Találatok a következő kifejezésre: A doki hogy valoszinü hogy (12 db)

Gomba 23hetes terhesen veszelyes? Kinek mit adott ra az orvosa? Sok csokitol lehet? (azt mondta a dokim hogy valoszinu attol van. )

Legjobb válasz: Én nagyon sok csokit ettem terhesség alatt és nem lettem gombás... Igazából ilyenrõl én nem hallottam, h csokitól elõjöhet. :-O

Én nagyon sok csokit ettem terhesség alatt és nem lettem gombás... Igazából ilyenrõl én nem hallottam, h csokitól elõjöhet. :-O
de...a candida....kegyetlen. Barinõmnek a szülés után jött ki. Borzasztó szigorú diéta.
persze, hogy veszélyes minden fertõzés veszélyes, hiszen felfelé indulhat a méhed felé, aminek tragikus következménye is lehet tehát kezeltetni kell feltétlenül egyébként állapotosan hajlamosabbak vagyunk fertõzéseket, gombát összeszedni
a gombáknak szuper tápanyag a cukor, gondolom erre gondolt a doki. létezik candida-diéta is, amiben kerülni kell a cukros dolgokat. én gyno-pevaryl kúpot és canesten krémet kaptam rá, még csak most kezdtem a kezelést, remélem segíteni fog.
Mivel 23 hetesen még jó eséllyel zárt a méhszájad, így azért e miatt ne legyenek álmatlan éjszakáid. Sajnos ez terhesen elég gyakori, ha aktív szexuális életet élsz elég egy kis hámsérülés, és már "meg is van a baj". Szóval ne aggódj, nem lesz a gyerkõcnek semmi baja! Nekem Canesten Kombit javasolt az orvos.

Bemernétek vállalni? Elég problémás volt a terhességem, koraszülött is lett a babám. Azt mondta a doki, hogy persze vállalhatom, de valószínű, hogy ugyanezek a problémák felmerülnének.

S?t még korábban is mint az els? babánál. Õ 34. hétre jött, de lehet, hogy a következ? még korábban jönne. De az is lehet, hogy semmi probléma nem lenne. Annyira szeretnék még egy babót( s?t sokat:)).

Legjobb válasz: Szia! Nem biztos, hogy igaza van a dokinak. Egészséges az elsõ babád? Attól, hogy koraszülött még nem hinném, hogy beteg is lenne. A férjemék hárman vannak testvérek. Mindegyikük a 32. hétre született és semmi bajuk nincs és nem is volt. A férjem minden szökõ évben ha beteg:) Szóval ha rám hallgatsz vágjatok bele nyugodtan:)

Szia! Nem biztos, hogy igaza van a dokinak. Egészséges az elsõ babád? Attól, hogy koraszülött még nem hinném, hogy beteg is lenne. A férjemék hárman vannak testvérek. Mindegyikük a 32. hétre született és semmi bajuk nincs és nem is volt. A férjem minden szökõ évben ha beteg:) Szóval ha rám hallgatsz vágjatok bele nyugodtan:)
Elevitet szedj minden nap az erõsíti az immunrendszert. Én végig szedtem és semmi bajom nem volt és az étvágyam se lett nagyobb tõle.
Szerintem én is vállalnám. Most várjuk az elsõt, akiért sokat küzdöttünk, de megéri minden pillanata. Még én is szeretnék vállalni, akkor is, ha nehéz lesz. Az írásodból úgy veszem ki, ha a szívedre hallgatsz, akkor vállalnád. Jól érzem?:)
Ha jól tudom az idõ elõtti lepény leválás az egyetlen olyan koraszüléshez vezetõ ok ami nagy valószínûséggel ismétlõdik a következõ terhességnél, és hamarabb jön elõ mint az elsõ terhességnél. Írásod alapján nálad nem ez volt az ok. Nyugodtan belevághatsz, nincs két egyforma terhesség, az sem mehet biztosra a következõ terhességénél akinek az elsõ terhessége probléma mentes volt.
Hallgass a szívedre és szerintem érdemes lenne más doki véleményét is kikérni, lehet teljesen bíztató lesz sõt, Boldog Babavárást, 20 hetes kismama:)
Szia! Nekem is az elsõ baba 34 hétre született. A második 38 hétre. Most várom a harmadikat, remélem õ is bírja legalább 37 hétig. Az elsõvel cukros voltam, a másodiknál szerencsére nem, vele gyógyszert szedtem a 22 héttõl, mert keményedett sokat a hasam. Most is a 22 héttõl gyógyszereket szedek, 3110 volt a méhszájam, rá egy hétre 2100. Azóta is szerencsére így van. Remélni tudom csak, hogy minden rendben lesz. Szerintem ha Te úgy érzed, akkor nyugodtan vállald, bár nem tudom milyen problémád volt az elsõnél.
Szia!27 hétre születtem 29 éve, 1.6kg-mal, anyunak is problémás volt a terhessége.De ez meg sem látszik rajtam, nem voltam beteges, mindenki csk csodálkozott/zik amikor elmesélem.A tesóm 5 évvel késõbb született 8.5 hónapra, és õ bizony beteges lett. Szóval a koraszülöttség nem egyenlõ a beteges gyerekkel.
A kérdező hozzászólása: Igen a drágám egészséges, inkább én voltam már nagyon sz..ul a végén. Életemben nem volt lázam, de akkor igen. SZóval az én szervezetem adta fel, bébikém jól bírta odaben. Köszönöm!!
Szia!Vállald be nyugodtan a következõ babát!Nem lesz semmi gond!Különben is mindegyik terhesség más!Én már csak tudom!

Doki vizsgalat nelkul a panaszaimra kozolte velem hogy folyik a magzatvizem es valoszinu hogy vetelek. Mas is talalkozott ilyen bunko orvossal? Tobbi lent

Folyassal mentem ma dokihoz. 18 hetes vagyok. Elmondtam panaszaim es kozolte megy el a magzatvizem es valoszinu hogy vetelek. Annyira megijedtem hogy majdnem elajultam es nagyon rosszul lettem hirtelen. Mindezt ugy kozolte velem hogy meg se vizsgalt. Majd az ultahang megmutatta semmi baj se a vizzel es magzattal, minden normalis.. majd vizsgalat utan kiderult huvelyi fertozesem van. Hogy ilyeszthetett ram igy az orvos? Miert monfta amit mondott?

Legjobb válasz: Ó te szegény! Ahhoz a dokihoz vissza ne menj! Sajna vannak ilyen hülye dokik:D Örülök h rendben vagy:) Kétlányos 38hkm.

Ó te szegény! Ahhoz a dokihoz vissza ne menj! Sajna vannak ilyen hülye dokik:D Örülök h rendben vagy:) Kétlányos 38hkm.
Én is találkoztam már hasonló szívtelen, bunkó nõgyógyásszal. Azóta is messzire elkerülöm. Az ilyen biztos nem a gyermekek, hanem a pénzt szeretete miatt lett nõgyógyász.
Igen, találkoztam, nem is eggyel... Azért mondta, mert bunkó és szívtelen! Kerüld el jó messzire! Örülök, hogy minden rendben!
Ne aggódj, tényleg vannak ilyen bunkó dokik. Nekem volt fogadott orvosom, de amikor 30. hetes kismama voltam akkor éppen nyaralt. Egy másik orvos csinálta meg az ultrahangot. Unott pofával megkérdezte, hogy voltam-e Pesten genetikai ultrahangon. Mondtam, hogy nem, mert nem volt rá szükség. Erre kijelentette, hogy pedig érdekes eredményt mutatott volna, de majd ha megjön a dokim, akkor õ elmondja. Na, azt a 8 napot nem kívánom senkinek. Hazajött a dokim, egybõl rohantam hozzá a magánrendelésre, erre kijelentette, hogy nincs semmi gond, csak utálják egymást azzal az orvossal, aki vizsgált. Ne aggódj, ha baj lenne, akkor nem így állnának hozzád az orvosok!
Sajnos vannak ilyen orvosok. Kerüld el messzirõl és keress másik dokit.
Ó büdös paraszt!Hát hogy mondhat ilyet?Bocsi de ez úgy felhúzott!Örülök, hogy nincs baj, na de így megrémíteni egy kismamát mikor éppen eléggé izgul, hogy jól legyen a babàja!Ez abszurd!!!
Igen, egy büdös [email protected]ázit fogtál ki, akár csak a 4-es válaszoló, na azt a dokit is elküldeném a jóédes... jába. B...kó parasztok, hogy lehetnek már ilyenek. ÉS ezek nevezik magukat szakembernek... csak a pénz számít, az ember meg a gyerek az nem.... kiábrándító.

Tegnap gyengén vérezni kezdtem, a doki ma nem látott semmit az embriózsákban, pénteken valószínű, hogy terheségmegszakítást végeznek, hacsak addig nem látszik valami. Épp csak 6 hetes vagyok. Várjak még vagy hagyjam, hogy megszakítsák?

A vért is levették, hogy pénteken ne kelljen. Egy ismer?sömnek tavaly 7 hetesen is üresnek látták a zsákot, igaz Õ nem vérzett, és már fél éves a kisfia. Menjek másik dokihoz?

Legjobb válasz: Szerintem nyugodtan menj el másik orvoshoz is, már több szem többet lát alapon is érdemes megvizsgáltatni magad mással is. Ha beigazolódik az elsõ doki diagnózisa, akkor is megnyugtathatod magad, hogy te mindent megtettél.

Szerintem nyugodtan menj el másik orvoshoz is, már több szem többet lát alapon is érdemes megvizsgáltatni magad mással is. Ha beigazolódik az elsõ doki diagnózisa, akkor is megnyugtathatod magad, hogy te mindent megtettél.
Sajnos nekem is volt egy vetélésem, de nekem elhalt az embrió a zsákban. Én azt akkor láttam a monitoron, hogy van a zsákban valami, csak élettelen volt. Te nem láttad, hogy üres-e vagy sem? Sajnos mostanában egyre többtõl hallom, hogy felszívódik az embrió, vagy egy kissebb vérzéssel kiürül. Én nem akarlak rémisztgetni, de hitegetni sem. Túl vagyok már én is egy hasonlón, de most 16 hetes terhes vagyok.Ha megnyugtat téged, akkor menj el másik orvoshoz is. Drukkolok!
Lehet hogy az ultrahang készülék nem megbízható. Szerintem is várhatsz akár 1-2 hetet is. Mehetsz máshová, másik ultrahangos gép hátha modernebb.
Mielõtt elvégeznék a terhességmegszakítást, még egyszer meg fognak vizsgálni. Ha akkor sem látszik, akkor el kell végezni, mert bajod lehet belõle. Nagyon sajnálom, én is voltam már ilyen szituációban, a 7. héten.
sztem nézesd meg mással is..nekem is azt mondta az egyik doki, h nem látja..meg utána mégis, de túl kicsi..stb..kb. 20 percig túrkált bennem mire megtalálta..gondolhatod..sírógörcsöt kaptam az asztalon..ma meg kiderült, 9 hetes vagyok..szóval fel a fejjel..ahány doki..ha meg nem jött össze..akkor majd a következõ lesz az igazi. nézesd meg mással mindenképp!

Létezik? A dokim a az uh. -n megvastagodott méhnyálkahártyát látott 13mm, azt mondta hogy valószínű korai terhesség de a vérvétel nem mutatott semmit!

Legjobb válasz: A doki látta a vérvétel eredményét? Mert a megvastagodott méhnyálkahártya arra is utalhat, hogy meg fog jönni a menstruációd. A vérvétel mindenképpen kimutatná ha az vagy!

A doki látta a vérvétel eredményét? Mert a megvastagodott méhnyálkahártya arra is utalhat, hogy meg fog jönni a menstruációd. A vérvétel mindenképpen kimutatná ha az vagy!
ha középidöben vagy hogy lehetnél terhes? tesztet nem csináltál? bár akkor sem értem. a középidö a mesni eslö napjátol 14 nap körül vsan, ilyenkor 7 mm körül van a nyálkahártya.
A kérdező hozzászólása: Látta igen! 1 hete volt még nem jött meg , de középidõben vagyok! Köszönöm, hogy válaszoltál.
A vérnek is kell egy kis idõ.Valószínû alacsony a hcg-d.Most hányadik napnál tartassz pontosan??Ha most van peteérésed nem lehetsz még terhes, hacsak az elõzõ el nem csúszott.

Sok + tesztet csináltam a napokba. De a doki még csak halványan lát valamit a méhemben. Febr.24. -én kellett volna megjönnie.26. -án szeretkeztünk. Valószinü hogy akkor estem teherbe. Akkor most mennyyi idös vagyok?

Legjobb válasz: A február 26-i fogamzásból a doki még nem nagyon lát semmit. Azt csak a teszt látja, az is csak néhány napja. Nagy valószínûséggel a 26-nál hamarabb történt a fogamzás szerintem. Olyan esetekben amikor az utolsó vérzés idõpontjához képest irreális a terhesség kora, azt az ultrahangos méréssel szokták pontosítani.

A február 26-i fogamzásból a doki még nem nagyon lát semmit. Azt csak a teszt látja, az is csak néhány napja. Nagy valószínûséggel a 26-nál hamarabb történt a fogamzás szerintem. Olyan esetekben amikor az utolsó vérzés idõpontjához képest irreális a terhesség kora, azt az ultrahangos méréssel szokták pontosítani.
7-10 nap a beagyazodas, es ha sikerult akkor 5 napod ;)
5 napos*
A kérdező hozzászólása: nekem a teszt már mult hét csütörtökön + volt.az normális?
A kérdező hozzászólása: sõt a doki már mult héten látott egy pöttyöt.
A kérdező hozzászólása: 2 hét múlva kell mennem .arra láthatnak valamit?
Én ezt nem értem, 24-én kellett volna megjönnie, és ti 26.-án voltatok együtt, úgy gondolod akkor lettél terhes? Mert az igaz, hogy lehet, hogy nem középidõben van a peteérés, meg hogy mensi alatt van, olyat is hallottam már. De ha 26-án voltatok együtt, és attól lennél terhes, attól még 24-én meg kellett volna jönnie. Szóval inkább úgy febr. 10 és 15 között kellett együtt lennetek és akkor foganhatott a baba. És akkor az utolsó mensid valamikor jan. végén volt, nem? Mert akkor most vagy 6 hetes, és simán lehet, hogy még csak pöttyöt lát a doki. Szerintem, de lehet valamit félreértettem. Mindenesetre gratulálok4
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen .ez csak egy feltételezés volt részemrõl.az utolsó menzim ja. 23.-án volt.febr.6 án volt egy petevezeték átfujásom és ugy 9-10-töl 2 naponta együtt voltunk.a pontos idöt nem tudom tehát hogy melyik az ominozus nap.Akkor miért nem látja az orvos? és melyik uh jobb?hasi vagy hüvelyi szerinted?
A kérdező hozzászólása: minden kalkulátor mást ir egyiknél 8 a amásiknál 7 és volt egy harmadik amelyiknél 4 hetes terhes voltam??

7 hete volt az utolsó mensim. Voltam nődokinál, aki szerint nem valószínű, hogy terhes vagyok, a teszt is negatív volt (2 hete). A doki előtt szúrt a hasam a petefészkeimnél, azóta viszont elmúlt. Lehet, hogy cisztám volt?

7 hete volt az utolsó mensim. Voltam n?dokinál, aki szerint nem valószín?, hogy terhes vagyok, a teszt is negatív volt (2 hete). A doki el?tt szúrt a hasam a petefészkeimnél, azóta viszont elmúlt. Ha esetleg "kipukkasztotta" a doki, akkor annak lenne valami tünete? Egyáltalán lehetséges ilyen? Ráadásul mindkét oldalon? Vizsgálat közben nem éreztem semmit. És ez okozhatja, hogy nem jön meg?

Legjobb válasz: Egy átlagos nõi ciklus 28-32 napig tart. A ciklust a vérzés elsõ napjától számítjuk. De ezek csak arányszámok. Egy nagyobb rakás dolog befolyásolhatja a ciklus hosszát. ( pl. hosszabb stesszre - idegfeszültség, hireten fogyás, hízás, nagy fizikai megterhelés pár napig, fényhiány )olyan hormont termel a szervezet, ami un. ösztrogén termelést gátló hatású - nem engedi megérni a tüszõt - így elhúzódik a ciklus. A doki nem pukkasztot ki semmit. ( Vizsgálattal lehetetlen. :) ) Természetesen lehet egyszerre mindkét petefészekben tüszõérés, így lesznek pl. a kétpetéjû ikrek. Ami veled történik teljesen normálisnak tûnik, fiatal nõknél nagyon gyakori, hogy kicsit szétcsúszik a cilkusuk. Nyugi.

Egy átlagos nõi ciklus 28-32 napig tart. A ciklust a vérzés elsõ napjától számítjuk. De ezek csak arányszámok. Egy nagyobb rakás dolog befolyásolhatja a ciklus hosszát. ( pl. hosszabb stesszre - idegfeszültség, hireten fogyás, hízás, nagy fizikai megterhelés pár napig, fényhiány )olyan hormont termel a szervezet, ami un. ösztrogén termelést gátló hatású - nem engedi megérni a tüszõt - így elhúzódik a ciklus. A doki nem pukkasztot ki semmit. ( Vizsgálattal lehetetlen. :) ) Természetesen lehet egyszerre mindkét petefészekben tüszõérés, így lesznek pl. a kétpetéjû ikrek. Ami veled történik teljesen normálisnak tûnik, fiatal nõknél nagyon gyakori, hogy kicsit szétcsúszik a cilkusuk. Nyugi.

Elkapott az influenza (valószínű, hogy az). A dokim annyit mondott, hogy vigyázhattam volna jobban. Írt fel Maripent napi 3X2-t és 2 dobozzal. Nem sok ez? Nem igazán merek bevenni ennyit.

A véd?n?m pedig azt mondta, hogy nyugodtan szedhetek paxirasol-t, de a vényben kifejezetten ellenjavalltnak írják. :S hihetek a véd?n?nek és a dokinak?

Legjobb válasz: Egyszer én is beteg voltam, s mondtam a doktornõnek, hogy lehet, hogy terhes vagyok, nekem is Maripen extrát írt fel. Szerintem szedheted, amit az orvos felírt.

Egyszer én is beteg voltam, s mondtam a doktornõnek, hogy lehet, hogy terhes vagyok, nekem is Maripen extrát írt fel. Szerintem szedheted, amit az orvos felírt.
Nekem is ezt írta fel, mikor nagyon beteg lettem. Azért jó fej a dokid, mi az hogy vigyázhattál volna jobban? Hát ki a fene akar direktbe megbetegedni várandósan??? Én most itthon vagyok a babámmal gyeden, már vagy egy hónapja mikor elmegyünk a napi sétánkra sosem találkozunk senkivel, sajnos a környéken nincsenek kismamák. Mégis pár napja influenzás lettem. lehet a férjem hozta haza, bár Õ nem beteg.
A kérdező hozzászólása: Én is ezt kérdeztem tõle... Erre megint csak annyi: Vigyázhattál volna jobban... Mondom és mikor tanácsadásra várok, akkor a gyermekorvosi rendelõben ácsorgok 20-30 percet, akkor nem kaphatok el semmit? Na erre elhallgatott...

A doki aztmondta hogy valoszinü hogy 3-4 petém is megérik a clostitol. de ebből csak egy lesz ami megtermékenyül remélhatőleg. most mi van?

a töbii miért nbem?csak kérdezem nem 5 öt akarok egyszerre . csak nemértem hogy akkor miért éltalában csak egy. és ha 2 .

Legjobb válasz: ez valami kémiai dolog lehet. De ezért van egyre több iker, mert nem csak egy termékenyül meg sokszor, hanem 2 vagy több

ez valami kémiai dolog lehet. De ezért van egyre több iker, mert nem csak egy termékenyül meg sokszor, hanem 2 vagy több

22 hetes terhes vagyok ikreket várok, most derült ki a genetikai vizsgálaton, hogy az egyik babával gond van, azt mondta a doki valószínű, elhal vagy halva születik. Mire számíthatok?

Legjobb válasz: Szia. Nagyon sajnálom,hogy ezt mondta az orvos.Esetleg kérj ki más orvos véleményét is.Egy baba elvesztése mindíg nagy trauma.Próbálj erös lenni,és arra gondolm´ni,hogy az eggyik baba egészséges.

Szia. Nagyon sajnálom, hogy ezt mondta az orvos.Esetleg kérj ki más orvos véleményét is.Egy baba elvesztése mindíg nagy trauma.Próbálj erös lenni, és arra gondolm´ni, hogy az eggyik baba egészséges.
Én felkeresnék mindenképpen egy másik dokit is. Sajnos ha elhal, akkor a másik babának is meg kell születnie. Remélhetõleg ez nem következik be a 28. hét elõtt. Egyébként mivel indokolta ezt a borúlátó prognózist?
Szia , sajnálom, hogy ezt mondta a dokid én is mindenképp elmennék több helyre, hogy megerõsítést vagy cáfolást nyerjek.Bízz benne és beszélj sokat hozzájuk , mind a kettõhöz.Mindig vannak csodák, bár nem tudom mivel indokolta az orvosod, de erõsek ezek a mai lurkók és még van idejük is, hátha rendbe jön és nem lesz semmi baj.Higgy bennük.Ha mégis beteljesedne amit a dokid mondd, légy erõs, nem lesz könnyû, de koncentrálj arra, hogy van egy másik baba akire nagyon vigyázz, de remélem kettejük örömében fogsz osztozni és nagyon szorítok neked.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!