Találatok a következő kifejezésre: A dologel a (24 db)

Hogyan kenitek a Dologélt a babátok ínyére? Van valami trükk? Nem tudok olyan gyors lenni, hogy ne nyalná le rögtön a nyelvével, ahogy próbálkozom.

Legjobb válasz: Akkor könnyebb kenni mikor sír a baba, egyébként nagyon gyorsan zsibbaszt, ha kevéske is de ami rákerül az elég.

Akkor könnyebb kenni mikor sír a baba, egyébként nagyon gyorsan zsibbaszt, ha kevéske is de ami rákerül az elég.
A dologél nem zsibbaszt, csak gyógynövényekbõl tevõdik össze!!Ami zsibbaszt az a dentonix gél, mert lidokainos. Próbáld úgy hogy az egyik ujjaddal felhúzod a száját és úgy bekenet. Kb 5-6 alkalom után már tudni fogja, hogy mire való és nyitja a pici száját. Van hogy tényleg lenyalogatja, mert valóban finom.

Mennyi idő után hat a Dologel?

Legjobb válasz: Én nem vettem észre, hogy hatna... Igy abba is hagytuk...

Én nem vettem észre, hogy hatna... Igy abba is hagytuk...
a dologél nem fájdalomcsillapító, hanem íny puhító.így ugy használ, hogy könnyebben kitudjon törni a fog, és hamarabb.ha folyamatosan használod, és mindig bekened vele, látni fogod, hogy kicsit nyugodtabb a babád.naponta többször bekenheted neki.nem árt.
A kérdező hozzászólása: köszi a segítségeteket.

A Dologelt hányszor lehet használni egy nap?

A betegtájékoztatón nincs feltüntetve.9 hós a kisfiam.

Legjobb válasz: én úgy tudom, hoyg ezek amin nincs rajta , csak esetleg az, hoyg igény szerint, azt max 5 ször.

én úgy tudom, hoyg ezek amin nincs rajta , csak esetleg az, hoyg igény szerint, azt max 5 ször.
a dentinox jobb, van benne lidocain, azt csak 3-szor lehet, neked kell valahogy kiszimatolnod mennyire fájhat neki, mert ha nagyon szenved nem kell hagyni kínlódni, akkor vegyél dentinoxot, a dologél egyébként ha jó, kenheted vele többször is
A kérdező hozzászólása: eddig a dentinoxot használtuk, de 1 hét alatt 5 foga jött ki és még nincs vége így kevésnek bizonyult.éjszakára azt kapja. akkor max 5 x. köszönöm


A Dologél fogzás könnyítő gélt hányszor lehet használni egy nap? Van benne lidokain?

Legjobb válasz: Én egész nap simogattam inkább hideg kézzel az ínyét, minthogy gyógyszerrel kenegessem. Szerintem van benne és csak kb. 5 percig hat. Hûtheted a rágókát is.

Én egész nap simogattam inkább hideg kézzel az ínyét, minthogy gyógyszerrel kenegessem. Szerintem van benne és csak kb. 5 percig hat. Hûtheted a rágókát is.
A kérdező hozzászólása: nem engedi hogy benyúljak a szájába. A Dentinox gélt is úgy csempészem be neki, hogy adnám neki a cumit(ezért természetesen kinyitja) és hirtelen rákenem az inyére :(
szia a dologélt sokszor lehet, nincs benne lidokain-mint a dentinox-ban.gyógynövényes.nekünk nem vált be-lehet, h annyira fáj szegénynek, h nem engedi, h hozzányúlj-várj 1 picit és utána próbáld, ha megnyugtattad.mi most a borostyán nyaklánccal próbálkozunk.nekem néha annyira betömi a szájába a játékot, h attól is fájhat.tegyél a hûtõbe textil pelust-v kifli csücskét-ha nagyobb

Árthat kislányomnak, ha benyel mindig valamennyit a Dologel-ből?

Mikor bekenem a fogínyét, legtöbbször nyalogatja, szopogatja az ujjamat, és biztosan nyel is le bel?le kicsit. Ez ártalmas lehet?

Legjobb válasz: dehogy, hisz amit rákensz azt elõbb utóbb úgyis a hasában fogja hasznosítani! :) Képtelenség nekik úgy bekenni, hogy "nyisd a szád, hagyd, hogy bekenjem, majd tartsad nyitva úgy 3 percig, hogy hasson" :)

dehogy, hisz amit rákensz azt elõbb utóbb úgyis a hasában fogja hasznosítani! :) Képtelenség nekik úgy bekenni, hogy "nyisd a szád, hagyd, hogy bekenjem, majd tartsad nyitva úgy 3 percig, hogy hasson" :)
A kérdező hozzászólása: OK, köszi. :-)

Hogyan és Mikor kell használni a Dologél-t?

Hogyan kenjem be az ínyét ha nem engedi a 12 hónapos kislányom.A Dentinox-ot is úgy adagoltam neki,hogy a cumijára tettem és ? lenyalogatta. :) A Dologél is alkalmazhatom így?

Legjobb válasz: Köszönöm szépen a válaszotokat. Már azt hittem nem is ír senki :S. Rendesek vagytok köszi még1*. :))))

A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszotokat. Már azt hittem nem is ír senki :S. Rendesek vagytok köszi még1*. :) )))
Én rákenem az ujjamra és simán bekenem. Elõször lehet nem hagyja majd, de hagyd, hogy megnyalja és utána engedni fogja, mert jó íze van!
Én csak lefekvés elõtt használom kajcsi után. Simán az ujjamra nyomom és átmaszírozom vele a kis ínyét. A kislányom nagyon türelmes ilyenkor mert imádja az ízét. Én nem tudok semmi kikötésrõl hogy mikor lehet használni. Gyógynövények vannak benne, szerintem akármikor.

Fogzásnál kinek vált be a DOLOGÉL? Nekünk nem igazán, és a dentinox sem, van még valamilyen helyi érzéstelenítő?

Legjobb válasz: nekem jobban bevált,mint a Dentinox.Jobb az íze... chamomilla vulgaris ch15-öt adok neki,ha nagyon küzd,és ezzel + kenem. nem tudom próbáltad e,de van a mam-nak egy masszírozós cumija,rágókája(olyan mintha fogszabályozó lenne rajta),vagy hûthetõ rágóka?Nekünk ezek jöttek be

nekem jobban bevált, mint a Dentinox.Jobb az íze... chamomilla vulgaris ch15-öt adok neki, ha nagyon küzd, és ezzel + kenem. nem tudom próbáltad e, de van a mam-nak egy masszírozós cumija, rágókája(olyan mintha fogszabályozó lenne rajta), vagy hûthetõ rágóka?Nekünk ezek jöttek be
szia, mi ezt is kipróbáltuk: http://www.enpatikam.hu/gengigel-baby-gel-15ml/ nem rossz, de nekünk leginkább a dentinox segített.
aha, anyósom szerint a fehérbor:) ))))) amúgy chamomilla. nekünk nagyon bevált.
Szintén chamomilla 15ch és viburcol kúp éjjelre
Adjál neki fájdalomcsillapitót, Nurofent vagy Panadolt, nem minden esetben használnak a homeos bogyók. Semmi sem zsibbasztja el ugy az inyét, hogy ne fájjon szegénynek. Amikor a lányomnak a felsõ két foga jött, egész nap ordított, én is homeos dolgokkal próbálkoztam, aztán elvittem orvoshoz, aki majdnemhogy lebaszott, hogy ami több százszoros higitásban van, jó hogy nem fog hatni, napi 3* 3 ml Nurofen. Szegénykém, csak ezután tudott aludni.

A dologél nektek mennyire vált be? Nem nyeli le a sok nyállal együtt, egyáltalán marad valami a kis ínyén?

Legjobb válasz: De lenyeli! :) Én úgy csinálom, hogy van babylove 3 részes baba fogkefe és az "elsõ" recés, és a recékre nyomom, mintha tényleg fogkefe lenne és odadörzsölöm óvatosan. Nyitva tartja a száját, nyomja oda az ínyét, tetszik neki. Puhítja az ínyt, a doki ajánlotta nagyon.

De lenyeli! :) Én úgy csinálom, hogy van babylove 3 részes baba fogkefe és az "elsõ" recés, és a recékre nyomom, mintha tényleg fogkefe lenne és odadörzsölöm óvatosan. Nyitva tartja a száját, nyomja oda az ínyét, tetszik neki. Puhítja az ínyt, a doki ajánlotta nagyon.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!