Találatok a következő kifejezésre: A férfi melyik (484 db)

Ha férfi és nő sétál, a férfi melyik oldalán menjen nő?

Legjobb válasz: A jobb oldalon. Ezt onnan jegyezd meg, h a ferfiak regen a bal oldalukon hordtak a kardot, hogy minel konnyebben kihuzhassan a jobb karjukkal. Ebbol következik, hogy a nõk nem allhattak a bal oldalukon, nehogy a kard megsebesitse oket vagy akadályozzak a ferfiakat a kardjuk kihuzasaban.

A jobb oldalon. Ezt onnan jegyezd meg, h a ferfiak regen a bal oldalukon hordtak a kardot, hogy minel konnyebben kihuzhassan a jobb karjukkal. Ebbol következik, hogy a nõk nem allhattak a bal oldalukon, nehogy a kard megsebesitse oket vagy akadályozzak a ferfiakat a kardjuk kihuzasaban.
Alapvetõ szabály, a férfi jobbján menjen a nõ. Ugyanez vonatkozik, ha asztalnál egymás mellett ülnek. A férfiak régen a baljukon hordták a kardot, és így vészhelyzetben könnyedén elõ tudták rántani, hogy a hölgyet megvédjék.
Általánosságban a jobb oldalon az elöek által leirt okokból, de ha egy forgalmas utcán mennek, akkor a férfi a forgalom felöli oldalom kell, hogy menjen, hogy a veszélytöl meg tudja védeni a nöt - és ez minden más veszélyhelyzetre vonatkozik.
Igen a jobb oldalán kell!
A férfi jobbján megy a nõ, a már sokak által leírt okok miatt.
én is ragaszkodom ahhoz hogy a nõk a jobb oldalamon menjenek mellettem.
Kardnak, (öv)csatnak, [email protected] balon a helye, a nõnek jobbon.
Jobb oldalán. Bal oldalt a lovat és a kurvät vezetjük. Esetleg a kutyát:)
Alapvetõen tökmindegy. Erre nincsenek szabályok, csak azoknak fontos, akik teljesen önállótlanok, nincsenek saját gondolataik és nem képesek egy másodpercre sem szabályok nélkül élni. Jah a kard, persze mert ugye manapság is karddal járunk. 100 éve meg normális dolog volt szétköpködni az utcát, ma mégsem élünk eszerint az elv szerint.
ma 21:40 Hogy te milyen hülye vagy. Ez nem szabály, ahogy az sem, hogy a hölgyeket elõre engedjük az ajtón, felsegítjük a kabátját stb. Ezeket illik. Már ha tudod mit jelent ez a szó. Fogadni mernék, hogy szerinted a füves cigi, meg a melegházasság is fasza dolog.
A régi keleti jelképrendszerben ha valakit a jobb oldalunkra állítottunk vagy ültetünk akkor az a megtisztelés és megbecsülés jele volt. A király vagy Isten jobb keze felõl való ülés különösen megtisztelõ kitüntetésnek számított (1Kir 2, 19; Zsolt 110, 1; Mt 26, 64; Róm 8, 34; Kol 3, 1; Zsid 1, 3; 10, 12) és legtöbbször a kormányzásban való részvételt jelentette. Törvényszéki tárgyalásokon a védõügyvéd a vádlott jobbján állt; átvitt értelemben pedig a jobb felõl való állás a mindenképpen való megsegítést jelentette (Zsolt 110, 5; 121, 5; Ézs 41, 13: 63, 12). Ezért van az, hogy a jobb és bal oldal a felmentettek, illetve elítéltek, az áldottak, illetve az átkozottak helye (Mt 25, 33k.41). 3. Isten jobb keze az õ hatalmas beavatkozásának a jelképe (2Móz 15, 6.12: Zsolt 118, 15k).
sziasztok, én (20/l) például kifejezetten sértõnek venném ha egy férfi bármilyen okból kifolyólag megpróbálná megmondani nekem melyik oldalán menjek.. nem vagyok k*va, de elvárom hogy egyenrangúként kezeljenek, és úgy gondolom ez alap tisztelet és feljebb áll mint az illem.
mindig a jobb oldalon. bal oldalon max. a k*rvákat vezetjük.
Kutyának, k*nak, csattnak, [email protected] balon van a helye:) Nõnek jobbon!
01-27 21:57 Duma duma duma, nem voltál te se operába, se színházba talán éeltedben sem, nem hogy heti szinten. Akkro ragadt volna rád valami kultúra. Nem a véleményeddel volt baj, hanem az enyhén szólva primitív módon ahogy kifejezted. Hibáa próbálod most beadni hogy te valójában milyen mûvelt vagy. Egy mûvelt ember nem nyilatkozik olyan stílusban, ahogy az elõzõ oldalon tettted. Önminõsítés. És öngól. Szánalmas vagy.
Ha nem úttest mellett sétálunk, akkor a jobb oldalamon van, és a jobb kezem fogja. Ha úttest mellett haladunk, akkor én vagyok az út felõl, így megesik, hogy a baloldalamra kerül. Inkább megszegek egy íratlan illemszabályt, semhogy elüssék nekem a végén.
Én mindig azon az oldalán vagyok, ami nem a kocsik felé néz.
Hûûû, gratulálok, akinek egy kicsit eltér a gondolkodása a tietektõl, az már is egy õsbunkó... Szoktam operába és színházba járni, heti szinten, jelzem, nem papucsban. Füves ciginek még a közelébe sem voltam egész életemben és a meleg házasságot se preferálom túlságosan. Tudom mit jelent az illik szó, csupán szerintem ez a téma pont nem errõl szól. De látom a magyar ember már szar ember ha önállóan mer gondolkodni.
elsõ válaszoló: a lovat a jobbunkon kell vezetni, és mindig bal oldalról kell "kiszolgálni", ez tényleg szabály... kedves kérdezõ, a nõt jobb oldalon illik, azt mondják, balon a k...ák mennek
ma 21:40 Na te vagy az tipikusan, aki elmegy operába papucsban és még neki áll följebb, hogy miért néz rá mindenki megvetõen....lesz még megvetõ tekintetekben részed, készülj fel rá, ilyen mentalitással...pf
Mekkora baromság, ott megy a szerelmem, ahol akar, nincs ilyen szabály... vagy inkább mindig ott, ahol biztonságosabb. Nehogy azért üsse már el egy autó, mert valamelyik barom azt mondta, h a hölgyeknek a jobb oldalon kell menniük... nevetséges...

Volt régebben egy szerelmes zene, magyar. A klippben fehér trikóban van a nő meg a férfi. Melyik lehet az?

Nagyon híres zene, mikor kicsi voltam imádtam.

Legjobb válasz: idézni tudsz?

idézni tudsz?
A kérdező hozzászólása: nem :(((

Szerintetek ez a férfi melyik öltözékben néz ki a legjobban?

1. <[link]

Legjobb válasz: a 2. kép nekem nem jelenik meg, így a maradék kettõ közül a 3. a legjobb (bár nem ártana elengedni az elektromos vezetéket)

a 2. kép nekem nem jelenik meg, így a maradék kettõ közül a 3. a legjobb (bár nem ártana elengedni az elektromos vezetéket)
Ha már pankrátorok, akkor inkább Randy Orton jön be.
Mintha az elsõn nagyon sok öltözék lenne.
A kérdező hozzászólása: a 2. linknél nem azt adja be amit kéne, ezért itt van helyette ez: [link]


Demon ült a hátán ezért fájt a férfinak. Melyik ez a film?

Láttam egy filmet és nem jut eszembe a címe. A lényeg hogy a pár elmegy valahova és út közben elütnek egy lányt. Ez kisérti a nõt és késõbb a pasi mikor fotóz mindig belemosódik a kép. Kiderül hogy a halott csaj a volt barátnõje vagy munkatársa vagy mije és öngyilkos lett az elutasításra. Megtalálják egy házban a testét meg a gyógyszert. Aztán kiderül hogy azért fájt a férfi háta mert rá dõlt és mindig rajta lógott a démoncsaj. Melyik film ez??

Legjobb válasz: Lehet a Shutter az. "Egy fényképész és a barátnõje furcsa árnyékokat kezdenek el látni fotóikon egy tragikus baleset után. Rövidesen rájönnek, a múlt elõl nem lehet elmenekülni" [link]

Lehet a Shutter az. "Egy fényképész és a barátnõje furcsa árnyékokat kezdenek el látni fotóikon egy tragikus baleset után. Rövidesen rájönnek, a múlt elõl nem lehet elmenekülni" [link]
[link]

Férfi vagy nő nőgyógyász a jobb? Melyik csinálja fájdalmasabban? Ez egyén függő, de azért mégis.

Terhességi vizsgálatra szeretnék menni. Most megyek ilyenre elsőnek.

Legjobb válasz: Minden ilyen típusú kérdésre jönnek a hülyék, illetve a szándékosan félremagyarázó, feltehetõleg fiu orvostanhallgatók "nem az orvos neme számít..." tipusú válaszai. Úgy tesznek mintha nem értenék a lényeget, illetve próbálják összesumákolni a kérdést az õ vágyaikkal... A kérdés természetesen arról szól, hogy 2 EGYFORMA képességû, képzettségû, tehetségû orvos közül, melyik lenne az ideális, a férfi, vagy a nõ? Erre a válasz az esetek nagy többségében nyilván a nõi orvos lenne, hiszen milyen hátránya van a férfival szemben?? Semmi...sõt mellette szól, hogy az õ teste is nõbõl van és nem férfiból, ami azt jelenti, hogy jobban tisztában kell lennie minden nõi "nyavalya" minden pici érzéseivel. Azonkívûl, a nõ mégiscsak anya is, akihez pl. a gyerekeik is jobban kötõdnek, mert anyai "érzéseik" is mélyebbek mint férfi társaik érzései. Nyilván a bíróság is ezért itéli a gyerekeket alapból a mamának és nem a papának... Szóval ami a lényeg, ha mindkét orvos képzett és jó, akkor a nõi orvos az inkább ajánlott.

Minden ilyen típusú kérdésre jönnek a hülyék, illetve a szándékosan félremagyarázó, feltehetõleg fiu orvostanhallgatók "nem az orvos neme számít..." tipusú válaszai. Úgy tesznek mintha nem értenék a lényeget, illetve próbálják összesumákolni a kérdést az õ vágyaikkal... A kérdés természetesen arról szól, hogy 2 EGYFORMA képességû, képzettségû, tehetségû orvos közül, melyik lenne az ideális, a férfi, vagy a nõ? Erre a válasz az esetek nagy többségében nyilván a nõi orvos lenne, hiszen milyen hátránya van a férfival szemben?? Semmi...sõt mellette szól, hogy az õ teste is nõbõl van és nem férfiból, ami azt jelenti, hogy jobban tisztában kell lennie minden nõi "nyavalya" minden pici érzéseivel. Azonkívûl, a nõ mégiscsak anya is, akihez pl. a gyerekeik is jobban kötõdnek, mert anyai "érzéseik" is mélyebbek mint férfi társaik érzései. Nyilván a bíróság is ezért itéli a gyerekeket alapból a mamának és nem a papának... Szóval ami a lényeg, ha mindkét orvos képzett és jó, akkor a nõi orvos az inkább ajánlott.
a nõi orvos lenne a jobb egyértelmûen, hiszen õ is nõbõl van, akinek ugyanazok az érzései mint neked, beleértve akár a szégyenlõsséget is. nyilván nem véletlen hogy a kislány is az anyukájához fordul, ha valami nõi problémája van és nem az apukájához, akit pedig biztosan nagyon szeret...
A döntõ, valószínûleg nem a neme az orvosnak, de a nõi orvos az nem csak orvos, hanem nõ is, esetleg anyuka is, aki már átélhetett szerencsés esetben egy terhességet is. Férfi kollegája ezt nem élhette át, csak tanulhatta, meg láthatta pácienseinél. Szóval ha mindkettõ jó és tisztességes orvos, akkor én a nõt választanám.
Nem az orvos neme számít, hanem hogy profi legyen, kedves, megértõ és mindent meg lehessen vele beszélni. Mindkét nemnél vannak jó és rossz orvosok.
Most majd jön a lepontozók serege, de a saját tapasztalatom eddig a férfiakkal jobb 3 terhesség, (egy missed ab, 1 gyerkõc, és jelenlegi babavárás), összesen 6 "elfogyasztott" doki után, ebbõl 3 ffi volt, 3 nõ. A felmérés nem reprezentatív, egyébként egyik sem volt fájdalmas, volt ami kellemetlenebb volt, volt ami kevésbé. A mostani dokim, akinél szültem is, eddig a legóvatosabb azok közül, akikkel találkoztam, többek közt ezért is járok hozzá. Ha pedig terhesség miatt mész vizsgálatra, az elsõdleges szempont inkább az legyen, mennyire profi a doki a terhesgondozásban, van-e nála uh, mennyire jó uh-diagnoszta, elérhetõ-e, ha hirtelen kell, stb. Ezek szerintem sokkal fontosabbak, mint hogy ffi-e vagy nõ.
Elsõ vagyok! Maximálisan egyetértek a 3. válaszolóval! Neki legalább fontos az egészsége, és az, hogy profi orvos lássa el, és nem olyan hülyeségeken rágódik, hogy milyen nemû a nõgyógyász.
Nem skizofrén, csak nagyon komoly önértékelési gondjai vannak...meg paranoid téveszméi..
Tök mindegy, a lényeg, hogy jó orvos legyen.
78%-os: Te vagy itt az egyetlen idióta. Meg a legalább 3 másik nickneved az oldalon. Talán skizofrén vagy?
Sõt ezt a kérdést is õ tette fel. Saját magával vitatkozik, ez élteti:)
nézd meg a 19. is mit lehetett azon lepontozni? Vannak ilyen pontozó gépek, aztán nyomogytnak...
Tök jó, hogy leírom a saját tapasztalatom, és 33%-ra pontoznak. :D
Ha van lehetõség a választásra és mindkettõ jó orvos, akkor a nõ lenne a jobb, már csak nõi volta miatt is. Nézd például, a neten találtam dr Szabadi Erika véleményét: „Nõként végezni szülész-nõgyógyászati orvosi tevékenységet azért jó és érdekes, mert nõként pontosan ÉRTEM, hogy az engem felkeresõ páciens mit akar, vagy éppenséggel mit nem akar elmondani. Panaszait pedig ÁTÉRZEM, mert valószínûleg már én is megtapasztaltam, vagy meg fogom tapasztalni azokat.” Na erre gondoltam én is.
A nõnek elvileg nincs hátránya, a férfi orvosokkal szemben, sõt nõi mivoltából adódóan megértõbbnek és együttérzõbbnek is kellene lennie, talán az a gond, hogy mivel kevesebben vannak, ezért nehezebb találni olyat, akit sokan ajánlanak.
Én is "durvakezû" férfi nõgyógyászoknál voltam (3 nál), utána kerültem a jelenlegi nõhöz, akirõl viszont csak jót tudok mondani. Könnyebben is tudok megbeszélni vele "kínos" dolgokat, mint a ffi dokival.
nekem a barátnõim sajnos csak bunkó, beszólós nõgyógyász férfival találkoztak, és mindegyiknek fájdalmas volt a vizsgálat és a kenetvétel is! Az is igaz hogy mindegyikük SzTK-ban volt és lehet hogy ez is a "magán" felé terelés egyik módja...
Amikor elõször nõgyógyászhoz kellett mennem, 16 éves voltam. Nagyon szégyenlõs voltam, épp ezért nõ nõgyógyászt kerestünk, gondoltuk, megértõbb lesz, figyelmesebb stb. Hát... én óriásit csalódtam. Fájt, ahogy megvizsgált, kicsit talán durvának is mondanám, a rákszûrés is borzasztó fájdalmas volt nála... (kb. 3x lehettem nála) Késõbb úgy döntöttem, váltok. Elmentem egy férfihoz és hihetetlenül izgultam, csak azért, mert férfi. Ugyanakkor figyelmesebb volt és abszolút fájdalommentesen vizsgált, kicsit sem mondanám durvának. Azóta még 2 másik férfi nõgyógyásznál jártam, mindegyikkel hasonlóan jók a tapasztalataim. Teljesen felesleges egyébként azon parázni, hogy férfi vagy nõ a nõgyógyász. Nem ez a lényeg, hanem hogy jó orvos legyen, ne érezd magad kellemetlenül nála és lehetõleg ne fájjon az a vizsgálat, aminek nem kellene fájnia. Egy férfi is tud megértõ és empatikus lenni, el tudja érni, hogy ne érezd magad feszélyezetten nála.
Mondjuk kiderül, ha elolvasol az adott orvosról egy-két fórumot (ma már szinte mindenkirõl van info a neten), vagy eleve ajánlja valaki, akinek saját tapasztalata van. De pl elég bizalom keltõ az is, ha a doki ad egy mobil számot, amin elérhetõ.
3. 1."Most majd jön a lepontozók serege, de a saját tapasztalatom eddig a férfiakkal jobb" te... én ahogy nézem a lepontozók serege fogcsikorgatva küzd a nõi dokikat megdicsérõk ellen és nem a ffi dokit dicsérõk ellen! 2."elérhetõ-e, ha hirtelen kell" ez hogy állapítható meg? valószínûleg nem ránézésre, hanem majd utólag, hogy elérhetõ volt-e igérete ellenére vagy sem?
Ezt a két szerencsétlent!.. 8. és 9. ill 10. Totál igaza van 7.nek. Mindig felbukkannak ketten hárman ugyanazok a végtelen erõszakos, agresszív férfiak(fiúk), akik mint amikor a tolvaj kiált rendõrért, leskrizofénezik és paranoidnak tartják a velük nem egy húron pendülõt! De vissza a lényegre, én is a nõi dokikat tartom kívánatosabbnak általában, persze, ha azonos kvalitású orvosokról van szó. Az indokokat már elöttem összeszedegették.
Na itt vannak, akikrõl beszéltem.... lásd 8. és 9. "Sõt ezt a kérdést is õ tette fel. Saját magával vitatkozik, ez élteti" Erre mit lehet mondani? Nem kell foglalkozni velük.....
19 megragadtad a lényeget szerintem!

Melyek a női és melyek a férfi szeszes italok?

Legjobb válasz: Ez inkább csak az olcsó italoknál válik így el, mert a férfi inkább vállalja a sz*r ízt és a száraz, kaparós jelleget, a nõ meg az émelyítõen édes, de hasonlóképp undorító jelleget. A minõségi whisky, cognac, vodka eléggé uniszex italok, az abszint meg ráadásul az elsõ olyan párlat volt, amit nõknek is illett inni (na nem az az undorító kölnivíz, amit Mo-n árulnak a tescoban és mindenki töményen issza.....). A szélesebb vágású tömények (pálinka, rum, mezcal) tekinthetõk "férfi" italnak, a bailey's és hasonló krémlikõrök meg nõinek. A vermut ("Martini") inkább csak nálunk számít nõinek, mert hála a fergeteges "italkultúránknak" legtöbbször azt sem tudjuk mi az, meg hogyan kéne inni.

Ez inkább csak az olcsó italoknál válik így el, mert a férfi inkább vállalja a sz*r ízt és a száraz, kaparós jelleget, a nõ meg az émelyítõen édes, de hasonlóképp undorító jelleget. A minõségi whisky, cognac, vodka eléggé uniszex italok, az abszint meg ráadásul az elsõ olyan párlat volt, amit nõknek is illett inni (na nem az az undorító kölnivíz, amit Mo-n árulnak a tescoban és mindenki töményen issza.....). A szélesebb vágású tömények (pálinka, rum, mezcal) tekinthetõk "férfi" italnak, a bailey's és hasonló krémlikõrök meg nõinek. A vermut ("Martini") inkább csak nálunk számít nõinek, mert hála a fergeteges "italkultúránknak" legtöbbször azt sem tudjuk mi az, meg hogyan kéne inni.
Ami édes, az a nõi. (Tömények esetében körömlakk néven illetik õket.) A maradék a ffi.
nõi: krémlikõrök (Bailey's, Carolines), Martini férfi: pl. a whiskey elég férfias, meg a sör.
Általánosságban a gyengébb, édesebb italokat szokták nõi italoknak tartani (vermut, martini, likõrök, koktélok) és az erõsebb, töményebbeket pedig férfi italoknak (ahogy említették már: whiskey, konyak, pálinka, vodka) Én nõ létemre szeretem a töményet is, ha jó minõségû és szeretem az édesebbeket is. Így van ahogy elõttem írták, minõségi legyen az ital. Egyedül a keserû italokat nem szeretem, mint pl az unicum
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat...
a whiskey, pálesz, vodka, sör, rum, stb. kimondottan férfi italok. a bor uniszex:D szerintem:D a pezsgõ meg inkább nõi szerintem, ellenben mondja már meg valaki: ha szereti egy nõ a sört, mi abban a gáz? ízlések és pofonok.
nõi mindenféle édes kis alkoholtartalmú lötty. Férfi meg a töményebb markánsabb cuccok, vodka whiskey stb. Borból csakis száraz, sörbõl meg a plzeni típusú, keserû sörök :)

A medál melyik fele megy a barátomhoz? Férfi - női szimbólum

Vettem ma egy medál párt... ami 2 bilincsb?l áll.. az egyik bilincsen egy férfi szimbólum a másikon egy n?i szimbólum..

Legjobb válasz: figyelj ezt nézheted szerintem úgy is h ha a férfit adod a férfinak az azt jelenti h férfi de ha a nõt adod az azt jelenti h van egy nõje

figyelj ezt nézheted szerintem úgy is h ha a férfit adod a férfinak az azt jelenti h férfi de ha a nõt adod az azt jelenti h van egy nõje
A kérdező hozzászólása: igen erre gondoltam énis :) köszönöm :)
"Én a tiéd, te az enyém." Gondolom ebbõl egyértelmû. :)
A férfi szimbólum. Austin Powersnek is olyan volt.XD
Hú de sok agyad van XDDDDD

Melyik a jobb nőgyógyász a férfi vagy nő?

jöv?héten megyek az els? n?gyógyászati vizsgálatra és kicst parázok ami szerintem teljesen normális,és vélményeket kérek a fent említett kérdésemre esteleg tapasztalokat.Anyu szerint a férfi doki sokal jobb.

Legjobb válasz: Nem a nemén múlik. Férfiak között is vannak jók és rosszak, nõk között szintén. Én eddig 3 dokinál voltam, két férfinél és egy nõnél. A nõ és az egyik férfi jó volt, kedves, türelmes, óvatos, a másik férfi sem volt vészes, de kicsit durván vizsgált.

Nem a nemén múlik. Férfiak között is vannak jók és rosszak, nõk között szintén. Én eddig 3 dokinál voltam, két férfinél és egy nõnél. A nõ és az egyik férfi jó volt, kedves, türelmes, óvatos, a másik férfi sem volt vészes, de kicsit durván vizsgált.
"Addig jó, amig a nõk elhiszik, hogy csak egy "munkadarabok" a vizsgálat alatt..." ezt egy férfi nõgyógyász mondta.....
Én szívesebben megyek férfihez, de ezt mindenkinek magának kell eldönteni. Nem ezen múlik, hogy jó vagy kevésbé jó-e a doki. Nekem sokkal furább egy nõnél vetkõzni. Ésaz eddigi tapasztalataim szerint a ffiak óvatosabbak. Illetve azok a ffi dokik, akikkel találkoztam, óvatosabbak voltak, mint azok a nõk, akikhez szerencsém volt. A mostani dokim ffi, és egy kincs, szinte nem is érzem, ha vizsgál, amellett szakmailag és emberileg is nagyon rendben van.
szerintem is nõi dokit válassz, pláne elõször, jóval könnyebb elötte vetkõzni, terpeszteni, mint egy idegen férfi elött. Már vannak egyre többen, érdemes körülnézned...
Hanem mi? Megmondtuk, hogy nem a nemén múlik. Mégis honnan tudjuk, hogy nálatok melyik a jobb?
Igaza van az elsõ válaszolónak! Nem az orvos nemén múlik. Mindkét nemnél van rendes és bunkó is. Az a lényeg, hogy kedves legyen, türelmes, profi a szakmájában és bármit meg lehessen vele beszélni!
Keres egy nõi dokit, aki egyébbként is fogékonyabb kell hogy legyen a nõi problémák iránt, hiszen "kollegina", a férfi doki meg csak tanulta könyvbõl amit tanult és próbálja alkalmazni. Nézz körül, a nõi nõgyógyászok is nõi nõorvoshoz mennek!! Pedig õk biztosan tudnak valamit.....
20:40 Az uszodában is a férfi öltözõben vetkõzöl?..?..
A kérdező hozzászólása: gonolkodtam rajta vagy ha õ nem akkor a pasimat elhívom :)
Anyukád biztosan, szerintem a barátod is bemehet veled, ha akarod...
A kérdező hozzászólása: nagyon jó lenne, még anyukám elõtt is szégyenlõs vagyok a barátom elõtt visszont egyáltalán nem õ lenne a legjobb ha bejöhetne velem
Ha magán orvoshoz mész, akkor bemhet, ha SzTK-ba, akkor nem valószinû.
Talán anyukád bemehet az SzTK-ban is.?.
A kérdező hozzászólása: remélem de ha nem csak túlélk egy 2-3 perces vizsgálatot nem halt még bele senki :) egyszer úgyis túl kell esnem rajta
Igy igaz!!!
A kérdező hozzászólása: jövõhét csütörtökre kaptam idõpontot
Na voltál, és "túlélted"?..
Hát akkor nincs más hátra, mint anyukád dokija... próbáld anyukádat magaddal vinni és menjetek együtt...
A kérdező hozzászólása: próbála nõi dokit keresni de sajnos itt védiken nagyon kevés van és a hírûk se valami jó sajnos :/ anyukámmal beszélgettem errõl és õ is ajánlott nekem egy dokit akihez õ is jár azt modja nagyon aranyos és megbízható fendesen megvizsgál, szóval ha õ azt mondja akkor csak jó lehet :) ez egy kicsit meg is nyugtat de nehéz lesz leküzdeni a szégyenlõséget de egyszer túl kell esnem rajta sõt még a mai napon még a tanárnõmmel is beszétem errõl mindenki azt mondja hogy ez 2-3 perces vizsgálat hamar túl leszek rajta (remélem) csak olyan hosszúnak tûnik ez az egész vizsgálat ahogy itt mondják meg leírják :/
A kérdező hozzászólása: tudom hogy nem az számít hogy nõ vagy férfi, de nem is ez volt a kérdésem
A kérdező hozzászólása: én is mindig azt hallom hogy a férfiak jobbak hiába érzi magát szintemindenki sokkal kínosabbnak meg kiszolgáltatotnak magát próbálom magamat nyugtatni hogy neki ez napi rutin és még elõttem nagyon sok nõt vizsgált már meg és még elõtte beszélgetni is fogunk egy kicsit hogy mit is fog csinálni meg ha anyu ezt az orvost ajánlja meg õ is ehhez szokott járni az is megnyugtató :) szóval próbálok felkészûlni lelkiegbe meg mindenki azt modja meg olvasgattam is hogy ez 2-3 perces vizsgálat hamar túl leszek rajta
Elõször én is nõ nõgyogyóhoz jártam, aztán pár év múlva rájöttem, hogy nem ez a lényeg. Szakmaiság, bizalom sokkal fontosabb szempontok, mint az illetõ "neme".
kedves Anna! bizonyára igazad van, a szakmaiság rendkivûl fontos, ezért is gondolom többek között, hogy ha egy szakmailag jól felkészült nõ vagy férfi között kell választani, akkor minden a nõ mellett szól, hiszan õ "fél"szavakból is kell hogy értsen, tekintve, hogy neki is ugyanolyanja van mint neked, és nem csak könyvbõl tanulta, mint férfi kollegája. Feltehetõleg átérezte ugynazokat a problémákat is ami neked van éppen, és még plussz a szemérmességet is könnyebb elviselni, mint egy idegen férfi elött. Valószinüleg nem véletlen, hogy a magyar nõi nõgyógyászok is nõhöz járnak inkább, mint férfi kollegájukhoz. Azonkivûl, a "fejlett" nyugati társadalmakban is már messze 50% felett vannak a nõk a szakmában, csak nálunk, illetve a volt "keleti" országokban ilyen nagy arányú a férfiak nyomulása, ami sok más mellet, valószinüleg a rendkivûl jó pénzkereset miatt van... A fiatal lányoknak elég gond az idegen elötti kitárulkozás, nem hiszem hogy tetézni kellene ezt még a férfi doktorok "kiváncsiságával" is.. Ezért javaslom elsõ alkalommal legalábbis, a nõi nõdokit.
11:21 szerintem igazad van, hozzátenném még, hogy valószinüleg az esedékes szûréseken is jóval nagyobb számban vennének részt a nõk, ha nõi-nõdokik lennének túlsúlyban....
ma 07:51-nek Nem, egyrészt nem szeretek uszodába járni. Ha mégis olyan helyen vagyok, ahol közös öltözõ van, akkor is igyekszem úgy öltözni, hogy senki ne lásson, nõ se. Nekem akkor is sokkal furább egy nõi nõdokinál. Más emberek vagyunk, azért nem kell máris lehurrogni.
11:40 Nem, dehogyis! Nem akartalak én bántani, csak olyan furcsa nekem, hogy férfi doki elõtt szivesebben vetkõzöl, mint nõi elött... A körzetid is férfi?..
11:40 nekem is érdekes ez, hogy terpesztéskor kevésbbé zavar a férfi doki, mint egy nõi doki... ahogy már irtam: "Addig jó, amig a nõk elhiszik, hogy csak egy "munkadarabok"a vizsgálat alatt..."
A körzetim is férfi. A nõdokim meg egy régi ismerõsöm, pont azért mentem hozzá, mert tudom, hogy sosem nézne rám "úgy". És a többi betegére sem. Különben nincs nagy bajom akkor se, ha nõi dokival találkozom, volt szerencsém párhoz - sõt, én is nõnél kezdtem anno, mert azt hittem, hogy jobb, de késõbb rá kellett jönnöm, hogy a férfiakkal jobban megtalálom a hangot. Nekem sokkal furcsább, ha egy nõ nyúl hozzám ott lent, mint ha egy férfi. Mondjuk így is, úgy is "nemszeretem" dolog, bár két terhesség után már sokkal könnyebb.
Na mi történt csütörtökön?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!