Találatok a következő kifejezésre: A fényes a (349 db)

Ennek a lónak miért olyan fényes a szőre, és ennek meg miért nem? (linkek)

http://www.google.com/imgres?q=fekete+andal%C3%BAz+l%C3%B3&u.. és:

Legjobb válasz: A szõr a megfelelõ és elegendõ táplálástól és mozgáslehetõségtõl lesz fényes. Ha tehát normálisan kap kaját és eleget van karámban (még jobb, ha legelõn), és persze ha egészséges, fényes lesz a szõre minden plusz nélkül is. Elvileg a lenmag etetésétõl lesz fényes, de mint írtam, ha minden alap kajából eleget kap, akkor lenmag nélkül is fényes lesz. Bekenni semmivel sem kell. Létezik ilyen sörényfényezõ meg mit tudom én, de ezek azoknak valók, akik azt se tudják, mit vegyenek a lovuknak nagy jó dolgukban. Versenyre még esetleg, de amúgy fölösleges.

A szõr a megfelelõ és elegendõ táplálástól és mozgáslehetõségtõl lesz fényes. Ha tehát normálisan kap kaját és eleget van karámban (még jobb, ha legelõn), és persze ha egészséges, fényes lesz a szõre minden plusz nélkül is. Elvileg a lenmag etetésétõl lesz fényes, de mint írtam, ha minden alap kajából eleget kap, akkor lenmag nélkül is fényes lesz. Bekenni semmivel sem kell. Létezik ilyen sörényfényezõ meg mit tudom én, de ezek azoknak valók, akik azt se tudják, mit vegyenek a lovuknak nagy jó dolgukban. Versenyre még esetleg, de amúgy fölösleges.
A kérdező hozzászólása: Értem. Köszönöm a választ!
A megnyírt lónak is matt a szõre. Amúgy meg a megfelelõ takarmányozástól és karámozástól lesz szép csillogó. Jó a lenmag etetése, de a biotin is (utóbbi remek a patákra is). Nálunk még a poros lónak is csillog a szõre, egész nap legelõn vannak és enni is kapnak rendesen.
Osztom az elõttem szólok véleményét :) Az én lovam mikor megvettem elég matt színû volt. Itt meg az egész napos karámozás meg a jó táplálástól csak úgy fénylik :)

Mit jelentenek a következők a laptopok kijelzőinél: HD, HD LED, HD BV, matt, fényes, glare, anti-glare és ezek kombinációi?

Fujitsu Lifebook-okat nézegetek és sajnos nem vagyok jártas a kijelz?k terén. Minél felhasználóbarátabb, minden körülmény között látható megoldást szeretnék. Valahol olvastam, hogy az A530 és AH530 is ezeknek a különbségét jelöli.

Legjobb válasz: akkor led háttérvilágítású és matt felületû (vagyis anti glare) kijelzõ kell neked. a fényeset ha teheted messze kerüld el. viszont így kénytelen leszel business gépet venni, mert szinte az összes consumerbe fényes panelt raknak.

akkor led háttérvilágítású és matt felületû (vagyis anti glare) kijelzõ kell neked. a fényeset ha teheted messze kerüld el. viszont így kénytelen leszel business gépet venni, mert szinte az összes consumerbe fényes panelt raknak.
A kérdező hozzászólása: Köszi :)

Mennyibe kerül egy japán manikür? Meddig marad olyan szép fényes a köröm?

Legjobb válasz: 9500 ft-ba kerül. Addig marad fényes a köröm, amíg le nem nõ.. Ha lefested lakkal..mikor lemosod a lakkot újra fényes lesz,nem mattul el.

9500 ft-ba kerül. Addig marad fényes a köröm, amíg le nem nõ.. Ha lefested lakkal..mikor lemosod a lakkot újra fényes lesz, nem mattul el.


Tényleg könnyebb a matt csempét tisztítani mint a fényeset és miért?

Matt járólapot tervezünk, mivel a régi házunkban fényes volt és nem lehetett szépen felmosni. De a fényes csempével nem volt gondom. Igaz, hogy a matt csempe praktikusabb és még könnyebb tisztítani mint a fényeset?

Legjobb válasz: Szerintem, ha csak matt és nem rücskös, akkor ugyan olyan könnyû, mint a fényeset. Esetleg annyi elõnye is van még, hogy a száradásnyomok sem igazán látszanak meg rajta, míg néhány fényes padlólapon esetleg igen. (Bár ez függ a tisztítószertõl és a felmosóbigyótól is)

Szerintem, ha csak matt és nem rücskös, akkor ugyan olyan könnyû, mint a fényeset. Esetleg annyi elõnye is van még, hogy a száradásnyomok sem igazán látszanak meg rajta, míg néhány fényes padlólapon esetleg igen. (Bár ez függ a tisztítószertõl és a felmosóbigyótól is)
Egyáltalán nem jó, ha rücskös. Nekünk olyan van és beleragad minden kosz, hajszál, minden. Undorító, csak simát vegyél!Vagy fényeset!
Nekünk matt járólap van feltéve a fürdõbe(igen jól néz ki), csempe helyett.A színtõl is függ hogy mi látszik rajta, a tisztítása sztem kicsit nehezebb nekem mint a fényesnél, meg a látszat más.A sötétkék "csempén" jobban látszik a vízkõ, a sárgán nem.Viszont a világos járólapon minden meglátszik mindegy h matt vagy fényes(nekünk mindkettõ van).Viszont felmosni is nekem a mattot nehezebb.Bár ez sztem is függhet a felmosó pamacstól, a löttytõl amit a vízbe öntesz, stb...Hát nem könnyû a döntés! Egyik ismerõsömnek pl fényes de sötétebb barnás járólapja van, az úgy elmegy, nem feltûnõ rajta egy egy pötty.
szerintem csempe minõségétõl függ!!!! nekünk gyönyörõen csillog a fényes járólapunk felmosás után mikor megszárad!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Akkor ami tisztítás szempontjából a legjobb: MATT járólap és FÉNYES csempe? Mégsem jobb a matt csempe a fényesnél?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Fényes csempével van csak tapasztalatom: lemosom, szárazra törlöm, elég könnyen kezelhetõ. Igaz, kb. fejmagasságban van egy díszített csík, bordûr a csempék között, és ebben valahogy megáll a víz, így másnap is újra vizezem és ismét törlöm a bordûr környékét. A fényes járólapokon (mármor, ill. a falicsempe anyaga) viszont eddig minden általános tisztítószerrel meglátszik minden. Felmosás után oké, de mintha valami bevonatot képezne a tisztítószer, amikor elkezdõdik a járkálás és ahogy a fény ráesik, nem szép. Más tisztítószer kellene? De ez már egy másik kérdés.
attól függ ki csinálja.ha én akkor k.rva nehéz...

Van egy 5 hónapos kutyusom és kb.1 hete fényes a széklete, kemény, de olyan mint ha olajos lenne és világos, csak száraz tápot kap (Eukanuba), régen száraz és fekete volt, lehet, hogy vmi baja van?

Lehet, hogy hülyeség, de azt hallottam, hogy embereknél, ha ilyen a széklet, az hasnyálmirigy gyulladásra utal, ez el?fordulhat kutyáknál is?

Legjobb válasz: Az olajos, fényes széklet önmagában véve még nem jelent feltétlenül problémát, pláne, ha kemény. Ugyanattól a tápláléktól is megváltozhat a széklet, mert a kutyának nem minden nap pont ugyanazokra a tápanyagokra van szüksége, így a székletbe is más maradék dolgokat választ ki. Ezt az én kutyámnál is tapasztaltam. A fényes felület utalhat a bûzmirigy megfelelõ mûködésére is (hogy jól "sikosítja" a székletet). Baj akkor van, ha nyálkás, nyákos, véres, vagy hasmenés van. Az a hasmenés, aminek a teteje olyan, mint az olajtócsáé, az bélgyulladásra utal általában. Ha nagyon aggódsz, akkor vigyél egy adagot az állatorvoshoz, mutasd meg neki, de szerintem amíg jó kedvû, eszik-iszik rendesen, és hurkát kakil, addig nem kell aggódni.

Az olajos, fényes széklet önmagában véve még nem jelent feltétlenül problémát, pláne, ha kemény. Ugyanattól a tápláléktól is megváltozhat a széklet, mert a kutyának nem minden nap pont ugyanazokra a tápanyagokra van szüksége, így a székletbe is más maradék dolgokat választ ki. Ezt az én kutyámnál is tapasztaltam. A fényes felület utalhat a bûzmirigy megfelelõ mûködésére is (hogy jól "sikosítja" a székletet). Baj akkor van, ha nyálkás, nyákos, véres, vagy hasmenés van. Az a hasmenés, aminek a teteje olyan, mint az olajtócsáé, az bélgyulladásra utal általában. Ha nagyon aggódsz, akkor vigyél egy adagot az állatorvoshoz, mutasd meg neki, de szerintem amíg jó kedvû, eszik-iszik rendesen, és hurkát kakil, addig nem kell aggódni.
komolyan nem értem az ilyen kérdéseket... orvosi diagnózist vársz? nem lenne egyszerûbb felhívni az orvost vagy elvinni hozzá? mindenki gyártja a teóriáit és leírja a saját tapasztalatait, ami tök jó, csak nincs két ugyanolyan eset! elolvasol mindenféle véleményt, ahelyett, hogy egy hozzáértõt kérdeznél meg... milyen gazda az, aki a kutyája betegségének okát egy fórumon akarja kideríteni?
A kérdező hozzászólása: Ha számít, a fajtája Westie.
Nem feltétlenül van más tünete a bélgyulladásnak. Láz, bágyadtság, étvágytalanság csak súlyos fertõzöttség esetén lép fel. Ha engedi a pénztárcád, vigyél el egy adagot széklettenyésztésre, az megmondja, van-e baj. 6000 Ft-ba kerül kb.
A kérdező hozzászólása: is-is és puha, de nem hasmenés, ha bélfertõzés, akkor van vmi más tünete, láz vagy vmi más? Mondjuk étvágya az van!
Olajos vagy nyálkás inkább? Az utóbbi lehet bélfertõzés eredménye. Fõleg, ha világos is. Nálunk is mindenki eukanubát eszik, de jó sötétbarnát tojnak:) Szerintem vigyél mintát az állatorvosnak.
A kérdező hozzászólása: Utolsó. Te meg tipikusan az a fajta válsz adó vagy aki csak okoskodni tud és akinek nem vok kíváncsi a fikázására. Nem azt kértem, hogy hordjatok le a sárga földig, hanem, hogy ha valakinek volt már ilyen a kutyájával, akkor az válaszoljon! Nem vagyok kíváncsi a fikázásra, nem tom mit nem lehet megérteni azon, amit kérdek, de ha valaki nem tud mást csak cseszegetni, az inkább ne is válaszoljon semmit!!!
Az nemjó neki hogy csak egy féle kaját kap :S adj neki konzerveket meg különféle dolgokat, néha még házi kosztot is kaphatna, de scak húsfélét (virsli, szalámi stb) a kisgyerekeknek is megváltozik a kakija egy bizonyos kortól :P Sztem semmi baja. Nekem Foxim van és neki is volt ilyesmi
próbáljatok valami jobb antiallergén tápra áttérni, azt mondják a eukanuba nem annyira jó mint régen, mert már nem a tengerentúlról hozzák, hanem itt csinálják ukrajnában. próbáld ki pl az acana halas tápját.
A kérdező hozzászólása: igen
régebben, mikor száraz volt és fekete, akkor is ezt a tápot adtad neki?
Nem biztos, hogy más tünete is van. Nálunk tavasszal volt hasonló: nem hasmenés, de puhább a normálisnál, sárgás és nyálkás. Még laborvizsgálat sem kellett hozzá, az orvos megmondta a kinézetébõl, hogy (elfelejtettem a nevét a kórokozónak) ezt legtöbbször madarak terjesztik, talán a kertben madárkakát kóstolhattak meg. Gyógyszeres kezeléssel néhány nap alatt rendbe is jöttek.

Miért van az hogy csak mesterséges fényen látszik hogy fényes a hajam?

Szal ez úgy van nálam,hogy használok minden fél kencét a hajamra...a fürd?szobába nagyon fényes éss iszonyatosan szép a hajam(nem akarok egoista lenni bocsánat:)),de mikor kimegyek az utcára olyan mattnak látom a hajam....

Legjobb válasz: Használj hajhabot ami fényesít...és mûködni fog

Használj hajhabot ami fényesít...és mûködni fog
Mit szoktál a hajadra tenni? Én ajánlom a Placentát, iszonyat mit mûvel a hajaddal (jó értelemben)
A kérdező hozzászólása: köszi szepén:D:D:D Hát gliss kur haj pakolást, gliss kur haj spray töredezett hajra és elsev tükör fény spray.Lehetséges még az hogy a festéktõl fakó és ezért nem fénylik?
Nekem a festéktõl is csillog, középbarna palettét használok. Placentát fodrászkellékesben lehet kapni, vagy némelyik illatszerboltban. 750ft. Van a Kallosnak is, meg 1 másik is, az nem tom milyen márka, de nagy zöld tégelyes, de van abból kék is, ami pedig tejes. Érdemes kipróbálni.
Sajnos nalam is igy van, es a borommel ugyanez a helyzet, lampafenynel szep, termeszetes fenyben utalom magam nezni.
A kérdező hozzászólása: és amúgy hol lehet ilyen placentát venni?

Hogy csináljátok h ilyen fényes a hajatok?

Én igyekszek minél kevesebb vegyszert használni.csak sampont használok,balzsamot nem is,csak ricinus és olivaolajat. mégis száraz a hajam.

Legjobb válasz: 1.photoshop 2.a zsírtól fényes

1.photoshop 2.a zsírtól fényes
Én a kókuszolajat ajánlom, gyönyörû fényt ad a hajnak és könnyebb kimosni mint a ricinust. Hajmosás elõtt 1 órára egész hajhosszat bekenem (+én a fejbõrbe is masszírozok), törölközõbe csavarom aztán megmosom.
Én nem használok semmit az egész hajamra, csak a sampont ugye, meg a végére rakok balzsamot, mégis nagyon fényes..szerintem ez hajfüggõ is. A 2. képen egyébként szerintem nem is fényes a haja:D
A kérdező hozzászólása: Igen a 2.képet azért raktam ki h olyan az enyém is.Hiába mosom gyógynövényessel, mégis száraz. Gondoltam hátha vmi hajlakkot használtok, amitõl így ragyog.
Az elsõ fotoshop, ahogy már írták, bár van, akinek tényleg nagyon szépen fénylik a haja. Ha nem fényes a haj, akkor az azt jelenti, hogy sérült a felszín. Nem csak a vegyszerek okozhatják a károsodást, hanem a forró levegõvel történõ ill. helytelen hajszárítás, vagy a vasalás-sütés is. Na meg a sok hajlakk, vagy egyéb kencék, amik mattítanak. Nekem szõkített a hajam, de fényes lesz, ha így mosok hajat: elõzõ este ricinusolajjal bekenem, azzal alszom, mert másnap reggel mosom meg. Másik változat: mosás elõtt egy óráig Kallos hajpakolást teszek rá, dunsztkötéssel.
Nekem eredetileg is hasonlóan fényes a hajam. Head & shoulderst használok, felhígítom vízzel és kétszer mosom meg vele a hajam. Szerdánként balzsamot rakok rá, vasárnaponként hajpakolást. Sohasem használok hajszárítót! 4 óra alatt megszárad kb. utána disznósörtés hajkefével fésülöm ki alaposan. A termékeket mindig váltogatom, hogy ne szokja meg a hajam. 3 napig szép fényes és nem zsíros.
Nekem alapból így fénylik a hajam Szerintem nincs ebben titok, szimplán egészséges a hajam (jó tudom, hogy ez ma már ritka).
[link] Vegyél ilyet!! Mióta használom sokkal puhább és fényesebb a hajam, és sokáig kitart még ha kicsi is a tubus.

Milyen szőrtelenítési módtól lesz fényes a bőröm?

Gyantázom, de mégsem olyan szép fényes a lábam... Mit tudnék tenni???

Legjobb válasz: bõrradír és testápoló, a szõrtelenítéstõl önmagában nem lesz fényes

bõrradír és testápoló, a szõrtelenítéstõl önmagában nem lesz fényes
A kérdező hozzászólása: ilyesmire gondoltam: http://img.dailymail.co.uk/i/pix/2007/07_01/iParisHiltonBIG_..
elsõ: testápoló tuti :)
a hideg gyantacsíkok mellé van ilyen kis olajos törlõkendõ , attól ilyen lesz :) mármint gyantázás után kell végig simítanod a lábad :)

Miért nem fényes a tengerimalacom szőre?

Legjobb válasz: Általában a tengerimalacoknak akkor fényes a szõre, ha egészségesek :S nem lehet hogy beteg, vagy valami van vele? :S

Általában a tengerimalacoknak akkor fényes a szõre, ha egészségesek :S nem lehet hogy beteg, vagy valami van vele? :S

A fényes pufis kabátokhoz milyen csizma illik?

Legjobb válasz: huu nem jó a link bocsi, szóval az ilyen fényes pufis kabátokra gondolok:)

A kérdező hozzászólása: huu nem jó a link bocsi, szóval az ilyen fényes pufis kabátokra gondolok:)
Eddig bokacsizmával hordtam, de térdig érõ sima csizmával is jó.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!