Találatok a következő kifejezésre: A down egyenlő a (1 db)

A down szűrés egyenlő a biokémiai szűréssel?

Legjobb válasz: Így, hogy biokémiai szûrés, én még nem hallottam. Létezik az un. intergált teszt, ami lényegében Down szûrés és idegcsõzáródási rendellenességek szûrése. Ez a 12. héten UH vizsgálatból és anyai vérvételbõl, a 16. héten anyai vérvételbõl áll. Az anyai vérbõl néznek különbözõ markereket, ezek mennyiségébõl lehet következtetni a fent említett bajok meglétére vagy meg nem létére. Esetleg erre gondoltál a biokémiai szûrés alatt?

Így, hogy biokémiai szûrés, én még nem hallottam. Létezik az un. intergált teszt, ami lényegében Down szûrés és idegcsõzáródási rendellenességek szûrése. Ez a 12. héten UH vizsgálatból és anyai vérvételbõl, a 16. héten anyai vérvételbõl áll. Az anyai vérbõl néznek különbözõ markereket, ezek mennyiségébõl lehet következtetni a fent említett bajok meglétére vagy meg nem létére. Esetleg erre gondoltál a biokémiai szûrés alatt?


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Sos letszi, ez mitol lehet? Igy meg sose jartam.

Bocsi, hogy ide irom, de hatha mas kismama is jart mar igy. 12 hetes vagyok es ma reggel voltam vervetelen, viszont a vervetel helyerol egy kb 5-6 centis piros csik "megy" lefele a kezfejem fele. Kicsit megijedtem, szerintetek ez mitol lehet?

3

17 hetes kismama vagyok, szabad már kádban fürdenem? Vagy terhesség végéig inkább tusoljak?

15

2013-as tarifák Budapesten?

Szülésznő és orvos érdekelne..egyik sem mondott árat ..

10

2111es méhszájnál használhatok canesten kúpot? Nyákdugó már elment. Úgy érzem kezdek viszketni.

4

16 hetesen nem?

Mikortól mondják meg a baba nemét, ill. 16 hetesen mondták már valakinek, hogy mi lesz a kicsi? Mekkora az esélye hogy ennyi idősen megmutatkozik?

25

Gravidának 2013 7 hóban lejárt a szavideje. Ti bevennétek így még?

Bajom nem hinném hogy lenne tőle, maximum nincs már hatása. Szerintetek?

12

A nemvárt napján teszteltem halvány pozitívat, rá 2 napra mentem uh-ra de nem látott semmit, csak vmi nagy foltot. Akkor mi van? Az mondta menjek vissza 1 hét múlva. Lehet korán mentem?

5

Gyulán mennyibe kerül egy ultrahangos kép tudná valaki?

0

Neked miért és mikortól kellett szurit adni magadnak? Hogy derült ki, hogy kell?

2

Nagyon mérges vagyok, mert holnap be kell feküdnöm?

39+3 hetes kismama vagyok, hála az égnek eddig teljesen problémamentes terhességgel. Ma voltam UH-n, ahol az orvos kevesebb magzatvizet látott, és ezért holnap be kell feküdnöm a kórházba. Valakinek van tapasztalata a kevesebb magzatvízzel kapcsolatban?

16

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!