lepontoznak. :D Mondjuk van egy olyan kérdés, hogy olvastad már a Száll a kakukk c. fészkére könyvet? Odaírod, hogy igen, és nagyon tetszett, arra is simán megy a lepontozás. :D Mert a másik biztos jobban tudja, hogy olvasta-e az illetõ, és tetszett-e neki. :) XD
Embere válogatja! Ha 170-hez 65kg vagy akkor csodás lehetsz! Nekem biztosan! F.
Egyébként ez nagyon érdekes, hogy miért nincsenek férfi prostituáltak. Az is, hogy miért vannak a társkeresõk tömve szingli pasikkal, akik ott se találnak párt. Az is, hogy miért van a gyakori tele szingli pasikkal, és miért van az, hogy eddig kaptam bõven privátot pasiktól, mert azt hitték nõ vagyok és indokolatlanul meg akartak ismerni. De ha egy lány ír ki egy kérdést szintén õt rohamozzák meg a levelek. Ezek miatt az az érzésem, hogy igazságtalanul álszent egy lánynak amiatt nyafogni, hogy nincsenek normális pasik a láthatáron. K.URVÁRA VANNAK, lányok nincsenek, fogjátok már fel! :@ (<- az értelmezési tartomány a normálisakra esik)
ez dúrva hozzászólás volt, de van benne valami, habár én 1 privit se küldtem senkinek mert felesleges. 21/f
A kérdező hozzászólása: 1. Jah, de nem gyakorin láttam ám ezt. Na jó, itt is, de pl. a Facebook is tele van vele. Mindegy. Így, hogy DAGADT vagyok, legalább tudok fontosabb dolgokra koncentrálni, mint a palik. Úgyse vonzódna hozzám senki, max. beérik velem, mert nem jutott szebb, ennyi.

Pornó film nézése közben a feleségem jobban igalomba jön ha biszex férfiak szopják egymást mint két nő játszik egymással csak a nők válaszát szeretném ez átlagos vagy csak ő szereti?

Legjobb válasz: Ha te nem nõ vagy és a feleséged alapvetõen heteró, miért ne? Sok nõt foglalkoztat a leszbipornó, másokat meg a meleg férfiak, mást meg taszít mind, van akit még a pornó is. Nincs átlagos, életkor, beállítottság és tapasztalatfüggõ is lehet, változhat is, stb. Általában az emberek azt vettem észre h a leszbiket jobban tolerálják, mint a meleg férfiakat, de van aki pont fordítva gondolja.

Ha te nem nõ vagy és a feleséged alapvetõen heteró, miért ne? Sok nõt foglalkoztat a leszbipornó, másokat meg a meleg férfiak, mást meg taszít mind, van akit még a pornó is. Nincs átlagos, életkor, beállítottság és tapasztalatfüggõ is lehet, változhat is, stb. Általában az emberek azt vettem észre h a leszbiket jobban tolerálják, mint a meleg férfiakat, de van aki pont fordítva gondolja.
Énszerintem is a leszbikus lányok elfogadottabbak mint a homo férfiak, DE A LEG ELFOGADOTTABBAK A biszex lányok, sokkal, sokkal... Én eltudom képzelni pl. hogy Én+2-lány felállást a szexben, de hogy 2-pasi, pfúújjj... Sõt nem is vagyok féltékeny ha barátnõm másik csajjal/nõvel csókolózik, francia, akármi, ha tudom hogy Én vagyok számára a fõ produkció mint férfi, a másik lány pedig csak egy kis fûszer. :) Ezért meg is szoktam engedni barátnõmnek hogy lányokat/barátnõket hozzon fel a lakásunkra, hogy itt aludjanak, stb. :D Én sem vagyok önzõ vele szemben, Õ sem önzõ velem szemben, kvázi bevesznek harmadiknak engem is a csajok, és Én is ugyan úgy élvezem a harmadik lányt mint barátnõm! :D Pornó filmekben soha nem nézünk olyant ahol pasik pipázzák egymás cerkáját! :D Csak életszagú REALITY videókat, és Német/Francia teljes filmeket Magyar szinkronnal. :D 31/F
Két srácot én is szivesebben nézek, és tutira elkezd megugrani az izgalmi szintem.:) Hogy miért van így nem tudom, de extrább mint egy normál pornó, vagy csaj csajjal.
Úristen! Lehet, h a feleséged egy olyan nõ, aki férfiak látványától izgul fel?! Úristen!
Teljesen átlagos, csak régen a férfi bi/homo téma tabu volt, ezért nem esett szó róla, de a csajokat mindig is izgatta. Nézz körül itt, tucatjával találsz ilyen kérdéseket.
En no vagyok, es mindkettore felizgulok. Sott meg eleg sok dologra. (pl csoportszex, hetero, nyilvanos helyen, stb... ) Nem jelent semmit, bar teny, hogy a feleseged elnezegetne ezt eloben is.. De ez nem azt jeletni, hogy tervezi is, es meg is tenne. Nyilvan szeret teged, es ez fontosabb neki. Neked is bejonnek a leszbikus nok a pornoba, nemde?
A barátnõd valószínû heteró, ezért egyértelmû miért izgul fel a pasiktól jobban, mint a csajoktól. Én is heteró lány vagyok, a heteró pornó meg a meleg (fiúk) pornó felizgat, mert mindkettõben vannak férfiak, de a leszbikus pornó körülbelül annyira izgató számomra, mint az egyetemi matekóra, vagyis semennyire. A nõk nem tetszenek, szóval két nõ látványa sem fog jobban izgalomba hozni, mint egy. 25/N
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek! Jó és hasznos volt a hozzászólás!!
én is így vagyok ezzel! 27/N

Kérdésem harmincas/negyvenes nőkhöz és férfiakhoz szól: ti mennyi ideig bírnátok szexmentesen egy párkapcsolatban (ha semmi "külső" ok nem játszik közbe, egyszerűen csak nem kívánja a másik fél?

Legjobb válasz: az attól fugg,volt-e elotte sex,vagy nem,ha nem akkor nem sokáig,30 felett,már nem érdemes huzni az idot,mert mások az elso randin benne vannak.tapasztalat 36F

az attól fugg, volt-e elotte sex, vagy nem, ha nem akkor nem sokáig, 30 felett, már nem érdemes huzni az idot, mert mások az elso randin benne vannak.tapasztalat 36F
hoki nélkül? bocs, ezt nem tudtam kihagyni, tehát úgy hogy ezalatt nem nyúlok magamhoz? hát zsebzsötemmel lehet hogy évekig is, fábry módszer esetén/"kezeket a paplan fölé"/2 hétig mondjuk... de ha minden este egy olyan bestiával lehetnék akit én akarok, akkor pár nap után már nagyon hiányolnám õket.
Imádom az idõsebb férfiakat. Én szívesen juttatnám õket töménytelen gyönyörhöz, ha a partnerük bemondaná az unalmast. 17/L
Dolores, biztos jó sok ajánlatot kaptál :-)

A meleg vagy biszex férfiak is le szokták a másikat szopni, vagy náluk csak a másik seggébe dugdosás játszik?

Elnézést, de ezen már sokat gondolkoztam, hogy õk miket csinálnak az ágyban...

Legjobb válasz: szilvás buktát mert azt szeretem

szilvás buktát mert azt szeretem
Nálunk gyakoribb az anális szex a legritkább, minden más sokkal gyakoribb itthon. :)
mivel én már láttam olyan kérdést hogy szívesen leszopna fiút vagy mi.. a lényege ez volt, igen, valószínûleg megy
A kérdező hozzászólása: Köszönöm azoknak, akik komolyan vettek és értelmes választ adtak :)
Ugyanazt csinálják, mint a heterok, csak punci helyett análisan megy a dugás. De én passzívként(lányszerep)ugyanúgy szeretek szopni, mint egy lány.
Kérlek mi elõjátéknak megcsinálunk egy jó nagy adag disznópörköltet, a nagy akciózásnál elõvesszük a tányérokat meg az evõeszközöket és jó keményen megesszük és a legvégén a levezetésnél meg nagyondurván elmosogatunk.
Minden megy, ami erotikus. Nem annyira mas mint heteroknal - ugyanugy megvan az elojatek, oral, nyalas, stb., aztan pedig a levezetes.
köszönni ki fog?
apám, dõl a fa
* jav: Nálunk az anális szex a legritkább

Fiúk/Férfiak! Mért van hogy játszák a nagyfiút a mai fiatal fiúk és közben annyira gyerekek, önállótlanok, ha nem a diszkozásról van szó? (lennt)

1.Ha a haverokkal vannak játszák az agyukat,akkor ?k a nagyok:))közben meg tegnap is láttam,hogy ha el kell menni orvoshoz nekik akkor megy anyuci velük,meg ha nincs ott a haver,mindent az anyujuk csinál nekik,vasal,kaját csomagol,olyat is hallottam hogy 18 évesnek a körmét még mindig az anyja vágta. 2.Elég dedos szerintem hogy 16-25 éveseknél is azt lehet tapasztalni és sokan mások is ezt tapasztalták,hogy teljesen az anyuk pici fia -Hol férfi,vagy nagy gyerek valaki akit az anyja szolgál ki teljesen,Õ csinál neki mindent és semmi feladata nincs?-Szerintem sehol,csak egy elkényesztetett gyerek. -Aki ilyen életet él,az tudja magáról,hogy elkényesztetett és nagyon önállótlan,vagy hitegeti magát és feln?ttnek titulája? -Mért van hogy egyre több ilyen fiatal van? Nem sértésb?l írtam ki,csak érdekelne,hogy suliba,meg bulikba játszák a fejüket aztán egyedül a való életben még apróságoknál is sok semmire se megy.Mért van ez?Jó ez?

Legjobb válasz: Teljesen igazadvan egyet èrtek veled,már èn is tapasztaltam ilyent

Teljesen igazadvan egyet èrtek veled, már èn is tapasztaltam ilyent
Nem jó-aztán majd koppannak hidd el.A lényeg hogy okosan kell választani, meg kell ismerni hogy mennyire férfi.Hidd el vannak még önálló férfiak akik nem anyuci szoknyája alatt nõttek fel...én 19 évesen kerültem el otthonról.Egy másik város megedzi és felneveli az embert
UGYE?????? ne is mondd!!!
akik ilyen kérdéseket etsznek fel legalább annyira gyerekesek, mint azok akiket gyerekesnek tartanak
húúú erröl eszembe jutott egy nagyon kafa sztori Egy szer nyáron augusztus 20.-án voltam szórakozni egy kicsit, a haverom éppen focizott amikor egy rohadtnagy eséstõl kitört a csuklója, jahh és õ vitte a labdát, észrevettem hogy jön fel a focipájárol és majd elájul és fogja a kezét én felkisértem az igazgatóiba(mert a suliban vot az ünnepség) na a lényeg most jön a nõvére nagyon bepipult mert nem akarták visszaadni a labdát(eredeti adidas)és hát addig kergette amig vissza nem szerezte és mikor boldogan megyünk fel akkor szólított meg a gyerek mamája hogy mit képzelünk mi magunkról hogy elvesszük a labdáját és elszakítjuk a pólóját (de nemis az övé) na itt látszijk hogy milyen gyerekesek megy hazudósak a mamája védte meg lololol hát nem szánalmas??????
A kérdező hozzászólása: Jó, az az igazság lányoknál is hasonló a helyzet.De valahogyan olyan vicces, nevetséges ahogy látom nyomják a szöveget, játszák az agyuk, meg milyen lazák, meg kemények, aztán me mi a valóság. Jó persze vannak kivételek, de inkább azok vannak többen akiknek semmi dolga, majd anyu otton mindent elintéz
A kérdező hozzászólása: Mért lenne gyerekes a kérdés, kíváncsi voltam más is ezt tapasztalja? Egyébként annyira vagyok gyerekes ilyen kérdésben, hogy én általános iskolás koromtól egyedül járok orvoshoz, gyógyszertárba, óvodáskoromtól már egyedül boltba is lejártam, házimunkát végeztem rendszeresen, kajám is én csináltam mindig olyan 11-12 éves koromtól.Alapból mindent egyedül inéztem el, ami engem érintett.Agyam sose játszottam, de pont azt figyeltem meg akik ilyen nagy hanggal vannak, azok szoktak valójában ilyen anyu pici fiai lenni, meg a pénzes kölykök még. De jó tudni vannak önállóak is, akik nem akarják magukat másnak látattni mint amilyenek valójában.
és ezt a kérdést miért kifejezetten a fiúkra írtad ki? pontosan ugyanez jellemzõ a fiatal lányokra is ... ja és elkényeztetett nem elkényesztetett. írni tanulj meg!!!
Sose fognak felnõni, nõi irányításra, tutujgatásra mindig is szükségük lesz. 23/L
A kérdező hozzászólása: Azért hogy sose nõnének fel nem igaz, nem mindegy hogyan vannak nevelve, van több ismerõsõm is, akik simán segítenek otthon, ha kell elmennek boltba, csinálja a saját szobáját, keretet nyír, saját szendvicsét megcsinálja, mert õ önálló és nem kisfiú akar lenni.A szülõk miatt is van ez, mert azok döntenek úgy hogy mindent megcsinálnak helyettük és csak a pénzt nyomatják nekik, hogy bulizanak, végülis õk azok akik így nevelik, meg szét pátyolgatják õket. De igen igaza van a lányok is igen el vannak kényesztetve, azokat is teljesen az anyjuk presztrálja és semmit nem csinál jó részük még 20 évesen sem otthon, errõl én is hallottam, meg én is látom. Nem azt mondom anyon kell dolgoztatni, meg feladatokkal leterhelni a fiatalokat, de azért legyen már valami feladatuk, nem mindig mindent mással elvégeztetni, meg csak a szájukba kapni a sült galambot.
Tettem fel en is hasonlo kerdest, mint szülö. Kaptam hideget-meleget, mert biztos rosszul neveltem öket. Pedig ezek a "gyerekek" maguktol ilyenek. Egyre több ilyen gyerek-felnött van. Ha nemi elet, meg buli, akkor felnött, ha ehes, szomjas, mosni-vasalni kell, kisgyerek. Borzalmas.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!