Találatok a következő kifejezésre: A férfi, nagyon (462 db)

Mit jelent ha a férfi nagy szemekkel néz rám, és iylenkor olyan érzés fog el mintha megálna az idő?

férfi

Legjobb válasz: Én is voltam már így. És csillogott a férfi szeme. :) és tartottam vagy 10-12 mp-ig a szemkontaktust, aztán sajnos már túlságosan zavarbajötem. Ráadásul a szemezés alatt még mosolyogtam is. De azért nagyon jó volt.

Én is voltam már így. És csillogott a férfi szeme. :) és tartottam vagy 10-12 mp-ig a szemkontaktust, aztán sajnos már túlságosan zavarbajötem. Ráadásul a szemezés alatt még mosolyogtam is. De azért nagyon jó volt.
ja és persze én is így éreztem: "megállt az idõ"
Férfi létedre ilyen hülyét kérdezni...
A kérdező hozzászólása: én vagyok a nõ, de mit jelentett ez a viselékedés a férfi részérõl?
Szerintem tetszel neki, és nem biztos hogy mer lépni.
#1 hozzászóló vagyok. no hát igen. szerintem teszteli, hogy neked bejön-e, tartod-e a szemkontaktust, zavarba jössz-e és nem mer lépni. Ez van nálam is. (én is nõ vagyok)
Az illetõ mágus és bele akart piszkálni a tér-idõ kontinuum kényes egyensúlyába. Te lettél volna az átjáró egy másik idõsíkba.
Bociszem effektus szeretik a lányok :D

Kinek mondja a férfi nagyon megdugnálak, milyen nöi adottságnak kell hogy legyen?

Legjobb válasz: Kisugárzás van duci sovány csunya szép

Kisugárzás van duci sovány csunya szép
Egyértelmû, rendelkezzen jó külsõvel, kellõen vékony, formás szép keres popsival és közepes-nagy mellekkel, valamint legyen szép arca. Amennyiben mindezek megvannak akkor a pasik túlnyomó többsége elsõ ránézésnél egybõl arra fog gondolni, hogy szívesen megdugná.
Te szeretnéd ezt hallani?
Egyetlen egy adottsagnak: legyen a baratnom/szexpajtim. Random csajoknak, ismerosoknek ezt nem mondom oda, sem rajuk.
Ez ember függõ, kinek mi jön be. Amit egy egyik megdugna mint állat, arra a másiknak fel sem állna... Nálam pl. fontos, hogy legyen a csajon mit fogni...baromira nem szexi szerintem amikor egy lánynak a két combja között akkora a rés, hogy elfér közte egy 10m3 tûzifával megrakott IFA. Nálam fontos a mell: Legyen minél nagyobb és formás, legyenek combjai...persze ne valami hízó jellegû csülökre gondolj, de az ilyen fogpiszkáló lábak is legalább annyira rondák. Na meg persze a fenék. A kicsi fenekû nõk nem jönnek be, persze ismét nem PaDöDö Falusi Mariann s**ggére gondolok, de egy kellemesen nagy és formás popsi az elengedhetetlen a "demegdugnám" státusz eléréséhez. Pár példa, na õket megdugnám mint állat!: [link] [link] [link] [link] [link]
Legyen rajta pina.
Az eddigi összes partneremtõl hallottam ezt, fõleg, mikor nem voltunk együtt, és küldtem nekik 1-1 pajzánabb fotót. Adottságaim: vékony, sportos test, kicsi, kerek mellek, erõs szexuális kisugárzás, szép, de karakteres arc, hosszú, fenékig érõ sötétszõke hullámos haj. Ha valakinek tetszem, nyilván ezt gondolja, vagy ki is mondja. De ha valaki a ducikra bukik, annak nem lesznek velem ilyen gondolatai, mert a 47 kilómmal nem az õ kategóriája vagyok.
Nem vall nagy kulturáltságra, ha egy egy férfi ilyet mond egy lánynak. Hogy magában mit gondol, az más. Persze ha más szavakkal mondja, az is más.
Csak fontos, nem életbevágó?
Pénzért 4en is rádmásznak.

Ha a férfi nagyon kiván egy nőt, tudtára adja vagy titkolja?

Legjobb válasz: embere válogatja. van aki igen van aki nem.

embere válogatja. van aki igen van aki nem.
Én igen! Hiszen máshogyan, hogy érjem el azt, hogy felfigyeljen rám?!
Én inkább titkolom, mert õ úgyse kíván engem.
minden nõnek aki bejön? inkább nem
a kisfiúk titkolják... de nekem van egy jó trükköm. azt kell mondani, hogy van párom, de... na kb így: "te tök ari vagy, akár randira hívnálak, de tudod van párom, így úgysem jutnánk semmire, mert én nem fogok összevissza csajozni egy kapcsolatban." ennyi. tény: a csaj tudja, hogy bejön neked. tény: feldobtad a labdát. tény: ha te is bejössz neki, õ fog kezdeményezni. szóval eluasítva nem leszel. Hiszen nem tettél ajánlatot.
annak aki foglalt férira nem megy ez nem jó

Küldenétek olyan filmet ami romantikus és a férfi nagyon küzd a nõért?

Igazából olyanokat szeretnék amiben látszik, hogy egy férfi is tud szeretni és vannak erõs érzelmei.

Legjobb válasz: Forrest Gump jut csak hirtelen eszembe, viszont ennek nem ez a legfõbb mondanivalója. De megjelenik benne.

Forrest Gump jut csak hirtelen eszembe, viszont ennek nem ez a legfõbb mondanivalója. De megjelenik benne.
Felhõk felett 3 méterrel. :)
A nagy kvízválasztó
Egy makulátlan elme örök ragyogása, Szeress ha mersz, Oldboy, Szerelem sokadik látásra, Vonzás szabályai, Keserû méz ... így hirtelen. Ezek nem nyálas filmek, hanem többé-kevésbé megjelenik bennük a férfi nõ kapcsolat.
Szerelmünk lapjai

Jó ha a férfi nagyon határozottan kimutatja a yágyát a nő felé, és határozottan izgatja a puncit, vagyis kicsit durva?

Legjobb válasz: Ez nálam alap, hogy én legyek a vágy tárgya. Imádom azt amikor látom, hogy odavan értem, akár hevesebben is és gátlástalan.

Ez nálam alap, hogy én legyek a vágy tárgya. Imádom azt amikor látom, hogy odavan értem, akár hevesebben is és gátlástalan.
Én szeretem. De nem minden nõ szereti. A tizenévesek és huszas éveik elején járók többsége a gyengéd, óvatos szexet szereti szerintem, aztán ahogy tapasztaltabbak leszünk, egyre inkább igényeljük az erõteljesebb szexet.
A nõk a határozott férfiakat szeretik, de nem az erõszakosakat!
#3 Dettó :)

Nagyon elítélendő ha egy 30 éves férfi jár egy 17 éves lánnyal? A férfi miért mehet bele egy ilyen kapcsolatba?

Legjobb válasz: Osztálytársamat 15 éves korától fogva egy több mint 20 évvel idõsebb, elvált férfi kefélgette.

Osztálytársamat 15 éves korától fogva egy több mint 20 évvel idõsebb, elvált férfi kefélgette.
Egy kicsit gáz, de manapság nem egy rekord korkülömbség
Pedomaci befigyel
El.
Az én körömben is volt hasonló, mondjuk ott a férfi 35 volt. Az a férfi, aki belemegy egy ilyenbe, az biztos csak a friss husi miatt teszi.
Egyáltalán nem. A törvény tudtommal nem tiltja akkor kiért lenne elítélendõ? Ez nem pedofília, a pedofília 12 éves kor alatt van tudtommal.
Dehogy elítélendõ. Ez teljesen alapvetõ dolog a mai társadalomban. A nõk alapvetõen prostik. Az összes. Mivel egy 30 éves férfi elég támasz pénztárcában és derékban is, így a csajnak egy szava nem lehet, mert erre vágyik.
7es, attól, hogy nem kellesz egy nõnek sem, még nem ok arra, hogy itt éld ki magadat...
nagyon elítélendõ

Az baj egy férfi számára, ha a nő nagyon nagyon sokszor szeretné és mindíg be van gerjedve?

Ha a férfi érzelmes tipus akkor ez zavarja ,mert minden a szex körül forog ?

Legjobb válasz: Nem. Ha érzelmes típus, akkor is szeret szexelni. Egy férfi egyetlen esetben nem szeret szexelni, ha hullafáradt. Legalábbis másról még nem hallottam.

Nem. Ha érzelmes típus, akkor is szeret szexelni. Egy férfi egyetlen esetben nem szeret szexelni, ha hullafáradt. Legalábbis másról még nem hallottam.
Igen , esélyed lesz a másikra gerjedésre is4 Veterán
A kérdező hozzászólása: Én sokáig ismerkedek és alapjában véve kötõdõs tipus vagyok , nem fogok máshoz menni egy menetre . Én ha akarom akkor azzal akarom akivel vagyok . Az a lényeg , hogy olybá tûnik , hogy nem jó dolog az hogy annyira gerjedõs vagyok :/ pedig hogy lehet az gond ?
Elsõ válaszadó, ez 100%ig igaz:D. Kérdezõ, én is ilyen cipõben vagyok. Csak azzal a különbséggel, hogy nekem nem érzelgõs a párom, minden tökéletes, csak én akarnék kicsit több szexet. Átlag havonta egyszer vagyunk együtt (azért átlag, mert van hogy két hónap alatt egy, van hogy egy hónap alatt kettõ, három). Én pedig akarnám minden nap. Viszont korábbi kapcsolatomban minden nap szexeltünk. Tényleg minden nap. De akkor is minden nap újra megkívántam, nem a megszokás volt. Õ elfogadta, bár kicsit zavarta. Mert nem szabad hagyni hogy a szex uralja a kapcsolatot, annak másodlagosnak kell lenni. Lásd mostani párom. Soha életemben nem volt ennyire szép és kiegyensúlyozott kapcsolatom, mint vele. 3 éve vagyunk együtt. Havonta egyszer szexelünk, nagyjából. Sokkal jobban egymással törõdünk. Nem lelkizünk, elmennek a mindennapok is. De amúgy ha nagyon nem bírod, és monogám vagy, szerezz be egy vibrátort. Aranyat ér, hidd el.
Nem baj, de férfiban és nõben is van ilyen meg olyan alkat is. Egyébként szexuálisan abszolút aktív haveromnak volt egy nagyon helyes barátnõje, aki viszont minden nap, lehetõleg naponta többször akarta >>csõbe húzni<< és ez a srácnak sok volt. Fordítva is van ugyanígy. Meg kell találni a szexuálisan is hozzád illõ párt. Egyébként a sok szex nem jelenti, hogy csak ez a fontos, hogy minden e körül forog, csak hogy ez IS fontos. Szerintem törekedni kell a sok és jó szexre, találd meg a hozzád passzoló embert. Egyébként én kifejezetten örülök, ha rám van gerjedve a barátnõm, jelen kapcsolatomban probléma is, hogy még csókolózni sem hajlandó rendesen túl gyakran, pláne nem szexelni...
A kérdező hozzászólása: Sokat kívánom az igaz , de nagyon ki voltam már éhezve és most ez egy kezdeti õrület nálam , ami attól van , hogy most kapok és nem tudok betelni , meg szeretem érezni hogy akar hogy kíván engem . Egyszerûen elképesztõen nõiesnek érzem magam töle . A vibrátor biztosan nagyon jó és nagy segítség , nem próbáltam még .

Mennyire igaz az hogy a hegek egy férfin nagy vonzerõvel bírnak?

Legjobb válasz: Igazság szerint ez téves asszociáció és véletlen egybeesés. Olyan ez, mint, hogy akinek nagy háza van az gazdag. Valaki nem attól gazdag, hogy nagy háza van, hanem azért van nagy háza, mert gazdag. A sebhelyesek sem azért vonzóbbak (általában), mert sebhelyük van, hanem azért van sebhelyük mert vonzóak. Tudom kissé hülyén hangzik, de elmondom miért van ez így... Mint tudjuk a nõk a dominánsabb, magabiztosabb, erõsebb stb. férfiakat kedvelik. Ennek megfelelõen: általában a fenti tulajdonságokkal rendelkezõ férfiak szereznek sebhelyet, mert nem rettennek meg az összetûzéstõl, nem gyávák (higgadtság és megfontoltság sincs bennük-de ez a nõknek nem szempont (legalább is a tudatalattijuknak)). Na mármost, domináns férfi nagyobb eséllyel szerez sebhelyet, mint mások. Ebbõl adódik a megfigyelés, miszerint a sebhelyesek vonzóbbak (hangsúlyozom: általában).

Igazság szerint ez téves asszociáció és véletlen egybeesés. Olyan ez, mint, hogy akinek nagy háza van az gazdag. Valaki nem attól gazdag, hogy nagy háza van, hanem azért van nagy háza, mert gazdag. A sebhelyesek sem azért vonzóbbak (általában), mert sebhelyük van, hanem azért van sebhelyük mert vonzóak. Tudom kissé hülyén hangzik, de elmondom miért van ez így... Mint tudjuk a nõk a dominánsabb, magabiztosabb, erõsebb stb. férfiakat kedvelik. Ennek megfelelõen: általában a fenti tulajdonságokkal rendelkezõ férfiak szereznek sebhelyet, mert nem rettennek meg az összetûzéstõl, nem gyávák (higgadtság és megfontoltság sincs bennük-de ez a nõknek nem szempont (legalább is a tudatalattijuknak)). Na mármost, domináns férfi nagyobb eséllyel szerez sebhelyet, mint mások. Ebbõl adódik a megfigyelés, miszerint a sebhelyesek vonzóbbak (hangsúlyozom: általában).

Férfiak! Ha egy férfi nem szeret sms-t írni, és nagyon szeretjük egymást, 2 nap alatt nincs rá türelme, hogy megdobjon eggyel? Hát én legyek a "férfi" a kapcsolatban?

Legjobb válasz: sms írás nem férfias dolog. Egy férfi felveszi a fapofát és felhív. Én legalábbis inkább telefonálok, mint pötyögöm. Amúgy is szóban jobban ki tudom fejezni magam mint írásban, fõleg ha az még korlátolva is van! Ha nem ír és nem hív 2 nap alatt, akkor egyértelmû hogy nem érdekled!

sms írás nem férfias dolog. Egy férfi felveszi a fapofát és felhív. Én legalábbis inkább telefonálok, mint pötyögöm. Amúgy is szóban jobban ki tudom fejezni magam mint írásban, fõleg ha az még korlátolva is van! Ha nem ír és nem hív 2 nap alatt, akkor egyértelmû hogy nem érdekled!
Azért nem az SMS-en múlik egy kapcsolat. Egyrészt létezik más kommunikálási lehetõség is, másrészt valamilyen módon általában jelentkeznek a férfiak, ha érdekli õket egy nõ.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!