Találatok a következő kifejezésre: A férfi valamit (215 db)

A nyolcvanas években láttam egy filmet, ahol a férfinak valami baleset miatt amnéziája volt. Mi a film címe?

Az maradt még meg bennem, hogy szép, kertkapcsolatos nappalijú házuk volt és a feleség egy régi ezüst szín? Porsche 911-essel ment érte a kórházba. Ha valaki tudná a film címét, hálás lennék.

Legjobb válasz: Szilánkok Igaz hogy 1991-es a film,de hasonló! A Merrick házaspár súlyos autóbalesetet szenved.Amig azonban a feleség judith miután kiesik az autóból,könnyebb sérülésekkel megussza,férje Danre életmentõ plasztikai mûtétek sorozata vár,miközben félõ,sokk okozta amnéziája miatt nem sokmindenre fog emlékezni addigi életébõl.Miután kiengedik a kórházból,ugy tûnik mégis boldog élet vár rá,gyönyörû feleséggel és jól menõ vállalkozással. Ahogy azonban Dan felveszi a mindennapi ritmust,egyre több nyugtalanitó dologgal szembesül,míg végül az a szörnyû gyanú ébred benne,hogy felesége és annak szeretõje megakarják õt ölni. Sõt talán az autóbaleset sem volt véletlen. Szines szinkronizált amerikai thriller. Nagyon jó film,ezt garantálom neked,de nem ez az amit kérdezel. Sajnálom csak ezt ismerem!!

Szilánkok Igaz hogy 1991-es a film, de hasonló! A Merrick házaspár súlyos autóbalesetet szenved.Amig azonban a feleség judith miután kiesik az autóból, könnyebb sérülésekkel megussza, férje Danre életmentõ plasztikai mûtétek sorozata vár, miközben félõ, sokk okozta amnéziája miatt nem sokmindenre fog emlékezni addigi életébõl.Miután kiengedik a kórházból, ugy tûnik mégis boldog élet vár rá, gyönyörû feleséggel és jól menõ vállalkozással. Ahogy azonban Dan felveszi a mindennapi ritmust, egyre több nyugtalanitó dologgal szembesül, míg végül az a szörnyû gyanú ébred benne, hogy felesége és annak szeretõje megakarják õt ölni. Sõt talán az autóbaleset sem volt véletlen. Szines szinkronizált amerikai thriller. Nagyon jó film, ezt garantálom neked, de nem ez az amit kérdezel. Sajnálom csak ezt ismerem!!
A kérdező hozzászólása: Szia, nagyon köszönöm. Mindenképpen közelebb kerültem. Rákerestem és ahogy elolvastam a tartalmát, nagyon olyasmi, mint amire gondolok. Megpróbálom megszerezni (láttam is egy weblapot, ahol DVD-n hirdetik). Még az sem kizárt, hogy rosszul idõzítettem és ez az a film. De ha nem, akkor is ígéretes. üdv
A kérdező hozzászólása: Azóta megnéztem többször is, nem ez az, de nagyon jó film volt, köszönöm az ajánlást.

Egy olyan számot keresek, amiben egy fekete nő meg férfi énekel a férfi rappel a nő meg valami olyasmit énekel, hogy " When you good really good down down". Mi lehet a szám címe és előadója?

Valószín? nem pont ezt, de ilyesmit énekel. Pörg?s, rappes szám. A VIVA-n nincs 10 perce hogy leadták, csak sajna pont a címét nem láttam. A klipben aranyszín? a háttér és a 2 énekes ruhája is.

Legjobb válasz: Valaki írjon valamit, légyszi!!:))

A kérdező hozzászólása: Valaki írjon valamit, légyszi!!:) )
azt hiszem: flo rida: Right Round http://www.youtube.com/watch?v=9syPJwoGEJc ha jó, akkor írj légyszi!kíváncsi vagyok, jóra gondoltam-e, remélem tudtam segíteni
A kérdező hozzászólása: ISTEN VAAAAGY!!!! Köszönöm, köszönöm!!!!! Már azt hittem nem kapok rá választ, erre huuuu.....nagyon nagyon köszi, tényleg!!!:DDDDDD Puxi!!!

Lehet abból valami fertõzés, ha hármas szexnél a férfi az egyik nõbõl a másikba dugja a péniszét koton nélkül?

Legjobb válasz: Ha a férfinak vagy a másik nõnek van valami fertõzése akkor könnyen elõfordulhat.

Ha a férfinak vagy a másik nõnek van valami fertõzése akkor könnyen elõfordulhat.
Ha tiszta volt mindkettõ guminod, akkor nem.
Meg kettös szexnel is lehet, ha valamelyik felnek van fertözese! Ugyanis az ovszer nem csak a terhesseg, hanem a fertözesek ellen is vedelmet nyujt (egy bizonyos szinten)! Amennyiben elerted a kategoriahoz szükseges korhatart, nem lehetsz az ejszakai egbolt legfenyesebben ragyogo csillaga... Egyebkent hogy a lanyok elkerüljek a fertözesveszelyt, köztük is ovszert kellene cserelned... Amugy e is jartam mar igy akkori menyasszonyommal es legjobb baratnöjevel. Mi sem hasznaltunk ovszert, de csak azert mert a baratnöje több, mint egy fel eve nem volt pasival. Ez is oriasi felelötlenseg volt, de megusztam.

Keresek egy zenét, ami valami mexikói vagy protugál féle rap. Lehet rá táncolni, egy férfi énekel egy sort, amire a nő válaszol-ez a refrén-amúgy ilyen rap féleség. Ha jól vettem ki valami olyat énekel a refrénben a férfi hogy 'I say uh. ' ismeritek?

http://www.youtube.com/watch?v=sCCr3qQAFJA az eleje kicsit erre hasonlít, amíg nem kezd el a kis csávó énelekni

Legjobb válasz: Talán: http://www.youtube.com/watch?v=dBhoRWDOvxw ? :)

A kérdező hozzászólása: nem, sajnos nem..:(
A kérdező hozzászólása: IGEEEEEEN köszönöm!!:DD

Nyomul rám egy férfi. Ezzel nincs is probléma, de az a férfi a tanárom! Nagyon kérlek olvassátok végig és adjatok valami tanácsot! Mit tegyek? És ha megteszem, mi lesz jövőre? 17/L

Sziasztok! Segítségre lenne szükségem egy elég kínos dologban. Szóval kezdem az elején. 17 éves lány vagyok most leszek 18. Az iskolában kezdődött, pontosabban német órákon egy éve. Új tanárt kaptunk, 25 éves férfit. Ezzel nincs is semmi probléma, de kb egy hónap után kezdtem észrevenni hogy valami nem stimmel. Akárhányszor felnéztem ő nézett, ha találkozott a tekintetünk mosolygott és volt hogy kacsintott is. Ha valamit fel kellett olvasni biztos hogy én olvastam. Egyszer felszólaltam szimpla hülyeségből: ,,Most komolyan? Miért mindig én?!"- a válasz ez volt: ,, Mert szeretem hallani a hangját. ". Itt sokkot kaptam és ez így folytatódott sőt... Az egyik verseny után kezet fogtunk és mielőtt elengedte volna végig simított a kézfejemen, a szemembe nézett és szinte suttogta hogy ,, Gratulálok. Csodálatos volt. " Ilyet többet nem csinált de a nézések, mosolyok, kacsintások maradtak egész évben. Másik történet mamámnál voltam nyáron, aki elküldött egyik délután a boltba. két hatalmas zacskóval cammogtam hazafelé és valaki megszólított a hátam mögül:,, Nem kell segítség?"-hát kiállt ott persze hogy ő (Mint később megtudtam ő abban a faluban lakik)Hiába mondtam hogy nem boldogulok, kikapta a kezemből és hazáig kísért. Együtt mentünk és természetesen beszélgettünk mindenféle sablonos dolgokról: Hogy telik a nyár? stb. Aztán megkérdezte csak úgy mellesleg: ,, Van barátja?". Köpni nyelni nem tudtam rávágtam egy kurta nemet. Innentől elégé felbátorodott a végén ott tartottunk hogy meghívott vacsorázni. Elégé kiakadtam és nem is palástoltam ezt. Megkérdeztem hogy tudja egyáltalán hogy még egy évig tanítani fog?! Simán rávágta hogy tudja és vállalja a kockázatot. Úgy tátogtam mint egy hal, a legvégén odaadta a telefon számát és egy angyali mosolykíséretében csak azt mondta: ,, Gondold át!" Nyomott egy puszit az arcomra és ott hagyott a kapuban. Leszögezem hogy megremeg a térdem tőle ( főleg ha öltönyben van ez gy nagy hibám), bevallom hogy számomra pont az ideális férfi, de mégis a tanárom!!A problémám az hogy biztos vagyok abban hogy ha nem az lenne beadnám a derekam. Ez két napja történt. Kérlek adjatok valami tanácsot!

Legjobb válasz: Mondj igent egyszer élsz :D

Mondj igent egyszer élsz :D
Tanár-diák szex level 99 rovatot olvashattuk. :) Viccen kívül, jöjj vele össze, ha ennyire megremeg a kezed az ötösért:)
3.) Vártok egy évet és ásó, kapa..
Elég érdekes a helyzet. Szerintem fogadd el, lesz ami lesz, és nyár végén mondd, hogy ezt a tanévet szüneteljétek, aztán utána már az övé leszel. Ha ezt nem fogadja el, akkor beszéljetek, ha nincs más, hát fenyegesd meg, hogy hát akkor bizony pápá munka.
Ha ennyire odavagy érte, fogadd el a vacsorát.Végül is szünet van, ha esetleg nem mûködik , abbahagyjátok.Nem kell mindenkinek elkürtölni ennyi az egész.Amúgy sem nagy a korkülönbség.
Tényleg vannak ilyen szabályok? Ezek milyen szabályok már? :D Ne tudja senki, az a lényeg. :D
1. lehetõség: Bele vágtok, elõbb utóbb kiderül, õt kirúgják, valószínûleg soha többet nem lehet tanár, téged meg qrvának fog tartani mindenki a sulidban. 2. lehetõség: LE szögezed, hogy te nem akarsz tõle semmit, és megfenyegeted, hogy elárulod a tanári karnak, így békén hagy, és normális iskolaéveid lesznek, és majd találsz mást helyette.
ne legyél hülye hogy igent mondasz. vedd el a munkályát
Szerintem találkozgathattok néha iskolán kívül, esetleg korrepetálás címszó alatt is; bár nemtom, nem ismerem a körülményeket; pl mennyire laktok közel, ismerõsök mennyire vannak ott; de am ilyen dolgokat lehet h nemnagyon kéne még; talán csókot se, mert hát volt itt egy olyan, hogy egy állítólagos "legjobb barátnõ" beköpte a csajt meg a tanárát, szerelmesek voltak; és nyáron talán egyik teszkó mögött látta õket csókolózni, szólt a szüleinek, mert valamelyik azt mondta itten válaszban; aztán tanárt meg kirúgták.. Ott is 16 v 17 volt a csaj, pasit már nemtom; de keresztbe tett nekik egy "barát" , szóval -.-" Nem nagyon kéne hát nemhogy nyilvános helyen se; talán meg kéne tényleg várni a 4. év végét; mert akkor már senki nem piszkálhat bele a dolgokba. Hát szerintem valahogy értesd meg vele/próbáld, h várjon még egy picit, h türelem rózsát terem; ezt az egy évet még kibírja; ha tényleg kellesz neki:) Ezt a tényleg kellesz nekit ezt ne mondd hozzá:) Hát am nemtom; még vmi ha eszembe jut , akkor írom, de talán most még tényleg nem kéne.
Egy volt osztálytársam az angol tanárnõvel jött össze utolsó évben, a nõ 30, 6 évig voltak együtt. Mondjuk az utolsó évben nem tanított minket, mint Kiderült ezért nem.
majd jövõre xd
A kérdező hozzászólása: Hát, köszönöm a válaszokat. Talán az lesz a legjobb ha megmondom neki hogy én jelenleg ha akarom, ha nem, egyszerûen képtelen vagyok megtenni, mert a tanárom. DE ha egy év múlva akár rögtön évzáró után megkérdezné még az is lehet hogy igent mondanék:) ) de most még nem. Még egyszer köszi!
Ha képes várni egy évet akkor onnantól gond nélkül mehet a kapcsolat. Ha viszont te nem tudsz várni akkor szigorúan TITOKBAN! De inkább az elsõ opció.

Miért vagyok zavarba ha meglátom azt a férfit aki iránt érzek valamit?

eleszerettem teljesen

Legjobb válasz: Pont azért, mert érzel iránta valamit. Ez teljesen normális reakció. :)

Pont azért, mert érzel iránta valamit. Ez teljesen normális reakció. :)
Én is így vagyok egy pasival már 5 éve.HA meglátom még mindig zavarba hoz.
hát ezért mert szereted :)
Az érzéseid miatt... én is így vagyok évek óta egy férfival, mostanában egyre erõteljesebben érzem ezt, de még nem mondanám szerelemnek, inkább csak vonzódás. Viszont úgy néz ki, hogy kölcsönös, mert legutóbb neki is megremegett a keze amikor a közelében voltam :-D és ez olyan jó érzés

A férfi arckrémek miért kerülnek 2-szer annyiba? Van valami különbség? Férfi létemre használhatok nőit?

Barátn?m Nivea arckrémét szoktam néha használni, veszek magamnak is, de van For Men is, csak kb 2-szer annyiba kerül. De sztem ez csalás és emiatt nem fizetek ki 2-szer annyit hogy ugyanaz legyne benne. Pl. van a Labello is, na abból is a férfi 750 a sima 500 a másik márka 250 és igazából mind3 ugyanaz.

Legjobb válasz: Szerintem nem gáz. Én ugyanígy vagyok a borotvahabbal, abból a nõi kétszer annyiba kerül, csak mert rózsaszín és van rajta egy virág...

Szerintem nem gáz. Én ugyanígy vagyok a borotvahabbal, abból a nõi kétszer annyiba kerül, csak mert rózsaszín és van rajta egy virág...
Simán használhatod a nõit, én amúgy sem ajánlanék többet, mint reggelre egy hidratálót napvédõvel, estére pedig mehet egy sima hidratáló pl nivea.
Más a férfi és a nõi arcbõr.Szerkezetileg és a borotválkozás miatt is.Azért drágább, mert erre alapoznak.Neked a borotválkozás nagyobb irritáció.Használj saját bõrre való termékeket.
Használj professzionális termékeket! Többet ér mint a nivea. A nivea csak vazelin=ásványi olaj=paraffin olaj=kõolaj származék... (Ilcsit ajánlom)
Használhatsz nõit, persze.De szerintem a kulcs az illatban van, sok férfi ódzkodik tõle, hogy nõies illatú legyen az arca.Ez ugyanolyan, mint pl. a dezodor, nõk nem fújják magukat férfi sprayvel, és fordítva sem.Egyébként igaza van annak is, aki azt mondja h a férfiak bõre más, a nõknek sokkal vékonyabb, puhább bõrük van, így nekik elég egy enyhébb, könnyû krém is, ennek hatóanyagai nem biztos h átjutnak a férfiak vastagabb, durvább bõrén keresztül.A férfi arcápolókban több a hatóanyag is, erre is csak a dezodort tudom felhozni, jóval több bennük az illatanyag és alumínium-só, mint a nõi spraykben.A semminél azonban bármi jobb, és már az is dicséretes h egyáltalán használsz valamit:)

Ugy lehet el kapni valamit (aids, hiv, vagy bármilyen fertőzést, egy olyan nőtől k. vátol) nem volt szex meg orál se, hogy a nő először magát piszkálta, utána meg a férfi péniszét, és a férfi elment?

Remélem nem!!!!!!

Legjobb válasz: Aids=HIV ezt kétlem, ha csak nem vérzet és nyaltad le az ujjàrol :D Màs fajta nemi betegséget éppen kaphat el, ugy is, gombàt, kankot vagy akàrmit!

Aids=HIV ezt kétlem, ha csak nem vérzet és nyaltad le az ujjàrol :D Màs fajta nemi betegséget éppen kaphat el, ugy is, gombàt, kankot vagy akàrmit!
Szerintem a kezével bármit átvihetett, mivel a HIV testnedvek útján terjed. A saját testnedvét rákente a te nyálkahártyádra, akkor szerintem lehetséges a fertõzés, bár nem valószínû. Ha van testnedv, akkor nem kell vérzés a HIV-fertõzéshez, de mondom nem valószínû. A többi fetõzést, pl. hpv, szifilisz, gombák, kankó szerintem simán átvihetõ így. Ahhoz, hogy a férmi elment-e, annak ehhez semmi köze.
Nem, a HIV terjed vér és testnedvek - pl. ondó, hüvelyváladék, anyatej(!)- által is.
Akit ez a probléma érint, saját megnyugtatására menjen el AIDS szûrésre, ami teljesen anonim. Figyelje, hogy egyéb tünetek nem e jelentkeznek, viszketés, kiütés, ha igen, akkor el kell menni a nemibeteg gondozóba.
Még annyit, hogy AIDS-t ilyen módon nagyon kicsi a valószínûsége, hogy el lehet kapni.
A hivet nem csak vérrel valo érintkezéssel lehet elkapni? Le vagyok maradva!
Köszi, ma is tanultam valamit! Kedves kérdezô, érzel talàn valamit? Valami nem franko oda lent?
A kérdező hozzászólása: Ezt a kérdést egy nõ kérdezte. az egyik ismerõsöm csinálta ezt, és most meg van ijedve hogy el kapott valamit. Csak gondoltam utána járok. Köszönöm a válaszotokat!
A kérdező hozzászólása: Bocsi a szokásos vasárnap esti , , sírásért", de ez az igazság sajnos. Csak a pszichológusban bízok.
szerintem annyi a gond, hogy eddig a karrierednek éltél, és elhanyagoltad az érzelmi dolgokat, nem kerested a szerelmet, most meg hiányozna.... hát nem pszichológus kell ide, hanem egy megértõ hasonló személyiségû nõ.. :)
Legjobb lesz, ha befekszel a pszichiátriára, bár ott csak az agybajodon segítenek
89%-as, látom, Neked is van tapasztalatod. Bizony, el kell kötelezõdnünk magunk mellett, hogy tényleg tudjunk fejlõdni. Ezek a dolgok nem oldódnak meg maguktól, nagyon oda kell szánnunk magunkat. De megéri. Nemhogy megéri, hanem NAGYON-NAGYON megéri!!!
#11: szerintem ez egy véget nem érõ folyamat, mert soha senki nem lesz tökéletes, és mindig van mit tanulni. Viszont az út izgalmas, és jó érzés tisztábban látni. :)
Persze, a pszichoterápia nagyon jó. Ugyanígy voltam nõként, egyéni és csoportterápia kombója segített. De nem ám pár hónap alatt... Majdnem tíz (!) év kemény minka volt önmagamon... Még most is dolgozom magamon, de ez a része már megoldódott, nyilván több területen is volt/van elakadásom. Sok sikert!
A diploma, a munkahelyi sikerek, albérlet fenntartása mind racionális dolog. A kapcsolat pedig érzelmi. Neked az érzelmi dolgokkal vannak problémáid, ezt kellene rendbe raknod szerintem.
Nehezebben, mint a tudat, hogy 30 évesen nem volt ezek szerint 1 értelmes kapcsolatod se? Szerintem a több diploma, a munkahely szerzés és egy saját albérlet fenntartása sehol sincs ahhoz képest, hogy összehozz 1 kapcsolatot.
A kérdező hozzászólása: Csak az explorernek nincsenek érzelmei, nekem meg vannak és nehezen emésztem az elutasítást.
Ha magadtól nem sikerül rájönnöd a dolgok nyitjára, akkor igen, van értelme. Egy pszichológus azért jobb, mint egy barát, mert a barát szubjektíven gondolkodik veled szemben és elõfordul, hogy azt mondja, amit hallani szeretnél, vagy valamit nem mond el, mert nem akar megbántani. A pszichológus ezzel ellentétben egy idegen, aki objektíven szemléli a dolgokat és olyat is meglát, amit Te vagy a barátok nem, és nem fog attól parázni, hogy megbánt. Egy dolog viszont fontos: a pszichológus csak utat fog mutatni, lehetõségeket ajánlani, amiket vagy elfogadsz, vagy nem. A sikerért neked kell tenned, ha 1-2x elmész, az még nem azt jelenti, hogy minden ok lesz. Ez egy hosszabb folyamat, ami olykor lelki fájdalommal is jár, de végül megéri, ha elég kitartó vagy.
Szerintem elég lenne ide egy kiadósabb önértékelés is, hogy rájöjj mitõl is lehet az, hogy nem tudsz kommunikálni a nõkkel. Tény és való, hogy eléggé félelmetes tud lenni, ha beszélni kell 1 lánnyal/nõvel, és mivel mostanában lett nagy divat ez a mondás, így elhasználom ide: Ha az internet explorernek van annyi bátorsága/önbizalma, hogy megkérdezze, hogy lehetne-e a default böngészõd, akkor neked is lehet annyi bátorságod, hogy beszélj egy lánnyal/nõvel. ;)
* kibeszéld bocsi a hibákért
Szerintem ö biztos tud segíteni, vannak rá nagyon jó modszerei :) Vagy ha vab egy nagyon jó barátod aki jártasabb ebben akkor töle kérdezd meg, bát írtad hogy csak az orvosokban bízol.. Ere még amit tudok javasolni, hog valakivel név nélkül kineszéld ezt..
én a ku..vát ajánlanám :) Nem egy utcait hanem egy lakásost. olcsóbb, és megjön az önbizalmad is
Kiadnál tizenezreket azért, amiben egy barát is segíteni tudna?
Mi lett azóta? Szerintem ha a szemléleted megváltozik, akkor az életed is. Például arra gondolj, hogy sok lány is küszködik és vágyik egy társra, és tök bunkóság lenne õket nem megajándékozni õket egy kis boldogsággal. 30 évesen még mindig jobb elkezdeni, mint mondjuk 40 évesen, vagy 50 évesen. Ha tetszik valaki, szólítsd meg, ha bejössz neki, hívd el vagy kérdd el a számát, ha nem, akkor mondd, hogy örültél, és pá. Egy tapasztalattal több, és legalább megadtad az esélyt. Figyeld, hogy reagál. Ha komolyan veszed és elég sokat ismerkedsz lesz elég sok kis szubjektív visszajelzés, hogy összeálljon egy szubjektív kép arról, hogy hol tartasz. Meg nem fogsz görcsölni, meg ráakaszkodni senkire sem.

Az ciki ha egy férfi sír? Pl azért mert megbántotta a párját valamivel és ő is elkezdett sírni. Ennek hatására a férfi is elkezdett sírni? Ez ciki vagy férfiatlan?

Legjobb válasz: Az a férfiatlan, ha minden piti dolgon elkezd sírni. Ha komolyan veszekednek a párjával, baleset történik a családjában, stb. akkor teljesen normális reakció! A férfiak sem kõbõl vannak...

Az a férfiatlan, ha minden piti dolgon elkezd sírni. Ha komolyan veszekednek a párjával, baleset történik a családjában, stb. akkor teljesen normális reakció! A férfiak sem kõbõl vannak...
Abszolút nem férfiatlan.Teljesen természetes.
Szerintem nem férfiatlan. Ez az érzékenység és a szeretet jele. Még jó hogy nem minden férfi kõbunkó.
Ez kb ugyanolyan mint a nõk akik káromkodnak. Nem tartom férfiatlannak, miért csak a nõknek normális ha sírnak mondjuk mert megvàntak valamit, vagy mert valakiben csalódtak. Normális ember ( nõ és férfi egyaránt) ha indokolt sirjon, persze ne bögjön reggeltõl estig de 5 perc sírástol nem lesz valaki férfiatlan.
Volt ilyen barátom, szintén ilyen szituációban sírt. Furcsa volt, de azért nem férfiatlan.Akkor lenne az, ha mindenért sírna.
Óh, igen, nagyon-nagyon ciki. Mert az a férfias, ha valaki 2 méterrõl hugyozik a wc-be, verekszik, végigfolyik a sör a hatalmas szakállán, nagyokat fingik, a farkát lóbálva közlekedik a lakásban, veri a szõrös-hájas mellét, zabálva eszik, úgy, hogy a füléig csirkeszaftos, benõtt koszos körmei vannak, büdöset szarik és böfög. Hülye kérdésre, hülye válasz.
A "ciki" nem általános, hanem mindig egy adott fejben megszületõ "ítélet". Én tudok sírni. (Vannak érzéseim.) Akár egy jó, érzelmes filmet is meg tudok könnyezni. (Amúgy férfi vagyok, >40 éves, 182 cm / 120 kg, rövid hajú. Pont az a típus, akirõl azt gondolnád, sosem sír.) ;) Egyébként Nálam ez történik akkor is, ha erõsen visszafogom magam, miközben már dolgozik Bennem az adrenalin. Volt olyan "tréfás" eset is, amikor ezt valaki félreértette, és tettleg rám támadt. Nem tudom azóta sem, miért akart kötekedni, utcán volt, egy ismeretlen, részeg férfi. Nagy verést nem kapott, bár a szemtanúk szerint eléggé elbántam vele. Én nem láttam, mert épp nagyon könnyes volt a szemem. :P
Kissé férfiatlan, de cuki is lehet, ha egy szexi pasi teszi. :P
Szerintem ciki, és nagyon férfiatlan. Ez egy komoly válasz, én el se tudnám képzelni, hogy az én okos, és erõs párom, a józan eszével, a tartásával stb. zokogna vagy hüppögne valami lelki dolgon, hát nekem, köszönöm de nem kell. Ezért õ a férfi... legalábbis nekem.
szerintem ha egy férfi sír egy ilyen dolog miatt hogy megbántotta a csaját, az már túl érzékeny lelkû. én 15 éves fiúként se nagyon szoktam már sírni, most meghalt a 7 éves kiskutyám az után sírtam, de amúgy nem igazán szoktam, mikor a bátyámmal vagy valakivel nagyon összeveszek esetleg meg is verjük egymást és mikor mesélem el apámnak vagy valakinek akkor egy nagyon kicsit sírok esetleg de ez már csak nagyon régen fordult elõ. de nem igazán szoktam én már sírni nem túl féfias dolog
Én nem tartom férfiatlannak azt, hogyha a férfi könnyeket ejt akkor, ha nagy fájdalma van, pl volt már többször, hogy úgy éreztem nagyon megbántott, és erre késõbb rájött õ is, hogy hibázott és nagyon megbánta és bizony akkor õ is könnyezett. De volt hogy egy nagyon hosszú és fárasztó nap végén hiányoztam neki, és könnyes lett a szeme. Ez nem férfiatlan. Ezeket érzelmeknek hívják. Persze ha sokszor lenne ilyen meg nem nagy volumenû dolgokért is, akkor az már lehet, hogy az lenne inkább!
Egyáltalán nem férfiatlan vagy ciki.Nem ember akinek nincsenek érzései.Én már többször láttam sírni a páromat, /mikor meghalt apukám, megszületett a fiúnk.../ de ettõl csak még férfiasabbnak találom, mert ki meri mutatni az érzéseit.Egyébként nálunk is volt hasonló eset mint nálatok.Egyszer nagyon megbántott, elkezdtem bõgni.Látta mennyire fáj és sírva kért bocsánatot.Én ezt nem tartom cikinek.
Kedves 10-es hozzászóló. 15 évesen még nem volt komoly kapcsolatod valószínûleg így nem érezhettél még olyan kötõdést egy lányhoz ami alapján ezt mondhatnád. Neked még más szinten kell errõl beszélni, amire "jó" példa a kiskutyád elvesztése. Akkor Te sírtál, mert elvesztetted akit szeretsz. Mondhatnánk hogy férfiatlan, mert egy férfi ne bõgjön egy házikedvenc miatt, de nem mondok ilyet, mert teljesen megértem a helyzetet. De Te még nem érezted milyen megbántani a legfontosabb személyt az életedben! Akkor is ilyesmi érzések jöhetnek elõ, mint amit Te éreztél a kutyus elvesztésekor. Így ne gondold, hogy a kettõ közül bármelyik is férfiatlan! :)
Nem ciki, ha sír, de annyira nem lehet jólelkû, ha elõtte megbánotta a párját. Ha ez velem történne, azt hinném, a pasi nem akar bocsánatot kérni, ezért eljátssza, hogy õ is megvan bántva.
Szerintem az a férfiatlan, ha azon agyalok, hogy amit éppen teszek, az ciki vagy cuki. Tök mindegy, mit teszek, ha belülrõl jön, és magamat adom vele. (Lehet ez jó vagy rossz, ha én vagyok. Senki nem tökéletes.) Aztán vagy tetszik valakinek, vagy nem, de mindenkinek biztosan nem fog tetszeni, ezért kár is ezen rugózni.
Nem mindegy hogy miért sír. Ha azért, mert komoly lelki fájdalma van, rossz dolog történt, vagy éppen mert annyira boldog én nem tartom férfiatlannak. Persze, ne picsogjon minden apróságon, azt én sem szeretem. Én a páromat 3-szor láttam eddig sírni. Elõször mikor nagyon beteg lett az édesanyja, utána mikor megkérte a kezem és igent mondtam neki, majd mikor megszületett a lányunk. És attól hogy sírni láttam, az én szememben Õ a FÉRFI.
a párom csak akkor szokott néha elmorzsolni pár könnycseppet ha nagyon megbántom. ha õ megbánt engem, akkor nem sírok, mert ugye ha egy nõ sír, akkor az hiszti és zsarolás. :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!