Találatok a következő kifejezésre: A férfi valamit (195 db)

A nyolcvanas években láttam egy filmet, ahol a férfinak valami baleset miatt amnéziája volt. Mi a film címe?

Az maradt még meg bennem, hogy szép, kertkapcsolatos nappalijú házuk volt és a feleség egy régi ezüst szín? Porsche 911-essel ment érte a kórházba. Ha valaki tudná a film címét, hálás lennék.

Legjobb válasz: Szilánkok Igaz hogy 1991-es a film,de hasonló! A Merrick házaspár súlyos autóbalesetet szenved.Amig azonban a feleség judith miután kiesik az autóból,könnyebb sérülésekkel megussza,férje Danre életmentõ plasztikai mûtétek sorozata vár,miközben félõ,sokk okozta amnéziája miatt nem sokmindenre fog emlékezni addigi életébõl.Miután kiengedik a kórházból,ugy tûnik mégis boldog élet vár rá,gyönyörû feleséggel és jól menõ vállalkozással. Ahogy azonban Dan felveszi a mindennapi ritmust,egyre több nyugtalanitó dologgal szembesül,míg végül az a szörnyû gyanú ébred benne,hogy felesége és annak szeretõje megakarják õt ölni. Sõt talán az autóbaleset sem volt véletlen. Szines szinkronizált amerikai thriller. Nagyon jó film,ezt garantálom neked,de nem ez az amit kérdezel. Sajnálom csak ezt ismerem!!

Szilánkok Igaz hogy 1991-es a film, de hasonló! A Merrick házaspár súlyos autóbalesetet szenved.Amig azonban a feleség judith miután kiesik az autóból, könnyebb sérülésekkel megussza, férje Danre életmentõ plasztikai mûtétek sorozata vár, miközben félõ, sokk okozta amnéziája miatt nem sokmindenre fog emlékezni addigi életébõl.Miután kiengedik a kórházból, ugy tûnik mégis boldog élet vár rá, gyönyörû feleséggel és jól menõ vállalkozással. Ahogy azonban Dan felveszi a mindennapi ritmust, egyre több nyugtalanitó dologgal szembesül, míg végül az a szörnyû gyanú ébred benne, hogy felesége és annak szeretõje megakarják õt ölni. Sõt talán az autóbaleset sem volt véletlen. Szines szinkronizált amerikai thriller. Nagyon jó film, ezt garantálom neked, de nem ez az amit kérdezel. Sajnálom csak ezt ismerem!!
A kérdező hozzászólása: Szia, nagyon köszönöm. Mindenképpen közelebb kerültem. Rákerestem és ahogy elolvastam a tartalmát, nagyon olyasmi, mint amire gondolok. Megpróbálom megszerezni (láttam is egy weblapot, ahol DVD-n hirdetik). Még az sem kizárt, hogy rosszul idõzítettem és ez az a film. De ha nem, akkor is ígéretes. üdv
A kérdező hozzászólása: Azóta megnéztem többször is, nem ez az, de nagyon jó film volt, köszönöm az ajánlást.

Egy olyan számot keresek, amiben egy fekete nő meg férfi énekel a férfi rappel a nő meg valami olyasmit énekel, hogy " When you good really good down down". Mi lehet a szám címe és előadója?

Valószín? nem pont ezt, de ilyesmit énekel. Pörg?s, rappes szám. A VIVA-n nincs 10 perce hogy leadták, csak sajna pont a címét nem láttam. A klipben aranyszín? a háttér és a 2 énekes ruhája is.

Legjobb válasz: Valaki írjon valamit, légyszi!!:))

A kérdező hozzászólása: Valaki írjon valamit, légyszi!!:) )
azt hiszem: flo rida: Right Round http://www.youtube.com/watch?v=9syPJwoGEJc ha jó, akkor írj légyszi!kíváncsi vagyok, jóra gondoltam-e, remélem tudtam segíteni
A kérdező hozzászólása: ISTEN VAAAAGY!!!! Köszönöm, köszönöm!!!!! Már azt hittem nem kapok rá választ, erre huuuu.....nagyon nagyon köszi, tényleg!!!:DDDDDD Puxi!!!

Lehet abból valami fertõzés, ha hármas szexnél a férfi az egyik nõbõl a másikba dugja a péniszét koton nélkül?

Legjobb válasz: Ha a férfinak vagy a másik nõnek van valami fertõzése akkor könnyen elõfordulhat.

Ha a férfinak vagy a másik nõnek van valami fertõzése akkor könnyen elõfordulhat.
Ha tiszta volt mindkettõ guminod, akkor nem.
Meg kettös szexnel is lehet, ha valamelyik felnek van fertözese! Ugyanis az ovszer nem csak a terhesseg, hanem a fertözesek ellen is vedelmet nyujt (egy bizonyos szinten)! Amennyiben elerted a kategoriahoz szükseges korhatart, nem lehetsz az ejszakai egbolt legfenyesebben ragyogo csillaga... Egyebkent hogy a lanyok elkerüljek a fertözesveszelyt, köztük is ovszert kellene cserelned... Amugy e is jartam mar igy akkori menyasszonyommal es legjobb baratnöjevel. Mi sem hasznaltunk ovszert, de csak azert mert a baratnöje több, mint egy fel eve nem volt pasival. Ez is oriasi felelötlenseg volt, de megusztam.

Keresek egy zenét, ami valami mexikói vagy protugál féle rap. Lehet rá táncolni, egy férfi énekel egy sort, amire a nő válaszol-ez a refrén-amúgy ilyen rap féleség. Ha jól vettem ki valami olyat énekel a refrénben a férfi hogy 'I say uh. ' ismeritek?

http://www.youtube.com/watch?v=sCCr3qQAFJA az eleje kicsit erre hasonlít, amíg nem kezd el a kis csávó énelekni

Legjobb válasz: Talán: http://www.youtube.com/watch?v=dBhoRWDOvxw ? :)

A kérdező hozzászólása: nem, sajnos nem..:(
A kérdező hozzászólása: IGEEEEEEN köszönöm!!:DD

Nyomul rám egy férfi. Ezzel nincs is probléma, de az a férfi a tanárom! Nagyon kérlek olvassátok végig és adjatok valami tanácsot! Mit tegyek? És ha megteszem, mi lesz jövőre? 17/L

Sziasztok! Segítségre lenne szükségem egy elég kínos dologban. Szóval kezdem az elején. 17 éves lány vagyok most leszek 18. Az iskolában kezdődött, pontosabban német órákon egy éve. Új tanárt kaptunk, 25 éves férfit. Ezzel nincs is semmi probléma, de kb egy hónap után kezdtem észrevenni hogy valami nem stimmel. Akárhányszor felnéztem ő nézett, ha találkozott a tekintetünk mosolygott és volt hogy kacsintott is. Ha valamit fel kellett olvasni biztos hogy én olvastam. Egyszer felszólaltam szimpla hülyeségből: ,,Most komolyan? Miért mindig én?!"- a válasz ez volt: ,, Mert szeretem hallani a hangját. ". Itt sokkot kaptam és ez így folytatódott sőt... Az egyik verseny után kezet fogtunk és mielőtt elengedte volna végig simított a kézfejemen, a szemembe nézett és szinte suttogta hogy ,, Gratulálok. Csodálatos volt. " Ilyet többet nem csinált de a nézések, mosolyok, kacsintások maradtak egész évben. Másik történet mamámnál voltam nyáron, aki elküldött egyik délután a boltba. két hatalmas zacskóval cammogtam hazafelé és valaki megszólított a hátam mögül:,, Nem kell segítség?"-hát kiállt ott persze hogy ő (Mint később megtudtam ő abban a faluban lakik)Hiába mondtam hogy nem boldogulok, kikapta a kezemből és hazáig kísért. Együtt mentünk és természetesen beszélgettünk mindenféle sablonos dolgokról: Hogy telik a nyár? stb. Aztán megkérdezte csak úgy mellesleg: ,, Van barátja?". Köpni nyelni nem tudtam rávágtam egy kurta nemet. Innentől elégé felbátorodott a végén ott tartottunk hogy meghívott vacsorázni. Elégé kiakadtam és nem is palástoltam ezt. Megkérdeztem hogy tudja egyáltalán hogy még egy évig tanítani fog?! Simán rávágta hogy tudja és vállalja a kockázatot. Úgy tátogtam mint egy hal, a legvégén odaadta a telefon számát és egy angyali mosolykíséretében csak azt mondta: ,, Gondold át!" Nyomott egy puszit az arcomra és ott hagyott a kapuban. Leszögezem hogy megremeg a térdem tőle ( főleg ha öltönyben van ez gy nagy hibám), bevallom hogy számomra pont az ideális férfi, de mégis a tanárom!!A problémám az hogy biztos vagyok abban hogy ha nem az lenne beadnám a derekam. Ez két napja történt. Kérlek adjatok valami tanácsot!

Legjobb válasz: Mondj igent egyszer élsz :D

Mondj igent egyszer élsz :D
Tanár-diák szex level 99 rovatot olvashattuk. :) Viccen kívül, jöjj vele össze, ha ennyire megremeg a kezed az ötösért:)
3.) Vártok egy évet és ásó, kapa..
Elég érdekes a helyzet. Szerintem fogadd el, lesz ami lesz, és nyár végén mondd, hogy ezt a tanévet szüneteljétek, aztán utána már az övé leszel. Ha ezt nem fogadja el, akkor beszéljetek, ha nincs más, hát fenyegesd meg, hogy hát akkor bizony pápá munka.
Ha ennyire odavagy érte, fogadd el a vacsorát.Végül is szünet van, ha esetleg nem mûködik , abbahagyjátok.Nem kell mindenkinek elkürtölni ennyi az egész.Amúgy sem nagy a korkülönbség.
Tényleg vannak ilyen szabályok? Ezek milyen szabályok már? :D Ne tudja senki, az a lényeg. :D
1. lehetõség: Bele vágtok, elõbb utóbb kiderül, õt kirúgják, valószínûleg soha többet nem lehet tanár, téged meg qrvának fog tartani mindenki a sulidban. 2. lehetõség: LE szögezed, hogy te nem akarsz tõle semmit, és megfenyegeted, hogy elárulod a tanári karnak, így békén hagy, és normális iskolaéveid lesznek, és majd találsz mást helyette.
ne legyél hülye hogy igent mondasz. vedd el a munkályát
Szerintem találkozgathattok néha iskolán kívül, esetleg korrepetálás címszó alatt is; bár nemtom, nem ismerem a körülményeket; pl mennyire laktok közel, ismerõsök mennyire vannak ott; de am ilyen dolgokat lehet h nemnagyon kéne még; talán csókot se, mert hát volt itt egy olyan, hogy egy állítólagos "legjobb barátnõ" beköpte a csajt meg a tanárát, szerelmesek voltak; és nyáron talán egyik teszkó mögött látta õket csókolózni, szólt a szüleinek, mert valamelyik azt mondta itten válaszban; aztán tanárt meg kirúgták.. Ott is 16 v 17 volt a csaj, pasit már nemtom; de keresztbe tett nekik egy "barát" , szóval -.-" Nem nagyon kéne hát nemhogy nyilvános helyen se; talán meg kéne tényleg várni a 4. év végét; mert akkor már senki nem piszkálhat bele a dolgokba. Hát szerintem valahogy értesd meg vele/próbáld, h várjon még egy picit, h türelem rózsát terem; ezt az egy évet még kibírja; ha tényleg kellesz neki:) Ezt a tényleg kellesz nekit ezt ne mondd hozzá:) Hát am nemtom; még vmi ha eszembe jut , akkor írom, de talán most még tényleg nem kéne.
Egy volt osztálytársam az angol tanárnõvel jött össze utolsó évben, a nõ 30, 6 évig voltak együtt. Mondjuk az utolsó évben nem tanított minket, mint Kiderült ezért nem.
majd jövõre xd
A kérdező hozzászólása: Hát, köszönöm a válaszokat. Talán az lesz a legjobb ha megmondom neki hogy én jelenleg ha akarom, ha nem, egyszerûen képtelen vagyok megtenni, mert a tanárom. DE ha egy év múlva akár rögtön évzáró után megkérdezné még az is lehet hogy igent mondanék:) ) de most még nem. Még egyszer köszi!
Ha képes várni egy évet akkor onnantól gond nélkül mehet a kapcsolat. Ha viszont te nem tudsz várni akkor szigorúan TITOKBAN! De inkább az elsõ opció.

Lehet valamit tenni a férfi mellek ellen a műtéten kívül?

Már nagyon elegem van ebből a helyzetből :( 25 éves vagyok, 100 kg, de műtétre semmi pénzem, de időm sem a folyamatos meló miatt. Gondolom a hagyományos fogyás ezen nem sokat segít...vannak esetleg speciális gyakorlatok erre, vagy esetleg valami egyedi táplálékbevitel?

Legjobb válasz: http://www.eletforma.hu/orvosi_rendelo/miert-no-meg-a-ferfi-..

Nekem is voltak melleimm, de 80 kg-ról sikerült lefogynom normál diétával 60 kg-ra :DD és lement... már nincs! Szóval fogyókúra és mellizomerõsítõ gyakorlatok fekvõtámasszal a megoldás :D meg esetleg biciklizés, ha van rá lehetõség...
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat! második, ez biztos? :) ) én is fogytam tavaly nyáron majdnem 20 kg-t, de semmi...persze tudom, hogy ennél azért nyilván sokkal több kellene
Igen, bár én még fiatalabb vagyok, 13 évesen voltam 80 kg, 14 évesen voltam 75 kg, és most 17re sikerült lefogynom, tulajdonképp egy intenzív tavaszi-nyári fogyókúra alatt nem tudom hogyan de 60 kilóra :D És igen, lementek a mellek :)

A nők miért gondolják azt ha lefekszenek egy férfival akkor valami félistenként kell rájuk tekínteni és hogy olyan nagy megtiszteltetés az? A nőnek nem érdeke a jó szex és hogy a férfit jól meg kefélje?

Legjobb válasz: szerintem nem azt várjuk el, hogy istennõként kezeljenek, hanem hogy pl ne "megkeféld", hanem figyelj oda rá. nem hinném, hogy olyan nagy kérés... 18/l

szerintem nem azt várjuk el, hogy istennõként kezeljenek, hanem hogy pl ne "megkeféld", hanem figyelj oda rá. nem hinném, hogy olyan nagy kérés... 18/l
:D :D A férfit jól megkefélje a nõ? Hát, nem. A férfi rendezze el az én sorsom, úgy istenesen. Gyanítom és tapasztalom, hogy erre õk is vevõk és kifejezetten élvezik. Ettõl még nem tekintem magam félistennek. 24N
A kérdező hozzászólása: Elírtam nem férfit hanem férfi!Nyilván veled nem fordult elõ...

Miért vagyok zavarba ha meglátom azt a férfit aki iránt érzek valamit?

eleszerettem teljesen

Legjobb válasz: Pont azért, mert érzel iránta valamit. Ez teljesen normális reakció. :)

Pont azért, mert érzel iránta valamit. Ez teljesen normális reakció. :)
Én is így vagyok egy pasival már 5 éve.HA meglátom még mindig zavarba hoz.
hát ezért mert szereted :)
Az érzéseid miatt... én is így vagyok évek óta egy férfival, mostanában egyre erõteljesebben érzem ezt, de még nem mondanám szerelemnek, inkább csak vonzódás. Viszont úgy néz ki, hogy kölcsönös, mert legutóbb neki is megremegett a keze amikor a közelében voltam :-D és ez olyan jó érzés

A férfi arckrémek miért kerülnek 2-szer annyiba? Van valami különbség? Férfi létemre használhatok nőit?

Barátn?m Nivea arckrémét szoktam néha használni, veszek magamnak is, de van For Men is, csak kb 2-szer annyiba kerül. De sztem ez csalás és emiatt nem fizetek ki 2-szer annyit hogy ugyanaz legyne benne. Pl. van a Labello is, na abból is a férfi 750 a sima 500 a másik márka 250 és igazából mind3 ugyanaz.

Legjobb válasz: Szerintem nem gáz. Én ugyanígy vagyok a borotvahabbal, abból a nõi kétszer annyiba kerül, csak mert rózsaszín és van rajta egy virág...

Szerintem nem gáz. Én ugyanígy vagyok a borotvahabbal, abból a nõi kétszer annyiba kerül, csak mert rózsaszín és van rajta egy virág...
Simán használhatod a nõit, én amúgy sem ajánlanék többet, mint reggelre egy hidratálót napvédõvel, estére pedig mehet egy sima hidratáló pl nivea.
Más a férfi és a nõi arcbõr.Szerkezetileg és a borotválkozás miatt is.Azért drágább, mert erre alapoznak.Neked a borotválkozás nagyobb irritáció.Használj saját bõrre való termékeket.
Használj professzionális termékeket! Többet ér mint a nivea. A nivea csak vazelin=ásványi olaj=paraffin olaj=kõolaj származék... (Ilcsit ajánlom)
Használhatsz nõit, persze.De szerintem a kulcs az illatban van, sok férfi ódzkodik tõle, hogy nõies illatú legyen az arca.Ez ugyanolyan, mint pl. a dezodor, nõk nem fújják magukat férfi sprayvel, és fordítva sem.Egyébként igaza van annak is, aki azt mondja h a férfiak bõre más, a nõknek sokkal vékonyabb, puhább bõrük van, így nekik elég egy enyhébb, könnyû krém is, ennek hatóanyagai nem biztos h átjutnak a férfiak vastagabb, durvább bõrén keresztül.A férfi arcápolókban több a hatóanyag is, erre is csak a dezodort tudom felhozni, jóval több bennük az illatanyag és alumínium-só, mint a nõi spraykben.A semminél azonban bármi jobb, és már az is dicséretes h egyáltalán használsz valamit:)
Az a véleményem, hogy furcsa és egyben különleges is. (:
Az megkérdezhetem, hogy pontosan mirõl szeretnél beszélgetni? Nyilván mindenkinek van errõl egy véleménye, de ezen felül lehet még errõl beszélgetni?
amúgy hány éves vagy?
Ez már vagy az ötödik ilyen kérdésed. Elhiszem, hogy szar neked, beszélni akarsz róla, de könyörgöm, ezért vannak pszichológusok.
Elég weird... Perverz vagy, szerintem is pszichológus.
Ha akarod beszélgethetünk.Ilyen emberrel még úgy sem beszélgettem soha e-mailben.
Ez egy fétis. Kissé perverz dolog, de nem veszélyes és senkinek sem okozol vele kárt. Én férfi vagyok, de ez volt a véleményem.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!
Hát ha te ebben érzed jól magad akkor, viselj :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!