Találatok a következő kifejezésre: A férfiak a nők (1170 db)

Miért tartják a férfiak a nőket rossznak ha a nők a külsőre mennek? Például azért mert tudtommal a férfiaknak is nagyon fontos.

Nekem sokáig tartott ez a felismerés, de el kell fogadni hogy a szép lányoknak általában a jókép? pasik kellenek. Miért felháborító ez? Hiszen fordítva is így van. (ezt férfiként mondom)

Legjobb válasz: Különben a férfiak is, ha választhatnak, ha van lehetõségük, akkor a szebb lány mellett teszik le a voksot. Akkor is, ha dupla annyi energiába kerül a kapcsolat, bármilyen módon. Úgy könnyû férfiként azt nyilatkozni, hogy õ beérné átlagos, vagy csúnyácska lánnyal is, ha nincs is másmilyenre lehetõsége.

Különben a férfiak is, ha választhatnak, ha van lehetõségük, akkor a szebb lány mellett teszik le a voksot. Akkor is, ha dupla annyi energiába kerül a kapcsolat, bármilyen módon. Úgy könnyû férfiként azt nyilatkozni, hogy õ beérné átlagos, vagy csúnyácska lánnyal is, ha nincs is másmilyenre lehetõsége.
Azért, mert CSAK a külsõre mennek. Továbbá úgy húzzák meg a határt, hogy a férfiak 80%-át rondának tartják. Egy populációban nem lehet a 80% ronda, csak ha beltenyészet alakul ki. "Hiszen fordítva is így van. (ezt férfiként mondom)" Csak a magad nevében nyilatkozz!
Engem kicsit idegesít, hogy sok lány csak ez alapján ítéli meg az embert.Egy helyes pasit automatikusan okosabbnak, erõsebbnek, ügyesebbnek látnak.Én nem születtem helyesnek de megtettem mindent, hogy kihozzam magamból a maximumot.Sportolok, mûvelem magam, tàncolok.De hiába teszem mindezt ha a lányok nekem sokkal nehezebben adnak bizalmat.. 17/F
"Egy helyes pasit automatikusan okosabbnak, erõsebbnek, ügyesebbnek látnak." Igen, és? Ha valaki jól néz ki, azt jelenti, hogy jobb génjei vannak. Az állatoknál ugyanígy van. Ha nem lennél csúnya, biztosan nem zavarna ez a tény. De hát ezt dobta a gép. Egyébként szerintem meg az baromi idegesítõ, hogy a sok gyökér csak ebben tudja mérni az értékeit. Ez nem ugyan olyan felszínesség, amivel a lányokat vádoljátok? Ezer más dologgal fel lehet még hívni a lányok figyelmét. A legostobább elképzelése meg a sok frusztrált nyomoréknak, hogy azt hiszik, ha valaki jól néz ki, akkor egybõl a lányok egybõl a [email protected]ába ülnek, következésképp az övékbe ezért nem ülnek, mert hogy rondák.
Ez az önmagának ellentmondó röhejes figura még azt is szívesebben beismerné, hogy a zöld lila, mint hogy elfogadja, hogy a nõknek igenis SZÁMÍT a külsõ. :) Amit a kérdezõ és egyébként rengeteg normális, nyitott szemmel járó srác magától is észrevesz.
"Csak az valamiért nekünk férfiaknak sokkal frusztrálóbb" Igen? Gondolod a lányoknak tök kellemes érzés? Szerintem egyformán szarul esik mindkét nemnek, ha visszautasítják a külseje miatt. Én régen oda-vissza voltam egy fiúért még a középsuliban, õ pedig egy igen szép lányra hajtott. A kutyának se kellettem akkoriban, mert nem voltam még csinosnak se mondható, slamposan öltözködtem, semmi sem tetszett magamon és így visszanézve is az a véleményem, hogy kis csúnyaság voltam. olyan 20 éves koromra kikupálódtam és AZÓTA persze buknak rám a pasik. Elõtte senkit sem érdekeltek a belsõ értékeim, azóta persze igen. Magamon tapasztaltam mennyire fontos, hogy jó megjelenésû legyen az ember. És ha én tudtam tenni azért, hogy normálisan nézzek ki és elfogadjam magam, akkor más se sírjon, hanem kapja össze magát. Nyavajogni a legkönnyebb, de változás nélkül senki se várja a sültgalambot... Fontos a belsõ is, de minden ember a külsõt látja elsõre. Az igénytelenekhez senki nem vonzódik és azokhoz sem, akikrõl lerí, hogy utálják magukat és haragszanak a világra. Az ilyenekkel nemhogy kapcsolatot nem akarnak a normális emberek, de még szimplán beszélgetni sem.
Utolsónak válaszolnék és kérdeznék is tõle egyben.Tehát te azt állítod, hogyha igényes vagy és bízol magadban akkor sikered lesz.Nos akkor felvázolnám neked a saját történetem röviden.Sok éve adok magamra, igényes vagyok.Bízni is bíztam magamban legtöbbször, persze volt 1-1 kisebb hullámvölgy de ez mindenkinél van.Sosem voltam az a magamba húzódós típus, csak nem voltam hiperaktív, hanem a nyugodtabb dolgokat szerettem mindig is.Régebben nagyon sokat ismerkedtem, eljárkáltam mindenfelé mikor tehettem, mostanában ez már mióta igazából megkomolyodtam egyre kevésbé érdekel, ezalatt a bulikat és hasonlókat értem.Nincsen semmiféle betegségem sem, nyitott szemmel jártam a világban, mégsem tapadtak rám soha a csajok, sõt még csúnya sem vagyok ha ez lenne az indoka bárkinek, mert tudom magamról, hogy nem vagyok az egyáltalán.Egy kedves, udvarias srác vagyok, szívesen oda megyek egy lányhoz, ha látom õ is érdeklõdik irántam.Nos most jön a kérdés: Ez vagyok én, és érdekes módon még nem volt az életem során egyetlen párkapcsolatom sem.Nem vagyok válogatós egyáltalán.Nah akkor hogy is van ez?:) Vannak mindig kivételes esetek, nem mindenkinek olyan könnyû a helyzete ;) 21/F
Nem tudom a miértjét, mivel nem ismerlek. De a nõk általában nem mennek oda férfiakhoz. Ha tetszik nekik egy férfi, förtölni kezdenek vagy viszonozzák a flörtöt, jeleket küldenek és a férfi megy oda hozzájuk. Persze elõfordul az is, hogy a nõ mászik a pasi után, de az ritkább. Fogalmam sincs arról, hogy miért nem volt még kapcsolatod. Volt olyan lány az életedben, aki tényleg tetszett? Miért nem jöttetek össze végül? Én pedig inkább az a visszahúzódóbb vagyok, nem vagyok túl nyitott sem, kevés az önbizalmam is, mert úgy vagyok vele, hogy hiába nézek ki normálisan, félek hogy úgy fognak viselkedni velem az emberek, mint mikor még csúnya voltam. Nem szoktam bíztatni olyan pasiket, akik nem tetszenek, mégis leszólítanak. Nem tudom miért van ez így és hogy neked még miért nem volt barátnõd. Ha könnyen ismerkedsz, miért nem jutsz el a párkapcsolatig?
Mert nem érdeklem õket valamiért, ha tudnám akkor már nem itt lennék. :D Amint írtam ha látom, hogy a hölgy is érdeklõdik felém én szívesen odamegyek hozzá, nincs ezzel gond.Nos volt 2 db olyan aki úgy igazán tetszett, de nem lett egyikbõl se semmi, az elsõnél ott az egyik haverom volt barátnõje volt a célpont, valamiért nem engedett magához közelebb.Mikor rákérdeztem nem tudta õ sem igazán megmagyarázni, csak úgy érezte állítólag.A másik esetben pedig azt hittem összejövünk, ott meg egy nagyon rendes lány volt, sokat voltunk együtt, volt fent nálunk a lakáson is akkoriban.Aztán sajnos az én hibámon kívül, a lány apukája meghalt, ez játszott közre, és teljesen elvonult a külvilágtól, sehol nem lehetett elérni, meg mondta is, hogy sok idõre van szüksége.Megértettem ezt, néha még próbáltam keresni, aztán pár hónap eltelt, tényleg sehol nem lehetett elérni, meg abban az idõben én is elég elfoglalt voltam, mivel érettségi idõszak volt.Aztán miután letelt ez az idõszak annyit láttam, hogy facebookon megváltoztatta kapcsolatban-ra az állapotát és ennyi.Azóta kitörölt már face-rõl is rég, buszon is ha láttam és oda akartam menni hozzá, egyszerûen elfordult, hátat fordított nekem és akkor mondtam oké békén hagyom ha neki így jó. :) Én tudom mi a legnagyobb baja a lányoknak velem, az hogy vékony vagyok eléggé igen.De ezzel egyáltalán nem tudok mit csinálni, voltam gyúrni is hosszabb ideig meg mindenfélét próbáltam már, egy kiló nem jött rám.Orvos is azt mondta, ilyenek a génjeim nem lehet vele mit csinálni.Tömegnövelõket meg izomnövelõket meg nem fogok szedni ezért, annyit nem ér az egész. :)
Hát Mo. meg a pasik halnának éhen nélkülünk!!! :D
A kérdező hozzászólása: Csak az valamiért nekünk férfiaknak sokkal frusztrálóbb mert nem volt megszokott hogy a lányok külsõ alapján válogatnak nagy részt. De egyébként ha kimentek tájföldre ott nincs így. Azért mert ott még a régi értékek vannak miszerint a nõ éhen halna a férfi nélkül.
A kérdező hozzászólása: Nem hiszem egyébként hogy a férfiak 80% át csúnyának tartják a nõk. De mindenesetre érdekes felvetés. Attól függ hogy milyen csoportokról beszélünk, mert a 18-40ig beszélünk a férfiakról akkor biztosan nem igaz hogy a 80% csúnya.
Senki nem mondta, hogy csak 2 véglet van. Az egyik kedves kis hozzászóló mondta, hogy CSAK a külsõ érdekli a nõket...erre reagáltam, hogy a CSAK az nagyon erõs túlzás :)
"Hiába van valakinek tökéletes arca, teste ha emberlieg egy nulla! Ialálkoztam már ilyennel és még azt is szégyelltem volna ha alkalmi kapcsolatba keveredtem volna vele." Ez IS igaz. De fogjátok már fel, nem csak a két véglet van. Külsõ megfog- bensõ megtart. ;D
"azért nem hiszem el hogy õszinte ember az aki azt mondja hogy nem számít a külsõ. Nem a legfontosabb de hajalmosak vagyunk külsõleg szép embereket szimpatikusabbnak is látni." Igen, így van. :) S a nõknek is épp úgy számít, fõleg az arc helyessége. Persze, azért is, mert elõször a külsõt, de azon belül az arcot látják. Másrészt, a testéért sokat tehet mindenki, lefogyhat például, de az arc adott. Jó géneket jelezhet. Akkor van baj, ha csak a külsõ számít, vagy ha nem tud vigyázni valaki. Régen mellesleg azért mondogatták, hogy nem számít, mert kénytelenek voltak. Egyrészt, "k"-nak tartották volna õket, ha úgy osztályozzák a férfiakat, hogy milyen helyes/milyen vele az ágyban. Másrészt, a nõk nem tarthatták el magukat, hiába szerettek volna bele jó külsejû férfiba, ha éhenhalt volna a család mellette. Ma már másképp van. Ezért éri meglepetésként a férfit, mekkora erõvel tör elõ, hogy a nõknél is, igenis számít.
Hiába van valakinek tökéletes arca, teste ha emberlieg egy nulla! Ialálkoztam már ilyennel és még azt is szégyelltem volna ha alkalmi kapcsolatba keveredtem volna vele.
A kérdező hozzászólása: azért nem hiszem el hogy õszinte ember az aki azt mondja hogy nem számít a külsõ. Nem a legfontosabb de hajalmosak vagyunk külsõleg szép embereket szimpatikusabbnak is látni.
Nem csak a külsõre mennek, hanem azt látják elõször. Általában úgy fest a dolog, hogy kezdetekkor nem ismerik a fiút. Ráadásul a fiú ilyenkor még igyekszik a jobb oldalát mutatni. Késõbb ismerik meg egymást, fokozatosan. Ez mindkét nemre igaz. Nekem a barátnõim általában otthagyják a helyes pasit is, ha az bensõre nem stimmel, de egy nõnek még mindig nehezebb ezt, mert õ kapja meg ilyenkor a fejére, hogy "r.banc". (Azért, mert hamar, könnyen kilép egy kapcsolatból. Hisz még anyáink is ezt mondogatták, hogy egy kapcsolatban tûrni, alkalmazkodni kell). Ezen kívül, a férfira is igaz. Én azt látom, hogy a szép, elõnyös külsejû lányok mellett akkor is kitartanak, ha 1-2-szer megcsalják a barátjukat, dühöngenek, hisztiznek, kiállhatatlanok, stb.
Néhány dolgot fûznék hozzá. Elõször is, 21F- fiatal vagy. Sok 21 éves lány is van egyedül. De valamiért ez a lányoknál közel sem akkora probléma. Nem is tudom, miért? Talán, még ha nem is "olyanok", egyfajta biztonságot ad, hogy szexet bármikor kapnának? Mert azt nem állítsa nekem senki, még egy nagyon ronda, elõnytelen külsejû nõvel is lefekszik egy viszonylag helyes férfi, ha éppen nincs más a közelben. Ne értsétek félre, de ebben kétségkívül van valami. Tehát, csalóka dolog ez. A második, amit hozzáfûznék: úgy látom, lett volna két kapcsolatra is esélyed, de egyiknél inkább a körülmények voltak a hibásak. A lány talán szégyelli is, azért fordul el. Nem rád haragszik, kicsit magára, mégha nem is tudatosan. Végül pedig: ha csak nem szó szerint 40 kg vagy, a vékonyság nem lehet probléma. Sok fiúismerõsöm 60 kg-on alul(!!!!) van, 56-58 kg-osak, épp, hogy szálkásan izmosak, de csak alig és mégis SZÉP barátnõik vannak. Igazság szerint a 20 év körüli fiúk nagy része ebbe a csoportba tartozik. A vékonyság nem kizáró ok. Én a 20 körüli lányokat többségében nem egy mázsás kigyúrt alakokkal látom sétafikálni, sõt...! Van ilyen, persze, de ne keseríts el, hogy tegyük fel 10 nõbõl te is csak azt a 2 minirucis plázacicát veszed észre, a többi 8 helyett. :)
a férfiak külseje?
Nálam a férfiak külseje kelt vonzalmat! SP votlam sziasztok!
külsõ+ész(egyeseknél a + után a pénz áll)
A férfiak külseje. Viszont férfiak közül nem mindenkiben a külsõ kelt vonzalmat.
Személyiség, sikeresség, ész.
Jaja, mert te siman kirugnad az agyadbol Balogh Edinat. Ekkora kamu dumat ba.szod.
Mindenkinél a külsõ kelt elõször vonzalmat, utána jön a belsõ. Ha a belsõ nem megfelelõ, akkor lapát van.
08:08 Az ágyamból természetesen nem, de bnõnek nem kéne, ha sík hülye v ribanc :P

Hogy irtsak ki egy ilyen egy ilyen gondolatot hogy a férfiakt a nőket csak használják? Anyám mondogatta ezt mindig szexre. És ráadásul én nem is akarok tartós kapcsolatot.

Tudom hogy ez nem így van. De tudat alatt mindig ott van. És ez nagyon akadályoz.

Legjobb válasz: Igen a nõk is élvezik a szexet, de attól még a felfogás miatt a férfiak mindig is használni fogják a nõket, ez sajnos így van, a nõ a befogadó fél, az õ részérõl a nagyobb áldozat a szexuális aktus. A nõk általában érzelmesebbek, ha szerelem nélkül szexelnek akkor is kötõdni fognak az illetõhöz, míg a férfiaknál ilyenrõl szó nincs, úgyhogy szerintem bizonyos szempontból igaz az állítás. Maximum akkor nem ha két harmonikus párkapcsolatban élõ személyrõl beszélünk.

Igen a nõk is élvezik a szexet, de attól még a felfogás miatt a férfiak mindig is használni fogják a nõket, ez sajnos így van, a nõ a befogadó fél, az õ részérõl a nagyobb áldozat a szexuális aktus. A nõk általában érzelmesebbek, ha szerelem nélkül szexelnek akkor is kötõdni fognak az illetõhöz, míg a férfiaknál ilyenrõl szó nincs, úgyhogy szerintem bizonyos szempontból igaz az állítás. Maximum akkor nem ha két harmonikus párkapcsolatban élõ személyrõl beszélünk.
hát pedig a pasik legalább fele tényleg csak használja a nõket
ez nem igaz.. van kivétel.. kevés, de van..
A kérdező hozzászólása: "Hogy irtsak ki egy ilyen egy ilyen gondolatot hogy a férfiak a nõket csak használják?" Ez nem igaz. Mert rengeteg nõ nekem azt mondta, jobban évezi szexet mint a pasija.
A kérdező hozzászólása: Szerinted ez a válasz hasznos. A válasz írója 77%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 16:12 "ha szerelem nélkül szexelnek akkor is kötõdni fognak az illetõhöz, míg a férfiaknál ilyenrõl szó nincs, " - Akkor én mi vagyok UFO (nauta)??? ;)
A kérdező hozzászólása: Mert én kötõdõk a lányokhoz csak társkapcsolatra képtelen vagyok. - barátként minimum.
Olyan ez, hogy minden ember gyilkos. Ez nem igaz, de mégis ezerszámra láthatsz ilyen embereket a börtönökben. Szóval gyakori! Mint ahogy belefuthatsz nagyon könnyen olyan fiúba aki átver a puncidért! Ha nem akarsz tartós kapcsolatot, akkor benne vagy az egyéjszakásban is? ;) Látod én is csak azt akarom, hogy használjuk ki egymást kölcsönösen. :) Igaz én ezt elõre ki is mondom! :) Nem akarok átverni senkit sem! "Azt kapod amit látsz!" :)

Miért nézik le a férfiak a nőket?

Mindenhol ezt látom.

Legjobb válasz: Hogy értve lenézik?

Hogy értve lenézik?
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Kedves kérdezõ! Aki lenézi a másik nemet, az maga alatt vágja a fát. Egy magunknál kevesebbnek tartott lényre nem tudunk társként tekinteni. Ezért az átlag normális ember pl. nem kurogatja a kecskét. (sajnos már ki kell hangsúlyozni, hogy az átlag normális ember) Aki asszonyállatként kezeli a nõket, nem pedig társként, az körülbelül így éli a mindennapjait: Munka után fáradtan haza esik, nincs kinek elmondani a nyûgjét, mert az "asszonyállat" úgy sem értené meg, az nem társ. Emiatt ideges lesz, kiabál a nõvel, veri a gyereket. És õ egy cseppet sem boldogabb, mint azok, akiket bánt, maximum egészségesebb. Magányos, inkább a "haverokkal" van, piál, drogozik. Aztán öregkorára ott találja magát, hogy az asszony vagy elment már, vagy egy élõhalottként van mellette, a gyereki gyûlölik, rá se néznek. 18 évesen leléptek és kitudja hol járnak. A jobbik esetben egyszerûen csak magányosan éli le az életét és nem tesz tönkre egy családot. Végsõ soron felesleges megsértõdnöd, ha lenéz egy férfi. Egyszerûen csak kerüld el. Te még lehetsz boldog, ha nem csinálod ugyanezt fordítva, õ már nem. Csak ha változtat ezen a hozzáállásán.
elegem van a nõkbõl! állandóan csak b asszni, B asszni, B ASSZNI!!!
A kérdező hozzászólása: 11 Ez sajnálatos.
Én lenézem kb a 99%-ot. De szerintem ezzel a ffi ismerõsök is így vannak.
én lenézem õket.
na mivan? még nem lett meg a napi % itt gyakorin a provokatív kérdésekbõl? akkor gyorsan csináljunk egyet, igazad van kérdezõ... egyébként semmilyen lenézésrõl nincs szó általánosítani amúgy sem lehet, de ez a leghülyébb provokálás, amit valaha is láttam kedves kérdezõ, ha már voltál olyan tökös csajszi, hogy elindíts egy újabb nagy vitatkozást (eddig szerencsére eredménytelenül), akkor már írd le azt is, hogy hol láttál ilyesmit vagy hogy mibõl gondolod ezt!
küzdenek az "egyenlõségért" aztán fel vannak háborodva, ha nem adom át az ülõhelyemet.
Valószínûleg, mert nagyobb az átlag testmagasság.
Miért nézik le a nõk a férfiakat? Mindenhol ezt látom.
undoritó patkányok, fuj
egyetértek hármassal, én lp nem nézem le a nõket, sõt volt akitõl igen sokat tanultam :) 20/f
Ez kicsit eltúlzott általánosítás.
mert ostoba lények.
A kérdező hozzászólása: 14 Ez így van. Rohadt egy világban élünk. Amúgy nem nagyon foglalkozok velük, nem érdekelnek, kivéve az a pár kivétel, aki normális. El vagyok én a saját köreimben.

Miért vesznek virágot a férfiak a nőknek?

Legjobb válasz: Egy kis figyelmesség és kedvesség. Nekem nagyon jól tud esni az ilyesmi. :)

A növény nemi szerve a virág! Gondolom illedelmesebb elõbb ezt a kezébe nyomnom, mint a faszomat! :)
Egy kis figyelmesség és kedvesség. Nekem nagyon jól tud esni az ilyesmi. :)
"Hoztam neked virágot mutasd meg a ..."
Mert éppen akciós volt, vagy csak nagymama kertjében már nem fértek el a virágok.
mert ez egy jelkép
Tévedés, nem vesznek.
Mert a nõk ezután boldogan végzik el a házimunkát :)
Mert a nõk többsége ezt szereti.
Azért kapok a férjemtõl, mert tudja, hogy mennyire szeretem a vágott virágot. Õ pedig figyelmes, ezért néhanapján meglep vele.
Mert a parkok már mindenhol be vannak kamerázva, a kertekben meg sok a harapós kutya.

Mert mondjak azt a ferfiak a nokre hogy "fehernep" hiszen tulajdonkepen mi is fehernep vagyunk?

Legjobb válasz: azért mert minden komolyabb háztartási berendezés fehér

azért mert minden komolyabb háztartási berendezés fehér
A kérdező hozzászólása: Koszonom a valaszodat....
Szerintem azért, mert míg a férfiak a földeken dolgoztak és lebarnultak, addig a nõk inkább a házban dolgoztak és kevésbé barnultak le-->fehérek voltak. Ezért volt a fehér bõr a divat, mert azt jelentette, hogy nem kell kint dolgoznia, ami a jómódot jelentette.

Miért nem értik meg a férfiak a nők célzásait?

Ha célzol egy dologra akkor azt ?k tényként fogják fel, de ha ?k mondanak valamit a n?k mindig tovább komplikálják, hogy most mit gondol mögé és, hogy ezt most miért mondta vagy csinálta stb...Vagy ha a pasi hirtelen elköszön facebook-on a n? rögtön azt gondolja h biztos le akarja rázni közbe meg lehet h tényleg csak dolga van. Tök idegesít? h nem tudunk a férfiak fejével gondolkodni.Vélemények? kort és nemet írjatok. köszike

Legjobb válasz: Férfi: 1+1=2 Nõ: 1+1=Ellenemvanmindenki abojleresürgezaklat Lauraegyszuka tibimegcsal kövérvagyok rage rage rage

Férfi: 1+1=2 Nõ: 1+1=Ellenemvanmindenki abojleresürgezaklat Lauraegyszuka tibimegcsal kövérvagyok rage rage rage
Miért célozgattok? Van szátok mondjátok ki.
waka waka e-e
én úgy ítélem meg, hogy éppen a nõk állandó kombinálása miatt van a sok bonyodalom. mindent túl kell bonyolítani, mindenbe bele kell magyarázni a leglehetetlenebb dolgokat. 21F
23:06 agreed :D:D
Kíváncsi lennék kérdezõ hogy TE hány éves vagy, mert azért illene már ismerned valamilyen szinten a férfiakat. 22/F
Hát 15 évesen talán még küzdöttem ilyen problémákkal. Ja, nem. Akkor még nem érdekeltek a fiúk. Nem olyan nehéz férfi fejjel gondolkodni, sõt elég egyszerû. Az ember lánya egy bizonyos kor felett már kinövi a kislányos kliséket. Tisztelet a kivételnek:D A személyes kontaktus azonban nagyon fontos, mert az írásbeli kommunikáció kétségek és félreértési lehetõségek tárháza. A verbális és nonverbális kommunikáció együttes hatása minimálisra csökkentheti az ostoba és értelmetlen találgatások esélyét. Feltéve, hogy a kommunikáló felek kölcsönösen kellõ figyelemmel és érdeklõdésükkel tüntetik ki egymást, illetve kielégítõ intelligencia hányadossal áldotta meg õket a sors. 28/N
A válasz a kérdésben van: célzás. Nem célozgatni kell, hanem egyszerû kéréseket mondani. "Gyere ide ma este, mert szükségem van rád!" Ha szeret, megteszi. Persze, ha agymûtétre kell mennie az bocsánatos bûn, de más nem. És igen, a nõk általában továbbgondolják azt is amit nem kell (tisztelet a kivételnek, gondolok itt a kedves 7/7-es válaszoló hölgyre. Imádnivaló ez az intelligencia, az ember alig várja, hogy leigázza az ágyban.) 37/F

Mit tartanak vonzónak a férfiak a nőkben?

lécci....milyennek kell lennie 1 n?nek hogy a férfiak felfigyeljenek rá?

Legjobb válasz: Tudod ez elég szubjektív. Nem fogsz egyértelmû választ kapni. Légy önmagad, hogy önmagadért szeressenek. Ennyi.

Tudod ez elég szubjektív. Nem fogsz egyértelmû választ kapni. Légy önmagad, hogy önmagadért szeressenek. Ennyi.
Én megelégszem egy átlagos kinézetû kedves lánnyal. Attól több nekem nem kell. 30/F
Igen , ez eléggé emberfüggõ, kinek mi... Belsõleg: csak magadat add Külsõleg: ne legyél [email protected], én pl nem szeretem a sok szar mû dolgot: mûköröm, mûhaj, plasztika stb...
látvány a fontos nekik és kész!
Átlagosan csinos, nem sminkes szolis picha és legyen értelmes.

Szerintetek, miért vonzódnak a férfiak a nők melléhez?

Legjobb válasz: mert nekik nincs. és szép, és vicces

mert nekik nincs. és szép, és vicces
Ösztön, így vagyunk megteremtve :) 21/f
Mert megmarad bennük az a természetes ösztön, ami a csecsemõkben. A nõknél ez idõvel elmúlik, mivel az apához jobban vonzódnak, míg a fiúk csecsemõkoruktól az anyjukhoz vonzódnak, így a mellekhez való vonzódás is megmarad.
Még sosem vettem észre, hogy a nõk melle miért vicces. De hogy miért vonzódunk hozzá? Mert ez ösztönös. Kicsit hasonlít a fenékre, és éppen ezért izgató tud lenni, mivel régen még az õseink javarészt hátulról termékenyítették meg egymást, csak ezt látták közben, a nõstények ezzel hívták fel magukra a figyelmet. Erre emlékeztet egy kicsit a mell is.
A válasz megírásának idõpontja: ma 14:17 Ott a pont. Amíg négykézláb jártunk addig a szeméremajkak megduzzadása jelezte a termékenységet (mint a majmoknak is) viszont most hogy két lábra emelkedtünk a keblek töltik be ugyanezt a szerepet.

Mit utálnak a férfiak a nőkben?

Legjobb válasz: Hiszti, számonkérés, butaság, p.csás viselkedés, r.banckodás. én ezt tapasztaltam... 23 N

Hiszti, számonkérés, butaság, p.csás viselkedés, r.banckodás. én ezt tapasztaltam... 23 N
Elsõ kettõ tökéletes választ adtott. Hozzáfúzném, hogy ha a barátnõm így viselkedik, valamelyik jellemzõ rá, akkor én nem utálom, hanem fáraszt, vagy idegesít, vagy már teljesen ignorálom olyankor. 18/f
A makacsságukat nem szeretem. Hogy nehezen gondolják meg magukat és nehéz rájuk hatni.
A barátom nem szereti, ha hisztizek, ha megsértõdök, vagy ha kitalálom, hogy vásárolni szeretnék (pedig nem vagyok szörnyû eset, szerintem :D) 21/L
Hát van egy két dolog. Ez olyan, mint amikor a fõnök késik, akkor dolga volt, de ha az alkalmazott, akkor végzetes hibát követett el. Két darab 7éves kapcsolat után azt tudom mondani, hogy baromi fárasztó, amikor rám akarják erõltetni, hogy valamiben nem mondtam igazat, vagy ilyesmi. Rengeteg nõtõl hallottam, hogy utálom a hazugságot. Persze hazudnak az emberek, amikor úgy érzik. ezt én nem is tagadom. De ha elismerem, és szarul lesz tõle mindenki, akkor természetesen rosszat tettem. De amikor õk hazudtak, és én számon kértem, vagy rajtakaptam, akkor igyekeztek eltusolni, és inkább kisebb számmal ismerték el õszintén. Ha lehet, az elismerést kerülték inkább. De én meg néha szóvá sem tettem, vagy nem is éreztettem, ha rájöttem egy kis hazugságra amit csináltak. Minek izgassam ilyeneken magam. Emberek vagyunk, és akkor jó, ha jólérezzük magunkat egymás mellett, nem ha piszkáljuk egymást! Nem? Én a piszkálódást, számonkérést utálom. (csak egy kicsit bõvebben fejtettem ki) :D
Személy szerint: a hülye játékaikat. :D Nem, nem pedo vagyok, és a plüssökre gondolok... Hanem mikor azt mondják: utállak, gyûlöllök, takarodj. Közben meg barátnõjüknek ott sírnak: annyira szeretem! Miért nem keres?
büszkeségüket, hiúságukat
"büszkeségüket, hiúságukat" ugyan már ez a pasikban sokkal inkább ottvan :D
...ha ilyen kérdésekkel zaklatják környezetüket....
Ha egyáltalán bármilyen kérdést tesznek fel... Két értelmes kérdést hallottam tõlük eddig... 1. Mit akarsz enni? 2. Hogyan csináljam? A shopingolásért, fõleg ha a saját pénzed költi botozás jár...
sok beszéd, fölösleges kérdések, ha sajnáltatja magát, ha igénytelen, dohányzik, 200 kg...én kb.ezeket.
A borszagot. Én.
Azt amikor midnen hónapban azon az ominózus pár napon ideges, hisztis...nem tudom mit kell ebbõl a menstruációból ekkora ügyet csapni, nem igaz nem lehet kibírni? "éve együt lakunk, és már kezdem unni...F22
Én azt nem bírom amikor értetlenek a csajok. Nézzetek meg bármilyen topicot, amiben arról van szó, hogy ciki-e egy srácnak, ha szûz még idõsen is.
Hali! Én azt gondolom, hogy ezt a kérdést feltenni is emberi hülyeség. Miért nem inkább arról folyik a téma, ki mit SZERET a másikban ahelyett, hogy FELESLEGESEN és ÉRTELMETLENÜL gyûlölködünk? Biztosan mindkét nem talál kivetnivalót a másikban - akkor legyen az egész világon mindenki b*zi/l*szbikus? Csak nem... :)
Hát valóban, az érett nõk, már nem hisztiznek, vagy akik túl vannak a klimaxon. 15-30ig, nincs kivétel, kivéve ha lobotomizált...
annyira tipikus pasis vélemények... látszik... tökéletesen megmutatták ezek az egyedek itt, hogy nem ismerik a nõket... NEM MINDEN NÕ EGYFORMA, ahogy nincs két egyforma pasi sem... nem minden nõ hisztizik, nem mindegyiknek vannak hülye kérdései... tudom, nehéz elhinni, hogy létezik normális nõ is, de higgyétek el, hogy van ilyen... (tudom, tényleg nagyon-nagyon nehéz, de mi is elhittük, hogy létezik normális pasi...)
Én mindent.. Amúgy lány vagyok én is, de azért útálom a nõket.... 14/L
Ha félre kefél!
a hisztit :D meg hogymindenbe beeszolnak :D
Nekem is kb. az a bajom a csajokkal, amit már elõttem is említettek... Ugyanaz a véleményem, pedig én is lány vagyok. Természetesen van kivétel, de az nagyon ritka.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!