Találatok a következő kifejezésre: A dokimnak UH gépe van, (4 db)

A dokimnak olyan UH gépe van, amin nem hallom a baba szívhangját. Látom a képen, hogy dobog, csak nem lehet hallani, gondolom régi a gép. Normális ez?

Minden ok a babával, és velem is. Csak annyira szerettem volna hallani a babó szívhangját, de sajna a dokinak olyan gépe van, amin nem lehet hallani. :((

Legjobb válasz: Ha nagyon aggaszt, akkor menj el magán UH-ra, 4D-re, egyébként meg nem az a fõ, hogy halljuk, hanem, hogy õ lássa minden ok, lemérje kötelezõ elektrokardiogrammon a megfelelõ távolságokat (ilyet biztosan csinál???) és a frekvencia is jó legyen, szabályos stb!

Ha nagyon aggaszt, akkor menj el magán UH-ra, 4D-re, egyébként meg nem az a fõ, hogy halljuk, hanem, hogy õ lássa minden ok, lemérje kötelezõ elektrokardiogrammon a megfelelõ távolságokat (ilyet biztosan csinál???) és a frekvencia is jó legyen, szabályos stb!
En is eddig normalis ultrahangra mentem, mindig lattam a szvet dobogni de nem hallottam, most utoljara doktort csereltem 3D gepe van es itt mar hallottam is.
Szia.Kérd meg a védõnõt, hátha már õ is meg tudja találni.Nekem egybõl megtalálta a saját szerkentyûjével.Igaz én akkor már picit idõsebb voltam.22 hetes pocis
A kérdező hozzászólása: Köszi! Éppen ma megyek a 12 hetes UH.-ra, majd kiderül... :) )

A belgyógyászaton mit csinálnak? Elküldött a dokim.12 hetes multam. Kérhetem hogy csinaljon uh-t is? Mert mikor voltam a 12 hetes uh-on ott nem adtak képet azt mondtak a belgyogyászaton van egyedül olyan gép ahol nyomtatni tudnak képet.

Legjobb válasz: Nálunk csak vérnyomást mért,EKGt nézett és körbehallgatott fonendoszkóppal.Ennyi.Ja és megkérdezte hogy jól vagyok-e... Az egész 10 perc volt.

Nálunk csak vérnyomást mért, EKGt nézett és körbehallgatott fonendoszkóppal.Ennyi.Ja és megkérdezte hogy jól vagyok-e... Az egész 10 perc volt.
Ugyanaz mint az elõzõ. Pont ezt csinálták nekem is és ennyi ideig. Miért csinálna neked egy belgyógyász uh-t??? Kicsit fura egy kérdés.
Nekem a házidokim végezte a belgyógyászati vizsgálatot: vérnyomást mért, és EKG. Ennyi. Nekem videót adtak a 12.uh-n, persze fizetni kellett érte! De a belgyógyászat nem nézi a babát, az a te állapotodat ellenõrzi, vagyis ha jól érzed magad, kapsz egy pecsétet, hogy minden ok! Ha van probléma, akkor van további lépés gondolom... de a kicsirõl csak az uh-t végzõ orvos ad képet utána, ha nem felejtesz el kérni, és van papírja...
Nem jellemzõ, hogy a belgyogyászaton képet osztogatnak a kicsirõl.Ha csinál hasi uh-át(nállunk nem szoktak)esetleg akkor ragadd meg az alkalmat és kérdezd meg.Az orvosomtol én sem kaptam.Elõszõr lefényképeztem a telefonommal a monitort, de mostmár van egy szép képem is, voltam 4D-én.


Dokit szeretnék váltani, de olyat akinél van uh gép. Mennyivel kérhet többet ha ultrahangol is a vizsgálaton?

Van magán dokim, de nem vagyok vele megelégedve, sok ok miatt. Neki nem volt uh gépe. De most egy olyan dokit szeretnék akinek van. Eddig 6 ezret fizettem. Mennyivel fog többe kerülni, ha ultrahangoz is?

Legjobb válasz: Az én dokimnál 13.000 Ft a vizsgálat + az ultrahang. De tényleg csúcsminõségû gépet használnak.

Az én dokimnál 13.000 Ft a vizsgálat + az ultrahang. De tényleg csúcsminõségû gépet használnak.
Huh, akkor én nagyon olcsón megúszom, épp most voltam magándokimnál ( elõször) , UH + kép, + vizsgálat került 7000Ft-ba. Nagyon eltérõ lehet, de egyébként a 12-13.000 Ft a reális szerintem.
Szegeden vizsgálat + 3D uh =8000. De ha már mintát vesz meg ilyesmit erre rá kell fizetni
Nincs uh gépe? Én az elsõ pár hétben ingyenes ellátásra jártam, és mindig csinált ultrahangot a doki. Egyébként az ár függ a régiótól és a doki népszerûségi indexétõl is. Bocs az offért. Szegeden kihez jársz 86%-os?
Tavaly jártam Pál Zoltánhoz
Én Pécsen járok dokihoz, magánrendelésre. Vizsgálat + uh + esetleg kép : 5000 Ft. Szerintem ez nagyon jó...ahogy elnéztem itt a válaszokat....Jó nincs olyan hiperszuper gépe, de lehet látni azért rajta a dolgokat, a fontosabb vizsgálatokat, meg a klinikán csináltatja tb-re tehát ott nem kell fizetni..


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!