Találatok a következő kifejezésre: A férfiak csendesebb (4 db)

Ha a férfiak állítólag a csendesebb lányokat kedvelik, akkor miért jellemzõbb inkább, hogy a hangosabbak, beszédesebbek társaságát keresik?

Hozzátenném, hogy a csendes nem egyenlõ a szinte némával.

Legjobb válasz: Általánosító demagóg, pontatlan meghatározás, így nincs helyes válasz. Amúgy meg a Férfiakat ne keverd a fiúkkal. 30/F

Általánosító demagóg, pontatlan meghatározás, így nincs helyes válasz. Amúgy meg a Férfiakat ne keverd a fiúkkal. 30/F
Én nem vettem ezt sosem észre, hogy a férfiak kifejezetten a csendes lányokat kedvelnék. Szerintem a férfiak éppen azt kedvelik, aki tetszik és szimpatikus nekik. Ha az az illetõ éppen egy csendes típus, akkor õt. Ha beszédesebb, akkor beszédesebb. Én mindig is cserfes voltam, sok mindenkivel egybõl megtalálom a hangot, minden vagyok, csak csendes nem és soha nem volt gondom a pasik terén. Sem szerelmi téren, sem baráti téren.
Mert a csendessel nem lehet beszélgetni?
A normális fiúk a normális lányokat kedvelik, te viszont nem a normális fiúkat kedveled.
Emberfüggõ. Egyébként belefáradhatnak abba, hogy folyamatosan õk keresnek, hoznak fel témát a másik meg csak akkor válaszol, ha kérdezik.
Kettes, az nem azt jelenti, hogy csendes, hanem hogy nincs érdeklõdés a másik iránt, nincs közös hullámhossz. A kettõ nem ugyanaz.
A kérdező hozzászólása: Mint írtam, a csendes nem egyenlõ a némával. Mindössze annyit érettem rajta, hogy ha nincs értelmes mondanivalója, akkor nem jártatja a száját csak azért, hogy nyitva legyen. Ez nem azt jelenti, hogy nem lehet vele beszélgetni.
A kérdező hozzászólása: Nem írtam, hogy kiket kedvelek a másik nembõl, még csak azt sem, hogy nekem azok kellenének, akik a hangosabb lányokat szeretik. Csak egy megfigyelés volt, ami elképzelhetõ, hogy téves.

Fiúk/férfiak ti tényleg nem mertek kezdeményezni a visszafogottabb, csendesebb lányoknál?

Majdnem 20 vagyok de még sosem jártam senkivel (illetve volt egy barátom, akinek kb két évébe tellett, hogy közeledni kezdjen úgy igazából, de mire komolyabbra fordult volna a dolog, addigra külön iskolába mentünk és megszakadt a kapcsolat). Sokan mondják, hogy egy kissé zárkózottnak, és úgymond büszkének (?) tûnök. Ettõl függetlenül viszont kedves és jószívû lány vagyok szerintem. Vagy ti már csak az olyan csajokért vagytok odáig akik buliról bulira járnak, isznak, füstölnek mint a gyárkémény, kilátszik mindenük a divatos kis rongyaik alól és percenként posztolnak ki magukról új képet facebook-ra?

Legjobb válasz: Miért ne mernénk?

Miért ne mernénk?
"Senkit sem akarok megbélyegezni, vagy elítélni" -- "füstölnek mint a gyárkémény" "kilátszik mindenük" "divatos kis rongyaik"
A férfiak nem egyformák. Rólad nyilván sugárzik a visszautasítás vagy a lelki problémák, azért nem közelítenek. Vagy olyan helyekre jársz, ahol csak visszafogottabb fiúk vannak.
Én is eléggé zárkózott vagyok...és szeretem meghódítani, 'felfedezni' a kiszemeltet :) inkább a kedves csendes lányok érdekelnek...akikkel lehet jövõt tervezni, értékesek, szeretetre méltóak :) a bulizós, pörgõs, mindent megmutató olcsó ribizliket kerülöm... 21F
"Vagy ti már csak az olyan csajokért vagytok odáig akik buliról bulira járnak, isznak, füstölnek mint a gyárkémény, kilátszik mindenük a divatos kis rongyaik alól és percenként posztolnak ki magukról új képet facebook-ra?" Én a legkevésbé sem, sõt ezek kizáró okok nálam. DE! Nem csak ez a két véglet van. Lehet valaki rendes, de közben nyitott. Egy zárkózott lánnyal nem tudok mit kezdeni, mert én is zárkózottabb alkat vagyok és hát két zárkózottabb ember mégis mit kezdjen egymással? Akkor egyik fél sem lesz kezdeményezõ és nem fog semmi sem történni. De vannak rendes, közben mégis nyitott lányok is, akikkel könnyebb beszélgetésbe elegyedni. Márpedig olyan személyként, aki személyiség, és nem pedig külsõ jegyek alapján választ, sokkal könnyebb dolgom van egy olyan személlyel, akit nem bottal kell piszkálni, hogy megszólaljon. Fõleg mert magam is ilyen vagyok néha. 23/F
Én csak azért nem szoktam már kezdeményezni élõben, mert rájöttem a külsõmmel nem tudok egy lányt sem elcsábítani, inkább netrõl hozok össze randikat, az eddig jobban bevált. Sajnos csúnya srác vagyok, szinte minden megvan a testemben, arcomban, ami nem jön be a lányoknak, csak olyan lányoknál lehet sikerem, már rájöttem, akinek a lélek a lényeg nem a külsõ. Ilyen lány meg ritka manapság, mint a fehér holló.
Szerintem azért, mert ha nem beszél soha, akkor nem annyira tudjuk hogy mirõl beszélgessünk a csendes lányokkal.

A férfiak általában "csendesebb" szexelők, mint a nők, vagy csak én fogtam ki eddig többnyire halkabbakat?

Nem mintha én ordítoznék közben, de amikor élvezem a dolgot, olyankor azért egy- egy hangos sóhaj, vagy nyögés, vagy valami elhagyja a számat(és nem akarom kontrollálni magam szex közben, úgyhogy ez így is marad :D) A pasim viszont szinte meg sem mukkan, vagy csak nagyon nagyon ritkán, amikor igazán nagyon, kimagaslósan élvezi.

Legjobb válasz: Az én pasim is csak akkor ad ki hangot, ha már közel jár az orgazmushoz, én meg szinte végig "hangoskodom". Kérdeztem tõle, hogy zavarja-e, de õ pont ezt szereti. Szerintem általában halkabbak a pasik.

Az én pasim is csak akkor ad ki hangot, ha már közel jár az orgazmushoz, én meg szinte végig "hangoskodom". Kérdeztem tõle, hogy zavarja-e, de õ pont ezt szereti. Szerintem általában halkabbak a pasik.
szerintem elég ritka az olyan pasi aki ordibál szex közben :D
ja amugy ez emberfuggo sztem.de mondjuk az en baratom is azt szereti ha hallja a hangom kozben, de o tok csendes, csak akkor ad ki hangokat amikor mar mindjart.....Sztem ez olyan edes:)
Emberfüggõ. Nekem volt, olyan pasim, aki annyira hangosakat nyögött, hogy elõször röhögnöm kellett. Nem kell megjátszani, ami jön.
Nálunk pont fordítva van, a pasim az aki kiad hangokat szex közben... Neki pedig ez furi, hogy én vagyok a kis csendes:P
ez szerintem emberfüggõ. valaki hangosan szereti van aki nem. mondjuk általába a nõk azok akik nyögnek meg sohajtoznak :P
Szerintem a pasik nem ilyen nyögdösõsek. Még nekem se sikerült olyat kifognom, aki csinál ilyesmit. Viszont eddig minden pasim izgatónak találta, ha én szex közben hangosan sóhajtozok, vagy néha-néha, amikor nagyonjó, fel-felnyögök. :)
általában nincs miért ordibálnunk, velem is csak nagyon ritkán fordul elõ, de akkor nagyon. Mondjuk gyakrabban maszturbáláskor, magamnak jobban érzem!
én sem kiabálok.
A kérdező hozzászólása: Mert engem pl ugyanúgy izgatna, vagy legalábbis jó hatással lenne rám, ha a pasim is hanggal jelezné néha, amikor jó neki, mint én... de úgy látszik ez nem egyedi eset. Köszi a válaszokat :-)
Ez szerintem kultúra (nevelés) kérdése... ezért szoktak inkább a nõk "hangoskodni". No meg egy férfit fegyelemre neveltek... hogy nézne ki az, ha csak úgy elengedné magát? :-) De azért a párodtól kérheted, hogy jelezze kicsit jobban, mit érez. Sóhajtani õ is tud... és természetes, hogy ez ilyenkor jó hatással van a másikra, és jobban össze is hangolódnak :-) az orgazmusnál.


Bejönnek a lányoknak a visszahúzódóbb pasik? Mármint a kicsit csendesebb, érzékenyebb, művész lelkületű férfiak? 17/F

Én egy 17 éves fiú vagyok aki lassan betölti a 18-at és eddig még nem volt párkapcsolatom, 175 cm magas vagyok és elég vékonyka, olyan 55-56 kg. Öltözködési stílusom fekete ruhadarabokból áll általában. Csendesebb, olyan visszahúzódóbb típusnak mondanám magam. Szeretek rajzolni és gitározni. Szóval nem az a baj, hogy túl unalmas lennék. Csak nem tudok megnyílni úgy igazán senkinek, a barátaim humorosnak tartanak, és sokat szoktunk együtt nevetni. De lányok társaságában megnémulok. Kimozdulni inkább csak hétvégente szoktam, hét közben általában itthon ülök. Nem tudom mit kezdjek ezzel az egész helyzettel, mert lassan betöltöm a 18-at és még sehol semmi :( Nem vagyok egy gép el?tt ül? "kocka" típus, szóval még erre se lehet fogni. Általában alkotok vagy zenét hallgatok. Zenei stílusokban nem vagyok válogatós, én azt mondom, hogy mindent meghallgatok ami igényesebb. Tudnátok valamilyen tanáccsal segíteni, hogy mi tév? legyek? (Az, hogy járjak többet társaságba nem old meg semmit, már próbálkoztam vele, de a legtöbb lányt nem nagyon érdeklem sajnos, ?ket inkább a vasalthajú "fura" korcsok mozgatják meg) Válaszokat, segítséget el?re is köszönöm! Üdv!

Legjobb válasz: Én is ilyen voltam...szerintem kifejezetten nem tetszik a csajoknak ha vki félénk és visszahúzódó!:S Meg kell változnod,csak akkor fog változni a visszajelzés is!Az tök mind1 mennyit jársz társaságba,ha nem próbálkozol nyitni a csajok felé!Senkinek sem repült a sült galamb a szájába,én pl kimondottan jóképû gyerek vagyok,de 1pár éve [email protected] az egészet,mert féltem a nõktõl!Igazából csak akkor fogsz rájönni mennyire egyszerû is a csajozás,ha elkezdesz csajokat leszólítani/nyitni!Nincs kudarc akkor sem,ha visszautasít a csaj,nem leszel kevesebb mert nem kellettél neki,de több sem ha felszeded!+Sokan azért nem mernek nõket leszólítani mert fogalmuk sincs mit mondjanak!(példát szándékosan nem írok,ha szükséged megnyitásokra küldj privát mailt)Nem tudhatod mennyire vagy sikeres a nõknél ha nem próbálkozol,tedd fel magadnak a kérdést hány csajnál próbálkoztam az elmúlt pár napban?Ha kevesebb mint 5 akkor ideje elkezdened csajozni!:-) 23F

Én is ilyen voltam...szerintem kifejezetten nem tetszik a csajoknak ha vki félénk és visszahúzódó!:S Meg kell változnod, csak akkor fog változni a visszajelzés is!Az tök mind1 mennyit jársz társaságba, ha nem próbálkozol nyitni a csajok felé!Senkinek sem repült a sült galamb a szájába, én pl kimondottan jóképû gyerek vagyok, de 1pár éve [email protected] az egészet, mert féltem a nõktõl!Igazából csak akkor fogsz rájönni mennyire egyszerû is a csajozás, ha elkezdesz csajokat leszólítani/nyitni!Nincs kudarc akkor sem, ha visszautasít a csaj, nem leszel kevesebb mert nem kellettél neki, de több sem ha felszeded!+Sokan azért nem mernek nõket leszólítani mert fogalmuk sincs mit mondjanak!(példát szándékosan nem írok, ha szükséged megnyitásokra küldj privát mailt)Nem tudhatod mennyire vagy sikeres a nõknél ha nem próbálkozol, tedd fel magadnak a kérdést hány csajnál próbálkoztam az elmúlt pár napban?Ha kevesebb mint 5 akkor ideje elkezdened csajozni!:-) 23F
Nekem bejön a csendes, visszafogott figura, de a gitáros romantikus hõs nem, szóval csak normál mértékben. 22/L
nyáron ülj ki egy parkba gitárral. tuti felszedsz egy két jó csajt.
Nekem nagyon is :) Csak már kicsit koros vagyok hozzád :P 22/L
Sztem te túl sokat foglalkozol azzal, hogy mit gondolnak rólad mások. Nem ülsz ki a parkba gitározni, mert uristen milesz (mi a szar lenne?!), nem kezdeményezel a suliban mert uristen kibeszélnek majd (beszéljenek bameg) szard már le a többieket ne az õ véleményüknek élj. Azért nem mersz beszélni sem mert parázol. Ha alapból nem lennél beszédes, akkor részegen se... Kicsit legyél lazább, mert ha görcsölsz, nem nyitsz, és csak otthon mereszted a segged, akkor tényleg nem lesz még jó darabig egy csajod se. 18/F
A kérdező hozzászólása: Na látjátok pont ez az, hogy sok olyan ismerõsöm van a egy pár évvel idõsebb mint én és azokkal tök jól el tudok beszélgetni, de az én korosztályom vagy a fiatalabbakkal már nem tudok ilyen jól kijönni, sajnos nem vagyok egy hullámhosszon velük :S De szívesen ismerkednék idõsebbekkel is, nem feltétlen párkapcsolat szempontjából.
Nem is kell a saját koroddal ismerkedni, hogyha nem vagytok egy szinten. Az úgyis felszínes kapcsolat lenne akkor.
[email protected] ebben a korban a fiatalok kb. 80%-a jobban kijön a kicsit idõsebbekkel és úgy érzi, hogy nincs egy hullámhosszon a saját korosztályával... nyitni kell feléjük is, persze fel lehet szedni idõsebb csajt is! De az sokkal nehezebb, és ahhoz SOKKAL bátrabbnak kell lenni. 18/F
A kérdező hozzászólása: Na srácok, lányok, a love.hu-s válaszért ezer köszönet, megismerkedtem egy tök helyes lánnyal, és az a legjobb hogy nem is én kezdeményeztem hanem õ írt rám, mert amúgy a büdös életbe nem ismertem volna meg, még csak az ismerkedés fázisánál tartunk... ezért kérem ismét segítségeteket. Hogy tudnám megfogni magamnak, hogyan tudnám elvarázsolni, hogy minél hamarabb szerelmes legyen? Valami ki ötlettel lássatok már el ha szépen kérem. :D Válaszokat segítséget elõre is köszi!
úgy mint az 1. válasszoló én is azt mondom hogy ülj ki a parka de ha gáznak érzed a gitározást akkor csak rakd le mennéd vagy csk dobd átt a válladon és alkoss vagy ha nem is akkor csak csinálj úgy biztosan lesz 1-2 érdeklõdõ lány :)
ha nyitott feled akkor valoszinuleg erdekled :) szoooval nem kell annyira igyekezni . csak add magadat nekem is es sok masik lanynak is a gitarozo/ rocker/feketeruhas/bakancsos sracok sokkal jobban bejonnek mint a páwák ... szoval mostmar megirhatnad h mi lett vegul a lannyal :) osszejottetek? 15/l
Nekem a love.hu oldal jött be, ott ismertem meg a páromat is. És elég sok kritériumot tudol ott kiválasztani.
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors választ, de az az igazság hogy nem szeretném magam égetni ilyenekkel :D Egy kisebb városkában élek ahol nem nagyon fognák fel jó dolognak ha csak úgy kiülnék gitározni a parkba :D
Biztos van olyan lány akiknek ez bejön, csak lehet eddig nem jó helyen keresgéltél. Sajnos ismerõs a helyzeted csak Én lány vagyok, Nálam is ez volt a probléma régen. Én is kis városban élek és itt is minden fura ami másként történik, fõleg, hogy mindenki mindent tud a másikról, jaj ezt nagyon rühellem. Próbáltam anno a szórakozóhelyeket stb.... de nem jött be, fõleg, hogy inkább rock zenét hallgatok, de amúgy minden jöhet ami igényesebb. Csak ne az a tucc tucc zene. Egyszer fel regisztráltam egy társkeresõs oldalra, ott ismerkedtem, barátkoztam, persze volt ott 1 rossz tapasztalat is, de már mindegy is, de végül ott ismertem meg a páromat, akivel már 2 éve vagyok együtt. 19 évesen ismertem meg. Szóval szerintem ez is megér egy próbát. Sok sikert és kitartást, de az elsõ hiába való próbálkozás után ne add fel!!!!!! 21/L
Én is ilyen mûvészlélek vagyok, gitározok és rajzolok, csak én szociálisabb vagyok, és sokat vagyok a barátaimmal, és igaz van barátom, már fél éve, de még így is keresik a társaságom fiúk. :D (lányvagyok). és amúgy nekem így szimpatikus vagy meg minden, de azért az nagy elõny ha nyíltabb vagy meg nem iylen visszahúzódó, mert ez a része nem olyan szimpi. :S szóval ja, szerintem is kezdj el kinyílni a lányok felé is, ne várd hogy õk nyissanak feléd ha Te bevagy zárkózva ;))
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen az eddigi válaszokat, nagyon rendesek vagytok. De hát ha az ember csak negatív tapasztalatokkal rendelkezik úgy nehéz megnyílni akárkinek is.
Ne akarj direktben "csajozni", egyszerûen csak beszélgess a lányokkal tét nélkül. Olyanokkal, akik tetszenek, és olyanokkal is, akik nõként nem vonzanak. Egyelõre ne ez legyen a szempont. Csak beszélgess. Ne latolgass semmit. Az élet majd magával hozza, hogy mi lesz ezeknek a beszélgetéseknek a kimenetele.
A kérdező hozzászólása: Igen ez is jó megoldás le, csak ha véletlenül lányok társaságába keveredek akkor is megnémulok. Szal nem tudok értelmesen megnyilvánulni. Ezen csak a pia segít, na akkor aztán le sem lehet lõni, fosom a szót, de hát az se lehet hogy folyton segg részeg legyek, meg amúgy is ki akarna ismerkedni egy részeg sráccal? :D A másik meg ahogy egy pár hsz-el feljebb is írták, én is inkább rock zenét hallgatok és hát nem túl sok ilyen jellegû szórakozó hely van, koncertekre meg ritkán járok, mert nincs nekem arra pénzem hogy minden hétvégén koncertekre járjak. Egy másik válaszra: nem vagyok egy "hõsszerelmes gitáros" , inkább rock zenét játszom.
A tét nélküli beszélgetésekhez nem kell rock koncertek százaira elmenj. Beszélgess eleinte az osztálytársnõiddel. Õket már három éve ismered, a hibáikat, gyengeségeiket is. Talán segít abban, hogy elõttük ne fagyj le, ha felidézed beszélgetés közben, hogy mondjuk xy leányzó milyen béna volt tesiórán, vagy szünetben másik xy leányzó milyen gyerekesen vihog a barátnõivel.
A kérdező hozzászólása: Suliban az a gáz, hogy olyan osztálytársaim vannak hogy "túl gyerekesek" mármint ha én elkezdenéd csak úgy dumálni egy csajjal, rögtön jönne a kavarás hogy biztos akarok valamit tõle -.-" És az nekem nem hiányzik hogy én legyek a vásári majom a suliban. Inkább külsõs csajokkal ismerkednék, de nem tudom hogy hogyan. Valami normális párkeresõ oldalt nem ismertek, nem a chat.hu-ra gondolok mert az egy debil hely.
Álom vagy..:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!