Találatok a következő kifejezésre: A férfiak amennyiben (5 db)

én, a magam részérõl nem.
Kit szólíthatunk mostantól Lorettának? :D
Õk nem, de én nõként bizonyhogy szeretném, ha legalább annyi lenne a rizikó :)
Nem. Meghagynám a nõknek.
Létezik "álterhes" férfi: az is kb. harmadannyira érzi át a fájdalmakat, mint a nõ. Ez is szép teljesítmény tõle.
Én nem, de a férfiharisnya és férfismink után már ezen sem csodálkoznék :(
Hát pedig én drukkolok annak, hogy egyszer az orvostudomány eljusson odáig, hogy pasik is szülhessenek. Egyrészt mert csodás, bár fájdalmas élmény. Másrészt mert talán akkor megint jelentene az valamit: a gyermekeim anyja. Valahogy a mai pasiknak ez már semmit se jelent....
Mi van az álterhes pasikkal?Akik annyira együttéreznek az éppen vajúdó feleségükkel, hogy felpuffad a hasuk, és nekik is fáj? Ilyenek mér nem írnak ide?
Szerintem a férfi erre kb. egyharmad annyira alkalmas, mint a nõ: - 3 hónapig képes hordani a gyereket, - harmadannyi teje lehet, - harmadannyira kívánja ezt, mint a nõ.
Az nem álterhes, hanem feltûnõen sokat sörözik az utóbbi idõben :D
Nem. Összeszakadna a kórház az ordításomtól :D Ráadásul eléggé botrányos szavakat használnék.
én a magam részérõl igen
Szerintem csak egy kis részük. Talán az arabok között többen... nagyon gyerekszeretõk. Nem véletlen, hogy a nõk szülik a gyerekeket: õk alkalmasak rá igazán.
Csatlakozom az elöttem szolóhz, mert én sem.Meghát azért a szülésnek elözményei is vannak.
Én nem...;)

Hallottam egy olyan dologról, hogy amennyiben a férfiak spermája sárgás, barnás színû képtelen a gyermek nemzésre, mennyiben igaz ez?

Nem tudom, hogy van-e bármilyen valóságalapja, viszont sajnos/nem sajnos az én ondóm erõsen barnás, és kötelességemnek éreztem feltenni ezt a kérdést.

Legjobb válasz: Ennek semmilyen ilyen lapja nincsen .Normális szinek ezek .

Ennek semmilyen ilyen lapja nincsen .Normális szinek ezek .
" az én ondóm erõsen barnás, és kötelességemnek éreztem feltenni ezt a kérdést." Helyes! Csak nem itt, hanem a kezelöorvosának!!!!!!
az ha barnás az utalhat különbözõ here betegségekre, egy urulógiát megér a dolog, de amúgy a megtermékenyítést nem befolyásolja, hacsak nem hererákod van és ezért van alvadtvér a spermádban :D
A kérdező hozzászólása: Nem minden esetben barnás. Általában akkor, amikor huzamosabb ideig nem élvezek el. Ennek lehet köze hozzá?
Nekem fehér nem lehet hogy gyulladás?
Ha a sperma színe megváltozik A sperma sárgás-fehéres színe egyes esetekben megváltozhat. Lehet például barnás, esetleg piros, ilyen esetekben fertõzésre kell gyanakodni, például az ondóhólyag vagy a prosztata gyulladására. Ne várj ilyenkor a kivizsgálással, minden esetben mielõbb fordulj orvoshoz! Utána néztem jobban , helyesbítem is 1 válaszomat .Bocsi érte .
A kérdező hozzászólása: Volt már mellékhere gyulladásom, viszont voltam vele orvosnál, és gyógyszerek hatására elmúlt.
12
17
18.
19-20
19 alatt nem.
16-17
16
brafó..egyéb?
elsõ, b+ D:DD
Ilyen névvel biztosan nagyon érett vagy. :DDDDD
szellemi érettségtõl függ! 26 F
20
18
14
Szex: 16 Kapcsolat: 24 25F
Fogkefe?
Szappan :D
Na szabad a gazda?
Nem tudom, de biztos valami hülyeség. Szerintem ilyen nincs. (19/f)
borotva?
jah fürdõszobában használják? akkor mégsem óvszer...
óvszer?:D
Nálatok átlagos boltban kapható a vazelin? Nem semmi!! Pornóapátiról írsz?? :D
Te egy fogkefétõl elpirulsz???
vazelin.
Férfi tusfürdö :D

FÉRFIAK! 1 centis szakállt csak géppel lehet csinálni? Vagy létezik olyan állítható borotvafej, amit a kézi borotvára is rá lehet rakni, és akkor annyi szõrt húzok le, amennyit én szeretnék?

Kezdõ szakáll növesztõ. 0,5 - 1 cm lenne a kitûzött cél

Legjobb válasz: Nekem van egy braun cruzer 350-es borotvám aminek a pajeszvágó részére rá lehet pattintani egy állítható fejet amivel a szakállat lehet formára igazítani.

Nekem van egy braun cruzer 350-es borotvám aminek a pajeszvágó részére rá lehet pattintani egy állítható fejet amivel a szakállat lehet formára igazítani.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!