Találatok a következő kifejezésre: A férfi melyik rész (5 db)

A TV2-ön Szellemekkel suttogó című sorozat utolsó része melyik évad hányadik része volt látható? Pontosabban az a rész amikor a halott Jim belészál a férfi testébe

Legjobb válasz: 4. évad 8. rész. http://hu.wikipedia.org/wiki/A_Szellemekkel_suttog%C3%B3_epi.. Itt rövid tartalmakat is olvashatsz. (Külön véleményem, hogy nálunk nem ebben a sorrendben vetítették az összes epizódot, de már sajna nem tudom megmondani, melyikek voltak felcserélve. A történet szempontjából nem volt lényeges, csak furcsállottam anno.) Sajnos eltüntették a tv2-rõl az egész sorozatot, pedig az egyetlen volt, amit néztem.

4. évad 8. rész. http://hu.wikipedia.org/wiki/A_Szellemekkel_suttog%C3%B3_epi.. Itt rövid tartalmakat is olvashatsz. (Külön véleményem, hogy nálunk nem ebben a sorrendben vetítették az összes epizódot, de már sajna nem tudom megmondani, melyikek voltak felcserélve. A történet szempontjából nem volt lényeges, csak furcsállottam anno.) Sajnos eltüntették a tv2-rõl az egész sorozatot, pedig az egyetlen volt, amit néztem.
Megerõsítem az elõttem szólót. Pont ma láttam. itt le is töltheted: http://www.sorozatokingyen.org

A férfi nemiszerven melyik rész a makk? Ez a legvége? És ezt szeretik, ha izgatjuk nekik?

Legjobb válasz: Igen, a vége a makk, egyfajta fejként kell elképzelni a péniszen. Ha valaki nincs körülmetélve, azon nem látszik ez annyira. Igazából a legérzékenyebb a makk alsó oldala, van ott egy kis bemélyedés, én azt tapasztaltam magamon.

Igen, a vége a makk, egyfajta fejként kell elképzelni a péniszen. Ha valaki nincs körülmetélve, azon nem látszik ez annyira. Igazából a legérzékenyebb a makk alsó oldala, van ott egy kis bemélyedés, én azt tapasztaltam magamon.
A makk alsó pereme a legérzékenyebb rész. A páromnak még a heréi érzékenyek, az olyan "húha" neki, nem olyan direkt izgató mint a makknál, de azt mondja nagyon durva érzés :) (jó értelemben)
Az a legvége, a "feje". Szeretik, ha nyalogatjuk, de tényleg az alsó rész az érzékenyebb.
Igen a legvége. De én úgy tapasztaltam a barátomon, hogy a heréi a lgérzkenyebbek. Ha azt elkezded finoman masszirózni tuti beindul rád. Am a makk is érzékeny... fõleg akkor, ha merev állapotban ott van a szád fölötte, nem érsz hozzá csak a lehelletedet érzi.. :)
Bocsi a hibákért :S
ahol a perem alatt van a túró

Melyik nõi illetve férfi színészt látnátok szívesen a Star Wars 7-ik részében?

Egyéni véleményekre vagyok kíváncsi, hogy a véleményetek szerint melyik nõi és férfi színészt néznétek meg szívesen a filmben?

Legjobb válasz: Chloe Moretz :D úgyis hírbe hozták a filmmel, plussz sztem jó színész

Chloe Moretz :D úgyis hírbe hozták a filmmel, plussz sztem jó színész

Szerintetek melyik az a legjobb őszhaj színező sampon, amelyik nem kékíti/lilásítja a hajat, inkább szürkíti? Férfi részére kellene.

Legjobb válasz: Az úgynevezett kék samponok optikailag hamvasítják a hajat, szürkíteni ezzel a technikával nem lehet. Ha túl kék lesz tõle a haja, akkor 1:1 hígításban (sampon:víz) arányban mosson vele hajat és minél kevesebb ideig hagyja rajta a haján.

Az úgynevezett kék samponok optikailag hamvasítják a hajat, szürkíteni ezzel a technikával nem lehet. Ha túl kék lesz tõle a haja, akkor 1:1 hígításban (sampon:víz) arányban mosson vele hajat és minél kevesebb ideig hagyja rajta a haján.
Kallos silver reflextõl nekem szürke lett a hajam... de durván. Szóval rendes samponnal keverem... úgy jó.
Nekem a Schauma vált be, könnyû eloszlatni és nem marad foltos. A Kallostól mindig lilás maradt.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!