Találatok a következő kifejezésre: A fájó 3 (879 db)

3 évesem 2 v 3 esténként előveszi a "fáj a hasam" dumát az utóbbi hetekben, és nem értem miért?

Kizártam ételeket/kakilást/hascsikarást, ráadásul néha csak elvágják a dolgot és elalszik. Mintha csak úgy szórakozna... Nem értem, és egyfel?l aggódom h valami komolyabb baj van, másfel?l nem tudom mit csináljak vele....

Legjobb válasz: azt még lefelejtettem, hogy nekem a 2 évesem pont a napokban mondta, hogy fáj fáj, kérdeztem tõle, hol fáj drágám? mutatta a lábát és kényeskedve mondta, hogy fáj, fáj. Nézegetem a kis lábát, hogy mi lehet a baj, erre elnevette magát. Ezt még eljátszotta aznap este, de már nem dõltem be, közben kacagott. Nagyon huncutok tudnak ám lenni.

azt még lefelejtettem, hogy nekem a 2 évesem pont a napokban mondta, hogy fáj fáj, kérdeztem tõle, hol fáj drágám? mutatta a lábát és kényeskedve mondta, hogy fáj, fáj. Nézegetem a kis lábát, hogy mi lehet a baj, erre elnevette magát. Ezt még eljátszotta aznap este, de már nem dõltem be, közben kacagott. Nagyon huncutok tudnak ám lenni.
Nálunk is szokott ilyen lenni, igaz már 5 éves a gyerek, így könnyebb rájönni, hogy mi a gond. Nála a beszorult puki szokott problémát okozni, illetve ha éhes vagy ha teli van azt is fájdalomként éli meg. A lába is szokott fájni (nincs rajta sérülés) van, hogy éjjel is felkel rá, így arra jutottam, hogy érzi ahogyan nõ (nekem is sokat fájtak a csontjaim gyerekkoromban) Az nagyon jó amit az elsõ írt. Ja és nálunk régebben sokat mondogatta, hogy fáj a torka, már kezdtem aggódni amikor mondtam neki, hogy mutassa meg, hogy hol...és tök máshová mutatott (a gyomrára).
Szia, nem lehet, hogy csak azt akarja, még foglalkozz vele? Lehet látja rajtad az aggódást és hogy elbizonytalanodsz. Én a helyedben elmondanám neki (hiszen 3 évesen már nagyon értelmesek a gyerekek), hogy ha valóban fáj a hasad, akkor elmegyünk a doktor nénihez és kérünk egy teljes kivizsgálást. Ha nem fáj a pocakod, akkor ne csapd be anyát, mert ha tényleg baj lesz, akkor is azt fogom hinni, hogy szórakozol.
Az en kisfiam 29 honapos es ugyanezt csinalja. :) Nallunk mar regglente is eloszedte ezt a dumat bolcsibe indulas elott, hogy hatha otthon maradhat. Kis rafinaltak tudnak lenni. En mindig puszit szoktam adni a pocijara es attol elneveti magat.
A kérdező hozzászólása: Megbeszéltem vele, arra azt mondta rendben van. Erre tegnap este megint csinálta. De aztán a fáj a hasam után jött a túl sötét van (pedig nem volt), nem akarok aludni, stb. 2 órán keresztül megy a hiszti már 5. este óta, és nem értem, miért. Semmi megrázkódtatás nem érte, éjszaka sem ébredt fel rossz álom miatt. Tanácstalan vagyok. Aztán meg ugye nem eléggé kipihent, napközben hisztisebb. És most is kijelentette h nem akar aludni. Mondtam neki h feküdjön be az ágyba, és pihenjen, nem kell aludni. Könyvet nézeget és elvan. Tényleg nem értem...

A barátnőmmel 3. alkalommal szeretkezünk. Az első fájt neki másodjára nem már. De most 3. jára megint fájt neki, nem ugy mint elsőnek, de aztmondta fáj. Ez mitől lehet?

Legjobb válasz: szárazabb volt belüll sztem, mint kellett volna. nekem pl minden menzi utáni elsõ szeretkezés fáj. nem vagyok mai csirke, tudom, ilyen esetben egy kis sikosító csodákra képes. szárazságot okozhat nála az idegesség, az hogyha nem izgatod fel eléggé, óvszer használat is, és ami a legfontosabb (pl. nálam is) a kevés folyadék.

szárazabb volt belüll sztem, mint kellett volna. nekem pl minden menzi utáni elsõ szeretkezés fáj. nem vagyok mai csirke, tudom, ilyen esetben egy kis sikosító csodákra képes. szárazságot okozhat nála az idegesség, az hogyha nem izgatod fel eléggé, óvszer használat is, és ami a legfontosabb (pl. nálam is) a kevés folyadék.
A kérdező hozzászólása: de akkor nem lehet semmi gond? csak ennyi?
csak ennyi. mondd neki, h igyon többet, te pedig próbáld meg felkutatni a neki tetszõ zónákat. sok sikert. ja egy még kimaradt, a fogamzás gátló is okoz szárazságot. sikosítót szerezz be.
A kérdező hozzászólása: megnyugtattál:) azthittem valami baja lehet.. :S aztán megijedt õis.. de remélem igazad van és csak ennyi a baj..:)

A barátommal 3 hónapja vagyunk együtt, mikor jön el az idő és milyen az első? Fáj? Picit félek.

Legjobb válasz: Akkor jön el, amikor mindketten megkívánjátok. Ha nem félsz és nem görcsölsz, akkor nem fáj, mert attól fáj, hogy a hüvelyed nem lazul el rendesen. 4 szûz lánnyal voltam, egyiknek sem fájt.

Akkor jön el, amikor mindketten megkívánjátok. Ha nem félsz és nem görcsölsz, akkor nem fáj, mert attól fáj, hogy a hüvelyed nem lazul el rendesen. 4 szûz lánnyal voltam, egyiknek sem fájt.
teljesen egyet értek az elsõ válaszadóval!! Csak akkor tegyétek meg, ha bíztok egymásban, és mindketten szeretnétek!!
na ja!Meg nagyon fontos ha úgy érzed közben hogy valami nem oké, hagyjátok abba, mert az elsõ nagy nyomokat hagy benned, csak nem mindegy hogyan!
szió.Dóri vok.ej te csaj ilyenen agyalsz.tudom hogy megvan a barátod és már kellene, de hát te tudod.aki ezt olvassa annak üzenem hogy ismerem az illetõt és azért írok így!!:) szerintem is gondold meg hogy mikor fogod megtenni, mert az elsõ nagyon fontos!!ez kihathat a nemi életetre a jövõben.ha nagyon szereted a pasit akivel már 3 hónapja együtt vagy(lassan 4), akkor szerintem tedd, de vigyázzatok!!te is menj el orvoshoz elõbb-utóbb meg a pasid is védekezzen!!mert nem szeretném ha egy gyerekkel beállítanám majd 5 év múlva az osztálytalálkozón:P meg amugy sem fertõzések meg minden. ha eljön az idõ, akkor AZ elõtt sokat pettingeljetek, mert hidd el ha ellazulsz sokkal jobb lesz és nem lesznek félelmeid!!most ezt úgy mondom mintha én átestem rajta de nem, majd egyszer remélem. de szerintem még egy kicsit várjál vele csak a te érdeked ha nem készültél fel rá akkor várj.na ennyi puszi barátnõd és osztálytársad Dóri
ezt a hülyeséget, hogy az elsõ ilyen DRÁMAIAN számítana... baromság, hisztéria.. ha csak meg nem erõszakolnak elsõ alkalommal, nem fog kihatni a késõbbi nemi életedre. Nem kell agyongörcsölni ilyen természetes dolgokat, amik amúgyis a véredben vannak. Felesleges stressz.

A barátnőmmel 3 napja feküdtünk le és akkor vesztette el de még mindig nagyon fáj neki és nehezen tud pisilni és véres is. Védekeztünk! Mit tanácsoltok? Ez mit jelenthet? Van okunk aggódni vagy természetes?

Legjobb válasz: aktus közben is nagyon fájt neki? nagy mérettel rendelkezel? mert akkor rendben van, de ha pár nap alatt nem múlik el, akkor azért elmennék dokihoz, mert nagyon ritka az ilyen :S

aktus közben is nagyon fájt neki? nagy mérettel rendelkezel? mert akkor rendben van, de ha pár nap alatt nem múlik el, akkor azért elmennék dokihoz, mert nagyon ritka az ilyen :S
Ha nehezen tud pisilni és véres is, vagy zavaros (a pisi), akkor valószínû, hogy összeszedett valami fertõzést. Orvoshoz kell vele menni, mégpedig (ha nehezen pisil) lehetõleg gyorsan.

Ha nem tud megrepedi a tüsző az fáj? 3 napja fáj a hasam. A 16. napom nagyok. Szerdán volt 15mm. Mind a lét petefészkem fáj szinte állandóan.

Szerdán voltam dokinál,szoval cisztám nincs,de akkor mitől fáj.

Legjobb válasz: attol hogy peteérésed van:)nagyon szorítok hogy sikeruljon.

attol hogy peteérésed van:) nagyon szorítok hogy sikeruljon.

Az első alkalom után a 2.3. stb. szex is fáj vagy csak az 1. , vagy esetleg csak az első pár?

Legjobb válasz: Anno nekem is elég sokáig fájt, legalább 10-szer, 12-szer csináltuk, mire végre én is élveztem :)

Anno nekem is elég sokáig fájt, legalább 10-szer, 12-szer csináltuk, mire végre én is élveztem :)
Szerintem az, hogy fáj-e vagy sem az embertõl is függ! Ha a fiú figyelmes és óvatos, akkor a fájdalom minimálisra csökkenhet. Nekem például egyáltalán nem fájt az elsõ. De volt olyan fiú aki olyan figyelmetlen volt, hogy utána több napig fájt. Tehát az elsõnél fõ a figyelmesség. Szólj neki, ha valami nem jó. A másik pedig, hogy ha idegeskedsz, akkor nem tudsz majd megfelelõ izgalmi állapotba kerülni ( tehát nem nedvesedsz be eléggé és nem engeded el magad) akkor elég nagy a valószínûség arra, hogy fájni fog. Remélem, hogy tudtam valamit segíteni.
Nekem a 2.alkalom1/3-áig szar volt, és utána BÁMM!!! ez qurvajó!ennyi volt.
nem csak az fáj(hat) mikor a szûzhártya átszakad, hanem az is, ahogy a hüvely tágul, "bejáródik". szóval a legtöbb lánynak az elsõ pár alkalom nem kellemes, kell idõ, amire elkezdi élvezni. persze vannak olyanok is, akiknek az elsõ se fáj, de szerintem ez ritka. nekem sajnos elég szûk a hüvelyem, majdnem 5 éve élek folyamatos nemi életet, mégis van úgy, hogy fáj kicsit a szex, fõleg akkor, ha elõtte régebb (1-2 hete) csináltuk utoljára.
Én barátnõmnek az elsõ 3 fájt, de már egyre kisebb mértékben, és fokozatosan jobb lett neki.
Mi kb. szeptmeber óta minden héten szexelünk, és még mindig fáj (nekem õ volt az elsõ).

A 2.-3. alkalomnál is fájni fog? Melyik póz amelyik nem fáj és mindketten élvezzük?

Legjobb válasz: mondjuk a misszionárius.az elvileg nem fáj neked sem és neki sem. de ha mégis fáj neked,ott nem a pózzal van a gond sztem:S

mondjuk a misszionárius.az elvileg nem fáj neked sem és neki sem. de ha mégis fáj neked, ott nem a pózzal van a gond sztem:S
Vagy légy te felül. Úgy te tudod irányitani, hogy mikor és mennyire hatoljon beléd. Azt nem lehet egyértelmûen megmondani, hogy hanyadik alkalomtól nem fog fájni, mivel egyénfüggõ. Nekem például az elsõ se fájt, de azt hiszem ritka a szerencsém:)
Az utolsó válaszolóval nem értek egyet. Van akinek a törõdés ellenére is fáj, mindenki máshogy van vele. Próbáljátok meg hogy a fiú lassan hatol be, ez beválhat. És persze legyen mindig elég elõjáték:)
Van akinek csak a 10-15. alkalommal lesz élvezetes, addigra tágul ki eléggé, szokja meg az új érzést. Én is a szerencsések táborát erõsítem és nekem sem fájt az elsõ sem. Igaz elõtte sokat pettingeltünk, ujjazott a párom. De ne félj lehet hogy már a 2., 3. alkalom sem fog fájni.
10-15. alkalommal meg a szart -.- Ha kellõképp fel vagy izgulva és mindent jól csináltok akkor kicsi az esélye annak, hogy fájni fog, akár az elsõ alkalommal is. Nincs elég elõjáték, nem törõdik veled a fiú, ez lehet a probléma, nem a póz.
A kérdező hozzászólása: Összesen mindig körübelül 1-másfél órát szoktunk pettingelni.Most volt az elsõ alkalom és eléggé fájt.Már egy másik kérdésemben feltettem a kérdést, hogy ha nem véreztem akkor átszakadt-e a szüzhártyám és mindeki azt irta, hogy igen.De akkor mért fájt?Eléggé kivoltam tágulva és óvatos is volt a barátom.1 bizonyos pontnál fájt mindig.Nem értem :S

Eléggé fáj a derekam.3 terhesség, és tegnap teszteltem, Normális? Mitől lehet?

Az els? két terhességemnél nem emlékszek ilyesmire, pedig nem rég volt :) 4 és 2 éve :D olyan mint amikor mensizek a derékfájás. a pocakkal minden ok azt is érezgetem, de az nem vészes, az tudom h alakulgat.:P

Legjobb válasz: Nekem második terhességem és 6+3 hetes vagyok de már 2 hete küszködök a barnázással, dokinál is voltam hétfõn aki mindent rendben talált és azt mondta szerinte nem lesz baj, de tegnapelõtt megint vérezni kezdtem csak egy kicsi volt de még tegnap is volt ilyen sárgásbarna váladék. a barátnõm azt mondta akkor lesz baj, ha a cicimet majd nem érzem duzzadtnak. Ma reggel a hasimmal minden ok, a cicim majd leszakad de a derekam annyira fáj mint menzikor. Hát én azt remélem ez jó jel és csak a nagy hormontúltengéstõl van. A szervezet készül a babára. Ittam egy kis calcium sandost és jobb lett

Nekem második terhességem és 6+3 hetes vagyok de már 2 hete küszködök a barnázással, dokinál is voltam hétfõn aki mindent rendben talált és azt mondta szerinte nem lesz baj, de tegnapelõtt megint vérezni kezdtem csak egy kicsi volt de még tegnap is volt ilyen sárgásbarna váladék. a barátnõm azt mondta akkor lesz baj, ha a cicimet majd nem érzem duzzadtnak. Ma reggel a hasimmal minden ok, a cicim majd leszakad de a derekam annyira fáj mint menzikor. Hát én azt remélem ez jó jel és csak a nagy hormontúltengéstõl van. A szervezet készül a babára. Ittam egy kis calcium sandost és jobb lett
Válaszoló: barnázol és mit szedsz??? Mit irt a doki??? Remélem, nem csak calciumot!!! és mire alapozta, h minden rendben? nézett hormont vérbõl?? Csak azért kérdezem, mert barnázáskor hormonprobléma lehet, progeszteron! ami miatt el is vetélhetsz!!!
Én akkor kezdtem el gyanakodni, hogy mielõtt meg kellett volna jönnie, nagyon fájt a derekam, és ez így volt hetekig. És már 3 hónapos a nagyfiú! Úgyhogy természetes. Lányomnál meg nekem sem fájt.
Elsõ vagyok, semmit nem szedek, mert nem írt semmit a doki mert azt mondta hogy egy 5 hetes terhességnél még korai lenne, ha lesz szívhang az már más téma. Pont egy hét múlva kell visszamennem, kíváncsi vagyok mit mond majd. Egyébként a város legjobbnak mondott fõorvosához járok akit nem bírálhatok felül... De azért majd rákérdezek erre a gyógyszerre.:)

Miért fáj a sex 3. alkalommal is?

Legjobb válasz: 3. rossz lukba ment. ne nevess, ez nem vicc. léteznek életképtelen emberek

3. rossz lukba ment. ne nevess, ez nem vicc. léteznek életképtelen emberek
A kérdező hozzászólása: és még a második alkalommla is véreztem
Próbálj jobban ellazulni!Ne kapkodjatok, jó hosszú elõjáték, és ha kell használjatok síkosítót.
Nekem a 3. fájt igazán. Majd elmúlik..
1. lehetséges ok: nem szakadt át rendesen, ezért volt többször is vérzés. 2: túlságosan rágörcsölsz, és rettegsz tõle, mert elõzõekben fájt, a stressz miatt nem nedvesedsz, nem tágulsz ---> ez miatt fáj, tehát ördögi kör. a barátnõmmel kb 8-9 hónapja szexelünk, és még most is néha fáj neki, ha valami nem stimmel és ideges pl.
Mert ... a párod pénisze túl nagy. ... nem szántok elég idõt az elõjátékra. ... agyban máshol jársz. ... a párod nem figyel oda rád eléggé. 24/N

Meghúztam a hasam egy ugrástól és azóta nagyon fáj (3 napja), mitől?

helyb?l távolugrás volt a suliban és ugrásnál éreztem egy er?s fájdalmat és azóta fáj,néha igy érzem mintha valami belülr?l nyomná,röhögésnél,tüsszentésnél és köhögésnél is nagyon fáj, lehet sérv? vagy majd elmúlik?

Legjobb válasz: igen még mindig fáj hétfõ óta

A kérdező hozzászólása: igen még mindig fáj hétfõ óta
Menj el orvoshoz, az a biztos.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!