Találatok a következő kifejezésre: A férfi, lassan (19 db)

Melyik a legjobb póz amiben a férfi lassan élvez el?

Üdv! Próbáltunk már pár pózt elsőnek a lovaglót utána olvastam és pont úgy csináltuk hogy nagyon gyorsan el lehet menni.Így is lett így elég kellemetlen volt hogy nem bírtam barátnőmet teljesen kielégíteni.Tudnátok mondani ,esetleg segédletet adni olyan pózokhoz amiben sokáig húzódik az orgazmus? Köszönöm

Legjobb válasz: Persze. férfi hason fekszik az ágyon, csaj mellette. Így akármeddig bírni fogod.

Persze. férfi hason fekszik az ágyon, csaj mellette. Így akármeddig bírni fogod.
farkas póz
Próbáljatok ki többfélét egy aktus alatt, Úgy sokkal élvezetesebb, és saját tapasztalat alapján (ami persze nem mindenkire igaz) úgy elég sokáig lehet bírni. Pár póz: lovagló, misszionárius, kutya, állva hátulról, fekve hátulról, és még sorolhatnám... Szerintem a lényeg a változatosságban van, de az sem jó, ha túl sokat próbáltok, mert akkor túl sûrûn szakítjátok meg a közösülést, ami emiatt nem lesz olyan élvezetes. A volt párommal egy 1, 5 - 2 órás aktus alatt maximum 5 pózban csináltuk. Remélem ez elegendõ, és ez csupán saját tapasztalat és vélemény egyvelege, nem kell szabályként betartani!:D
am elõtte kielégít orálisan egyszer kétszer utánna hidd el egy óráig is bírni fogod ;)
póz majdnem mind1, inkabb az a lényeg, h te diktáld a tempot.
A kérdező hozzászólása: Jó most ezen a kis félreíráson nem érdemes hadakozni:D másik hozzászólónak köszi: ) még azon gondolkoztam ha érzem h közelítek akkor kihúzom várunk 1 nagyon picit és pózváltás:D
Olyan pózról nem tudok ami ebben segít, de ha közelítesz az orgazmushoz, váltsatok pózt, ha kell, többször is, így valószínû, hogy tovább bírod majd. :)
De az nem úgy van, hogy nem teljesen... Vagy kielégíted, vagy nem.
A kérdező hozzászólása: Hát hogy látszott hogy még tovább akarja de én meg elmentem..:D
A kérdező hozzászólása: Szerintem értelmesen kérdeztem..értelmes választ is kérek és kérlek csak az írjon aki tud normálisat írni..
Miaz, hogy "nem teljesen" ?? :D
Jah, és a tempó is meghatározó. Vegyetek fel egy nem túl lassú, de nem is gyors tempót, olyat, ami mindkettõtöknek megfelel, ezáltal is befolyásolhatjátok az idõtartamot.

Mit változtassak magamon, hogy a nõk férfias férfit lássanak bennem? Átlaghoz képest vékony vagyok. Nem vagyok kopasz, 180 cm magas, 81 kg. Kigyúrni nem tudom magam sajnos ilyen az alkatom.

Legjobb válasz: Elég gyatra kifogás. Világéletemben vékony voltam,ehhez képest most 88 kiló vagyok. Ahhoz,hogy kigyúrd magad 5 dolog kell.Edzés,kaja,pihenés,türelem és akarat.

Elég gyatra kifogás. Világéletemben vékony voltam, ehhez képest most 88 kiló vagyok. Ahhoz, hogy kigyúrd magad 5 dolog kell.Edzés, kaja, pihenés, türelem és akarat.
Hát ha a 81 kg az átlaghoz képest vékony, akkor nekem baromira nem jön be az átlag, az átlag felettitõl pedig futva menekülök. A 66 kg már valóban vékony, de szerintem a 81 tök átlagos, vagy mondjuk úgy normális. És õszintén szólva szerintem csinibb a 66 kg, nem jönnek be a nehézsúlyúak... Meg hogy kopasz... ááááá, szörnyû. Nem tudom mért lesz valaki attól férfias, ha kopasz, vagy fel van pumpálva az összes izma. Az tök gusztustalan. Persze a szolizott plázacicáknak ez jön be, úgyhogy ha olyan nõkre buktok, akkor irány a konditerem és az nullás gép. Továbbá az is borzasztó, hogy a csini vékony férfiaknak mindig a husibb nõk jönnek be...
vékony vagy? mit szóljak én? 183cm/66kg
Ki tudod gyúrni magad. Én is ilyen alkat vagyok. 175cm és 61 kg voltam. Az alapozó edzés után elkezdtem komolyabban gyúrni. Most már 63 kg vagyok és bár még nagyon az elején járok, de már most egy másik ember néz vissza rám a tükörben. Nem lettem látványosan nagyobb, de az minden estre látszik, hogy izmok miatt már jobban festek. Ott kezdtem, hogy fekvenyomásban 30kg ment csak. Most 50kg-l szériázom és hamarosan rakom fentebb. Szóval ha azt nézzük, hogy én 63 kg vagyok és 50kg-l nyomom fekve az nem is olyan rossz :D Úgy, hogy határozd el magad és mindent bele :) )
Nem is neked szólt a válasz utolsó...
Egy szóvap nem mondtam hogy izomállat vagyok, nem ugy nézek ki, mint aki teleszteroidozta magát, de sokan mondták, hogy az átlagnál fejlettebb izomzatom van.
Szerintem a külsõ igen kevés ehhez. A kisugárzás a lényeg. Ha te elhiszed magadról hogy férfias vagy és így is viselkedsz akkor a környezeted is el fogja. Persze ha egy izomállat néz vissza a tükörbõl rád úgy könnyebb magaddal és másokkal is elhitetni mert jobban tetszel magadnak de én ismerek olyan embert is aki elég szépen ki van dolgozva magas is de mégis egy 5 éves kisfiúhoz tudnám hasonlítani mivel annyira megbújik a környezetében. De ha te izmosabban jobban éreznéd magad akkor hajrá és kitartást N/21
180/81kg-al sztem pont jó testalkatod lehet!
2 és fél éve csinálom street workoutot, elõtte nagyon satnya kis gyerek voltam, triatlonoztam, futni tudtm csak amikor télen erõsítettünk szinte semmit nem tudtam csinálni. Amikor elkezdtem az SW-t 2-3 húzódszkodást tudtam, most ennyi idõ után szinte nem érzem hogy lenne lehetetlen, megy minden (front lever, back lever, muscle up, egykezes fekvõ, egylábas guggolás, egykezes húzódszkodás). Nekem sem volt gyúrós alkatom de ma senki sem hiszi el hogy nem szedtem tömegnövelõt vagy plusz fehérjét, minden az étrendeden múlik. Most heti 5 triatlon edzésre járok és emellett itthon vagy a barátaimmal egy játszótéren csinálom az SW-t heti háromszor, a sport lett a mindenem. A tanulásra is volt idõm, gimnáziumba járok 4-es, 5-ös tanuló vagyok, mérnöknek készülök. 17/F
A kérdező hozzászólása: Nem eszek jenki szennyet, de az ekto morf alkatot megnézem. Anno próbáltam, de elég gyatra eredménnyel.
Mi az, hogy nem tudod kigyúrni magad, HE?????? Vaószínüleg te "ekto morf" alkat vagy. Nézz utána ennek és úgy kezdj el gyúrni de azonnal, és enni-enni-enni- de nem ám a mekiben és a kínaiba! igazi kaját!
A férfiasság nekem: önbizalom, határozottság, magabiztosság, problémamegoldó képesség. A külsõ nyilván hozzájárulhat ehhez, de az csak a felszín. Ki is tudnád magad gyúrni, ha eléggé akarnád. Bármit meg lehet oldani, ha eléggé akarja az ember.
én vagyok a 66kg-os, de egyáltalán nem a húsibb nõk jönnek be.. 20/F

Hogyan kell viselkedni a randin, hogy ne lássa a férfi hogy odavagyok érte?

Nem szeretném ha elbízná magát, és játék szerként kezelne utána.

Legjobb válasz: Vigyél magaddal egy pasit! :D

Vigyél magaddal egy pasit! :D
A kérdező hozzászólása: Komolyan kérdeztem......Egyszerûen kerüljem a tekintetét vagy legyek magabiztos vagy legyek tartózkodó kicsit?
Legyél természetes, és ne taktikázz az úgyis kiderül:) Ne kezdeményezz te, hagyd hogy õ tegye(ne hívd fel, kezdeményezz talit stb)játékszerként akkor kezel ha hagyod.Ha nem látja hogy "odavagy", hogy tetszik az vissza is üthet, lényeg az egyensúly.
A kérdező hozzászólása: Rendben csak természetesen...
Ne haragudj, de erre csak azt lehet mondani, hogy "hülyén". Akkor csak az fogja foglalkoztatni, hogy hogyan meneküljön el. De ugy-e nem ezt akarod? Akkor meg természetesen, mint aki szivesen veszi a társaságát, örül, hogy vele lehet, de van tartása, igénye, elvárása is.
legyél magabiztos és kacér.. nem kell elpirulós szendeszûzként viselkedned elég ha lájta h erõs vagy!
OMG! Mért van ilyen hülye felfogása minden csajnak???!!! Nem egyszer hagytam ott a p1csába egy csajt, mert úgy viselkedett mintha le se [email protected]! És persze kiderült, hogy tetszettem neki. Egyéb 1dióta kérdés esetleg???
Ha egy lányon nem látom, hogy érdeklem, általában fél órán belül lelépek a találkozóról. 26 F
oboázz vele.


Mi a véleményetek arról, hogy a nõ 40 km-t autózik azért, hogy 10 percre lássa a férfit, akit szeret, és aki viszontszereti õt?

Legjobb válasz: ha szeretik egymást akkor azt csinál amit akar. Vannak olyanok is akik csak céltalanul utazgatnak össze vissza.

ha szeretik egymást akkor azt csinál amit akar. Vannak olyanok is akik csak céltalanul utazgatnak össze vissza.
Jó, de ennek most mi értelme? Szerintem ez hülyeség. Inkább spórolná meg a benzinpénzt és szerveznének késõbb egy normális találkát.
A kérdező hozzászólása: :D Jók vagytok!
Miért 10 percre?
szegény autó :(( mennyit fogyaszt 100-on?
Ez döbbenetes!
Hûûûû... álmélkodás vége.
El vagyok bûvölve
nincsen skype-juk?
Ezt naponta csinálják meg azok, akiknek 20km-re van a munkahelyük.
Elalélok
Én 250 km-t vezettem azért, hogy az exemmel beszélhessek... Végül jó döntés volt ennyit levezetni... nem tudtam mi lesz a vége... de végül kibékültünk és újra összejöttünk... Mindez 5 perc volt csak.. mert másnap suli volt, haza kellett jönnöm.

A férfi, akibe lassan kezdek beleszeretni úgy érzem, csak játszik velem. Néha le sem tudom vakarni magamról, máskor napokig nem keres. Miért teszi ezt velem?

Mikor egy-egy romantikus estén felvetem neki, hogy lehetne köztünk valami komolyabb is, akkor azzal jön, hogy ? már mennyit csalódott, és nem akar mégegyszer, egyébként, sajnáljam már, mert neki jaj de szar. De ez még nem elég. Egyfolytában áradozik egy lányról (aki nem én vagyok:P), hogy jaj de szerelmes belé. S ezután megcsókol...

Legjobb válasz: Biztos vagy benne, hogy nem te vagy az a lány? Mert lehet, hogy csak nem meri kimondani az érzéseit a szemedbe, és ezért mondja, hogy egy másik lányba szerelmes. Miért nem mondod meg neki, hogy ha nem mondja meg, hogy mit akar tõled, akkor többet nem lát? Ezzel kicsit beparázik, hogy esetleg elveszthet és akkor talán nyíltabban beszél majd veled.

Biztos vagy benne, hogy nem te vagy az a lány? Mert lehet, hogy csak nem meri kimondani az érzéseit a szemedbe, és ezért mondja, hogy egy másik lányba szerelmes. Miért nem mondod meg neki, hogy ha nem mondja meg, hogy mit akar tõled, akkor többet nem lát? Ezzel kicsit beparázik, hogy esetleg elveszthet és akkor talán nyíltabban beszél majd veled.
Jaj nyugodj meg!Tuti biztos hogy nem rólad van szó???Engem a párom hónapokig hülyített vele, hogy miylen szerelmes egy lányba mennyi mindent megtenne érte meg minden.El is mondta, hogy mikor és hol fognak randizni(tudta h szerelmes vok belé), sõt tõlem kérdezte meg h mit vigyen neki.Aznap halálra sírtam amgam.Másnap viszont a megbeszél helyükön egy (téren)volt a randi.Én egy utcasarokról lestem a megbeszélt idõpontban õket.Ám senki sem volt.Egyszercsak valaki befogta a szemem, nagyon halálra ijjesztett, hát a párom volt az az ajánlott ajándékkal, és közölte, hogy én vagyok az a randira hívott lány.Végig mögöttem volt.Tudta h ott leszek.:) Próbáld meg megtudakolni, hogy ki lehet az a láyn, de ha a nagy szerelmi vallomása után téged csókol meg, az nem lehet h jelent valamit??Mondjuk a nemtörõdömség nagy baj...sajnálom...Bea
Draga Lanyka, Engedd el ezt a fiut meg akkoris, ha egy kicsit belehalsz majd. Mi a jobb elengedni es talalni mast aki csakis teged szeret, vagy orok masodiknak lenni? Ezen gondolkozz el. En biztos elmennek vele egy randira es ha felhozza a csajt, megkerdeznem, ha annyira odavan masert akkor miert veled tolti itt az idejet? Talan mert a csaj nem kivancsi ra es jo a szamar is ha lo nincs? Felallnek es elsetalnek. Soha tobbe nem vennem fel a telefont es soha nem talalkoznek vele. Ez az ember nincs tisztaban azzal, mennyire bant teged te pedig magadat kinzod ha turod!
Hú sqajnos már én is voltam ilyen helyzetben.Ezek a tipikus önsajnáltató pasik.Szerintem jobb lenne ha elfelejtenéd, fõleg ha ultimátum esetén ilyet mondott.Én is rosszul jártam a végén, mert hiába reménykedtem, nincs értelme.nem lett belõle kapcsolat, csak csúnya elválás.Egyértelmû hogy nem ugyanazt érzitek így meg nincs értelme kínozni magad.Szerintem
húú akkor egy lehetséges....(am a második válaszadó vok :) ))hülyít téged, közben fûzi a másik csajt, és ha ez a dolog nem sikerül, mint ahogy nem siekrült(mármint járni vele)akkor maragsz te neki.Csak hülyít.Hagyd a fenébe annyi jó pasi van méééég...tudom könnyû azt úgy mondani, de én 1 fiú miatt 9 hónapig kínlódtam!!Nem éri meg hidd el....puszy és fel a fejjel!!!Bea
A kérdező hozzászólása: Biztos, hogy nem én vagyok. Ha ultimátomot adnék neki, kb. ilyesmi lenne a válasz: "Akkor jól van. Nem látlak többé. Ha neked ez így jó, akk or haragudj." Nem beszél nyíltan, ez a baj. .... s talán már nem is akarom. Annyira félek, hogy elveszítem. :'( Már 2 napja nem láttam, s egyre nehezebben bírom. De felhívni nem vagyok hajlandó. Hívjon õ, ha akar. HA akar. :'(
A kérdező hozzászólása: A lány valóban létezik. Ismerem is (látásból), igen jóban vannak, s nemcsak nekem mondta, hogy mennyire odavan érte, hanem a barátnõmnek is. Randira is hívta, csak a lány mondott nemet. Köszönöm az eddigi válaszokat, aranyosak vagytok. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! Lehet magától is megoldódik a helyzet, ugyanis egy hete nem is hallottam róla. :'( :'(

Hogy a franc esne a tervezőkbe. Lassan már mindenütt karcsúsított verzió lesz minden. Ezek betegek? ALIG LEHET MÁR KAPNI OLYAN férfi terméket ami nem karcsúsított, már a pulcsikat is így csinálják. H&M, C&A

60kg vagyok, magasságomhoz képest ideális,de eszméletlen kényelmetlen a rám tapadó karcsúsított cuccok, mozogni se lehet benne. szerintetek a jövőben is ez lesz vagy végre visszatérnek a régi normális fazonok. Thomas jeans boltba már pl. csak csípő nadrág van férfiaknak, borzasztó. Az a bar.om aki férfinak kitalál ilyet tervező, az se normális

Legjobb válasz: még annyi, hogy próbálni szoktam csak ezen termékeket,venni nem veszek semmit, mert kényelmetlenek nagyon

A kérdező hozzászólása: még annyi, hogy próbálni szoktam csak ezen termékeket, venni nem veszek semmit, mert kényelmetlenek nagyon
én is így vagyok vele (lány) normális csõnadrágot nem lehet venni csak olyat ami csípõ gatya de az nagyon kényelmetlen! és a baj, hogy férfi ruhából mindig kevesebbet csinálnak (szerintem legalább is) csak abban lehet bízni, hogy egy idõ múlva megváltozik a divat nekem nincs bajom azzal, hogy szûk viszont a csípõnadrágokat nem bírom :PPP (én pl húzentrógert hordok) és szerintem azért nem betegek, csak nem érdekli õket a kényelem
A kérdező hozzászólása: igazad van, de férfinak csípõ nadrágot csinálni, mert karcsúsított inget, nagyon gáz. Egyik munkatársnõm is emiatt panaszkodott , hogy nem talál nadrágot magának, mert mindegyik csípõ. Valaki meg csípõ nadrágból van már 5 neki, de már egyik se jönn rá, mert felszedett pár kilót. Külföldrõl hozták be idén, gondolták itt is menõ lesz, azt mondják mindenütt elég jól fogynak, én viszont azt látom , hogy a boltokban mindegyik ott volt nyáron is még akkor is amikor le volt árazva felére:) De nem tanultak belõle, mert a pulcsiknál is ezt folytatják:(
Ez az amit én se értek... szeretem a szûk szárú nadrágokat, de tényleg mindenhol csak csípõnadrágot lehet találni, és nagyon irritáló -.-" aztán ha egy nem "átlagos" lány felveszi (értsd úgy h nem 50 kilós cicababa) egyáltalán nem elõnyös rajta... és jön a sok csodálatos ember, h a "dagadtak" miért hordanak olyan nadrágot... azért, mert nincs más -.-"

Lányok! Hogy élvezitek jobban ha férfi behatoláskor gyorsan vagy lassan csinálja a szexet?

Legjobb válasz: én azt ha lassan kezdi és gyorsan/vadabbul fejezi be :) 24/L

én azt ha lassan kezdi és gyorsan/vadabbul fejezi be :) 24/L
a szexet nem csinaljak :p de amugy behatolaskor mindenkepp lassan, maskepp faj mert kell 1 kis ido mig kitagulok.
Lassú az elején és a végén, közben pedig gyors.
eleje lassú, utána gyorsul, gyors, lassul, lassú :)

Nem tudok dönteni két férfi között. Már lassan 2 hónapja tart ez a helyzet. és lassan döntenem kell, de nem tudok. Kaptam olyan tanácsot, hogy keressek egy harmadikat, de nekem nem kell 3. Vélemény?

Az exem és a jelenlegi barátomról van szó. Pár hónapja újra közel kerültem az exemhez, eleinte még nem figyeltem fel rá, mint most..régen csak úgy elváltak útjaink..idővel már nem kereste egyikőnk sem a másikat. kb egy éve az exem megkeresett hogy találkozni akar, de én akkor nem vettem komolyan, és idővel kiderült,hogy már mindent bán, ami régen történt..és újra szeretné kezdeni..Elvileg megváltozott, amit eleinte nem hittem el.. de minden szempontból tényleg igaza lett..vonzódom hozzá, és valószínű, hogy még szeretem,nem bírok ki egy napot, hogy ne beszéljek vele..stb..A barátommal nemrégiben megromlott a kapcsolatunk..már semmi sem olyan mint eddig..viszont vannak pillanatok, amikor újra a régi minden..őt is szeretem, vele is minden jó..de az exem jobban érdekel mostanság..olyanra is gondoltam, hogy lehet hogy ez csak egy átmeneti fellángolás iránta.. Nem tudom mihez kezdjek.. várom a válaszokat..

Legjobb válasz: Ne tõlünk várd a válaszokat, ha te magadhoz nem vagy õszinte.

Ne tõlünk várd a válaszokat, ha te magadhoz nem vagy õszinte.
"de az exem jobban érdekel mostanság" Kérdésedben a válasz.
hú de gerinctelen nõre emlékeztet ez... tudod mit? válaszd amelyiket akarod. leszarom.
A kérdező hozzászólása: jó, lehet vélemények most vannak errõl.. de sztem van még egy pár ember, aki hasonló helyzettel küzd, én saját magamnak nem akartam ezt.. ez így jött.. soha nem gondoltam volna, hogy ilyen történni fog, és nem is kívánom másnak sem...
Én azt mondom hallgass a szívedre. De mindenek elõtt légy õszinte magaddal!

Hogy legyek határozott "férfi" ha a saját gondjaimat is lassan, nehezen küzdöm le, ráadásul mindig jön egy újabb? A nők a határozatlanságom miatt csalhattak meg és hagyhattak el, szőrnyű érzés.

Legjobb válasz: A gond elsõsorban az, hogy nem bízol meg magadban, abban, hogy jó döntést hozol. Alapok nélkül csak a hülyék tudják elhinni magukról, hogy mekkora királyok, így a helyedben én azzal kezdeném, hogy olyasmit csinálok, amitõl fel tudok nézni magamra. Szép lassan egyre több területen bizonyíthatsz a magad szemében, és hamarosan te leszel az akire a döntéseidet bízod.

A gond elsõsorban az, hogy nem bízol meg magadban, abban, hogy jó döntést hozol. Alapok nélkül csak a hülyék tudják elhinni magukról, hogy mekkora királyok, így a helyedben én azzal kezdeném, hogy olyasmit csinálok, amitõl fel tudok nézni magamra. Szép lassan egyre több területen bizonyíthatsz a magad szemében, és hamarosan te leszel az akire a döntéseidet bízod.
Nem a határozatlanságod miatt csaltak meg és hagytak el, hanem mert találtak nálad jóképûbb pasit.
Tévedsz, a nõknek csak a külsõ számít. És hiába vagy jóképû, biztosan van nálad jóképûbb is.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, most már muszáj lesz lépnem!
Jól látod a problémát. Egy férfitõl tényleges elvárás, hogy határozott legyen és merjen dönteni. Ettõl tud felnézni rá az ember lánya, meg egyébként is iszonyú szexi :) Plusz magabiztosságot ad. Tényleg gondold végig, mi a legrosszabb, ami történhet? És hogy elõbb-utóbb úgyis muszáj lesz döntéseket hoznod és vállalnod értük a felelõsséget. Akkor már miért ne most? Nyilván az elsõ döntéseket nehezen fogod meghozni, és lesz néhány rossz döntésed. De ezen mindenképp átesel, akkor már inkább elõbb, mint utóbb :)
Az elet ilyen, vannak gondok. Nem csak neked, masoknak is. Viszont a toketlenkedest egyik no sem szereti. Szedd ossze magad, ne nyalogasd a sebeidet, hanem allj ket labra, igenis hozz donteseket, mert ha keptelen vagy felelosseget vallalni vagy egyaltalaban donteseket hozni, akkor bizony a nok jonnek-mennek majd. Egy nonek ferfi kell, ennyi. Kulonben is, mit veszithetsz?
A kérdező hozzászólása: kisebb, nagyobb párkapcsolati, munkahelyi stb. Gyakorlatilag bármi. Sokszor érzem magamban az erõt a továbblépéshez de akkor mindig beüt a felismerés, hogy még mindig el vagyok maradva másokhoz képest. 22/F
Mérlegeld a döntéseidet, hogy milyen természetûek. Semmit sem kell elkapkodni. Inkább bánj meg valamit, amit NEM tettél meg, mert azt késõbb még pótolhatod, mint valamit amit MEGtettél, mert azt már nem lehet visszacsinálni. Mely természetû döntések okoznak neked problémát?
A kérdező hozzászólása: Jóképû alatt mit értesz? A külsõmmel sosem volt bajom, ráadásul nem hiszem, hogy a nõknél a külsõségek a fontosabb mérvadó dolgok. Inkább a belsõ, ezért írtam a kérdésemet is.
A kérdező hozzászólása: Ez a baj, hogy nem vagyok képes mindig dönteni és felelõsséget vállalni mert félek, hogy mi lesz akkor ha rosszul döntöttem és többet nem lesz alkalmam kijavítani a hibámat? Ezért másokra terelem szerintem sokszor ezt a döntési jogot.
Nem lehet elmondani, én 21 évesen köteleztem el magam a férfivá válás mellett, most 24 évesen már van róla némi fogalmam.
A kérdező hozzászólása: Én nem ezt tapasztaltam és nem is ezt halottam eddig. Az ismerõsi körömben nem egy olyan embert ismerek akinek stabil kapcsolata van, oda is vannak érte a nõk de egyáltalán nem egy jóképû férfi, inkább csak helyes lehet.
Bleki, mostmár ásd el magad valahova, jó? kérdezõ: a saját gondokat azért le kell küzdeni, de ez nem jelenti azt, hogy határozatlan vagy. határozatlan én vagyok, sokszor azt sem tudom eldönteni mit egyek reggelire. azok a nõk pedig azért csaltak meg, mert [email protected] voltak. a határozottság belsõ elhatározás kérdése, hogy képes vagy döntéseket hozni és vállalni értük a felelõsséget.
Kérdezd meg az adott hölgyeket, miért hagytak el, mert úgyse tudjuk kitalálni, és Te sem. A megcsalás az egy olyan dolog, hogy a jellembõl fakad. Ha valakinek nem tetszel, és mással akar járni, vagy tetszel, de mással is akar járni, azt ezer módon meg lehet tenni, nem szükséges ehhez hazudni is, szóval ez jellembeli dolog. Kiválasztod az olyan nõket, akik hajlamosak csalni, hazudni.

Mi a cime es ki az eloadoja annak a szamnak, aminek a youtube-on a klipje egy langolo sziv? Sajnos nem talalom, pedig regi nagy kedvencem. Egy ferfi enekli, lassan, magyarul. Eleg regi dalrol van szo. Inkabb romantikus hangulatu a szovege.

Legjobb válasz: Hát valószínû, h nem az a klipje, hanem a feltöltõ készítette. Így elég nehéz lesz válaszolni. Mit tudsz még róla azon kívül, h magyar, lassú, férfi énekli és nyálas? Vmit a szövegbõl?

Hát valószínû, h nem az a klipje, hanem a feltöltõ készítette. Így elég nehéz lesz válaszolni. Mit tudsz még róla azon kívül, h magyar, lassú, férfi énekli és nyálas? Vmit a szövegbõl?
Zoltán Erika - 80's bitch


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!