Találatok a következő kifejezésre: A fájó 3 napig és a (246 db)

A kérdező hozzászólása: Hétfõre tervezem a tesztet...
Szia! A tüneteid utalhatnak terhességre, de a teszt lesz a biztos! Amíg nem jön meg addig bizakodhatsz, ugyanakkor más miatt is késhet! Ha negatív lesz és még mindig nem lesz menstruációd, 2 naponta tesztelj, mert folyamatosan nõ a szervezetben a hcg mennyisége. De egy 1, 5 hét késés után nega teszttel érdemes orvoshoz fordulni!
Még mindig nincs mensi, ma lesz a teszt vásárlás és reggel megcsinálom!Jelentkezem holnap!:)
Simán lehetsz terhes, de ezt csak akkor tudod meg, ha tesztelsz egyet holnap! Drukkolok, írj majd!
Gratulálok!Tüneteim detto ezek, 3 napja késik, de szombaton negatív volt a tesztem, még bizakodom!
tesztelj
A kérdező hozzászólása: Írd meg mi lett!!!
Még mindig nincs mensi, holnap veszek tesztet és holnap után reggel megcsinálom!
A kérdező hozzászólása: Szorítok Neked:-) Sztem holnap tesztelj:-)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm Mindegyikõtöknek! Annyit ehhez, hogy január óta számolgattam, ovu teszt meg mindenféle és semmi eredmény nem volt, ez az elsõ hónap mikor rá sem néztem se naptárra se ovu tesztre csak "csináltuk" és itt egybõl a baba! Olvasom itt a sok számolgatót meg hõgörbézõt....szerintem semmi értelme, akkor kell mikor kedvetek van és máris itt lesz a pici emberke:-) (37 éves vagyok)
De jó neked! Gratulálok! Sok boldogságot! :)
Gratulálok!
A kérdező hozzászólása: Kétcsíkos a tesztem:-)))) Hurrrráááááá
A terhes tünetek gyakran megegyeznek a mens.elõtti tünetekkel.pl voltam én is úgy hogy késett napokat/hetet folyamatosan görcsöltem mégis megjött.terhesség elõtt is ugyanez volt.tesztelni kell!
A kérdező hozzászólása: Ok! Szorítok!

A páromnak 3 napja fáj a füle, mi arra gondoltunk hogy a sós víz miatt lehet vmi, mert a napokban voltunk a tengeren és ott ment bele a sósvíz. Mit tudunk vele csinálni? Fülcsepp van itthon, és sózzuk is de nem akar javulni

Legjobb válasz: Valószínû, hogy hallócsatorna-gyulladás. Az Otipax fülcsepp jó lesz rá, vény nélkül kapható. Ez gyulladáscsökkentõ és fájdalomcsillapító hatású.

Valószínû, hogy hallócsatorna-gyulladás. Az Otipax fülcsepp jó lesz rá, vény nélkül kapható. Ez gyulladáscsökkentõ és fájdalomcsillapító hatású.
Fülészet, két perc alatt kimossák, és nem fog fájni. Tényleg.
Szerintem mindenképpen mellõzd a napozást, ez nem normális.
hát igen, a normálatlan emberek akkor mennek ki napozni, amikor a legkárosabb....
Alapvetõen 11 és 15óra között nem megy normális ember a napra, fõleg mikor UV-riasztás van érvényben. Jó úton vagy a bõrrák felé. A pötty semmi jót nem jelent, menj el vele bõrgyógyászhoz mindenképpen, biztos, ami biztos.
1.vagyok. Miért szóljátok le? Azért megy fél11-11 között mert akkor elvileg lehet. De ezetk szerinte gyakorlatilag nem. Legalábbis neki. Ez a nap sajnos már mindenkire káros, inkább ne napozz. ha nem múlik el 2-3 héten belül a pirosság akkor mutasd meg dokinak, nehogy késõbb valami komolya baj legyen belõle.
A kérdező hozzászólása: no igen, valóban 11 elõtt megyek, de könnyebb volt leugatni mint elolvasni..

SEGÍTSETEK, TERHES VAGYOK? Utoljára febr.24-én volt menszi, 12-én volt pé-m, azóta fent van a hőm (36.8-37), nem jött meg a menszim.3 napja megnőtt a cicim és fáj. VISZONT a teszt NEGATÍV. Más volt már így?

Ma reggel nagyon durva hányinger, napközben 2x kellett bevennem B6-ot, annyira rosszul lettem. Lehet, hogy még csak ezután fogja kimutatnia teszt? Vagy mi lehet velem? Egyébként 10-én és 13-án voltunk együtt párommal védekezés nélkül.

Legjobb válasz: (Elvileg naponta csak 1db B6 lehet bevenni.) Jéghideg citromos víz, jéghideg kóla mind kettõ segít. Elképzelhetõ, hogy terhes vagy, csinálj még egy tesztet ami más fajta és reggeli vizeletbõl csináld.

(Elvileg naponta csak 1db B6 lehet bevenni.) Jéghideg citromos víz, jéghideg kóla mind kettõ segít. Elképzelhetõ, hogy terhes vagy, csinálj még egy tesztet ami más fajta és reggeli vizeletbõl csináld.
Csinálj tesztet megint! Ma vagy a 33 napon! Szeretnél babát?
És ha lehet 10-es tesztet vegyél.
A kérdező hozzászólása: Szeretnénk igen, eddig 5 tesztet csináltam, az elsõt a 12.dpo-n és ebbõl két teszt 10-es volt. Igazából tudom hogy kicsit túlzás de nem fogok kiakadni akkor sem ha negatív ezért csináltam kb kétnaponta. A hõm ma 36.7 volt. Szombat reggel ujra tesztelek ha addig sem jön meg. :)
A kérdező hozzászólása: De egyébként nekem kb.30-31 napos a ciklusom. És pco jellegû a petefészkem, de a menszim rendben van/volt mindig szóval nem súlyos.
10-es teszt is legkorábban a peteérés után 14-16 nappal mutat ki valamit. Tudom, hogy úgy sem hiszed el és úgy sem fogod betartani. De én is folyamatosan teszteltem, még ott sem volt a baba de én már éreztem a tüneteket, pár nap múlva valóban ott volt az extra halvány csík majd napról napra erõsödött aztán 1 hét múlva megjött. Teljesen kiborultam! Aztán úgy voltam vele, hogy akkor ezt én befejeztem, semmi oda figyelés semmi vitamin, majd nyáron megint megpróbáljuk, bele ástam magam a munkába. Aztán ismét megjött, de nem is lepõdtem meg. És utána 1 hónap múlva nem jött meg, nem éreztem semmit gondoltam a sok stressz a munkában, a sok emelgetés, egy kis megfázás az oka a késésnek, majd meg jön. Vártam vártam, de azóta sem jött meg. Viccelõdtünk, hát ha most akar jönni a baba, de tudtam, hogy nincs bent senki. Hát nagyot tévedtem mert ma már itt szorítom a picikém képét a kezemben és itt ver a kis szíve a pocimban.
A kérdező hozzászólása: Na megjött végülis...én is befejeztem ezt a tervezést, majd jön ha szeretne. :)

Mikor múlik el? 3 napja kifurattam a fülem (most 2-2 lyuk van mindegyikben) amikor átlőtték nem fájt, de most (forgatom meg alkoholozom) piros elég meleg és nem nagyon, de azért fáj is

. Ez normális? A másik kérdésem pedig hogy ugye 2 hétig nem szabad kivenni?

Legjobb válasz: Furattad?XD Lõtted vagy szúrattad? Cimpába vagy porcba? Amugy feltételezem kozmetikába lövetted, ott ajánlják az alkoholt, piercing szalonokban adnak megfelelõ fertõtlenítõt, ami nem szárít. Ha cimpába csináltattad akkor túléled...Éshogy mikor lehet cserélgetni azt érzed, h abszolút nem fáj, de igen kb 2-3 hét.

Furattad?XD Lõtted vagy szúrattad? Cimpába vagy porcba? Amugy feltételezem kozmetikába lövetted, ott ajánlják az alkoholt, piercing szalonokban adnak megfelelõ fertõtlenítõt, ami nem szárít. Ha cimpába csináltattad akkor túléled...Éshogy mikor lehet cserélgetni azt érzed, h abszolút nem fáj, de igen kb 2-3 hét.
Ha porcba csináltattad akkor kb. 2-3 hétig ki ne vedd! Én is csináltattam én a porcból 1 hét múlva kivettem(úgyéreztem nem fáj) Amikor ki vettem nem is fájt, de amikor viszaakartam tenni kajakra belekönnyesztem!! És most nagyon fáj!! Szval a porból ki ne vedd csak 2-3 hét múlva!! Ha a cimpába akkor sztem már kb 1-2 hét múlva kiveheted!(ha vérezni fog ne izgulj nekem is vérzett)
Jól írják az elõttem lévõk. És ne alkohollal tisztítsd. Octenisept fertõtlenítõt használj. Piercing szalonba is azt adnak, nem alkoholt mert csak kiszárít stb.

A barátnőmmel 3 napja feküdtünk le és akkor vesztette el de még mindig nagyon fáj neki és nehezen tud pisilni és véres is. Védekeztünk! Mit tanácsoltok? Ez mit jelenthet? Van okunk aggódni vagy természetes?

Legjobb válasz: aktus közben is nagyon fájt neki? nagy mérettel rendelkezel? mert akkor rendben van, de ha pár nap alatt nem múlik el, akkor azért elmennék dokihoz, mert nagyon ritka az ilyen :S

aktus közben is nagyon fájt neki? nagy mérettel rendelkezel? mert akkor rendben van, de ha pár nap alatt nem múlik el, akkor azért elmennék dokihoz, mert nagyon ritka az ilyen :S
Ha nehezen tud pisilni és véres is, vagy zavaros (a pisi), akkor valószínû, hogy összeszedett valami fertõzést. Orvoshoz kell vele menni, mégpedig (ha nehezen pisil) lehetõleg gyorsan.

Mellbimbó érzékenység, illetve alhasi fájdalom utalhat terheségre? Már 1, 5 hete érzékenyek, illetve folyamatosan fáj a hasam, 3 napja migrénem van ami szintén nem jellemző. De a mellem többi része nem fáj és hányingerem sincs. Lehet ez baba miatt?

Dec.24-én volt a menstruációm els? napja,7 éve gyógyszert szedek folyamatosan, kivéve ezt a hónapot.

Legjobb válasz: Hát nem tudom. Vannak más tüneteid is? Hol fáj a hasad? Ha alul érzel szúró érzést, amolyan mindjárt megjön akkor az is terhességre utalhat. A hõmérsékeleted szoktad nézni reggelente? Ha terhes vagy akkor a várt menses után is megmarad 37 körül.(a peteérés napján megemelkedik és állandó marad a mensi napjáig, aztán viszont visszaesik a hõ ha nem terhes az ember lánya) Ha jól értelmezem akkor most januárban hamarosan meg kellene jönnie. Nekem mensi elõtt két héttel nagyon szoktak fájni a melleim. Viszont ha csak a mellbimbód körül érzékeny akkor az nagy valószínûséggel pocaklakóra utalhat :)Ha nem jön meg, akkor két-három nap múlva tesztelj:) Szerintem a Lilly, a pregnancy easy és a pregimax plus is jó. drukkolhatok, hogy babóca legyen? :)

Hát nem tudom. Vannak más tüneteid is? Hol fáj a hasad? Ha alul érzel szúró érzést, amolyan mindjárt megjön akkor az is terhességre utalhat. A hõmérsékeleted szoktad nézni reggelente? Ha terhes vagy akkor a várt menses után is megmarad 37 körül.(a peteérés napján megemelkedik és állandó marad a mensi napjáig, aztán viszont visszaesik a hõ ha nem terhes az ember lánya) Ha jól értelmezem akkor most januárban hamarosan meg kellene jönnie. Nekem mensi elõtt két héttel nagyon szoktak fájni a melleim. Viszont ha csak a mellbimbód körül érzékeny akkor az nagy valószínûséggel pocaklakóra utalhat :) Ha nem jön meg, akkor két-három nap múlva tesztelj:) Szerintem a Lilly, a pregnancy easy és a pregimax plus is jó. drukkolhatok, hogy babóca legyen? :)
Szerintem nem vagy terhes.Túl rövid idõ telt el a mensód óta.És még a gyógyszer is benned van.Az 3 hónap míg kiürül a szervezetbõl.
Úgy tudom, tabi szedése utáni elsõ hónapban különösen könnyen teherbe lehet esni. Egyébként is, ha már egy napot kihagyod a szedését, máris teherbe eshetsz. Azért kell várni a tabi abbahagyása után néhány hónapot, hogy a magzatot ne károsítsa.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Köszönöm a válaszokat. Csináltam egy tesztet, pozitív lett. Nagyon örülök. csakaz a gond, hogy tüsszös mandula gyulladásom van és elkezdtem antibiotikumot szedni, remélem nem árt majd, azonnal abbahagytam (2 napig szedtem), s remélem a teszt sem téved.

3 napja fáj a bal térdem. Első nap csak egy picit fájt, de ma már annyira, hogy szinte menni se tudok. Kívülről semmi se látszik, úgyértem nem piros meg semmi, és nemis emlékszek hogy megrántottam volna. Mit tegyek, hogy elmúljon?

13 éves lány vagyok amúgy,és 1 hét múlva megyek sítáborba,szóval fontos lenne hogy elmúljon.szüleim nem engednek orvoshoz,szerintük megrántottam és majd elmúlik..

Legjobb válasz: Elképzelhetõ hogy valami in kiment a helyébõl. Addig egy csontkovácshoz, vagy masszõrhöz el kellene menni.

Elképzelhetõ hogy valami in kiment a helyébõl. Addig egy csontkovácshoz, vagy masszõrhöz el kellene menni.

Fáj és feldagadt a herém.3 napja nem vertem ki. Valakinek ötlet? nem ütöttem be meg semmi nem volt h fájna.1 napja fáj.

Legjobb válasz: Lehet hogy ez a baj ,Ezen agyalsz,milyen jó lenne ,és nem csinálod meg .Tudat alatt a herék már felkészültek az elélvezésre,de nem következik be,ezért becsapottnak érzik magukat.Humorosnak hangzik ez az írás ,de sok esetben ez így is van.A võlegény betegség másik esete .

Lehet hogy ez a baj , Ezen agyalsz, milyen jó lenne , és nem csinálod meg .Tudat alatt a herék már felkészültek az elélvezésre, de nem következik be, ezért becsapottnak érzik magukat.Humorosnak hangzik ez az írás , de sok esetben ez így is van.A võlegény betegség másik esete .
Bármi lehet. Menj orvoshoz
Keress kérdéseket hasonló témákban: here , feldagadt a herém, nem vertem ki , fáj a kukim, fáj a faszom, fáj a péniszem

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!