Találatok a következő kifejezésre: A férfi, szeretek, még mindig szerelmes (3 db)

A férfi, akit szeretek, még mindig szerelmes a volt nőjébe. Érdemes még foglalkoznom vele, vagy felejtsem el?

"Hivatalosan" nem járunk, de nyílt titok, hogy több van köztünk szimpla barátságnál. Nagyon jól elvagyunk, azt hittem, kezd továbblépni. De most felhívta a n?, és ? egyb?l ugrott. Kikészültem. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Sajna nem jó volt az idõzítés a szempontodból. Mármint túl korai voltál még neki, az pedig ált. semmi jóra nem vezet. Szerintem is hagyd ott. Különben nagy valószínûséggel kicsinál a kapcsolat.

Sajna nem jó volt az idõzítés a szempontodból. Mármint túl korai voltál még neki, az pedig ált. semmi jóra nem vezet. Szerintem is hagyd ott. Különben nagy valószínûséggel kicsinál a kapcsolat.
Felejtsd el.
Szerintem is felejtsd el meg most mig nem okoz nagyobb fajdalmat. Hidd el tudom h igy is szar es nehez kiverni a fejedbol meg konnyu tanacsokat adni kuvulallokent. De jobb ha most esik rosszul mint kesobb meg nagyobbat csalodsz. Tapasztalatbol mondom!!!!!

Miért szeretem legbelül, a lelkem mélyén még mindig azt a férfit, aki közölte, hogy bár vonzódik hozzám, de nem szerelmes?

Miért szeretem még mindig õt legbelül? Annak idején elmondta nekem, hogy nõként vonzónak talál, így szívesen randizna velem, de mélyebben nem kötõdik hozzám, és nem akarna nekem fájdalmat okozni, így inkább járjak el társaságba, és keressek magamnak valaki mást. Azóta össze is jöttem egy olyan férfival, aki nagyon szeret engem, és én is szeretem õt, de mégsem úgy, mint a "régit", akit valószínûleg nagyobbrészt csak a külsõm vonzott. Van, amikor felszínre törnek a vele kapcsolatos emlékek, és olyankor szinte sírni tudnék, hogy nem kellettem neki. Teljesen össze vagyok ettõl zavarodva. Vajon még mindig õt szeretném, és nem pedig a jelenlegi barátomat? Nem akarom, hogy így legyen, mert nincs értelme õt szeretnem.

Legjobb válasz: nehogy azt hidd h majd az sokkal joblenne,ez egy emberi tulajdonság h mindig arra vágyunk ami ninsc.nem is jó ez meg nem is rossz.ilyenek vagyunk és kész.

nehogy azt hidd h majd az sokkal joblenne, ez egy emberi tulajdonság h mindig arra vágyunk ami ninsc.nem is jó ez meg nem is rossz.ilyenek vagyunk és kész.

Baratommal 2 eve vagyunk egyutt, egyuttelunk, de ellaposodott a kapcsolatunk es mar nem szeretem annyira, mint regen. Van egy masik ferfi az eletemben, aki 20 evvel idosebb tolem. Kezdek szerelmes lenni bele. Meg erne vele egyutt lenni?

A mostani baratom sik olyan dolgot elkovetett az utobbi par honapban ami miatt kiabrandultam belole. Nem csalt meg, de ezek a dolgok akkor is rosszul estek. Aztan korulbelul egy honapja talalkoztam egy ferfivel aki 20 evvel idosebb tolem, en 19 vagyok. Es ugy erzem kezdek szerelmes lenni bele, de mi van ha ot csak tovabbra is a testi kapcsolat fogja erdekelni?

Legjobb válasz: Oké. Oké. De szedjük ketté a dolgokat. 1. lépés: szakíts a barátoddal. 2. lépés: utána gondolkozz a másik férfin!

Oké. Oké. De szedjük ketté a dolgokat. 1. lépés: szakíts a barátoddal. 2. lépés: utána gondolkozz a másik férfin!
Hagyd. De amúgy úgy is dugni fogsz vele. Csak tudnám akkor miért kérdezed...
Figyelj, na azon aggódj, hogy mi lesz pár év múlva.Te úgyis ráérsz még mindenre 19 évesen. A barátoddal szakíts és próbáld meg a 39 évessel, ha úgy érzed majd nem megy, akkor vele is szakítasz.Ennyi.
Am gratulálok kb a lánya lehetnél:) Am leegyszerüsitve. A pasidtól nem kapsz meg mindent és ezt a hiányt mástól várnád, és ahelyett hogy a pasid elé állnál és ezt elmondanád igy neki, hogy csunyán viselkedett megbántott, és ezeen meg még pár dolgon változtasson ehelyett egy apáddal egykorú férfiba szeretsz bele. Ha még ezeket elmondod neki és utána se változik akkor hagyd el de akkor se egy 40 évessel gyere össze hanem egy veled egykorúval.
1)ellaposodott kapcsolatban 19 évesen? azonnal abbahagyni 2) ezt nem lehet megjósolni. Ha lezártad az elõzõt, meg kell várnod, milyen folytatás lesz. Belerohanni, mint egy vakegér, nem érdemes semmibe. Nagyon valószínû, hogy nem egy "én a tied te az enyém örökre", de nem lehet tudni. Csak testi kapcsolatba nem szabad belemenni, mert megéget. Szabad ismerkedni, együttjárni és nem rögtön összebútorozni..
A kérdező hozzászólása: 10 ev hazassag utan elvalt par eve. Azota csak kapcsolatai voltak, azonban a fia velem egyidos.
Nos ha már van családja nyilván nem akar másikat .. ha nincs akkor meg elképzelhetõ még vele...
A kérdező hozzászólása: Ugy ertettem a megerne-e vele egyutt lenni-t, hogy o mar 39 eves, es elgondokodtam azon, hogy mi van ha en par ev mulva csaladot akarok, es o meg nem.
Ha 2 év után ráuntatok egymásra, akkor intsetek egymásnak érzékeny búcsút. Hogy a 20 évvel idõsebb férfi esetében "megérné vele együtt lenni?", itt a kérdésbõl arra következtetek, hogy valamit elvársz cserébe. Ha érdekkapcsolat, akkor Te tudod eldönteni, hogy mit vársz el. Neked mi éri meg? 34/N
Csak a kerdesre valaszolok.Szerintem 20 evvel idosebb pasival osszejonni eleve hulyeseg O mar kielte magat, de Te?
Ez így jó buli lesz, majd felváltva apuci is, meg a fia is rádjár. Elég kínosan érezném maga, ha apám egy olyan idõs csajjal jönne össze mint én vagyok.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!