Találatok a következő kifejezésre: A fájó is jele (86 db)

Ha fáj a cisztám, és úgy érzem kisugárzik jobboldalon hátra a vesémre is, akkor az már biztos, hogy az endometriózis jele? A "sima" petefészekciszta nem jár ilyen fájdalommal?

Legjobb válasz: Szia! Szerintem nem biztos, hogy annak a jele, de menj dokihoz, mert oka van ha fáj. Lehet felfáztál, de ciszta is okozhatja.

Szia! Szerintem nem biztos, hogy annak a jele, de menj dokihoz, mert oka van ha fáj. Lehet felfáztál, de ciszta is okozhatja.
Hát ha fáj a cisztád, az elég gond!Sürgõsen konzultálj az orvosoddal!
A kérdező hozzászólása: Voltam dokinál tud róla, ezért megyek laparoszkópiára, hogy az endometriózist kizárják. Én csak azt szeretném tudni, hogy ha érzem is hogy van ott valami, akkor az már tuti nem csak egy sima ciszta, hanem endometriózis?
Nem biztos, h endometriózis, nekem is volt ciszta, és éreztem is és mégse az volt. Bár nekem szerencsére nem volt laparoszkópia, mert felszívódott 1 hét alatt. Neked mióta van ott?
A kérdező hozzászólása: Ha minden igaz január óta, akkor vettem észre, hogy mensi alatt és utána olyan furcsán érzem a jobb oldali petefészkem. Utána mentem dokihoz. Bíztam benne, hogy a mostani mensimmel felszívódik de sajnos még mindig érzem hogy ott van. Ez nem olyan erõs szúró fájdalom, hanem olyan tompa feszítõ érzés. Algoflex- M-et, ha beveszem akkor egész napra elmulasztja de másnap újból érzem.

Kiszakadt a gumi és elélveztem barátnőmben, bevette az esemény utánit még időben, ez pár napja történt és fáj a hasa, hányingere is van, és a feje is fáj, ez valami jel a terhességre?

Vagy csak meg fog jönni neki? Mert ez a tabletta felboríthatja a menstruációját. Akármikor megjöhet neki. De ez csak feltételes módban van.

Legjobb válasz: a fogantatás a közösülés után pár nappal következhet be ezért is lehet esemény utáni tablettával védekezni a terhesség tünetei pedig még jóval késõbb fognak jelentkezni, hetek múlva ez nem attól van de nem árt figyelni a jelekre késõbb

a fogantatás a közösülés után pár nappal következhet be ezért is lehet esemény utáni tablettával védekezni a terhesség tünetei pedig még jóval késõbb fognak jelentkezni, hetek múlva ez nem attól van de nem árt figyelni a jelekre késõbb
vagy nagyn fél hogy terhes lett mégis és ezért produkálja a tüneteket.
asszem 1-2 hét minimum ameddig megfogan a gyerek, ilyen korán annak még nem lehetnek ilyen jelei valószínû, hogy a tabi miatt van
ahogy a 3.mondja de a 72órás sem életbiztosítás..
Az esemény utáni tabletta nem nyújt 100 %-os biztonságot a teherbeesés ellen, de nem valószínû, hogy állapotos lenne. Ezek a tünetek a tabletta és az idegeskedése mellékhatásai. Ha nem javulna a helyzet, akkor nõgyógyászhoz kell fordulni.
Elolvastátok a betegtájékoztatót? Azon fel vannak tüntetve a mellékhatások, többek között ezek is és még ideges is, ami szintén okozhat ilyen és hasonló tüneteket. Szóval nyugi, a terhesség kockázata nagyon kicsi. 19/L
Igen kedves utolsó hozzászóló...nagyon kicsi abban az esetben ha nem volt éppen ovulációja...akkor nem használ az esemény utáni bárki bármennyit is könyörög érte! A tünetek meg szerintem a félszbõl lettek - annyira parál a terhességtõl, hogy már tudat alatt el is könyvelte, hogy Õ "úr isten terhes!". De ha biztosra akartok menni akkor menjetek el nõgyógyászhoz.

Késik a mensim. A folyásom sárgás, de nincs szaga. 18 vagyok. Ez lehet terhesség? A mensim is késik. A melleim fájnak. Vagy ez már a mensi jele?

Legjobb válasz: hát attól függ védekeztetek e barátoddal vagy sem.....ha nem akkor lehet hogy terhes vagy...bár a mensinek is a jele hogy fáj a melled..

hát attól függ védekeztetek e barátoddal vagy sem.....ha nem akkor lehet hogy terhes vagy...bár a mensinek is a jele hogy fáj a melled..
A kérdező hozzászólása: nem védekeztünk, de nem ment el bennem.de sokáig bennem volt akkor a sárga folyás lehet terhesség jele? vagy akár a mensi jele?:S:S:S:S
A folyás utalhat terhességre. A mellfájdalom is lehet terhességre utaló jel. Esetleg nem vagy fáradékonyabb, aluszékonyabb? Az, hogy nem ment el benned egy dolog, mivel az elõváladéktól is simán teherbe lehet esni. Mennyi ideje késik? Csinálj ey tesztet, a reggeli elsõ vizeletbõl. De legközelebb védekezzetek!! Mert nem játék.
A kérdező hozzászólása: hát egy hete késik.A fejem is napok óta fáj, és hát tudnék aludni bármikor, de nem vészes.
A kérdező hozzászólása: van mikor egy picit megszédülök.egy nagyon picit, és csak néhány másodpercre.
A kérdező hozzászólása: ezt elfelejtettem, hogy csak szerdán tudok reggeli vizeletbõl tesztet csinálni.Holnap suli:S szerdán meg itthon vagyok.Holnap megveszem.
Hát gyanús, hogy babás vagy.
Én is ezt írtam az elõzõ, hasonló kérdésre, de leordítottak :S Teszt elõtt semmiképp se menj dokihoz!
Nekem ovuláció idején érzékeny a mellem. Ha 2 hét múlva nem várod, akkor szerintem ez az.
A kérdező hozzászólása: Gondoltam én is ovu fájdalomra, de szerintem nem az! Ez elég intenzív fájdalom, feszülés! Passz, nem tudom! De az is lehet igazad van, csak most ez nem az a megszokott érzékenység! hm...
Ha két hét múlvára várod akkor még csak most eshettél teherbe v. a napokban volt pé-d. Szerintem lehet tõle de majd csak a + teszt tudja megmondani hogy valóban attól volt-e. ÁLtalánosságban a teszt környékén szoktak ilyen tünetek lenni.
A kérdező hozzászólása: Múlt hét pénteken együtt voltunk a férjemmel, tehát ez reális is lenne, csak nekem az a furi hogy ilyen hamar lenne jele a terhességnek? De hihetetlen módon fájnak olyan mintha mázsás súlyokat cipelnék 2 napja, pedig nincsenek nagy dudáim :-)! 2. hozzászóló, ne hagyd megad, ami fáj az fáj, csak jó lenne tudni mitõl! Dokihoz azt hiszem nem megyek, csak attól tartok hogy ha nem terhesség akkor bajt csinálok magamnak!
Minden ciklusban lehetnek eltérõ dolgok, szóval az hogy eddig nem volt ilyen nem jelent semmit, most lehet hogy van ovukor, terhességtõl még valóban baromi korai lenne.
2. bagyok. Mi fáj? Kinek? Nem értem..
A kérdező hozzászólása: Nekem a mellem, de most már annyira elbizonytalanodtam a válaszok olvasása közben, hogy kezdek megijedni hogy ez nem terhesség, de akkor mi????? 2 hét múlva nem várom, iszonyat fáj a mellem, mától meg émelygek.Te jó ég mi bajom lehet??? Bakker tényleg el kellett volna mennem ma dokihoz!
hát az már sok késés. miért nem tesztelsz?
Szia! Szerintem végezz el egy terhességi tesztet, ha még nem tetted meg. Ha pozitív, akkor keresd fel az orvosodat, mert valószínüleg állapotos vagy. Ha negatív, akkor várj még egy pár napot, mert lehet, hogy stresszes idõszakod volt, vagy valami megzavarta a tested mûködését. Ha megnyugszol, hogy negatív lett a terehességi teszted, talán meg is jön rögtön. De ha pár nap múlva sem jönne meg, akkor mindenképpen keresd fel az orvosodat, mert lehet egy kis pici ciszta is a menzesz elmaradásának okozója. Üdv
Tesztelj reggel!
szerintem teszteljél! ezek babás jelek is lehetnek...
Tesztelj és kiderül.
tesztelj, de ez sima késés is lehet. nekem múlt hónapban 6 napot késett pl
Nem kell a közeljövõbe megjönnie? Nekem olyankor szokott inkább.
A kérdező hozzászólása: Ennyire nem szokott fájni, de remélem tényleg csak ez a baj.

A derékfájás is lehet terhesség jele? Mitől fáj ilyenkor a derék?

Legjobb válasz: bocsanat a valaszert mert nem valaszt adok, hanem en is ezt irtam csak nehany kerdessel lejebb. kb.5napja folyamatosan faj a derekam lent kozvetlenul a popom felett.Sajnos te nem irtal tobbet de orulnek ha te is irnal az en kerdesemre csak hogy te pontosan hol erzed miota es hogy kesik e mar neked meg ilyenek!Orultem hogy nem neznek akkor engem se hulyenek mert mas is van ilyen cipoben!Barcsak babank lenne, szoritok erted is!

bocsanat a valaszert mert nem valaszt adok, hanem en is ezt irtam csak nehany kerdessel lejebb. kb.5napja folyamatosan faj a derekam lent kozvetlenul a popom felett.Sajnos te nem irtal tobbet de orulnek ha te is irnal az en kerdesemre csak hogy te pontosan hol erzed miota es hogy kesik e mar neked meg ilyenek!Orultem hogy nem neznek akkor engem se hulyenek mert mas is van ilyen cipoben!Barcsak babank lenne, szoritok erted is!
Persze hogy fájhat terhességnél! A keresztcsont ill. a medence tágul, nyilik ettõl van a fájdalom.Ez jelentkezhet terhesség elején és közben is , mikor már nagy a súly.Sok sikert és babát kivánok!
Mivel ne, írtál konkrétumokat csak annyi, hogy fájhat a derék mástól is, helytelen testartás stb...
Igen lehetsz terhes, de csinálj egy tesztet, hogy megbizonyosodj, majd menj orvoshoz. Terhességnél a tested teljesen átalakul, hogy a babát ki tudd hordani és ilyenkor minden az Õ érdekeit szolgálja. És minél nagyobb lesz a baba annál több és több helyen fogsz fájdalmat nehézséget érezni. De ez jó érzés. Szurkolok a babáért!
Szia! Tudom, hogy már rég tetted fel ezt a kérdést, de mi lett, lett baba? Ha igen a teszt kimutatta és mikor? Egyéb terhességi tüneted volt? Nekem 2 napja nagyon fáj a derekam, 8 napja késik, tesztek negatívak, más tünetem nincs, csak "érzem a méhemet", néha szúr is. Nagyon idegesít ez a bizonytalanság.

A fájó pocak is jele a terhességnek?

Sziasztok!

Legjobb válasz: Hát ezt így elég nehéz megmondani. Persze a has duzzadása lehet terhsesség jele, ahogyan a hányinger is, bár én egyiket se tapasztaltam. Mindenkinél más. Lehet, hogy a gyógyszer abbahagyásnának mellékahtása. De az is lehet, hogy a gyomroddal van probléma. Menj orvoshoz, elõször nõgyógyászhoz, és ha nem vagy terhes, akkor keresd fel a háziorvosodat, és kérj egy kivizsgálást.

Hát ezt így elég nehéz megmondani. Persze a has duzzadása lehet terhsesség jele, ahogyan a hányinger is, bár én egyiket se tapasztaltam. Mindenkinél más. Lehet, hogy a gyógyszer abbahagyásnának mellékahtása. De az is lehet, hogy a gyomroddal van probléma. Menj orvoshoz, elõször nõgyógyászhoz, és ha nem vagy terhes, akkor keresd fel a háziorvosodat, és kérj egy kivizsgálást.
A pocak fajdalma lehet rossz emesztes vagy renyhe belmukodes. A renyhe belmukodesen meg kell probalkozni segiteni a kov. modon. Ehgyomorra meg kell inni egy pohar langyos vizet, es csak kb ugy 20-30 perc mulva reggelizni, ha nem hasznal akkor azt javaslom, hogy gysztroskopiai vizsgalatot kerni az orvostol.

Kb. 2. hete késik, nagyon fáj a derekam, a fejem is fáj, néha szúró fájdalmat érzek a hasam alján, gyakran járok pisilni. Mi lehet velem? Terhesség jele? A teszt miért nem mutatja ki?

Teszteltem, de neg.lett. 1x volt egy nagyon halvány alig látható vonal.

Legjobb válasz: milyen volt az a nagyon halvány vonal?

milyen volt az a nagyon halvány vonal?
Esetleg gyulladásra is gondoltál?? Azért a teszt ennyi idõ után mutatná, de menj el egy dokihoz, majd õ segít.
A kérdező hozzászólása: Látszott a vonal, de halvány volt és vékony.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!