Találatok a következő kifejezésre: A dologel a baba (4 db)

Dologél-ről tapasztalatok? Aélkalmazása? Nem baj ha lenyeli a baba?

Legjobb válasz: Ujjamra nyomom, és bekenem az ínyét, mikor hogy hagyja. Biztosan nyel le belõle valamennyit. Semmi baja nincs tõle.

Ujjamra nyomom, és bekenem az ínyét, mikor hogy hagyja. Biztosan nyel le belõle valamennyit. Semmi baja nincs tõle.
Én is azt használom.Nagyon szereti a pici.Én is az ujjamra nyomom, majd masszírozom az ínébe.Nem baj, ha nyel belõle.
A kérdező hozzászólása: Ez a homeos, ugye?
Ez gyógynövényes.Én is úgy küldtem a mamát a gyógyszertárba, hogy homeost hozzon, de ott azt mondták nincs, csak ezt tudják adni.A homeosnak más a neve.Egyik nap pont itt olvastam valamelyik válaszban, de totál elfelejtettem a nevét.

Dologéllel hányszor lehet bekenni 1 nap a baba ínyét?

Nekem a babám alig akarja kinyitni a száját amikor be akarom kenni,ha sikerül,szinte lenyalja a nyelvével! Nektek nem?Én vagyok ilyen ügyetlen? Köszike....

Legjobb válasz: Én úgy szoktam,hogy közben a rágókát a szájába rakom,és míg rágja,alul bekenem az ínyét.Úgy tudom nincs megszabva hányszor lehet bekenni,mivel homeós,és nem fájdalomcsillapító,csak ínypuhító.

Én úgy szoktam, hogy közben a rágókát a szájába rakom, és míg rágja, alul bekenem az ínyét.Úgy tudom nincs megszabva hányszor lehet bekenni, mivel homeós, és nem fájdalomcsillapító, csak ínypuhító.
Én naponta a lányomnak 6-7 alkalommal kentem, a doktornõm is aszt monta nyugottan kenhetem ennyiszer!

A dologel hatásos a baba fogzási fájdalma leküzdésében? Van ennél erősebb segitség?

Legjobb válasz: Mi DentinoxN gélt használtunk. Ebben van lidokain, nem ismerem, amit te használsz. Viszont volt olyan, hogy nagyon nyûgös, sírós volt éjjel, már nem tudtam mit csinálni vele. Megkérdeztem a dokit, és mondta, hogy ilyenkor egy fél adag Nurofent (szirup) nyugodtan adjak neki. Akkor kaptam a fejemhez, hogy ez miért nem jutott eszembe. Elvégre, a felnõttek is fájdalomcsillapítót vesznek be, ha fáj a foguk. Aztán amikor nagyon fájt neki, adtam, és láss csodát!! Szóval nekünk ez volt az erõsebb segítség. Kitartást!

Mi DentinoxN gélt használtunk. Ebben van lidokain, nem ismerem, amit te használsz. Viszont volt olyan, hogy nagyon nyûgös, sírós volt éjjel, már nem tudtam mit csinálni vele. Megkérdeztem a dokit, és mondta, hogy ilyenkor egy fél adag Nurofent (szirup) nyugodtan adjak neki. Akkor kaptam a fejemhez, hogy ez miért nem jutott eszembe. Elvégre, a felnõttek is fájdalomcsillapítót vesznek be, ha fáj a foguk. Aztán amikor nagyon fájt neki, adtam, és láss csodát!! Szóval nekünk ez volt az erõsebb segítség. Kitartást!
az agykotrollal befolyásolhatod a fizikai fájdalmat


Nem lesz baja a fogának? Tegnap bújt ki a kisfiam első fogacskája. Nagyon fáj az ínye, így bekentem neki dologéllel, de rákentem a kibújt fogára is. Ettől ugye nem fog megromlani már most?

Tudom, hogy elég hülye kérdés....

Legjobb válasz: Azért van ez az oldal! Szerintem nem lesz baja, mivel nincs benne olyan összetevõ, ami rontaná. Meg hát a fogorvosnál is ilyesmi érzéstelenítõt kapunk. Szerintem a tej jobban rontja, de hát ki kezd el egy ici-pici fogacskát tisztítani, amikor még azt is alig hagyja, hogy megnézzem. Nekünk is a napokban bújtak ki. Az biztos, hogy a tisztítás se lesz egyszerû a késõbbiekben.

Azért van ez az oldal! Szerintem nem lesz baja, mivel nincs benne olyan összetevõ, ami rontaná. Meg hát a fogorvosnál is ilyesmi érzéstelenítõt kapunk. Szerintem a tej jobban rontja, de hát ki kezd el egy ici-pici fogacskát tisztítani, amikor még azt is alig hagyja, hogy megnézzem. Nekünk is a napokban bújtak ki. Az biztos, hogy a tisztítás se lesz egyszerû a késõbbiekben.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!