Találatok a következő kifejezésre: A férfiak a tanga bugyit (4 db)

A francia vagy a tanga-bugyi az izgatóbb a férfiaknak?

Legjobb válasz: csipkés franciabugyi!!!

a francia egy kicsit jobb formát kölcsönöz a popónak, szal én ezt ajánlanám :)
Egyik sem! Ha volt már dolgod pasival, akkor tudod, hogy úgy is lekerül rólad viszonylag hamar...és miért? Mert ami alatta van? na az tetszik JOBBAN a férfiaknak!
Mindegy, engem nem érdekel a bugyi, úgyis lekerül :D:D:D
fekete csipkés francia a best
két pántos vörös csipkés tanga
francia
A tanga nem is mindenkin áll jól...nekem a francia jobban tetszik.
változo mindenkinél, de inkább a franica; sokkal izgatobb ha nem mutat meg mindent tulképp az elején hanem inkább kis sejtelmes;)
csipkés franciabugyi!!!
tanga
szerinted mindenkinek ugyanaz tetszik? nekem mind2 spec.
Francia tanga 4 ever :)
én azt hittem h párom odavan a tangáért, mindig is azt hordtam, aztán meglátott egyszer franciabugyiban, és azért is odavan, akár csipkás, akár macis. Egyik ismerõsöm meg azt mondta a franciára h nyanyás. tök változó, az én párom még a simát is szereti - persze rajtam :P Kérdezd meg tõle, melyik tetszik neki jobban

Női boxeralsó, tanga vagy bugyi? Mit viseltek szívesebben? És a férfiak melyiket szeretik jobban látni a nőn?

Legjobb válasz: Tangát hordok.Francia bugyis voltam.de a párom.célzott hogy tanga.jobban.bejön.neki.

Tangát hordok.Francia bugyis voltam.de a párom.célzott hogy tanga.jobban.bejön.neki.
Rendes bugyi és francia.
Bár ez félig meddig OFF volt, bocsi. :D
Mikor még együtt voltam az akkori barátnõmmel és nálunk aludt, akkor általában kapott egy rövidgatyát, meg egy -a régi idõkbõl megmaradt :D- Metallica-ás pólót. Bár volt mikor nem kellett a rövidnadrág, mivel nálam 2 fejjel alacsonyabb volt, meg amúgy is nyúzott póló volt, így "eltakart mindent". :) És így, reggel felkelve, kócosan volt a legszebb. Bezony.
Normál bugyi, de nem ilyen mamabugyi szerû hanem modernebb, csipkés stb. vagy franciabugyi. Tangát csak nagyon feszülõs vagy világos nadrághoz, esetleg ruhához amihez feltétlenül muszáj :)
Abszolút a franciabugyi a legszexibb (közös megvitatás alapján :D), de amúgy nálam az hogy milyen bugyi van egy adott napon rajtam, a ruha dönti el, mert szerintem eléggé fura/ronda ha valakinek a fenekénél a nadrág/ruha alatt látszik, hogy bevág a bugyi..
Mivel nem vagyok egy nádszál, ezért tanga ki van lõve. Általában sima bugyifazont vagy franciát hordok. Páromnak a francia jobban bejön, de nem lombozódik le a sima bugyitól se (de a sima bugyi alatt azért nem a Bridget Jones-os nagyibugyit értem, annál sokkal szebbek vannak már :D).
Milyen az a nõi boxeralsó?? :) ) Én is franciát hordok, de a párom a tangát szereti. (persze rajtam) De én nem bírom azt elviselni
Franciát hordok a leggyakrabban, a páromnak is ez tetszik jobban.
Szerintem a francia és a nõi boxer a legszexibb..

A férfiak tényleg a tanga bugyit tartják a legszexisebbnek? A "hagyományos" gáz?

Legjobb válasz: Jaj már miért lenne így! Azt hordjad ami neked kényelmes és keress magadnak egy olyan férfit, aki úgy fogad el, ahogy vagy! Persze nyilván szexibb, meg izgatóbb, hiszen minél kevesebb van eltakarva, annál izgatóbb:D.

Jaj már miért lenne így! Azt hordjad ami neked kényelmes és keress magadnak egy olyan férfit, aki úgy fogad el, ahogy vagy! Persze nyilván szexibb, meg izgatóbb, hiszen minél kevesebb van eltakarva, annál izgatóbb:D.
Egyáltalán nem gáz! Én például ha nagyon hideg van, alváshoz igyekszem elõvenni a lehetõ legnagyobb fehérnemûmet, hogy minél nagyobb felületet takarjon el a popsimból, hiszen hihetetlenül fagyos vagyok! =o) De természetesen ez nem azt jelenti, hogy tele van ilyennel a fiókom... Meg persze olyan is van, aki nem bírja elviselni a tangát, hiszen kényelmetlenebb, mint a hagyományos bugyi (bevág, szorít...). Azt hordd, amelyikben jól érzed magad, és azért szeressenek, aki vagy, és ne a fehérnemûdbõl ítéljenek meg!
szia!az én férjem imádja a tangát(rajtam)de télen idegbajt kap ha nem veszek fel "rendes"bugyit mert azt mondja befagy a fenekem.:) Vannak nagyon szép nem tanga bugyik is!meg a francia bugyiról nem is beszélve.szerintem az is nagyon szexi:)
Csak az igénytelen, szakadozott, kifakult, ócska bugyik gázosak, hagyományos bugyik között is vannak nagyon szépek, mókásak, sportosak vagy nõiesek. Van, akinek a tanga nem is áll jól, szóval esetleg pont az ellenkezõ hatást éri el vele. Nagyon szexis tud lenni a francia bugyi is például. Meg vannak olyan bugyik, amik kicsit a férfiak alsóira hasonlítanak, csak persze feszesek, na azok nagyon szépnek mutatják az ember popsiját. Szóval nincs gázos bugyi, ha igényes, szép, tiszta és egyben van.
a pasid ugy fogadjon el ahogy vagy. Nem baj ha te nem tangát hordasz vannak azon felül más sexis begyik is pl sortos fazonu, csipõ bugyi vagy francia is probáld ki õket hátha sexisebbnek érzed magad bene mint egy hagyományosba
Attól függ, mi áll jól neked :P Nekem pl a tanga nagyon idétlenül áll, viszont helyette csipkés francia bugyit szoktam hordani, az nagyon dögi :PP
én konkrétan nem tartom "gáznak" és szerintem ezzel mindenki így van, csak azért jobban örülök ha tanga vagy boxer esetleg francia van :)
Igen. MIND. Ezért is nem gyártanak már "hagyományosat"


Tulajdonképp a pasinak mi a vonzó? Tényleg, hogy a látványtól is felállhat neki? A férfiaknak mért tetszik jobban a tanga, mint egy sima bugyi? A pasik mit szeretnek igazából?

Több választ kérek!! Az utolsó kérdést arra értettem, hogy milyen kényeztetést/esetleg, hogy gyümölcsöt vagy tejszínhabot leenni róla, hogy ? legyen a tálca, és ezekb?l a finimságokból bárhova tenni/szerintetek mi a jó a pasinak?

Legjobb válasz: Naná felállhat csak látványtól is, persze.

Naná felállhat csak látványtól is, persze.
Még szép, hogy a látványra feláll.
persze hogy felállhat már attól is ha ránéz egy dögös szexi csajra!! és a tanga az szexibb és ezért szeretjük jobban mint a bugyit! Én szívem szerint nem szeretném ha egymásról ennénk mert én már azt túúl izének tartanám!!!:) nekem annyi tökéletes lenne hogy vagy egy szexi jó csaj és azzal elõtte simogatni egymást ölelkezni csókolózni, smárolni taperolni és vetkõzni és akkor petting és szex több féle pózban!!! nekem más nem kellene!!!
nekem egyszer barátnõm lenyalta a tejszínhabot a szerszámról, nekem bejött, kipróbálnám még. Elõtte viszont én is "túl izének" tartottam, de már nem.
A tangáról igen. :P
Nekem mostanában mindentõl feláll!
szerintem ez mind közhely, meg sztereotipia... fõleg h pasi létemre utálom ha a nõm tangában van, a francia bugyi sokkal nõiesebb...
Akár a látványtól is fel lehet állni:D Az én barátnõm csak tangát hord, nagyon szexi, abszolút bejön a dolog.Addig még nem jutottunk el, h egymás testét tálcának használjuk, de már beszéltünk róla és ami késik, nem múlik;):P
Sztem viszont állat lenyalni a tejszínhabot pl .... nagyon izgató.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat!! Szóval akkor szerinted a tejszínhabot meg a gyümölcsöt hagyjam ki??
Nem, egyáltalán nem "túl izé", nagyon finom ....


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!