Találatok a következő kifejezésre: A dieta utan hogyan kell (5 db)

A dieta lejarta utan hogyan kell etkezni? Mire kell ugyelni? Es mert pont 90 napig tart a dieta?

Legjobb válasz: A dieta utan meg 90 napig reggel 11ig csak gyumolcsot fogyaszthatsz. Azutan barmit ehetsz... persze ha nem akarod visszaszedni a leadott kilokat, akkor csak okosan. Es miert 90 napig tart a dieta... talan a kitalaloja meg tudna valaszolni, de szerintem, ha addig nem sikerul semmit lefogynod, vagy egeszsegesebbnek erezni magad, akkor 90 nap utan ne is varj valtozas. Sok sikert!

A dieta utan meg 90 napig reggel 11ig csak gyumolcsot fogyaszthatsz. Azutan barmit ehetsz... persze ha nem akarod visszaszedni a leadott kilokat, akkor csak okosan. Es miert 90 napig tart a dieta... talan a kitalaloja meg tudna valaszolni, de szerintem, ha addig nem sikerul semmit lefogynod, vagy egeszsegesebbnek erezni magad, akkor 90 nap utan ne is varj valtozas. Sok sikert!
A diéta után nyugodtan lehet zabálni cukrot zsírral, fehérjét cukorral, zsírt zsírral! Elvégre ez a 90 nap csak egy szükséges rossz amit a legtöbb akaratgyenge paraszt úgysem tud betartani, folyamatosan félrezabál! Mozogni sem kell természetesen! Azért 90 nap mert ha azt mondanám hogy 3 hónap akkor bele sem kezdenél! Tehát vissza kell térni a jó öreg fehér kenyeres, fornettis, meggyestáskás pizzáscsigás pörköltszaftos somlóis étrendre és figyelni a végeredményt!
Talán azért tart 90 napig mert ennyi idõ alatt a szervezeted rátud állni erre az életmód váltásra illetve diétára.

Napi hány km-t kell lemennem hogy látszódjon rajtam? Nem eszek sokat és 6 után nem eszek! Ma kezdtem a diétát

Legjobb válasz: " Napi hány km-t kell lemennem hogy látszódjon rajtam? " ez a lemennem ,ez mit jelent nálad

" Napi hány km-t kell lemennem hogy látszódjon rajtam? " ez a lemennem , ez mit jelent nálad
naponta 3x tízemeltes panel 10. meletére felfutsz és le is, az elég...
A válaszoló csak arra akart utalni, hogy amit a szobabringád ír, az nem feltétlenül hiteles! Ha rendes bringával megpróbálnád ugyanezt a távot ugyanilyen tempóval letudni, akkor biza rendesen lógna a beled! Valószínûleg motivációs szempontok miatt többet mér, mint ami a valós. Mindenesetre a kérdés nem ez volt, a válasz pedig hogy sokat!!!
A kérdező hozzászólása: szerintem egyszer mérd le te is én csak pár napja csinálom, de te szerintem képes vagy rá fél óra alatt is a 20 km letekerni mivel a bicigli 10x gyorsabban megy mint a sétálás tudom attól is függ hogy mennyivel mész
A kérdező hozzászólása: mindig más a sebesség egyszer 22 sebességel megyek vagy 27, 9 de van amikor 38
A kérdező hozzászólása: mivel a biciglinken digitális mérõ van rajta szóval nem hazudok!gyere el nyugodtan és nézd meg tegnap mondjuk 56 perc alatt tettem meg a 20 kilométert!semmi okom nincs hogy hazudjak akkor miért itrtam volna ki a kérdést?:/
Ja, és azt elfelejtettem beleírni, hogy ha napi 20 km-t gyalogolsz, akkor jönnek a víz meg vérhólyagok a sarkadon, lábujjadon. Mert én hetente van amikor egyszer kátszer 20 km-t megyek, de még a sportcipõben is valahol felhólyagosodik a lábam. Egyedül egy régi bõr cipõmben ami ki lett járva tudom megtenni anélkül, hogy valami baja lenne a lábamnak. Ja, és ez 4 órámba telik. Te meg 50-60 perc alatt. Indulj az olympián.
Azt írod, hogy napi 18-20 km az nálad kb. 1 óra. Na ez hazugság! Számold már ki - ha kitudod - , hogy akkor hány km/órával kellene menned!! Ha 10 perc alatt 1 km-t gyalogolsz, akkor már szinte a futás határán mész. Akkor az 6 km egy óra alatt. Tehát Te a négyszeresével gyalogolsz. Érdekes. Biciklivel nem tudod megtenni. Legalább vedd a fáradtságot és mérd le az út hosszúságát meg az idõt mielõtt ilyen baromságokat írsz.
A kérdező hozzászólása: hát eszek rendesen napi 4 szer keveset és hat után már nem és vacsora után szobabiciglizem 50-60 percet(18-20)kilométert
Milyen diétát? mert olyan nincs ahol alig eszem és este 6 után nem eszek. ez nem diéta csak tudatlanság!
A kérdező hozzászólása: Hát napi olyan 50-60 percet az nálam olyan 18-20 kilométert jelent
Ha jó messzire elmászkálsz az meg látszik rajtad.

A vérvétel után kiderült, hogy magas a foszforom, ezért foszfor szegény diétát kell csinálnom. Mit tanácsoltok mit egyek?

Legjobb válasz: Kétlem, hogy a kajálásodban kellene keresni a bajt inkább érdemes lenne utánanézni az esetleges kiváltó okoknak. Fél perces munkám volt kideríteni ezt: Túl magas foszforszintet (hiperfoszfatémiát) okozhat, vagy azzal összefüggésben lehetnek a következõ állapotok: Vesemûködési zavar Hypoparathyreosis (mellékpajzsmirigy alulmûködése) Hypocalcaemia (abnormálisan alacsony kalciumszint) Diabetikus ketoacidózis (elsõ alkalommal) Foszfátpótlás

Kétlem, hogy a kajálásodban kellene keresni a bajt inkább érdemes lenne utánanézni az esetleges kiváltó okoknak. Fél perces munkám volt kideríteni ezt: Túl magas foszforszintet (hiperfoszfatémiát) okozhat, vagy azzal összefüggésben lehetnek a következõ állapotok: Vesemûködési zavar Hypoparathyreosis (mellékpajzsmirigy alulmûködése) Hypocalcaemia (abnormálisan alacsony kalciumszint) Diabetikus ketoacidózis (elsõ alkalommal) Foszfátpótlás
Akkor már fluoreszkálsz a sötétben? Rohadt jó lehet! Ilyen kell nekem is!


Úgy tudom, hogy a víznapot havonta egyszer a gyümölcsnap után kell beiktatni a diétába. Ez nem gyengíti le nagyon a szervezetet?

Legjobb válasz: A víznap nem gyengíti a szervezetet, hanem kitisztítja, így távoznak a méreganyagok a szervezetbõl. Szerintem ezt minden embernek ajánlatos lenne idõnként beiktatnia, nemcsak azoknak, akik fogyóznak vagy idétáznak.

A víznap nem gyengíti a szervezetet, hanem kitisztítja, így távoznak a méreganyagok a szervezetbõl. Szerintem ezt minden embernek ajánlatos lenne idõnként beiktatnia, nemcsak azoknak, akik fogyóznak vagy idétáznak.
Nekem most volt 2 napja víznapom. Egyáltalán nem volt vészes. El kell terelni a figyelmet.
Én is végigcsináltam már 1víznapot.Nekem az a baj, hogy ez gyüminap után van, amikor is már olyan éhes vagyok, mint 1farkas.Nekem szörnyû élmény volt, irtó rosszúl voltam és kétszer is meggondolom belevágjak-e a következõbe?!
Egyáltalán nem gyengít le!Arra gondolj, hogy 2 hétig is kilehet bírni kaja nélkül.Ha eleget iszol, és nem a kaja körül forog az agyad, minden nehézség nélkül végig lehet csinálni.Hinni és inni kell, és az eredmény nem marad el!

Terhességi cukor szülés után mikor áll vissza? 6 hetes diétát kell tartanom még szülés után, mit jelent, hogy fokozatosan kell visszaállni a régi étrendre?

MIkor ehetek cukrosat,vagy több ch-t? Leírnátok a tapasztalatotokat? Én másnap mértem szülés után reggel, (cukros teával itattak 2 napig, fehér zsömlét adtak reggelire) és utána még mindig 7,3 volt. Most tartom a diétát, persze így jó az eredményem.

Legjobb válasz: ha azt mondták 6 hét, akkor annyi. Nekem utána már semmi gondom nem volt, szülés után pár nappal. Próbálgasd. mérjed, ha eszel vmi cukrosabbat.

ha azt mondták 6 hét, akkor annyi. Nekem utána már semmi gondom nem volt, szülés után pár nappal. Próbálgasd. mérjed, ha eszel vmi cukrosabbat.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!