Találatok a következő kifejezésre: A férfi, nagyon (427 db)

Mit jelent ha a férfi nagy szemekkel néz rám, és iylenkor olyan érzés fog el mintha megálna az idő?

férfi

Legjobb válasz: Én is voltam már így. És csillogott a férfi szeme. :) és tartottam vagy 10-12 mp-ig a szemkontaktust, aztán sajnos már túlságosan zavarbajötem. Ráadásul a szemezés alatt még mosolyogtam is. De azért nagyon jó volt.

Én is voltam már így. És csillogott a férfi szeme. :) és tartottam vagy 10-12 mp-ig a szemkontaktust, aztán sajnos már túlságosan zavarbajötem. Ráadásul a szemezés alatt még mosolyogtam is. De azért nagyon jó volt.
ja és persze én is így éreztem: "megállt az idõ"
Férfi létedre ilyen hülyét kérdezni...
A kérdező hozzászólása: én vagyok a nõ, de mit jelentett ez a viselékedés a férfi részérõl?
Szerintem tetszel neki, és nem biztos hogy mer lépni.
#1 hozzászóló vagyok. no hát igen. szerintem teszteli, hogy neked bejön-e, tartod-e a szemkontaktust, zavarba jössz-e és nem mer lépni. Ez van nálam is. (én is nõ vagyok)
Az illetõ mágus és bele akart piszkálni a tér-idõ kontinuum kényes egyensúlyába. Te lettél volna az átjáró egy másik idõsíkba.
Bociszem effektus szeretik a lányok :D
Csak fontos, nem életbevágó?
Pénzért 4en is rádmásznak.

Ha a férfi nagyon kiván egy nőt, tudtára adja vagy titkolja?

Legjobb válasz: embere válogatja. van aki igen van aki nem.

embere válogatja. van aki igen van aki nem.
Én igen! Hiszen máshogyan, hogy érjem el azt, hogy felfigyeljen rám?!
Én inkább titkolom, mert õ úgyse kíván engem.
minden nõnek aki bejön? inkább nem
a kisfiúk titkolják... de nekem van egy jó trükköm. azt kell mondani, hogy van párom, de... na kb így: "te tök ari vagy, akár randira hívnálak, de tudod van párom, így úgysem jutnánk semmire, mert én nem fogok összevissza csajozni egy kapcsolatban." ennyi. tény: a csaj tudja, hogy bejön neked. tény: feldobtad a labdát. tény: ha te is bejössz neki, õ fog kezdeményezni. szóval eluasítva nem leszel. Hiszen nem tettél ajánlatot.
annak aki foglalt férira nem megy ez nem jó

Jó ha a férfi nagyon határozottan kimutatja a yágyát a nő felé, és határozottan izgatja a puncit, vagyis kicsit durva?

Legjobb válasz: Ez nálam alap, hogy én legyek a vágy tárgya. Imádom azt amikor látom, hogy odavan értem, akár hevesebben is és gátlástalan.

Ez nálam alap, hogy én legyek a vágy tárgya. Imádom azt amikor látom, hogy odavan értem, akár hevesebben is és gátlástalan.
Én szeretem. De nem minden nõ szereti. A tizenévesek és huszas éveik elején járók többsége a gyengéd, óvatos szexet szereti szerintem, aztán ahogy tapasztaltabbak leszünk, egyre inkább igényeljük az erõteljesebb szexet.
A nõk a határozott férfiakat szeretik, de nem az erõszakosakat!
#3 Dettó :)

Nagyon elítélendő ha egy 30 éves férfi jár egy 17 éves lánnyal? A férfi miért mehet bele egy ilyen kapcsolatba?

Legjobb válasz: Osztálytársamat 15 éves korától fogva egy több mint 20 évvel idõsebb, elvált férfi kefélgette.

Osztálytársamat 15 éves korától fogva egy több mint 20 évvel idõsebb, elvált férfi kefélgette.
Egy kicsit gáz, de manapság nem egy rekord korkülömbség
Pedomaci befigyel
El.
Az én körömben is volt hasonló, mondjuk ott a férfi 35 volt. Az a férfi, aki belemegy egy ilyenbe, az biztos csak a friss husi miatt teszi.
Egyáltalán nem. A törvény tudtommal nem tiltja akkor kiért lenne elítélendõ? Ez nem pedofília, a pedofília 12 éves kor alatt van tudtommal.
Dehogy elítélendõ. Ez teljesen alapvetõ dolog a mai társadalomban. A nõk alapvetõen prostik. Az összes. Mivel egy 30 éves férfi elég támasz pénztárcában és derékban is, így a csajnak egy szava nem lehet, mert erre vágyik.
7es, attól, hogy nem kellesz egy nõnek sem, még nem ok arra, hogy itt éld ki magadat...
nagyon elítélendõ

Az baj egy férfi számára, ha a nő nagyon nagyon sokszor szeretné és mindíg be van gerjedve?

Ha a férfi érzelmes tipus akkor ez zavarja ,mert minden a szex körül forog ?

Legjobb válasz: Nem. Ha érzelmes típus, akkor is szeret szexelni. Egy férfi egyetlen esetben nem szeret szexelni, ha hullafáradt. Legalábbis másról még nem hallottam.

Nem. Ha érzelmes típus, akkor is szeret szexelni. Egy férfi egyetlen esetben nem szeret szexelni, ha hullafáradt. Legalábbis másról még nem hallottam.
Igen , esélyed lesz a másikra gerjedésre is4 Veterán
A kérdező hozzászólása: Én sokáig ismerkedek és alapjában véve kötõdõs tipus vagyok , nem fogok máshoz menni egy menetre . Én ha akarom akkor azzal akarom akivel vagyok . Az a lényeg , hogy olybá tûnik , hogy nem jó dolog az hogy annyira gerjedõs vagyok :/ pedig hogy lehet az gond ?
Elsõ válaszadó, ez 100%ig igaz:D. Kérdezõ, én is ilyen cipõben vagyok. Csak azzal a különbséggel, hogy nekem nem érzelgõs a párom, minden tökéletes, csak én akarnék kicsit több szexet. Átlag havonta egyszer vagyunk együtt (azért átlag, mert van hogy két hónap alatt egy, van hogy egy hónap alatt kettõ, három). Én pedig akarnám minden nap. Viszont korábbi kapcsolatomban minden nap szexeltünk. Tényleg minden nap. De akkor is minden nap újra megkívántam, nem a megszokás volt. Õ elfogadta, bár kicsit zavarta. Mert nem szabad hagyni hogy a szex uralja a kapcsolatot, annak másodlagosnak kell lenni. Lásd mostani párom. Soha életemben nem volt ennyire szép és kiegyensúlyozott kapcsolatom, mint vele. 3 éve vagyunk együtt. Havonta egyszer szexelünk, nagyjából. Sokkal jobban egymással törõdünk. Nem lelkizünk, elmennek a mindennapok is. De amúgy ha nagyon nem bírod, és monogám vagy, szerezz be egy vibrátort. Aranyat ér, hidd el.
Nem baj, de férfiban és nõben is van ilyen meg olyan alkat is. Egyébként szexuálisan abszolút aktív haveromnak volt egy nagyon helyes barátnõje, aki viszont minden nap, lehetõleg naponta többször akarta >>csõbe húzni<< és ez a srácnak sok volt. Fordítva is van ugyanígy. Meg kell találni a szexuálisan is hozzád illõ párt. Egyébként a sok szex nem jelenti, hogy csak ez a fontos, hogy minden e körül forog, csak hogy ez IS fontos. Szerintem törekedni kell a sok és jó szexre, találd meg a hozzád passzoló embert. Egyébként én kifejezetten örülök, ha rám van gerjedve a barátnõm, jelen kapcsolatomban probléma is, hogy még csókolózni sem hajlandó rendesen túl gyakran, pláne nem szexelni...
A kérdező hozzászólása: Sokat kívánom az igaz , de nagyon ki voltam már éhezve és most ez egy kezdeti õrület nálam , ami attól van , hogy most kapok és nem tudok betelni , meg szeretem érezni hogy akar hogy kíván engem . Egyszerûen elképesztõen nõiesnek érzem magam töle . A vibrátor biztosan nagyon jó és nagy segítség , nem próbáltam még .

Férfiak! Ha egy férfi nem szeret sms-t írni, és nagyon szeretjük egymást, 2 nap alatt nincs rá türelme, hogy megdobjon eggyel? Hát én legyek a "férfi" a kapcsolatban?

Legjobb válasz: sms írás nem férfias dolog. Egy férfi felveszi a fapofát és felhív. Én legalábbis inkább telefonálok, mint pötyögöm. Amúgy is szóban jobban ki tudom fejezni magam mint írásban, fõleg ha az még korlátolva is van! Ha nem ír és nem hív 2 nap alatt, akkor egyértelmû hogy nem érdekled!

sms írás nem férfias dolog. Egy férfi felveszi a fapofát és felhív. Én legalábbis inkább telefonálok, mint pötyögöm. Amúgy is szóban jobban ki tudom fejezni magam mint írásban, fõleg ha az még korlátolva is van! Ha nem ír és nem hív 2 nap alatt, akkor egyértelmû hogy nem érdekled!
Azért nem az SMS-en múlik egy kapcsolat. Egyrészt létezik más kommunikálási lehetõség is, másrészt valamilyen módon általában jelentkeznek a férfiak, ha érdekli õket egy nõ.

Egyesek azt mondják hogy a férfi attól igazán férfi hogy kiáll saját magáért, nem mutat gyengeséget stb. De mi van olyankor amikor nagyon sok hibát követett el és ezt szemtől szemben felvállalja, a megtörés amit mutat meg őszinte nem pedig színlelt?

Habár a kérdés alanya a saját kib*szott egója, félelme és bizonytalansága miatt még nem tudta magát rávenni.

Legjobb válasz: A legnagyobb bátorság a félelmek felvállalásához kell. Az én szememben pl. az az igazi férfi, aki ezt meg tudja tenni, nem pedig azok, akik másokat devalválásával próbálják saját felsõbbrendûségüket igazolni. (Azzal is kiállsz saját magadért, ha egyértelmûen és õszintén felvállalod az igényeidet. Aki agresszíven kiköveteli, ami neki "jár", az nem hatékony érdekérvényesítés.)

A legnagyobb bátorság a félelmek felvállalásához kell. Az én szememben pl. az az igazi férfi, aki ezt meg tudja tenni, nem pedig azok, akik másokat devalválásával próbálják saját felsõbbrendûségüket igazolni. (Azzal is kiállsz saját magadért, ha egyértelmûen és õszintén felvállalod az igényeidet. Aki agresszíven kiköveteli, ami neki "jár", az nem hatékony érdekérvényesítés.)
mi van?:D
A kérdező hozzászólása: Nincs szó itt elvárásokról.. max magammal szemben. A legnagyobb gond hogy olyan sajátos szemszögbõl nézem az embereket meg amúgy a környezetemet ami az aktuális lelkiállapotomhoz idomul, ami sejthetõ nem ép a legstabilabb, a másik meg hogy többnyire nehezen adok hitelt mások véleményének illetve viszonyulásainak.. nem arról beszélek hogy hülyének nézem õket (fordítva mondjuk mûködik) de folyton úgy érzem magam mintha egy báb lennék akit terelgetnek mivel képtelen akkor saját döntést hozni stb. hiába súgja késõbb azt valami hogy az értem szólt nem ellenem. Ááá rossz visszaolvasni komolyan mondom :( Na mindegy asszem lépek aludni akit érdekel a téma meg írjon hálás leszek érte..
hehe, nem rosszból irtam:D csak mondom :D az a lényeg h néha le kell gyõzni az egót, és igen attól férfi többek közt egy férfi, ha kiáll magáért....:)
"a kérdés hogy megéri e olyan valakivel aki korábban egész életében lenézte" Nézd, ez egy "életforma". Vagy mindenkivel csinálod, vagy senkivel. Hosszú távon célravezetõ. Azt ne várd, hogy bárki ettõl a karjaidba omoljon, hiszen neked is tiszteletben kell tartanod mások szuverenitását. De ha úgy döntesz, hogy kiállsz magadért, akkor csináld következetesen: http://plastik.hu/2009/03/25/az-asszertiv-jogok-listaja/
Vagy bocsi, #3 voltam :D
#2 megéri, saját maga miatt, hogy tudja, hogy ö öszinte volt, és mindent megtett. Az, hogy a másik hogy áll hozzá, már öt minösíti, az ö dolga.
*A legnagyobb bátorság a félelmek felvállalásához kell. Ez pontosan igy van.
A kérdező hozzászólása: Így visszaolvasva kicsit furcsa lett a fogalmazásom, ezért elnézést kérek, de gondolom a lényeg érthetõ azért.. 2: a kérdés hogy megéri e olyan valakivel aki korábban egész életében lenézte
Akkor az igen becsülendõ dolog, akár férfi, akár nõ teszi ezt meg, és mutat "némi" változtatási hajlandóságot, hogy felmérte, hogy mi fontos számára és hogy normálisan akarja a jõvõt élni.
Akkor most mi is a kérdés?
És ha belegondolsz, hogy a gyengeséget milyen nehéz kimutatni, lehet attól férfi, hogy bátor, hogy felvállalja, nem?
A kérdező hozzászólása: SzaláMI! :)
*A legnagyobb bátorság a félelmek felvállalásához kell. Oké, akkor ezt most értessétek meg a 18-20 éves lányok 90%-ával.

Miért zavarja a nőket ha egy férfinek nagyon jó viszonya van az anyjával? Miért féltékenyek? Miért nem értik meg hogy egy férfinek fontos az anyja?

Nem vagyok elkényeztetett és nem vagyok anyámra utalva,de nagyon jó a kapcsolatunk.De sok barátnőmet ez mintha zavarta volna,vagy is volt olyan aki ezt konkrétan megmondta.Én nekem fontos az hogy jó kapcsolatunk legyen,sokat köszönhetek neki.Miért zavarja ez a nőket?

Legjobb válasz: Ha egy férfi szereti az anyukáját, azzal nincs semmi baj. Azzal van a baj, hogyha wc-re sem tud már menni felnõtt létére anyuci nélkül, vagy ha az anyukája dönti el, hogy ki a fia mellé való nõ... Na ez a gáz.

Ha egy férfi szereti az anyukáját, azzal nincs semmi baj. Azzal van a baj, hogyha wc-re sem tud már menni felnõtt létére anyuci nélkül, vagy ha az anyukája dönti el, hogy ki a fia mellé való nõ... Na ez a gáz.
És látod, Te magad is magyarázkodsz, pedig semmi okod rá.Miért is lenne valaki mama pici fia, vagy lúzer azért, mert nem ölik egymást az anyjával?
Mert az ilyen pasiknak mint te, mindigis az elsõ helyen az anyja lesz, a feleség és a gyerek csak utána következhet, és mindig a mamának van igaza, mindig a mama kedvében akar járni, és ha a mama és a feleség összerugja a port, te tuti anyád mellett állsz ki, függetlenül attól, kinek van igaza. Na ezért zavarna. (szerencsére párom nincs annyira jóban, bár rosszban se az anyjával, 2500km-re élünk, tökéletes)
a 7es jól mondja :)
Na utolsó, remélem a te fiad is csak hébe-hóba fog rádnézni...
Én anya vagyok, 20 éves a fiam, de nekünk is nagyon jó a kapcsolatunk. Van barátnõje, 2 éve, de én még nem vettem észre, hogy zavarná, ha mi mondjuk elmegyünk vásárolni ketten, vagy moziba, vagy akár hova. Azt nem tudom, a Te barátnõidet mi zavarhatta, de én sem látok abban semmi rosszat, ha valakinek jó a kapcsolata a szüleivel. Úgy látszik ma már ez az abnormális.
Nem lesz fiunk, egy kislányunk van, nem lesz több gyerek :)
Mert lükék. Miért lenne jobb, ha marnák egymást a szülõk és a gyerekeik? Vagy féltékenyek a kedves mamára talán. Az én párom sajnos nincs túl jó viszonyban a sajátjával, mivel nem õ nevelte fel. De idõnként telefonálnak, sõt találkoznak, évente 1-2 alkalommal. Én mondogatom neki, hogy érdemes lenne szorosabbra fonni a kapcsolatot.
amúgy a páromnak is jó volt vele a kapcsolata, viszont ha anyóssal kettesben voltunk, folyton szekált, meg beszólogatott. Én már nem jönnék össze egy olyan pasival, aki nem tud elszakadni az anyjától, sûrûn találkoznak, mert szerintem azért ez túlzás, legyen jó a kapcsolata az anyjával, de egy felnõtt férfi az felnõtt férfi, nem anyás kisfiú....ha ilyen kéne, pedofil lennék :D szerintem a férfiakat szeretjük, nem a kisfiúkat.....
Húha! Nálunk a problémás, zûrös dolgokat elõször nekem mondja a fiam el. 30 éves és tartós párkapcsolatban él, de ha valami gond van, akkor engem hív. Kibeszéli magából, meghallgatom, átbeszéljük stb., és megkönnyebbül, illetve én más szemszögbõl nézem a problémát, így nagyjából meg is találja a megoldást. Most akkor küldjem el a fiamat?
Én nem vagyok féltékeny az anyósomra, pedig õ világéletében az volt rám, és folyton szekált. A párom is megelégelte, azóta nem beszélünk vele......szerintem inkább õ féltékeny rám, hogy sikerült végre elszakadnunk tõle, és a rigolyáitól......
Miért féltékenyek? Nem féltékenyek, csak tudod sok anyós általában ferde szemmel néz egy olyan nõre, aki "elveszi" tõle a kicsi fiát, meg úgy is viselkedik a nõvel, hogy érezze, hogy õ az "úr". Ezt egy férfi nem sokszor veszi észre (nõk közti rivalizálás ), de egy másik nõ igen!
A kérdező hozzászólása: Azt hozzá tenném hogy nem anyuci pici fia vagyok, mert férfi vagyok a talpamon és nem vagyok egy lúzer anyuci kedvence, kemény helyzetekbe is megálltam a helyem egyedül az életben.
Egyrészt nyilván egyik sem volt tartós és elmélyült kapcsolat ahhoz, hogy alaposan megismerjenek téged és anyukádat, másrészt meg minden amit már leírtak. Harmadrészt valószínûleg õk nem voltak jóban a szüleikkel, és ezért nem értették a szituációt. Ennyi.
Hát, kedves utolsó, ez derül ki a hozzászólásokból. Én is anya vagyok, de elvagyok csodálkozva....
"Nálunk a problémás, zûrös dolgokat elõször nekem mondja a fiam el." Én igaz nõ vagyok, de nagyon anyás! Havonta néhány napot még nála is alszom, messze lakik, nagyon hiányzik és ha csak úgy meglátogatnánk, alig tudnánk beszélgetni, már jöhetnénk is haza. Szerencsére a férjem ezt elfogadja és megérti. Viszont ha bármi probléma van, a férjemnek mondom el elõször, mivel vele osztom meg az életem, vele tervezek közös jövõt. Egyértelmû, hogy utána anyukámat is felhívom, vele is megbeszélem és sokszor tanácsot is kérek tõle. De ha valami gond van, elõször ketten próbáljuk megoldani a férjemmel. Én ezt valahogy így érzem egyértelmûnek egy házasságban (vagy együttélésben) és nem fordítva. Ezt láttam otthon is, pedig a szüleim is nagyon jó viszonyban vannak az õ szüleikkel.
én azt mondom, felesleges lenne általánosítani! mint olvashatjuk ellenpéldák is vannak, bár azzal nem értek egyet, amit egy válaszoló írt, hogy minden anyucival beszél meg a férfi, mert én azért kiakadnék, hogy velem él együtt az illetõ, és a problémáit egybõl az anyjának meséli el....bár én ilyen jellegtelen dolgokat meg szoktam beszélni anyuval, de a nagyobb horderejû dolgokat/gondokat mindig együtt oldjuk meg.....
A gond nem a jó kapcsolattal van hanem azzal mikor a férfi akinek már felesége meg gyerekei vannak nem tud állást foglalni bizonyos helyzetekben és még mindig nem mer ellent mondani az anyjának. Vagy egyetlen csettintésre ugrik ott hagyva a családját. S ezt anyós ki is használja. Na ezzel van a gond. Meg azzal hogy nem tudják elvágni a köldök zsinort.
Én már sajnálom, amiért nem figyeltem arra, hogy beszél a férjem az édesanyjával, aki nagyon rendes, velem is. Mert ebbõl(is) látszik, mennyire tiszteli a nõket.Örülnék, ha jobb lenne a kapcsolatuk, nem az anyósomon múlik. szóval egy egészséges anya-fia kapcsolat nem minden nõt zavar.
Nem vagyok elkényeztetett és nem vagyok anyámra utalva, de nagyon jó a kapcsolatunk.De sok barátnõmet ez mintha zavarta volna, vagy is volt olyan aki ezt konkrétan megmondta.Én nekem fontos az hogy jó kapcsolatunk legyen, sokat köszönhetek neki.Miért zavarja ez a nõket? nálunk a párom minden elmond az anyjának, mindent, erre az anyuka nagyon bûszke, nekem mindkét fiam elmond nekem mindent. Majd egyszer meghallottam a telefonban mikor az anyuka azt mondta a kisfiának, mikor szintén elmondta a kicsi fia a telefonban, hogy én is tudom igazolni, hogy az nem úgy volt: erre az anyuka azt mondta a kisfiának, hogy ne hagyd magad befolyásolni édes fiam. Azóta három lépés távolság megtartva anyukától. Neki senki sem jó, aki nem szül neki unokát, ezek után itéli meg az embert, hogy milyen haszna lesz belõle. Biztosan van okuk arra, hogy féltékenyek legyenek, anyukát kimutatja vagy érezteti a barátnõiddel, hogy õ az elsõszámú és egyedüli, és te is érezteted a barátnõiddel, hogy csak másodlagosak. Nem a fontosságról van itt szó, hanem a rivalizálásról.
Én meg olyan nõvel nem kezdenék, kainél az a mérce, hogy utáljuk a zsülõke, t anyóst, apóst, mindnekit. Az ilyenektõl hányingerem lesz. Nem tudom miért jó, de (szubjektív) a nõk kétharmada ilyen. Azt hiszik attól felnõttek, ha jó messzire mennek a zsülõktõl, és ráakaszkodnak egy pasira. Persze majd a gyerekkel azért vissza mennének, amikor a FÉRFI kidobta õket. A nõk a férfit szeretik, a férfiak a nõket. Aki elhagyja a szüleit, az nem nõ. Ugyanis ha hozzájuk nem ragaszkodik, akkor sem a férjéhez nem fog, sem a gyerekéhez nem fog ragaszkodni.
Nem féltékeny csak valószínû, hogy azt a kevés szabadidõdet amid van szeretné ha vele töltenéd el és nem azzal heti 2-3-szor Anyukáddal beszélges, vásásárolj stb. Önmagában pozitívum, hogy jóban vagy Anyukáddal de a probléma ott kezdõdik ha nem tudod hol a határ.
A kérdésed és a hozzászólásaid alapján nem tudom, mi lehetett a baj. A barátnõid nem mondtak valami értelmes indokok, mit éreznek az anyukáddal való kapcsolatodban zavarónak? Mert gondolom, csak megbeszéltétek.
Én önállóságra nevelem a gyerekeimet - két fiam, egy lányom van. Akkor leszek boldog, ha saját életük lesz felnõtt korukra. És igen, már most nehéz belegondolni, hogy egyszer el kell engednem õket, de bizony amikor a kamasz gyerekeim épp nincsenek itthon, és kettesben lehetek a férjemmel, nagyon örülök neki, mert õ az én családom. Ünnepekkor persze mindig megyünk a szülõkhöz is, ami nem kevés, mert névnapok, szülinapok, anyák napja, karácsony stb. minden hónapra jut 1-2 alkalom. És akkor ott közösen vagyunk, közösen üljük körül az asztalt, és beszélgetünk. Kettesben (titokban), csak a férjemmel van megbeszélnivalóm. Azért õt választottam életem társának, hogy vele beszéljem meg örömömet-bánatomat. A többi nagy világmegváltó beszélgetés mehet közösen, amikor nagy családi összejövetel van.
A kérdező hozzászólása: Igazából nem értem, mert egy barátnõmet sem bántotta és soha nem keverte a [email protected] köztünk.Szóval nem értem a dolgot.Nem magyarázkodom, de sokszor amelyik férfi jóban van az a anyjával azt egybõl anyuci pici fiának gondolják.Holott nagyon kemény helyzeteken mentem keresztül, amit egyedül oldottam meg.A nõk alapjában férfiasnak tartanak és tényleg nem vagyok olyan aki anyuci nélkül életképtelen.Egyszerûen csak nagyon jó a viszonyunk.
Én mai napig emlékszem, hogy páromban a sok-sok dolog közül ami megfogott az egyik az volt, ahogy anyukájáról beszélt, ha esetleg szóba került. Mármint nem mondott semmi extrát, nem ajnározta anyucit csak egyszerûen, ha szóba hozta, érezni lehetett, hogy szeretettel beszél róla és ez tök jó. Mindehhez persze hozzá tartozik, hogy anyósék 300 km-re laknak, így esély sincs arra, hogy "túl" sok idõt töltsenek együtt. Bevallom, ha mindennap összejárnának órákat dumcsizni, miközben így is csak esténként látom a férjem, akkor engem is zavarna.
Engem ez így önmagában nem zavarna. Ez inkább pozitív dolog. Akkor zavarna, hogyha ez a férfi családként csak az anyját (szüleit, testvéreit..) tekintené, és engem pedig mindig csak egy kívülállóként. Mondd Kérdezõ! Akarsz te saját családot? Hogy a barátnõd ne csak egy aktuális szórakozótárs legyen, hanem igazán hozzád tartozzon, és mondjuk gyereketek is legyen? Mivel az írod, "sok barátnõdet...", ebbõl nem sok jót sejtek. Imádod anyádat, jelzed a barátnõ felé is, hogy mennyire fontos neked anyád. És a barátnõt hogy kezeled? Nem lehet, hogy csak egy ridegséget érez tõled, hogy csak ideig-óráig kellesz, és sose lesztek egy család? Én csak ilyen esetben lennék "féltékeny" anyádra. De azért 34 évesen már van annyi eszem, hogy az ilyen alakokat leépítsem, és ne féltékenykedjek. Egyébként számomra szimpatikus dolog lenne, ha a párom jól kijön az anyjával, sõt az is jólesne, ha egy kicsit én is a "gyereke" lehetnék. Hát te tudod mi a helyzet nálad.
A kérdező hozzászólása: ma 09:46 Te nagyon ostoba vagy ne haragudjál.Ha kapcsolatom van akkor mindig az az elsõ, az anyám ezért nem keveri a [email protected] és soha nem is keverte.Ami nem jelenti azt hogy le kell [email protected] az anyámat, de azt sem jelenti hogy nem a kapcsolat az elsõ.Mint mondtam én nem függök tõle, sem anyagilag sem érzelmileg, egyszerûen nagyon jó a viszonyunk.Sok mindent megudunk beszélni.Soha egy barátnõmmel sem éreztette hogy õ nem jó nekem, vagy hogy nem õt képzeli el nekem.Egyetlen egy barátnõmet sem bántotta és soha nem keverte a [email protected] Mint mondtam idegen országben is megálltam a helyem anyám nélkül és még számtalan kemény helyzetbe.
Pedig ha több barátnõdnél is ez volt a gond, akkor csak lehet valami benne.
Elmondom, miért zavarna. Mert ha egy férfi és egy nõ szerelmes lesz, összeházasodik, gyerekük lesz, onnantól szerintem õk így együtt a család. Férj és feleség. Nekik kell dönteni a kapcsolatukról, a gyereknevelésrõl, pénzrõl, stb. Namármost ha valamelyik fél túlzottan ragaszkodik a saját szüleihez, akkor óhatatlanul az lesz, hogy anyuka/anyós beleszól az életükbe, hogy ezt vagy azt hogy kellene csinálni... És így közösen "lenyomják" a másik házastársat, aki így alsóbbrendû szerepbe kényszerül az anyóssal szemben. Na ez az, amit sokan el akarnak kerülni. A férjemhez megyek feleségül, nem az anyósom lánya akarok lenni ;)
Ettõl a "sokmindent meg tudunk beszélni"-tõl áll fel a nemlétezõ szõr a hátamon. Az ilyen pasi szalad panaszkodni az anyjának tipikusan, ahelyett hogy a barátnõvel beszélné meg a problémát. Nem, inkább anyucinak panaszkodik, aki majd jól megvigasztalja az õ kicsi egyszem fiacskáját, mert a mama mindig neki ad igazat.
A kérdező hozzászólása: A sok barátnõ alatt értsünk 3 komoly kapcsolatot, amik több évig tartottak. Konkrétan egy barátnõm mondta ezt így kis.Semivel nem volt több barátnõm mint másnak.Komoly több éves kapcsolataim voltak.Persze voltak futó kalandok is, de kinek nem? De volt olyan barátnõm is aki imádta nayámat, és anyám is õt.A mai napig ha összefutnak mindig beszélgetnek, így 5 év elteltével is.
A kérdező hozzászólása: ma 09:58 Nem panaszkodás.Soha nem szaladtam hozzá sírni és õ sem hozzám, egyszerûen tudunk beszélgetni.Ez miért baj?Amúgy nem mellesleg külföldön élek, tehát nem járok hozzá naponta és van hogy hónapokig nem látom.De amikor otthon voltam, akkor sem volt rossz a kapcsolatunk.A kapcsolatomról és azok problémáit soha nem anyámmal beszélem meg.De az élet nagy dolgairól azért csak beszélhetek anyámmal nem?
Úgy látszik, hogy nem. Itt mindenkinek az a tökéletes, ha kb.300km-re vannak az anyóstól-apóstól, és találkozni, max.karácsonykor, meg egy-egy temetésen. Szégyen. Én egy utcában lakom az anyósomékkal, 19 éve anyámként szeretem, soha meg nem bántottam, de Õ sem engem, és igen, van, hogy a férjem megy át egyedül, és elbeszélgetnek.Ami nem azt jelenti, hogy engem beszélnek ki, vagy valami ördögi terveket szövögetnek, esetleg wc-re kísérné a férjemet, mint itt egyesek gondolják. Pusztán szeretik, tisztelik egymást, és nekem ezzel SEMMI bajom. És mielõtt valaki feldobja, hogy a férjem is egy lúzer, megelõzendõ elmondom, hogy TEK-es...
Utolsó: nem tudom, pontosan te mennyit beszélgetsz a férjeddel, munka, gyerek, stb mellett. Átlagban az embernek kevesebb ideje van a saját férjével az élet nagy dolgairól beszélgetni, mint kellene. Na most ha a férfi azt a kevés szabad idejét sem a saját feleségével/gyerekeivel tölti, hanem a saját szüleivel, az azt jelenti, hogy az anyjával szívesebben tölti az idõt, mint a feleségével. Amibõl nekem egyenesen következik, hogy az anyját jobban szereti, mint a feleségét.
Nekünk nagyon fontos a beszélgetés a munkája miatt is.Gyerek már nagy, nincsen vele gond, de még mindig nem értem, miért baj, ha az anyjával is beszélget. Egy anya csak addig anya amíg megszüli, meg felneveli? Aztán már emberszámba sem kell venni?
A férfi elhagyja anyját apját feleségéhez tartozik s a kettõ egy test lesz. Az se normális ha az anyuka nem fogja fel hogy a kicsi fia megnõsült és mindenbe bele szólna meg irányítaná.

Szerintetek is *uss van ott a nőnek, ahol a férfi multi milliomos, a nő meg nagyon szegény?

Legjobb válasz: Ahol igaz szerelem van ott nem szamit semmi... ha a ferfi gazdag es emiatt *sakkban* tartja a not... az ne nevezze magat ferfinak... 20/F

Ahol igaz szerelem van ott nem szamit semmi... ha a ferfi gazdag es emiatt *sakkban* tartja a not... az ne nevezze magat ferfinak... 20/F
Ha ezt gondolja a pasas, akkor ott kell szakítani.
Ha nem szeretik egymást akkor igen.
NEM.
Nem csak visszaélhet, hanem vissza is fog élni vele. Legkésõbb amikor rájön, hogy a csaj csak a pénze miatt van vele.
Szerintem ilyen nincs. Már csak azért sem, mert ha dellás csókának kell a csaj, akkor vesz neki ezt azt. Ami önmagában is értéket képvisel. Egy jó példa rá mondjuk egy autó. A csaj nevén. Tehát a csaj már nem szegény. Attól még lehet hogy kuss van neki...
Szerintem igen.
alap hogy kuss van.xD mi más lenne? nem, majd te ugatsz fillérrel a zsebedbe......-.-
Nekem volt nagyon gazdag barátom és mindig alacsonyabb rendûnek éreztem magam. Nem a pénze miatt voltam vele és õ sem hányta ezt SOHA a szememre, de mégis borzasztóan feszélyezett az anyagi különbség. Úgyhogy igenis számít az ilyen fokú vagyoni különbség, hiába van szerelem, én nem tudok feloldódni egy ilyen mellett soha igazán. Talán mert vagyok annyira jóérzésû, nem tudom...
Szerintem sok gazdag pasi így van vele. Viszont, ha így megy, akkor a nõ ott fogja hagyni egy idõ után egy panelproliért, aki minimálbéren tengõdik. Az legalább nem nézi le és szereti, tiszteli.
Egy kapcsolatban anyagi helyzettõl függetlenül a nõnek kuss van. Majd a férfi megmondja, hogy mi legyen és kész!
21 Idõvel kiderül, hogy tudtok-e együttmûködni vagy sem.De az egyéniségedet sose add fel...
A kérdező hozzászólása: Szerintem azért nem, mert ha a nõ keres többet, õ fizeti a rezsit meg mindent, akkor neki hogy lenne *uss? Vagy ha ketten, együttesen állnak mindent? Épp ezért gondoltam, hogy felhánytorgatná idõvel.. mondjuk nem a legelején, nem ezzel indítana..Csak itt nagyon nagy anyagi különbségrõl van szó. Én mit fizetnék ki neki, még a villanyszámláját se tudnám egy nagy hodálynak..??
Egyébként, hogy értelmes választ is adjak: azt, hogy ezzel mennyire él vissza, egyetlen egy dolog befolyásolja, mégpedig az intelligencia. Ha az van, akkor nem jelent semmit az anyagi különbség, ha nincs, akkor igen is a fejedhez kapod.
25 Kaptál egy pacsit:)
Biztosan nem lehet egyszerû neked, és megértem, amit érzel! Végezd el a sulit, próbálj meg szert tenni (tudom, hogy nem egyszerû) egy jövedelmezõ állásra, és bizonyítsd neki, hogy te is tudsz, ha akarsz! :D Bár nem hiszem, hogy õt ez zavarja, hisz akkor nem téged választott volna! :)
A jövedelmezõ állást azért írtam, mert korábban említetted, hogy jó szakmád van! :)
A kérdező hozzászólása: Akkor szerintetek is az a jó megoldás, ha nem fogadok el semmit, vagy legfeljebb csak olyan mértékig amit viszonozni is tudok? De ha meghív erre arra, meg ilyenek? Elvisz egy drága étterembe? Akkor mondjam, hogy menjünk egy olcsóbb helyre, mert nekem ez kellemetlen, hogy õ fizet??
nyugi majd kialakul:)
A kérdező hozzászólása: 17:47-es köszönöm a tanácsot! Csak igazából olyan ijesztõ ez a helyzet, nem tudom, hogy ti hogy vagytok vele. De neki mondjuk természetes dolog, arra nekem soha nem tellene, meg ilyenek..
18 Nem legfeljebb, hanem alap, hogy nem válsz senki lekötelezettjévé, és nem leszel megvásárolható senkinek.
A kérdező hozzászólása: Arra gondoltam, hogy a férfi visszaélhet a helyzetével, és az elsõ konfliktusnál szóvá teszi..
Hááát nem is a pasihoz megy hozzá, ha "kussol". Egy szegény nõnek is van véleménye, és ki kell tudnia önmagáért állnia, és van 2 keze, tud dolgozni. Sõt eszébe nem jutna, hogy ne dolgozzon.
6 Ezért kell melóznia a nõnek, hogy legyen fizuja, és sose legyen kiszolgáltatva.
8 Attól mert szeretsz egy embert szerinted kötelezõ elfogadni a kocsit? vagy nem-et is lehet sõt kell tudni mondani.
Hát ez elég érdekes felfogás. Ez elvileg egy PÁRkapcsolat nem? Tehát neki is ugyan úgy joga van dönteni! Meg mit jelent egyáltalán az, hogy kuss van a nõnek? Hogy érted ezt? Mivel kapcsolatban van neki kuss? Nem õ dönti el, hogy hogyan rendezzétek be a házat, vagy bármit is mûvelsz vele, tartania kell a száját!? Nem mindegy!
A kérdező hozzászólása: Igazából nekem rohadtul nincs semmim, még lakásom se, vettem fel diákhitelt is. õ tud az én anyagi helyzetemrõl, és arra gondolok, hogy idõvel "nem tartana engem sokra" ha elmúlik a love..
A kérdező hozzászólása: Persze dolgoznék mellette, meg jó szakmám is van, de jelenleg még tanulok. A *uss-t arra értem, hogy ha konfliktus lenne köztünk, akkor õ jönne-e a pénzzel??
Ha nagy suttyó a gyerek, akkor igen, jönni fog a pénzzel. Ez az emberen múlik...
14 Melózz, tanulj, és vívd ki a tiszteletét neki is és a környezetednek is. No nem a talpnyaló barátnõkét, akik a pénz szagára megjelennek... Sose felejtsd el honnan jöttél és hová tartottál és sose legyél senki lekötelezettje. Te az embert szereted-és nem a pénzét és az egzisztenciáját. Elképzelni nem tudom egyébként, hogy bírja ki émely fiatal nõ, hogy ne melózzon és csak henyéljen meg kondi stb.egész nap..rosszul lennék..1 hét után lépnék...
A kérdező hozzászólása: Arra gondoltam, hogy legfeljebb nem fogadnék el semmit, amíg nincs saját keresetem.
"A *uss-t arra értem, hogy ha konfliktus lenne köztünk, akkor õ jönne-e a pénzzel??" Ha intelligens a tag sosem fogja a fölényét fitogtatni. Figyeld meg hogyn viselkedik a szegényebb emberekkel, hogy viszonyul hozzájuk, hogy segiti õket, miket beszél róluk-egybõl le tudod mérni, hogy érdemes-e beléekezdened a kapcsolatba, vagy egy ujgazdag primitiv sznob suttyóhoz van "szerencséd".
Nálunk fordított helyzet van, anyukám multimilliomos, apukám meg egy csóró. Anyukám is a dominánsabb. Többször észreveszem azt, hogy apukám inkább elenged dolgokat a füle mellett, vagy magába fojtja a mondanivalót, csak hogy megmaradjon a béke. Hallottam már többször is, hogy anyukám apukám fejéhez vágja, hogy õ tartja el és hogy az õ pénzét költi. Apukám dolgozik ugyan, de nyilvánvalóan nem lenne lehetõsége ilyen luxuséletre a fizetésébõl. Viszont azt tudom, hogy nem érdekbõl házasodtak össze, csak apukám kicsit tunya, anyukám meg túl ambíciós.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!