Találatok a következő kifejezésre: A férfi, szeretek, még mindig (8 db)

Most szombaton végleg, örökre kilép az életemből az a férfi, akit még mindíg szeretek, ő is engem. Az ital miatt ment tönkre minden. Adjatok tippeket, hogyan éljem túl? 4o éves nő vagyok.

Az életemnek talán a legnehezebb szakaszában megy el,tudja ? nagyon jól,én is.Sajnos olyan dolgokat tett,hogy már nem bírtam tovább.Az nem kapcsolat,hogy napokra magamra hagy,utána részegen megáll az ajtóban...

Legjobb válasz: Probáld meg rábeszélni,hogy menyen pchihologushoz,és elvonora.Hátha menthetõ a menthetetlen.Nem tudom merre laksz de ha egy barátra van szükséged irj nyugodtan.Kitartás és légy nagyon erõs.Legfontosabb,hogy találj magadnak munkát,aztán mindent sorbam

Probáld meg rábeszélni, hogy menyen pchihologushoz, és elvonora.Hátha menthetõ a menthetetlen.Nem tudom merre laksz de ha egy barátra van szükséged irj nyugodtan.Kitartás és légy nagyon erõs.Legfontosabb, hogy találj magadnak munkát, aztán mindent sorbam
A kérdező hozzászólása: Bár az is elgondolkodtató, hogy itt tud hagyni csak így, és már háromszor elment, mert neki"önérzete" van.Nekem meg életem.Ha ilyen könnyen fel tud engem számolni, az azért nem arra enged következtetni, hogy nagyon ragaszkodna hozzám.Csak azért megy el, mert nem tudom elfogadni az életvitelét, és szerinte kívülrõl ha lát, úgy felháborodok, hogy neki az félelmetes, csak azt nem érti meg, hogy a két dolog nagyon szorosan összefügg, én meg tõle félek, valószínû így védekezek, tudat alatt.Szóval minden bak okozója a pia.Ha õ ezt nem tûri el nekem, és emiatt itt hagy, akkor mit szóljak én? Én ilyen alapon már ezerszer ott hagyhattam volna.
A kérdező hozzászólása: Azért is félek tõle, mégha nem is bánt, mert a volt férjem igaz JÓZANUL, de vert, és nagyon, terhesen is.Az én pszichológusomhoz cipeltem el a párom.Aki azt is mondta, hogy mindketten lelki betegek.Az elsõ pillanatól fogva karmikusnak erzem a találkozásunkat.És még mindketten szerelmesek is vagyunk egymásba, ez szerelem volt elsõ látásra, és kölcsönös, ezért is fáj ennyire!!! A pszichológusnak mondta, hogy õ még a mai napig szerelmes belém, és nagyon szeret.Én ugyanígy érzek, de mindjárt itt van az a fránya szombat...
A kérdező hozzászólása: Tudom, már sokat hozzá fûztem, de nekem ez most nagyon fontos, hogy õ valószínû lelki erdetû szenvedély beteg.Viszont ha marad, engem végképp lelki beteggé tesz, így is már rendesen megviselt, ugyanakkor a házban itt már látták ittasan, és valahol szerintem magam is minõsítem ezzel, de a lakók véleménye érdekel a legkevésbé, mert õ inkább csendes ember, Amúgy hatalmas lelke van, az egész világ beleférne, jól ismerem, nagyon jó ember.Szóval most már szinte mindent leírtam, õ menni akar, de ezzel csak menekül, elveszítheti ezzel az életvitelével az állását is, sõt tányleg ki kerülhet az utcára.Most is mondtam neki, hogy bánatában ne igyon, mert én a legjobbat akarom neki.Mi volt a válasz? Tudod, hogy ezt nem tudom neked megígérni!Bánatomban úgy is inni fogok, õ el akar menni, én meg tanácstalan vagyok, mert szeretem! Viszont mindent a szeretet nevében most már nyeljek le, tûrjem el, menjek rá???
A kérdező hozzászólása: Sosem akart katona lenni, az anyukája "rákényszerítette", ahogy õ mondta.Ezért a mai napig harag van benne.Azzal, hogy azt mondta, hogy: "Várjam meg míg kirakol?"- azt is közölte egyben velem, hogy õ nem akar megváltozni.A fizetését eddig még nem adta ide, hiába mondtam, hogy borítékoljunk stb.Olyan is volt, hogy aranyos, kedves volt, puszit adott, józan volt és "Akkor megyek veszek egy kis fûrészlapot" címmel 2, azaz 2 napig nem jött haza, telefon a világon nincs...csak vártam, és vártam, életjelet nem ad magáról, és amikor hazajön neki áll feljebb.Mert õ fordítva a párjának bizony ezt elnézné-momdta õ.Azt mondja ilyenkor szégyenli magát, fél a haragomtól.Az derült ki a pszichológusnál, hogy kölcsönösen félünk egymástól, de nagyon szeretjük egymást!
A kérdező hozzászólása: Hétfõn még nem tudta el dönteni, hogy menjen, v.maradjon.Kedden már jobban fontolgatta, szerdára már menni akart.Csütörtökre, azaz mára már le is foglalta a szállását.Megkérdeztem tõle többször is, hogy biztos, hogy ezt akarja, és végleges-e a döntése.A válasza mindig ugyanaz: " Nem akarok elmenni, de jobbnak látom mégis, ha elmegyek, majd az idõ megmutatja jól v.rosszul döntöttem." Illetve volt egy emelkedett hangon kimondott mondata: " Nem, nem akarok elmenni, de nem fogom megvárni amíg ki rakol az utcára, és kint találom magam." Ezzel mintha azt mondta volna ki, hogy csak azért van velem, mert legyen hol laknia.Illetve, több mint fél évig az anyukája/ az ital miatt / ki rakta az utcára, tehát õ volt Pesten hajléktalan.Én Debrecenben élek.Az anyukája elmondása alapján már 10-12 éve iszik, ugyanúgy ahogy leírtam, az anyukája tiszta idegroncs lett, amúgy nagyon kedves, és mintha figyelmeztetni akart volna, a kapcsolatunk elején, ezzel kezdte, hogy a fiának vannak alkohol problémái.Állítólag a 10 éves élettársi kapcsolatának is ezért lett vége.A párom katona tiszt volt, sokáig.felderítõ tiszt, embereket kellett lelõnie parancsra.és ez igaz!
Vannak hozzád hasonló sorsú és korú férfiak is a világon. Én közöttük keresgélnék a helyedben. 40 évesen még bõven lehet mindent elõlrõl kezdeni. Sajnálom, de nem hinném, hogy a párod megváltozik valaha is, nagyon nem olyan világban élünk
A kérdező hozzászólása: Szerintetek a leírtak alapján, õ már alkoholistának számít?Mert olvasgattam itt e neten errõl, és õ rá legjobban az un." nagyivó" illik.Amihhez sajnos nagyon közel van a végleges, elvonási tünetekkel járó alkoholizmus.Azt mondja, különben, hogy neki nincs elvonási tünete, volt úgy hogy 2-3 hónapig nem ivott, mert éppen nem volt munkálya.Most van, nagyon jól keres, de nagyon felelõtlenül bejárkál a kocsmába, ott meg is lopták.Hosszú hónapok óta hallgatom, hogy megváltozik, de vagy nem akar, vagy nem tud. Volt egyszer olyan, de csak egyszer, hogy beismerte, hogy ez betegség, el is ment volna az anonim alkoholisták-hoz, én el is kísértem volna.Az a baj, hogy nagyon megingott a bizalmam, amin õ a legmesszemenõkig csodálkozik, hiszen én perlekedek vele, amikor haza jön.Ha nem szóltam hozzá, akkor a kutyához beszélt, de olyan is volt, hogy beszorított a konyhába, azt hittem most lever egy nyaklevest, rémisztõ, és félelmet vált ki bennem, ezt is tudja, a pszichológus elõtt tisztáztuk, még is csinálja.Volt úgy, hogy amikor láttam, hogy jön haza, be mentem a fürdõszobába, annyira félelmet vált ki bennem a puszta ittas látványa, de hangsúlyozom se józanul, se ittasan sosem ütött meg!!!
A kérdező hozzászólása: Már lefoglalta a szállását, tehát õ már menni akar! Összeírta mikeket kell oda vennie, stb.Nem lehet, hogy van valakilye? Errõl is kérdeztem már, azt mondta már régen megmondta volna, ill.intim téren hosszú hónapok óta semmi, általában nem is akarja.Viszont válaszolgatott itt a neten jó pár nõnek, veszekedés lett belõle.Mert a bizalmammal játszadozik, én soha nem tudnék ilyet tenni.Én vagyok a hibás mindenért, õ nem beteg válltig állítja.Voltunk pszichológusnál is, nem segített semmiben, ill.folyton hazudozik.
elég vinned a "saját kereszted" nem feladatunk cipelni másokét is remélem segítettem
A kérdező hozzászólása: Másik városba megy, látni nem fogom.A saját anyukája kitagadta már régen az ital miatt.Nem mindennap iszik, hanem szakasosan, napokig, sokat, és mint tudjuk nem olcsó dolog.Nem törõdik a lakás kiadásaival.Közösen döntöttünk így, õ is menni akar, én is szertetném ha menne.Viszont ezt nem gondoltam volna, hogy ennyire fog fájni, ennyire nehéz lesz.Tudom, hogy az idõ majd segít, hiszen volt már kapcsolatom.Talán azért is ilyen nehéz, mert teljesen egyedül vagyok, csak egy kis kutyám van.Még fel sem épültem lelkiekben abból amit pár hónapja éltem át, õ volt a másik kezem.Mégis nagyon becsapottnak, csalódottnak, kiábrándultnak/ arra gondolok, ahogy ki szokott nézni részegen/ érzem magam.
Azt írod, szeretitek egymást. Szerintem pont ezért nem kéne elhagynod, pláne ha lelkibeteg. Le akar szokni az alkoholról? Elvonóra nem tudna bekerülni? Támogasd, ki tudja milyen ember lesz belõle 2-3 év múlva?
Nagyon jól látod a helyzetet. Vagy azért hagy el, mert nagyon szeret, vagy azért mert már nem. Próbáltad felajánlani, hogy még egy utolsó esélyt adtok magatoknak, és pszichológusnak? Vagyis inkább ide pszichiáter kéne. Megoldható még a helyzet, ha õ is akarja! Ez most csak rajta múlik. Üljetek le! Szerintem még menthetõ, nem rendszeresen iszik(nap mint nap). Bár ha marad is, benne van sajnos a pakliban hogy nem változik semmit. Ebbõl a szempontból jobb lenne ha enegdnéd.:( - Van egy tippem, ezt a kérdést rakd ki a Családi kapcsolatok-hoz. Sokkal több élettapasztalattal rendelkezõ van ott! Próbáld meg ott! - Egyébként vannak barátaid? Vagy olyan akikkel tudsz beszélni ezekrõl? Aggódom hogy tényleg felemészt téged ez! (mégjobban) Nagyon sok kitartást! :(

Miért szeretem legbelül, a lelkem mélyén még mindig azt a férfit, aki közölte, hogy bár vonzódik hozzám, de nem szerelmes?

Miért szeretem még mindig õt legbelül? Annak idején elmondta nekem, hogy nõként vonzónak talál, így szívesen randizna velem, de mélyebben nem kötõdik hozzám, és nem akarna nekem fájdalmat okozni, így inkább járjak el társaságba, és keressek magamnak valaki mást. Azóta össze is jöttem egy olyan férfival, aki nagyon szeret engem, és én is szeretem õt, de mégsem úgy, mint a "régit", akit valószínûleg nagyobbrészt csak a külsõm vonzott. Van, amikor felszínre törnek a vele kapcsolatos emlékek, és olyankor szinte sírni tudnék, hogy nem kellettem neki. Teljesen össze vagyok ettõl zavarodva. Vajon még mindig õt szeretném, és nem pedig a jelenlegi barátomat? Nem akarom, hogy így legyen, mert nincs értelme õt szeretnem.

Legjobb válasz: nehogy azt hidd h majd az sokkal joblenne,ez egy emberi tulajdonság h mindig arra vágyunk ami ninsc.nem is jó ez meg nem is rossz.ilyenek vagyunk és kész.

nehogy azt hidd h majd az sokkal joblenne, ez egy emberi tulajdonság h mindig arra vágyunk ami ninsc.nem is jó ez meg nem is rossz.ilyenek vagyunk és kész.

A férfi, akit szeretek, még mindig szerelmes a volt nőjébe. Érdemes még foglalkoznom vele, vagy felejtsem el?

"Hivatalosan" nem járunk, de nyílt titok, hogy több van köztünk szimpla barátságnál. Nagyon jól elvagyunk, azt hittem, kezd továbblépni. De most felhívta a n?, és ? egyb?l ugrott. Kikészültem. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Sajna nem jó volt az idõzítés a szempontodból. Mármint túl korai voltál még neki, az pedig ált. semmi jóra nem vezet. Szerintem is hagyd ott. Különben nagy valószínûséggel kicsinál a kapcsolat.

Sajna nem jó volt az idõzítés a szempontodból. Mármint túl korai voltál még neki, az pedig ált. semmi jóra nem vezet. Szerintem is hagyd ott. Különben nagy valószínûséggel kicsinál a kapcsolat.
Felejtsd el.
Szerintem is felejtsd el meg most mig nem okoz nagyobb fajdalmat. Hidd el tudom h igy is szar es nehez kiverni a fejedbol meg konnyu tanacsokat adni kuvulallokent. De jobb ha most esik rosszul mint kesobb meg nagyobbat csalodsz. Tapasztalatbol mondom!!!!!


Nem lehet minden jó, ha [email protected] jár a férfi.
21.06- Én értem. DE akkor egyet magyarázz már meg légyszíves, hogy olyan férfit akit csak a farka vezérel mi a f.sznak csinál gyereket és házasodik meg???? Akkor inkább maradjon szingli vagy a franc bánja, de az olyan undorító dolog, hogy a feleségét aki mondjuk állapotos is readásul és csalja méghozzá k.rvákkal... Most ez õszintén emberi dolog? Én nem tudom az ilyet embernek nézni. Legyen az férfi, vagy nõ. Aki hazudik, az ássa el magát. egy büdö.s d.ög semmi több!
De minek lovagolsz ezen a témán majd biztos a sok 10-töl 30 éves korig itt mászkálló emberek fogják neked megmondani az élet értelmét!Ha té így jártál sajnállak.De attól h vmit megkérdezel 100X attól még nemfogod megtudni a választ.Pláne h 1-2ember kivételével ugyan azok az emberek fognak válaszolni!!!És kit érdekell h ha a nõk is kefélnének össze vissza ha õk élvezik csinállják aztán meg kit érdekell h azt mondják rá h ri.anc ha neki így jó úgysem érdekli.Az én ismerõseim mindenkit ku.váznak meg ri.bancoznak úgy h mégcsak nem is ismerek (és nem mindig kinézet alapján)EZEK CSAK SZAVAK!!!
Otthon van egy csomó Sopronid nagyon jó sör az van dögivel...mégis elmész a haverokkal sörözni egy olyan kocsmába ahol csak Budweiser kapható...miért?:) )
Már megint te nem volt elég az a 26 válasz amit kaptál?!Mi a bajod?A férfiak ilyenek és pont [email protected]ák akit lehet.Ennyi.
Na ezért nem fogok én férjhez menni és gyereket szülni egy db tapló férfinak se.
Mert van pénze, szeret inni és otthon nem õ a fõnök... Ennyi.
A lényeg h korrektnek kell lenni a másikhoz, vállalni a döntéseinket, nem gyávának lenni. Ha kell vki azt, ha meg minden próbálkozás ellenére sem, de vállalni kell, h nem megy, és megtisztelni a másikat is, h közöljük vele. Nem kibúvókat keresni, és jobbra-balra kurogatni, és ürügyeket, meg mentségeket keresni. És ez elsõsorban férfiaknak szól, mert áltban míg élvezik az életet, életük szerelme marad a szarban egyedül, a gyerekkel/gyerekekkel, sõt, azért látni sokszor olyat is, hogy beteg gyerekkel. Felelõséggel kell legyünk megannyi együtt töltött év után a másik érzelmi világa felé is, nem menekülni.
Van ugyanilyen a nõk között is... Ugyanúgy félre tudtok TI is k*rni, csak a kaland kedvéért. Akkor minek feszegeted ezt a témát? Nincs férfi és nõ között semmi különbség ebben a témában...
a "09-23 22:30" közeljár. Egyszerûen tényleg arról van szó, hogy a pasi õszintén szeret egy nõt, de a többi nõ, hogyismondjam... nem JOBB csak MÁS! Tény, hogy az ilyennek elvileg nem szabadna megházasodnia amig ezt ki nem éli. Már ha ki lehet. Nincs olyan nõ, hogy legjobb, mindig lesz olyan, aki csinosabban öltözködik, vagy szemeivel megbabonáz. Valahogy ezt a nõknek kezelniük kell, nem szabad abba a hitbe kapaszkodni hogy "minden pasi csak azt akarja"
semelyik ferfi sem elte magat ki teljesen es sajnos ez a rideg valosag, a ferfiak mindig megcsaljak a baratnojuket ha tudjak.es ne irja nekem senki azt hogy nem igaz.ha valaki igy gondolja csak mert meg eddig nem jott ra hogy megcsaljak. mondjuk szerintem attol meg szeretheti a feleseget, de muszaj felreke..fel...nie.
Uramatyám, ez a sok megcsalt, buta nõ honnan szabadul elõ? Én is nõ vagyok, nem is mai gyerek, 36 évesen mégsem mondok ilyet hogy minden pasi csal. Egyik ilyen, másik olyan. Egyiknek így sikerül, másiknak úgy. Mint ahogy a nõknek is. Ne sajnáltassátok magatokat csajok, és ne áltassátok, hogy olyan van, amit fönt leírt a kérdezõ. Ez csak a tudatlanságát bizonyítja, hogy ilyet leír. Ha minden jó otthon, akkor nem kur*vázik a pasi. Ha meg igen, akkor magatokba nézhettek hogy miért, mit keres máshol. MInt ahogy én is magamba fogok, ha a pasim megcsal. Nem azon fogok keseregni hogy én mindent megadtam neki mégis ezt tette velem szegénnyel. Önsajnálatot befejezni, és ideje mindenkinek magába szállni. Fájdalmas lesz, de hasznos. Ne járassuk már le magunkat teljesen mindenhol ahol csak lehet.
A tisztelt erkölcscsõsz hölgyeknek üzenem, hogy bizony a nõk is ugyanúgy félre szoktak lépni, mint a férfiak. Ne játssza meg magát senki!
on kedves holgyem, eleg naiv ahoz kepest hogy 36 eves! de hat amirol nem tudunk, az nem is fajhat.
hát igen és ha megcsal, nem magamba fogok kutakodni h úristen mit hibáztam, hanem [email protected] mint macskát [email protected] a retkes qrváival 1ütt.ha annyi bõr nem volt a képén h elmondja h mi a baja velem, min kéne változtassak, esélyt sem ad arra h megadjam neki a "mindent" (mert néma gyereknek anyja sem érti a szavát) akkor elmehet a p.csába a büdös qrváival..legyen velük boldog.és én is ismerek olyan pasit aki megmondta h nincs olyan h igazi, neki minden nõ kell..érzelmileg infantilis, képtelen a családi életre ha csak a p.na lebeg elõtte.ellenben ismerek olyat is, aki nem akar tucatpasi lenni és szûz volt és már 10éve van a csajával(tehát nem élte ki magát) és szereti a csaját és nekem elmondaná, de még nem csalta meg , ígérete szerint elõbb hagnyá el inkább mint megcsalná mert h az gerinctelen..
Elmagyarázom. Van két ember, x ideje(legyenek ezek évek, az a tuti) együtt élnek, élettársi, vagy házastársi viszony. Nekem 8. Vannak x ideig együtt. Mindkettõ azért szerette meg a másikat, amiért, amikor összejöttek, elvileg mindent megkapott, amire neki igénye volt és vágyott. Na és akkor: Mi az a szöveg, h nem kapom meg ezt és ezt, ezért mást keresek. Mert ez a szöveg nagyon is divatos, még ott is, ahol tudatában vannak teljesen a választásuknak. 1.szokás mondani, h nem akar szexelni a feleségem blablabla, erre a megoldás, megint mást keresni. OK Kérdem akkor, miért kell a balhét kizárólag a nõnek elvinni, mert két emberes a történet. Vszníû meg van az oka, igyekszik is azt közvetíteni, de már rég késõ.. Bezzeg ha a nõ menne félre, ajaj. Másik fele: minden ok, de nem kapja meg férfi, amire vágyik, mondja ezt annak ellenére, h minden ok.:D Akkor, megint mi ez. Régen minden jó volt, megkapott mindent, ergo hosszabb távra terveztek, de most egyszerûen nem kapja meg, holott oka nem lenne ezt mondai, csak jól hangzik. Na, ezekrõl beszélek, és ezért gyávaság ez férfi részrõl. rem nagyjából érted.
Utolsó úgy a 2.-ik mondatod után nem nagyon értlek de a házasság is két oldalú dolog.Manapság már nem is nagyon divat a házasság inkább a élettársi kapcsolat és hát nem házasodunk rögtön!évekig járnak élnek együtt az emberek míg megtörténik (aki nem az meg kapkod és vessen magára) és ha ez alatt nem ismeri ki a másik félt az illetõ akkor az az õ baja.A gyerek ilyen embereknél véletlen + ha megházasodott a nõ is benne van a dologban ha 1-2 év után a férfi kur.ázik.Csak úgy ha vkit elvesz 1 férfi nem kezd el kur.ahoz járni.
A kérdező hozzászólása: pedig nekem van nem is 1 ilyen férfi ismerösöm....) és még mondja is hogy szereti a feleségét, soha nem hagyná el....de ku rváznia kell neki, mert ugy nem elég teljes az élete...:S
A kérdező hozzászólása: milyen jo igy leegyszerüsiteni mi?? 2.válaszolo., és ha a nök össze-vissza kefélgetnek mindenkivel, akkor is ilyen egyszerü a helyzet? mert csak szeretik csinálni, ennyi? na ne máááár...olyankor megy a ri bancozás. :)
A kérdező hozzászólása: 20:48-as, ugyanezen a véleményen vagyok.....
A kérdező hozzászólása: hát, ebben igazad van, csak szeretném felfogni végre a pasik gondolkodását, de mindig ott kötök ki, hogy inkább nem kell senki....az meg nekem se lesz jo.bocs, de tul sokat gondolkodok mindenen:S
A kérdező hozzászólása: hát épp ez az, hogy akkor minek ilyen hapsinak a feleség meg a gyerek?? erre sincs normális válasz, mert CSAK.....a csaj meg le van sz arva ugyis.....
20:47 Ha egy férfi megcsalja a párját az nem jelenti azt, hogy nem szereti (ez a ritkább eset). - Lehet, hogy simán paraszt. - A monogámia nem fekszik neki (utálni fogtok, de én ezt megértem), egy nõt szeret, de többet dugna. - Még nem élte ki magát és nagyon szeretné stb, stb
A kérdező hozzászólása: aki nem élte ki magát, az ne házasodjon meg ne csináljon gyereket... köszi a válaszokat
Aki nem élte ki magát, az ne házasodjon Aki szeret valakit, azt nem bántjuk ( elvileg )
Jaj, nem kap meg mindent otthon szöveg a kedvencem. És miért nem újítja meg a szexuális életet, meg egyebek.. Príma! Szintén tapló felfogás, mert ha vki nem akar szexelni(nõ), annak is meg van az oka. Akkor ez nem két emberes dolog lenne. Szal, hagyjuk már, a különbözõ sz*rabbnál sz*rabb, gyenge kifogásokat, h ki, miért csal meg vkit. Ha egyszer megházasodott, szerette és szereti azt az embert, tudta kit vesz el, ergo elég volt akkor is, amit kapott, megoldatlan probléma sztem nagyon nem lehetne!!. Csak beszélni kéne, információ áramlás, meg tenni érte.A pasik nagy része gyáva, megmenekül, egyszerûbb utat választja, és nekik a legnagyobb a pofájuk a nõkkel kapcsban. Amiért lehet, csak megszólják õket, holott õk idézik elõ ezeket...:D vicces! Van egy kevés kivétel, aki talán normális, de ez a világ nem afelé halad.
A kérdező hozzászólása: lehet hogy ha minden rendben van, akkor is megcsalja a pasi a nõt, mert mindig uj kell neki...szoval tökmindegy, lehet vki okos, szép, csinos, jo alakú, tökéletes nõ, akkor is megcsalja mert megunta, vagy csak vmi ujat akar.. na mindegy:) köszi mindenkinek:)

Baratommal 2 eve vagyunk egyutt, egyuttelunk, de ellaposodott a kapcsolatunk es mar nem szeretem annyira, mint regen. Van egy masik ferfi az eletemben, aki 20 evvel idosebb tolem. Kezdek szerelmes lenni bele. Meg erne vele egyutt lenni?

A mostani baratom sik olyan dolgot elkovetett az utobbi par honapban ami miatt kiabrandultam belole. Nem csalt meg, de ezek a dolgok akkor is rosszul estek. Aztan korulbelul egy honapja talalkoztam egy ferfivel aki 20 evvel idosebb tolem, en 19 vagyok. Es ugy erzem kezdek szerelmes lenni bele, de mi van ha ot csak tovabbra is a testi kapcsolat fogja erdekelni?

Legjobb válasz: Oké. Oké. De szedjük ketté a dolgokat. 1. lépés: szakíts a barátoddal. 2. lépés: utána gondolkozz a másik férfin!

Oké. Oké. De szedjük ketté a dolgokat. 1. lépés: szakíts a barátoddal. 2. lépés: utána gondolkozz a másik férfin!
Hagyd. De amúgy úgy is dugni fogsz vele. Csak tudnám akkor miért kérdezed...
Figyelj, na azon aggódj, hogy mi lesz pár év múlva.Te úgyis ráérsz még mindenre 19 évesen. A barátoddal szakíts és próbáld meg a 39 évessel, ha úgy érzed majd nem megy, akkor vele is szakítasz.Ennyi.
Am gratulálok kb a lánya lehetnél:) Am leegyszerüsitve. A pasidtól nem kapsz meg mindent és ezt a hiányt mástól várnád, és ahelyett hogy a pasid elé állnál és ezt elmondanád igy neki, hogy csunyán viselkedett megbántott, és ezeen meg még pár dolgon változtasson ehelyett egy apáddal egykorú férfiba szeretsz bele. Ha még ezeket elmondod neki és utána se változik akkor hagyd el de akkor se egy 40 évessel gyere össze hanem egy veled egykorúval.
1)ellaposodott kapcsolatban 19 évesen? azonnal abbahagyni 2) ezt nem lehet megjósolni. Ha lezártad az elõzõt, meg kell várnod, milyen folytatás lesz. Belerohanni, mint egy vakegér, nem érdemes semmibe. Nagyon valószínû, hogy nem egy "én a tied te az enyém örökre", de nem lehet tudni. Csak testi kapcsolatba nem szabad belemenni, mert megéget. Szabad ismerkedni, együttjárni és nem rögtön összebútorozni..
A kérdező hozzászólása: 10 ev hazassag utan elvalt par eve. Azota csak kapcsolatai voltak, azonban a fia velem egyidos.
Nos ha már van családja nyilván nem akar másikat .. ha nincs akkor meg elképzelhetõ még vele...
A kérdező hozzászólása: Ugy ertettem a megerne-e vele egyutt lenni-t, hogy o mar 39 eves, es elgondokodtam azon, hogy mi van ha en par ev mulva csaladot akarok, es o meg nem.
Ha 2 év után ráuntatok egymásra, akkor intsetek egymásnak érzékeny búcsút. Hogy a 20 évvel idõsebb férfi esetében "megérné vele együtt lenni?", itt a kérdésbõl arra következtetek, hogy valamit elvársz cserébe. Ha érdekkapcsolat, akkor Te tudod eldönteni, hogy mit vársz el. Neked mi éri meg? 34/N
Csak a kerdesre valaszolok.Szerintem 20 evvel idosebb pasival osszejonni eleve hulyeseg O mar kielte magat, de Te?
Ez így jó buli lesz, majd felváltva apuci is, meg a fia is rádjár. Elég kínosan érezném maga, ha apám egy olyan idõs csajjal jönne össze mint én vagyok.

Van egy nálam 9 évvel idősebb férfi akit szeretek! Mindig dicsér milyen csinos vagyok sőt még vágyodik is hogy kevesebb ruha legyen rajtam! Mindent ígérget dolgokak aminek mindig az a vége hogy, majd.!?

szerintetek komolyan veszi és szeret vagy szexet akar?!

Legjobb válasz: Ha igérget, az nem baj. Viszont ha nem tartja be, akkor az nagyon gyanús, hogy csak szédíti a fejedet.

Ha igérget, az nem baj. Viszont ha nem tartja be, akkor az nagyon gyanús, hogy csak szédíti a fejedet.
Hány éves õ és hány éves vagy te? Együtt jártok? És ha igen mióta?
Az elsõ pasim 10 évvel volt idõsebb nálam és ahogy már késõbb az élet meghozta a tapasztalatokat, rájöttem, hogy egoistább, önzõbb embert nem is láttam...és midnen kapcsoaltban elõfordul, hoyg nem egyezik a véleményed a másikéval, na most, ha iylen fiatal vagy, tuti, hogy kihasználja ezt, és le fog nyomni ezzel. Legalábbis velem ez volt. 2 és félévig szenvedtem, meg közben függtem is tõle, teljesen leépítette az önbecsülésemet. Majd mázlim volt, ert közbenmagamban tudtam, hoyg ez így nem jó, és egyzser csak az élet elém sodorta a következõ páromat. 1-2 hét gondolkodás utát kidobtam a régit és a másikkal már szuper volt. A tenyerén hordott, soha nem nyomott el, pedig õ is 10 évvel idõseb votl nálam. Rengeteg örömben volt részem. Szóval, majd megtapasztalod, hogy ha belülrõl úgyérzed, enm az igazi, akkor az úgy is van!!
A 9 év nem sok, párom és én köztem 11 év van és 5 éve együtt élünk. Amiket írsz hogy miket csinál az úr az igaz lehet egy veled egykorúra is. Tedd próbára sürgesd meg a dolgokat, ha lekopik akkor komolytalan volt, ha nem és mindent megtesz hogy mielõbb megtörténjen a találkozás vagy akármi akkor meg az önmagáért beszél. Hány éves vagy egyébként?
Meg attól is függ, milyen típusú a srác. Csajról csajra száll, vagy komolyabb gondolkodású-e. Mert éppenséggel lehet belõle komolyabb dolog is. Én 17 évesen jöttem össze a mostani férjemmel, aki 9 évvel idõsebb nálam, tehát amikor megismerkedtünk õ 26 éves volt. Mégis együtt vagyunk már 9 éve.
Azt ne fûzi hozzá, majd ha idõsebb leszel 1-2 évvel?
A kérdező hozzászólása: hosszú éjszakákat sms-ezünk!
A kérdező hozzászólása: ismerkedünk!
A kérdező hozzászólása: ennyire reménytelen?:[
Oké, de együttjártok, vagy csak ismerkedtek?
A kérdező hozzászólása: én 16 õ 24:[
Nem ilyennek képzelem egy romantikus kapcsolat kezdetét.
Hát ezt ennyibõl elég nehéz megítélni.
A kérdező hozzászólása: nagyon szépen köszönöm ezt a sok jó tanácsot!majd kiderül mi lesz ebbõl!:]
Ha sokat dolgozik és fáradt akkor normális.
Kényeztesd
Normális sajnos. De próbálj meg vele errõl beszélni hátha van valami oka. Nálunk is ez van, csak itt meg én akarom többet.
Normális, ha valaki fáradt, akkor sokszor elõbbre való az alvás. Meg kell érteni, persze bizonyos kereteken belül. Mindkettõtöknek kellene engednie kicsit, hogy a közös nevezõ meglegyen. Nálam is van olyan, hogy kívánom, de inkább alszok, olyan fáradt vagyok.
régebben egyébként teljesen normálisan mûködött a dolog?
Azt nem tudom hogy normális-e, de sajnos nálunk is ez a helyzet, vagyis ez volt, én nem vágytam rá annyiszor mint a párom. Nem tudom miért, de egyszerûen nem kívántam a szexet, pedig télleg nagyon szeretem a páromat. Most "megoldódott" a problémánk. Õ kiment Svájcba dolgozni, így sajnos csak havonta-másfélhavonta tudunk találkozni, akkor viszont már én is elég rendesen ki vagyok éhezve :) )) De nem hinném, hogy ez a megoldás :)
Nagyon sok részlet hiányzik a történetbõl: - Gyerekek? - Ha vannak mennyi idõsek - Volt valami nagy változás mostanában körülöttetek vagy köztetek? (munkahely vagy munkahelyen történt változás stb) - Régebben is volt ilyen probléma? - Esetleg nem valamelyikõdök szexuális igénye nõtt/csökket míg a másik fél változatlan maradt? - Nem írtad, hogy mennyi ideje tart a dolog. Nyilván nem akarsz mindent kiteregetni a neten, de lehet meg kellen próbálnod beszélni vele. Nem erõltetni a témát, ha nem megy, hanem esetleg megkérdezel egy valádi szakembert, aki esetleg javasol párterápiát vagy ilyesmit. Egyébként, hogy mi való elõbbre azt mindig a körülmények döntik el. Ha már egy hete 12órázol akkor nem biztos, hogy bármi más legyen az bármennyire jó/érdekes/stb fontosabb lenne.

LANYOK 28 eves ferfi vagyok szeretem a nyugalmat a konyveket utazni szivesen fozok meg ilyenek es a baratnoim mind azt mondjak hogy unalmas velem lenni de mert?

Legjobb válasz: dehogy vagy unalmas! az én férjem is szeret olvasni (ez az egyik oka amiért imádom), néha fõzõcskézik is, bár a konyha az enyém fõleg:) én is imádok olvasni....a nappalink elég kicsi de 3db 2 méteres könyvespolc, valamint 2 db 1 méteres dugig van könyvekkel,gondolhatod...:) lassan nem lesz hely:( az olvasás fejleszti a szókincset, és sokat lehet róla beszélgetni is. mi is szoktunk. de tudod az ilyen PlázaP.csáknak nem kell szókincs se intelligencia, mert õk csak szétteszik a lábukat és ehhez nem kell ész:) a nyugalom jó dolog. bár azért havi 1-2 szer elmegyünk haverozni de ez koránt sem jelent heti lerészegedést és hasonlókat. próbálj meg nem libákkal megismerkedni:)hanem rendes lányokkal, és ha szerencséd lesz, találhatsz olyat aki illik hozzád. 27/N

dehogy vagy unalmas! az én férjem is szeret olvasni (ez az egyik oka amiért imádom), néha fõzõcskézik is, bár a konyha az enyém fõleg:) én is imádok olvasni....a nappalink elég kicsi de 3db 2 méteres könyvespolc, valamint 2 db 1 méteres dugig van könyvekkel, gondolhatod...:) lassan nem lesz hely:( az olvasás fejleszti a szókincset, és sokat lehet róla beszélgetni is. mi is szoktunk. de tudod az ilyen PlázaP.csáknak nem kell szókincs se intelligencia, mert õk csak szétteszik a lábukat és ehhez nem kell ész:) a nyugalom jó dolog. bár azért havi 1-2 szer elmegyünk haverozni de ez koránt sem jelent heti lerészegedést és hasonlókat. próbálj meg nem libákkal megismerkedni:) hanem rendes lányokkal, és ha szerencséd lesz, találhatsz olyat aki illik hozzád. 27/N
Nem jó nõket találtál meg. A nyugalom jó dolog, fõleg ha az ember dolgozik, a könyvek intelligensé tesznek és ad beszélgetéstémát és szerintem az utazásnál nincs jobb dolog, így fejlõdik az ember.
az a baj hogy a 10en 20on évesek pörgésre, bulikra vágynak, az a szörnyû hogy még a kockák is meg a [email protected] is, meg akit még nem enged el az anyja sehová... nézz akkor végjátékokat és legyél viccesebb hátha,
Jó dolog a nyugalom, de tapasztalatból mondom, hogy nem elég! Unalmas lesz egy idõ után, ha nem mozdultok ki... Bár azt írod szeretsz utazni... háth.. kinek mi jön be.
pedig ezek jók :D
Mindenki más, van aki utazni szeret és olvasni, van aki szórakozni, programokat szervezni. De biztos lehetsz benne, h mindenki megtalálja a magának való társat:) Csak már az elején tisztázzátok le ki milyen tipus, mit szeret csinálni.
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok egy szerzetes maskalok en de mondjuk piaba max 2sör utanna asvanyviz berugva jo 4eve nem voltam Sajnos nekem mindig olyan nok jonnek be kiknek en nem
Én imádnálak azért amilyen elfoglaltságod van.Rossz nõket fogtál ki.KIcsit más a mentalitásod, mint a többi férfinak akik minden hétvégén mást csajt dugnak.Maradj mindig ilyen azok meg akik meg azt mondják hogy unalmas vagy azokat meg szard le, és intéz el ennyivel "UNALMAS VAGYOK?! ÉS AKKOR MI VAN"
28 év alatt megtanulhattad volna már hogy a nõk igényei már a magas szintet is meghaladták 2x.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!