Találatok a következő kifejezésre: A fényképezőgépem új elemeket és a (2 db)

Most új elemet teszel bele vagy új akkumulátort, mert nem mindegy. Van amelyik elemmel nem megy csak akksival...
Elemmel mindig azt fogja írni, akku kell neki.
semmilyet. el kellene vinni szervízbe, mert valószínûleg zárlatos.
Elemet nem érdemes bele tenni, mert még az alkáliak is max 6-800 mAh-t tudnak, és a második vakuzásnál megjelenik a lemerült akku szimbólum! Akkuból is legalább 2200 mAh kell bele, hogy rendesen bírja. A 800-as akkut is leszívja 2-3 fényképezésnél!
Ja igen! A Tesco takarékos akku is felejtõs! Kell még egy jó töltõ, mert az olcsó "gyorstöltõk" felforralják, ha nem figyelsz, és akkor lehet kidobni a drága akkut!
A kérdező hozzászólása: gp 2300as (asszem) aksijaim vannak gp gyorstöltõvel, de ez a gép (tök új) úgy nyírja az elemeket, hogy nem igaz
Nekem ugyanezt csinálta. Felhívtam a márkaszervízt (Minolta), elmondtam mi a helyzet, azt mondták, valószínûleg zárlatos. Megcsinálják, ha akarom, de kb. 16 000 Ft lett volna. Mivel már nem mai csirke volt a gép, így inkább lemondtam róla... :-( Szerintem te is érdeklõdj elõször telefonon, illetve ha még garanciás (1 évig kötelezõ a garancia), akkor vidd vissza, ahol vetted, de oda is a márkaszervíz telefonja után menj!
Vegyél jóminõségû tölthetõ elemet bele.Ha lehet vartát, az nagyon jó, az enegeizerrel (remélem jól írtam)ellentétben.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!