Találatok a következő kifejezésre: A férfi, nagyon jóban (45 db)

Miért zavarja a nőket ha egy férfinek nagyon jó viszonya van az anyjával? Miért féltékenyek? Miért nem értik meg hogy egy férfinek fontos az anyja?

Nem vagyok elkényeztetett és nem vagyok anyámra utalva,de nagyon jó a kapcsolatunk.De sok barátnőmet ez mintha zavarta volna,vagy is volt olyan aki ezt konkrétan megmondta.Én nekem fontos az hogy jó kapcsolatunk legyen,sokat köszönhetek neki.Miért zavarja ez a nőket?

Legjobb válasz: Ha egy férfi szereti az anyukáját, azzal nincs semmi baj. Azzal van a baj, hogyha wc-re sem tud már menni felnõtt létére anyuci nélkül, vagy ha az anyukája dönti el, hogy ki a fia mellé való nõ... Na ez a gáz.

Ha egy férfi szereti az anyukáját, azzal nincs semmi baj. Azzal van a baj, hogyha wc-re sem tud már menni felnõtt létére anyuci nélkül, vagy ha az anyukája dönti el, hogy ki a fia mellé való nõ... Na ez a gáz.
És látod, Te magad is magyarázkodsz, pedig semmi okod rá.Miért is lenne valaki mama pici fia, vagy lúzer azért, mert nem ölik egymást az anyjával?
Mert az ilyen pasiknak mint te, mindigis az elsõ helyen az anyja lesz, a feleség és a gyerek csak utána következhet, és mindig a mamának van igaza, mindig a mama kedvében akar járni, és ha a mama és a feleség összerugja a port, te tuti anyád mellett állsz ki, függetlenül attól, kinek van igaza. Na ezért zavarna. (szerencsére párom nincs annyira jóban, bár rosszban se az anyjával, 2500km-re élünk, tökéletes)
a 7es jól mondja :)
Na utolsó, remélem a te fiad is csak hébe-hóba fog rádnézni...
Én anya vagyok, 20 éves a fiam, de nekünk is nagyon jó a kapcsolatunk. Van barátnõje, 2 éve, de én még nem vettem észre, hogy zavarná, ha mi mondjuk elmegyünk vásárolni ketten, vagy moziba, vagy akár hova. Azt nem tudom, a Te barátnõidet mi zavarhatta, de én sem látok abban semmi rosszat, ha valakinek jó a kapcsolata a szüleivel. Úgy látszik ma már ez az abnormális.
Nem lesz fiunk, egy kislányunk van, nem lesz több gyerek :)
Mert lükék. Miért lenne jobb, ha marnák egymást a szülõk és a gyerekeik? Vagy féltékenyek a kedves mamára talán. Az én párom sajnos nincs túl jó viszonyban a sajátjával, mivel nem õ nevelte fel. De idõnként telefonálnak, sõt találkoznak, évente 1-2 alkalommal. Én mondogatom neki, hogy érdemes lenne szorosabbra fonni a kapcsolatot.
amúgy a páromnak is jó volt vele a kapcsolata, viszont ha anyóssal kettesben voltunk, folyton szekált, meg beszólogatott. Én már nem jönnék össze egy olyan pasival, aki nem tud elszakadni az anyjától, sûrûn találkoznak, mert szerintem azért ez túlzás, legyen jó a kapcsolata az anyjával, de egy felnõtt férfi az felnõtt férfi, nem anyás kisfiú....ha ilyen kéne, pedofil lennék :D szerintem a férfiakat szeretjük, nem a kisfiúkat.....
Húha! Nálunk a problémás, zûrös dolgokat elõször nekem mondja a fiam el. 30 éves és tartós párkapcsolatban él, de ha valami gond van, akkor engem hív. Kibeszéli magából, meghallgatom, átbeszéljük stb., és megkönnyebbül, illetve én más szemszögbõl nézem a problémát, így nagyjából meg is találja a megoldást. Most akkor küldjem el a fiamat?
Én nem vagyok féltékeny az anyósomra, pedig õ világéletében az volt rám, és folyton szekált. A párom is megelégelte, azóta nem beszélünk vele......szerintem inkább õ féltékeny rám, hogy sikerült végre elszakadnunk tõle, és a rigolyáitól......
Miért féltékenyek? Nem féltékenyek, csak tudod sok anyós általában ferde szemmel néz egy olyan nõre, aki "elveszi" tõle a kicsi fiát, meg úgy is viselkedik a nõvel, hogy érezze, hogy õ az "úr". Ezt egy férfi nem sokszor veszi észre (nõk közti rivalizálás ), de egy másik nõ igen!
A kérdező hozzászólása: Azt hozzá tenném hogy nem anyuci pici fia vagyok, mert férfi vagyok a talpamon és nem vagyok egy lúzer anyuci kedvence, kemény helyzetekbe is megálltam a helyem egyedül az életben.
Egyrészt nyilván egyik sem volt tartós és elmélyült kapcsolat ahhoz, hogy alaposan megismerjenek téged és anyukádat, másrészt meg minden amit már leírtak. Harmadrészt valószínûleg õk nem voltak jóban a szüleikkel, és ezért nem értették a szituációt. Ennyi.
Hát, kedves utolsó, ez derül ki a hozzászólásokból. Én is anya vagyok, de elvagyok csodálkozva....
"Nálunk a problémás, zûrös dolgokat elõször nekem mondja a fiam el." Én igaz nõ vagyok, de nagyon anyás! Havonta néhány napot még nála is alszom, messze lakik, nagyon hiányzik és ha csak úgy meglátogatnánk, alig tudnánk beszélgetni, már jöhetnénk is haza. Szerencsére a férjem ezt elfogadja és megérti. Viszont ha bármi probléma van, a férjemnek mondom el elõször, mivel vele osztom meg az életem, vele tervezek közös jövõt. Egyértelmû, hogy utána anyukámat is felhívom, vele is megbeszélem és sokszor tanácsot is kérek tõle. De ha valami gond van, elõször ketten próbáljuk megoldani a férjemmel. Én ezt valahogy így érzem egyértelmûnek egy házasságban (vagy együttélésben) és nem fordítva. Ezt láttam otthon is, pedig a szüleim is nagyon jó viszonyban vannak az õ szüleikkel.
én azt mondom, felesleges lenne általánosítani! mint olvashatjuk ellenpéldák is vannak, bár azzal nem értek egyet, amit egy válaszoló írt, hogy minden anyucival beszél meg a férfi, mert én azért kiakadnék, hogy velem él együtt az illetõ, és a problémáit egybõl az anyjának meséli el....bár én ilyen jellegtelen dolgokat meg szoktam beszélni anyuval, de a nagyobb horderejû dolgokat/gondokat mindig együtt oldjuk meg.....
A gond nem a jó kapcsolattal van hanem azzal mikor a férfi akinek már felesége meg gyerekei vannak nem tud állást foglalni bizonyos helyzetekben és még mindig nem mer ellent mondani az anyjának. Vagy egyetlen csettintésre ugrik ott hagyva a családját. S ezt anyós ki is használja. Na ezzel van a gond. Meg azzal hogy nem tudják elvágni a köldök zsinort.
Én már sajnálom, amiért nem figyeltem arra, hogy beszél a férjem az édesanyjával, aki nagyon rendes, velem is. Mert ebbõl(is) látszik, mennyire tiszteli a nõket.Örülnék, ha jobb lenne a kapcsolatuk, nem az anyósomon múlik. szóval egy egészséges anya-fia kapcsolat nem minden nõt zavar.
Nem vagyok elkényeztetett és nem vagyok anyámra utalva, de nagyon jó a kapcsolatunk.De sok barátnõmet ez mintha zavarta volna, vagy is volt olyan aki ezt konkrétan megmondta.Én nekem fontos az hogy jó kapcsolatunk legyen, sokat köszönhetek neki.Miért zavarja ez a nõket? nálunk a párom minden elmond az anyjának, mindent, erre az anyuka nagyon bûszke, nekem mindkét fiam elmond nekem mindent. Majd egyszer meghallottam a telefonban mikor az anyuka azt mondta a kisfiának, mikor szintén elmondta a kicsi fia a telefonban, hogy én is tudom igazolni, hogy az nem úgy volt: erre az anyuka azt mondta a kisfiának, hogy ne hagyd magad befolyásolni édes fiam. Azóta három lépés távolság megtartva anyukától. Neki senki sem jó, aki nem szül neki unokát, ezek után itéli meg az embert, hogy milyen haszna lesz belõle. Biztosan van okuk arra, hogy féltékenyek legyenek, anyukát kimutatja vagy érezteti a barátnõiddel, hogy õ az elsõszámú és egyedüli, és te is érezteted a barátnõiddel, hogy csak másodlagosak. Nem a fontosságról van itt szó, hanem a rivalizálásról.
Én meg olyan nõvel nem kezdenék, kainél az a mérce, hogy utáljuk a zsülõke, t anyóst, apóst, mindnekit. Az ilyenektõl hányingerem lesz. Nem tudom miért jó, de (szubjektív) a nõk kétharmada ilyen. Azt hiszik attól felnõttek, ha jó messzire mennek a zsülõktõl, és ráakaszkodnak egy pasira. Persze majd a gyerekkel azért vissza mennének, amikor a FÉRFI kidobta õket. A nõk a férfit szeretik, a férfiak a nõket. Aki elhagyja a szüleit, az nem nõ. Ugyanis ha hozzájuk nem ragaszkodik, akkor sem a férjéhez nem fog, sem a gyerekéhez nem fog ragaszkodni.
Nem féltékeny csak valószínû, hogy azt a kevés szabadidõdet amid van szeretné ha vele töltenéd el és nem azzal heti 2-3-szor Anyukáddal beszélges, vásásárolj stb. Önmagában pozitívum, hogy jóban vagy Anyukáddal de a probléma ott kezdõdik ha nem tudod hol a határ.
A kérdésed és a hozzászólásaid alapján nem tudom, mi lehetett a baj. A barátnõid nem mondtak valami értelmes indokok, mit éreznek az anyukáddal való kapcsolatodban zavarónak? Mert gondolom, csak megbeszéltétek.
Én önállóságra nevelem a gyerekeimet - két fiam, egy lányom van. Akkor leszek boldog, ha saját életük lesz felnõtt korukra. És igen, már most nehéz belegondolni, hogy egyszer el kell engednem õket, de bizony amikor a kamasz gyerekeim épp nincsenek itthon, és kettesben lehetek a férjemmel, nagyon örülök neki, mert õ az én családom. Ünnepekkor persze mindig megyünk a szülõkhöz is, ami nem kevés, mert névnapok, szülinapok, anyák napja, karácsony stb. minden hónapra jut 1-2 alkalom. És akkor ott közösen vagyunk, közösen üljük körül az asztalt, és beszélgetünk. Kettesben (titokban), csak a férjemmel van megbeszélnivalóm. Azért õt választottam életem társának, hogy vele beszéljem meg örömömet-bánatomat. A többi nagy világmegváltó beszélgetés mehet közösen, amikor nagy családi összejövetel van.
A kérdező hozzászólása: Igazából nem értem, mert egy barátnõmet sem bántotta és soha nem keverte a [email protected] köztünk.Szóval nem értem a dolgot.Nem magyarázkodom, de sokszor amelyik férfi jóban van az a anyjával azt egybõl anyuci pici fiának gondolják.Holott nagyon kemény helyzeteken mentem keresztül, amit egyedül oldottam meg.A nõk alapjában férfiasnak tartanak és tényleg nem vagyok olyan aki anyuci nélkül életképtelen.Egyszerûen csak nagyon jó a viszonyunk.
Én mai napig emlékszem, hogy páromban a sok-sok dolog közül ami megfogott az egyik az volt, ahogy anyukájáról beszélt, ha esetleg szóba került. Mármint nem mondott semmi extrát, nem ajnározta anyucit csak egyszerûen, ha szóba hozta, érezni lehetett, hogy szeretettel beszél róla és ez tök jó. Mindehhez persze hozzá tartozik, hogy anyósék 300 km-re laknak, így esély sincs arra, hogy "túl" sok idõt töltsenek együtt. Bevallom, ha mindennap összejárnának órákat dumcsizni, miközben így is csak esténként látom a férjem, akkor engem is zavarna.
Engem ez így önmagában nem zavarna. Ez inkább pozitív dolog. Akkor zavarna, hogyha ez a férfi családként csak az anyját (szüleit, testvéreit..) tekintené, és engem pedig mindig csak egy kívülállóként. Mondd Kérdezõ! Akarsz te saját családot? Hogy a barátnõd ne csak egy aktuális szórakozótárs legyen, hanem igazán hozzád tartozzon, és mondjuk gyereketek is legyen? Mivel az írod, "sok barátnõdet...", ebbõl nem sok jót sejtek. Imádod anyádat, jelzed a barátnõ felé is, hogy mennyire fontos neked anyád. És a barátnõt hogy kezeled? Nem lehet, hogy csak egy ridegséget érez tõled, hogy csak ideig-óráig kellesz, és sose lesztek egy család? Én csak ilyen esetben lennék "féltékeny" anyádra. De azért 34 évesen már van annyi eszem, hogy az ilyen alakokat leépítsem, és ne féltékenykedjek. Egyébként számomra szimpatikus dolog lenne, ha a párom jól kijön az anyjával, sõt az is jólesne, ha egy kicsit én is a "gyereke" lehetnék. Hát te tudod mi a helyzet nálad.
A kérdező hozzászólása: ma 09:46 Te nagyon ostoba vagy ne haragudjál.Ha kapcsolatom van akkor mindig az az elsõ, az anyám ezért nem keveri a [email protected] és soha nem is keverte.Ami nem jelenti azt hogy le kell [email protected] az anyámat, de azt sem jelenti hogy nem a kapcsolat az elsõ.Mint mondtam én nem függök tõle, sem anyagilag sem érzelmileg, egyszerûen nagyon jó a viszonyunk.Sok mindent megudunk beszélni.Soha egy barátnõmmel sem éreztette hogy õ nem jó nekem, vagy hogy nem õt képzeli el nekem.Egyetlen egy barátnõmet sem bántotta és soha nem keverte a [email protected] Mint mondtam idegen országben is megálltam a helyem anyám nélkül és még számtalan kemény helyzetbe.
Pedig ha több barátnõdnél is ez volt a gond, akkor csak lehet valami benne.
Elmondom, miért zavarna. Mert ha egy férfi és egy nõ szerelmes lesz, összeházasodik, gyerekük lesz, onnantól szerintem õk így együtt a család. Férj és feleség. Nekik kell dönteni a kapcsolatukról, a gyereknevelésrõl, pénzrõl, stb. Namármost ha valamelyik fél túlzottan ragaszkodik a saját szüleihez, akkor óhatatlanul az lesz, hogy anyuka/anyós beleszól az életükbe, hogy ezt vagy azt hogy kellene csinálni... És így közösen "lenyomják" a másik házastársat, aki így alsóbbrendû szerepbe kényszerül az anyóssal szemben. Na ez az, amit sokan el akarnak kerülni. A férjemhez megyek feleségül, nem az anyósom lánya akarok lenni ;)
Ettõl a "sokmindent meg tudunk beszélni"-tõl áll fel a nemlétezõ szõr a hátamon. Az ilyen pasi szalad panaszkodni az anyjának tipikusan, ahelyett hogy a barátnõvel beszélné meg a problémát. Nem, inkább anyucinak panaszkodik, aki majd jól megvigasztalja az õ kicsi egyszem fiacskáját, mert a mama mindig neki ad igazat.
A kérdező hozzászólása: A sok barátnõ alatt értsünk 3 komoly kapcsolatot, amik több évig tartottak. Konkrétan egy barátnõm mondta ezt így kis.Semivel nem volt több barátnõm mint másnak.Komoly több éves kapcsolataim voltak.Persze voltak futó kalandok is, de kinek nem? De volt olyan barátnõm is aki imádta nayámat, és anyám is õt.A mai napig ha összefutnak mindig beszélgetnek, így 5 év elteltével is.
A kérdező hozzászólása: ma 09:58 Nem panaszkodás.Soha nem szaladtam hozzá sírni és õ sem hozzám, egyszerûen tudunk beszélgetni.Ez miért baj?Amúgy nem mellesleg külföldön élek, tehát nem járok hozzá naponta és van hogy hónapokig nem látom.De amikor otthon voltam, akkor sem volt rossz a kapcsolatunk.A kapcsolatomról és azok problémáit soha nem anyámmal beszélem meg.De az élet nagy dolgairól azért csak beszélhetek anyámmal nem?
Úgy látszik, hogy nem. Itt mindenkinek az a tökéletes, ha kb.300km-re vannak az anyóstól-apóstól, és találkozni, max.karácsonykor, meg egy-egy temetésen. Szégyen. Én egy utcában lakom az anyósomékkal, 19 éve anyámként szeretem, soha meg nem bántottam, de Õ sem engem, és igen, van, hogy a férjem megy át egyedül, és elbeszélgetnek.Ami nem azt jelenti, hogy engem beszélnek ki, vagy valami ördögi terveket szövögetnek, esetleg wc-re kísérné a férjemet, mint itt egyesek gondolják. Pusztán szeretik, tisztelik egymást, és nekem ezzel SEMMI bajom. És mielõtt valaki feldobja, hogy a férjem is egy lúzer, megelõzendõ elmondom, hogy TEK-es...
Utolsó: nem tudom, pontosan te mennyit beszélgetsz a férjeddel, munka, gyerek, stb mellett. Átlagban az embernek kevesebb ideje van a saját férjével az élet nagy dolgairól beszélgetni, mint kellene. Na most ha a férfi azt a kevés szabad idejét sem a saját feleségével/gyerekeivel tölti, hanem a saját szüleivel, az azt jelenti, hogy az anyjával szívesebben tölti az idõt, mint a feleségével. Amibõl nekem egyenesen következik, hogy az anyját jobban szereti, mint a feleségét.
Nekünk nagyon fontos a beszélgetés a munkája miatt is.Gyerek már nagy, nincsen vele gond, de még mindig nem értem, miért baj, ha az anyjával is beszélget. Egy anya csak addig anya amíg megszüli, meg felneveli? Aztán már emberszámba sem kell venni?
A férfi elhagyja anyját apját feleségéhez tartozik s a kettõ egy test lesz. Az se normális ha az anyuka nem fogja fel hogy a kicsi fia megnõsült és mindenbe bele szólna meg irányítaná.

Nők! Szeretitek, ha egy férfinak nagyon jó parfüm illata van? Vagy inkább a dezodort kedvelitek?

Legjobb válasz: egy jó parfüm mindent visz - a bugyimat is :D nah jó csak viccelek, de van olyan hogy megérzek egy nagyon finom de férfias illatot egy pasin és szinte megállok séta közben...

egy jó parfüm mindent visz - a bugyimat is :D nah jó csak viccelek, de van olyan hogy megérzek egy nagyon finom de férfias illatot egy pasin és szinte megállok séta közben...
a túl erõs mindenbõl taszító, de parfüm is tetszik :) barátomnak Lacoste van nagyon szeretem http://s1.olcso.hu/public/images/product/4/5/1/7/600x600_451..
a paco rabanne one millionnak isteni illata van
:-)
nekem a parfüm tetszik nagyon (nem tul nagy mennyiségben) de ha egy dezodornak jó illata van akkor az is megfelel :)
Én parfümöt használok, mert tovább tart, meg a kanszagot is elég jól írtja. A hajtógázas dezodor sray gyenge mint a desztillált harmat, kb. fél óra után semmit nem lehet érezni, csak a kanszagot, akkor meg mire megyek vele. Kánikulában lehetsz akármilyen tiszta, könnyen rohadsz, ez ellen meg nem nagyon lehet mit tenni.
nekem egyik ismerõsöm mind a kettõt használja egyszerre és irdatlanul finom az illata
Ha semleges a dezodor illata akkor jöhet egy férfias parfüm, de ha a dezodor önmagában egy markáns illat, akkor a parfüm fölösleges, és akármennyire is jó a kettõ külön-külön, keveredve egész borzalmas tud lenni.:)
Van egy pasi akinek mindig is tetszett az illata...Azt hittem parfüm, de pár hete tudtam meg, hogy dezodorozza magát.. szóval DEZODOR!!:D:D
Mindegy, csak ne legyen túl erõs :D
Ha nem kürtölöd világgá, hogy parfümözöd magad, akkor senkit nem fog zavarni, hogy szép az illatod. Sziszegõs-szappandezodor nem tart sokáig.
inkább az utóbbi. a parfüm nekem nõies. (maga a parfümözés, nem az illat)
Inkább a diszkrét jólápoltság illata (enyhe tusfürdõ illat, frissen mosott, tiszta ruha, tehát a kellemes ruhaöblítõ) a nyerõ. Persze jó a finom parfüm, vagy dezodor, de az is csak akkor izgató, ha közeli, vagy intim érintkezés útján érezhetõ. Meg persze az illattól és a viselõjétõl is függ. Van egy munkatársam, na õ tényleg jó pasi, igényesen öltözködik és az illata is isteni. Tökéletesen illik hozzá, de diszkrét, nem hivalkodó és mindig tiszta, ápolt. Sajnos nem minden férfi ilyen.

A férfi egy jó aktus után miért kérdezi meg, hogy milyen volt a farkam, elég nagy, elég jó?

Legjobb válasz: Szerinted? Visszacsatolást kér, megbizonyosodást! Bár egy alfa hím nem kérdezi meg.

Szerinted? Visszacsatolást kér, megbizonyosodást! Bár egy alfa hím nem kérdezi meg.
nem így kell önigazolást keresni. a csaj úgysem fogja azt mondani, h nem volt jó...
A kérdező hozzászólása: én nem kérdeztem meg hogy tetszett e a puncim. tetszhetett neki?
Önigazolás keresés... nincs benne semmi... a nõ is megkérdezi a pasit, hogy na, milyen voltam, meg csinos vagyok-e, meg jó volt-e a vacsora, meg hogy tetszik a fenekem, nem nagy-e stb... tök normális két ember között...
Én férfi vagyok, de soha nem kérdezem meg. Vagy elfogadja, hogy ekkora vagy pedig akkor már az elején szóljon.
Szvsz önbizalony hiány ezen a téren, tapasztalatlan még.
Azért mert nem dicsérted meg magadtol, és hiányolta.
A kérdező hozzászólása: tõlem is csak egy fiatal, férfi, semmi bajom nem volt a farkával, nekem tetszett, egyszer csak megkérdezte.annyit mondtam utánna hogy sokkot kaptál?(szex után, persze).
Nem kell ahhoz alfának lenni, hogy szó nélkül meg tudja állapítani, hogy milyen volt. Sex KÖZBEN is nagyon fontos(lenne) figyelni a csajt, a reakcióit, mert azok mondják meg, hogy mi esik jól a csajnak és mi kevésbé. Figyelni kell, hogy melyik cselekedetedre mit reagál, és ha képes vagy olvasni a sorok között, tudni fogod, hogy mit kell tenned. Sokan ezt leszarják, csak kérdezgetik, h na ez így jó, úgy jó, jó már? stb...így lehet elérni, hogy a csaj színleljen egy jókis orgazmust. Ami ugye nem faja...
tõlem ezt még soha egyik pasi sem kérdezte meg. O_o
A pasik már csak ilyenek. Õszintén bennem soha nem merült fel, hogy nem tetszik neki a puncim. Miért ne tetszene? De lehet, hogy már korábban kritizálta valami felszínes p.icsa a méreteit. Igen, nekem is volt olyan pasi, aki megkérdezte, hogy nem baj, hogy kicsi. Mert tényleg kicsi volt neki. És gondolom, hogy volt olyan nõ, aki szóvá tette neki. De én nem, mert nem ezen múlik.

Jó ha a férfi nagyon határozottan kimutatja a yágyát a nő felé, és határozottan izgatja a puncit, vagyis kicsit durva?

Legjobb válasz: Ez nálam alap, hogy én legyek a vágy tárgya. Imádom azt amikor látom, hogy odavan értem, akár hevesebben is és gátlástalan.

Ez nálam alap, hogy én legyek a vágy tárgya. Imádom azt amikor látom, hogy odavan értem, akár hevesebben is és gátlástalan.
Én szeretem. De nem minden nõ szereti. A tizenévesek és huszas éveik elején járók többsége a gyengéd, óvatos szexet szereti szerintem, aztán ahogy tapasztaltabbak leszünk, egyre inkább igényeljük az erõteljesebb szexet.
A nõk a határozott férfiakat szeretik, de nem az erõszakosakat!
#3 Dettó :)

Ha egy lány szép és nagyon jó az alakja a fiúk miért csak a prédát látják benne? Semelyik férfiban sem lehet megbízni így!

Legjobb válasz: Én például semmiképpen sem arra gondolnék, hogy milyen jó barátok is lehetnénk mi ketten... és szerintem így van ezzel minden egészséges heteroszexuális férfi. Persze ha annyira jó csaj akkor nem csak rövidtávra kellene. 25F

Én például semmiképpen sem arra gondolnék, hogy milyen jó barátok is lehetnénk mi ketten... és szerintem így van ezzel minden egészséges heteroszexuális férfi. Persze ha annyira jó csaj akkor nem csak rövidtávra kellene. 25F
A férfiakban nem lhet megbízni általában? vagy te melyik korcsoportra gondoltál?
Hány éves vagy?
Én lány vagyok, de egy ilyen kérdés alapján felmegy bennem a pumpa. Miért általánosítasz az összes srácra?
Együtt érzek, velem is ezt csinálják. Szerencsére most kifogtam egy érett férfit, aki nem ezt látja bennem, de a férfiak 98%-a igen.. :( 24/N
A kérdező hozzászólása: 20 vagyok.Tudom, hogy általánosítottam, kinek nem inge kérem ne vegye magára:) Örülök, hogy van más lány/nõ is aki hasonló helyzetben van és megérti:)
Hát, mivel a külsõ az elsõ amit meglátunk valakibõl, így ha az nagyon szép/vonzó akkor képesek vagyunk elájulni tõle, és csak arra koncentrálni. Én is el szoktam ámulni egy-egy lány szépségén, bár ez nem azt jelenti, hogy csak meg akarnám dugni. Érdekelne, hogy milyen valójában.
Én nem a prédát látom a szép lányokban, hanem az esélyt; ha e mellett a belsõ értékek is a helyén vannak, akkor sem prédát látok benne, hanem egy esélyt arra, hogy megtaláltam az "Igazit". :) De ez a kettõ eddig még sose passzolt.
A 3-as vagyok és kösz hogy így lehúztatok :D Tudtam h ez lesz a reakció, de elõször úgyis a külsõ fog majd meg, aki mást mond az hazudik! Nem hiszem, hogy nálatok tip-top lányoknál valaha is labdába rúghatna egy féllábú bajszos vakond. Az hogy kapásból megfordul a fejemben a szex nem azt jelenti, hogy csak meg akarom dugni az illetõt. Egyébként a csajok csak addig prédák számomra, amíg nincs kapcsolatom, onnantól kezdve meg max megnézem az illetõt. Csak ennyit akartam az agresszív feministáknak mondani. Csókolom!

Férfi a vagyok. Nagyon szeretek ujjatlan pólóban lenni, azon belül is főleg a békahátúban. Nekem ez jó áll mert jó testem van. Szerintetek előnyös ez egy férfinak?

Mondjuk az igaz, hogy nagyrészt azért is hordomm, mert reménykedek abban,hogy hátha így könnyebben szerzek barátn?t:)

Legjobb válasz: és ha nem elõnyös akkor megütsz?

és ha nem elõnyös akkor megütsz?
A kérdező hozzászólása: amint tudok rakok fel
képet a népnek!
A kérdező hozzászólása: 20 éves.
start/programok/kellékek/paint es ott kifirkélod akér:) hány éves vagy te??
Hát ha tényleg jól áll és jó tested van akkor elõnyös! Én ismerek olyan férfit akinek nagyon is jól áll az ujjatlan póló!:) ))
letéped
akár paintbe is le tudod vágni...
A kérdező hozzászólása: hogy kell levenni a képrõl a fejemet?
fényképezd le magad benne, küld fel ide linken kerszetül és vagy lehurrognak vagy nyáltcsorgatnak.Ennyi.vágd le a fejed ha nem akarod h látszódjon.
Legalább van önbizalmad...
Szia! Van akinek jól áll, de nekem nem tetszik, fõleg nem õsszel. Én az inges szövetnadrágos férfiakra bukom.
Nincs baj vele.
az osztálytársamnak jól áll az ujjatlan, de eddig csak rajta akin láttam és fiúból van.
nekem sose tetszettek az atlétás fiúk, vagy aki ujjatlant hord... tudom, nehéz mondjuk nyáron is hosszú ujjúban lenni, de pl. egy elegáns férfi hétköznapokra minimum rövid ujjú inget hord, vagy rendes hosszú ujjú inget, és legfeljebb feltûri.
HOL A KÉP?!

Ha egy párkapcsolatban normálisan működik a szex (minden nap, naponta akár többször is) és nagyon jó mindkettőnknek, attól elképzelhető, hogy a párunk megcsal? (a férfi a nőt. )

Legjobb válasz: Miért ne csalná meg??? A férfi csak egy "szexgép", aki kap egy kis szexet és már boldog is? Egy párkapcsolathoz nem elég a jó szex, persze naggggyon fontos, de azért ne gondoljuk már, hogy csak ez kell hozzá...Ha a férfi érezelmi szükségletei nincsenek kielégítve, akkor azt máshol fogja keresni, jobb esetben szakít a partnerrel. Petranova

Miért ne csalná meg??? A férfi csak egy "szexgép", aki kap egy kis szexet és már boldog is? Egy párkapcsolathoz nem elég a jó szex, persze naggggyon fontos, de azért ne gondoljuk már, hogy csak ez kell hozzá...Ha a férfi érezelmi szükségletei nincsenek kielégítve, akkor azt máshol fogja keresni, jobb esetben szakít a partnerrel. Petranova
hát ha tényleg jó neki is nem csak azt mondja, akkor nem valószinû! de lehetséges hogy vannak olyan dolgok amiket te nem teszel meg neki és vágyik rá és azt mástól....esetleg....de ha mindennap veled szeretkezik és van h egy nap többször is akkor nem hiszem hogy másra vágyna.
Elképzelhetõ, de valószínûtlen. Hidd el viszont hogy a leghûségesebb, legodaadóbb férfiak is gondolnak a megcsalásra néha, ha szex nélkül maradnak (még ha nem is kefélünk félre).
már mértne csalna meg azért szexeltek? nemcsak errõl szól egy párkapcsolat h naponta többször kielégítsd a partneredet, azmár régen rossz, ha így akarod õt megtartani. lehet veled tökjó a szex, de lehet a másik nõ, akivel megcsal õ meg megértõbb, kedvesebb, többmindenben egyeznek, stb. aztán elõbbutóbb elhagy, mert a pasiknak nem csak a szex a mindenük
Én úgy gondolom, hogy ha egy férfi akkor, és amikor, és úgy ahogy akarja ki van elégítve, még akkor is amikor nem akarja, akkor nincs ok arra, hogy megcsalja.Persze ahhoz kell egy 100%-ig bevállalós nõ.Persze akinek a vérében van az úgy is megteszi, nem lehet kinevelni belõle.De aki egy életre keres párt magának, és minden fantáziát be tudnak vetni nem lesz megcsalás.Persze azért a férfi vakságot sosem fog esküdni. :)

A nők miért gondolják azt ha lefekszenek egy férfival akkor valami félistenként kell rájuk tekínteni és hogy olyan nagy megtiszteltetés az? A nőnek nem érdeke a jó szex és hogy a férfit jól meg kefélje?

Legjobb válasz: szerintem nem azt várjuk el, hogy istennõként kezeljenek, hanem hogy pl ne "megkeféld", hanem figyelj oda rá. nem hinném, hogy olyan nagy kérés... 18/l

szerintem nem azt várjuk el, hogy istennõként kezeljenek, hanem hogy pl ne "megkeféld", hanem figyelj oda rá. nem hinném, hogy olyan nagy kérés... 18/l
:D :D A férfit jól megkefélje a nõ? Hát, nem. A férfi rendezze el az én sorsom, úgy istenesen. Gyanítom és tapasztalom, hogy erre õk is vevõk és kifejezetten élvezik. Ettõl még nem tekintem magam félistennek. 24N
A kérdező hozzászólása: Elírtam nem férfit hanem férfi!Nyilván veled nem fordult elõ...

Orgazmuskor a mély nyögés egymás után férfi részről, nagyon jó sexet jelenhet ugye? és elég hangosnem visszafogott!

Legjobb válasz: Minden férfi más, ebbõl adódóan orgazmuskor is. Van aki meg se nyikkan, és van olyan is, aki hangosan nyög.

Minden férfi más, ebbõl adódóan orgazmuskor is. Van aki meg se nyikkan, és van olyan is, aki hangosan nyög.
Ha el is fingta magát közben, akkor 100%!

Ha egy férfinek felesége van és megcsalja egy nagyon jó nővel, akkor mennyi az esély h ezt elmondja a haveroknak/munkatársaknak?

Mert ugye az neki sem lenne jó ha kitudódna és a felesége fülébe jutna, de azért mégis egy jó n?r?l van szó, akivel szívesen eldicsekedne, h megvolt neki...

Legjobb válasz: nembiztos.De szeritem csakis akkor ha nagyon jó haverok esetleg,de atól meg senki nem fog kiszedni belöle semmit uti mert hallgat!

nembiztos.De szeritem csakis akkor ha nagyon jó haverok esetleg, de atól meg senki nem fog kiszedni belöle semmit uti mert hallgat!
Elmondják a haveroknak söt még a nem barátnak nevezett haveroknak is! És a "beavatottak" meg nem adják tovább mert valahol sajnálják a feleséget! TAPASZTALAT!!!:( Amúgy Én vagyok a megcsalt!:( Ez van!:)
Szerintem meg valaki biztosan tud róla, általában aki néha alibit biztosít. Mondjuk újságolni biztosan nem szokták. De azért nem kell azt hinni, hogy ilyen beavatott haveroktól meg lehet tudni bármit is. Úgyse mondják el amit tudnak.
Szerintem egy érett férfi nem azért csalja meg a feleségét, hogy utána elújságolhassa a haveroknak, hogy milyen jó numerája volt... Hány éves vagy?
Én is nagyon szeretem a páromat, de sajnos mindig megcsalom.Ha jó a haver nem mondja vissza a nejének.
az utolsónak.minek voltak rád féltékenyek a nök?mert nem dobott a férjed tégedet ö értük?hogy birsz igy élni?nem idegesit?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, hogy elmesélted!! Biztos a férjed is megbánta, mindenki hibázhat!! Mindenki! A "barát" meg egy tahó, bunkó, paraszt!!!!!! Hogy mondhat olyat, amikor nincs otthon a férjed hogy biztos nõzik????? Tuti azért mondja mert a férjed megváltozott vagy irigy a házasságotokra!!!! És az ilyen a férjednek sem barátja, mert ellene beszél. Ember... Amúgy legalább tudod hogy tuti nem csal meg a férjed, mert akkor nem "viccelõdne" ilyennel a "barát" :P
A nö(k) tudtak rólam!És nekik Én voltam a rossz mindig!A szemét meg minden!Féltékenyek voltak rám mikor nekem lenne okom rá!
Nem a volt férjem!Még mindig az! És hát igen! a legjobb barátja úgy mond talán az Én "barátom" is!És örülök hogy nem mond semmit mert fájna!Nem szoktam senkivel se beszélni róla nem emlitem senkinek!Minek beszélnénk róla?Úgy se változna semmi!Meg hát volt rá példa hogy elmondtam egy barátnak hitt csajnak és vissza élt vele!Mert állandóan erröl beszélt!Állandóan eszembe jutatta!Volt olyan hogy mondtam hogy nincs itthon itt meg itt van!És egyböl rávágta hogy biztos nönél van!Na hát Én erre nem vagyok kiváncsi!Jobb nem beszélni róla megpróbálni tudomást se venni róla!Mi se beszélünk itthon róla!Minek???!!!!El vagyunk egymással nem veszekszünk úgy mond minden stimmelne ha nem tudnánk róla!Mert ha Én nem balhézok vele a rossz napjaimon akkor szinte a tenyerén hordoz!Szóval minden klappol!Ha nem tudnám még boldog is lehetnénk!Mert nem úgy csinálja hogy éjszakákra kimarad!Meg nyaralni szórakozni járnak!Szóval megpróbálok nem gondolni rá mert csak fel húzom magam rajta!
A kérdező hozzászólása: Tiszteségtelen ez nem kérdés!! De én a barátomért bármit megteszek!!!! És a havernak Te nem vagy fontos, a volt férjed viszont igen. Ha a legjobb barátnõd vagy testvéred megkérne hogy falazz neki, szerintem Te sem rohannál a másikhoz hogy megcsal a párod. Valamilyen szinten meg lehet érteni õt is. Nem szép dolog, persze. Ilyen helyzetben legjobban az a hibás, aki megcsalja a másikat( jelen esetben az exed) és a másik nõ. A nõ csak akkor ha tudott rólad, mert én nem tudom hogy hogy volt, de lehet õt is átverték. De ez csak az én véleményem.
Én értem, hogy bizalmas dolgot bízott rá, de ez mégiscsak csalás, és ezzel tulajdonképpen arra kéri a barátját is, hogy ketten hazudjanak a feleség szemébe. Én ezt tisztességtelennek tartom. Mondjuk nem is barátkozom olyan emberekkel, akik csalják a párjukat, nemtõl függetlenül.
A kérdező hozzászólása: Abban az esetben viszont, ha Téged is ismert a volt férjed barátja, aki tudott a megcsalásról, akkor már más a helyzet. És nem könnyû. Mert mérlegelni kell, ugye téged is kedvel és nem akarja hogy neked rossz legyen, szenvedj és szeretné felnyitni a szemed, viszont a férj a barátja, aki titkot bízott rá. Ha elmondja a feleségnek, akkor arra rámehet a barátság is, kivéve ha megkéri a nõt hogy ne mondja meg, hogy kitõl tudja.
A kérdező hozzászólása: Bár mondjuk szerintem érthetõ hogy ha a férfi a barátja nem mondja el a feleségnek, nem? Végülis titkot bízott rá és megbízik benne a férj. Ha nekem az egyik barátom egy bizalmas dolgot mond el, legyen az bármi, és megkér hogy ne mondjam el, akkor én sem mondom el.
Köszönöm!De ne sajnáld!:) Mindent meg lehet szokni!8 év alatt már megszoktam!Tényleg ez van!Jobbik pillataimban csak nevetek az egészen! De hogy a kérdéshez hozzá szóljak!99, 99%-ban biztos vagyok hogy elmondják!És Én nem igazán halottam volna olyant hogy egy férfi akár a férj barátja munkatársa ismeröse oda ment volna a nöhöz hogy hé Te megcsal a férjed!Ilyenkor sajnálnak minket megcsalt nöket meg hát ki akarna rossz hir hozó lenne!?
A kérdező hozzászólása: Sajnálom, hogy megcsaltak téged. És köszönöm a választ!
A kérdező hozzászólása: Elvégre én vagyok a kérezõ, nem? Megkérek mindenkit hogy ne pontozzon le senkit, ha a kérdésre válaszol. Én kérdezek és õ válaszol, szivességet tesz nekem, mert segít. Erre ti lepontozzátok, hát köszönöm.
A kérdező hozzászólása: Igazad van! De tegyük fel h a többi pasi is ismeri látásból azt a nõt és nagyon tetszik nekik. Ilyen helyzetben lehet elmondja a munkatársaknak, h na nekem megvolt, nem?
A kérdező hozzászólása: Aha, szóval te is elújságolod... :) Nem baj, csak érdekel, hogy a férfiak többsége hallgat-e ilyen esetben.
Hmm... de, rohannék. Mert nem vagyok hajlandó becsapni azt, akit a barátomnak nevezek. Ha a legjobb barátnõm arra kérne, hogy falazzak neki a barátja elõtt, akkor megtagadnám. Ha valaki már nem szerelmes a másikba, akkor tessék szépen szétmenni, utána lehet a másikkal kezdeni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!