Találatok a következő kifejezésre: A férfiak indulnak (4 db)

Miért lehet az, hogy nem tudok nemet mondani? Főleg férfiaknak. Van bennem egy félelem, hogyha nemet mondok, nem akarom oda adni magam akkor nem kellek neki. Ez a félelem tönkre teszi a komolynak induló kapcsolatokat is. Mit tehetek?

Legjobb válasz: Nincs önbizalmad. Túlságosan meg akarsz felelni a másik félnek. Nyugodtan mondj nemet. Ha valakinek ezért nem kellesz, megtudtad milyen ember.

Nincs önbizalmad. Túlságosan meg akarsz felelni a másik félnek. Nyugodtan mondj nemet. Ha valakinek ezért nem kellesz, megtudtad milyen ember.
Nincs, vagy kevés az önbecsülésed. Vigyázz, mert így jogos lesz, ha még nem az, a félelmed. Használd az eszedet is.
Próbáld meg végig gondolni a beszélgetéseket és ha úgy érzed és látod hogy csak a tested kell neki akkor inkább hagyd a fenébe.Az ilyen típusú fiúk hatás vadászok és pontosan a kis önbizalmú lányokra hajtanak.Egy normális egoval rendelkezõ csaj szóba sem állna vele.
A kérdező hozzászólása: de hogy lehet megállapítani elsõre hogy ki mit is akar tõlem?
Úgy hogy megismered. Idõ kell hozzá.
A kérdező hozzászólása: Mondjuk erõsen szelektálok aki nem tetszik azt hamar ejtem de ha már nekem is tetszik a fiú úgy nehezebb a helyzet..
Pont a visszautasítással deríthetnéd ki, hogy kinek mennyire vagy fontos.
A kérdező hozzászólása: De ha valakit vissza kéne utasítani, úgy érezném, hogy valamit kihagyok, elszalajtok egy lehetõséget.

A férfiak mitől indulnak be teljesen?

Legjobb válasz: Mondjuk egy õzpörkölttõl teljesen beindulok, és megrohamozom a konyhát, hogy van-e még. Ha nincs, akkor csinálok még :D Komolyra ferdítve a szót, ez egyénfüggõ. Én például attól ha fehérnemûben mászkál elõttem, vagy ha látványosan elkezd vetkõzni elõttem :) (De ha a Pimp My Ride vagy a Headbanger's Ball alatt elémáll és elkezd vetkõzni, akkor nem érdekel, arrébb rakom :D)

Mondjuk egy õzpörkölttõl teljesen beindulok, és megrohamozom a konyhát, hogy van-e még. Ha nincs, akkor csinálok még :D Komolyra ferdítve a szót, ez egyénfüggõ. Én például attól ha fehérnemûben mászkál elõttem, vagy ha látványosan elkezd vetkõzni elõttem :) (De ha a Pimp My Ride vagy a Headbanger's Ball alatt elémáll és elkezd vetkõzni, akkor nem érdekel, arrébb rakom :D)
Mindegyik mástól. Ismerned kell ahhoz az illetõt, hogy tudd mi az, amitõl teljesen beindul.
Szerintem engem a "tiltott gyümölcs" indít be. Pl. ha fel akarsz izgatni egy férfit, nem kell mást tenned, mint táncolnod elõtte, lassan elkezdesz vetkõzni, aztán mikor már majdnem lát valami érdekeset akkor visszaveszed, ezzel tudod "hergelni"/izgatni a férfiakat. Egyébként az elsõ válaszolónak is teljesen igaza van.
Engem pl az ha a barátnõm nagyon letámad :)
A kérdező hozzászólása: az 5. kommentálónak mondanám hogy a szexualitás témába van ez a kérdés és nem értem hogy jött neki ez de nyílván nem tud olvasni!
Ha például moziba vagy rokonokhoz mentek mielõtt elindultok a szeme elõtt szexin felöltözöl (szexi fehérnemübe)1 kcsit felizgatod szavakkal utalás képpen az estére. Aztán irány a mozi nem hiszem, h. a film fogja érdekelni :)
Ha a nõ az erõs , és a bátor jelzõvel illeti a férfit.
Nem.
Nem!
Attól függ. Ha nincs meghagyva relatíve hosszúra a hajad, hanem le van nyírva, hogy ne legyen feltûnõ a kopaszodás, akkor nem gáz:)
Nálam kifejezetten elõny. Na nem a kopaszodás! A kopasz, magas , normális testalkat.
pont hogy elõnnyel indulnak
Nem. A kopi/kopaszodó pasik tök szexik :)
A kopasz akkor tudja meg ha megpróbál nõzni.
nekem is bejön 18/L

Milyen fétis az, amikor arra indulok be, hogy a barátnőm más férfiakkal szexel?

Igazából rossz rágondolni a dologra, de valahol mélyen nagyon felizgat a dolog.Miért van ez, esetleg vannak is mások is akik így vannak ezzel?

Legjobb válasz: Páran hülyének fognak nézni, de én ezt nem fétisnek mondanám, hanem inkább az önutálat egyfajta megnyilvánulásának. Külsõ nézelõdõ akarsz lenni, el akarod nyomni azt, aki vagy, azt, hogy létezel. Bajod van a testeddel? Esetleg nem tartod magad elég jóképûnek? Vagy inkább nagyobbra vágynál odalent? Akármelyik is, ez nem fétis és ebbõl könnyen kikúrálhatod magad, ha ahelyett, hogy struccpolitikát folytatsz, inkább teszel magadért. Ha nem tetszik a tested, járj sportolni, vagy kondizni. Ha az arcoddal van bajod, akkor tapasztald ki, hogy milyen haj áll jól, esetleg a fodrászt is megkérdezheted, hogy mit javasol, vagy a barátnõdet. Próbáld ki a borostát is, mert karakteresebbé teszi az arcot. Ha meg a péniszméreteddel van a bajod, akkor egyszerûen keress olyan pózokat, amiknél biztos lehetsz, hogy nem ez a szûk keresztmetszet. Bár lehetnek ennél mélyebb lelki okai, esetleg valami hülyeséget csináltál a múltban, vagy hasonló. Ha ez a helyzet, akkor érdemes volna túltenned magad rajta valahogy. (Vagy tisztázva az érintettekkel a dolgot, vagy ha nem ilyen eredetû, akkor elmenni pszichológushoz.) Szerintem.

Páran hülyének fognak nézni, de én ezt nem fétisnek mondanám, hanem inkább az önutálat egyfajta megnyilvánulásának. Külsõ nézelõdõ akarsz lenni, el akarod nyomni azt, aki vagy, azt, hogy létezel. Bajod van a testeddel? Esetleg nem tartod magad elég jóképûnek? Vagy inkább nagyobbra vágynál odalent? Akármelyik is, ez nem fétis és ebbõl könnyen kikúrálhatod magad, ha ahelyett, hogy struccpolitikát folytatsz, inkább teszel magadért. Ha nem tetszik a tested, járj sportolni, vagy kondizni. Ha az arcoddal van bajod, akkor tapasztald ki, hogy milyen haj áll jól, esetleg a fodrászt is megkérdezheted, hogy mit javasol, vagy a barátnõdet. Próbáld ki a borostát is, mert karakteresebbé teszi az arcot. Ha meg a péniszméreteddel van a bajod, akkor egyszerûen keress olyan pózokat, amiknél biztos lehetsz, hogy nem ez a szûk keresztmetszet. Bár lehetnek ennél mélyebb lelki okai, esetleg valami hülyeséget csináltál a múltban, vagy hasonló. Ha ez a helyzet, akkor érdemes volna túltenned magad rajta valahogy. (Vagy tisztázva az érintettekkel a dolgot, vagy ha nem ilyen eredetû, akkor elmenni pszichológushoz.) Szerintem.
Valami miatt mégis csak szemlélõje akarsz lenni a dolognak, nem pedig megélõje. Valami miatt megveted magad, mégha ez nem is tudatos. Am. náladnál jobb, férfiasabb pasikkal képzeled el a barátnõdet?
köszi a számot, majd holnap felhívom! ;)
Nem lehet hogy olyan pozíciókat...dolgokat csinál a képzeletedben a barátnõddel amiket te nem?? És ez izgat?? Mindenképp én is azt javasolom, hogy légy te a megélõje az eseményeknek, még ha csak a képzeletben merted eddíg akkor most hajrá!!
Ha nincs elképzelt személy, vagyis nem azon van a hangsúly, akkor nem ott hibádzik a dolog, hogy ne éreznéd magad elég pasinak, elég "tökösnek", hogy együtt legyetek. Szóval marad az, hogy valami régebben egyfajta lelki törést okozott. Hogy ez milyen eredetû lehetett, fogalmam sincs, mert nem vagyok pszichológus. Egyébként nem kell tõlük félni. Szégyellned sem kell, mert hallanak Õk elég extrém dolgot, ebben pont semmi perverz nincs, viszont a lelkivilágod rászorulna egy szakember segítségére. De nem okoskodok mára többet, jó éjt. :)
Te szimplán beteg vagy O_o És nem ez nem normális... Inkább menj el egy pszichológushoz...
küld már el a barátnõd számát! :D
sztem irany az orvos !!
Angolul: cuckold(ing). Keress rá, van néhány ilyen film, valamint fõleg szöveges sztorik! ;)
A kérdező hozzászólása: Mau©: hmm ezen még igazából nem gondolkodtam, általában annyi a lényeg hogy mással, ha férfiasabb, ha nem. 100% hogy valami tudat alatti önutálat ez, de ezzel biztos nem fogok pszichológushoz menni...
A kérdező hozzászólása: Utolsó: Igazából tudom hogy ez nem normális dolog, a külsõmmel nincs bajom, a lányok szerint jó képû vagyok és sportos külsejû, a társadalmi kapcsolataim rendben vannak, a szexuális életem is. Egyszerûen csak felizgat a gondolat, hogy a barátnõm, vagy egy olyan lány akit szeretek, mással fekszik le, vagy ilyesmi.Elég szar, de nem tudok ellene mit tenni.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat .)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!