Találatok a következő kifejezésre: A férfi, szeretek, (333 db)

emberfüggõ.
Igen, szeretem, ha izgatja közben a prosztatámat. 20/F
nagyon szeretem ha egy csaj bevállalós és vibrit használ 29/f
Nincs azzal semmi baj. Fokozni lehet az élvezeteket vele. Nagyon sokat csak úgy tudnak elélvezni, ha izgatják a csiklójukat is. Ha a pasi nem önzõ, akkor örül annak, ha a párja a csúcsra tud jutni - még ha rásegítéssel is!

A férfi szereti azt a nőt akitől többször kéri az orális, és az anális szexet?

Legjobb válasz: Ez ettõl függ? Nem hiszem. Elvégre egy prostitól is kérheti, és ha jól megfizeti, meg is kapja.

Ez ettõl függ? Nem hiszem. Elvégre egy prostitól is kérheti, és ha jól megfizeti, meg is kapja.
""Ha valaki szereti és meg is akkarja tartani a párját akkor ezeket alapból megteszi." Na hát én nem... Az orál csak kényeztetés szintjén, az anál meg nem, próbáltam, de fáj. Szerencsére a párom nem várja el, hogy fogat összeszorítva fájdalmakkal küszködve odatartsam, csak mert neki az a jó. Ha elvárná, már nem lenne a férjem. Mindketten úgy gondoljuk, a szexuális élet alapja a kölcsönös örömszerzés. Ha az egyik félnek nem jelent valami örömet, azt nem szabad erõltetni. Ja, és 19 éve élünk boldog házasságban." Szegény csávó! Nekem most volt akcióm egy szûz lánnyal. Rohadtul élvezte az anált. Bszhatod azt a 19 évet.
Nekem nem fáj az anális szex, és szeretem is
"Ha valaki szereti és meg is akkarja tartani a párját akkor ezeket alapból megteszi." Na hát én nem... Az orál csak kényeztetés szintjén, az anál meg nem, próbáltam, de fáj. Szerencsére a párom nem várja el, hogy fogat összeszorítva fájdalmakkal küszködve odatartsam, csak mert neki az a jó. Ha elvárná, már nem lenne a férjem. Mindketten úgy gondoljuk, a szexuális élet alapja a kölcsönös örömszerzés. Ha az egyik félnek nem jelent valami örömet, azt nem szabad erõltetni. Ja, és 19 éve élünk boldog házasságban.
Nálam ezt nem kell kérni az orális sex az alap, az analis szexet meg ritkán szoktuk, mert megteszem a paromnak. Ha valaki szereti és meg is akkarja tartani a párját akkor ezeket alapból megteszi. Az orális meg kölcsönös.
Ha csak kéri, akkor még szereti :) De ha kiköveteli, vagy bármi módon kizsarolja, úgy, hogy tudatában van annak, hogy ez a nõnek megalázó, vagy fáj, vagy bármi okból berzenkedik ellene, akkor nem, nem szereti, csak használja.
Te ezt honnan vetted komolyan?:) 25 l
Nem.
nem. Nincs összefüggés a kettõ között.
hát ezt honnan vetted, tõlem is többször kérték ezeket, mégse szeretett...vagyis nem szeretne 25 L mennyi idõs vagy? lány vagy?
Szereti amit megkap, ez nem szeretet kérdése, naívság, , ha ezt gondolod és felelôtlenség ha el is hiszed!
Miért kell ilyet kérni? Ha nem ajánlja fel magától, akkor az már régen rossz. Legalább az orál szexet. Az ilyen nõ valsz. egy darab fa az ágyban, aki nem szeret adni, csak kapni.

Miért mondják azt, hogy ha valaki "csak" a pénzéért van egy pasival, akkor nem is a férfit szereti, hanem a pénzt?

De ha mondjuk egy jóképű pasival van, tulajdonképpen akkor sem "őt" szereti, hanem a megjelenését. Nem értem, hogy miért rosszabb, ha valaki a pénzed miatt van veled, mintha a megjelenésed miatt...

Legjobb válasz: Kizárásos alapon csak is azért, hogy legyen milyen hülyeséget kérdezned.

Kizárásos alapon csak is azért, hogy legyen milyen hülyeséget kérdezned.
Még annyit. Ismerek egy házaspárt, akik most ünnepelték az 50.évfordulójukat. A férfi diplomás, nagyon mûvelt, mindenkivel barátságos, kedves. A külseje viszont nagyon csúnya. Alacsony, kissé púpos, az arca is csúnya. A felesége még most is szép , magas nõ. Mégis szép a házasságuk. Õk sem a külsejük miatt vannak együtt. Az viszont igaz, hogy akinek sok pénze van, nagyon nehezen tudja eldönteni, hogy miért van vele egy nõ.
Mert a megjelenés a te saját tulajdonod és senki nem veheti el. A pénz pedig egy valós értékkel nem bíró cseretárgy. Ha valaki ilyenbe szeret az beteges. Persze értem mire célzol, de azért még sem ugyanaz a kettõ.
Szerintem se sokkal különb, és egy nõ nem is képes más miatt szeretni egy férfit, csak a külseje v a pénze miatt.
, , Mert a megjelenés a te saját tulajdonod és senki nem veheti el.'' Belelököm arccal az üvegasztalba, tehát elvehetõ, meg úgy is mulandó.
A kérdező hozzászólása: Sajnos csak 180, így ez nem járható út... Viccet félretéve, mert maximalista vagyok. Én inkább vagyok egyedül, minthogy beérjem egy "rosszabbal". Tudom, ez nem egy jó mentalitás, de ilyen vagyok.
több oka is lehet... - ezek a nõk soxor találnak egy hülyét aki megvesz megad nekik mindent eltartja õket a 2 szép szemükért..és cserébe csak néha szexre van szüksége - vagy mert a lánynak nincs hová mennie, se család se barátok és munkája sincs..ergo ha jól néz ki akkor talál egy fazont aki eltartja õt csak a pénzért általában ezért...
figyelj, hamegvagy 185cm, nem vagy girhes, púpos, vagy 30kilós vasággyal, akkor fogorvos csinál neked csodálatos hollywoodi fogsort, elmész fodrászhoz, felöltözöl rendesen és máris jóképû leszel(nekem elhiheted)
19:58: Hát elképzelhetõ, igen. De azért azt is hozzá kell tennem, hogy rengeteg kivétel van. A külsõségeken alapuló kapcsolatok amúgy sem tartósak. A végtelenségig nem lehet rejtegetni a dolgot. De ha már ilyen elméleti síkban beszélgetünk errõl, azt ugyan meg kéne jegyezni, hogy ha csúnya vagy miért a top nõkre hajtasz? El kell gondolkozni ezen... Te csak külsõségekrõl beszélsz, hát vedd úgy hogy veled is csak külsõségesen viselkednek majd.
Egyformán rossz mind a kettõ! Normális esetben azért van valaki együtt a másikkal, mert olyannak szereti, amilyen. A kedvességéért, jó tulajdonságaiért, mert megértik egymást stb. Ezek a tulajdonságok függetlenek a pénzétõl és a megjelenésétõl is!
A kérdező hozzászólása: Szóval magyarul ha én ronda vagyok, de sikeresen gazdag lettem önerõbõl, akkor is csak egy ilyen "álságos" szeretetet kaphatok a szép nõktõl, míg a jóképû (tehát eleve hozzájuk tartozó jó tulajdonsággal rendelkezõ) férfiak megkaphatják a valóságost?
A kérdező hozzászólása: Jogos.

Miért szereti a férfi, a forditott lovagló pózt?

Legjobb válasz: Én, mint férfi elmondom, hogy szeretem a fordított lovagló pózt, a szembe lovagló pózt, az oldalsó lovagló pózt és a ferde lovagló pózt. De szeretem az álló, a fekvõ, a hajló pózt, valamint a misszionárius, a kutyapózt is. Ezen kívül szeretem a férfi fent, nõ lent, a nõ lent, férfi fent, az oldalsó és az ülõ pozitúrát. Továbbá jó felöltözve, levetkõzve, félig felöltözve és félig levetkõzve csinálni. Ezeken kívül kedvelem a bugyi félre, gatya le, valamint a csak a slicc van nyitva helyzetet is. Szeretem az ágyban, a fürdõszobában, a konyhában és a parkban csinálni. Szeretem a ......

Én, mint férfi elmondom, hogy szeretem a fordított lovagló pózt, a szembe lovagló pózt, az oldalsó lovagló pózt és a ferde lovagló pózt. De szeretem az álló, a fekvõ, a hajló pózt, valamint a misszionárius, a kutyapózt is. Ezen kívül szeretem a férfi fent, nõ lent, a nõ lent, férfi fent, az oldalsó és az ülõ pozitúrát. Továbbá jó felöltözve, levetkõzve, félig felöltözve és félig levetkõzve csinálni. Ezeken kívül kedvelem a bugyi félre, gatya le, valamint a csak a slicc van nyitva helyzetet is. Szeretem az ágyban, a fürdõszobában, a konyhában és a parkban csinálni. Szeretem a ......
Mert gyönyörködöm a barátnõm popsijában, karcsú derekában és mozgáskultúrájában.
Hogy a nõ isteni fenekét lessem és ne a hülye fejét.
Mert szeretünk közben szunyókálni, s így nem látod... Rossz esetben az unott pofánkat sem...
Én spec nem szeretem. messze van, nem látom - olyan fejõgépes dolog.
Mert minden ló elõl harap, hátul rúg.
annyiban megegyezhetünk, hogy a semminél biztos jobb
ezt de szépen mondtad G, ;)
Mert imádjuk bámulni közben a popsitok :)
nem szereti de azért el bírja viselni
csak nekem ugrott be elsõre ez? http://imgur.com/PmaSvw6

Lányok szeretitek ha szex közben a férfi száz százalékban uralkodik rajtatok?

pl megkötöz megbilincsel titeket és ő az úr a számotokra azt kell tennetek amit csak mond. belemennétek ilyenekbe vagy nem? csak kiváncsiságbol kérdem nem vok egy perverz állat mielött valaki ezt hinné.

Legjobb válasz: Én ûzöm az alárendelt mûfajt, de ennek megvan a maga mûvészete. A nõ eleve szereti alárendelni magát, egy FÉRFI-nak. Akkor, ha biztosan tudja, hogy teljes mértékben rábízhatja magát a férfira, és az jó lesz neki. Ez igaz egy kapcsolatra is (tehát pl. szervezzen a férfi olyan programokat, ahol jól érzem magam). Igaz ez a szexre is: kötözzön ki, kösse be a szemem, de legyen nekem NAGYON jó! A kikötözést olyannal ûzöm csak, akiben maximálisan megbízom, és aki már bizonyította, hogy teljes odaadással figyel rám, minden apró rezdülésemet képes érzékelni, tudja, hogy hol a határ az alárendeltség és a megalázás, illetve a kellemes és a fájdalmas között. Aki ezt nem érzi, azzal eszembe nem jutna! És ami nagyon fontos, hogy csak idõnként, színesítésként jöhet szóba a megkötözõs szex, mert azért én is elég aktív, kezdeményezõ vagyok a szexben, szeretem a változatosságot. :)

Én ûzöm az alárendelt mûfajt, de ennek megvan a maga mûvészete. A nõ eleve szereti alárendelni magát, egy FÉRFI-nak. Akkor, ha biztosan tudja, hogy teljes mértékben rábízhatja magát a férfira, és az jó lesz neki. Ez igaz egy kapcsolatra is (tehát pl. szervezzen a férfi olyan programokat, ahol jól érzem magam). Igaz ez a szexre is: kötözzön ki, kösse be a szemem, de legyen nekem NAGYON jó! A kikötözést olyannal ûzöm csak, akiben maximálisan megbízom, és aki már bizonyította, hogy teljes odaadással figyel rám, minden apró rezdülésemet képes érzékelni, tudja, hogy hol a határ az alárendeltség és a megalázás, illetve a kellemes és a fájdalmas között. Aki ezt nem érzi, azzal eszembe nem jutna! És ami nagyon fontos, hogy csak idõnként, színesítésként jöhet szóba a megkötözõs szex, mert azért én is elég aktív, kezdeményezõ vagyok a szexben, szeretem a változatosságot. :)
Alkalmanként elmenne, de minden alkalommal azért így nem tetszene. Uralkodhat minden alkalommal attól, de ne bilinccsel.

A férfi vagy a női kelet-ázsiai (japán, koreai, kínai estébé) énekeseket szereted jobban?

Csak az válaszoljon, aki hallgat ilyen zenét!

Legjobb válasz: Férfi.Egy két nõi énekest szeretek csak (Yuna Ito,Mika Nakashima,Jyou)Viszont férfi énekesek:Miyavi,Hide,Hyde,Gackt,HITT,Ruki,Mike,Shou,Sou,Take ru,Ai,Maya,Shin,Moonchul Kim, stb^^

Férfi.Egy két nõi énekest szeretek csak (Yuna Ito, Mika Nakashima, Jyou)Viszont férfi énekesek:Miyavi, Hide, Hyde, Gackt, HITT, Ruki, Mike, Shou, Sou, Takeru, Ai, Maya, Shin, Moonchul Kim, stb^^
A nõket. A férfiakat is meghallgatom, de csak néhány igazán jól sikerült számukat. 19L
A kérdező hozzászólása: Én is a nõket. (Yuki, Sakamoto Maaya, Kokia, Kalafina, Hayashibara Megumi)
Nõi.
elõzõ válaszoló vagyok Mike helyett Mikut akartam írni, gomen ^^"
Csak férfit. Egyetlen szám a kivétel, Hitomitól a Continued story. Mostanában Oshare kei, de amúgy jpop, kpop, cpop, farherheit, kat-tun, an café, gackt, sug, jin, yamapi, arashi, pár junioros, boyfriend, twxq, suju, aaron yan, bigbang meg még sokan mások :D
A férfiakat. És fõként koreait, de néhány japán bandát is szeretek.:) Akiket nagyon csípek: Bigbang, B.A.P., Infinite, U-Kiss, Super Junior, Block B., Nu'est.*.* *.* stb... :D

Beteg dolog, ha egy férfi szereti a szép női lábakat simogatni, puszilgatni, masszírozni? !

Legjobb válasz: Az a beteg dolog, ha egy férfi a szép férfi lábakat szereti simogatni, puszilgatni, masszírozni.

Az a beteg dolog, ha egy férfi a szép férfi lábakat szereti simogatni, puszilgatni, masszírozni.
A legtöbb férfi szereti, nem?
nem
egyáltalán nem az.
A kérdező hozzászólása: Hát nem tudom, de vannak lányok, akik nem szeretik, az biztos..
A kérdező hozzászólása: Az biztosan az :D
Dehogyis beteg, , , de ne csak ez kösse le!:)
fúúú hallod rohadt beteg dolog, te egy psichopata vagy, hogy mer neked a láb tetszeni?! :DD
Nem beteg dolog, és vannak olyan lányok, akik szeretik, ha a férfi simogatja stb a lábukat, én is szeretem.

Az normális ha valakinek a férfi partnere állandóan az szeretné ha orálisan kényeztetné a nöje, illetvel nagyon szereti análisan is. Más férfi is ilyen?

Hagyományosan is szoktuk. De mindig az orálissal meg az análissal nyagat, meghogy nyeljem le a spermáját! Ez normális?

Legjobb válasz: nekem már nem szokatlan... párom ilyen szempontbol el van kapatva,nincs ugy szex h az ne orállal kezdõdne,és anál is van hetente,kéthetente amig megkapom ilyen téren énis amit szeretnék,addig szavam sincs nem esik nehezemre,mert szeretem,legalább tudom,hogy megkapja amit szeretne,nem keresi máshol,tudja hogy kérhet bármit,teljesitve lesz (persze ez kölcsönös) 22/L (24/F)

nekem már nem szokatlan... párom ilyen szempontbol el van kapatva, nincs ugy szex h az ne orállal kezdõdne, és anál is van hetente, kéthetente amig megkapom ilyen téren énis amit szeretnék, addig szavam sincs nem esik nehezemre, mert szeretem, legalább tudom, hogy megkapja amit szeretne, nem keresi máshol, tudja hogy kérhet bármit, teljesitve lesz (persze ez kölcsönös) 22/L (24/F)
Ezt sugalja a sok pornó amit titokban néz, vagy a munkahelyén bámul az interneten. Vagy lebuktatod, vagy szépen engedelmeskedsz.
Nem tudom nekem mint nõnek nagyon hiányozna, ha nem kényeztethetném orálisan, mert szeretem csinálni. És azt is szeretem, ha õ csinálja nekem. Én tudom miért kell itt pornózni mindjárt ezt az emberiség így csinálja sokezer éve (nézz már meg egy ókori mozaikot, vagy olvass el egy-két pajzán versikét a középkorból), nem tegnap találták ki. A középkorban az anál volt a "természetes fogamzásgátló" Orvosi könyvekben leírják, hogy aciklus mely szakszában kell anált és mikor vaginális közösülést használni, ha nem akarsz gyereket. És a többség azért csinálja mert jól esik neki. Én is.
Teljesen egyet értek az elõttem szólóval, én már rég elhagytam volna egy olyan pasit aki állandóan az anállal nyaggat, az hogy lenyelni a spermát...hát néha belefér de nem minden alkalommal tudom megtenni. Az anális szexet undorítónak tartom és fájdalmasnak és egészségtelennek. 23L
Hányszor megtárgyaltuk ezt már itt... A nõi hüvelyváladék íze intenzitásban inkább a férfi elõnedvhez hasonlítható, és nem a spermához. Így nem éppen jogos a nyalásra hivatkozva elvárni a sperma lenyelését. Azoknak a férfiaknak, akikkel dolgom volt, megfelelt a kézzel befejezés, vagy az - ez a tipikusabb -, ha az orális dolgok inkább az izgatás, elõjáték részét képezték a dolognak. Másoktól is hasonlót hallottam, 1-2 csaj mondta csak, hogy lenyeli. De amúgy ragozhatjuk ezt a végtelenségig, én tisztában vagyok a saját határaimmal a szexet illetõen, hogy mit akarok kipróbálni, mi izgat és mi nem, és ehhez ragaszkodok - másnak is ezt kéne. Úgy érzem, a Kérdezõ nem igazán élvezi ezeket a dolgokat, amikbe a pasija kedvéért belemegy - igazam van? Nehezebb lesz így megoldani, hogy már megtetted párszor, és nem mondtál azonnal nemet... de akkor is közöld, hogy ez neked nem jó, nem élvezed. Nekem voltak olyan dolgok, amikkel úgy voltam, hogy "talán egyszer, majd késõbb kipróbálom" (és ez így is lett) meg vannak olyan dolgok, amikre azt mondom, soha - és ez így is marad.
Nem, nem minden férfi ilyen. Volt úgy tizenöt pasim, és csak egy mondta, hogy érdekli az anális, de gond és hiányérzet nélkül tudomásul vette, hogy engem meg nem hogy nem érdekel, hanem viszolygást kelt bennem. Azt mondta, õ enélkül egész életében meglenne, orális nélkül nem. Az orális az más, azt valahol természetes dolgonak tartom, de csakis kölcsönösen. Ja és a tizenötbõl egyetlen egy sem várta el, hogy nyeljem le a spermáját. Szóba se jött! Csak az utóbbinál, de õ is elismerte, hogy ez plusz élvezetet végülis nem ad. Ismerõseim többsége, akikkel ilyesmirõl beszélgettem, nem él az anális szexszel és nem nyeli le a spermát. Persze egy diszkóban, ahol a trend a menõ mindenben, lehet, más eredményre jutnál, ha beszélgetnél az emberekkel. Most le fognak pontozni, de lesz.rom - jegyezd meg, ha szerelmes Beléd a pasi, akkor ott úgyis Te diktálsz, hogy meddig mégy el, örülni fog, hogy egyáltalán befeküdtél az ágyába! Az orális szex bizonyos feltételek mellett jogos kérés, hiszen fordítva nekünk is jól esik - na de amelyik az análissal meg a spermanyeléssel nyaggat, úgy, hogy Számodra nem izgatók, sõt, mondjuk ki, undorítóak ezek a dolgok, és a legtöbb nõ ezeket k.rvára nem élvezi, max. a tudat miatt, hogy hú, õ milyen menõ, bevállalós - valljuk be, a nõk ezeket a pasik miatt csinálják, ha csinálják, és ha rajtuk múlna, (azaz ha felfognák, hogy rajtuk múlik...) többségük kihagyná ezeket a szexbõl! - szóval, amelyik "nyaggat", azt hagyd ott a p.csába, menjen pornóra farkat verni! 28/N
Férfi vagyok... Én szeretem az orális szexet kölcsönösen meg aztán pláne. A nõi nemi szerv tele van baktériummal van akié szagos és a hüvelyváladék sem feltétlen gusztusos... És mégis imádom, ha a páromnak örömet szerezhetek. És akkor nyafogtok, hogy pfúj ez undorító meg ilyenek?!!!? A hangsúly nem feltétlen a nyelésen van. Csak, ha valamit elkezdtél azt fejezd be. Hidd el, hogy ennél nagyobb örömöt nem szerezhetsz a párodnak. Teljesen más érzés amikor befejezed rendesen nem pedig félúton kirántod a szádból. Ha nincs gusztusotok lenyelni, köpjétek ki. Most le leszek ugatva, de megéri, ha valamelyiktek legalább elgondolkozik rajta.
Szerintem teljesen, de mindenki különbözõ. (Ja, és nõ vagyok)
Na finnyások! Nem a lenyelésrõl van szó. Kérje meg mindegyik hölgy a pasiját, hogy kezdje el a nyelvével a játékot és abban a pillanatban, mielõtt elmenne a csaj, váltson át ujjazásra, a fejét pedig fordísa el! Ha ezt így kipróbáljátok, talán megértitek a lényegét. Ha szopsz, szopd egész lankadásig. A nyalást is jobb, ha nincs egybõl vége, hanem van levezetés.

Mit szeretnek a lányok legjobban a férfiban?

Legjobb válasz: Hú hát én ezen a téren nagyon szerencsés voltam mert a férjemben minden megvan amire én vágyom. De akkor leírom milyen A férfi. Elsõsorban intelligens, és illedelmes. Tisztelettudó, és nem bunkó senkivel sem, csak ha vele is azok. Fontos az is, hogy legyen õszinte, nagyon szeressen, és biztonságban érezzem magam mellette minden téren. Törõdjön velem, és odafigyeljen rám, hiszen állítólag szeret, akkor mutassa is ki. Legyen romantikus, de ugyanakkor férfi legyen, nem feltétlen a csöpögõs romantikára gondoltam. Amikor odabújok hozzá érezzem, hogy az a nagy maci csak az enyém, és én csak az övé. Mindezekért cserébe én meg nagyon nagyon szeretem õt, és minden jót megadok neki. :-) Na Õ pont ilyen, és már 9 éve házasok vagyunk, :-) 35/L

Hú hát én ezen a téren nagyon szerencsés voltam mert a férjemben minden megvan amire én vágyom. De akkor leírom milyen A férfi. Elsõsorban intelligens, és illedelmes. Tisztelettudó, és nem bunkó senkivel sem, csak ha vele is azok. Fontos az is, hogy legyen õszinte, nagyon szeressen, és biztonságban érezzem magam mellette minden téren. Törõdjön velem, és odafigyeljen rám, hiszen állítólag szeret, akkor mutassa is ki. Legyen romantikus, de ugyanakkor férfi legyen, nem feltétlen a csöpögõs romantikára gondoltam. Amikor odabújok hozzá érezzem, hogy az a nagy maci csak az enyém, és én csak az övé. Mindezekért cserébe én meg nagyon nagyon szeretem õt, és minden jót megadok neki. :-) Na Õ pont ilyen, és már 9 éve házasok vagyunk, :-) 35/L
Odáig vagyok a hosszú hajért, a mellkasért, ami ne legyen borotválva, mert nem kisfiúval akarok együtt lenni! :) Legyen kedves, õszinte, megbízható, hûséges(!!!).
hát attól függ h külsõre v belsõre. külsõre IMÁDOM ha egy pasinak jó dús félhosszú haja van. megõrülök tõle :D belsõre pedig legyen romantikus(ne csöpögjön, de azért néhanéha:D)és legyen FÉRFI..ne egy "mindenholleborotválommagammertazamenõ"
A farkát!
Ha csendben van! 16L.
Én a férfit szeretem benne, úgy ahogy van:)
ami a gatyájában feláll :D
a pénztárcáját :) )

Baj ha egy fiú jobban szereti a női énekesnőket, mint a férfi énekeseket, és csak a pop zenét szereti? 14/f

zene,fiú,szereti

Legjobb válasz: A fiúk a nõkhöz vonzódnak, ez teljesen normális. A lányok meg általában a férfi énekeseket bálványozzák. Az, hogy ki milyen zenét szeret, az meg ízlés kérdése. Nincs azzal semmi baj, ha a popzenét szereted.

A fiúk a nõkhöz vonzódnak, ez teljesen normális. A lányok meg általában a férfi énekeseket bálványozzák. Az, hogy ki milyen zenét szeret, az meg ízlés kérdése. Nincs azzal semmi baj, ha a popzenét szereted.
Dehogy baj. : )

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!