Találatok a következő kifejezésre: A férfi, nagyon jóban vagyunk (11 db)

Nők! Szeretitek, ha egy férfinak nagyon jó parfüm illata van? Vagy inkább a dezodort kedvelitek?

Legjobb válasz: egy jó parfüm mindent visz - a bugyimat is :D nah jó csak viccelek, de van olyan hogy megérzek egy nagyon finom de férfias illatot egy pasin és szinte megállok séta közben...

egy jó parfüm mindent visz - a bugyimat is :D nah jó csak viccelek, de van olyan hogy megérzek egy nagyon finom de férfias illatot egy pasin és szinte megállok séta közben...
a túl erõs mindenbõl taszító, de parfüm is tetszik :) barátomnak Lacoste van nagyon szeretem http://s1.olcso.hu/public/images/product/4/5/1/7/600x600_451..
a paco rabanne one millionnak isteni illata van
:-)
nekem a parfüm tetszik nagyon (nem tul nagy mennyiségben) de ha egy dezodornak jó illata van akkor az is megfelel :)
Én parfümöt használok, mert tovább tart, meg a kanszagot is elég jól írtja. A hajtógázas dezodor sray gyenge mint a desztillált harmat, kb. fél óra után semmit nem lehet érezni, csak a kanszagot, akkor meg mire megyek vele. Kánikulában lehetsz akármilyen tiszta, könnyen rohadsz, ez ellen meg nem nagyon lehet mit tenni.
nekem egyik ismerõsöm mind a kettõt használja egyszerre és irdatlanul finom az illata
Ha semleges a dezodor illata akkor jöhet egy férfias parfüm, de ha a dezodor önmagában egy markáns illat, akkor a parfüm fölösleges, és akármennyire is jó a kettõ külön-külön, keveredve egész borzalmas tud lenni.:)
Van egy pasi akinek mindig is tetszett az illata...Azt hittem parfüm, de pár hete tudtam meg, hogy dezodorozza magát.. szóval DEZODOR!!:D:D
Mindegy, csak ne legyen túl erõs :D
Ha nem kürtölöd világgá, hogy parfümözöd magad, akkor senkit nem fog zavarni, hogy szép az illatod. Sziszegõs-szappandezodor nem tart sokáig.
inkább az utóbbi. a parfüm nekem nõies. (maga a parfümözés, nem az illat)
Inkább a diszkrét jólápoltság illata (enyhe tusfürdõ illat, frissen mosott, tiszta ruha, tehát a kellemes ruhaöblítõ) a nyerõ. Persze jó a finom parfüm, vagy dezodor, de az is csak akkor izgató, ha közeli, vagy intim érintkezés útján érezhetõ. Meg persze az illattól és a viselõjétõl is függ. Van egy munkatársam, na õ tényleg jó pasi, igényesen öltözködik és az illata is isteni. Tökéletesen illik hozzá, de diszkrét, nem hivalkodó és mindig tiszta, ápolt. Sajnos nem minden férfi ilyen.

A férfi, akivel "nagyon jóban vagyunk" (hivatalosan nem vagyunk együtt), amikor kettesben van velem egyszerűen egy tündér. Annyira édes tud lenni, hogy az már fáj. A barátai előtt azonban már más a helyzet. Miért?

A legközelebbi barátai el?tt, akik azélrt sejtenek vcalami kett?nkr?l, normális, de mások el?tt nemhogy nem túl kedves, de iszonyatosan bunkó! NAgyon csúnyán beszél velem, durva és nem egyszer megalázott már nem is kicsit. Miért teszi ezt? :\'( Én szeretem ?t, és így még jobban fáj.

Legjobb válasz: Nem mer Téged vállalni a többiek elõtt! De ez idõvel változhat, szerintem várd ki, jó lehet ez még!

Nem mer Téged vállalni a többiek elõtt! De ez idõvel változhat, szerintem várd ki, jó lehet ez még!
Mert bunkó!
Szerintem keress mást, de gyorsan. Ez a férfi nem szeret igazán!!!
Ha nem mer vállalni - sõt bunkó - NAGYON HAMAR hagyd ott!!! Késõbb csak rosszabb lesz!

Nagyon nagy bajban vagyok a völegényemmel 4 éve vagyunk együtt nagyon kedves és nagyon szeretem.3 hét múlva összeházasodunk ez igy szép és jó de egy hétel ezelöt megismertem egy másik férfit és minden összezavarodott. Mit tegyek?

Probáltok nem gondolni rá de nem megy öis hasonloan érez és nem érdekli, hogy férjhez megyek. Neki is van egy kapcsolata de valahogy engem sem érdekel csak vele akarok lenni. Mit tegyek a lelkiismeretem már nem birja feladjam az egész házasságot?

Legjobb válasz: "õt nem érdekli, hogy férjhez megyek" azért nem érdekli, mert õ csak szeretõnek akar téged. Valószínûleg, ha miatta szakítanál, többet nem is látnád, mert megijedne a felelõsségtõl. Mindazonáltal a helyedben én nem házasodnék, ha ilyen bizonytalan vagy az érzéseidben.

"õt nem érdekli, hogy férjhez megyek" azért nem érdekli, mert õ csak szeretõnek akar téged. Valószínûleg, ha miatta szakítanál, többet nem is látnád, mert megijedne a felelõsségtõl. Mindazonáltal a helyedben én nem házasodnék, ha ilyen bizonytalan vagy az érzéseidben.
Igen, add fel, ha már ezen jár az eszed, egyáltalán nem szabad megházasodnod, mert késõbb sem lesz jobb, sõt még rosszabb, és még több fájdalmat okozol a leendõ férjednek, és magadnak is.
Szerintem ez az epizód pont arra volt jó, hogy még idõben kiderültek az érzéseid nemolyan sziklaszilárdak, amilyennek lenniük kellene házasodás elõtt. A helyedben nem tartanék esküvõt.
Szerintem inkább mond le az esküvõt. Ha ez a pasi ilyen kételyt keltett benned akkor nem szabad megházasodni! Ez a késõbbiekben csak rosszabb lesz. Ha tiszteled a võlegényedet és ha valamennyire még szereted akkor ne nézd hülyének. Mond el mi a helyzet és kész! És, ahogy az egyik hsz is írta a másik pasit pont, hogy azért nm érdekli a dolog mert te csak szeretõnek kellenél.
csak nehogy két szék közt a pad alá ess..!! Gondold végig, hogy biztos megéri felrúgni az egészet egy bizonytalan kapcsolatért..! és ráadásul ez sem érdekli, hogy férjhez mész. ha téged akarna, akkor könyörögne, hogy ne menj máshoz, és õ is ott hagyná a párját.
Szerintem bepánikoltál. Ha együtt éltek a võlegényeddel, egy kicsit költözz külön tõle, hogy át tudd gondolni, igazából mit is akarsz. Ez idõ alatt a "másik férfi"-vel se találkozz.
Szerintem ilyenkor mindenkit görcsössé tesz maga a tudat, hogy Úristen, innentõl le leszek láncolva, annyi a szabadságnak stb, és megzavarodik az ember annyira, hogy képes ilyen bolondságokon agyalni, hogy egy 4 éves kapcsolat nem ér annyit, mint az 1 hete (!!) kibontakozó ismeretség. Higgadj le, találkozz ezzel a férfival, ha úgy szeretnéd, de én a helyedben nem rúgnám fel az összeházasodást!
Az egyiket nagyon szereted a másikkal meg együtt akarsz lenni. Mit mondjak? Nagy szived van. Sok minden (vagy mindenki) belefér. Vannak ilyen lányok. Akkor jár mindenki a legjobban ha pénzt is keresel vele.
3 hét múlva már úgyis együtt lesztek. Gondolom összeköltöztök. :) Sok boldogságot!
Bár a 20-as sem rossz, a 18-asra gondoltam.
Összeilletek!:(( mármint a másik pasival! Barátnõje van, kapj a fejedhez!! Felejtsd el mind a kettõt, a võlegényed jobbat érdemel nálad, szégyelld magad!!!!
1 hét az még semmi, csak egy fellángolás. Lehet a közeli esküvõ miatt is kicsit bepánikoltál és elbizonytalanodtál. Szerintem teljesen normális és elõfordulhat bárkivel egy hosszabb kapcsolatban. Csak nem szabad neki engedni. Az érintett pasival meg minimalizáld a kapcsolatot, ne bátorítsd. Ha emiatt feladod a házasságot, hülye vagy.
Na szóval van egy "fiú" akivel 3 hét múlva összeházasodtok. 4 éve vagytok együtt. Távkapcsolatban? Mit jelent ez? milyen idõ közönkét találkoztatok? Hány éves vagy? a 20-as éveid elején- közepén jársz? Á ezt a másikat tényleg hagyd a francba! a leendõ férjedre miért nem gondolsz "férfiként"? Nekem olyan furcsa ez... szeresd, maradj vele, de nem korai ez a házasság még egy kicsit? Tudom, 4 év sok idõ, de biztos vagy benne, hogy hozzá akarsz menni? Megy az együttélés? jó vele? kijöttök? Sajnos az a baj, hogy sok pár elõtte bármennyire is szerette a másikat, az együttélés még sem megy és ez tönkre vágja a dolgot.Ha valóban annyira fontosak egymásnak és változnak a másikért, akkor az egy nagyfokú jellemfejlõdés is lesz, amire lehet alapozni egy házasságot egy közös életet. 3 héttel az esküvõ elõtt, már "tûkön" kellene ülnöd az izgalomtól, hogy óóó férjhez megyek! meg de jó lesz, de várom! Nem egy másik pasival foglalkozni! Ne szakítsd meg a komoly kapcsolatodat, de amennyiben nem vagy sziklaszilárdan biztos abban , hogy csodálatos lesz a házasságotok és a "közös" életetek. Várj még!
ez hülyeség, hoyg várj még. Miért kéne várnia? már eldöntötte, lepattintotta a fellángolást, mert rájött, hogy szereti a párját. Az meg, hogy hogy megy az együttélés, bakker, pont ez a lényeg egy kapcsolatban, hogyha bármilyen problémánk van, akár az együttéléssel, igyekszünk azt megoldani, együtt. Mert egymás mellett döntöttünk. Nem kóstolgatjuk egymást évekig, hogy vagy igen vagy nem, aztán valami apróság miatt szakítunk. Milyen hozzáállás ez? hajrá, Kérdezõ! Esküvõre fel! :)
Itt úgyis az az egyesegyedüli jó döntés amit a Kérdezõ annak érez. :) Adhatunk mi itt bármilyen tanácsot, de dönteni neki kell. Ítélkezni viszont nagyon kár, pláne arctalanul, névtelenül, az érintettek ismerete nélkül. Remélem Kérdezõ jól döntöttél, és boldogok lesztek!:)
Elõször is tisztázd magadban a saját érzéseidet: most vagy csak bepánikoltál az esküvõtõl és a "hirtelen" jött "szerelmed" csak egy eszköz saját magad igazolására, hogy ebben megerõsítést találj, vagy nem is szereted igazán a võlegényedet. Aztán nézzük a srácokat: az egy éjszakás kalandod csak szórakozik veled, nem gondolkozik benned komolyan, ha igazán odalenne érted, szerinted hogy viselhetné el, hogy más férfi mellett kelsz és fekszel minden este?! még jó hogy nem zavarja, hogy férjhez mész, milyen kényelmes megoldás ez neki! szerintem felejtõs. A võlegényed, meg ha igazán szeret, és figyel rád, biztos érzi, hogy valami nem kerek... Ha nem érzi rajtad, akkor viszont nem is szeret igazán, mert nem figyeltek egymásra, csak vagytok egymás mellett...akkor az sem okés. Én speciel nem vagyok házasságpárti, szerintem idejétmúlt intézmény, a jó kapcsolat nem egy papíron múlik. sõt! Az emberek többsége esküvõ után megváltozik, vagy kényelmesen hátradõl, kipipálva ezzel, hogy akkor ez is megvan, mintha be lenne biztosítva, vagy bepánikol és kényszeredetten ki akar törni a képzelt ketrecébõl. Ezt leszámítva persze minden lány álma, hogy majd apukája az oltárhoz kiséri a nagy napon, amikor õ a legszebb a fehér ruhájában és az az este csak róluk szól... Kinek mi a fontosabb. Egy biztos, szerintem nektek ezt most el kell napolni. Ha igazán jó a kapcsolatotok, együtt és õszintén átbeszélve az egészet oldjátok meg közösen a kételyeket, ha ehhez a kapcsolat nem elég erõs, te dönts egyedül, de mindenképpen esküvõ elõtt.
Oké, akkor tedd meg, játszadozz az életekkel, sok sikert!:) csak ne kerülj a közelembe, jobban jársz!;)
Teljesen egyetértek az elõttem szólóval. Ez nem jelenti azt, hogy a kapcsolatoddal van valami probléma; egyszerûen csak magadat akarod megerõsíteni, hogy biztosan ezt akarod-e. És a válaszod igen lett. Szerintem egyébként ezen minden ember átesik esküvõ elõtt, csak az intenzitása különbözõ. Sok boldogságot kívánok.
Teljesen igaza van 18nak. Ha igaz lenne, amit a többiek írnak, akkor nem lennének hosszú kapcsolatok. A hullámvölgyekben általában mindig felbukkan egy potenciális harmadik személy. Akinek a kedvességét, törõdését jobban észreveszed és jól eisk, mivel éppen nem kapod meg a kapcsolatodban. Ha erre mindenki lelépne, hogy hát nem is szeretem a párom ha ez elõfordulhatott, akkor az emberek vándorolnának egyik helyrõl a másikra. Fel kell ismerni a problémát, hogy nem szerelembe estél, hanem figyelmet kapsz és ez az ami hiányzik a kapcsolatból, ideje megoldani a problémát. Majd szépen elhesegetni a másikat, és újra minden szupi az aktuális féllel.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a sok hozzászólást, amit még nem irtam, hogy a völegényemmel távkapcsolatban élünk és azt hiszem inkább csak a közelsége hiányzik. A másik dolog amit nem irtam, hogy ezzel a fiúval nevezzük Atinak nem történt semmi testi dolog még egy csók sem. Mélyen magamban gondolva nem is szeretném csak jól esik hogy udvarol. Azt hiszem már tudom, hogy mi a helyes mielött valami olalyan történe megszakitom Atival a kapcsolatot és férjhez megyek. Szerintetek?
Bepánikoltál. Nem gondolhatod komolyan, hogy az 1 hetes ismerettségbõl máris ez van... Ha igen, akkor komoly bajok vannak és én sem ajánlom a házasságot. Az, hogy készülõdsz az esküvõre és alig várod már a napot, minden más érzést elnyom, így ha magadba nézel és tényleg teljesen komolyan gondolod a dolgot, akkor bajok vannak. Egyébként pedig szerintem csak bepánikoltál. Higgadj le és gondolkozz. Komolyan eldobnád magadtól a párodat, csak azért mert most megismertél egy helyes pasit? Egyáltalán hogy találkoztatok és mi történt, hogy ennyire hirtelen kell neked az az ember?
Na tessék, mondtam én. Mikor a párommal mélyponton voltunk, akkor nekem is mindenki fényesebb lett egy kicsit. Jól esett, hogy egy ismerõsöm foglalkozik velem, meghallgat bármirõl is legyen szó. Aztán megráztam magam és rájöttem mi történik. Hiányzik a párom törõdése, és így mindenki másét jobban érzem. Ezekután redukáltam a találkozások számát az ismerõssel, próbáltam kerülni, és helyretenni a dolgokat a párom és köztem. Neked is a törõdés hiányzik, és most hogy valaki felfigyelt rád, jól esik. De ez nem jelenti, hogy õt akarod!
Szerintem jó ötlet. Fõleg hogy írod, kedves Veled a párod és szereted. Higgadj le, semmi baj nem fog történni esküvõ után sem. Durva példával olyan, mint egy vizsga. Elõtte rosszul vagy, inkább megfutamodnál, aztán leteszed, és utána az élet folytatódik tovább. Azzal a tudattal, hogy megvan a vizsgád:) Ne parázz.
Lehet, hogy egy kicsit szokatlan lesz, amit írok. Szerintem üljetek le, és beszéljétek meg. Négyesben.
A kérdező hozzászólása: Megtettem igaz semmit sem reagált, talán mert nem is számitok neki talán csak ágyba akart csábitani. Nagyon nagy teher eset le rólam és Férjhez megyek. Köszönöm mindenkinek
Jó ötlet volt a sráccal megszakítani a kapcsolatot. Férjhez menni már nem biztos, hogy jó ötlet, mert ha ilyesmi merül fel az esküvõ elõtt, akkor azért ott az a kapcsolat valahol nincs rendben. Azért remélem, végül minden jól alakul.
Ne halgass azokra, akik azt mondják "ha ez felmerülhet akkor ez meg az". Menjél csak férjhez. Helyes. Ebbõl látszik, hogy tudatos és elszánt döntést hoztál a jövõbeli férjed mellett. És ha majd a következõ 100 évebn valaki megkörnyékez, vagy kicsit hullámvölgybe kerül a kapcsolatotok, akkor is tudsz majd tudatosan mellette dönteni, és nem fogod megcsalni. A házasság döntés is, nem csak érzelem. A fellángolások természetesek, több is lehet még az életedben, de tudni kell õket a helyükön kezelni. Szerintem te most megtanultad, hogy hogyan is kell ezt, és ez jó. Hosszú házasságok alapja. hidd el. :)
A kérdező hozzászólása: Nem volt sok fiu az életemben a völegényem a másodiok fiu az életemben és nem tudnék nélküle élni Szeretem csak talán dühös vagyok amiért távol vagyunk egymástol. De életem nagy szerelme és most olyan boldog vagyok nem gondoltam, hogy ilyen jó érzés lesz megszakitani Atival a kapcsolatok Köszönöm
A kérdező hozzászólása: Hát sok mindent irtatok és hálás vagyok, ezek hatására megszakitottam a sráccal a kapcsolatot és egy komoly döntést hozztam. Nem éreztem helyesnek, hogy igy mennyek férjhez. Ezt követöen leültünk a völegénnyemmel és átbeszéltük. Nagyon aranyos volt és sejtete hogy valami nincs rendben. Támogatot és mellettem állt és áll. Elmentem egy önismereti csoportban, ahol mindenre fény derült. Mindenkinek csak ajánlani tudom. Kiderült, hogy mindez a fiu iránt csak azért volt, mert tudat alatt bosszut akartam állni. Nekem volt régen egy kapcsolatom ahol csunyán megcsaltak. Szóval ez a düh és bossztu miatt volt az egész. A völegénnyemmel most még közelebb kerültünk egymáshoz.


Prof., te mindenkire vársz ezen az oldalon, akin eggyel több lyuk van...
mesélj magadról valamit. :) Lehet rád várok :D
Itt is lesz jelentkezõ ne aggódj
Ha csak annyi az elvárás, hogy férfi, azt itt is találsz.
ma 18:59 Ez picit ki van sarkitva azért... :)
helike13 Bakker tényleg, én is szoktam írogatni... :D
férfit aki bearanyozná ?? Hol vagyok, valami disney mesébe kerültem? :DD Maaan!

Több mint 40éves házasságban élek és elég jó a szexuális Életünk de mostanában a férjemet nagyon izgatja a két férfi egy nő felállás és azt is szeretné ha ő is szophatná a Másik férfit mi történt a férjem biszex vagy meleg lett?

Legjobb válasz: Na ha ez a kérdés igaz volna.... Nem LETT, hanem mindig is az VOLT. Csak ennyi idõ után nem akarja elszalasztani a lehetõséget még lehetõleg elhalálozása elõtt...

Na ha ez a kérdés igaz volna.... Nem LETT, hanem mindig is az VOLT. Csak ennyi idõ után nem akarja elszalasztani a lehetõséget még lehetõleg elhalálozása elõtt...
miért ne szexelhetnének???
csak egy kis színt akar vinni a szexuális életetekbe.. de jó lenne neki megmondani h nem ez a legjobb megoldás:)
akkor olyan 60-70 évesek vagytok. még szexeltek? oké, de hogy még threesome, meg mittudomén. :DD ez nekem kicsit sok. megyek leküldök egy sört, mert ez így borzasztó. :D
semmi buzulás!
Na ez durva.. a 2 pasi egy nõvel még rendben is lenne.. na de hogy õ is... ááá, én úgy rugnám ki hogy a lába nem érné a földet.. Persze csak ha nem egy kamu kérdés..
A kérdező hozzászólása: A kérdés természetesen igaz és aktuális a két pasi nekem se Lenne ellenemre sõt hízelgõ is na de nem tudom hogy viselném Látni öt faszt szopni nem e szokna rá? és engem hanyagolna
megtiltom. :DD különösen ezt az édes hármast! ha meg meritek tenni, dádá lesz :'D
mindig is bٮzi vagy biszex volt, csak elnyomta

Az olyan férfit, aki sűrűn váltogatja a partnereit, azt csődörnek, vagy casanovának hívnak, (férfi szemében jó), de ha nő csinálja ezt akkor egy nagy *urva? Miért van ez?

Legjobb válasz: eltérõ nemi jelek...eltérõ identitás. A csajok miért undorodnak sok dologtol amit a srácok beválalnak? Ja végsõsoron: Ha a srác megkefél egy csajt és akkor találkoznak utoljára akkor a srácnak semmi hátránya nem lehet (nemi betegség kizárva tegyük fel), de a csaj egy életre elintézheti magát...

eltérõ nemi jelek...eltérõ identitás. A csajok miért undorodnak sok dologtol amit a srácok beválalnak? Ja végsõsoron: Ha a srác megkefél egy csajt és akkor találkoznak utoljára akkor a srácnak semmi hátránya nem lehet (nemi betegség kizárva tegyük fel), de a csaj egy életre elintézheti magát...
Mert nincs jó rossz nélkül. Ha valaki "hõs" azaz a férfi akkor kell lenni egy gonosznak is, vagyis a nõnek. Egyébként meg a nõ csak szétterpeszti a lábát, a férfinak azért tennie is kell valamit, mert egy nõnek nem nagy szám váltogatni a partnereket. Különben a férfiak arra vannak beprogramozva biológiailag hogy minél több nõvel csinálják, a nõk meg arra hogy szelektáljanak a "jelentkezõk" között. Így ha jön fû jön fa és nem teszi a "dolgát" a nõ, akkor értéktelen lesz mások szemében és megbízhatatlan.
DRAMA DRAMA DRAMA
Túl van bonyolítva a dolog. Például, engem férfiként egyszerûen zavar, ha tudom, hogy az adott kiszemeltben már egy fél laktanyányi kolbász megfordult és rajtam kívül már 30-an megkapták ugyanazt az adott lánytól, amit én (és a tendenciát figyelembe véve, utánam is lesznek még 30-an). Valahogy elveszik minden varázsa és különlegessége az illetõnek. (Mellesleg gusztustalannak is tartom, mint ahogy azt is, hogy olyan pohárból igyak, amit elõttem már 30 hapsi, köztük néhány herpeszes-ótvaros is végignyálazott.) Hogy valamilyen "anyagias" hasonlatot is említsek (amit be lehet helyettesíteni ruhára, autóra vagy bármire): egyszerû tömegcikké silányul, amit bárki megkaphat, nem mondhatod azt, hogy "igen, ezért megdolgoztam, büszke vagyok rá, ráadásul egyedi és nem sok másnak van ilyenje". Tudjátok, ez a "trófea-effekt", hogy rövidre zárjam a témát. Mellesleg nem akarom, hogy számomra idegenek azt mondják a hátam mögött, hogy "dikk, nézd csak, az a csaj, aki nekem meg a havernak és még X más embernek is megvolt most azzal a szerencsétlen sráccal hetyeg. Höhö, nézd már, még vacsorázni is elviszi mert nem tudja, hogy egy felesért lerendezne bárkit a csaj". És lássuk az érme másik oldalát: Én nem az alapján ítélem meg a többi srácot és a barátaimat, hogy hány nõvel voltak eddig, mert [email protected] Az pedig a lányok dolga, ha olyan sráccal jönnek össze, aki elõttük már jó néhány másik luvnyát is megdöngetett. És mint a mellékelt ábra mutatja, a többségüket (Figyelem! Nem általánosítok!) ez nem zavarja, sõt kifejezetten vonzónak tartják, mert "olyan rosszfiús, MEOW!", míg azt, akinek csak 1-3 barátnõje volt, ne adja Isten netán szûz, az "úúú, biztos azért, mert nem kell senkinek, mert tuti béna." Ezt az álláspontot is meg lehet érteni, de a gond ott kezdõdik, hogy ez az álláspont ütközik a férfiak többsége által képviselt nézettel. Ilyen egyszerû... És most nem akarok ilyen evolúciós hülyeségeket puffogtatni, hogy "a férfiaknak az a fontos, hogy az utód biztosan tõlük származzon", míg a nõknek, hogy "a legéletképesebb férfitól", mert nem vagyunk állatok...
A kérdező hozzászólása: Elolvastam a kommenteket, s értékelek minden hozzászólást, fõleg azokét, akik bevallják, h valójában miért is van így, s miért teszik ezt!Köszönet érte, h nem fedõtörténettel jöttetek, és más egyéb kifogásokkal.
22:35---> Ha lenne párom nem érdekelnének más lányok, csak õ, blablablablablaaaaa XD Haggyadmár magadat.. Tudod hánytízmilliószor hallottukmár ezt? XD
blablabla, szét kell szórni a magvakat meg mit tudom én... ösztönlények. Ha lenne párom nem érdekelnének más lányok, csak õ, és szememben egyáltalán nem nagy szám, ha valaki sok lányt megkefél.
Kérdezõ, te csak a kulcsos hasonlatot vetted észre, de azonkívül még vagy 10-en mást is írtak.
nem csõdör és nem is casanova, hanem hímringyó!
Bizony, a vadászösztön ott munkál minden férfiben.. Aki mást mond, az hazudik a kapcsolatuk felhõtlennek tûnése érdekében...
oks, kérdezõ legyél csak ribi, nem szólunk érte.
A kérdező hozzászólása: ki mondta, h a zár legyen a nõ?:D Mondom fordítva..:)
Mert egy zár sosem nyit ki egy kulcsot, azért...
A kérdező hozzászólása: Tudtam, h a záras-kulcsos hasonlattal jöttök. Fordítva miért nem mûködhet?
hehe XD ez a záras téma ez ottvolt:)
Evolúció, ösztönök, társadalmi normák, stb...
Engem nem zavarna hogy laktanyányi kolbász volt valakiben (feltételezem fürdik :D) de az biztos hogy egy gyufaszálat sem bíznék rá. Igaz nem vagyok casanova típus, de ismerek néhány ilyet.

Egy filmet keresek. Jó pár évvel ezelőtt láttam, de akkor nem kötött le, ezért nagyon halványak az emlékek. Egy családról szól, de hogy a férfi vagy a nő benne a főszereplő?

-azt nem tudom.. 2"világról" szól. Az egyiket színesen (valóság) a másikat fekete-fehéren (képzelet) mutatják. Aztán a végén a csattanó, hogy mégis a képzelet a valóság, és fordítva. és azt hiszem az volt a "képzelet", hogy halott a családja. A film végén haza megy. Aztán ugye kiderül számunkra, hogy ez volt a valóság. Nem tudom érthet?bben elmagyarázni. De most nagyon szeretném megnézni! Melyik film ez? örök hálám.!

Legjobb válasz: Silent Hill?

Silent Hill?
A kérdező hozzászólása: sajnos nem az.. :S
Más-világ
A kérdező hozzászólása: ez sem.. :S de azért köszönöm nektek! annyival kiegészíteném, hogy szinte biztos vagyok benne, hogy a férfi a film fõszereplõje.. és amikor hazamegy, akkor éppen a valóságban van(színes) és keresi a családját (egyébként egy nagyon szép házról beszélünk), mert ugye csak a képzelt világban halottak.. és itt rájön, hogy nem.. az is lehet, hogy beteg a férfi..(valami elmebaj) csavaros film, ezért nehéz elmagyarázni is, fõleg ennyi emlékkel.. :S tényleg minden tiszteletem azé, aki megtalálja.. több, mint 1éve keresem már.. az utolsó esélyem vagytok.. :S :D köszönöm mindenkinek! :)
http://www.imdb.com/title/tt1839683/ Nem hiszem, hogy bármelyik is ez lenne, de hasonló témák jelennek meg bennük.
A kérdező hozzászólása: valóban nem, de neked is köszönöm szépen! :)

Férfi a vagyok. Nagyon szeretek ujjatlan pólóban lenni, azon belül is főleg a békahátúban. Nekem ez jó áll mert jó testem van. Szerintetek előnyös ez egy férfinak?

Mondjuk az igaz, hogy nagyrészt azért is hordomm, mert reménykedek abban,hogy hátha így könnyebben szerzek barátn?t:)

Legjobb válasz: és ha nem elõnyös akkor megütsz?

és ha nem elõnyös akkor megütsz?
A kérdező hozzászólása: amint tudok rakok fel
képet a népnek!
A kérdező hozzászólása: 20 éves.
start/programok/kellékek/paint es ott kifirkélod akér:) hány éves vagy te??
Hát ha tényleg jól áll és jó tested van akkor elõnyös! Én ismerek olyan férfit akinek nagyon is jól áll az ujjatlan póló!:) ))
letéped
akár paintbe is le tudod vágni...
A kérdező hozzászólása: hogy kell levenni a képrõl a fejemet?
fényképezd le magad benne, küld fel ide linken kerszetül és vagy lehurrognak vagy nyáltcsorgatnak.Ennyi.vágd le a fejed ha nem akarod h látszódjon.
Legalább van önbizalmad...
Szia! Van akinek jól áll, de nekem nem tetszik, fõleg nem õsszel. Én az inges szövetnadrágos férfiakra bukom.
Nincs baj vele.
az osztálytársamnak jól áll az ujjatlan, de eddig csak rajta akin láttam és fiúból van.
nekem sose tetszettek az atlétás fiúk, vagy aki ujjatlant hord... tudom, nehéz mondjuk nyáron is hosszú ujjúban lenni, de pl. egy elegáns férfi hétköznapokra minimum rövid ujjú inget hord, vagy rendes hosszú ujjú inget, és legfeljebb feltûri.
HOL A KÉP?!

13 hónapja szerelmes vagyok egy magyar, ismert színészbe, aki nagyon sármos, de sajnos jóval öregebb. Más férfira azóta nem is tudok ránézni. Összejönni úgysem fogunk, nagy a távolság köztünk. Mit tegyek?

Nekem csak a a világossz?kék jönnek be,ez az illet? is az,mást rajta kívül ilyen küls?vel még nem láttam.

Legjobb válasz: Nehéz: Megoldod magadnak, más férfiakra bámulsz, filmet nézel, olvasol, sokminden ergo "felülírod a gondolataidat" és idõvel(változó, nem tudom nálad mennyi) azt veszed észre h már nem is gondolsz rá annyit... Talán nem olyan nehéz: Ezt egyébként úgy hívják erotománia. Ha felkeresel egy pszihiátert talán tud bevált tanácsokkal szolgálni.

Nehéz: Megoldod magadnak, más férfiakra bámulsz, filmet nézel, olvasol, sokminden ergo "felülírod a gondolataidat" és idõvel(változó, nem tudom nálad mennyi) azt veszed észre h már nem is gondolsz rá annyit... Talán nem olyan nehéz: Ezt egyébként úgy hívják erotománia. Ha felkeresel egy pszihiátert talán tud bevált tanácsokkal szolgálni.
szia. hát én se tudom hogy ki az, és igenis nehéz kitalálni mert csak annyit tudunk hogy világos szõke haja van és sokkal idõsebb nálad. Nekem is sok színész, énekes van akire azt mondom hogy húú azta. Brad Pitt, Háry Ricsi, Johnny Depp... De 2 éve boldog párkapcsolatban élek, de azért szemem van :P és tudom hogy ezekért a sztárokért még rajtam kívül millióegy csaj oda van, és élem az életem, csak max ha látom õket a képernyõn akkor azért megnézem õket :D Neked is azt ajánlom hogy gondolj arra hogy abba a sztárba még rengeteg csaj , , szerelmes" és hogy családja van meg tök más élete. Arra is gondolhatsz hogy ha neadjisten öszejönnétek akkor milyen féltékeny lennél a 1000000 csajra aki rá van nyomulva és az aláírásáért könyörög. róbálj meg ismerkedni a környezetedben és hidd el, sokkal könnyebb civil emberrel járni mint híressel. Nekem a barátom még csak egyszer szerepelt a tévében, de sokan felismerik és azt utálom.
Kinövöd.
Velem már volt. Sõt, van.:P Dobj rám egy privit, ha akarod.:)
Meg kérdezhetem hogy ki az? :)
Ekkora hülyeséget. Marha nagy szerelem lehet egy vadidegen emberrel. Nem tudom, hány éves lehetsz, de szerintem még 15 se, fõleg, hogy így kikötöd, hogy csak a világosszõkék jönnek be. Így aztán szerintem jobb is, ha még valós férfiakkal sem foglalkozol. Majd pár év múlva.
szia nekem elmondhatod én segítek fõleg a felejtésben! Írj privit nyugodtan!:)
Hegedûs D. Géza?
A kérdező hozzászólása: Leírtam, hol játszik
Szerintem a Hegedûs D, Géza a befutó, pár csaj a mi sulinkból is odáig van érte, vagy esetleg Kamarás Iván, bár õ nem világosszõke
Óóó én már 2 éve szerelmes vok Basshunterbe és azt se tudja h létezem!Meg a te szerelmed se tudja h te létezel...bocsi...
véletlenül se nyögi ki a nevét, pedig ha "olyan könnyû kitalálni"... :D
Amúgy nem akarok kötekedni de ha leszögezed, hogy neked csak a világosszõke fiúk/férfiak jönnek be, akkor szerintem ez nem nagy szerelem. Meg még az is, hogy 13 hónapja vagy belé szerelmes, tehát ilyen pontosan tudod, szóval, nemtudom, én elhiszem hogy kedveled és jó színésznek tartod, de szerintem anélkül, hogy valakit ne ismernél, nem tudsz belé szerelmes lenni.
Hát, most ezzel nagyon sokat mondassz, tényleg... VIlágosszõke... Elég sok embernek olyan haja... Legalább mondd meg, hol szerepel, és akkor könnyebb lesz kitalálni, ha a nevét nem is akarod leírni.
A kérdező hozzászólása: Vígszínházban játszik
Én is szerelmes vagyok egy fiúba de nem írom le mert ciki!! Barna a haja és a szeme is zöldesbarna, magas, a szüleivel él, van egy testvére, sok barátja van. Látod máris rájött mindenki nem ebbõl a sok infóból most égek a suliban =S
aha, ebbõl aztán rá lehet jönni teljesen :D Na mindegy... Sztem verd ki a fejedbõl
A kérdező hozzászólása: De az övé nagyon világos, és hófehér bõre van
dehogy árul el..annyi világoszõke hajú szinész van..
A kérdező hozzászólása: Világosszõke...szerintem ez mindent elárul
Mondd el légyszi ki az, hátha így jobban tudunk segíteni.
A kérdező hozzászólása: Veled is volt hasonló?
A kérdező hozzászólása: Ki nem írom, ki az, mert szerintem nem nehéz kitalálni, van még pár dolog, amit nem írtam le, ezért ilyen hülye a kérdés
Fenyõ Iván!?
Esetleg egy saját készítésû fotóalbum a közös képeitekbõl?
Ártól is függ, mert vannak olcsóbb és drágább technikák. Én párom 27 éves, tavaly vettem neki egy natúr fa teafilter tartó dobozt, amit bevontam ébenfa mintás matricával, és feltöltöttem a kedvenc teáival. (összesen kb 3.000 ft volt) Ami szerintem még cuki ötlet és egyszerû, az egy páros póló, egy neki, egy neked. Olyan, mint pl. egy focimez. A név helyén neki az hogy Together a tiéden Since az övére egy évszám elsõ 2 jegye, a tiédre a másik (érthetõen fogalmazva: ha egymás mellé álltok, kiad egy olyat, hogy Together Since 1998- 1998 óta egy pár vagyunk)
A kérdező hozzászólása: Köszi nektek!!! Ez a pólós nagyon tetszik am!!!:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!