Találatok a következő kifejezésre: A dokim terhességet (296 db)

Bevéreztem, frontin 25mg nyugtatot irt ki a doki. Terhesség alatt ez mennyire káros?

Este veszek be belöle felett mennyire káros, szedi, szedte már valaki?

Legjobb válasz: Szia. Én sokáig szedtem frontint, mielõtt terhes lettem volna, de az orvos azonnal letiltott. Azt mondta semmenyi mennyiségben ne szedjem. Úgy látszik orvosa válogatja. Én nem merném bevenni. Én is véreztem, sokszor és sokat, de fel sem merült, hogy nyugtatózzak. Próbálj egy csésze nyugtató hatásu teát inni inkább, vagy langyos tejet.

Szia. Én sokáig szedtem frontint, mielõtt terhes lettem volna, de az orvos azonnal letiltott. Azt mondta semmenyi mennyiségben ne szedjem. Úgy látszik orvosa válogatja. Én nem merném bevenni. Én is véreztem, sokszor és sokat, de fel sem merült, hogy nyugtatózzak. Próbálj egy csésze nyugtató hatásu teát inni inkább, vagy langyos tejet.
Nálunk pipolphent és seduxent nyomnak a kismamák kezébe, ha valami gond van vagy ilyesmi. Megmondom öszintén engem mûtöttek, és a posztoperatív helyzetben még beszedtem néhány szemet, de én sem tartom nrmálisnak a nyugtatót, úgyhogy azóta sem szedtem be. Nem ér annyi stressz, illetve próbálok nem arra gondolni, hogy idegeskedjek :) A helyedbe csak akkor venném be, ha szükségét érzed. 24 hetes kismama
Én a helyedben nem szedném be, helyette vennék a patikában homeopátiást pl Sedatif PC. Üdv: Andi

Előfordulhat, hogy a doki terhességet cisztának néz, vagy kizárt? Ha mégis cisztám van, mit csinálnak vele? A "csodaszerektől" Hormeel S, Palástfű tea, Málnafű tea kialakulhat ciszta?

Legjobb válasz: Szia! Nekem cisztának nézte! Annyit mondott, hogy a méhem üres, viszont van cisztám és fertõzésem. Másnap pozitívat teszteltem. A dokiról no comment (birka!). A ciszta egyébként segíti az állapotosság megtartását (gondolom hallottál a 9 hetes szívleállás "gyakoriságáról". A ciszta átsegíthet rajta jobb eséllyel). Legalábbis engem így tájékoztattak. A ciszta spontán felszívódhat, spontán kifakadhat, gyógyszerrel segíthetik a felszívódását vagy laparoszkópiás eljárással "tüntetik" el. Nekem kb. minden második hónapban volt, sohasem kellett hozzá nyúlni! A 3. kérdésedre nem tudom a választ! Üdv

A cisztahoz eleg annyi, hogy a a mege'redt petesejt nem lokodik ki a tuszobol, hanem cisztava alakul. (Ehhez eleg 1 honap is) De gondolom ebben az esetben nem a mehben van a ciszta, hanem a petefeszekben.
Szia! Nekem cisztának nézte! Annyit mondott, hogy a méhem üres, viszont van cisztám és fertõzésem. Másnap pozitívat teszteltem. A dokiról no comment (birka!). A ciszta egyébként segíti az állapotosság megtartását (gondolom hallottál a 9 hetes szívleállás "gyakoriságáról". A ciszta átsegíthet rajta jobb eséllyel). Legalábbis engem így tájékoztattak. A ciszta spontán felszívódhat, spontán kifakadhat, gyógyszerrel segíthetik a felszívódását vagy laparoszkópiás eljárással "tüntetik" el. Nekem kb. minden második hónapban volt, sohasem kellett hozzá nyúlni! A 3. kérdésedre nem tudom a választ! Üdv
Szia! Én már írtam neked az elõzõekben. Az utolsó válaszolónak igaza van, elég 1 hónap is a kialakuláshoz! Nem tud kifakadni az érett petesejt és hormontartalmú folyadékkal telik meg. Így segíti néhány (nem tudom, hogy minden esetben-e) esetben az állapotosság megtartását. Én is csodálkoztam rajta, de állítólag így van. Miután nõtt a pocakomban a baba, a cisztám felszívódott. A történetemhez annyit, hogy már látszott a baba és õ cisztának nézte (tehát viszaadhatja a diplomáját). A cisztám 3 és fél hónapos. Üdv
A kérdező hozzászólása: Mennem kell vérvételre + beutal ultrahangra, hogy megnézze alaposabban milyen cisztáról van szó
A cisztának több fajtája van és ezeknek millio oka lehet. Amíg a doki nem lát petezsákot, szívhangot, tehát a nagyon korai terhességet (2-3 hetest)ha nem a megszokott helyen alakul, akkor bizony nézheti cisztának, anélkül, hogy visszaadná a diplomáját, de csak visszarendelt ellenõrzésre nem? A teáktól nem valószínû, hogy kialakulna ciszta. Ha mégis cisztád van, lehet, hogy simán felszívódik, de lehet, hogy tényleg el kell távolítani. Attól függ milyen fajta. Ellenõrzik azt is elvileg, hogy nem alakul-e ki PCOs, de azt csak hónapok múlva illetve a ciklusok hosszából lehet kideríteni. Szóval, ha azt írta a papírodra, hogy diagnózis: cysta, akkor valószínûleg nem terhesség. Én pl PCOs vagyok szóval nem egy cisztám van, de csak a 6. héten mondták biztosra, hogy terhesség.
Az a doki adja vissza a diplomajat, amelyik egy terhesseget cisztanak nez. A "csodaszerektol" pedig nem hinnem, hogy ciszta alakulna ki. Az sokkal hamarabb kialakul a hormonkeszitmenyektol. Ha meg cisztad van, akkor gondolom megmutenek, legalabbis a kolleganomet megmutottek (rovid, rutinmutetrol van szo)
A kérdező hozzászólása: Hogy-hogy segíti az állapotosság megtartását? Eddig csak rosszat hallottam a cisztáról.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Azért nem akarom elhinni, hogy cisztám van, mert egy hónapja még semmi sem volt ott.
Szia.Nekem anno cistának nézte, 2 hét múlva kellett vissza mennem, és azt mondta ha még ott van meg kell mûteni mert elég nagy...és akkor már azt mondta 8hetes terhes vagyok. Akkor ? De nem tudok róla, hogy vissza adta volna a diplomáját :) Minden jót
Szia(sztok) Hát, kitartást a vizsgálatokhoz, lehet ez is az is. Egy nagyon érdekes folt van a terheség 4-5. hetében, amiben semmi sem látszik, nekem nem mondta annó a doki, hogy ciszta, csak annyit, ha terhes akkor az az. Visszarendelt 2héttel késõbb uhra. Nem tudom láttad e a foltot, ha nagyon szabályos, akkor inkább ciszta...

Aki a terhesség nagyon korai szakaszában ment orvoshoz, annak mit látott, mit mondott, mit nézett a doki?

Legjobb válasz: 6 hetes terhesen mentem dokihoz! Aki kijelentette hogy nem vagyok terhes (UH is volt) és nem tudja mi bajom lehet! Aztán 3 hét múlva vissza mentem és (helyettesítették a dokimat)és sima hüvelyi vizsgálat után mondta hogy terhes vagyok! (Õ maradt az orvosom)! Hallottam már azelõtt olyanról hogy a korai terhességet nem mindig lehet felismerni! De ahogy akkor bánt velem az orvos és amiket mondott azt látni és hallani kellett volna!

6 hetes terhesen mentem dokihoz! Aki kijelentette hogy nem vagyok terhes (UH is volt) és nem tudja mi bajom lehet! Aztán 3 hét múlva vissza mentem és (helyettesítették a dokimat)és sima hüvelyi vizsgálat után mondta hogy terhes vagyok! (Õ maradt az orvosom)! Hallottam már azelõtt olyanról hogy a korai terhességet nem mindig lehet felismerni! De ahogy akkor bánt velem az orvos és amiket mondott azt látni és hallani kellett volna!
Nekem azt mondta egy hónapos terhesen, nagyobb a méhem.
A kérdező hozzászólása: Én a vérzés kimaradásának napján voltam orvosnál. Hüvelyi UH-n megnézte melyik petefészekbõl szabadult ki a pete, illetve annyit látott hogy megvan vastagodva a nyálkahártya és van egy gyanús folt, ami akár petezsák is lehet. 1 hét múlva újból kell mennem. Remélem akkor már lesz petezsák.
1 hét után mentem, már petezsákot látott, még 1 hét múlva már volt szívmûködés is. Nagyon boldog voltam!!! Az elsõ nem sikerült, de a 2. már 7, 5 hónapos, eleven kisfiú.
Nagyon hamar észrevettem a terhesség jeleit.2 hetes ha lehettem.Az orvos megvizsgált, azt mondja õ még nem tudja megmondani, de ha úgy érzem az vagyok (határozottan állítottam) :) , akkor menjek el ultrahangra.Ott azt írták a papírra: petezsákra gyanús terület :) Hazafelé vettem egy tesztet, ami pozitív lett.Asszem egy vagy 2 hét múlva mentem megint uh-ra, ott már petezsák volt :)
1 hét után petezsákot látott, 2 hét múlva már szívhangot is hallgatott.
4 hét 1 naposan voltam elõször (félidõben volt peteérés), és megvastagodott méhnyálkahártyát látott. Aztán pár perc után nagynehezen észrevett egy 1, 5mm-es petezsák gyanús foltot. Egy hét múlva már 10mm-es volt a petezsák, újabb egy hét múlva, 6+1-nél pedig 5, 4mm volt a CRL, szívmûködéssel.
6 hetes voltam, mikor elõször mentem, kb. 3 héttel azelõtt jött ki a tesztem pozitívnak. 4, 5mm embrió, és hüvelyi ecoval látszott a szívverés. (Kicsi duzzanatka a méh falán és lüktetett a felsõ vége.) A doki mondta, hogy mennyi idõs, hogy él, hogy jó helyen van, és hogy egyedül van.

A doki szerint terhes vagyok, de már 2tesztett csináltam mind a 2 negatív lett? 3hete voltam uh-on. Akkor a magzat 5, 2mm volt.1hete ismét voltam akkor már 3, 2mm volt. A doki azt mondta lehet elhalt a terhesség. Lehet?

Most megint mennem kell egy hét mulva. Annyira félek. Szerintetek elvesztem a babám?

Legjobb válasz: Hát sajnos lehet. :( Ha nem változott a mérete egy hét alatt, akkor elõfordulhat. a doki mennyi idõs terhességet állapított meg amúgy? 6-8 hetesen van szívhang már általában.

Hát sajnos lehet. :( Ha nem változott a mérete egy hét alatt, akkor elõfordulhat. a doki mennyi idõs terhességet állapított meg amúgy? 6-8 hetesen van szívhang már általában.
Sajnos valószínû. A magzatnak nõnie kell, nem csökkennie, és szívhangnak is lennie kellett volna már. Sajnálom. :(
A kérdező hozzászólása: Pontosan nem lehet tudni hogy hány hetesnek kéne lennem mert nem volt meg a vérzésem vagyis március 17.én volt vmi de az nem nevezhetõ vérzésnek...De az elsõ uh-án azt mondta a doki hogy kb 5hetes lehetek, de a magzat nem felel meg 5hétnek...második uh-án már 3-4hétnek felelt meg a magzat amikor elvileg 7hetesnek kellett volna lennie... Reménykedem nagyon....nekem is van egy 6hónapos kislányom õ segít nekem hogy végig tudjam ezt csinálni ha õ nem lenne már bele haltam volna a fájdalomba...Éjjel nappal sírni tudnék, de ugye a kislány miatt nem szeretnék..:( Nem, nem volt se vérvétel se más...csak a 2 negatív teszt..:( A szívhangot azt mondták hogy az 5.héttõl lehet látni..ugyhogy ha megyek csütörtökön akkor ki derül minden!!Bár már csütörtök lenne!!! Köszönöm az eddigi hozzá szólásokat!!
Drukkolok h neked maskepp alakuljon mint nekem. 3ik hozzaszolo. Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Szerdán meg mûtenek....Elvesztem a babám..:(

Miert irta a doki, hogy 4 hetes terhesseg, mikor mar tegnap voltam kereken 6hetes?

Nem lat? Pontosan tudom, hogy 6hetes+1napos vagyok! O nem ezt latta UH-on?

Legjobb válasz: Az uh a méretek szerint kiadja a kb. terhességi kort. A doki ezt írta a papírodra. Ha ennyire nem bízol a dokidban, akkor miért nem mégy másikhoz?

Az uh a méretek szerint kiadja a kb. terhességi kort. A doki ezt írta a papírodra. Ha ennyire nem bízol a dokidban, akkor miért nem mégy másikhoz?
valószínûleg nem ezt látta az ultrahangon. mégis csak rosszul számolhattál. vagy ha jól számoltál, akkor az meg nem jelent jót. mi van pontosan a papírjaidra írva? petezsák mérete, esetleg crl?
a hõmérõzés nem 100%, annyi minden befolyásolhatja. ha pedig nem látott csak egy pár mm-es petezsákot, akkor kénytelen vagy elhinni, hogy az egy kb. 4 hetes terhesség. lehet, hogy volt egy második ovud, ki tudja? minden megeshet
Az orvos is a mensesbõl számol. Tudom, mert lombikos voltam napra pontosan tudtuk a fogantatást, de akkor is a mensibõl számoltak végig.
A kérdező hozzászólása: Koszi a valaszokat! En is az utolsoval ertek egyet, mert en pontosan tudom, mikor volt ovu es csak azon a napon tudtunk egyutt lenni a ferjemmel (elotte egy hettel es utanna 1.5hettel voltunk egyutt), mertem a homet, ugyhogy biztos! Ezt a dokinak is elmondtam!
Valószínûleg "csak" azért mert a terhesség nem 40 hanem 38 hét, de a mi a menstruációtól számolunk, mivel nincs pontos adat a fogantatásra, de az álltalában középidõben van ezért a minusz két hét.Orvosi szemszögbõl vagy a 4 terhességi-hét-ben.
Az orvos sem számol máshogy, az utolsó mensi elsõ napjától számol. Ha tényleg 6 hetesnek vagy, akkor vagy nem fejlõdik a pici, vagy nem akkor volt ovud, amikor te azt gondolod.
Biztosan azt írta, amit az uh-n látott.
Mert az orvos másképp számolja, mint a naptár.
A terhességed és a baba "érettsége"között 2 hét az eltérés. Mikor 12 hetes terhes voltam, a baba akkor volt 10 hetes. Én is rákérdeztem a dokinál, õ mondta.

Szed valaki állandó gyógyszert a terhesség alatt? Főleg olyan érdekelne, aki terhesség előtt is már refluxra szedett pl. Lansone-t, mit mondott a doki? És szoptatás alatt is lehet szedni?

Legjobb válasz: Én Controloc-ot szedtem refluxra, de amikor kiderült, hogy terhes vagyok, abbahagytam. Az Ulcogantot (bevonó) továbbra is használom, ha nagyon ég a nyelõcsövem, ilyeneket általában lehet, tablettát csak akkor, ha a doki úgy ítéli, hogy több a haszna, mint a kockázata. Az asztmás beszívót és az orrsprayt allergiára ugyanúgy használom, mint elõtte. Mindenképp a dokidat kérdezd, õ dönti el, mit szedhetsz és mit nem! 30 hetes kismama

Én Controloc-ot szedtem refluxra, de amikor kiderült, hogy terhes vagyok, abbahagytam. Az Ulcogantot (bevonó) továbbra is használom, ha nagyon ég a nyelõcsövem, ilyeneket általában lehet, tablettát csak akkor, ha a doki úgy ítéli, hogy több a haszna, mint a kockázata. Az asztmás beszívót és az orrsprayt allergiára ugyanúgy használom, mint elõtte. Mindenképp a dokidat kérdezd, õ dönti el, mit szedhetsz és mit nem! 30 hetes kismama
Én is Controlocot szedtem terhesség elõtt. És terhesség alatt totál megszûnt minden tünetem, semmit nem szedtem. A baba végig csücsült, a feje szinte kiállt a gyomromnál, de sosem fájt! Szoptatás alatt annál inkább, de nem merek semmit szedni.
Én Viagrát szedtem amíg terhes voltam, ettõl lett szép és erõs a kisbabám. 28/F
A kérdező hozzászólása: 00:55-ös, ha neked gyereked lenne, de legalább normális párkapcsolatod, akkor nem itt szórakoznál ökörségeket írkálva. De még a tojáshéj a fenekeden van. És kívánom, hogy tényleg legyen szükséged a Viagrára!!!

Bizakodhatok még? AZ első UH-on nem biztatott a doki. Elvileg 6 hetesnek és 5 naposnak kellene lennie a terhességnek, de ő csak 6 hetesre saccolta.

Abból gondolom a 6 hét 5 napot, hogy vezettem a h?görbémet és ovu tesztet is használtam a siker érdekében. A petezsákban volt már magzat, 6 mm-esnek mérte a CRL-jét. A szív pulzálását is látta, de azt mondta, nagyon gyenge, szinte nem mérhet?. Mivel a hónap második felében a férjem nem volt itthon, és nem voltunk együtt, elég kevés az esélye annak, hogy nem a ciklusom közepén fogant. Járt már valaki hasonló cip?ben? Hogy végz?dött a dolog? Két hét múlva kell visszamennem, nem tudom, hogy fogom kibírni addig ezt a bizonytalanságot. :(

Legjobb válasz: Szia Én 6 hetesen mentem elõször dokihoz azt mondta,hogy 5 hetes terhességnek felel meg...mondott jót is rosszat is,de azért bizakodtam nagyon mert 5 hónappal elõtte volt egy vetélésem. Egy hét múlva visszarendelt a baba szépen fejlõdött,de a számolt héthez képest még mindig egy héttel kisebb volt. Tartotta is ezt az egy hetet így aztán a 12. heti uh nem a mensi alapján számolt idõbe volt hanem egy héttel késõbb és az összes vizsgálat is így történt,a terhesség felénél már a szülés dátumát is átírták.Nálam az volt az ok,hogy nem középidõbe hanem késõbb volt a peteérésem.Már 1,5 éves a lányom.

Szia Én 6 hetesen mentem elõször dokihoz azt mondta, hogy 5 hetes terhességnek felel meg...mondott jót is rosszat is, de azért bizakodtam nagyon mert 5 hónappal elõtte volt egy vetélésem. Egy hét múlva visszarendelt a baba szépen fejlõdött, de a számolt héthez képest még mindig egy héttel kisebb volt. Tartotta is ezt az egy hetet így aztán a 12. heti uh nem a mensi alapján számolt idõbe volt hanem egy héttel késõbb és az összes vizsgálat is így történt, a terhesség felénél már a szülés dátumát is átírták.Nálam az volt az ok, hogy nem középidõbe hanem késõbb volt a peteérésem.Már 1, 5 éves a lányom.
én 6 hetes 3 naposan voltam uh-n. Vérzés miatt mentem be a kórházba. És akkor még csak petezsákot látott a doki, embriót nem. Szóval semmi jóval nem biztatott engem. Aztán 2 hét múlva újra mentem a dokihoz és már minden rendben volt, szívhang is volt, baba is volt. A terhesség elsõ 3 hónapjában menstruáltam. Ne aggódj, ott a baba, minden rendben lesz :)
Szerintem ne aggódj. 11 hetes ikerterhes vagyok. Amikor elõször voltam dokinál az uh szerint én is 6 hetes és 5 napos terhes voltam, de csak az egyik baba volt egyértelmû (élesszélû petezsák, szívhang), a másik kisebb is volt és a petezsák széle is elmosódott volt, de volt szívhangja. 2 héttel késõbb a pici lett a nagyobb és vele is minden oké volt (remélem most is az!). Pedig már mindenki azt mondta: biztosan felszívódóban van. A méret ilyen korai terhességnél szerintem nem sokat jelent. Ne aggódd túl magad, ott a lesz a pici két hét múlva is. :-)
Nyugi, mi alig találtuk meg a babát, pedig ott volt.Nekem is kisebbnek mérte a doki, pedig tudom mikor fogant.Ennek ilyenkor még semmi jelentõsége.Minden oké lesz.Van szívmûködés, és ez a lényeg.Nem tudom mit ijesztget.
6 hetesen vizsgáltak engem is elõször. Alig találták meg mert hátrahajló a méhem és még csak petezsák volt. Szívhang a 8. héten volt. Én úgy tudom 8 hetesen kell hogy legyen szívhang 6 hetesen még nem. Minden jót kívánok!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm lányok, kicsit jobb lett a kedvem, akkor még reménykedem egy picit.

Ma voltam ultra-hang vizsgálaton, és a doki csak annyit mondott, hogy valami üreget/lyukat mutat a méhen. Nem tuja hová tenni. Lehet polip, terhesség vagy méhen kivüli terhesség? Vért vett, eredményre kell várni.

Legjobb válasz: Üreg a méhben és te méhe kívüli terhességre gyanakszol? Nem, ez kizárt. a terhesség is. terhesség esetén nem üreg látszik hanem... a terhesség. ez elég egyértelmû. A polip is. Várd meg az eredményt. Addig ne idegesítsd magad ilyesmin.

Üreg a méhben és te méhe kívüli terhességre gyanakszol? Nem, ez kizárt. a terhesség is. terhesség esetén nem üreg látszik hanem... a terhesség. ez elég egyértelmû. A polip is. Várd meg az eredményt. Addig ne idegesítsd magad ilyesmin.
13+1 hetes terhességre 13 hetes terhességet írnak.
12+3/4= 12 hetes 13+1= 13 hetes
nálam a leletre a baba méretei alapján számított hetet írják
Nekem mindig összevissza írták.
Ha 13+1 napos vagy, akkor betöltött 13 hetes vagy, de már beleléptél a 14. hétbe, hisz elmúltál egy nappal 13 hetes. Érted mit akarok mondani? :) Nekem éppen a múltkor magyarázta el a védõnõ, hogyan kell értelmezni a papíron leírtakat. Orvosa válogatja, hogy a betöltött hetet írja-e rá, vagy azt amibe beleléptél. Általában az elsõ variáció a jellemzõ.
A kérdező hozzászólása: Nekem is eddig össze-visza írták a leleteimet.Már fogalmam sincs, hogy hol tartok.Se táblázat alapján, se orvosi vélmény alapján.Utolsó elõtti vizsgálaton, azt írták a leletemre 8-9 hetes.Azóta a kilenchéthez viszonyítva számolnak.Az utolsó uh alapján 12 hetet mondott a doki, de ránéztek az elõzõ leletemre, aztán eszerint javítottak 13 hétre.Amit mért egyik adat 12. héthez húz, másik adat 13. héthez.

Három tesztből három pozitív nem rendel a doki csak kedden vehetem ezt biztos terhességnek?

Attól félek hogy lehet valami ciszta vagy valami más betegség lehet ami miatt pozitív lett a teszt.

Legjobb válasz: Szia. Jajj,te lány. Örülj! Biztos terhességnek csak akkor lehet venni,ha a doki azt mondja ámen.Addig valószínû.De ne rontsd el a saját örömöd:)

Szia. Jajj, te lány. Örülj! Biztos terhességnek csak akkor lehet venni, ha a doki azt mondja ámen.Addig valószínû.De ne rontsd el a saját örömöd:)
Ne gondolj egybõl rosszra. Pozitív ritkán lesz a teszt más okból kifolyólag. És ha szép erõsek, pláne nem kell félned, a cisztától általában csak halvány lesz. Nem tudom mióta késik, de ha nincs panaszod, akkor várj még egy picit az orvossal, mert nem biztos, hogy ilyen hamar látni fog valamit, és meg tudja állapítani a terhességet, aztán akkor megint csak izgulsz, hogy miért nem... Gratulálok!
A kérdező hozzászólása: Örülök nagyon csak a kis ördög.... :) nagyon aluszékony, fáradékony vagyok, megnõttek a melleim ilyeneket érzek.
Csak egy ritka ciszta okoz ilyet. Annyira kicsi az esély a fals pozitívra, fõleg, háromszor, hogy teljesen feleslegesen izgulsz ezen! :) Sok boldogságot! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek :) Hatalmas az öröm :)
Hihi, én is pont ilyen voltam. :) Biztos ciszta, á tuti nem baba, aztán baba lett.:)
Tuti baba, tessék pozitívan gondolkodni!!! :) És szerintem ráérsz 6-7 hetes terhesen dokihoz menni, mert ha most maradt el a mensid, akkor még nem fog semmit sem látni uh-val.
A "semmit" sem fog látni azért nem igaz. Az én dokim kifejezetten kérte, hogy azonnal menjek, ahogy tudok, sokmindent meg lehet ilyenkor is nézni, különösen azt, hogy hová fog beágyazódni, mert jó minõségû uh-val már látszik a felritkulás helye. És azért megnyugtatná szerintem, hogy nem ciszta :) ))) Sok boldogságot!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!