Találatok a következő kifejezésre: A erős tojásfehérje (7 db)

MItől lehet, hogy napok óta nehéznek érzem a méhem, megjön érzésem van, erős tojásfehérje szerű folyásom volt, mára kissé csökkent, émelygek, néha hányingerem van, és nagyon álmos, fáradékony vagyok, fel vagyok puffadva? Keddre nem várom.

Keddre nem várom.

Legjobb válasz: Szia! Nekem a tojásfehérje szerû folyásom mindig peteérés elõtt van. Nem lehet, hogy nagyon szeretnéd már a babát? Velem is elõfordult három egymást követõ hónapban, hogy már félidõtõl hányingerem volt, szédültem. Persze nem voltam terhes. Persze nem vagyunk egyformák. Várd meg a keddet és tesztelj.

Szia! Nekem a tojásfehérje szerû folyásom mindig peteérés elõtt van. Nem lehet, hogy nagyon szeretnéd már a babát? Velem is elõfordult három egymást követõ hónapban, hogy már félidõtõl hányingerem volt, szédültem. Persze nem voltam terhes. Persze nem vagyunk egyformák. Várd meg a keddet és tesztelj.
A kérdező hozzászólása: Keddre kéne megjönnie, de kb. 1 hete érzem ilyen furán magam. Nem szokott ilyen mennyiségû folyásom lenni. Nem tudom mitõl lehet. Fura érzés nagyon
Hát ha ezek nem pszihés tünetek akkor valószínû terhes vagy!
Hát nekem hétfõre kéne megjönni, de kedd óta ugyan úgy vagyok, mint te, Nehéz a méhem, néha még be is görcsöl, olyan mintha most jönne meg.Most várok hétfõig vagy keddig, ha addig nem jön meg, lehet, hogy tesztelek!Bár nekem nincs olyan szerencsám, hogy + legyen!
Szerintem most van peteérésed.
Sztem peteérésed lehet. Nekem is kb egy hete volt ilyenem, és az utolsó mensim febr 22. Ha akartok babát, akkor most kell összebújni ;)
A kérdező hozzászólása: Én is erre tippeltem, csak kicsit korinak gondoltam.Tegnap együtt voltunk meg holnap is majd.Ma nem tudunk.Holnap még jó lehet? Bár múlt hónapban is együtt voltunk mikor +lett at ovu teszt és mégse lett baba. Bízom a mostaniban!

A erős krémes, tojásfehérje szerű folyás (ciklus közepén) azt jelenti, hogy most van peteérésem?

Vagy csak a tüsz?repedést jelenti és ezt követ?en lesz megtermékenyíthet? állapotban a petesejt?

Legjobb válasz: Nem tudom hogy igazam van-e vagy igazam van :), de szerintem a nyák eltávozása is idõvel jár. Úgyhogy ha ilyet tapasztalsz már utána vagy! Vagy rosszul gondolom? Alattam lévõ hozzászólók cáfoljanak meg! Ami tuti, hogy vagy peteérés (de akkor nyúlósnak is lennie kell, mert elõtte is lehet ilyen), vagy fertõzés. Reméljük az elõbbi! :)

Nem tudom hogy igazam van-e vagy igazam van :) , de szerintem a nyák eltávozása is idõvel jár. Úgyhogy ha ilyet tapasztalsz már utána vagy! Vagy rosszul gondolom? Alattam lévõ hozzászólók cáfoljanak meg! Ami tuti, hogy vagy peteérés (de akkor nyúlósnak is lennie kell, mert elõtte is lehet ilyen), vagy fertõzés. Reméljük az elõbbi! :)

Erős, tojásfehérje szerű folyás a 28. héten?

normális vagy doki?

Legjobb válasz: Szia! Nekem is volt és elmentem a dokihoz. Felírt antibiotikum hatású kúpot és 3 nap után normalilálódott a helyzet, azóta is minden rendben van. Szerintem menj el te is orvoshoz. Üdv: 26+6 hkm

Szia! Nekem is volt és elmentem a dokihoz. Felírt antibiotikum hatású kúpot és 3 nap után normalilálódott a helyzet, azóta is minden rendben van. Szerintem menj el te is orvoshoz. Üdv: 26+6 hkm
Én is szedtem, de nekem 5 nap elteltével jött meg.
ha 7-10 nap utan nem jon meg akkor kell hivni a dokit
A kérdező hozzászólása: hát, tényleg korai volt az "aggodalom" mivel, megjött....hát nem is tudom hogy szomorkodjam, vagy inkább örüljek??!!

Mitől lehet? Ma reggeltől erős nyúlós fehér folyásom van, olyan mint a tojásfehérje.

Kicsit megvagyok ilyedve,ma megyek be a korházba kivizsgálásra,mert június 7-én volt a szülés id?pontja.Tegnap délutántól görcsölgettem,de semmi.Köszike a válaszokat.

Legjobb válasz: Ez lehet a nyákdugó is, szerintem készülj, mert hamarosan beindul! Szép szülést! 37 hetes kismama

Ez lehet a nyákdugó is, szerintem készülj, mert hamarosan beindul! Szép szülést! 37 hetes kismama
Ha nyákdugó, akkor eltelhet 1-2 nap, de akár 1-1, 54 hét is a szülésig. Az elsõ terhességet a legtöbben túlhordják, emiatt ne izgulj. Ha már nagyon sok lenne a túlhordás, akkor a doki úgyis beindítaná a szülést.
A kérdező hozzászólása: Azt elfelejtettem írni hogy ez a második szülésem, de az elsõvel a nyákdugó rózsaszin volt, és közvetlenül szülés elõtt ment el.Ráhuztam az elsõvel is így szülést indítottak 42 hetessen.Köszönöm a válaszokat, én már azt hittem hogy valami gyuladásom lehet attól van folyásom.
Szia. Szerintem simán lehetsz babás. Jókor voltatok együtt utána még nem voltatok? Mondjuk a 12. napon? Görbéd nincs?
A kérdező hozzászólása: Sajnos azóta nem:-(. Görbém az nincs. Köszi a válazt, remenykedem, hogy babás leszek, már nagyon szeretném.
A kérdező hozzászólása: Ma vagyok a 15.napnál és feszül a mellem + görcsölgetek. Lehet, hogy mégse jött össze.:_(((((

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!