Találatok a következő kifejezésre: A dokim 36 hetesen, azt mondta (13 db)

A dokim megvizsgált 36 hetesen, azt mondta kicsit nyitva vagyok, de alig észrevehető. Másnap reggel kicsi barnás folyásom volt, ez nyákdugó, vagy a vizsgálat miatt volt?

Legjobb válasz: A nyákdugót tuti, hogy felismered, mert olyan állagú mint a tojásfehérje, nyálkás, nyúlós,átlátszó, vagy enyhén véres.

A nyákdugót tuti, hogy felismered, mert olyan állagú mint a tojásfehérje, nyálkás, nyúlós, átlátszó, vagy enyhén véres.
Szerintem ne aggódj, ha véletlenül elindulna a szülés akkor is teljesen makk egészséges gyermeket fogsz a világra hozni, mert a könyvek és az orvosok is azt mondják, hogy 36-37 hetesen szûlni már nem igazán számít koraszülésnek. A tüdeje is már mûködik és minden más szerve is. max néhágy dkg-mal kisebb és így könnyebb a szülés. De szerintem még tuti húzod kb 2 hétig az meg tökéletes. Én nem vagyok orvos de ne aggódj sztem így van. Én 27. hétben vagyok és én is mindig attól parálok, hogy ki ne nyíljon a méhszájam de sajni nekem még bõven van idõm úgyhogy jogosan félek!gratula a hamarosan elérkezõ kisdedhez!
Az elsõ válaszoló vagyok. Nekem 4 hete a 35. héten született meg a fiam majdnem 3 kg-al.Teljesen jól van.Ne izgulj!

Kismamik! Milyenek az értékeim 36+6 hetesen? Azt mondta a doki, hogy nagy bébi? A többi lent.

BPD:94mm ,AC:345,8 ,BMS:3305gr

Legjobb válasz: 35+4 napos adatok: BPD: 95 mm Fronto: 112 mm HC: 324 MM AC: 312 MM Femur: 66 mm Becsült súly: 2.700 gr Na akkor az enyém mekkora lehet?:) Bár a doki azt mondta, hogy kb. 3,5 kg-al fog születni

35+4 napos adatok: BPD: 95 mm Fronto: 112 mm HC: 324 MM AC: 312 MM Femur: 66 mm Becsült súly: 2.700 gr Na akkor az enyém mekkora lehet?:) Bár a doki azt mondta, hogy kb. 3, 5 kg-al fog születni
Az én eredményem 36. héten: BPD:89.5mm Fl:73.8 TH:91 Ekkor 3kg és 50cm-re becsülte az orvosom a kisfiamat.Valószínû, hogy neked ennél is nagyobb a babád.
A BPD 96 volt 36.hetesen a többire nem emlékszem és a 41. héten 4, 45kg kisfiam született, simán ahhoz könnyû volt amekkora a súlya

36 hetes terhes vagyok, a doki azt mondta, a babám már biztos nem fordul meg és 2 hét mulva simán lehet császározni, jah meg elég fejlett is már ugyhogy semmi gond nem lehet, titeket is császároztak már 38 hetesen?

Legjobb válasz: Szia! Szintén faros a babám, ráadásul 2 héttel nagyobb méretekkel. A dokim azt mondta, hogy mivel szép nagy baba, és már kevés neki a hely 90%-ban készüljek a császárra, csak 10% esélyt adott arra, hogy befordul. DE! Esze ágában sincs hamarabb császárt végezni, azt mondta, csak akkor csinálja, ha a baba is készen áll. Egyébként õ is megy szabira, és ha túlhordanám, akkor megadta annak a munkatársának az elérhetõségét, akivel úgymond váltják egymást. Teljesen megbízom benne és - így látatlanban - a kollégájában is. Attól hogy nem fordul be a baba, még nem indokolt a császár a 38. héten. Üdv: 35 hetes km.

Szia! Szintén faros a babám, ráadásul 2 héttel nagyobb méretekkel. A dokim azt mondta, hogy mivel szép nagy baba, és már kevés neki a hely 90%-ban készüljek a császárra, csak 10% esélyt adott arra, hogy befordul. DE! Esze ágában sincs hamarabb császárt végezni, azt mondta, csak akkor csinálja, ha a baba is készen áll. Egyébként õ is megy szabira, és ha túlhordanám, akkor megadta annak a munkatársának az elérhetõségét, akivel úgymond váltják egymást. Teljesen megbízom benne és - így látatlanban - a kollégájában is. Attól hogy nem fordul be a baba, még nem indokolt a császár a 38. héten. Üdv: 35 hetes km.
Még lehet h megfordul a baba, nekem 36.héten fordult menetirányba...de ha a doki igy látja h indokolt a császár, akkr menj bele...2 héttel elõbb, az nem nagy idõ..
Off: Nem védeni akarom az orvost, de kizárt, hogy hobbiból végezné el a császárt és nem gondolom, hogy felelõtlenségbõl akarja elõbb világra hozni a babát. Ráadásul szülés elõtt orvost lecserélni sem igazán ajánlatos. Nekem van szülész ismerõsöm, aki teljesen kivan attól, mennyi butaságot hordanak össze a kismamák egymásnak különbözõ fórumokon, néha bele szokott olvasni és csak szörnyülködik és az a baj, hogy az anyukák hisznek is egymásnak. Az okoskodás és az orvos szidás nagyon megy itt is, én biztos, hogy ilyen esetben nem itt kérnék véleményt.
Szia, biztos, hogy nem lehet baj, nekem a magas cukor miatt mondta az orvosom, hogy úgy készüljek, a 36. héten be kell már feküdnöm megfigyelésre és a 38. hétre meglesz a baba.
Két ismerõsöm is van, akiknek a 39.héten fordult meg a babájuk. Én nem engedném, hogy a 38.héten megmûtsön. Meg is fordulhat még a baba, de ha nem, akkor is jó, ha elkezdesz vajúdni, és csak utána császároznak.
Hátén azért láttam olyan orvost aki július végén megcsászározta az összes terhes betegét akik a korházban csodálkoztak, hogy jéééé, te is? Mind azt írtuk, hogyha "nincs probléma akkor ne" Azzal nem lehet egy 2 héttel korai császárt indokolni, hogy a gyerek már úgysem fordul be. mert ok, nem fordulbe, demiért kell kiszedni idõ elõtt?
Ha nincs gond, akkor maradjon csak az a baba amíg lehet. Lehet, hogy fejlett, de pl. a 38. héten még nehezebben kezdenek el szopni. Azzal nem a doki fog szenvedni, hanem te.
Én ezt a dokit haladéktalanul lecserélném! Elõször is rengeteg baba csak a legvégén fordul be, fõleg, ha nem olyan nagy és van helye. Az enyém az utsó héten is forgott oda-vissza. Indokolatlanul 38. héten császározni nagy felelõtlenség!! A császár egy nagy hasi mûtét, aminek vannak veszélyei, csak úgy hobbiból nem szabadna elvégezni, pláne nem hamarabb. Ha a fájások beindulásakor még mindig nem fordul meg a baba, akkor el kell rajta gondolkodni, addig nem!
de semmi gondod nincs? Akkor nem értem miért nem várja meg az orvos az idõt. (nem megy véletlenül szabira?) Én nem engedném, hogy 2 héttel elõbb hozzák a gyereket, csak, ha orvosilag indokolt.
Pedig vannak sajnos dokik, akik egyaltalan nem banjak, ha talalnak okot a csaszarra. Es ezt ugy mondom, hogy ismerek belulrol szuleszetet... A legnyomosabb okok: 1. Programozott csaszart tervezni lehet, tuti akkor csinalja, amikor ugyeletben is van, igy a szulesert kapott extra penzert nem kell mondjuk szabadnapjan, vagy ejszakajan bemennie. 2. Hamarabb vegez, az elotte levo par perces vizsgalaton es betegfelvetelen kivul max 30 perces munkaja van, mig egy szules elhuzodhat, lehet, hogy fel napon at keznel kell lennie, idonkent vizsgalgatni. 3. Csaszarert sok orvos tobb penzt ker, mint huvelyi szulesert, illetve sok anyuka automatikusan is tobb penzt ad. 4. Az allami korhazak a tb-bol elnek, minel tobb es dragabb beavatkozast vegeznek el, annal tobb penzt kapnak. Ezert vannak esetek, amikor a korhazi politika az, hogy a betegellatast maximalizaljak, marpedig a csaszar tobbe kerul a biztositonak, mint a huvelyi szules. 5. Nyar van. Mi van ha egyszeruen csak a szules kornyekere van nyaralas foglalva es nem akar atadni emiatt masnak? 6. Lehet, hogy egyaltalan nem errol van szo es tenyleg jobbnak latja a csaszart.


36 hetesen még csak 2200-2300 g körüli a babám, és a hasam is nagyon kicsi. A dokim 10 alkalmas infúziós kúrát írt elő 2 naponta. Pedig Gravidát is szedek. Egyébként azt mondta, hogy minden rendben, csak kicsi a baba. Tudtok erről valamit bővebben?

Legjobb válasz: Szerintem nem olyan kicsi a babád, tényleg lehet hogy csak óvatos a doki. Nekem tényleg kicsi volt 34 hetesen 1.8 kg-ra mérték, a dokim ugyanezt mondta hogy úgy néz ki semmi baj csak kicsi baba. De a biztonság kedvéért vissza kellett mennem egy hét múlva is vizsgálatra, ahol kiderült hogy nem nõtt a súlya 1 hét alatt. Másnap megcsászároztak, és kiderült hogy a méhlepényem már alig mûködött, még szerencse hogy idejében kivették mert lehet hogy különben elhalt volna a baba a méhemben. De ne ijedj meg amiért ezt leirtam, ha neked növekszik a baba súlya akkor szerintem nincs ok az aggodalomra.

Szerintem nem olyan kicsi a babád, tényleg lehet hogy csak óvatos a doki. Nekem tényleg kicsi volt 34 hetesen 1.8 kg-ra mérték, a dokim ugyanezt mondta hogy úgy néz ki semmi baj csak kicsi baba. De a biztonság kedvéért vissza kellett mennem egy hét múlva is vizsgálatra, ahol kiderült hogy nem nõtt a súlya 1 hét alatt. Másnap megcsászároztak, és kiderült hogy a méhlepényem már alig mûködött, még szerencse hogy idejében kivették mert lehet hogy különben elhalt volna a baba a méhemben. De ne ijedj meg amiért ezt leirtam, ha neked növekszik a baba súlya akkor szerintem nincs ok az aggodalomra.
kicsi a baba, ez nem baj, azért hízlalj, hogy ha megszületik emiatt ne legyen kissúlyú, ami olyan, mintha koraszülött lenne és tovább bent kéne maradni, de nincs ok aggodalomra, ráadásul nekem 3000 grammnak mérték 38 hetesen a 4300 grammal 40. hétre született fiamat. a doki csak óvatos, és lehet, hogy te nem híztál eleget, csak egy kicsit tuningolni akar a szülésre, ami egyáltalán nem baj!

36 hetes terhes vagyok, tegnap uh-on a dokim azt mondta hogy kisebb a gyomor az átlagosnál. és egy hét múlva ránézünk. Mit jelenthet a kisebb gyomor (a méretén kívül)? Milyen problémát okozhat a későbbiekben?

Legjobb válasz: Nem tudom, mi állhat mögötte, talán a baba éppen ürített. Ezt abból gondolom, hogy hasonló dolgon mentem keresztül, csak nálam nagyobbnak látták a gyomrot. Engem is visszarendeltek, és a következõ alkalommal minden rendben volt. Azt mondta a doki, valószínûleg teleitta magát magzatvízzel, azért mértek nagyobb értéket. Jövõ héten te is okosabb leszel.

Nem tudom, mi állhat mögötte, talán a baba éppen ürített. Ezt abból gondolom, hogy hasonló dolgon mentem keresztül, csak nálam nagyobbnak látták a gyomrot. Engem is visszarendeltek, és a következõ alkalommal minden rendben volt. Azt mondta a doki, valószínûleg teleitta magát magzatvízzel, azért mértek nagyobb értéket. Jövõ héten te is okosabb leszel.

November 1.-re vagyok kiírva, de semmi jele a szülésnek. Még csak joslófájások sincsenek, pedig a doki azt mondta októberi baba lesz. Ráadásul elég nagy a baba, már 36-37 hetesen 3423 g volt. Normális ez?

Legjobb válasz: Szió Nekem a szülé 3 nappal késöbb indult meg a kiirtnál Nekem is mondta a doki,h máj 15-éig meglesz,végül május 27.én született császárral Sok sikert!!!!!

Szió Nekem a szülé 3 nappal késöbb indult meg a kiirtnál Nekem is mondta a doki, h máj 15-éig meglesz, végül május 27.én született császárral Sok sikert!!!!!
Szia!!!Én 39 hetes kismama vagyok én nov.02-ra vagyok kiírva de nekem néha vannak joslo fájásaim ami hol erõsebb hol gyengébb, és nekem is azt mondta az orvos , hogy oktoberbe baba lesz, mert 36 hetesen már 3kg fölül volt, de a babom jol érzi magát nem akar ki jöni.Ne aggodjunk , majd ki jön mikor el jön az ideje. Addig is jo baba várást!!!
Szia! Én november 3-ra vagyok kiírva. Nekem is azt mondták, hogy október 20-ig tuti szülök. Az én babám 3700g, érzem is súlyát minden mozdulatnál, a hasam úgy érzem, a térdemig lóg. Vannak jóslófájásaim hetek óta, de mostanában még az is kevesebb:(( Próbálok praktikákat, hátha megindulna, de eddig sajna nem... Teljesen zárt voltam a szombati vizsgálatnál. Minden nap abban reménykedek, hogy na..talán majd ma... Szóval normális, igen, csak mi vagyunk már nagyon-nagyon türelmetlenek. Kitartás nekünk!!
ja, ás 3920 volt a kiscsaj
A kérdező hozzászólása: köszönöm!!! :) gratulálok a picihez!
A kérdező hozzászólása: köszi 2-es válaszoló!!! Végülis én bízom abban, a baba tudja, a doki is tévedhet, csak az a fárasztó, hogy mindig figyelem a jeleket, amelyek nemigazán vannak...én nem próbálok ki kül. praktikákat, én a természetes útban hiszek. Kitartást Neked is, könnyû szülést!
A kérdező hozzászólása: Köszi 3-as válaszoló!Neked is minden jót, és ha a Bajcsyban szülnél, még össze is hozhat a véletlen... :) Könnyû szülést Neked is!
Szia! Ismét 2-es vagyok. Én is a természetesség híve vagyok, nem boszorkány praktikákat vetek be. Csak málnalevél tea, sok-sok mozgás, házasélet. Mindez az orvosom, szülésznõm jóváhagyásával és tanácsára. Nekem ugyanis nem mindegy, november elseje után születik-e meg, vagy még októberben. Én ugyanis Egerben lakok, itt is szülnék (ráadásul mûteni kell), ahol ugye jelenleg borzalmas viszonyok vannak, ill. lehetnek a kórházban elsejétõl. Ha megvalósul az, amit terveznek, a betegek menekülnek innen más vidéki kórházakba. Én elégedett vagyok az orvosommal, teljes bizalmamat bírja, de fogalma sincs, vele is mi lesz novembertõl. Szóval én ezért szeretném mindkettõnk érdekében, ha megindulna a szülés és a dokim mûthetne. Így talán érthetõ a türelmetlenségem?
A kérdező hozzászólása: szia 2-es! Remélem nem bántottalak meg, nem volt szándékos! Rem minden úgy alakul, ahogy szeretnéd, sok szerencsét!!!
Szia!VAn már valami ujdonság???2-es
1-es, bocsi

36 hetes terhesen nyitott méhszájnál már semmiképpen nem ajánlott az ülőfürdő? Konkrétan nem mondta ki a dokim, ezért kérdezem.

Legjobb válasz: Szia! Szerintem nem ajánlatos, mert fertõzéshez vezethet. Inkább ne próbálkoz ilyesmivel, az egyszerû tusi még higiénikusabb is. 29 heteske

Szia! Szerintem nem ajánlatos, mert fertõzéshez vezethet. Inkább ne próbálkoz ilyesmivel, az egyszerû tusi még higiénikusabb is. 29 heteske

Más is izgul igy a vége felé? 36 hetes kismama vagyok a doki azt mondta hogy már bármikor jöhet a baba mert megérett!

Én nem félek a szüléstöl csak kicsit izgulok hogy minden rendben legyen! Meg attól is hogy észre fogom-e venni mikor kell elindulni a kórházba! Elsö babát várom és nemtudom milyenek ezek a fájások!

Legjobb válasz: Sziasztok,a szüléstõl én sem félek,szerintem akkor fogok beparázni amikor már itt az idõ,az miatt hogy minden rendben legyen én is aggódom,enyém elég sokat mocorog,szerintem azt biztos észrevesszük ha el kell indulni,sõt néha attól félek hogy már akkor is be fogok menni amikor még nem is kéne.Elsõ babás 37 hetes

Sziasztok, a szüléstõl én sem félek, szerintem akkor fogok beparázni amikor már itt az idõ, az miatt hogy minden rendben legyen én is aggódom, enyém elég sokat mocorog, szerintem azt biztos észrevesszük ha el kell indulni, sõt néha attól félek hogy már akkor is be fogok menni amikor még nem is kéne.Elsõ babás 37 hetes
Szia, én is "mindennapos" vagyok már, a dokim szerint 1 hetet még mindenképpen ki kell húznunk, utána bármikor jöhet a picur (aki nem is olyan picur). Izgatott vagyok, de nem félek én sem, kicsit már kapkodok is, hogy minden meglegyen, mire a pici megérkezik. Nagyon várom már, hogy a karomban tartsam a kislányomat:) Ugyanakkor szurkolok, hogy egy kicsit még bírjuk így egyben, mert jobb neki, ha tovább van bent:) Hadd növögessen és érjen még a szentem:) Kitartást mindenkinek!!
Elsõ vagyok:) A pocim elég kemény , de ez már egy jóideje így van; úgy látszik ez alkati kérdés is.A babókám fejvégû, és elég lent van , de még azért jókat trappolok vele ide -oda:) Kisfiú lesz egyébként :) A mozgolódást lehet rosszul fogalmaztam , én is érzem , hogy mozog (most is); de ezek a mozgások már olyan lassabbak de ugyanakkor erõsebbek is...Na, mindegy, hajrá kismamik, csak észrevesszük, ha startra kész állapotba kerül a baba...:)
Szia! Én is elsõ babás vagyok, hétfõn a dokitól úgy búcsúztunk el, bármi van, inkább menjünk be potyára a kórházba, meg szóljunk neki is. De remélem, még két-három hetet egyben leszünk. Teljesen zárt vagyok, bár lassan majd elkezdem a teát inni. Nekem 2650 grammra saccolta a babót a doki. A szüléstõl nem félek, én is inkább attól, hogy mi van, ha egyedül vagyok itthon, mikor beindulnak a dolgok. Persze, riasztom a férjem, de izgulok, hogy inkább este/éjjel kezdõdjenek az izgalmak. Amúgy rettentõ jól érzem most magam, bár nehéz a poci, de mehetnékem van, élvezem a jóidõt, sétálok, nézelõdök. Minden nap beszlgetek a törpémmel, hogy minden rendben lesz, nagyon szeretjük és várjuk õt. Sokat mocorog, fõleg este és kora hajnalban indul be, de inkább nyomkodásnak érzem, mint rugdosásnak. Boldog babavárást! 36 heteske
sziasztok! én is izgultam a vége felé de mikor odaértem a kórházba bepánikoltam de mint utólag kiderült nem volt rá okom 1 óra múlva kint volt a baba.minden rendben volt vele.boldog babavárást nektek
Én sem tudtam mi lesz, utolsó napokban azt mondta a férjem kibírhatatlan voltam!!De mikor elkezdõdtek a fájások és bemententünk a kórházba teljes nyuggodság töltött el! És a fájásokat, ami egyre hosszabb és erõsebb volt csendben tûrtem!:) 8 hós babuci anyucija
szia! Én is 36 hetes vagyok:) tudom , hogy elméletileg már 90%ban életképes lenne a babó , ha most születne ; de "szurkolok" , hogy még legalább 2-3 hétig bírja odabent...:) Falatka, de még nem olyan párnás. Hadd hízzon még:) egyébként gondolom a magzatvíz elindulása elég látványos "folyamat" lesz; én erre alapozok....:D De ha már te is hasonló cipõben jársz , nem visszakérdezni szeretnék de a te babód is kevesebbet mozgolódik mostanában?
A kérdező hozzászólása: Szia! Én nem vettem észre, hogy kevesebbet mocorogna:) ! Sõõt éjjel is alig hagyott aludni! Vannak napjai mikor kicsit lustább és ébreszteni kell de valamikor meg úgy beindul hogy sokszor ugy érzem, hogy mindjárt kiugrik a pocimbol:D! Neked keményedik már a pocakod? Jövöhéten megyek nögyógyászhoz kiváncsi leszk, hogy a méhszájam még zárt-e, mert kérdezte az uh-s doki, hogy mikor látott nögyógyász és hogy kb. 3 kg-os most a kisfiam:) ! Nálatok kisfiú vagy kislány lesz?

36 hetes vagyok, tegnap voltam UH-n. Az eredmények alapján azt mondta a doki, h. elvan maradva a növekedésben? Nagy baj ez? Mit csináljak, h. jobban nőljön? Van ennek vmi hátránya?

UH-s eredményeink:BPD:81,4mm,HC:301mm,AC:301mm,FL:69,8mm,Becsült súly:2423gr.A lepény III.fokban érett.Légyszi adjatok tanácsot, egy kicsit kétségbe vagyok esve.

Legjobb válasz: szia én is 36hetes vagyok, pont ma megyek u.hra.majd megírom mik letek az eredmények.ha a doki nem mondott semmit, szerintem ne izgúlj, legfeljebb kissebb a babád, rá ér majd itt kinn megnõni:D sok boldogságot. majd d.u. jelentkezem.

szia én is 36hetes vagyok, pont ma megyek u.hra.majd megírom mik letek az eredmények.ha a doki nem mondott semmit, szerintem ne izgúlj, legfeljebb kissebb a babád, rá ér majd itt kinn megnõni:D sok boldogságot. majd d.u. jelentkezem.
Szerintem ne aggódj! Barátnõmnek a 36. héten azt mondták, hogy jó nagy babája lesz, már akkor 3000 g-ra becsülték. Aztán két héttel késõbb szült egy 2600 g-os kislányt, aki makk egészséges. Az ultrahang csak becsülni tudja a súlyt, fél kg-s eltérések is lehetnek simán. De ezt általában a dokik is el szokták mondani... Azon kívül elvileg van még vissza 4 heted, azalatt még akkorát nõhet! Egyél sok vitamint, mást nemigen tehetsz a növekedése érdekében, de szerintem nem is kell, legalább könnyebben szülöd meg, ami mindkettõtöknek elõny. Ráér még itt kint megnõni...
Szia! Nekem 36 hetesen volt a babóm BPD-je: 92mm a (TAD)has pedig 93. Nekem a doki szerint korának megfelelõ mérete van. A lepényem pedig II.fokban érett. Lehet kicsit kisebb babód lesz, de gondolom ha gond lenne akkor mondta volna az orvosod. Ne aggódj! üdv 37 hetes kismama
Azért nem nõ a kicsid, mert a méhlepényed már totál elhasználódott. Ez egy kicsit korai idõpont, de elõfordul, lehet, hogy hamarosan elindítják a szülésed, ha egy hét múlva is hasonló eredmények lesznek.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen az eddigi válaszokat. két hét mulva kell visszamennem a dokihoz.
Nekem is pont ilyen problémám van. Az én babám BPD-je 83, 5mm, HC: 310.5mm, AC: 329mm volt 36 hetesen. Kb 3 hete 3-4 naponta kell, Uh-ra járnom, hátha nem megfelelõ a köldökzsinor ármlás, de már próbálom nem is idegesíteni rajta magam, össze-vissza mérik folyamatosan a méreteit a picinek. Hol a FL hosszabb-rövidebb 5-6 mm-el, ma pl. a BPD: 84, 2mm, HC 303mm lett, ami ezek szerint 3 nap alatt összement 7 mm-t. Egyszerûen röhelyes. Ahányszor mérik, attól függõen melyik doki méri, és melyik géppel, az adatok annyi félék. Szerintem nyugi. Az orvosom azt modta, hogy igaz le van maradva a fejmérete a kicsinek, de ez is lehet egyéni fejforma oka, mert egyébként semmi problémát nem lát, és ha megnézem az embereket az utcán ezernyi fejformát láthatok. Hát ettõl fogva, bízom benne, egy egészséges kisfiam fog születni és tényleg semmi gond nem lesz vele. Nagyon mást úgysem tehetünk. 37. napos kismama
Az elõzõ válaszoló vagyok. Bocsi, ezt elírtam: 37 hetes kismama :)
Hát én még ilyenrõl nem hallottam... Szerintem nincs okod aggódni!:-)
Szia, én sem hallottam ilyenrõl még.Akkor én már rég megszültem volna.32 hetessen letörött a fogam, ez délután történt.Mentem az ügyeletre, ott sajnos egy nem túl kedves orvos fogadott, úgy megkínzott, esküszöm jobban fájt mint a szülés.Az elsõ babánál nem volt gondom a fogammal, most meg hirtelen 6 rossz lett.Boldog babavárást.üdv 37 hetes kismama


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!