Találatok a következő kifejezésre: A erős tojásfehérje szerű (4 db)

MItől lehet, hogy napok óta nehéznek érzem a méhem, megjön érzésem van, erős tojásfehérje szerű folyásom volt, mára kissé csökkent, émelygek, néha hányingerem van, és nagyon álmos, fáradékony vagyok, fel vagyok puffadva? Keddre nem várom.

Keddre nem várom.

Legjobb válasz: Szia! Nekem a tojásfehérje szerû folyásom mindig peteérés elõtt van. Nem lehet, hogy nagyon szeretnéd már a babát? Velem is elõfordult három egymást követõ hónapban, hogy már félidõtõl hányingerem volt, szédültem. Persze nem voltam terhes. Persze nem vagyunk egyformák. Várd meg a keddet és tesztelj.

Szia! Nekem a tojásfehérje szerû folyásom mindig peteérés elõtt van. Nem lehet, hogy nagyon szeretnéd már a babát? Velem is elõfordult három egymást követõ hónapban, hogy már félidõtõl hányingerem volt, szédültem. Persze nem voltam terhes. Persze nem vagyunk egyformák. Várd meg a keddet és tesztelj.
A kérdező hozzászólása: Keddre kéne megjönnie, de kb. 1 hete érzem ilyen furán magam. Nem szokott ilyen mennyiségû folyásom lenni. Nem tudom mitõl lehet. Fura érzés nagyon
Hát ha ezek nem pszihés tünetek akkor valószínû terhes vagy!
Hát nekem hétfõre kéne megjönni, de kedd óta ugyan úgy vagyok, mint te, Nehéz a méhem, néha még be is görcsöl, olyan mintha most jönne meg.Most várok hétfõig vagy keddig, ha addig nem jön meg, lehet, hogy tesztelek!Bár nekem nincs olyan szerencsám, hogy + legyen!

Erős, tojásfehérje szerű folyás a 28. héten?

normális vagy doki?

Legjobb válasz: Szia! Nekem is volt és elmentem a dokihoz. Felírt antibiotikum hatású kúpot és 3 nap után normalilálódott a helyzet, azóta is minden rendben van. Szerintem menj el te is orvoshoz. Üdv: 26+6 hkm

Szia! Nekem is volt és elmentem a dokihoz. Felírt antibiotikum hatású kúpot és 3 nap után normalilálódott a helyzet, azóta is minden rendben van. Szerintem menj el te is orvoshoz. Üdv: 26+6 hkm
Én is szedtem, de nekem 5 nap elteltével jött meg.
ha 7-10 nap utan nem jon meg akkor kell hivni a dokit
A kérdező hozzászólása: hát, tényleg korai volt az "aggodalom" mivel, megjött....hát nem is tudom hogy szomorkodjam, vagy inkább örüljek??!!

A erős krémes, tojásfehérje szerű folyás (ciklus közepén) azt jelenti, hogy most van peteérésem?

Vagy csak a tüsz?repedést jelenti és ezt követ?en lesz megtermékenyíthet? állapotban a petesejt?

Legjobb válasz: Nem tudom hogy igazam van-e vagy igazam van :), de szerintem a nyák eltávozása is idõvel jár. Úgyhogy ha ilyet tapasztalsz már utána vagy! Vagy rosszul gondolom? Alattam lévõ hozzászólók cáfoljanak meg! Ami tuti, hogy vagy peteérés (de akkor nyúlósnak is lennie kell, mert elõtte is lehet ilyen), vagy fertõzés. Reméljük az elõbbi! :)

Nem tudom hogy igazam van-e vagy igazam van :) , de szerintem a nyák eltávozása is idõvel jár. Úgyhogy ha ilyet tapasztalsz már utána vagy! Vagy rosszul gondolom? Alattam lévõ hozzászólók cáfoljanak meg! Ami tuti, hogy vagy peteérés (de akkor nyúlósnak is lennie kell, mert elõtte is lehet ilyen), vagy fertõzés. Reméljük az elõbbi! :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!