Találatok a következő kifejezésre: A férfiak éves (207 db)

Megömlés a férfiaknak hány éves kortól hány éves korig lehet? És muszáj hogy megtörténjen egy férfival a magömlés? Ha nem történik meg idejében, az baj?

Legjobb válasz: Szia! Én ugyan lány vagyok, de mivel egészségügyi középsulit végeztem, megpróbálok válaszolni Neked. Nem írtad, hány éves vagy, de gyanítom, hogy még nagyon fiatal, a kamaszkorod elején járhatsz. A fiúknál az elsõ magömlés átlagosan 12-13 éves korban jelentkezik, de van, akinek csak 16 évesen, és persze elõfordulhat, hogy már 9-10 évesen (pl. az én Páromnak is ekkortájt volt). Ha esetleg amiatt aggódsz, hogy még Neked nem volt és még nem vagy 16-17 éves, semmiképpen ne aggódj, mert van bõven idõd. A férfiak sokáig nemzõképesek (azaz képesek a nemi izgalomra, erekcióra és a magömlésre is). Remélem, tudtam segíteni! =) 24/L

Szia! Én ugyan lány vagyok, de mivel egészségügyi középsulit végeztem, megpróbálok válaszolni Neked. Nem írtad, hány éves vagy, de gyanítom, hogy még nagyon fiatal, a kamaszkorod elején járhatsz. A fiúknál az elsõ magömlés átlagosan 12-13 éves korban jelentkezik, de van, akinek csak 16 évesen, és persze elõfordulhat, hogy már 9-10 évesen (pl. az én Páromnak is ekkortájt volt). Ha esetleg amiatt aggódsz, hogy még Neked nem volt és még nem vagy 16-17 éves, semmiképpen ne aggódj, mert van bõven idõd. A férfiak sokáig nemzõképesek (azaz képesek a nemi izgalomra, erekcióra és a magömlésre is). Remélem, tudtam segíteni! =) 24/L
Többnyire 12-16 éves korig kell bekövetkeznie, bár a 13-14 éves korban a leggyakoribb és az egyén fejlettségétõl is függ, kisnövésûeknél gyakran késõbb akár 15-16 éves korban történik meg elõszõr.Nagyon ritka esetekben van hogy 11 évesen is elõrodul már mennyi idõs vagy?
Elsõ válaszadó vagyok. Elõbb-utóbb megtörténik, olyan nincs, hogy nem :D Lehet, hogy Te picit késõbb érõ típus vagy. Nincs miért aggódnod :) Szerintem csak idõ kérdése :) 24/L
Spontám magömlése nem mindenkinek van, maszturbálsz gondolom akkor sincs semmi? De azért jó érzés van ilyenkor nálad is? Ha igen akkor nincs baj, ezt az utolsó kérdésre értem. Az elsõnél nem gond ha még akkor masztinál sincs spermád, mert soknak bár van, de még nem nem igazi sperma, mármint nemzésre nem alkalmas.
Hát nem vagy túl alacsony sem, de magasnak se mondhatlak, olyan 170-172 cm körül kellene lenned.Majd meg nyúlsz, szóval nem a tipikusan kicsit alig 160 cm gyerek vagy.Nézd 16 éves korodig nincs baj és lesz mindenképp.Ha egy kicsit megint nyúlni fogsz akkor tuti lesz már.
A kérdező hozzászólása: Szõröm az már van, csak magömlés nem volt még. És 165 cm magas vagyok.
Milyen magas vagy?Szõrõsõdsz már? Aki kisebb növésû az lassabban érik, a szõrõsõdés is 12 éves kor körül már elkezdõdhet, de egyre több esetben csak 13-14 évesen indul meg a szõr megjelenése, van akinek csak 15-16 évesen, õk általában alacsonyabbak a társaiknál, ezért is hívjuk õket késõnérõknek, hisz alacsonyabbak, sokszor 2-3 évvel fiatalabbnak néznek ki és fejlettséggel is így állnak.Nekik a sperma is késõbb szokott lenni.De a 16 éves kor a végsõ határ.Akárki akármilyen kicsi is addigra szõrnek és spermának is kell lennie.Hisz sok alacsony ember van és attól hogy alacsonyak náluk is bekövetkeztek ezek a folyamatok.Szóval nyugi, nem kell paráznod
Lesz, mindenképp lesz, de nem tudom milyen magas vagy, mert az alcsonyabb, lasabban fejlõdõeknél késõbb szokott lenni, szóval 16 éves korodig biztos lesz és ha addig sem produkálnál semmit, csak akkor kell aggódnod, addig van még 2 éved.
A kérdező hozzászólása: 14, de ha valakinek nem fordul elõ soha, késõbb se? Olyan van?
hát ha 15 vagy akkor csak szimplán késõn érõ vagy:) én is 14 vagyok, de 178-180 cm, és már kb 11 éves kormtól van spermám, amit ugye megelõzött hogy volt egy magömlésem

A 17 éves férfiak körében mekkora az "átlagos" péniszméret?

Hosszúság, vastagság

Legjobb válasz: 17 éves férfiak? :D

17 éves férfiak? :D
10 giga-angstrom!
Hanyadikán van elseje?
13, 5 centi hosszú az átlagos péniszméret Európában. Az átmérõje meg 2, 5-3, 5.
14, 15, 16 cm hossz 3.5 , 4 , 4.5 cm vastagság ez kerületbe olyan 11-13
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!
15-16.5 cm 3-4 cm
állva vagy hogy

Lányok, nõk! A férfiak hány éves koruk körül a legvonzóbbak?

Legjobb válasz: Férfitól, és attól is függ, hogy hány éves nõ nézi. Én 22 évesen talán a 24-30 évesek egy számomra megnyerõ csoportját tartom legvonzóbbnak, netán egy 20 éves is beleesik, ha annyira túlszárnyalja korát. Idõsebbként arányosan tolódik felfele...

Férfitól, és attól is függ, hogy hány éves nõ nézi. Én 22 évesen talán a 24-30 évesek egy számomra megnyerõ csoportját tartom legvonzóbbnak, netán egy 20 éves is beleesik, ha annyira túlszárnyalja korát. Idõsebbként arányosan tolódik felfele...
23-30 szerintem :D 22/L
A kérdező hozzászólása: Én férfi (24) létemre 25-35 közé tettem volna.
18-27
18 éves korom óta a 30-as korosztály jön be, most 30 felé már a 40 körüliek között is egyre több a vonzó férfi. Persze néha elõfordul, hogy látok egy jóképû, 20 körüli srácot, és magamban elismerem, hogy állati jó pasi már most, de 10 év múlva....! Sokszor a személyiség és a kisugárzás miatt vonzóbbak az idõsebbek, de néha ezt meglátom egy nálam fiatalabb srácban is.
30-40 között.De a nõk is:)
Szlasztok En most 30 vagyok. Malydnem minden napra jut 1 kedves no.
Szerintem egy férfi 30-35 között a legvonzóbb. De kinek a pap, kinek a papné.
25 éves koruk körül.

Miért mondják azt nekem a férfiak, hogy aranyos vagyok (34 éves létemre)?

Aranyos max egy kiskutya vagy cica lehet, vagy egy kisgyerek.. Néha elcsodálkozom, vékony vagyok, teljesen n?iesen öltözködöm, az arcom is rendben van, szóval olyanfajta n? vagyok, aki ha kimegy az utcára, azért utánafordulnak a férfiak.

Legjobb válasz: Háát a férfiak arra mondják,hog aranyos,akit ugyan megnéztek,de hosszútávon nem akarnak semmit. Mert túlfárasztó, vagy hisztis, vagy unalmas....

Háát a férfiak arra mondják, hog aranyos, akit ugyan megnéztek, de hosszútávon nem akarnak semmit. Mert túlfárasztó, vagy hisztis, vagy unalmas....
ha te ezt 34 evesen itt megkerdezed akkor valoszinu egy aranyos kis ovis lehetsz!
Akárhány évesen is lehetsz aranyos, ez nem a korodtól vagy a kinézetedtõl függ. Valószínûleg a személyiségedet tartják aranyosnak.
Nem küldenél képet?Megmondanám én is a véleményem. :) ))
Képet megnéznék rólad szívesen:)
"Háát a férfiak arra mondják, hog aranyos, akit ugyan megnéztek, de hosszútávon nem akarnak semmit. Mert túlfárasztó, vagy hisztis, vagy unalmas...." nem feltétlen.vannak aranyos nõk, olyan kislányosak, én szeretem õket, csak azért nem szeretik, ha learanyosozom, mert akkor szerintük nem a nõt látom bennük. kérdezõ privit küldhetnél nekem is, kíváncsi vagyok.
A kérdező hozzászólása: Igaza van az utolsónak. Pontosan azt érzem, hogy nem a nõt látják bennem, hanem valami mást. Az átlagosnál egyébként adakozóbb, segítõkészebb vagyok. Néha túlságosan is. Szerencsére azért nem minden férfi gondolja így, de páran mondták már nekem.

Hány éves korig nő a férfiak feje?

Legjobb válasz: hmm kb. 18-20 éves korig. De már 8 évesen nagyon lelassul a növekedés.

hmm kb. 18-20 éves korig. De már 8 évesen nagyon lelassul a növekedés.
Te vagy az Botos?

Családi kapcsolataim nem jól alakulnak.40-es éveim elején járó nõ vagyok, szüleimmel élek, nekem most õk jelentik a családot. Több férfival voltam néhény éves kapcsolatban. Mindegyik csak kihasznált, aztán elhagyott. Miért ilyenek a férfiak?

Legjobb válasz: Azt használják ki,aki hagyja.Rossz tipusokat vonzol.Amint változtatsz a magatartásodon,egybõl másmilyen lesz a férfiak viszonyulása is hozzád.Tapadztalat. Ariana Gee és Mary Gregory-Tanácsok a szerelmi élethez c. könyvét ajánlom,nagyon hasznos.

Azt használják ki, aki hagyja.Rossz tipusokat vonzol.Amint változtatsz a magatartásodon, egybõl másmilyen lesz a férfiak viszonyulása is hozzád.Tapadztalat. Ariana Gee és Mary Gregory-Tanácsok a szerelmi élethez c. könyvét ajánlom, nagyon hasznos.
Na én biztos kiverném nálad a biztosítékot ... kutyát tartunk panelban :P , aki nálunk családtagnak számít . Imádjuk ;-)
Van egy akváriumom néhány sügérfélével, mennyire fokozom le ezzel magam? :) )
Utolsó ... te aztán "jó " ember lehetsz mondhatom ! Mi bajod , az állatot tartó emberekkel ? Bizonyára nagyobb szeretet szorult beléjük , mint a te fajtádba . A kérdezõ költözzön el a szüleitõl .. ennyi amiben igazad van , de az állatai hozzá tartoznak , természetes , ha magával viszi õket .
Te írtad, kedves kérdezõ: "Nekem nincs szükségem férfira, csak akarok magamnak egyet." Na most akkor miért is kérdezed, hogy miért ilyenek a férfiak? "Mindegyik csak kihasznál" Miért te mit akarsz, amikor ilyeneket írsz? Kutyád, macskád van, társ helyett. A férfiak nem akarnak harmadikak lenni. Költözz külön, hagyd az állataidat a szüleidnél, és normális férfit akarj, lehetõleg úgy, hogy társként tekintesz rá, nem egy gépre, aki idõnként megcsinál, amikor neked szükséged van rá, de félredobod, amikor neked nincs kedved. Nagyon sok mindenen változtatni kell, mert így vénlányként fogsz megöregedni. 45 éves férfi vagyok, de kézzel lábbal menekülök az olyan nõktõl, akik a szüleikkel élnek és állatot tartanak. (Ráadásul sok nõ még prûd is.) Szerencsére nem gond, mert van bõven normális nõ is, pedig nem vagyok sem jóképû, sem kigyúrt pasi, csak egyszerûen ki tudom mutatni az érzelmeim, és határozott vagyok, nem hódolok be a feminista baromságoknak, nem alázkodom meg egy nõnek sem. De kétségtelenül sok férfitársam kihasználja a nõket, mint ahogy fordítva is nagyon sok nõ kihasználja a férfiakat. Én ezzel nem értek egyet, de ehhez két ember kell mindíg.
"Mert én egy disznó, idióta, állat, hernyó vagyok!" Nem, kedvesem, Ez az anyukád és az apukád volt, leginkább az elõbbi. Õk csináltak belõled érzelmi és emberi nyomorékot. 40+ és most akarsz valamit, meg annak szöges ellentétét és különben is csak a kutya és a macska az igazi? Felejtsd el. Élj tovább a szüleiddel. Leválni a szüleidrõl 20 évvel ezelõtt kellett volna. Most már mindegy.
A kérdező hozzászólása: Mert én egy disznó, idióta, állat, hernyó vagyok! Elnézést akinek nem idéztem a privijébõl, az nyugodtan reklamáljon!
Akarsz egyet...minek? Ha a kutya meg a macskák jobban megértenek, neked nem kell társ. Félre ne értsetek nekem is van kutyám, macskám, a családunk részei, de egy társat vagy gyereket nem helyettesítenek! De ettõl függetlenül elõkelõ helyük van az állatoknak a családunkban. Te meg szépen szakadj le anyádékról, míg nem késõ és míg nem leszel egy lelki nyomorék!
Na itt a probléma. Kutyád macskád van, szüleiddel élsz, férfit meg igazából nem is akarsz, csak csak úgy legyen. Ezek mind olyan dolgok, amitõl egy normális férfi menekül. Elõször is légy önálló, költözz el a szüleidtõl, ne tarts állatot ember helyett, és ne a macsós, gazfickó típusú férfiakat keresd. Ha ezeken nem változtatsz, sosem lesz normális párkapcsolatod.
A kérdező hozzászólása: Van egy kutyám meg két macskám, úgy érzem õk jobban megértenek mint az emberek.
Ne általánosíts, kérlek . Bizonyára benned is lehet hiba , ha 40 éves korodra nem sikerült megállapodnod és családot alapítanod. + Nem lehetsz túl jó emberismerõ , rossz ember tipusokat vonzottál be , akikre aztán elfecsérelted a legszebb éveidet.
A kérdező hozzászólása: Nekem nincs szükségem férfira, csak akarok magamnak egyet.
így van, számos szakkönnyvvel és szakvéleménnyel tudom alátámasztani, hogy elõbb fel kell nõni, önállósodni kell. Még utána sem könnyû, mert ez csak az egyik feltéttel a jó párkapcsolathoz. Az ellenpéldák ne nyomasszanak, az olyan párkapcsolatok pótszülõi érzelem által vezéreltek, nem szerelmi kapcsolatok.
Elöször EGYEDÜL élj, utána léphetsz tovább
A kérdező hozzászólása: Volt, hogy itt a szüleimnél éltünk az élettársammal, volt hogy én költöztem a páromhoz. De egyik sem volt jobb, a vége mindig ugyan az lett.
Több, mint 40 vagy, de nincs önálló életed? Vagy ez átmeneti, hogy a szüleiddel laksz?
ELÖSZÖR költözz el otthonról és alakíts ki egy ÖNÁLLÓ életet, család és férfiak NÉLKÜL. Ha már képes vagy egyedül megélni, UTÁNA van értelme párkapcsolatba kezdeni.
Nem sértésnek szánom! De nem a férfiakkal van a baj, hanem veled! Keress egy pszichomókust és keresd meg a probléma gyökerét magadban... hogy miért hagyod magad kihasználni, miért választasz ilyen férfiakat magad mellé???

Miért van az, hogy 22 évesen már nem vagyok olyan vonzó a férfiak számára, mint mondjuk 16 évesen voltam?

Külsőre csak jó irányba változtam pedig. De mégis a 20-25 éves korosztály már nem érdeklődik irántam, csak az afelettiek, főleg 30-asok. Pedig nekem ők nem tetszenek.... 16 évesen pedig tapadt rám ez a feljebb emlitett 20-25 korosztály, és nem csak szexet akartak. Miért van ez? Már öregnek számítok?

Legjobb válasz: Mert már nõként nézel ki,és nem hanvas tinilányként.

Mert már nõként nézel ki, és nem hanvas tinilányként.
Valószínûleg azért, mert csinos is vagy meg önálló is ami elriasztja a "kicsiket". a 20-25 éves pasiknak nagyon nagy része komolytalan és nem tudna mit kezdeni egy komoly nõvel. Ha szétnézek a 24-25 éves fiú ismerõseim között, nekik az életük utolsó 10 éve ugyanarról szól: ivászat, bulizás, minél elõbb egy csaj megfektetése. Kivétel persze mindig van, de a fiúismerõseim nagy százaléka ilyen. Az ugyanilyen idõs barátnõim? Dolgoznak, tanulnak, komoly céljaik vannak, hobbijaik vannak, amikre szeretnek idõt áldozni, és többrõl szól az életük, mint a folyamatos bulizás. Persze nem mind, a fiúk között is vannak komoly, céltudatosak, és azt sem mondom, hogy a komolytalan pasik ne lennének jók (a jelenlegi barátom is inkább az a kategória), de sokuknak közülük nem buli egy komoly csajjal lenniük.
Ha jól néznél ki érdeklõdnének irántad. De nem. Ennyi.
A túl szép nõktõl sokan visszariadnak, pl azt feltételezik, túl nagyok az elvárásaik.Sokszor helyesen.
vagy olyan jó a híred hogy már senkinek nem kellesz
Valószínûleg ezért.
A kérdező hozzászólása: Hát kifinomultabb, és nõiesebb. Az lehetséges hogy azzal riasztom el õket, hogy már régóta dolgozok, van saját autóm, és szeretnék elköltözni itthonról? Félnek tõlem hogy én már biztos esküvõt akarok egybõl?
Mert a férfi általában idõsebb egy kapcsolatban, így azt a korosztályt célozzák meg, ahol a legtöbb sikerlehetõséget látják.
Most komolyabb a stílusod?
A kérdező hozzászólása: Mások szerint is, akkoriban még idétlenül öltözködtem, nem találtam a stílusomat, és magamra kentem egy tonna sminket. :)
" Külsõre csak jó irányba változtam pedig." Mások szerint, vagy szerinted? Amúgy lehet, hogy csak idõsebbnek nézel ki és emiatt nem mernek kezdeményezni.
Mert nem akarnak házasodni meg gyereket.
Ahogy te is írtad, egyenesen arányosan változik minden, csak minden résztvevõ idõsebb :D
Én tudnék mit kezdeni egy komoly nõvel. If you know what I mean :D

Körülbelül hány éves korukig nőnek a férfiak?

Én 17 éves vagyok 176 magas. Mennyit fogok nőni még? Ez átlagos magasság

Legjobb válasz: Én 21 vagyok, de anyukám azt mondja, hogy 20 éves korom óta is nõttem valamennyit, de alapvetõen emberfüggõ, hogy ki meddig nõ, szóval nem lehet tudni, hogy te meddig fogsz.

Én 21 vagyok, de anyukám azt mondja, hogy 20 éves korom óta is nõttem valamennyit, de alapvetõen emberfüggõ, hogy ki meddig nõ, szóval nem lehet tudni, hogy te meddig fogsz.
Átlagosan 21 éves korig.

A 22 éves pasi férfiak vagy fiúk? Hány éves lányok illenének hozzájuk?

Legjobb válasz: 17-23 (nem emelt díjas hívószám!)

17-23 (nem emelt díjas hívószám!)
Elnevezés mentalitás kérdése, ahogy az is hány éves lány illik hozzá. Bár lányból is lehet 16 éves komoly és 25 éves éretlen. Nem lehet ezt így megmondani. Valahol a 2 szám között. 21/N
22-25
17-25
16-25

Hány éves kortól kezdenek kopaszodni a férfiak?

Mikor kezd?dik náluk és mikor válik láthatóvá is?

Legjobb válasz: Genetika.... Nem korfüggõ. Én nem kopaszodom 37 évesen sem. (õszülök...)

Genetika.... Nem korfüggõ. Én nem kopaszodom 37 évesen sem. (õszülök...)
Mirõl beszélsz? Mint említettem genetika, nincs korhoz kötve. Van ismerõsöm, aki 22 éves mikiegeresre kopaszodott és meg a 40-hez közel semmit sem.
A kérdező hozzászólása: akkor az idõsebb korosztály leírhatja a tapasztalatait.
A kérdező hozzászólása: épp azért írtam h írjanak tapasztalatokat h mikor kezdtek el, istenem....
Férjem 40 éves, egyáltalán nem kopaszodik, viszont nagyon õszül. Az öccse most 35, de 31 évesen már erõsen kopaszodott, most már olyan ritka a haja, hogy mindig 0, 5 cm-esre van vágva.
Istenem. De nem érted, hogy hiába írják le a tapasztalataikat a férfiak, mivel genetika nagyrészt, ezért nem tudsz a tapasztalatokkal mit csinálni. Mert a te genetikád nem biztos, hogy azt mutatja. Van, aki 20 évesen már kopaszodik, van, aki 50 évesen sem. Nem lehet meghatározni. Inkább azt kérdezd meg, hogy a családodban a férfiak milyen korban kezdtek el kopaszodni, abból már lehet következtetni valamire.
A kérdező hozzászólása: én csak kíváncsiságból kérdezem, érdekel h ki mikor kezdett el
én már 17 éves korom óta... 19 évesen elég durván kopaszodom, nem tudok mit csinálni ellene
Statisztikailag 30 éves korukra a férfiak 30%-a kopaszodik valamilyen szinten és ez évente 1%-al bõvül. Tehát a 60 éves férfiaknál ez az arány már 60%.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!