Találatok a következő kifejezésre: A doki a szexrol, (3 db)

A doki letiltott a szexrol, mert szex utam barnaztam 1 kicsit? hogy lehet ezt birni?

persz h vannak kiskapuk.... de az nem az igazi.... :(

Legjobb válasz: Szia!Engem is eltiltott a doki,mert elõzményben van egy vetélésem,és a mostani terhességem 10.-dik hetében szintén bevéreztem(pedig nem sexeltünk),de hála istennek nem lett baj.Szerintem ki lehet bírni,igaz nagyon nehéz én már a 30.-dik hétben vagyok.A kiskapuról pedig annyit tudok,hogy azt sem lehet,mert az orgazmustól méhösszehúzódások vannak,ami szintén barnázáshoz-vérzéshez vezethet.:-( Boldog babavárást.

Szia!Engem is eltiltott a doki, mert elõzményben van egy vetélésem, és a mostani terhességem 10.-dik hetében szintén bevéreztem(pedig nem sexeltünk), de hála istennek nem lett baj.Szerintem ki lehet bírni, igaz nagyon nehéz én már a 30.-dik hétben vagyok.A kiskapuról pedig annyit tudok, hogy azt sem lehet, mert az orgazmustól méhösszehúzódások vannak, ami szintén barnázáshoz-vérzéshez vezethet.:-( Boldog babavárást.
Én is le vagyok tíltva egy sajnálatos vetélés miatt!!Nagyon nehéz, pedig én jobban bírom nélküle mint a Párom, de már nekem is nagyon hiányzik!!A "kiskapuktól" én is tartok!Pár alkalommal próbáltuk(félve), viszont néha orgazmus után megfájdult a pocim!Bár lehet, hogy csak azért, mert nem tudtam elengedni magam!Azért nagyon ritkán van "valami"!!De az utóbbi idõben nem érzek utána fájdalmat!Szerintem a BABA MEGÉRI, hogy ne szexelj!Kitartást Neked!!
A kérdező hozzászólása: koszi a gyors valaszokat! A paromat kenyeztetni fogom...ezzel nincs is baj, csak nalunk o az aki jobban birja a szex mentes eletet...:(
úgy hogy a kisbabátokra gondolsz! csak úgy... kitartás!!!!!!
Az én párom is fél attól, hogy baja lesz a szextõl a babának.Illetve már zavarja, hogy nagy a pocim, és annyira egyértelm hogy ott a baba.Most 37.héten járok és a 21. óta nem szexeltünk.Ki lehet bírni, pedig én is pokolian kívánom.Most alig várom, hogy végre megszülessen, és végre ne féljen hozzám érni.Pedig látom rajta, hogy õ is kíván, csak zavarja ez az egész baba dolog:) Jobban félti mint én...Ez van.
Én is el vagyok tiltva a 33. héttõl másodszori vérzésem után. Nekem is nagyon nehéz, nagyon hiányzik, amúgy is kivánósabb vagyok a terhesség alatt. Egyszer finoman bepróbálkoztunk, és megint vérzés lett utána, gondolhatod hogy megilyedtünk. Tehát én is azt javaslom, hogy a babád és magad érdekében bírd ki! Sajna a kiskapuk valóban egyirányuak, te kényeztetheted az urad, de neked nem lehet orgazmusod, mert az váltja ki a bajt, nem maga a fizikális közösülés. Sajna néha áldozatokat kell hoznunk amúgy is nekünk nõknek, de terhesség alatt még többet sajna... Szóval kitartás, türelem, hármotok érdekében!! Próbáld elterelnia gondolataidat és nyomd el iylen jellegü vágyaidat, más megoldás nincs.
Én is el voltam tiltva, de majd lehet hogy késõbb már majd engedi a doki, majd kérdezz rá. Nekem a 16ik héttõl azt mondta, hogy hát... óvatosan. Ezért nem mertük. Most mertük egy-két hete. 33 hetes vagyok. "röpke" 30 hétig nem volt SEMMi. Tényleg nagyon nehéz, de a babáért megéri! A lényeg, hogy a férjedet azért ne hanyagold el, és annak ellenére neki okozz örömet, mert hallottam már itt, hogy volt akinek a férje e miatt teljesen elhidegült. Bár az én véleményem az, ha vki emiatt elhidegül akkor az nem is szeret igazán. Az én férjem szerintem még jobban szeret mint elõtte! :) Sok sikert és kitartást!
Szia. Kilehet bírni.Utánna már megszokod.Èn nem voltam eltiltva, de a férjemnek nem lehetett megmagyarázni, hogy nem csinálunk vele semmi gondot a babának.Nem is az volt a gond, hanem zavarta öt, hogy van "ott" valaki. úgy hogy a 5.-6.hónaptól one szex.Nehe´z volt, de az idö gyorsan elment.A babád a legfontosabb. Boldog, gond mentes baba várást. 13hetes kislány anyuka´ja.
Úgy van, ahogy az elõttem szóló írja.A kiskapuk is veszélyesek nagyon!!Vigyázz. Én is le vagyok tiltva:(
Ki fogod bírni, én is kibírom és még sokan kibírjuk. Vigasztaljon a gondolat, hogy ha majd lehet, akkor sokkal jobban fogod élvezni!meglátod.Tarts ki! 30 hetes kismama

Missed ab után vagyok 4 héttel. Semmi folyás. A dokim szabadságon van, ki van kapcsolva. Jövő hét végén kontroll. Lehetne már szó végre egy "kis laza szexről"? Gumi mennyire szükséges?

Legjobb válasz: Szia! Sajnálom ami veled történt! Gumi nélkül 6 hétig,vagyis a kontrollig semiképp ne szexeljetek! Gondolom nem szeretnél fertõzést kapni!

Szia! Sajnálom ami veled történt! Gumi nélkül 6 hétig, vagyis a kontrollig semiképp ne szexeljetek! Gondolom nem szeretnél fertõzést kapni!
szia.nekem 6hete volt ab-om.Mi 5hét után szeretkeztünk.És irtak nekem olyat is, hogy 4hét után ha a szeretkezésnél nincs vérzés, vagy fájdalom, akkor a szervezeted már felkészült rá.Nálam nem volt semmi rossz következménye.Én jövõhéten megyek dokihoz vissza.Azóta nekem tegnap megjött a mensi, és remélem nem is lesz a továbbiakban sem gond. Szerintem egy laza szex belefér. nálunk is ugy kezdõdött.Nagyon lassan, és óvatosan.A párom olyan figylmes volt, mintha a szüzességemet vesztettem volna el.Sok sikert hozzá:)
2 hét után gumival...simán!!! Tapasztalat!DE ez is egyénileg eltérõ
A kérdező hozzászólása: köszönöm mindenkinek a segítõkészséget. Niki
A kérdező hozzászólása: hello.Hát tegnap 1 hónap után "egymásnak estünk" :) Igen naggyon jól esett ennyi idõ után.Nem fájt sehol semmi sem elõtte-sem utána.Ugyanolyan volt mint anno....
2. válaszadó Akkor nem kell aggódnod.Minden rendben lesz.Csak igy tovább.

2 ujjnyira rövidült a méhszájam, és a dokim letiltott a szexről. De én ezt nem bírom. Mit tegyek?

22hetes vagyok

Legjobb válasz: A babádért ki kénde bírni,gondolj rá,na és rám!Nekem az elsõ perctõl tilos a szex,most vagyok a 37.hétben,és hidd el,én is nehez bírom,a férjemrõl nem is beszélve,de ez van,nincs mit tenni!Na és még szülés után ugye 6 hét....Nem könnyû,de valahogy muszály!Egyszer próbáltuk meg a 23.héten,el is kezdtem vérezni,azt nem kívánom senkinek,amit átéltem,hogy baja lehet miattam a babának!

A babádért ki kénde bírni, gondolj rá, na és rám!Nekem az elsõ perctõl tilos a szex, most vagyok a 37.hétben, és hidd el, én is nehez bírom, a férjemrõl nem is beszélve, de ez van, nincs mit tenni!Na és még szülés után ugye 6 hét....Nem könnyû, de valahogy muszály!Egyszer próbáltuk meg a 23.héten, el is kezdtem vérezni, azt nem kívánom senkinek, amit átéltem, hogy baja lehet miattam a babának!
6 hetes korunk óta nálunk sincs, tehát tapasztalatból tudom, hogy ki lehet bírni. Nekem semmilyen problémát nem okoz, mert a babáért mindent megtennék, a cigirõl is így sikerült leszoknom, csak Õ járt az eszembe! Kitartás! 35 hetes kismama
hidd el ki lhet birni, mindent a babáéert, én 13, 15hetesen bevéreztem azota nem igazán van és 27hetes vagyok ugyhogy van még pár hét a végéig
Nálunk is a 26. héttõl tilos a szex, én is nehezen birom, de a páromat azért kielégítem, legalább neki jó legyen :)
szia, Ki lehet bírni, másnak is sikerült már... Elég rossz, de a babáért mindent. Párod is biztos meg fogja érteni, Õ sem akarja, hogy idõ elõtt beinduljon a szülés, ezzel kockára téve a baba egészségét, esetleg életét... Kitartás, kibírod!..:)
Döntsd el gyereket akarsz vagy szexelni. Ha ennyi kompromisszumot nem tudsz kötni, akkor az már régen rossz! Tessék, lehet lepontozni!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!