Találatok a következő kifejezésre: A dunaújvárosi ki (11 db)

Dunaújvárosban ki a legjobb szülésznő?

Szeretnék újvárosban szülészn?t választani a fogadott orvosom mellé, de szeretnék el?tte valamilyen infot kapni, hogy kit ajánlanának a tapasztalattal rendelkez? szül?k :)

Legjobb válasz: Szia! Azt nem tudom, hogy ki a legjobb, de panaszt én még nem hallottam egyikrõl se. Nekem Kelemenné Szabó Erika segített és maximálisan elégedett voltam vele, úgy, hogy én nem kértem fel senkit, õ volt éppen beosztva. Nagyon aranyos volt, végig mellettem, beszélgettünk, segített, tanácsokat adott, és szülés után is jött ha dolgozott, érdeklõdött.

Szia! Azt nem tudom, hogy ki a legjobb, de panaszt én még nem hallottam egyikrõl se. Nekem Kelemenné Szabó Erika segített és maximálisan elégedett voltam vele, úgy, hogy én nem kértem fel senkit, õ volt éppen beosztva. Nagyon aranyos volt, végig mellettem, beszélgettünk, segített, tanácsokat adott, és szülés után is jött ha dolgozott, érdeklõdött.


Nagyon jól csinálja a dolgát.Hidd el nekem
Szerintem nem Kollonics hanem Kollarics. Egyébként semmit nem tudok mondani róla. Ugyanis süketnéma és ráadásul vak is vagyok.:D

Ki jár a Dunaújvárosba Kórházba vizsgálatokra pl Dr Barna András doktor úrhoz? Jövö hét szerdán be szeretnék menni délelőtt fogok ott találni valakit terhességvizsgálat az oka?

Legjobb válasz: Én voltam nála,nagyon jó fej,és érti a dolgát...Az egyik legjobb a városban!!!Sõt!!!Gratulálok!!!Sok boldogságot...Remélem,hogy hamarosan én is mehetek ilyen dolog miatt...

Én voltam nála, nagyon jó fej, és érti a dolgát...Az egyik legjobb a városban!!!Sõt!!!Gratulálok!!!Sok boldogságot...Remélem, hogy hamarosan én is mehetek ilyen dolog miatt...

Megtudja v. ki mondani mennyit emelkedett a Duna Dunaujvaros es kornyekenel? Vagy, hogy hol tudnek esetleg utananezni!?

Legjobb válasz: Nem vészes még. Kilépett a medrébõl, de a mûutat még nem érte el. A kikötõnél már vízben a régi disco, ill. a halászcsárda is.

Nem vészes még. Kilépett a medrébõl, de a mûutat még nem érte el. A kikötõnél már vízben a régi disco, ill. a halászcsárda is.
A kérdező hozzászólása: koszi szepen!

Dunaújvárossal kapcsolatos kérdések! A) Mikor született az a Minisztertanácsi rendelet, melyben Dunapentelét jelölték ki a vasmű helyéül? B) Mikor indult meg a város építése?

c) Mi volt a pontos neve annak a pártnak, amely elrendelte a Vasm? építését? d) Mi volt a pontos megnevezése annak a vállalatnak, amely az építési munkálatokat összefogta? e) Hol laktak az els? munkások?

Ki mit hallott, mi folyik itt Dunaújvárosban? Tényleg már 6 halott fiatal? Hogy engedjem így akárhova is el a lányomat?

Legjobb válasz: Hát volt egy 16éves Alexandra nevû lány aki már rég eltûnk, reggel iskolába menet. pár hete találták meg a dunaparton fához kikötözve, kivert fogakkal, holtan. a napokban több fiatal halottról is hallottam. pl dunafitt mögött felakasztva. a rómaivárosrészben két halott lányt találtak megszúrkodva.. és most nemtudom hol de egy fiút találtak ugyan úgy kikötözve.. és elvileg ezt egy nyomozótól hallották. az Alexás sztorit a tvben is leadták, atöbbirõl meg csak az emberektõl hallottam, és nemtudom, h ezek tényleg megtörténtek e.

A kérdező hozzászólása: Hát volt egy 16éves Alexandra nevû lány aki már rég eltûnk, reggel iskolába menet. pár hete találták meg a dunaparton fához kikötözve, kivert fogakkal, holtan. a napokban több fiatal halottról is hallottam. pl dunafitt mögött felakasztva. a rómaivárosrészben két halott lányt találtak megszúrkodva.. és most nemtudom hol de egy fiút találtak ugyan úgy kikötözve.. és elvileg ezt egy nyomozótól hallották. az Alexás sztorit a tvben is leadták, atöbbirõl meg csak az emberektõl hallottam, és nemtudom, h ezek tényleg megtörténtek e.
Le írhatnád, hogy Te mit hallottál. Úgy talán válaszolnának, meg engem is érdekelne.
Szia! Majd megkérdezem egy barátnõmet, akinek a barátja odavalósi, hátha tudja!
Csapvíz... Meg ezek szerint vér...
A többi biztos nem történt meg, akkor már rég tele lenne vele az Aktív, a Fókusz, a Tények, a Blikk, a Bors meg a többi színvonalas médium.
ez a város.... 16 éves vagyok, de komolyan félek elmenni sötétben valahová tiszta nevetséges h a mai világban már rettegnek kimenni az utcára a lányok


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!