Találatok a következő kifejezésre: A doki a (5807 db)

Kihívtuk a dokit a kutyához, mert állandóan bepisil. Egy 14 hetes baegleról van szó! Azt mondta nincs felfázva, mérjük le mennyit iszik. Mivel most 10 kiló, ezért 1 liternél nem ihatna többet?

Ha meghaladja, szervi rendellenésség. Megvolt, és nem. De már most ott tartunk, hogy fekve is pisil! Lehet attól, mert lépcsőztetjük?4 . -en lakunk!

Legjobb válasz: Nem giszem hogy lépcsõzéstõl lenne. valami húgyuti bajra gondolok itt.Az én spánielemmel is ezt volt hogy fekve maga alá pisilt aztán a doki azt monda hogy valami húgyuti gyulladása van és kapott rá gyógyszer. Azóta nincsen gomnd elmúlt. Szerintem vidd el egy másik dokihoz!

Nem giszem hogy lépcsõzéstõl lenne. valami húgyuti bajra gondolok itt.Az én spánielemmel is ezt volt hogy fekve maga alá pisilt aztán a doki azt monda hogy valami húgyuti gyulladása van és kapott rá gyógyszer. Azóta nincsen gomnd elmúlt. Szerintem vidd el egy másik dokihoz!
Nem, attól egészen biztosan nem lehet. Viszont szerintem elképzelhetõ, hogy a mennyiségtõl függetlenül szervi rendellenesség az oka. Van ugyanis egy születési-rendellenesség, amikor a húgyvezeték rossz helyen szájadzik be a hólyagba. Ez kiskortól tartó inkontinenciával jár és csak altatásos-ultrahang vizsgálattal lehet kideríteni (a kutyának ugyanis mozdulatlannak kell lenni hozzá). De ha nem is ez, szerintem az ok tisztázásához ennél komolyabb vizsgálat kell, úgyhogy pakoljátok fel a kutyát és vigyétek el egy jól felszerelt rendelõbe vagy klinikára.
14 hetes kutyát nem kéne lépcsõztetni a 4. emeletre mennyit sétál egy nap és milyen idõközönként?
A labradorom is ugyanilyen volt, 3-4 hónapos kb. 10-15 percenként bepisilt. Igaz, fekve azért nem. Fél éves korára elhagyta, ma már simán nyüszög, ha ki akar menni a kertbe elvégezni a dolgát. Szerintem nincs semmi baja, csak eleve viszonylag kisméretû kutya, nagyon kicsi a hólyagja és nem tudja sokáig tartani. Ha idõvel nem javul a helyzet, akkor talán szervi probléma, de ennek kicsi a valószínûsége.
14 hetesen a kutya még nem képes szabályozni az ürítés folyamatát...kutyapszichológus, kutyasuttogó.... szóval olyan szakemberre lenne szükség aki látott és kezelt már viselkedészavaros kutyát háznál

Mennyibe kerül alkalmanként, ha elmegyek a dokihoz a vizsgálatokra?

A terhesség elejét?l kérdem.

Legjobb válasz: Lett volna egy doki,akit választani akartam,és õ magánrendelésen vállalt volna el,ott ugye fix a tarifa.De mivel õt nem tudtam volna megfizetni,így nincs választott dokim,és nem is izetek nekik egy vasat sem,viszont már szinte az összes orvost megismertem az osztályról(UHk,hüvelyi vizsg)és így nagy az esélye,hogy nem akkor látom életemben elõször a dokit.Amúgy semmiben sem szenvedek hátrányt azokhoz képest,akik fizetnek ezért..nah jó,10-15 perccel tovább kell várnom 1-1 vizsgálatra,mert a fizetõs vendégek elõbb bejutnak,de ebbe nem halt bele senki,szerintem. Mindattól függetlenül,hogy a védõnõm egy barom,és szarik a fejemre,így kétszer annyi utánajárás,hogy mikor milyen vizsgálat jön,de szerencsére a többi orvos,és aszisztens nagyon segítõkész,és mindent meg lehet oldani:) Amúgy ahol nincs fix tarifa onnét olyan 5ezreket szoktam hallani a többiektõl.

Lett volna egy doki, akit választani akartam, és õ magánrendelésen vállalt volna el, ott ugye fix a tarifa.De mivel õt nem tudtam volna megfizetni, így nincs választott dokim, és nem is izetek nekik egy vasat sem, viszont már szinte az összes orvost megismertem az osztályról(UHk, hüvelyi vizsg)és így nagy az esélye, hogy nem akkor látom életemben elõször a dokit.Amúgy semmiben sem szenvedek hátrányt azokhoz képest, akik fizetnek ezért..nah jó, 10-15 perccel tovább kell várnom 1-1 vizsgálatra, mert a fizetõs vendégek elõbb bejutnak, de ebbe nem halt bele senki, szerintem. Mindattól függetlenül, hogy a védõnõm egy barom, és szarik a fejemre, így kétszer annyi utánajárás, hogy mikor milyen vizsgálat jön, de szerencsére a többi orvos, és aszisztens nagyon segítõkész, és mindent meg lehet oldani:) Amúgy ahol nincs fix tarifa onnét olyan 5ezreket szoktam hallani a többiektõl.
Szia.Ha nincs fogadott orvosod semennyibe sem kerül.Én vidéken lakom, 8.héttõl fogadtam dokit és 4-5hetente rendel magához, amikor 6000fizetek.Bp.-en nem tudom mennyibe kerül.
Én kórházba jkárok dokihoz, mert a magánrendelése nagyon messze lenne.5000Ft-ot fizetek neki, csakis magam megnyugtatásaképpen, ez jó nekem is meg neki is.Tulajdonképpen a magánrendelésén a duplája lenne.
Szia! Én a harmadik babánkat várom. A terhesség alatt: 3-4 hetente megyek dokihoz.Ez kb 10-13 alkalmat jelent, alkalmanként 5000Ft-ért. Plussz a szülésnél még külön fizetek neki és a szülésznõnek is. Nekem így jó és szerintem egy születendõ baba egészsége a legfontosabb! Unokatesomnak nem volt fogadott dokija, túlhordta a babát és majdnem meghalt a pici. Lehet szerencséd akkor is, ha nincsen fogadott dokid, vagy csak jó helyen szülsz. A legjobbakat!!
A kérdező hozzászólása: Van fogadott dokim, igen jó!

A doki szerint terhes vagyok, de már 2tesztett csináltam mind a 2 negatív lett? 3hete voltam uh-on. Akkor a magzat 5, 2mm volt.1hete ismét voltam akkor már 3, 2mm volt. A doki azt mondta lehet elhalt a terhesség. Lehet?

Most megint mennem kell egy hét mulva. Annyira félek. Szerintetek elvesztem a babám?

Legjobb válasz: Hát sajnos lehet. :( Ha nem változott a mérete egy hét alatt, akkor elõfordulhat. a doki mennyi idõs terhességet állapított meg amúgy? 6-8 hetesen van szívhang már általában.

Hát sajnos lehet. :( Ha nem változott a mérete egy hét alatt, akkor elõfordulhat. a doki mennyi idõs terhességet állapított meg amúgy? 6-8 hetesen van szívhang már általában.
Sajnos valószínû. A magzatnak nõnie kell, nem csökkennie, és szívhangnak is lennie kellett volna már. Sajnálom. :(
A kérdező hozzászólása: Pontosan nem lehet tudni hogy hány hetesnek kéne lennem mert nem volt meg a vérzésem vagyis március 17.én volt vmi de az nem nevezhetõ vérzésnek...De az elsõ uh-án azt mondta a doki hogy kb 5hetes lehetek, de a magzat nem felel meg 5hétnek...második uh-án már 3-4hétnek felelt meg a magzat amikor elvileg 7hetesnek kellett volna lennie... Reménykedem nagyon....nekem is van egy 6hónapos kislányom õ segít nekem hogy végig tudjam ezt csinálni ha õ nem lenne már bele haltam volna a fájdalomba...Éjjel nappal sírni tudnék, de ugye a kislány miatt nem szeretnék..:( Nem, nem volt se vérvétel se más...csak a 2 negatív teszt..:( A szívhangot azt mondták hogy az 5.héttõl lehet látni..ugyhogy ha megyek csütörtökön akkor ki derül minden!!Bár már csütörtök lenne!!! Köszönöm az eddigi hozzá szólásokat!!
Drukkolok h neked maskepp alakuljon mint nekem. 3ik hozzaszolo. Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Szerdán meg mûtenek....Elvesztem a babám..:(

15 hetsen látni fogja a doki a baba nemét?

Sokaktól hallottam már hogy lehet ilyenkor már látni!

Legjobb válasz: Nekem 16 hetesen még nem tudta a doki megmondani. A babám mutogatta magát, a doki pedig nekünk a képet. Azt mondta, hogy van egy erõs tippje, de nem akarja mondani, mert vagy az, vagy nem... Szóval egyáltalán nem volt még benne biztos.

Nekem 16 hetesen még nem tudta a doki megmondani. A babám mutogatta magát, a doki pedig nekünk a képet. Azt mondta, hogy van egy erõs tippje, de nem akarja mondani, mert vagy az, vagy nem... Szóval egyáltalán nem volt még benne biztos.
Attól függ, hogy a baba megmutatja-e már magát. Mert ha szégyenlõs, akkor várat magára :-) És ha látja is a doki, hogy fiú vagy lány, az még nem 100%.
egyet értek az elõttem szólóval, nem biztos, hogy megmutatja de valószínûleg-ha szerencséd lesz.
függ a bab állásától is, de igen lehet.
Nem valószínû. Nekem 18 hetesen sem látták rendesen.Csak saccolták.
nekünk a 16. héten már látta és meg is mondta, hogy kisfiút várunk. ma voltunk a 20. heti genetikain és megerõsítette, hogy jól látta :) szóval lehetséges!! boldog babavárást

Négy napja késik a mensim, a teszt pozitív lett. Elmentem dokihoz, de sajnos hüvelyultrahanggal sem látott semmit. Viszont talált egy cisztát. A ciszta miatt lehet pozitiv a teszt? Vagy csak azért nem látott semmit, mert nagyon fiatal a terhesség?

Legjobb válasz: A tesztekre rá van írva, hogy ciszta miatt lehet +. Viszont nagyon-nagyon hmar mentél dokihoz. A helyedben nyugodtan várnék legalább egy hetet, és ha nem jön meg addig, akkor mennék vissza a dokihoz, mert akkor már láthat is valamit. Ja, nekem anno volt cisztám hosszú idõn át, de soha nem lett + tõle a tesztem!!!!!

A tesztekre rá van írva, hogy ciszta miatt lehet +. Viszont nagyon-nagyon hmar mentél dokihoz. A helyedben nyugodtan várnék legalább egy hetet, és ha nem jön meg addig, akkor mennék vissza a dokihoz, mert akkor már láthat is valamit. Ja, nekem anno volt cisztám hosszú idõn át, de soha nem lett + tõle a tesztem!!!!!
Túl korán mentél dokihoz, várj egy kicsit még, és gratulálok.
Szia Nekem is így volt. A tesztem pozitív lett. Másnap elmentem a dokihoz, de nem látott akkor "csak" két cisztát. Visszamentem következõ héten és akkor már látta a szikhólyagot, a petezsákot. Szerintem nyugodj meg, van baba, csak még korai volt a vizsgálat. Legközelebb biztos fog találni babát is. :) Én úgy tudom, hogy ciszta nem csinál pozitív terhességi tesztet, mert a tesztek a vizeletben található hcg hormont mutatja ki, ami csak akkor termelõdik, ha baba van. GRATULÁLOK!! :) 6 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, most megnyugtattatok! Remélem, hogy tényleg egy gyerkõc van ott elbújva :-)

Miért nem hozza szóba a dokim a súlyomat? Túlsúllyal indultam, a doki nézni is szokta a kiskönyvet, hogy mennyit híztam (nem olyan sokat, 5-6 kg 29. hétig), de sohasem jegyezte még meg, hogy mennyi a súlyom, vagy hogy diétáznom kellene.

Nem elég alapos, vagy csupán emberséges?

Legjobb válasz: ha az eredményeid jók, és a túlsúly nem okoz problémát, akkor nem kell, hogy foglalkozzon vele. azt, hogy elég alapos épp az mutatja, hogy azért figyelemmel kíséri, hogy hogyan alakul a súlyod. én is túlsúllyal indultam, öt kilót híztam (37. hétben vagyok), de az eredményeim jók, nem magas a vérnyomásom, a cukrom, jók a laborleleteim, és az én dokim sem hozta még szóba soha ezt a témát. Azt pedig nyilván nem most fogod leadni, amit a terhesség elõtt szedtél fel. ne aggódj ezen, élvezd a terhességet.

ha az eredményeid jók, és a túlsúly nem okoz problémát, akkor nem kell, hogy foglalkozzon vele. azt, hogy elég alapos épp az mutatja, hogy azért figyelemmel kíséri, hogy hogyan alakul a súlyod. én is túlsúllyal indultam, öt kilót híztam (37. hétben vagyok), de az eredményeim jók, nem magas a vérnyomásom, a cukrom, jók a laborleleteim, és az én dokim sem hozta még szóba soha ezt a témát. Azt pedig nyilván nem most fogod leadni, amit a terhesség elõtt szedtél fel. ne aggódj ezen, élvezd a terhességet.
Nem tudom mennyi túlsúllyal kezdted. De lényegében ahhoz képest valszeg nem híztál sokat ezért nem mond semmit a doki. Szóval nem figyelmetlen vagy ilyesmi, hanem a tény az, hogy nem gáz a súlyod.
én a 29. hétre már 10 kg-nál tartottam, úgyhogy ha nem túl sok túlsúllyal kezdted, akkor szerintem teljesen normális a súlyod.
Szia! Az én dokim sem mond semmit a súlyomról. 30 hetes vagyok, 10 kg-ot híztam. A múltheti kontrollon sem került szóba a súlyom. Az elején én annyit mondtam neki, hógy nagyon hízékony vagyok, és csak rendszeres és elég kemény sporttal tudom kordában tartani a súlyom. Erre õ ajánlott nekem egy gyógytornászt, és közölte, hogy a terheseknek terhestorna való, és szerinte hagyjam abba a futást. A baba születése után majd ledolgozm a felesleget, persze annyit azért hozzá tett, hogy ésszel táplálkozzak!
Egyáltalán nem gyarapodott túl sok kg-val a súlyod, így miért is tenne rá megjegyzést az orvos? Diétázni pedig nem várandósság idején kell, fogyókúrázni egyenesen tilos. Persze nem szabad túlzásba esni, oda kell figyelni, hogy mit és mennyit eszünk, eleget iszunk-e stb, de semmiképp sem az az elsõdleges, hogy hány kg-ot mutat a mérleg. Az orvos normális esetben csak akkor szól, ha olyan mértékû a hízás, ami az egészségre is veszélyes lehet, vagy ha hirtelen ugrik fel túl sok kg, aminek komoly ödémásodás is állhat a hátterében. Amíg szépen egyenletesen nõ a súlyod, ne aggasszon a dolog. Táplálkozz megfontoltan, a túlsúlytól pedig ráérsz megszabadulni majd szülés, szoptatás után. További boldog babavárást kívánok:) ! 36 hetes kismami

18 hetes terhesen gombas fertozest eszlelt a doki. A Gynoforte huvelyi krem jo?

Faheres , nem surru folyast eszeleltem es dokihoz mentem..megnyugtatott, hogy szerinte nem gombas fertozes...az eredmenyek alapjan megis az jott ki.

Legjobb válasz: Szia. Én nem ismerem ezt a krémet, de ha a dokid felírta, akkor szerintem használd. V.színüleg azért írták rá, hogy orvosi rendelvényre, mert ahogy te is írtad, ha a méhszáj zárt, akkor nem lehet baja a babának és ezt csak az orvos tudja megállapítani. Úgyhogy ne aggódj és használd a krémet, hogy megszûnjön a fertõzésed. Amúgy nem írtad, hogy a folyáson kívül volt-e valami más tünet, pld. viszketés? Azért kérdezem, mert egyszer én is úgy jártam, hogy csak egy kis fehér folyásom volt és csak mellékesen megemlítettem a dokinak és kiderült, hogy nekem is gombás fertõzésem van. Ezt azért tartom fontos dolognak, mert sokszor van olyan kérdés, hogy normális-e a fehér folyás a terhesség alatt és mindíg azt válaszolják, hogyha nincs más tünet, akkor igen. Ha viszont neked sem volt más tüneted, akkor A TE ESETED IS ELLENPÉLDA LEHET, VAGYIS NEMHIÁBA HANGSÚLYOZTA AZ ORVOSOM, HOGY MINDÍG JELEZZEM, HA FOLYÁST TAPASZTALOK!!! 28hetes kismama

Szia. Én nem ismerem ezt a krémet, de ha a dokid felírta, akkor szerintem használd. V.színüleg azért írták rá, hogy orvosi rendelvényre, mert ahogy te is írtad, ha a méhszáj zárt, akkor nem lehet baja a babának és ezt csak az orvos tudja megállapítani. Úgyhogy ne aggódj és használd a krémet, hogy megszûnjön a fertõzésed. Amúgy nem írtad, hogy a folyáson kívül volt-e valami más tünet, pld. viszketés? Azért kérdezem, mert egyszer én is úgy jártam, hogy csak egy kis fehér folyásom volt és csak mellékesen megemlítettem a dokinak és kiderült, hogy nekem is gombás fertõzésem van. Ezt azért tartom fontos dolognak, mert sokszor van olyan kérdés, hogy normális-e a fehér folyás a terhesség alatt és mindíg azt válaszolják, hogyha nincs más tünet, akkor igen. Ha viszont neked sem volt más tüneted, akkor A TE ESETED IS ELLENPÉLDA LEHET, VAGYIS NEMHIÁBA HANGSÚLYOZTA AZ ORVOSOM, HOGY MINDÍG JELEZZEM, HA FOLYÁST TAPASZTALOK!!! 28hetes kismama
A krémet én sem ismerem, de ha az orvos írta fel használd nyugodtan.A babának nem lesz semmi baja, mert védve van, de ha rendszeresen kikezeletlen hüvelyi fertõzés van , akkor megrövidülhet a méhszáj, ami ugye nem túl jó dolog(ezt a neten olvastam), inkábbb használd amit az orvos írt fel, abból nem lesz baj. Jobbulást!
A kérdező hozzászólása: Koszonom a valaszokat....sajna meg terhesseg elott is volt gombas fertozesem es soha nem jart mas tunettel mint folyas.Soha nem ereztem egeto erzest, viszketest vagy fajast szex utan, kozben......en is azok a kivetelek koze tartozom akirol az elso valaszolom irt:-( Emiatt ajanlom mindenkinek, hogy ha "gyanusabb" az a "normalis fehetfolyas" akkor menjen nyugodtan dokihoz es nezesse meg magat. A kremet kiprobalom..remelem semmi baja nem lessz a babomak es en is helyrejovok.Apanak is irtak ki gyogyszert. Koszonok minden valaszt.

Egy éve P2 volt az eredmény. Tegnap látott valamit a doki a méhnyakon, nem tudja mi az. Lehet ez már rák? Vagy ezt felismerte volna?

tegnap csináltunk rákszűrést, eddig minden évben P2 volt nekem. KIALAKULHAT ILYEN GYORSAN RÁKOS DAGANAT?

Legjobb válasz: Lehet, hogy csak egy kóros hám, doki nem látja ha rákos, majd a rákszûrés ereményébõl kiderül.

Lehet, hogy csak egy kóros hám, doki nem látja ha rákos, majd a rákszûrés ereményébõl kiderül.
A kérdező hozzászólása: kóros hám? azt mit takar? Bocsánat, nagyon aggódom
A P2 teljesen rendben van, szerintem ne aggódj, ha nem volt P3-ad.
A Parancsolsz festés ma már túlhaladott. Amúgy p2 és persze s p1 az ép sejteket jelenti. p4 malignus, p5 egyértelmûen rosszindulatú. a p3 olyan elváltozások, amelyekrõl egyértelmûen nem lehet nyilatkozni. Hátterükben gyulladás, megduplázós és malignus folyamat is álhlat.
#Papanicolau festés akar t volna lenni, javítja a billentyûzet...

Akit első szülés után a varrásnál tágabbra hagyott a doki, a második szülésnél volt gátmetszésetek?

Legjobb válasz: Lehet tágabbra hagyni?? Én azt hittem, csak viccelt a doki, amikor ezt mondta... Mindenesetre másodszorra gátvédelemmel szültem, nem is szakadtam.

Lehet tágabbra hagyni?? Én azt hittem, csak viccelt a doki, amikor ezt mondta... Mindenesetre másodszorra gátvédelemmel szültem, nem is szakadtam.
Nem lehet tágabbra, sem szükebre hagyni ez hülyeség

Biztos látja a doki a kisfiam torkát?

A Ti babátoknak hogy nézi meg a doki? Nálunk egy fél pillanat és se lámpa, se semmi, a rendel?ben is olyan félhomály van. Most meg van fázva a kisfiam és én pirosnak látom, ahogy sikerül elkapni a pillanatot, de a doki nem látja pirosnak. Épp hogy kinyitja neki a száját a kisfiam és lenyomja a nyelvét a pálcikával és már kész is. Nekem nem meggy?z? így. Kb. 1,5 hete folyik az orra, nem kaptunk rá gyógyszert. 20 hós

Legjobb válasz: Vírusra nem is kell gyógyszer, adhatsz neki Cebiont, majd szépen legyõzi a kis szervezete. Az orrfolyásra meg sós-vizes oldat, majd leszívás majd orrcsepp. Azért a dokinak van ám egy kis gyakorlata ebben, naponta megnéz 50-et minimum...

Vírusra nem is kell gyógyszer, adhatsz neki Cebiont, majd szépen legyõzi a kis szervezete. Az orrfolyásra meg sós-vizes oldat, majd leszívás majd orrcsepp. Azért a dokinak van ám egy kis gyakorlata ebben, naponta megnéz 50-et minimum...
Igen. Gyógyszert adni fölösleges, amíg a doki nem mondja. Sok zöldség, gyümölcs, hús, meg, ha nagyon aggódsz, Cebion.
A kérdező hozzászólása: Nekem akkor is vannak kétségeim, hogy mit láthat, mégha rutinos is. Értem, hogy vírusra nem kell gyógyszer, nem is azért írtam, csak próbáltam a teljes sztorit leírni. Én is beteg vagyok, már 2 hete és a torkom szinte azóta fáj, a párom már túl van rajta és neki is fájt, szóval szerintem a kisfiunknak is pirosnak kellett hogy legyen. Lehet, hogy rutinos, de így nem tûnik elég alaposnak. Meg sem hallgatja, hogy elmondjam a tüneteket, vagy ez így szokás?
Ha ugy erzed nem alapos a haziorvosod vidd el masik orvoshoz. En mar jartam ugy, hogy a haziorvos szerint semmi baja nem volt a lanyomnak, 1 nap mulva korhazba kerult, mert ful es torokgyulladasa volt.Nem ment le a laza es teljesen kiszaradt, mert annnyira gyulladt volt a torka, hogy nem tudtam sem megetetni sem megitatni. Meg jo, hogy nem vagyok az a fajta aki engedi lerazni magat. De ugye ok is csam emberek es tevedhetnek, igy akar egy apro figyelmetlenseg is lehet es nem latja rendesen.Inkabb 2szer nezze meg egy orvos...esetleg 2 orvos a gyerkocot...
Ha nagyon bizonytalan vagy, szerintem nyugodtan fújhatod neki tantum verdével.
A kérdező hozzászólása: Így is kész van szegénykém, nem akarja bevenni a vitamint sem, a orrszíváskor is mondja, hogy NE-NE. Orr spray-t sem szereti persze. Néha úgy érzem, hogy kínzom szegényt és nem változik a helyzet. És akkor még Tantum Verde-t fújjak neki? Hát, ezért lenne jó, ha a dokiban megbíznék és amit õ mond, azt csinálnánk. A Tantum Verde igazán mire jó?
Torokgyulladasra, inygyulladasra. Van belole ragotabletta is, ha esetleg mar el tudna ragni.
A fiam 14 hós. Egész nyáron vírusos torokkal küzdöttünk. Szinte havonta vittem a dokihoz. Aki persze nem adott rá semmit, csak a Cebion cseppet javasolta. 3 hete hetente lázasodik be. Ilyenkor 1, 5 napig 38, 5 alá semmivel sem tudom levinni a lázát. Elvittem újra a dokihoz, aki csak belenézett a torkába és azt mondta, hogy vírusos, de nem túl piros. Semmit nem ad rá. Folyik a kis orra, tüsszög, stb. Mondtam hallgassa meg a kis mellkasát, de nem tette, mert nem köhög a fiam. Na én elvittem a fül-orr-gégészetre, ahol mondta a dokinõ, hogy vírusos mandulagyulladása van, amire szedjen antibiotikumot. Mert rettentõen piros a torka, és mert ilyen sokat lázasodik. Én dokit fogok cserélni, mert a körzetivel nem vagyok megelégedve.
tantum verdés vagyok Bocsi csak segíteni akartam......honnan tudhattam volna h a kisfiad ennyire tiltakozik mindentõl.akkor én is azt javaslom h vidd el másik dokihoz is, több szem többet lát.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!