Találatok a következő kifejezésre: A fájdalommentes szőrtelenítés (3 db)

Semmilyen!!
sajnos nincs ilyen. Ha volna mindenki azt használná. esetleg a lézeres szõrtelenítés, de az elég drága.
Esetleg a krém, de az meg erõs szõrön nem olyan hatásos.

A fájdalommentes végleges szőrtelenítés valóban végleges? Az YPL-re gondolok.

Tapasztalatokra lennék kíváncsi, aki már megcsináltatta, hogy valóban sima lesz a b?röm és nem kell többet gyantáztatni? (tudom, hogy sokszor kell menni kb. 10-12 alkalommal a kozmetikushoz)Írjatok kérlek!!!

Legjobb válasz: IPL, azaz villanófényes kezelés. Nem kell 10-12, elég 3-6 alkalom. Nem végleges, csak tartós. Jó darabig nem lesz vele gond, de idõval magára találhat a bõr. apró megjegyzés: Aki azt mondja, hogy végleges, az ebben biztos, hogy hazudik. Lehet, hogy másban is. Inkább olyan helyre menjél, ahol a tartós szót használják.

IPL, azaz villanófényes kezelés. Nem kell 10-12, elég 3-6 alkalom. Nem végleges, csak tartós. Jó darabig nem lesz vele gond, de idõval magára találhat a bõr. apró megjegyzés: Aki azt mondja, hogy végleges, az ebben biztos, hogy hazudik. Lehet, hogy másban is. Inkább olyan helyre menjél, ahol a tartós szót használják.
lézeres szõrtelenítés
A lézer sem fájdalommentes.Nem ismerek ilyet, ami minden területre jó és fájdalomentes, max. a borotva, de azt nem ajánlom.
ha létezne, mindenki ezt használná, és a többit nem is ismernéd.
Nincs.Ezért okosabb nem szõrteleníteni sehol a divat kedvéért.
A kérdező hozzászólása: Hát komolyan, annyira okosak az emberek, mért nem találnak már ki valamit? Amúgy meg nem divat kérdése, inkább, hogy hogy érzem jól magamat.Nem valami szívderítõ látvány ha szõrös az ember.
végleges szõrtelenítés. ez 2-3 alakalomból megvan, igaz, nem olcsó:D
A kérdező hozzászólása: Hát igen, arra azt hiszem kell várnom ameddig saját fizetésem nem lesz.:(


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!