Találatok a következő kifejezésre: A doki a 12 (151 db)

A doki a 12. napon visszarendelt ultrahangra. érdemes e mérni a hőmet?

vagy hülyeség mert a doki már fogja mondani hogy van e peteérés?

Legjobb válasz: Inkább mérd.

Inkább mérd.
Nem baj, ha méred, de õ úgyis látja, hogy van-e vagy sem. Nekem ovu mikroszkópom volt abból tudtam , hogy nincs és ezt õ megerõsítette.
Megnézi az UH-gal, hogy vannak-e tüszõid, és mekkorák. Closty szedés mellett nézi?
A kérdező hozzászólása: igen clostit szedek most megyek vissza hogy van e peteérés.
3.válaszoló vagyok. Amikor már elég nagyok lesznek, szólni fog a doki, hogy most aztán mindent bele. Szurkolok!!! :-)

Ha a doki a 12 napon nemlátott érett tüszőt, de adott bromocriptint attol még megérhetett a petém pár nappal később ha használt a gyogyszer?

12 napon irta fel a gyogyszert a doki. ez most nekem a 26 napom. a 12 napon nemvolt érett tüsz? sem. ez a 26 napom. a 23 napomon volt nyálkám is. és most menzis érzéseket érzek és ,sok fehér folyásom van. a h?met még nbemmértem. most megérhette azota? lehet hogy ilyen gyorsan használt a gyogyszer?

Legjobb válasz: Persze megérhetett, és ha volt nyálkád az nagyon jó jel erre! 14 nap bõvel elég, hogy beérjen tüszõ...

Persze megérhetett, és ha volt nyálkád az nagyon jó jel erre! 14 nap bõvel elég, hogy beérjen tüszõ...
A kérdező hozzászólása: igen csak a baj az hogy most olyan gyogyszert kell szednem 4 napig amit terhesség ideje alatt nemlehet. még a doki is kérdezte hogy terhes vagyok e. holyaggyulladásom volt.

11 hetesen az uh-án azt mondta a dokim hogy 12+2 hetesnek felel meg a babám.16 hetessen megyek vérvételekre de valójában csak 15 hetes leszek. Ez befolyásolhatja az eredményeket?

talán el?bb is fogok szülni mint a kiírt id?pont?teljessen összezavarnak a hetek!

Legjobb válasz: 16 hetes vérvételnél befolyásolja az eredményt! De a doki uh szerinti kort számolja nem?

16 hetes vérvételnél befolyásolja az eredményt! De a doki uh szerinti kort számolja nem?
A kérdező hozzászólása: igen az uh szerint.azt mondja hogy az a mérvadó nem az utolsó menszesz, mert ahogy írtam is bõ egy héttel elõre vagyok a baba fejlõdése szerint.
mindig az uh-hoz igazodj! ne a menstr. vedd alapul, fõleg, ha nem 28 naposak voltak a ciklusaid!
13+1 hetes terhességre 13 hetes terhességet írnak.
12+3/4= 12 hetes 13+1= 13 hetes
nálam a leletre a baba méretei alapján számított hetet írják
Nekem mindig összevissza írták.
Ha 13+1 napos vagy, akkor betöltött 13 hetes vagy, de már beleléptél a 14. hétbe, hisz elmúltál egy nappal 13 hetes. Érted mit akarok mondani? :) Nekem éppen a múltkor magyarázta el a védõnõ, hogyan kell értelmezni a papíron leírtakat. Orvosa válogatja, hogy a betöltött hetet írja-e rá, vagy azt amibe beleléptél. Általában az elsõ variáció a jellemzõ.
A kérdező hozzászólása: Nekem is eddig össze-visza írták a leleteimet.Már fogalmam sincs, hogy hol tartok.Se táblázat alapján, se orvosi vélmény alapján.Utolsó elõtti vizsgálaton, azt írták a leletemre 8-9 hetes.Azóta a kilenchéthez viszonyítva számolnak.Az utolsó uh alapján 12 hetet mondott a doki, de ránéztek az elõzõ leletemre, aztán eszerint javítottak 13 hétre.Amit mért egyik adat 12. héthez húz, másik adat 13. héthez.

Elfelejtettem az Utrogestant magammal hozni! Igy ma egy gyogyszer kimarad! Lehet belőle baj? 10 hetes terhes vagyok! A doki szerint 12. hétig kell szednem!

Legjobb válasz: szerintem nem lesz baj. nekem volt, hogy kifolyt szinte az egész, én is paráztam, de nem lett semmi gond. gratulálok a babához.

szerintem nem lesz baj. nekem volt, hogy kifolyt szinte az egész, én is paráztam, de nem lett semmi gond. gratulálok a babához.
Szerintem is nyugi. Nekem is elõfordult jó pár alkalommal és minden rendben volt. Nem tudom mennyit szedsz, de lassan már amúgy is csökkenteni fogja a doki az adagot, szépen fokozatosan. Boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: Huuu, köszönöm!! Megnyugodtam kicsit! :)
Szia én Duphastont szedek napi 3*1-et, egyszer egy este elfelejtettem, és reggel barnáztam kicsit. De elmúlt még aznap. Nem hiszem, hogy baj lenne. Én alapból a barnázásra kaptam, még a fogantatás elõtt 3 hónappal, és azért kellett szednem, mert 6 hetes korunkig barnáztam.

Kedden töltöttem a 12. hetet de a doki az ultrahangos papiromra 13-at irt. Most mennyi vagyok? Jo lenne tudni az afp miatt.

Legjobb válasz: Szia! ne félj, a dokid tudja h hány hetes vagy, a 12 hetes genetikai uh-n majdnem napra pontosan meg lehet nézni a baba korát. A következõ terhesgondozáson az uh-s papírjaid alapján a dokid megmonja h pontosan melyik nap menj az afp-re. De az afp egy elavult vizsgálat, nem véletlenül vették ki belõle az idén a dawn és egyéb genetikai rendellenességek szûrését, csak a velõcsõelzáródás esélyére ad egy arányszámot (épp hétfõn kérdeztem ki pontosan a dokimat). Az megbízhatóbb szûrések (kombinált, integrált és négyes teszt) úgyis nagyobb mozgásteret adnak a vérvétel idejét illetõen. 12 hetes

Szia! ne félj, a dokid tudja h hány hetes vagy, a 12 hetes genetikai uh-n majdnem napra pontosan meg lehet nézni a baba korát. A következõ terhesgondozáson az uh-s papírjaid alapján a dokid megmonja h pontosan melyik nap menj az afp-re. De az afp egy elavult vizsgálat, nem véletlenül vették ki belõle az idén a dawn és egyéb genetikai rendellenességek szûrését, csak a velõcsõelzáródás esélyére ad egy arányszámot (épp hétfõn kérdeztem ki pontosan a dokimat). Az megbízhatóbb szûrések (kombinált, integrált és négyes teszt) úgyis nagyobb mozgásteret adnak a vérvétel idejét illetõen. 12 hetes
Szia! Ez még nem olyan nagy probléma.A doki biztos a baba méretei miatt gondolta azt, hogy elõrébb van a terhességed.Hidd el ez még fog változni.Én is UH szerint 1héttel elõrébb vagyok és úgy mentem AFP-re, baj nem lett. Boldog babavárást! 27 hetes
Ezt senki nem tudja megmondani. Nekem UH-n mindig idõsebbnek nézték, 4D-s-en meg fiatalabbnak mint a sima UH-n. Én a sima UH szerint számoltam, és ugy mentem AFP-re, elvileg akkor nekem is elõbb vették le ha a 4D-s UH-t nézem, de sztem ha nem napra pontosan veszik le a vért akkor sem lesz semmi. Szerintem menj az UH szerint, szal 3 hét mulva.

12 hetes vagyok, és ez idáig Utrogestant szedtem. A dokim azt mondta, hogy ha elérem a 12 hetes kort, akkor abbahagyhatom. A doki azt mondta, hogy teljesen mindegy hogy hirtelen hagyom abba, vagy fokozatosan. Nem lesz baj, ha hirtelen abbahagyom?

Legjobb válasz: Szia! Nekem is kellett használnom az Utrogestant a 12.-ik hét végéig. Nem kellett fokozatosan leállnom vele, csak egyszerûen abba kellett hagynom. Nekem 3x2 volt a napi adagom. Az utolsó napon már csak reggel a 2 szemet vettem be és ezzel véget ért a kezelés. Azért kell abbahagyni szigorúan, mert a 12. héttõl a magas hormon tartalma miatt már nagyon károsítja a májat.A 12. hétig tulajdonképpen teljesíti is a szerepét, mert innentõl a méhlepény veszi át a gyógyszer helyét. Lényegében ez a 12. hét a határ ennél a gyógyszernél. Jó baba várást! 31 hetes kismama

Szia! Nekem is kellett használnom az Utrogestant a 12.-ik hét végéig. Nem kellett fokozatosan leállnom vele, csak egyszerûen abba kellett hagynom. Nekem 3x2 volt a napi adagom. Az utolsó napon már csak reggel a 2 szemet vettem be és ezzel véget ért a kezelés. Azért kell abbahagyni szigorúan, mert a 12. héttõl a magas hormon tartalma miatt már nagyon károsítja a májat.A 12. hétig tulajdonképpen teljesíti is a szerepét, mert innentõl a méhlepény veszi át a gyógyszer helyét. Lényegében ez a 12. hét a határ ennél a gyógyszernél. Jó baba várást! 31 hetes kismama
Én a 16. hétig szedtem, biztos ami biztos alapon (orvosi javaslatra), a 12. héttõl fokozatosan csökkentve az adagot. Ártani nem ártasz vele ha tovább szeded, de ha véletlenül elõbb hagyod abba az a baj, szóval az orvosom nálam így döntött. Minden jót! 30 hetes
Én is Utrogestant szedek. Napi 2X1 szemet. Nekem a doki azt mondta, hogy 13 hetes koromig szedjem. Szerdán töltöm a 12 hetet. Nekem azt javasolta, hogy fokozatosan hagyjam abba. A védõnõ is ezt javasolta. Úgyhogy 3-4 napig majd napi 1 szemet veszek be, aztán pedig elhagyom. Boldog babavárást!
Én nekem is fokozatosan kellett abbahagynom, egy hétig napi egy hüvelygolyót, elõtte napi kettõt használtam. A 14. hétig.

12 hetes leszek pár nap múlva, de a dokim még nem vizsgált meg "alulról", csak hasi UH volt. Ez normális? Igaz novemberben voltam rákszűrésen, és mondta hogy majd a 12 heti UH után lesz rákszűrés, de akkor is. Nem kellett volna megvizsgálnia?

Legjobb válasz: Nekem is csak 12 hetesen volt az elsõ hasi UH. Elõtte nem volt hüvelyi, csak a doki nyomkodta meg a hasamat.Szerintem ne izgulj! Boldog babavárást. 20 hetes kismami

Nekem is csak 12 hetesen volt az elsõ hasi UH. Elõtte nem volt hüvelyi, csak a doki nyomkodta meg a hasamat.Szerintem ne izgulj! Boldog babavárást. 20 hetes kismami
En havonta jarok magandokihoz, 24 hetes vagyok eddig meg nem vizsgalt meg alulrol..
Mit jelent az alulról való vizsgálat? Azt sem tudod, hogy a CG-d mennyi? Pedig ezt a papírodra vagy a kiskönyvedben folyamatosan vezetnie kellene, hisz honnan tudod akkor, hogy hány cm a méhnyakad és a méhszáj? Ezek fontos dolgok. Rákszûrésen én sem voltam, mert tavaly novemberben csináltak nekem. Amúgy engem eddig mindig alkalommal megvizsgált alulról is, szóval megnézte, hogy a méhszáj mekkora, méhnyak nem nyílt-e ki. 15 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Nekem nem voltak ilyenek. Hüvelyi vizsgálatra gondoltam. Eddig egy darab hasi UH volt, meg terhesgondozáson voltam, de ennyi. A kiskönyvet még csak múlt héten kaptam meg.
ha ez vigasztal, én a 35. hetet töltöttem be, és a terhességem alatt egyetlen egyszer sem vizsgált az orvosom hüvelyi úton. Amíg nincsen panaszod, görcsöd, semmid, addig nem túrkál, mert sok kismamát zavar a dolog. Nekem ezt mondta. A szervezet jelezni fog mindent, és ha odafigyelek és megbeszélek mindent az orvossal, õ pontosan fogja tudni, hogy mi mekkora és mennyire nyitott. Persze biztosan vannak más gondolkodású orvosok, de õszintén szólva engem kicsit sem zavar, hogy nem "túrkál" bennem havonta. minden probléma nélkül túlvagyok a 35 héten így is!

Nézhette ezt a kukijának a doki a 12 hetes uh-on? (képekkel)

Most voltunk 12 hetes vizsgálaton, az orvos azt mondta, hogy mintha fiú lenne, de nem tud és nem is akar most még mit mondani. a vizsgálatból lefényképeztem 2 képet, amin a babát alulról látni. jobb felül az egyik kis talpa is ott van. szerintetek erre mondhatta a kukiját? mert ugye a golyói ilyenkor még nincsenek lent, így a két alsó nem lehet az. :S vagy ez esetleg a köldökzsinór, csak alulról így látszik? :S nem láttam még ilyet, úgyhogy kérlek ne nézzetek butának, nem tudom, hogy egy 12 hetes magzatnak milyennek kell lennie a nemi szervének.

Legjobb válasz: Szia, nekem a 12 hetes uh-on lányt mondtak, elég profi orvos, profi képpel, de nem mondta biztosra. 18 héten a dokim genetikai vizsgálaton szintén kislányt mondott. Megvettem a rózsaszín babakönyvet, majd 26 héten egy nem profi gépen a dokim (sztk-ban) azt mondta, nagyon jól van a kisfiú!!! meglepõdtem, köpnio nyelni nem tudtam. 32 héten 4D uh, ismeretlen dokitól, kérdeztem kisfiú, avyg kislány. azt mondta inkább kislány! :-) a lényeg kisfiam született:-) az összes uh egyszer mondták hogy fiú:-) de én úgy voltam vele, ha egyszer láttak valamit, akkor inkább fiú! Szóval várd meg a 18 hetet akkor már biztosabbat tudnak mondani:-)fiam egész végig szégyenlõs volt, a !d -n is belemászott a méhlepénybe, és maga elé húzta a köldökzsinort:-) édes pofa volt:-) Könnyû terhességet!

szerintem kislány lesz! :)
Szia, nekem a 12 hetes uh-on lányt mondtak, elég profi orvos, profi képpel, de nem mondta biztosra. 18 héten a dokim genetikai vizsgálaton szintén kislányt mondott. Megvettem a rózsaszín babakönyvet, majd 26 héten egy nem profi gépen a dokim (sztk-ban) azt mondta, nagyon jól van a kisfiú!!! meglepõdtem, köpnio nyelni nem tudtam. 32 héten 4D uh, ismeretlen dokitól, kérdeztem kisfiú, avyg kislány. azt mondta inkább kislány! :-) a lényeg kisfiam született:-) az összes uh egyszer mondták hogy fiú:-) de én úgy voltam vele, ha egyszer láttak valamit, akkor inkább fiú! Szóval várd meg a 18 hetet akkor már biztosabbat tudnak mondani:-)fiam egész végig szégyenlõs volt, a !d -n is belemászott a méhlepénybe, és maga elé húzta a köldökzsinort:-) édes pofa volt:-) Könnyû terhességet!
Na szóval itt : http://www.pocaklako.hu/baba-neme/fiu-lany-ultrahang-kepek/?.. Bocsi csak én is belemerültem a nézegetésbe!:) )))
ezekbõl én semmit nem tudok megállapítani, pedig fiam is és lányom is van. Tényleg ne ma legjobb minõségûek, még a baba pontos helyzete is kérdéses. A doki nem véletlenül nem mondott semmi konkrétat, vagy elmentek 4D-re és ott 80%-os pontossággal megtudjátok a nemét vagy vártok még néhány hetet és már az sztk szonográfus is meg tudja majd mondai. Persze, ha megmutatja magát a baba.
Én sem tudlak sem megerõsíteni, sem megcáfolni. Én a 12. heti ultrahangnál annyira meghatódtam, hogy látom a fejecskéjét, a testét, kezeit-lábait, hallom a szívhangját, hogy el is felejtettük megkérdezni a nemét :s a 18. hetin már azt mondták egyértelmûen kislány. Azóta be vagyok sózva, nehogy kukacot növesszen, mert már beleéltem magam abba, hogy kislány. Persze az a fontos, hogy egészséges legyen!
itt egy pár fiús ultrahang kép de egyik sem hasonlít a tiédhez nem látom a popsiját meg a két combját, de azt tudom hogy 12 hetesen még nagyon egyforma a két nem nekünk 16 héten mondták hogy kislány de csak 4 D-n akkor 3 csíkot lehetett látni és láttuk a nagyajkakat, azóta is azt mondják kislány remélem az is marad.:) üdv 29 hetes km.
Hát én ezekbõl nem tudok semmit kivenni!:) De miért ennyire életbevágó ez? Vagy kisfiú, vagy kislány. Tenni már úgy sem lehet egyik ellen sem!:) Én is megkérdeztem a 12. hetin és nekem sem nagyon akart a doki semmit mondani, mert ilyenkor még nagyon hasonlóak! Majd kiderül kb. a 18. hetin!
A kérdező hozzászólása: persze megírom! ;)
A kérdező hozzászólása: Mostmár tuti, hogy kukija van. ha nem is az látszik a képen, akkor is az van! :P
szia, nekem a dokim a 15. héten fiút tipplet, de csak tippelt, mert mintha úgy látta volna. Aztán a 18. héten a genetikai UH-n már kislányt mondtak 100%-ra, és rá 1 hétre a 4D-n megerõsítették, hogy kislányom lesz. képet is kaptam a nuniról és hát valóban más, mint a fiam kukija volt 3 éve a 4D-s képeken. szerintem az még simán lehet a köldökzsinór, valószínüleg nekem is azt látta a dokim 15. héten.
Szerintem az tényleg kuki :D Kíváncsi leszek, majd írsz, ugye? 34hkm
A kérdező hozzászólása: köszönöm a hozzászólásokat! Ebbõl még tényleg bármi lehet. Kedves utolsó nagyon hasznos volt ez a link, már értem mire mondta a doki, hogy "ilyenkor még a lányoknak is meg vannak vastagodva a szeméremajkai". ;) ezek a képek egyértelmûen szemléltetik. persze az orvosok is csak "tippelnek" ilyenkor ami valóban fölösleges, de azért láttak már pár ilyet, csak jobban értenek hozzá mint pl. én. Pár hét és kiderül. Köszönöm mégegyszer mindenkinek. ;) boldog babavárást!
Én nem értek hozzá, de ezt az oldal egyszer itt javasolták nekem. Érdemes megnézni :) http://www.baby2see.com/gender/external_genitals.html
Én 12hetesen és 14hetesen voltam UH-n elég profi dokiknál, (Kecskemét) de azt mondták tippelni nem akarnak, "ebbõl még bármi lehet". Nem is tudtam, hogy máshol ennyire szeretnek tippelgetni a dokik. Szerintem egy "70%, hogy lány", vagy "80%, hogy fiu" válasz annyira felesleges, nem értem miért tippelgetnek így a dokik. De ha nekik ez jó... ÉN is kiváncsi vagyok egyébként, és nem várnék a szülésig, hogy megtudjam a baba nemét, csak ilyen válaszokkal még mit lehet kezdeni? Most 17hetes vagyok, majd 2hét mulva lesz a genetikai UH, 4D-re megyünk, ott már biztos tutira megmondják, hogy ki is lakik odabent. :) Boldog babavárást minden kismamának!
Egyértelmûen kuki!!!!!!
Az én dokim 14. héten mondta, hogy adja magát, hogy kisfiú, de ne is beszéljünk még róla mert nagyon korai. Aztán a 18. héten (faros, zárt lábakkal), azt mondta, hogy alig látszik vmi, de abból amit lát inkább fiú. 20. héten a genetikai uh-on a szonográfus azt mondta, márpedig "ez kislány". Tegnap a 23. héten voltam a dokimnál, és mostmár határozottan kislányt mondott.
Hát a kép alapján sztem nem lehet megmondani. De lehet már tesztet kapni itthon is, ami vizeletbõl kimutatja, 6-8 hetes kor után. Boldogságos babavárást :-).
Szia! Nem vagyok doki és a 12. héten még nagyon egyformák, DE nekem 3 FIAM van és mindháromnál ilyen volt a 12. heti ultrahang kép :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen az eddigi válaszokat és az ezutániakat is szívesen fogadom. Eddig ha megkérdezték azt mondtam, hogy kislányt szeretnénk, de most már hogy "bennem van egy új élet" teljesen mindegy, csak hogy egészséges kisbabám szülessen. Pár hét múlva reméljük kiderül. :D Boldog babavárást mindenkinek!
Nekünk a fiú másképp látszódott, de nincs róla képünk, mi élõben láttuk, mutatta a doki, de attól még nem éltük bele magunkat, szóval nem festettük még a falat kékre :) Nekünk egy kis kilógó micsoda látszott a lábai között :) jól leírtam. Én amúgy úgy tudom, ami fehér az UH-n az a csontokat mutatja, a kukijában meg nem sûrûn van csont ugye... Bár nem tudom, nem túl tiszta kép, mi ennél egyértelmûbben láttuk, bár az is lehetett a köldökzsinór is!
A kérdező hozzászólása: kedves utolsó. mire írtad hogy itt? :$ gratulálok a kislányhoz. ;)
A kérdező hozzászólása: Egyáltalán nem életbevágó, nekem mindegy csak egészséges legyen, de azért furdal a kíváncsiság. oda is tettem egy nyilat. egy ilyen alak látszik, csak most vízszintesben tudom ábrázolni a jelekkel, nem függõlegesbe :-
:) gratula

12 hetes UH-on azt mondta a doki, hogy kisfiú. Teljesen beleéltem magam, erre most 20hetesen azt mondja kislány. Természetesen nagyon örülök neki és ugyan úgy várom csak kicsit csalódott vagyok. Más is járt így? Ugye ez gyorsan elmúlik és megszokom?

Legjobb válasz: Szia Sajnos ez elõfordul fõleg ha 12 hetesen "tippelgetnek" de azért még a kislányba se éld bele magad teljesen nekem 18 hetesen azt mondta a doki lánynak tippelné 23 hetesen azt mondta lány de még mindig nem éltem bele magam 28 hetes uh-n ismét lányt mondott nah most már bele élem magam. Én akkor lettem volna csalódott ha fiút mond de persze amikor a kezembe tartom a fiamat hát elõtte akármennyire lányt szerettem volna biztos nem cserélném el :)

Szia Sajnos ez elõfordul fõleg ha 12 hetesen "tippelgetnek" de azért még a kislányba se éld bele magad teljesen nekem 18 hetesen azt mondta a doki lánynak tippelné 23 hetesen azt mondta lány de még mindig nem éltem bele magam 28 hetes uh-n ismét lányt mondott nah most már bele élem magam. Én akkor lettem volna csalódott ha fiút mond de persze amikor a kezembe tartom a fiamat hát elõtte akármennyire lányt szerettem volna biztos nem cserélném el :)
Ajánlom a 4D ultrahangot! Ott tuti megmondják, és tök jó látni nem olyan mint a "sima" ultrahang, én 20 hetesen voltam! Sok sikert!!!
Én annyira fiút akartam, de annyira! A párom azt mondta, h lány lesz "csakazértis", én meg majdnem megsértõdtem, h h lehet ilyen! :D Erre kiderült, h tényleg kislány. Elõször nagyon csalódott voltam, sõt, titkon még elég sokáig. Sok ember megkérdezte, h mi lesz, én mindig mondtam, h valószínû, h lány, bár én nagyon szerettem volna fiút (ezt mindig hozzá kellett tennem). Aztán a ruhácskákat nézegetve egyre inkább beletörõdtem, azt mondtam, h mindegy, csak egészséges legyen. Egy kislány meg amúgy is apás kicsinek, majd késõbb meg csinálunk csajos napokat (õ+én). Aztán megszületett a lányom, és azóta szerelmes vagyok. 1000 fiúért vagy másik kislányért nem cserélném el! :)
Szia! Nekem pont fordítva volt.24 hetes kismama voltam amikor azt mondta a doki, hogy kisfiú, 28 hetesen talán kislány, a következõ UH-on már "hááát kislány".36 hetes Uh-on már egyértelmû volt, hogy lány-és az is lett!! Boldog babavárást!!!
Szia! A 12. héten még nem 100%-ra állapítják meg a baba nemét. Az ismeretségi körömben az is elõfordult, hogy az utolsó percig azt mondták, hogy kisfiú, aztán mikor megszületett kislány lett belõle. Azt hiszem õk nem mentek el 4d ultrahangra. Na az volt a nagy meglepetés. Hidd el csak váratlanul ért a dolog, de akkor is a te kisbabád lesz. :) 35 hetes kismama
Nekem a 4D-s ultrahangon sem tudták biztosra megmondani! Elõtte talán-lány volt, ott mintha-fiú-t mondtak. Úgy vittek császározni, h amikor kérdezte a szülésznõ, mi lesz a baba neve fiú és lánynevet is mondtam :D még az orvosom is meglepõdött, h még mindig nem derült ki :D M.
Nekem annak idején a 16. hétnél azt mondták, hogy kislány. Mivel elsõ babás voltam, mondtam, hogy mindegy, csak egészséges legyen! Tényleg csak az egészségével törõdtem, de ahogy teltek a napok egyszerûen beleszerettem a kislány gondolatba, már nézegettem, milyen ruhákat fogok majd venni! :) Erre a 18. héten egy másik orvos közönnyel és nyersen odavágta, hogy kisfiú! Na bumm! Örültem, hogy minden rendben a babóval, de egyben csalódott is voltam... Lehet, hogy inkább az volt a baj, ahogy odavágta a doki, a modora. A 4D-s UH biztosra mutatta, hogy kisfiam lesz, így is lett. 4D után már beleszerettem (addig nem mertem) a kisfiú gondolatba is! :) Most, hogy már megvan a baba, el sem tudom képzelni, milyen lenne, ha kislány lenne! :) Semmiért nem cserélném õt el!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!