Találatok a következő kifejezésre: A duphaston nem segitett (1 db)

A duphaston miért nem segitett?

Az 5.héten duphastont irt fel a doki amit rendszeresen szedek. Tegnap voltam UH-on /9.hét/ és a doki nem látta a szivm?ködést. Péntekre visszarendelt a kórházba jobb min?ség? gépen is megvizsgál. Szerintetek? Már volt 4 elhalt terhességem. Nagyon félek, hogy az 5. sem sikerült.

Legjobb válasz: A te esetedben ezt habituális vetélés-nek hívják! Három vagy több vetélés ugyanannál a személynél. Oka lehet egy autoimmun betegség, vérzékenységi zavarok, genetikai rendellenességek, anatómiai rendellenességek, fertõzések, sárgatest elégtelenség. Az gondolom, hogy nálad már a duplason nem fog segíteni sajnos, több vizsgálatra van szükség, amik jobban feltárák az okokat! Nagyon drukkolok neked, hidd el elõbb utóbb össze fog jönni!

A te esetedben ezt habituális vetélés-nek hívják! Három vagy több vetélés ugyanannál a személynél. Oka lehet egy autoimmun betegség, vérzékenységi zavarok, genetikai rendellenességek, anatómiai rendellenességek, fertõzések, sárgatest elégtelenség. Az gondolom, hogy nálad már a duplason nem fog segíteni sajnos, több vizsgálatra van szükség, amik jobban feltárák az okokat! Nagyon drukkolok neked, hidd el elõbb utóbb össze fog jönni!
Elõzõ hozzászóló vagyok! Egyébként, még nincs elveszve semmi, lehet tényleg a doki nézett el valmamit, szóval ne add fel, és ne is keseredj még el!!!!!!
A kérdező hozzászólása: Aranyos vagy köszönöm szépen. Annyiféle vizsgálaton voltam már és mindegyik szerint egészségesek vagyunk mindketten a párommal. Tudom, hogy a remény hal meg legkésõbb, holnap minden kiderül.
Elsõ válaszadó vagyok! Írj egy privit kérlek, mi volt pénteken! Drukkolok addig is!
Ide is írj, nagyon izgulunk érted!
A duphaston csak akkor segít, ha a sárgatesthormon elégtelenség áll fenn, ha más ok van, sajno ez a gyszer kevés, de nagyon szorítok neked én is, nincs Rh összeférhetetlenség nálatok?
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Sajnos a mai UH szerint sincs szivhang. Hétfõn mûtenek. Én 0 RH neg. a férjem AB Rh poz. Az eddigi missed ab. eseteknél megkaptam az AntiD injekciót. Eddig csak genetikusoknál jártunk, most felkeresünk egy meddõségi központot is. Nagyon el vagyok keseredve, de valami legbelül erõt ad és szeretnék egy hatodik terhességet is. Nagyon-nagyon remélem sikerülni fog. Köszönöm az együttérzést és a szurkolást ez most nagyon kell nekem. Zs.
ÓÓÓ Drága nagyon sajnálom! Az elõ hozzászóló vagyok, izgultam pedig éreted nagyon! Mindenképpen keressetek fel egy ilyen központot, ott biztosan tudnak segíteni, hisz ezért vannak! Hidd el babás leszel, olyan nincs, hogy egy nõ ne tudjon teherbe eseni ha nincs nagyobb problémája! Kitartás! És kérlek, jelentezz néha mi van veled!!!! puszi!

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

S. O. S Mennyi esélye van egy 30 és fél hetes babának a túlélésre ha megszületik?

10

A 35-36. héttől milyen gyakran kellett mennetek a dokihoz?

Leginkább az érdekelne aki magánorvoshoz járt.Ha többször kellett menni akkor is ugyanannyit kellett fizetnetek?

8

Milyenek voltak a mereteitek?

13+2 napos vagyok, ma voltam vizsgalaton. Az orvos mindenre azt mondta nagyon szép, nagyon jó. Picit kicsi de semmi baj. 5, 92cm a BDP pedig 2, 19. Kicsit azért aggodom mert olvastam hogy 6, 5-8 között vannak ilyenkror mar a meretek.

8

Mitől rövidülhet meg a méhnyak? És mitől nyílhat ki a méhszáj?

2

Gyomorfájdalom? Mit kezdjek vele?

13hetes lettem hétfőn.Eddig probléma mentes volt az állapotom.De tegnaptól nagyon erős gyomorfájdalmaim vannak.Fáj a gyomorszájam is.Ez a terhesség velejárója?Nagyon remélem hogy ez most természetes.Vagy menyjek el orvoshoz?Első baba és tanácstalan vagyok.Köszönöm

1

Ez normális érzés ebben a 34. héten?

Szombat óta mintha "ki akarnék szakadni" alul, nem is tudom, olyan furcsa érzés, mintha puncin rúgtak volna vagy nem tudom.
Pénteken voltam a dokimnál 2000 a méhszájérték.

3

Mit jelent ez? Endometrium vastagsága: 16mm benne 4mm-es echodenz terület.

1

Van itt jászberényi kismama?

Hanyadik hètben jàrsz? Dolgozol mèg? Hanyadik gyerköc? Lenne kedvetek megosztani a mindennapi dolgokat, beszèlgetni babavàràsról stb.?

4

Ti mit ettetek cukorterhelés után?

Nekem pénteken lesz a cukorterhelésem és a dokim azt mondta, hogyha meglesznek az eredmények és minden rendben, akkor aznap próbáljak meg szénhidrátban szegény ételeket enni. Nálatok volt ilyen?

11

Hogyan tereljük el a gondolatainkat?

Ma délután programozott császárom lesz.Nagyon izgulunk én is,férjem is,de már semmi nem köt le...2. baba pedig

6

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!