Találatok a következő kifejezésre: A dvd tarthatom kb. 10 (1 db)

A dvd állványt tarthatom kb. 10 cm-re a radiátortól? Sérülhetnek így a dvd-k?

Legjobb válasz: Az attól függ mekkora hõt sugároz a radiátor. Talán kicsit távolabb jobb volna, (fél méter) hogy közvetlen hõsugárzás, és hõingadozás ne érje. Vagy ha más helyet nem találsz valamit tegyél a radiátor és a tartó közé ami a hõt visszaveri.

Az attól függ mekkora hõt sugároz a radiátor. Talán kicsit távolabb jobb volna, (fél méter) hogy közvetlen hõsugárzás, és hõingadozás ne érje. Vagy ha más helyet nem találsz valamit tegyél a radiátor és a tartó közé ami a hõt visszaveri.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Interneten hol lehet videot kuldeni?

Telefonrol probaltam atkuldeni viberen es facebookon de tul nagy a felbontasa es nem megy at, valaki tud valami otletet adni hogy meg hol lehetne?

1

Az ask. Fm-el kapcsolatba. Help!?

Halottam arról hogy van egy olyan program ami kiszűri hogy kitől jött a névtelen kérdés. Valaki tudna ezzel kapcsba vmit mondani ?? Akár linkelni azt a progit?

0

Melyik a legvékonyabb papír (hány gramm) amelyikre még lehet színesen nyomtatni?

1

Minek a része lehet ez a kis műanyag?

Itt találhatóak a képek a kis műanyagról, sajnos nem tudtam beazonosítani, valaki felismeri? Az egyik oldalán van egy 23-as szám. Lehet, hogy valakinek hiányzik, de nem tudom, hogy kinek adjam vissza, és rossz érzés, hogy valamin napokig gondolkodsz, de nem jössz rá, hogy mi lehet. Elsőre arra gondoltam, talán valami "szűkítő" lehet fülhallgatóhoz.

0

Mit csináljak, hogy a fülhallgatómban ne szakadjon el a zsinór?

Hogyan tároljam? Általában feltekerem a zenelejátszómra, de ez sem tesz jót neki, bár az sem ha összegubancolódik. Már több fülhallgatóm is szétment és annyira nem tartom olcsónak. Köszönöm a segítséget.

1

Normális dolog, hogy az energiatakarékos izzó büdös?

Kicseréltem, mert sajna összetört, és az újnál azt tapasztalom, hogy egyrészt fura szaga van, másrészt valamivel jobban is melegszik. Direkt kis teljesítményüt vettem, mert csak éjjeli fénynek használom, az elözöt még le is tudtam takarni, mert éppen csak langyosodott, de ezt már nem merem, mert jobban felmelegszik (de azért nem olyan forróra mint egy sima hagyományos izzónál). Sajnos egyiknek a márkájára sem emlékszem, se a réginek, sem ennek az újnak.
Tudtok esetleg egy jó fajtát ajánlani?
És egyébként ez a szag normális jelenség, vagy az izzó hibája lehet?

2

Ha egy aramerosseg mero leeg akkor azt hogy lehet eszrevenni?

Nem mert meg valamit vagy nem is kapcsol be?Legyszi segitsetek nekem!!

3

Lehetséges e valamilyen módon ipari áramról 220-at csapolni?

Hozzáértők válaszát várnám,hogy megoldható lenne igy egyes 220v ról működö dolgok üzemeltetése ipari áramról.
Ugytudom az ipari áram lényegesen olcsóbb.

6

Valaki betudná nekem linkelni?

Van egy olyan játék, ami arról szól, hogy van egy csirke amit megkopasztasz,levágod a fejét, kiszeded a belső szerveit, majd megtömöd valamivel :D

0

Windows 7 32 bites operációs rendszerre egy elég jó videószerkesztőt szeretnék feltenni de nem találtam? Valami olyasmit mint pl. : Sony Vegas vagy Adobe After Effect.

Mielőttt jönnének a kommentek hogy "de felmegy a sony vegas 32 bitesre" válasszolok rá most hogy nem megy fel csak a 9.0 ás verzió nekem az nem jó. köszi:)

0

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!