Találatok a következő kifejezésre: A férfi, szeretek, még (39 db)

Milyen az a férfi aki csak a pénzt szereti meg a nőket?

Legjobb válasz: Hát ha szereti ezeket, az nem baj. A baj akkor van, ha CSAK ezeket szereti.

Hát ha szereti ezeket, az nem baj. A baj akkor van, ha CSAK ezeket szereti.
Haljak meg ha értem a kérdést.
FÉRFI !!!
Két kezû, két lábú, két fejû :) Tipikus.
4 vesszõvel érthetõbb: Milyen az a férfi aki csak a pénzt szereti, meg a nõket? amúgy meg nincs ilyen férfi
Felszínes. Lenne, ha lenne. Azért ennél jóval többet nézek ki a férfiakból :)
A pénzt nem önmagáért szokás szeretni. Aki a pénzt szereti, az szeret jól öltözni, elegáns helyen enni, szereti a szép autókat és még millió egyéb dolgot. Egyébként mi lenne a baj egy ilyen férfival? Ha mondjuk a "nõk" egy nõt jelent? Mi mást szeressen még?
Átlagos.

Most szombaton végleg, örökre kilép az életemből az a férfi, akit még mindíg szeretek, ő is engem. Az ital miatt ment tönkre minden. Adjatok tippeket, hogyan éljem túl? 4o éves nő vagyok.

Az életemnek talán a legnehezebb szakaszában megy el,tudja ? nagyon jól,én is.Sajnos olyan dolgokat tett,hogy már nem bírtam tovább.Az nem kapcsolat,hogy napokra magamra hagy,utána részegen megáll az ajtóban...

Legjobb válasz: Probáld meg rábeszélni,hogy menyen pchihologushoz,és elvonora.Hátha menthetõ a menthetetlen.Nem tudom merre laksz de ha egy barátra van szükséged irj nyugodtan.Kitartás és légy nagyon erõs.Legfontosabb,hogy találj magadnak munkát,aztán mindent sorbam

Probáld meg rábeszélni, hogy menyen pchihologushoz, és elvonora.Hátha menthetõ a menthetetlen.Nem tudom merre laksz de ha egy barátra van szükséged irj nyugodtan.Kitartás és légy nagyon erõs.Legfontosabb, hogy találj magadnak munkát, aztán mindent sorbam
A kérdező hozzászólása: Bár az is elgondolkodtató, hogy itt tud hagyni csak így, és már háromszor elment, mert neki"önérzete" van.Nekem meg életem.Ha ilyen könnyen fel tud engem számolni, az azért nem arra enged következtetni, hogy nagyon ragaszkodna hozzám.Csak azért megy el, mert nem tudom elfogadni az életvitelét, és szerinte kívülrõl ha lát, úgy felháborodok, hogy neki az félelmetes, csak azt nem érti meg, hogy a két dolog nagyon szorosan összefügg, én meg tõle félek, valószínû így védekezek, tudat alatt.Szóval minden bak okozója a pia.Ha õ ezt nem tûri el nekem, és emiatt itt hagy, akkor mit szóljak én? Én ilyen alapon már ezerszer ott hagyhattam volna.
A kérdező hozzászólása: Azért is félek tõle, mégha nem is bánt, mert a volt férjem igaz JÓZANUL, de vert, és nagyon, terhesen is.Az én pszichológusomhoz cipeltem el a párom.Aki azt is mondta, hogy mindketten lelki betegek.Az elsõ pillanatól fogva karmikusnak erzem a találkozásunkat.És még mindketten szerelmesek is vagyunk egymásba, ez szerelem volt elsõ látásra, és kölcsönös, ezért is fáj ennyire!!! A pszichológusnak mondta, hogy õ még a mai napig szerelmes belém, és nagyon szeret.Én ugyanígy érzek, de mindjárt itt van az a fránya szombat...
A kérdező hozzászólása: Tudom, már sokat hozzá fûztem, de nekem ez most nagyon fontos, hogy õ valószínû lelki erdetû szenvedély beteg.Viszont ha marad, engem végképp lelki beteggé tesz, így is már rendesen megviselt, ugyanakkor a házban itt már látták ittasan, és valahol szerintem magam is minõsítem ezzel, de a lakók véleménye érdekel a legkevésbé, mert õ inkább csendes ember, Amúgy hatalmas lelke van, az egész világ beleférne, jól ismerem, nagyon jó ember.Szóval most már szinte mindent leírtam, õ menni akar, de ezzel csak menekül, elveszítheti ezzel az életvitelével az állását is, sõt tányleg ki kerülhet az utcára.Most is mondtam neki, hogy bánatában ne igyon, mert én a legjobbat akarom neki.Mi volt a válasz? Tudod, hogy ezt nem tudom neked megígérni!Bánatomban úgy is inni fogok, õ el akar menni, én meg tanácstalan vagyok, mert szeretem! Viszont mindent a szeretet nevében most már nyeljek le, tûrjem el, menjek rá???
A kérdező hozzászólása: Sosem akart katona lenni, az anyukája "rákényszerítette", ahogy õ mondta.Ezért a mai napig harag van benne.Azzal, hogy azt mondta, hogy: "Várjam meg míg kirakol?"- azt is közölte egyben velem, hogy õ nem akar megváltozni.A fizetését eddig még nem adta ide, hiába mondtam, hogy borítékoljunk stb.Olyan is volt, hogy aranyos, kedves volt, puszit adott, józan volt és "Akkor megyek veszek egy kis fûrészlapot" címmel 2, azaz 2 napig nem jött haza, telefon a világon nincs...csak vártam, és vártam, életjelet nem ad magáról, és amikor hazajön neki áll feljebb.Mert õ fordítva a párjának bizony ezt elnézné-momdta õ.Azt mondja ilyenkor szégyenli magát, fél a haragomtól.Az derült ki a pszichológusnál, hogy kölcsönösen félünk egymástól, de nagyon szeretjük egymást!
A kérdező hozzászólása: Hétfõn még nem tudta el dönteni, hogy menjen, v.maradjon.Kedden már jobban fontolgatta, szerdára már menni akart.Csütörtökre, azaz mára már le is foglalta a szállását.Megkérdeztem tõle többször is, hogy biztos, hogy ezt akarja, és végleges-e a döntése.A válasza mindig ugyanaz: " Nem akarok elmenni, de jobbnak látom mégis, ha elmegyek, majd az idõ megmutatja jól v.rosszul döntöttem." Illetve volt egy emelkedett hangon kimondott mondata: " Nem, nem akarok elmenni, de nem fogom megvárni amíg ki rakol az utcára, és kint találom magam." Ezzel mintha azt mondta volna ki, hogy csak azért van velem, mert legyen hol laknia.Illetve, több mint fél évig az anyukája/ az ital miatt / ki rakta az utcára, tehát õ volt Pesten hajléktalan.Én Debrecenben élek.Az anyukája elmondása alapján már 10-12 éve iszik, ugyanúgy ahogy leírtam, az anyukája tiszta idegroncs lett, amúgy nagyon kedves, és mintha figyelmeztetni akart volna, a kapcsolatunk elején, ezzel kezdte, hogy a fiának vannak alkohol problémái.Állítólag a 10 éves élettársi kapcsolatának is ezért lett vége.A párom katona tiszt volt, sokáig.felderítõ tiszt, embereket kellett lelõnie parancsra.és ez igaz!
Vannak hozzád hasonló sorsú és korú férfiak is a világon. Én közöttük keresgélnék a helyedben. 40 évesen még bõven lehet mindent elõlrõl kezdeni. Sajnálom, de nem hinném, hogy a párod megváltozik valaha is, nagyon nem olyan világban élünk
A kérdező hozzászólása: Szerintetek a leírtak alapján, õ már alkoholistának számít?Mert olvasgattam itt e neten errõl, és õ rá legjobban az un." nagyivó" illik.Amihhez sajnos nagyon közel van a végleges, elvonási tünetekkel járó alkoholizmus.Azt mondja, különben, hogy neki nincs elvonási tünete, volt úgy hogy 2-3 hónapig nem ivott, mert éppen nem volt munkálya.Most van, nagyon jól keres, de nagyon felelõtlenül bejárkál a kocsmába, ott meg is lopták.Hosszú hónapok óta hallgatom, hogy megváltozik, de vagy nem akar, vagy nem tud. Volt egyszer olyan, de csak egyszer, hogy beismerte, hogy ez betegség, el is ment volna az anonim alkoholisták-hoz, én el is kísértem volna.Az a baj, hogy nagyon megingott a bizalmam, amin õ a legmesszemenõkig csodálkozik, hiszen én perlekedek vele, amikor haza jön.Ha nem szóltam hozzá, akkor a kutyához beszélt, de olyan is volt, hogy beszorított a konyhába, azt hittem most lever egy nyaklevest, rémisztõ, és félelmet vált ki bennem, ezt is tudja, a pszichológus elõtt tisztáztuk, még is csinálja.Volt úgy, hogy amikor láttam, hogy jön haza, be mentem a fürdõszobába, annyira félelmet vált ki bennem a puszta ittas látványa, de hangsúlyozom se józanul, se ittasan sosem ütött meg!!!
A kérdező hozzászólása: Már lefoglalta a szállását, tehát õ már menni akar! Összeírta mikeket kell oda vennie, stb.Nem lehet, hogy van valakilye? Errõl is kérdeztem már, azt mondta már régen megmondta volna, ill.intim téren hosszú hónapok óta semmi, általában nem is akarja.Viszont válaszolgatott itt a neten jó pár nõnek, veszekedés lett belõle.Mert a bizalmammal játszadozik, én soha nem tudnék ilyet tenni.Én vagyok a hibás mindenért, õ nem beteg válltig állítja.Voltunk pszichológusnál is, nem segített semmiben, ill.folyton hazudozik.
elég vinned a "saját kereszted" nem feladatunk cipelni másokét is remélem segítettem
A kérdező hozzászólása: Másik városba megy, látni nem fogom.A saját anyukája kitagadta már régen az ital miatt.Nem mindennap iszik, hanem szakasosan, napokig, sokat, és mint tudjuk nem olcsó dolog.Nem törõdik a lakás kiadásaival.Közösen döntöttünk így, õ is menni akar, én is szertetném ha menne.Viszont ezt nem gondoltam volna, hogy ennyire fog fájni, ennyire nehéz lesz.Tudom, hogy az idõ majd segít, hiszen volt már kapcsolatom.Talán azért is ilyen nehéz, mert teljesen egyedül vagyok, csak egy kis kutyám van.Még fel sem épültem lelkiekben abból amit pár hónapja éltem át, õ volt a másik kezem.Mégis nagyon becsapottnak, csalódottnak, kiábrándultnak/ arra gondolok, ahogy ki szokott nézni részegen/ érzem magam.
Azt írod, szeretitek egymást. Szerintem pont ezért nem kéne elhagynod, pláne ha lelkibeteg. Le akar szokni az alkoholról? Elvonóra nem tudna bekerülni? Támogasd, ki tudja milyen ember lesz belõle 2-3 év múlva?
Nagyon jól látod a helyzetet. Vagy azért hagy el, mert nagyon szeret, vagy azért mert már nem. Próbáltad felajánlani, hogy még egy utolsó esélyt adtok magatoknak, és pszichológusnak? Vagyis inkább ide pszichiáter kéne. Megoldható még a helyzet, ha õ is akarja! Ez most csak rajta múlik. Üljetek le! Szerintem még menthetõ, nem rendszeresen iszik(nap mint nap). Bár ha marad is, benne van sajnos a pakliban hogy nem változik semmit. Ebbõl a szempontból jobb lenne ha enegdnéd.:( - Van egy tippem, ezt a kérdést rakd ki a Családi kapcsolatok-hoz. Sokkal több élettapasztalattal rendelkezõ van ott! Próbáld meg ott! - Egyébként vannak barátaid? Vagy olyan akikkel tudsz beszélni ezekrõl? Aggódom hogy tényleg felemészt téged ez! (mégjobban) Nagyon sok kitartást! :(
Majd kiheveri. Te mast szeretsz. Ennyi.
A legnagyobb hiba amit ebben a helyzetben elkovethetsz, hogy sajnalatbol valakivel egyutt maradsz! Tudom, hogy lelkileg osszetort, de ha mar nem szereted akkor elobb utobb ugy is el fogod hagyni!
Én sem hiszek a szánalomkapcsolatokban.
Most komoly, hogy nem veszed hasznát a 10-esnek?:-o
Hát én megértem a ygereket. 6 év alatt már az ember azt hinné hogy ez a lány lesz kivel leéli majd az életét, õ lesz a felesége és õ tõle lesznek majd a gyerekei. Ez számára nagy csalódás lehetett hogy csak úgy eldobtad és lecserélted valaki másra. Hát ezen csak az idõ segíthet.
A kérdező hozzászólása: Fogalmam sincs hogy kezeljem ezt a szitut
A kérdező hozzászólása: Talán nem voltam elég "kemény"
A kérdező hozzászólása: Kérlek adjatok valami jó tanácsot
Hát figyelj, ha évek óta felelõtlenül viselkedtél vele, akkor itt az égetõ ideje - ahogy a jelek is mutatják -, hogy ezt most pótold. Valószínüleg nem adtad át neki jól az indokokat, nem szakítottál elég felelõsségteljesen, alaposan. Ha évek óta érzel úgy, hogy nem kéne benne lenned ebben a kapcsolatban, akkor pontosan annyi év érzelmét kell most hûen elõadnod neki, hogy megértse, átélhesse. Jelenleg egy szerelmes nõ megnyilvánulásai élnek benne, amit nem akar elveszíteni. Szembesítsd a valódi érzéseiddel!
A kérdező hozzászólása: 6 év után azért nem semleges számomra
A kérdező hozzászólása: Rájöttem hogy már rég megszokás volt a részemrõl. És beleszerettem valaki másba.
ha a mással már együtt vagytok, akkor sok mindent nem tehetsz..., ha nem akkor próbáld valahogy talpra állítani. De ha ennyire érdekel mi van vele, akkor nem csak a hat évet nézed, hanem még érzel is iránta....
A kérdező hozzászólása: Õ így mondja próbáljuk meg mégegyszer.
Hát erre én csak azt tudom mondani, hogy aki olyat hagy el, aki nagyon szereti, az mindig megszívja az élete folyamán. Sok olyan esetet tudok mondani neked, ahol hol a csaj, hol a pali hagyta ott a másikat, hogy még élni akar, kalandra vágyik, megunta a másikat, és utána valahogy sosem jött neki össze normális kapcsolat. Nem lehet, hogy csak átmeneti érzelmi hullámvölgyben vagy?
A kérdező hozzászólása: Biztos? nagyon megíjeszt
Itt valami nem stimmel. Azért szakítottál vele, mert mást szeretsz. Õ meg azt kéri, próbáljátok meg még egyszer. Két külön doloyról beszéltek a szakítás okaként...? Van valami, amit nem írtál le a szakítás okaként nekünk?
Anyám... pali létére ne zokogjon már ennyire. Majd kiheveri, ne aggódj!
Semmit nem kell csinálnod, fõleg ha normálisan (személyesen és nem kiabálva, hanem megbeszélve) szakítottál. Sajnos van ilyen, és biztos, hogy rosszul érint, de nem tudsz mit tenni. Ha mást szeretsz, és vele akarsz lenni akkor meg pláne nem. Az is hiba volna, hogy egyfajta rosszul értelmezett kötelességtudatból most ápolgatni kezded a lelkét, mert õ ezt 100%, hogy biztatásnak veszi. Ha nem érti, maximum leülhettek még egyszer utoljára átbeszélni, de ha ez már amúgy is megtörtént, akkor felesleges. Nyilván sajnálod, hogy ilyen fájdalmat okozol neki, és ez így normális, de ezzel sajna neki kell megbirkóznia.


Egy nő miért marad együtt egy olyan férfival, aki megveri Õt és a nő még szereti is a férfit? Nekem is ilyennek kell lennem, hogy egy nő szeressen?

Félelemb?l ok, de hallottam egy másikat is, "mert szeretem". Mit hisznek az ilyen n?k?

Legjobb válasz: Ez a félelembõl ez nem igaz. Eleve ilyenekkel jönnek össze. És nem velem aki nyugodt szinte már lányos.

Ez a félelembõl ez nem igaz. Eleve ilyenekkel jönnek össze. És nem velem aki nyugodt szinte már lányos.
Az ilyen nõk úgy hülyék ahogy vannak. Egy normális nõ nem tûri ha bántalmazzák!
Vannak olyan nõk, akik az ilyen típusú férfiakhoz vonzódnak.Ha pedig bántalmazza õket a szeretett férfi, akkor sem képesek lépni, mert hiába ábrándulnak ki belõle, a szerelem megmarad részükrõl.Õk a naiv emberek.Sajnos ezen nem lehet változtatni, naiv és önálltató emberek mindig is lesznek.
szerintem senki se tehet arról ki/mi vonzza... ez van.. olyat kell keresni, aki érted van oda, nem azokért kell siránkozni akik Téged nem preferálnak, érted?
Ha egyszer is rám emelné a kezét a barátom, biztos, hogy nem maradnék vele!! Nem tudom elképzelni, hogy van olyan nõ, aki ezek után a férfi mellett maradna.
Én nem élnék együtt egy ilyen szeméttel egy percig sem! egy normális nõ nem választ ilyet! Aki meg ilyennel van együtt, az egy pszichológiai eset, vagyis lelki sérült nõ: -ilyen pasimintán nõtt fel -alacsonyabb rendûnek érzi magát -kisebbségi komplexussal küzd -naív, buta, de nagyon -önértékelési problémák -mazochista, perverz egy értelmes, lelkileg erõs és egészséges kiegyensúlyozott nõ normális férfit választ. Hidd el. A többi, aki nem, az beteg.
A kérdező hozzászólása: Szóval akkor ez a: Kell a jó? Nem! Kell a rossz? Kell hát! dillemma ?
A kérdező hozzászólása: Lehet, hogy igazad van Én is rendes, kedves, unalmas srác vagyok, ezért Én sem kellenek egy nõnek sem. De gondolom, azt hiszik ezek a nõk, hogy "majd megjavulnak ezek a férfiak".
A lelki terror furcsa dolog.
Itt is van a bizonyíték. megint el mondta a betanult sablonszövegét az összes nõ. Persze a valóság továbra sem ez. Szóval az orráig se látnak a nõk. Ezekszerint erre max egy férfi tudna választ adni.
Nem lehet minden jó, ha [email protected] jár a férfi.
21.06- Én értem. DE akkor egyet magyarázz már meg légyszíves, hogy olyan férfit akit csak a farka vezérel mi a f.sznak csinál gyereket és házasodik meg???? Akkor inkább maradjon szingli vagy a franc bánja, de az olyan undorító dolog, hogy a feleségét aki mondjuk állapotos is readásul és csalja méghozzá k.rvákkal... Most ez õszintén emberi dolog? Én nem tudom az ilyet embernek nézni. Legyen az férfi, vagy nõ. Aki hazudik, az ássa el magát. egy büdö.s d.ög semmi több!
De minek lovagolsz ezen a témán majd biztos a sok 10-töl 30 éves korig itt mászkálló emberek fogják neked megmondani az élet értelmét!Ha té így jártál sajnállak.De attól h vmit megkérdezel 100X attól még nemfogod megtudni a választ.Pláne h 1-2ember kivételével ugyan azok az emberek fognak válaszolni!!!És kit érdekell h ha a nõk is kefélnének össze vissza ha õk élvezik csinállják aztán meg kit érdekell h azt mondják rá h ri.anc ha neki így jó úgysem érdekli.Az én ismerõseim mindenkit ku.váznak meg ri.bancoznak úgy h mégcsak nem is ismerek (és nem mindig kinézet alapján)EZEK CSAK SZAVAK!!!
Otthon van egy csomó Sopronid nagyon jó sör az van dögivel...mégis elmész a haverokkal sörözni egy olyan kocsmába ahol csak Budweiser kapható...miért?:) )
Már megint te nem volt elég az a 26 válasz amit kaptál?!Mi a bajod?A férfiak ilyenek és pont [email protected]ák akit lehet.Ennyi.
Na ezért nem fogok én férjhez menni és gyereket szülni egy db tapló férfinak se.
Mert van pénze, szeret inni és otthon nem õ a fõnök... Ennyi.
A lényeg h korrektnek kell lenni a másikhoz, vállalni a döntéseinket, nem gyávának lenni. Ha kell vki azt, ha meg minden próbálkozás ellenére sem, de vállalni kell, h nem megy, és megtisztelni a másikat is, h közöljük vele. Nem kibúvókat keresni, és jobbra-balra kurogatni, és ürügyeket, meg mentségeket keresni. És ez elsõsorban férfiaknak szól, mert áltban míg élvezik az életet, életük szerelme marad a szarban egyedül, a gyerekkel/gyerekekkel, sõt, azért látni sokszor olyat is, hogy beteg gyerekkel. Felelõséggel kell legyünk megannyi együtt töltött év után a másik érzelmi világa felé is, nem menekülni.
Van ugyanilyen a nõk között is... Ugyanúgy félre tudtok TI is k*rni, csak a kaland kedvéért. Akkor minek feszegeted ezt a témát? Nincs férfi és nõ között semmi különbség ebben a témában...
a "09-23 22:30" közeljár. Egyszerûen tényleg arról van szó, hogy a pasi õszintén szeret egy nõt, de a többi nõ, hogyismondjam... nem JOBB csak MÁS! Tény, hogy az ilyennek elvileg nem szabadna megházasodnia amig ezt ki nem éli. Már ha ki lehet. Nincs olyan nõ, hogy legjobb, mindig lesz olyan, aki csinosabban öltözködik, vagy szemeivel megbabonáz. Valahogy ezt a nõknek kezelniük kell, nem szabad abba a hitbe kapaszkodni hogy "minden pasi csak azt akarja"
semelyik ferfi sem elte magat ki teljesen es sajnos ez a rideg valosag, a ferfiak mindig megcsaljak a baratnojuket ha tudjak.es ne irja nekem senki azt hogy nem igaz.ha valaki igy gondolja csak mert meg eddig nem jott ra hogy megcsaljak. mondjuk szerintem attol meg szeretheti a feleseget, de muszaj felreke..fel...nie.
Uramatyám, ez a sok megcsalt, buta nõ honnan szabadul elõ? Én is nõ vagyok, nem is mai gyerek, 36 évesen mégsem mondok ilyet hogy minden pasi csal. Egyik ilyen, másik olyan. Egyiknek így sikerül, másiknak úgy. Mint ahogy a nõknek is. Ne sajnáltassátok magatokat csajok, és ne áltassátok, hogy olyan van, amit fönt leírt a kérdezõ. Ez csak a tudatlanságát bizonyítja, hogy ilyet leír. Ha minden jó otthon, akkor nem kur*vázik a pasi. Ha meg igen, akkor magatokba nézhettek hogy miért, mit keres máshol. MInt ahogy én is magamba fogok, ha a pasim megcsal. Nem azon fogok keseregni hogy én mindent megadtam neki mégis ezt tette velem szegénnyel. Önsajnálatot befejezni, és ideje mindenkinek magába szállni. Fájdalmas lesz, de hasznos. Ne járassuk már le magunkat teljesen mindenhol ahol csak lehet.
A tisztelt erkölcscsõsz hölgyeknek üzenem, hogy bizony a nõk is ugyanúgy félre szoktak lépni, mint a férfiak. Ne játssza meg magát senki!
on kedves holgyem, eleg naiv ahoz kepest hogy 36 eves! de hat amirol nem tudunk, az nem is fajhat.
hát igen és ha megcsal, nem magamba fogok kutakodni h úristen mit hibáztam, hanem [email protected] mint macskát [email protected] a retkes qrváival 1ütt.ha annyi bõr nem volt a képén h elmondja h mi a baja velem, min kéne változtassak, esélyt sem ad arra h megadjam neki a "mindent" (mert néma gyereknek anyja sem érti a szavát) akkor elmehet a p.csába a büdös qrváival..legyen velük boldog.és én is ismerek olyan pasit aki megmondta h nincs olyan h igazi, neki minden nõ kell..érzelmileg infantilis, képtelen a családi életre ha csak a p.na lebeg elõtte.ellenben ismerek olyat is, aki nem akar tucatpasi lenni és szûz volt és már 10éve van a csajával(tehát nem élte ki magát) és szereti a csaját és nekem elmondaná, de még nem csalta meg , ígérete szerint elõbb hagnyá el inkább mint megcsalná mert h az gerinctelen..
Elmagyarázom. Van két ember, x ideje(legyenek ezek évek, az a tuti) együtt élnek, élettársi, vagy házastársi viszony. Nekem 8. Vannak x ideig együtt. Mindkettõ azért szerette meg a másikat, amiért, amikor összejöttek, elvileg mindent megkapott, amire neki igénye volt és vágyott. Na és akkor: Mi az a szöveg, h nem kapom meg ezt és ezt, ezért mást keresek. Mert ez a szöveg nagyon is divatos, még ott is, ahol tudatában vannak teljesen a választásuknak. 1.szokás mondani, h nem akar szexelni a feleségem blablabla, erre a megoldás, megint mást keresni. OK Kérdem akkor, miért kell a balhét kizárólag a nõnek elvinni, mert két emberes a történet. Vszníû meg van az oka, igyekszik is azt közvetíteni, de már rég késõ.. Bezzeg ha a nõ menne félre, ajaj. Másik fele: minden ok, de nem kapja meg férfi, amire vágyik, mondja ezt annak ellenére, h minden ok.:D Akkor, megint mi ez. Régen minden jó volt, megkapott mindent, ergo hosszabb távra terveztek, de most egyszerûen nem kapja meg, holott oka nem lenne ezt mondai, csak jól hangzik. Na, ezekrõl beszélek, és ezért gyávaság ez férfi részrõl. rem nagyjából érted.
Utolsó úgy a 2.-ik mondatod után nem nagyon értlek de a házasság is két oldalú dolog.Manapság már nem is nagyon divat a házasság inkább a élettársi kapcsolat és hát nem házasodunk rögtön!évekig járnak élnek együtt az emberek míg megtörténik (aki nem az meg kapkod és vessen magára) és ha ez alatt nem ismeri ki a másik félt az illetõ akkor az az õ baja.A gyerek ilyen embereknél véletlen + ha megházasodott a nõ is benne van a dologban ha 1-2 év után a férfi kur.ázik.Csak úgy ha vkit elvesz 1 férfi nem kezd el kur.ahoz járni.
A kérdező hozzászólása: pedig nekem van nem is 1 ilyen férfi ismerösöm....) és még mondja is hogy szereti a feleségét, soha nem hagyná el....de ku rváznia kell neki, mert ugy nem elég teljes az élete...:S
A kérdező hozzászólása: milyen jo igy leegyszerüsiteni mi?? 2.válaszolo., és ha a nök össze-vissza kefélgetnek mindenkivel, akkor is ilyen egyszerü a helyzet? mert csak szeretik csinálni, ennyi? na ne máááár...olyankor megy a ri bancozás. :)
A kérdező hozzászólása: 20:48-as, ugyanezen a véleményen vagyok.....
A kérdező hozzászólása: hát, ebben igazad van, csak szeretném felfogni végre a pasik gondolkodását, de mindig ott kötök ki, hogy inkább nem kell senki....az meg nekem se lesz jo.bocs, de tul sokat gondolkodok mindenen:S
A kérdező hozzászólása: hát épp ez az, hogy akkor minek ilyen hapsinak a feleség meg a gyerek?? erre sincs normális válasz, mert CSAK.....a csaj meg le van sz arva ugyis.....
20:47 Ha egy férfi megcsalja a párját az nem jelenti azt, hogy nem szereti (ez a ritkább eset). - Lehet, hogy simán paraszt. - A monogámia nem fekszik neki (utálni fogtok, de én ezt megértem), egy nõt szeret, de többet dugna. - Még nem élte ki magát és nagyon szeretné stb, stb
A kérdező hozzászólása: aki nem élte ki magát, az ne házasodjon meg ne csináljon gyereket... köszi a válaszokat
Aki nem élte ki magát, az ne házasodjon Aki szeret valakit, azt nem bántjuk ( elvileg )
Jaj, nem kap meg mindent otthon szöveg a kedvencem. És miért nem újítja meg a szexuális életet, meg egyebek.. Príma! Szintén tapló felfogás, mert ha vki nem akar szexelni(nõ), annak is meg van az oka. Akkor ez nem két emberes dolog lenne. Szal, hagyjuk már, a különbözõ sz*rabbnál sz*rabb, gyenge kifogásokat, h ki, miért csal meg vkit. Ha egyszer megházasodott, szerette és szereti azt az embert, tudta kit vesz el, ergo elég volt akkor is, amit kapott, megoldatlan probléma sztem nagyon nem lehetne!!. Csak beszélni kéne, információ áramlás, meg tenni érte.A pasik nagy része gyáva, megmenekül, egyszerûbb utat választja, és nekik a legnagyobb a pofájuk a nõkkel kapcsban. Amiért lehet, csak megszólják õket, holott õk idézik elõ ezeket...:D vicces! Van egy kevés kivétel, aki talán normális, de ez a világ nem afelé halad.
A kérdező hozzászólása: lehet hogy ha minden rendben van, akkor is megcsalja a pasi a nõt, mert mindig uj kell neki...szoval tökmindegy, lehet vki okos, szép, csinos, jo alakú, tökéletes nõ, akkor is megcsalja mert megunta, vagy csak vmi ujat akar.. na mindegy:) köszi mindenkinek:)

A legtöbb férfi miért szereti a fiatalabb nőket, a legtöbb nő meg az idősebb pasikat?

Legjobb válasz: Mert izgalmas! Én is a fiatal csajokat szeretem, keresem!

Mert izgalmas! Én is a fiatal csajokat szeretem, keresem!
rosszul vagytok ti összerakva csesszétek meg! +/- 5 év a max korkülönbség. alatta és felette már generációs szakadék van, ami pedig elõbb-utóbb, de nem kizárt, hogy folytonos problémákhoz fog vezetni!!! gondolkozzatok már bakker!
Egy ferfi mellett minel fiatalabb a no annal nagyobb erteket kepvisel mint statusszimbolum. A nok meg azt hiszik hogy az idosebb fefrival majd vegre lehet egy "komoly" kapcsolatuk.
A kérdező hozzászólása: Vajon ez azzal indokolható, hogy a férfi akar maradni a domináns életkorú már csak "büszkeségbõl" is, a nõknél meg az "érettebb, tapasztaltabb" férfival?
Szerintem nem baj, ha idõsebb a nõ.Nagyanyám is idõsebb nagyapámnál.Mondjuk hazudnék, ha azt mondanám, hogy jól megvannak de szerintem felnõtt korban +/- 4 év még simán belefér.
Engem is nagyon idegesít, hogy a korombeli csajok le sem szarnak, és az idõsebbekkel vannak.Azonban úgy sem tudok változtatni rajta, ha majd pár év múlva meg õk akarnak valamit, én is majd azt mondom nekik amit anno õk nekem.Ilyen egyszerû. :) 22/F
Nekem mindig pár évvel fiatalabb lány kell de van egy határ. 29 vagyok de 20 alatt már nem kezdek.- Sõt ha lehet azt sem bánom ha több és túl van az iskolákon és már dolgozik.,
22 éves lány létedre a korodbeli srácokra rá sem néztek ://
és minimum 20 év legyen közöttük, mert ez a menõ!
Nem tudom, de nekem elegem van, hogy 22 éves lány létemre, mindig kis csitrikkel kell harcoljak, mert odáig vannak értük a korombeli pasik. Jelenlegi párkapcsolatomban is egy 17 éves lány állt közénk, és az ezelõtti kapcsolatomban is. Nekem is idõs pasit kell keresnem. :)
Nálam semmi köze ehhez a domináns hülyeséghez. fiatalabb frissebb hús , késõbb akar gyereket ésatöbbi. persze késõbb õ is megöregszik de ez van.

Miért szeretem legbelül, a lelkem mélyén még mindig azt a férfit, aki közölte, hogy bár vonzódik hozzám, de nem szerelmes?

Miért szeretem még mindig õt legbelül? Annak idején elmondta nekem, hogy nõként vonzónak talál, így szívesen randizna velem, de mélyebben nem kötõdik hozzám, és nem akarna nekem fájdalmat okozni, így inkább járjak el társaságba, és keressek magamnak valaki mást. Azóta össze is jöttem egy olyan férfival, aki nagyon szeret engem, és én is szeretem õt, de mégsem úgy, mint a "régit", akit valószínûleg nagyobbrészt csak a külsõm vonzott. Van, amikor felszínre törnek a vele kapcsolatos emlékek, és olyankor szinte sírni tudnék, hogy nem kellettem neki. Teljesen össze vagyok ettõl zavarodva. Vajon még mindig õt szeretném, és nem pedig a jelenlegi barátomat? Nem akarom, hogy így legyen, mert nincs értelme õt szeretnem.

Legjobb válasz: nehogy azt hidd h majd az sokkal joblenne,ez egy emberi tulajdonság h mindig arra vágyunk ami ninsc.nem is jó ez meg nem is rossz.ilyenek vagyunk és kész.

nehogy azt hidd h majd az sokkal joblenne, ez egy emberi tulajdonság h mindig arra vágyunk ami ninsc.nem is jó ez meg nem is rossz.ilyenek vagyunk és kész.

Van olyan férfi aki nem mondja ki a párjának hogy SZERETLEK? De ennek ellenére mégis szereti meg kimutatja neki csak éppen nem mondja ki?

Legjobb válasz: láttad a Ghost-ot? abban is a pasi sosem mondja a barátnõjének, hogy szereti, hanem ha a lány mondja, annit mond hogy "dettó". és amikor már halott és a médiumon keresztül kommunikálnak, akkor mondja, és a csaj azt mondja a médiumnak, hogy ez nem igaz, a srác sose mondana ilyet. erre mondja a srác szelleme, hogy mondja azt, hogy azt üzenem: "dettó". és akkor hisz neki a csaj. mint a viccben: öreg székelynek mondja a felesége: -te, Mózsi 20 éve vagyunk házasok, miért nem mondod soha, hogy szeretsz? -egyszer már mondtam. ha változás lesz, szólok. szerintem van ilyen a valóságban is, ez önmagában nem gond.

láttad a Ghost-ot? abban is a pasi sosem mondja a barátnõjének, hogy szereti, hanem ha a lány mondja, annit mond hogy "dettó". és amikor már halott és a médiumon keresztül kommunikálnak, akkor mondja, és a csaj azt mondja a médiumnak, hogy ez nem igaz, a srác sose mondana ilyet. erre mondja a srác szelleme, hogy mondja azt, hogy azt üzenem: "dettó". és akkor hisz neki a csaj. mint a viccben: öreg székelynek mondja a felesége: -te, Mózsi 20 éve vagyunk házasok, miért nem mondod soha, hogy szeretsz? -egyszer már mondtam. ha változás lesz, szólok. szerintem van ilyen a valóságban is, ez önmagában nem gond.
Én is ilyen vagyok, és sajnos tapasztaltam, hogy a nõk igénylik, hogy kimondjuk, hiába tudják. Vagy máskülönben nem is tudják, hiába mutatjuk ki?
"olyan mintha azért nem mondaná ki mert zavarba jön tõle" Pontosan. Ez nevelés, gyerekkor kérdése, egyszerûen nincs hozzászokva, hogy nyíltan kimondjuk, amit érzünk. Sajnos én is ilyen vagyok, gyerekkoromban pl szüleim soha nem mondtak nekem ilyeneket, és engem is zavarba hoz, ha ki kell mondanom. :(
Nagy a valószínûsége, hogy van ilyen, igen.
13:35 vagyok. Persze az én esetem nem törvényszerû, csak példaként hoztam fel, hogy ilyen is van.
Nekem sem mondták soha hogy szeretnek, gyerekkoromban, úgy mint a filmekben van, mégsem esik nehezemre kimondani annak akibe szerelmes vagyok...
na látod :) ha változás lesz, majd szól :D
A kérdező hozzászólása: 2 éve vagyunk együtt!az elsö pár honapba mondta párszor de aztis igy kicsuszva meg igy mondatba belerakva:D szoval úgy hogy a szemembe anniyt mond h SZERETLEK sose volt!És olyan mintha azért nem mondaná ki mert zavarba jön tõle...és ezáltal én se mondom neki...mert rossz ha nem mondja vissza:D De egyébként tudom hogy szeret! csak olyan furcsa:) nem kéne hogy mondja csak legalább ilyen alkalmakkor!pl szülinap karácsony vagy valami!de talán sose fogom megérteni:)
Vannak olyan férfiak, akiknél ennek a kimondása olyan, mintha a fogukat húznák.
Biztos van, de én még nem találkoztam ilyennel.
Az én párom is ilyen. 10 hónapja vagyunk együtt, de még egyszer sem mondta ki, csak ittas állapotban 2x:D Én mondtam neki ki elõször, és nem is mondta vissza, csak elkezdett simogatni. De közben kérdez ilyeneket pl. hogy: "ugye így is szeretsz?", meg azt mondja a kapcsolatunkra többször is hogy "szerelmünk", meg érezteti tettekkel, utalásokkal a dolgot, így egyáltalán nem érzem azt, hogy nem szeret. Csak valahogy a kimondás nem megy (még) neki :D

Hogy tudnám elfelejteni azt a férfit akitõå gyerekem született és akit a vilägon annyira szeretek, de õ meg nem?

Sajnos nem szeret..a gyereket sem akarta..de már látogatja a picit..csak miatta jön..én nem kellek viszont én képtelen vagyok vele így taláµkozni majd belehalok a bánatba..magänyos vagyok

Legjobb válasz: Ne haragudj , de ez így tényleg nagyon nehéz helyzet és természetesen ezt nem lehet elfelejteni! :/

Ne haragudj , de ez így tényleg nagyon nehéz helyzet és természetesen ezt nem lehet elfelejteni! :/
elfelejteni sosem fogod, nincs egy delete gomb az agyban amúgy is mindig látni fogod a gyerek miatt. Túllépni tudsz rajta mást nem, elfogadni a helyzetet.
Az idõ mindenre jó .
Nincs szükség felejtésre, a ragaszkodó érzést kell elengedned. Ezt úgy tudod megtenni, ha következõ meditációt gyakorlod: este elalvás elõtt lazítsd el magad és figyel meg a légzésed, szíved dobogását. Gondolj ezekre a szavakra: El tudom engedni a ragaszkodást. Szabad vagyok. Szeretetben élek. A benned lévõ szeretet pedig fordítsd önmagadra és a gyermekedre. Köszönd meg a volt párodnak, hogy megajándékozott egy csodás gyermekkel. A legjobbakat kívánom neked <3
A kérdező hozzászólása: Kösz..csak h erõsek az érzéseim mert mär 6 éve szerelmes vagyok Belé

A férfi, akit szeretek, még mindig szerelmes a volt nőjébe. Érdemes még foglalkoznom vele, vagy felejtsem el?

"Hivatalosan" nem járunk, de nyílt titok, hogy több van köztünk szimpla barátságnál. Nagyon jól elvagyunk, azt hittem, kezd továbblépni. De most felhívta a n?, és ? egyb?l ugrott. Kikészültem. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Sajna nem jó volt az idõzítés a szempontodból. Mármint túl korai voltál még neki, az pedig ált. semmi jóra nem vezet. Szerintem is hagyd ott. Különben nagy valószínûséggel kicsinál a kapcsolat.

Sajna nem jó volt az idõzítés a szempontodból. Mármint túl korai voltál még neki, az pedig ált. semmi jóra nem vezet. Szerintem is hagyd ott. Különben nagy valószínûséggel kicsinál a kapcsolat.
Felejtsd el.
Szerintem is felejtsd el meg most mig nem okoz nagyobb fajdalmat. Hidd el tudom h igy is szar es nehez kiverni a fejedbol meg konnyu tanacsokat adni kuvulallokent. De jobb ha most esik rosszul mint kesobb meg nagyobbat csalodsz. Tapasztalatbol mondom!!!!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!