Találatok a következő kifejezésre: A dokim 3x azt (2 db)

Úgy kell megjönnie mint szülés után kb 6 hétre.Ha nem fájt nem gond!De a vizsgálatra menj el, ezt el szokták mulasztani!
Mivel semmi köze a popodnak a méhedhez, szerintem nem.
A kérdező hozzászólása: bocs 4hete.azaz már egy hónapja volt.elirtam.
A kérdező hozzászólása: mindenképp elmegyek.köszi a választ.
A kérdező hozzászólása: létszi aki tud arra is válaszoljon, hogy ártottam e magamnak a popó szex miatt:S
A kérdező hozzászólása: ezt tudom én is.csak a barátnõm rámijesztett, miszerint a popó és a hüvely közt nagyon vékony hártya van, és ha bennem van talán a méhemet is nyomhatja.de én nem hiszem.hisz két külön álló "lyuk" köszi a válaszokat.

A dokim már 3x azt mondta kisfiú, erre a legutóbbi vizsgálaton, hogy kislány. 23. hét. Ki lehet odabenn?

Legjobb válasz: Kiderül, ha megszületik:-) Nekem hál isten mindig kislányt mondtak. Ugyanaz a doki mondta? 4Dt tervezed? Egyre jobban látszik majd, ha nem takarja magát, ki fog derülni talán:-) De úgyis az biztos, ami kibújik:-)

Kiderül, ha megszületik:-) Nekem hál isten mindig kislányt mondtak. Ugyanaz a doki mondta? 4Dt tervezed? Egyre jobban látszik majd, ha nem takarja magát, ki fog derülni talán:-) De úgyis az biztos, ami kibújik:-)
Nekem a 18.héten mondták, hogy kislány, és hál Istennek az is maradt.Néha összekeverik öket, de ha legközelebb mutatja magát, biztos megmondja a doki, mert addígra elég nagy lessz. Ha megteheted, elmész 4D-re, és ott megmondják. legke´söbb a szülésnél kiderül:) )
Nekem is azt mondták elõször, hogy lány, majd a 20 hetes UH-on és a 4D-n azt mondtaa egy másik orvos, hogy tuti fiú. Az is lett. Szerintem a 4d elég biztos, fõleg, ha úgy fordul, hogy ti is látjátok. Kívánom, hogy megmutassa magát nektek!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!