Találatok a következő kifejezésre: A fájó is jele a terhességnek (22 db)

Késik a mensim. A folyásom sárgás, de nincs szaga. 18 vagyok. Ez lehet terhesség? A mensim is késik. A melleim fájnak. Vagy ez már a mensi jele?

Legjobb válasz: hát attól függ védekeztetek e barátoddal vagy sem.....ha nem akkor lehet hogy terhes vagy...bár a mensinek is a jele hogy fáj a melled..

hát attól függ védekeztetek e barátoddal vagy sem.....ha nem akkor lehet hogy terhes vagy...bár a mensinek is a jele hogy fáj a melled..
A kérdező hozzászólása: nem védekeztünk, de nem ment el bennem.de sokáig bennem volt akkor a sárga folyás lehet terhesség jele? vagy akár a mensi jele?:S:S:S:S
A folyás utalhat terhességre. A mellfájdalom is lehet terhességre utaló jel. Esetleg nem vagy fáradékonyabb, aluszékonyabb? Az, hogy nem ment el benned egy dolog, mivel az elõváladéktól is simán teherbe lehet esni. Mennyi ideje késik? Csinálj ey tesztet, a reggeli elsõ vizeletbõl. De legközelebb védekezzetek!! Mert nem játék.
A kérdező hozzászólása: hát egy hete késik.A fejem is napok óta fáj, és hát tudnék aludni bármikor, de nem vészes.
A kérdező hozzászólása: van mikor egy picit megszédülök.egy nagyon picit, és csak néhány másodpercre.
A kérdező hozzászólása: ezt elfelejtettem, hogy csak szerdán tudok reggeli vizeletbõl tesztet csinálni.Holnap suli:S szerdán meg itthon vagyok.Holnap megveszem.
Hát gyanús, hogy babás vagy.

Szúr a mellem és ha picit megnyomom fáj, ez tényleg a terhesség jele, vagy az is lehet, hogy csak beképzelem?

Egyáltalán beképzelhetek ilyen tüneteket, ha ideges vagyok és félek attól, hogy terhes vagyok? Jöv? héten kellene megjönnie a mensimnek, de ilyet nem szoktam tapasztalni, hogy így fáj a mellem. (Más lehetséges tünetet eddig még nem vettem észre magamon.)

Legjobb válasz: Hogy megnyugodj vegyél egy tesztet!!!

Hogy megnyugodj vegyél egy tesztet!!!
Szia! Nekem tegnap kellett volna megjönnie és nekem is nagyon fáj a mellem. Meg egész nap szúr a hasam vagy 3 napja. Tesztet nem csináltam, mert általában szokott késni(magas prolactinos vagyok, de már kezelik)így nemtom mi a helyzet. Nagyon reménykedem. TE AZÉRT VAGY IDEGES MERT NEM SZERETNÉL BABÁT?
MERT AKKOR TESZT A NYUGI ÉRDEKÉBEN. (utsó)
A kérdező hozzászólása: Igen, nem szeretnék. De most találtam itthon tesztet, szerintem reggel azt meg is csinálom, mert akkor mutatja ki biztosabban ha jól tudom. Csak nagyon félek megcsinálni, félek az eredménytõl.:S
A kérdező hozzászólása: Amugy nekem is szúrt a hasam, de gondoltam arra, hogy azért, mert annyira ráparáztam, hogy az idegesség ráment vagy hasonlók.
Már egyáltalán nem szúr a hasad? Majd írd meg mi lett a teszt eredménye!!!
A kérdező hozzászólása: Negatív lett:) És remélem hihetek neki, mert nem az "elmaradt" menszi napján csináltam meg, hanem kb 13 vagy 14 napja a peteérés után.

Kiszakadt a gumi és elélveztem barátnőmben, bevette az esemény utánit még időben, ez pár napja történt és fáj a hasa, hányingere is van, és a feje is fáj, ez valami jel a terhességre?

Vagy csak meg fog jönni neki? Mert ez a tabletta felboríthatja a menstruációját. Akármikor megjöhet neki. De ez csak feltételes módban van.

Legjobb válasz: a fogantatás a közösülés után pár nappal következhet be ezért is lehet esemény utáni tablettával védekezni a terhesség tünetei pedig még jóval késõbb fognak jelentkezni, hetek múlva ez nem attól van de nem árt figyelni a jelekre késõbb

a fogantatás a közösülés után pár nappal következhet be ezért is lehet esemény utáni tablettával védekezni a terhesség tünetei pedig még jóval késõbb fognak jelentkezni, hetek múlva ez nem attól van de nem árt figyelni a jelekre késõbb
vagy nagyn fél hogy terhes lett mégis és ezért produkálja a tüneteket.
asszem 1-2 hét minimum ameddig megfogan a gyerek, ilyen korán annak még nem lehetnek ilyen jelei valószínû, hogy a tabi miatt van
ahogy a 3.mondja de a 72órás sem életbiztosítás..
Az esemény utáni tabletta nem nyújt 100 %-os biztonságot a teherbeesés ellen, de nem valószínû, hogy állapotos lenne. Ezek a tünetek a tabletta és az idegeskedése mellékhatásai. Ha nem javulna a helyzet, akkor nõgyógyászhoz kell fordulni.
Elolvastátok a betegtájékoztatót? Azon fel vannak tüntetve a mellékhatások, többek között ezek is és még ideges is, ami szintén okozhat ilyen és hasonló tüneteket. Szóval nyugi, a terhesség kockázata nagyon kicsi. 19/L
Igen kedves utolsó hozzászóló...nagyon kicsi abban az esetben ha nem volt éppen ovulációja...akkor nem használ az esemény utáni bárki bármennyit is könyörög érte! A tünetek meg szerintem a félszbõl lettek - annyira parál a terhességtõl, hogy már tudat alatt el is könyvelte, hogy Õ "úr isten terhes!". De ha biztosra akartok menni akkor menjetek el nõgyógyászhoz.

Az a terhesség jele, ha fáj a hasam alja, duzzadtak a mellbimbóim, és fájnak is, hányingerem van, és ég a gyomrom?

Legjobb válasz: Ha a menstruációd kimaradt,akkor 90%,hogy terhes vagy.Csinálj egy tesztet.Vagy fordulj orvoshoz.A tüneteid terhességre utalnak. Gratula.

Ha a menstruációd kimaradt, akkor 90%, hogy terhes vagy.Csinálj egy tesztet.Vagy fordulj orvoshoz.A tüneteid terhességre utalnak. Gratula.
Ha kimaradt a vérzésed, de ezek a tünetek megvannak, még nem biztos hogy terhes vagy. Elõfordulhat, hogy valamilyen oknál fogva nem tud a méhnyálkahártya leválni, ami alhasi görcsöket okozhat. A mellbimbó érzékenysége a hormonális változás következménye is lehet. Amennyiben viszont elrugaszkodunk minden mástól, úgy csak a tünetekre összpontosítva: igen, lehet a terhesség jele.
Én is ezt írtam az elõzõ, hasonló kérdésre, de leordítottak :S Teszt elõtt semmiképp se menj dokihoz!
Nekem ovuláció idején érzékeny a mellem. Ha 2 hét múlva nem várod, akkor szerintem ez az.
A kérdező hozzászólása: Gondoltam én is ovu fájdalomra, de szerintem nem az! Ez elég intenzív fájdalom, feszülés! Passz, nem tudom! De az is lehet igazad van, csak most ez nem az a megszokott érzékenység! hm...
Ha két hét múlvára várod akkor még csak most eshettél teherbe v. a napokban volt pé-d. Szerintem lehet tõle de majd csak a + teszt tudja megmondani hogy valóban attól volt-e. ÁLtalánosságban a teszt környékén szoktak ilyen tünetek lenni.
A kérdező hozzászólása: Múlt hét pénteken együtt voltunk a férjemmel, tehát ez reális is lenne, csak nekem az a furi hogy ilyen hamar lenne jele a terhességnek? De hihetetlen módon fájnak olyan mintha mázsás súlyokat cipelnék 2 napja, pedig nincsenek nagy dudáim :-)! 2. hozzászóló, ne hagyd megad, ami fáj az fáj, csak jó lenne tudni mitõl! Dokihoz azt hiszem nem megyek, csak attól tartok hogy ha nem terhesség akkor bajt csinálok magamnak!
Minden ciklusban lehetnek eltérõ dolgok, szóval az hogy eddig nem volt ilyen nem jelent semmit, most lehet hogy van ovukor, terhességtõl még valóban baromi korai lenne.
2. bagyok. Mi fáj? Kinek? Nem értem..
A kérdező hozzászólása: Nekem a mellem, de most már annyira elbizonytalanodtam a válaszok olvasása közben, hogy kezdek megijedni hogy ez nem terhesség, de akkor mi????? 2 hét múlva nem várom, iszonyat fáj a mellem, mától meg émelygek.Te jó ég mi bajom lehet??? Bakker tényleg el kellett volna mennem ma dokihoz!
Nem kell a közeljövõbe megjönnie? Nekem olyankor szokott inkább.
A kérdező hozzászólása: Ennyire nem szokott fájni, de remélem tényleg csak ez a baj.

Ma kezdett el rettentő módón érzékeny lenni a mellbimbóm és néha fáj is. kicsit sürübben megyek wc-re is. Ez lehet a terhesség jele?

Legjobb válasz: Attól is függ,hogy mikor volt meg az utolsó mensid,mert hisz lehet peteérés,s olyankor nekem mostanában nagyon érzékeny a mellem.A gyakori wc-re járás még korai lenne!Majd 5 hónapos terhesség környékén!1 hó.s kislány édesanyja.

Attól is függ, hogy mikor volt meg az utolsó mensid, mert hisz lehet peteérés, s olyankor nekem mostanában nagyon érzékeny a mellem.A gyakori wc-re járás még korai lenne!Majd 5 hónapos terhesség környékén!1 hó.s kislány édesanyja.
Szia!Lehetséges nekem is így kezdõdött. Csinálj egy tesztet, vagy menj el dokihoz. Én nem csináltam tesztet, amikor már késett 5 napja elmentem a dokihoz.17 hetes kismama.
A sok pisilés igenis lehet a terhesség jele, szerintem ha késik a mensid, csinálj tesztet!Szoritok!:)
Nálam pont így kezdõdött, mensi elõtti szokásos tüneteim voltak, de az volt a különbség, hogy érzékeny lett a mellbimbóm, pedig korábban ez sose volt.Ez bizony simán lehet a terhesség jele.Ha késik, tesztelj!Drukkolok!

A derékfájás is lehet terhesség jele? Mitől fáj ilyenkor a derék?

Legjobb válasz: bocsanat a valaszert mert nem valaszt adok, hanem en is ezt irtam csak nehany kerdessel lejebb. kb.5napja folyamatosan faj a derekam lent kozvetlenul a popom felett.Sajnos te nem irtal tobbet de orulnek ha te is irnal az en kerdesemre csak hogy te pontosan hol erzed miota es hogy kesik e mar neked meg ilyenek!Orultem hogy nem neznek akkor engem se hulyenek mert mas is van ilyen cipoben!Barcsak babank lenne, szoritok erted is!

bocsanat a valaszert mert nem valaszt adok, hanem en is ezt irtam csak nehany kerdessel lejebb. kb.5napja folyamatosan faj a derekam lent kozvetlenul a popom felett.Sajnos te nem irtal tobbet de orulnek ha te is irnal az en kerdesemre csak hogy te pontosan hol erzed miota es hogy kesik e mar neked meg ilyenek!Orultem hogy nem neznek akkor engem se hulyenek mert mas is van ilyen cipoben!Barcsak babank lenne, szoritok erted is!
Persze hogy fájhat terhességnél! A keresztcsont ill. a medence tágul, nyilik ettõl van a fájdalom.Ez jelentkezhet terhesség elején és közben is , mikor már nagy a súly.Sok sikert és babát kivánok!
Mivel ne, írtál konkrétumokat csak annyi, hogy fájhat a derék mástól is, helytelen testartás stb...
Igen lehetsz terhes, de csinálj egy tesztet, hogy megbizonyosodj, majd menj orvoshoz. Terhességnél a tested teljesen átalakul, hogy a babát ki tudd hordani és ilyenkor minden az Õ érdekeit szolgálja. És minél nagyobb lesz a baba annál több és több helyen fogsz fájdalmat nehézséget érezni. De ez jó érzés. Szurkolok a babáért!
Szia! Tudom, hogy már rég tetted fel ezt a kérdést, de mi lett, lett baba? Ha igen a teszt kimutatta és mikor? Egyéb terhességi tüneted volt? Nekem 2 napja nagyon fáj a derekam, 8 napja késik, tesztek negatívak, más tünetem nincs, csak "érzem a méhemet", néha szúr is. Nagyon idegesít ez a bizonytalanság.
Szia.Igen, lehet terhesség.Ha nem jön meg, csinálj egy tesztet.
Lehet, de tesztelj, hogy többet tudj Te is!
Lehetnek!Most még nem biztos, hogy kimutatja a teszt, bár én is a mensi elött megéreztem és csináltam is.Nekem kijött a két csík, de a doki csodálkozott rajt, hogy ilyen korán pozitív lett.Ha kibírod várj két napot és meglátod megjön e!:) Vagy rohanj egy tesztért, hátha már mutat valamit!:) Sok sikert!:)

A fájó pocak is jele a terhességnek?

Sziasztok!

Legjobb válasz: Hát ezt így elég nehéz megmondani. Persze a has duzzadása lehet terhsesség jele, ahogyan a hányinger is, bár én egyiket se tapasztaltam. Mindenkinél más. Lehet, hogy a gyógyszer abbahagyásnának mellékahtása. De az is lehet, hogy a gyomroddal van probléma. Menj orvoshoz, elõször nõgyógyászhoz, és ha nem vagy terhes, akkor keresd fel a háziorvosodat, és kérj egy kivizsgálást.

Hát ezt így elég nehéz megmondani. Persze a has duzzadása lehet terhsesség jele, ahogyan a hányinger is, bár én egyiket se tapasztaltam. Mindenkinél más. Lehet, hogy a gyógyszer abbahagyásnának mellékahtása. De az is lehet, hogy a gyomroddal van probléma. Menj orvoshoz, elõször nõgyógyászhoz, és ha nem vagy terhes, akkor keresd fel a háziorvosodat, és kérj egy kivizsgálást.
A pocak fajdalma lehet rossz emesztes vagy renyhe belmukodes. A renyhe belmukodesen meg kell probalkozni segiteni a kov. modon. Ehgyomorra meg kell inni egy pohar langyos vizet, es csak kb ugy 20-30 perc mulva reggelizni, ha nem hasznal akkor azt javaslom, hogy gysztroskopiai vizsgalatot kerni az orvostol.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!