Találatok a következő kifejezésre: A férfiak a nők úgyanazt az (2 db)

A nők vajon ugyanazt az érzést élik meg orgazmus alatt mint a férfiak?

Vannak n?k akik azt mondják egy percig is eltar az orgazmus náluk.Nem tudom,ha én egy percig ugy maradnék szerintem belehalnék.34F

Legjobb válasz: Nem, egyáltalán nem ugyanazt élik át. Ezért jó, hogy mi férfiak nem addig éljük át az orgazmust. Szerinted véletlen, hogy a természet több milliárd évnyi tapasztalatt a háta mögött így alkotot meg mindket? :)

Nem, egyáltalán nem ugyanazt élik át. Ezért jó, hogy mi férfiak nem addig éljük át az orgazmust. Szerinted véletlen, hogy a természet több milliárd évnyi tapasztalatt a háta mögött így alkotot meg mindket? :)
Én nõ vagyok, ellenkezõ nemrõl nem tudok neked nyilatkozni, de biztosan nem.Meg ez sztem a szextõl is függ, hosszától, minõségétõl.Nõknél biztosan tovább tart, de biztos van olyan férfi is, akinek tovább tart az orgazmus.
Együnk sem volt még mindkét nem helyében szex közben, úgyhogy elég szubjektív a dolog, én úgy gondolom, hogy azoknak a nõknek, akiknek egyáltalán van orgazmusuk, azoknak biztos intenzívebb érzés, mint a férfiaknak. Én legalábbis szoktam olyan hatalmasakat élvezni, ami után még vagy negyed óráig olyan, mintha sokkot kaptam volna, férfitól ilyet még nem láttam, szóval:) 19/L
Általában azt szokták mondani, hogy a lányoké hosszabb, elnyújtottabb, a férfiaké ugyanakkor intenzívebb, de lényegesen rövidebb. Persze pontosan senki sem fogja tudni neked itt megválaszolni, mert mindenki csak az egyiket tapasztalta. ;)
Erre senki se tud válaszolni.

A férfiak és a nők úgyanazt az érzést élik meg orgazmus közben?

Legjobb válasz: Én az elöttem lévõnek nem adok igazat abban, hogy a pasik jobban élik meg. A pasiknak gyorsan történik az egész. De minõk sokáig élvezzük az egésszet. Többféle orgazmusunk is lehet. De az biztos. hogy arra a kérdésre kizártnak tartom hogy valaha is valós válasz születhetne. hiszen ahhoz mind a 2-t át kell élni, ami lehetetlen. átoperálás nem ugyan az. ugyogy válasz nincs rá szerintem.

Én az elöttem lévõnek nem adok igazat abban, hogy a pasik jobban élik meg. A pasiknak gyorsan történik az egész. De minõk sokáig élvezzük az egésszet. Többféle orgazmusunk is lehet. De az biztos. hogy arra a kérdésre kizártnak tartom hogy valaha is valós válasz születhetne. hiszen ahhoz mind a 2-t át kell élni, ami lehetetlen. átoperálás nem ugyan az. ugyogy válasz nincs rá szerintem.
Én arra tippelnék, hogy nem. Hiszen eléggé különbözünk, mint testileg, mint lelkileg. A nõknek több az erogén zónájuk. Szerintem, ha én is olyan hosszan élveznék, mint ahogy azt a nõk állítják (fél óra), biztos nem bírná a szivem.
Szerintem is nekünk nõknek a jobb!! Lehet csiklói és G-pontos is... De sztem a nõk sem ugyanazt élik meg mert mindn nõ más, van akinek a csiklója kissebb az kevésbé élvezi, van akinek nagy az jobban....én a nõkre szavazok!
Honnan a faxból tudjam? Nem vagyok egyszerre nõ meg férfi. És szerintem a többiek is csak azt tudják mondani. Bár, egyéni véleményem hogy a férfiak többet és jobbat éreznek mint a nõk.
Szerintem NEM ugyanúgy élik meg: a szerveik is különböznek - de az orgazmus leginkább az AGYBAN játszódik le - az meg aztán fõleg különbözik!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszókat! az elsõ íronak: mi a xarért kell úgykezdeni a választ h honnan a faxból tudjam kicsit bunkó vagy!
Nem!:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!