Találatok a következő kifejezésre: A fényképezőgépem új (27 db)

Egy fenykepezogep are az eredeti ar 20%val csokken. Kesobb a fenykepezogep az uj ar 20 %val dragul. Az aremelkedes utan a gep ara 1152 lej. Mennyi volt a fenykepezogep ara es mennyibe kerult az arcsokkentes utan?

Legjobb válasz: x*0,8*1,2=1152 x=1152/(0,8*1,2) x=1152/0,96 x=1200 1200 lej volt az eredeti ár, csökkentés után 1200*0,8=960 lej volt. (960*1,2=1152 a mostani ára.)

x*0, 8*1, 2=1152 x=1152/(0, 8*1, 2) x=1152/0, 96 x=1200 1200 lej volt az eredeti ár, csökkentés után 1200*0, 8=960 lej volt. (960*1, 2=1152 a mostani ára.)
A kérdező hozzászólása: koszi.:)
Nagyon szívesen!

A fényképezögépemhez van egy újra töltőm AAA elemmel müködik. Az a kérdésem ha nem használom lehet, hogy honapokig, feltöltve vagy, le meritve tároljam e?

Legjobb válasz: " van egy újra töltõm AAA elemmel müködik " nem,nem elemnek,hívják,hanem akkumlátornak, egyébként ,ha hónapokig nem használod,akkor teljesen mindegy,hogyan teszed el, mert amikor újra elõveszed,akkor már megint le lesznek merülve,

" van egy újra töltõm AAA elemmel müködik " nem, nem elemnek, hívják, hanem akkumlátornak, egyébként , ha hónapokig nem használod, akkor teljesen mindegy, hogyan teszed el, mert amikor újra elõveszed, akkor már megint le lesznek merülve,
Az akkukat ha nem használod akkor sem szabgad megengedni hogy nagyon kisüljenek fel kell idõnként tölteni!
Feltöltve. És egy-két havonta töltsd fel ha nem akarod hogy tönkremenjen.
És vedd ki a gépbõl.
2-3 havonta töltsd felmert tönkremén!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat, igaz nem ellem hanem akkumulátor.Ki vettem a gépböl a polcon van feltöltve.Kössz a tanácsot nem volt ellen mondás egy volt a vélemény.
semmilyet. el kellene vinni szervízbe, mert valószínûleg zárlatos.
Elemet nem érdemes bele tenni, mert még az alkáliak is max 6-800 mAh-t tudnak, és a második vakuzásnál megjelenik a lemerült akku szimbólum! Akkuból is legalább 2200 mAh kell bele, hogy rendesen bírja. A 800-as akkut is leszívja 2-3 fényképezésnél!
Ja igen! A Tesco takarékos akku is felejtõs! Kell még egy jó töltõ, mert az olcsó "gyorstöltõk" felforralják, ha nem figyelsz, és akkor lehet kidobni a drága akkut!
A kérdező hozzászólása: gp 2300as (asszem) aksijaim vannak gp gyorstöltõvel, de ez a gép (tök új) úgy nyírja az elemeket, hogy nem igaz
Nekem ugyanezt csinálta. Felhívtam a márkaszervízt (Minolta), elmondtam mi a helyzet, azt mondták, valószínûleg zárlatos. Megcsinálják, ha akarom, de kb. 16 000 Ft lett volna. Mivel már nem mai csirke volt a gép, így inkább lemondtam róla... :-( Szerintem te is érdeklõdj elõször telefonon, illetve ha még garanciás (1 évig kötelezõ a garancia), akkor vidd vissza, ahol vetted, de oda is a márkaszervíz telefonja után menj!
Vegyél jóminõségû tölthetõ elemet bele.Ha lehet vartát, az nagyon jó, az enegeizerrel (remélem jól írtam)ellentétben.


vírus
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ de amikor újraraktam a windowst ugyan úgy leáll:(
zárlatos a kábel, vagy a fényképezõgép csatlakozója

Egy Lexar Multi-use 4gb SDHC class 2-es memóriakártyát használok a fényképezőgépembe. Mekkora ennek a kártyának a sebessége? Ha vennék egy újat nagyobb class értékkel akkor gyorsabb lenne?

Legjobb válasz: Akkor nagyobb lesz a sebessége! Ez nagyon lassú manapság.(Clas 2) Clas 10-ig ment régebben, de lehet hogy ez már nem a leggyorsabb!

Akkor nagyobb lesz a sebessége! Ez nagyon lassú manapság.(Clas 2) Clas 10-ig ment régebben, de lehet hogy ez már nem a leggyorsabb!

Kodak CX7530 típusú digitális fényképezőgép már a második új Li-ion akkumulátorral is 1 nap alatt lemerül. Lehetséges, hogy a fényképezőben van a hiba?

Legjobb válasz: Szia! Amennyiben az akkumulátorod és a töltõ is jó akkor valószínûleg a fényképezõgépeddel van a hiba. Esetleg tesztelheted még úgy, hogy tartós (jó minõségû) elemet veszel bele és megnézed úgy mennyit bír. Egyébként az, hogy 1 nap alatt lemerül az nem feltétlenül baj! Attól függ, hogy mennyi fényképet csinálsz vele akár pár óra alatt is lemerülhet(pl. 150-200 kép)!!! Egy feltöltött garnitúra akksival mennyi képet bírsz csinálni? Vagy én értettem félre a kérdést? Feltöltöd, beleteszed, majd 1 nap múlva mikor fényképezni akarsz lemrült akksi fogad? Laci

Szia! Amennyiben az akkumulátorod és a töltõ is jó akkor valószínûleg a fényképezõgépeddel van a hiba. Esetleg tesztelheted még úgy, hogy tartós (jó minõségû) elemet veszel bele és megnézed úgy mennyit bír. Egyébként az, hogy 1 nap alatt lemerül az nem feltétlenül baj! Attól függ, hogy mennyi fényképet csinálsz vele akár pár óra alatt is lemerülhet(pl. 150-200 kép)!!! Egy feltöltött garnitúra akksival mennyi képet bírsz csinálni? Vagy én értettem félre a kérdést? Feltöltöd, beleteszed, majd 1 nap múlva mikor fényképezni akarsz lemrült akksi fogad? Laci
A kérdező hozzászólása: Konkrétan így jártam: vadi új garnitúra 2700 mAh-s Varta tölthetõ elemeket feltöltöttem az elõírt ideig (kb. 11 óra), majd beletéve a fényképezõbe próbából csináltam kb. 10 képet, majd kikapcsoltam. Másnap elõvettem és már le voltak merülve! :(
Szia! Az akkumulátorokat le kellene tesztelni valami másban, hogy jók-e (sajnos az, hogy új nem garancia rá, de lehet a töltõ rossz). Feltételezve, hogy jók meg kellene próbálni, hogy csak akkor betenni az akkumulátorokat amikor tényleg fényképezel. Ha így normálisan mûködik akkor lehet még, hogy kikapcsolt állapotban valami áramot vesz fel benne. Ha végigcsinálod szerintem meg lesz a hiba forrása. Persze ha van türelmed :) Laci
Egy tartós elem forrásfeszültsége 1, 65 V. Egy akármennyire feltöltött, akárhány ma. órás akkué 1, 2 V. Már amikor berakod, üresnek látja. A Samsung fényképezõgépem el sem fogadja az ilyen alacsony feszültségû áramforrást.
Most új elemet teszel bele vagy új akkumulátort, mert nem mindegy. Van amelyik elemmel nem megy csak akksival...
Elemmel mindig azt fogja írni, akku kell neki.

Mi az oka, hogy a gépem nagyon nehezen indul? Lassú és ha pl és ha csatlakoztatok hozzá. Pl: fényképezőgép "lever" és újra indul.

Ha a hangszórókat mikrofont bekapcsolom akkor is kikapcsol magától és újra indul....

Legjobb válasz: Elsõ körben próbáld meg az egészet újratelepíteni.

Elsõ körben próbáld meg az egészet újratelepíteni.

Új Tükörreflexes fényképezőgép akksiját első alkalommal mennyi ideig kell töltetni? Kell a formázás ezeknél az akksiknál is?

Legjobb válasz: Már egy ideje nem gyártanak túltöltést igénylõ akkumulátorokat. Li-ion-t nem kell legalábbis.

Már egy ideje nem gyártanak túltöltést igénylõ akkumulátorokat. Li-ion-t nem kell legalábbis.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!