Találatok a következő kifejezésre: A dohányzástól a bőr (2 db)

A dohányzástól sötétedhet a bőr?

Kb másfél éve dohányzok, napi fél háromnegyed dobozzal(néha azonban többet is elszívok) és azt vettem észre h sokkal sötétebb lett a b?röm

Legjobb válasz: Biztos nem a dohányzástól! Maximum sárgulhat a bõröd a nikotintól, mondjuk az ujjadon vagy a szád körül.

Biztos nem a dohányzástól! Maximum sárgulhat a bõröd a nikotintól, mondjuk az ujjadon vagy a szád körül.
igen. nézz meg egy 30-40 éve dohányzó embert milyen szürke a böre. a sárgulás is lehet ahogy elöttem írták az újakon, akár a száj körül. de maga bör szürkül, és erösen észrevehetö egy régóta dohányzón hogy dohányzik, nagyon csúnya tud lenni a bör töle.
Persze, aki évtizedek óta dohányzik, annak szürkülhet a bõre (persze közülük se mindenkinek), viszont a kérdezõ másfél éve dohányzik, úgyhogy nem hiszem, hogy neki ettõl sötétebb a bõre.
Nem valószínû. Amúgy én 7 éve dohányzom, de pont olyan fehérbõrû, napon leégõ típus vagyok, mint korábban. Meg nagymamám is dohányzik, de olyan "úri" bõre van, szóval én nem hiszem, hogy ettõl sötétebb lenne. Talán inkább több idõt töltesz napon, na meg minden éveben megnõ az UV sugárzás mértéke, lehet, hogy erre reagál a bõröd.
mivel a borunk lelegzik ugyhogy ez tuti jobb ha abbahagyod meg fog feketedni a borod es mindig cigiszaga lesz
termeszetesen igen sotetedhet persze nagyon karos
ha rágyújtasz a szoliban, akkor tuti :-)))

Mindennapi sminkeléstől és a mindennapi dohányzástól mennyire öregszik a bőr?

Legjobb válasz: én viszonylag sokat sminkelek, de hétvégén nagyon ritkán, ill estére lemosom. kb egy éve dohányzok, igaz nem túl sokat 1 doboz kb 1 hétig bírja, de egyenlõre semmi nem látszik.

én viszonylag sokat sminkelek, de hétvégén nagyon ritkán, ill estére lemosom. kb egy éve dohányzok, igaz nem túl sokat 1 doboz kb 1 hétig bírja, de egyenlõre semmi nem látszik.
Sajnos, majd késõbb fog látszani, amikor elkezd öregedni a bõr, úgy 35 felett.
Szia! A bõr nem felejt, idõvel elõjönnek rajta a korábbi évek negatív hatásai.Ha tudsz, akkor inkább szokj le a dohányzásról, mert nagyon sok problémát okozhat a késõbbiekben.Sminkelésre használ garantáltan gyógynövény és természetes alapú kozmetikumokat, amik még ápolják is a bõrödet.Kerüld a kemikáliákat, kõolajszármazékokat tartalmazókat és akkor nem lesz gond. Sajnos sok neves kozmetikum is tartalmaz káros anyagokat.
A kérdező hozzászólása: Értem! Köszi! Nem kevés alapozót használok egyébként és már megkaptam valakitõl hogy 25 évesen úgy fogok kinézni mint egy 32 éves a sok sminkeléstõl :D
Szia!Ezek szerint szeretsz sminkelni.Kedden lesz egy ingyenes, egész napos szépészeti, kozmetikai pogram Budapesten, ha esetleg ráérsz és érdekel.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!