Találatok a következő kifejezésre: A dieta utan (109 db)

Létezik olyan diéta, amivel lefogyhatok 8 kg-t úgy, hogy nem éhezem, zsírból fogyok (testmozgás diéta mellett) és a diéta után nem szedem vissza a leadott kilókat?

Legjobb válasz: Bármilyen diétát végzel, ha utána elkezdesz zabálni, visszahízod a leadott kilókat. Éhezni nem kell, sõt nem is szabad.

Bármilyen diétát végzel, ha utána elkezdesz zabálni, visszahízod a leadott kilókat. Éhezni nem kell, sõt nem is szabad.
A diéta nem kúraszerû dolog. Azt a fogyás után is fenn kell tudni tartani, illetve nem azt a mennyiséget, hanem a súlytartó mennyiséget, ami addigra újratervezést igényel. Azok szedik vissza a zsírt, akik kúraszerûen akarnak fogyni. Az õ agyuk annyira primitív, hogy nem fogja fel, hogy az adott testsúlyuk annak a kajamennyiségnek az eredménye amit nap mint nap megesznek. Ha a kúra után megint annyit esznek, mint régen, akkor pont olyan súlyosak lesznek tõle...

Sovány lisztérzékenyek, ti meghíztatok a diéta után?

Mennyi id?vel a diéta kezdete után híztatok meg?

Legjobb válasz: Én nem lisztérzékeny vagyok, csak velük dolgozom. Elõször is: amíg nem biztos a diagnózis, nem szabad elkezdeni a diétát. Változó, ki mennyire és mennyi idõ után hízik a diétával, attól függ, hány éves, milyen tünetei vannak, milyen állapotban vannak a bélbolyhok, stb, stb.

Én nem lisztérzékeny vagyok, csak velük dolgozom. Elõször is: amíg nem biztos a diagnózis, nem szabad elkezdeni a diétát. Változó, ki mennyire és mennyi idõ után hízik a diétával, attól függ, hány éves, milyen tünetei vannak, milyen állapotban vannak a bélbolyhok, stb, stb.
Ha édesanyámnál diagnosztizálták a lisztérzékenységet, akkor aggódhatok? Az elõzõ hozzászólótól kérdezném?
Én 19 éves vagyok, 2 éve derült ki a betegségem, de a tünetek már sokkal elõtte megvoltak. Azt hittük, azért vagyok sovány, de nem. Visszahíztam azt a 2kg-t, amit lefogytam elõtte, ez dekával se több azóta sem. Kiderült, hogy ez örökletes dolog nálam. 170cm vagyok és max. 50kg
nekem nemrég derült ki hogy iesztérzékeny vagyok, egybõl ezvolt a gyanú, szóval nekem nemvolt fogyás a tüneteim között, épp ellenkezõleg amióta tartom a gluténmentes diétát azóta fogytam 2kg-ot(kb 3hét alatt)


LEVEL diétások! A diéta után nem jöttek vissza rátok a leadott kilók? Én ez miatt nem merem elkezdeni.

Legjobb válasz: Kamatostól visszajönnek a leadott kilók. Ez minden más módszerre igaz és tapasztalat. Életmód váltás kell az ideális súly megtartásához......, lehetõleg mozgással.

Kamatostól visszajönnek a leadott kilók. Ez minden más módszerre igaz és tapasztalat. Életmód váltás kell az ideális súly megtartásához......, lehetõleg mozgással.
dehogynem
Nekem is terhességi diabéteszem van és a magzatvizem teljesen normális.
Én eddig azt sem tudtam, hogy a magasabb cukortól több lehet a magzatvíz! Ez tényleg így van? Nekem is magasabb, diétáznom is kell, de a magzatvíz az mindig is rendben volt!
Ilyet még nem hallottam, hogy a magas vércukorszint miatt lett több a magzatvíz. Szerintem a kettõ egyáltalán nem függ össze.
A kérdező hozzászólása: Nem beszélek hülyeséget, az orvosom mondta és a neten is olvastam, hogy a kicsivel több magzatvíz lehet a magasabb vércukor szinttõl is.Gondolom a vese mûködését befolyásolja a magas vércukor szint, az pedig kihat a magzatvízre.
Elsõ vagyok! Én nem arra céloztam, hogy hülyeséget beszélsz, csak hogy én nem hallottam még ezt. Belinkelhetnél olyan oldalt, ahol ezt találtad! Köszi!
A kérdező hozzászólása: www.hazipatika.com/articles/A_magzatvíz_ultrahangos_diagnozisa?aid=20010625112615-64k-

A dieta lejarta utan hogyan kell etkezni? Mire kell ugyelni? Es mert pont 90 napig tart a dieta?

Legjobb válasz: A dieta utan meg 90 napig reggel 11ig csak gyumolcsot fogyaszthatsz. Azutan barmit ehetsz... persze ha nem akarod visszaszedni a leadott kilokat, akkor csak okosan. Es miert 90 napig tart a dieta... talan a kitalaloja meg tudna valaszolni, de szerintem, ha addig nem sikerul semmit lefogynod, vagy egeszsegesebbnek erezni magad, akkor 90 nap utan ne is varj valtozas. Sok sikert!

A dieta utan meg 90 napig reggel 11ig csak gyumolcsot fogyaszthatsz. Azutan barmit ehetsz... persze ha nem akarod visszaszedni a leadott kilokat, akkor csak okosan. Es miert 90 napig tart a dieta... talan a kitalaloja meg tudna valaszolni, de szerintem, ha addig nem sikerul semmit lefogynod, vagy egeszsegesebbnek erezni magad, akkor 90 nap utan ne is varj valtozas. Sok sikert!
A diéta után nyugodtan lehet zabálni cukrot zsírral, fehérjét cukorral, zsírt zsírral! Elvégre ez a 90 nap csak egy szükséges rossz amit a legtöbb akaratgyenge paraszt úgysem tud betartani, folyamatosan félrezabál! Mozogni sem kell természetesen! Azért 90 nap mert ha azt mondanám hogy 3 hónap akkor bele sem kezdenél! Tehát vissza kell térni a jó öreg fehér kenyeres, fornettis, meggyestáskás pizzáscsigás pörköltszaftos somlóis étrendre és figyelni a végeredményt!
Talán azért tart 90 napig mert ennyi idõ alatt a szervezeted rátud állni erre az életmód váltásra illetve diétára.

A 90 nap után nem tartottam be a reggeli gyümölcsevést, hanem rendesen reggeliztem. Újrakezdhetem a diétát?

Akkor 65kg voltam, most 68kg vagyok.

Legjobb válasz: Sajnálatos, hogy nem tartottad be, de újra kezdheted, amennyiben már eltelt pár hónap a diéta befejezése óta. Amennyiben csak 1-2 hétrõl van szó, akkor meg nyugodtan váltsd át mostani reggelidet a gyümire. S persze azt se gfeledd, hogy a fogyókúráknak nem csak az a lényegük, hogy leadjuk a kilóinkat, hanem, hogy ráébresszenek nem ehetünk emg bármit, tehát diéta után is kell figyelni az étkezésre, nem szabad annyit enni, mint diéta elõtt. Bármilyen csoda diétát is csinált az ember, ha a késõbbiekben nem figyel az étkezésre ugyanúgy visszajöhetnek a kilók.

Sajnálatos, hogy nem tartottad be, de újra kezdheted, amennyiben már eltelt pár hónap a diéta befejezése óta. Amennyiben csak 1-2 hétrõl van szó, akkor meg nyugodtan váltsd át mostani reggelidet a gyümire. S persze azt se gfeledd, hogy a fogyókúráknak nem csak az a lényegük, hogy leadjuk a kilóinkat, hanem, hogy ráébresszenek nem ehetünk emg bármit, tehát diéta után is kell figyelni az étkezésre, nem szabad annyit enni, mint diéta elõtt. Bármilyen csoda diétát is csinált az ember, ha a késõbbiekben nem figyel az étkezésre ugyanúgy visszajöhetnek a kilók.
En sem tartottam be a gyumolcs a maradek 3 honapra szabalyt.En is visszahiztam par kg-t. Junius kozepen fejeztem be a dietat es kb. 1 honapig voltam kepes gyumolcsot enni reggelire. Nagyon nehez barmennyire is nagyon egeszseges allandoan gyumolcsot enni. En eljutottam arra a gondolatra, hogy inkabb kover maradok. Nem tudok tobb gyumolcsot megenni. Most azt tervezem, hogy igy kozel 3 honap tavlataban kepes vagyok ujra beallni es enni a normalis reggeli helyett gyumolcsot. Sok sikert, kitartast kivanok!

Egy 180 grammos diéta elvégzése után (1 hét) milyen adatok számítanak jó eredménynek? Utána vehetem "lazábbra" egy kicsit a diétát?

Legjobb válasz: Ha terhességi cukorbetegség miatt kell diétáznod, auzt végig ugyanúgy be kell tartani. Nekem a 200 grammos diétát kell csinálni a terhesség végéig, 3 hetente vizsgálat. Amikor elkezdtem rá 2 hétre volt a 3 pontos vérvételes , meg a 24 órás vizeletgyûjtéses vizsgálat. Szerencsére nem volt maga sem az éhgyomri sem az 21 órásak, a vizeletben sem volt semm aceton, sem cukor. Szoktam itthon is mérni 1x 1 nap valamelyik étkezés után. Jövõ héten megyek megint kontrollra. 32 hetes

Ha terhességi cukorbetegség miatt kell diétáznod, auzt végig ugyanúgy be kell tartani. Nekem a 200 grammos diétát kell csinálni a terhesség végéig, 3 hetente vizsgálat. Amikor elkezdtem rá 2 hétre volt a 3 pontos vérvételes , meg a 24 órás vizeletgyûjtéses vizsgálat. Szerencsére nem volt maga sem az éhgyomri sem az 21 órásak, a vizeletben sem volt semm aceton, sem cukor. Szoktam itthon is mérni 1x 1 nap valamelyik étkezés után. Jövõ héten megyek megint kontrollra. 32 hetes
szia! én pont ma voltam a dokinál, megnézte mit ettem az elmúlt 1 hétben:-) (Pont 1 hete kezdtem a diétát...)Nem mértem semmit, csak felírtam mikor mit ettem. Azt mondta, hogy legalább a kenyeret, tésztát, krumplit, rizst méregessem és késobb majd már ránézésre is fog menni.
A kérdező hozzászólása: A "másodiknak" : Hát igen, 9-kor már alszom, fõleg mióta várjuk manókát, próbálok fél órákkal játszani (azt mondta a dietetikus, hogy az még nem gáz), meg az õszintét megvallva, nem zabálnám én a csokit, de egy héten egyszer valami annyira jól esne, kaja után: egy szelet süti, vagy egy csoki, vagy valami... Az már marhára kínoz... És ja: akkor kell enni mikor nem szeretnék, és akkor nem lehet, mikor már pinduri is szétrugdos, olyan éhes vagyok.. :) Eszméletlen!
Úgy emlékszem 7 alatti értékek a jók. Nem olyan nehéz betartani, én csak a terhességem utolsó 2 hetében "lazítottam", amikor a túrós tészta után is csak 4.2 volt a cukrom. Kitartás! Kell a diéta, jobb a picinek és te sem hízol annyit.
A kérdező hozzászólása: Hûha, köszönöm a gyors válaszokat! Holnap esedékes a mérésem, otthon végzem majd a mérést. Természetesen én sem gondoltam visszatérni a régi kerékvágásba, de reméltem, hogy nem kell annyira ezeket a fránya grammokat mérni. Attól nem lehet eltekinteni???? Mert maga a diéta nem szörnyû, csak ez a számolgatás...
Számomra a számolgatás a legmacerásebb, meg az hogy este 9-kor is enni kell. Állandóan azt nézni az üzletben, hogy van-e benne konkrétan cukor. (olyanban is van amiben nem gondoltam eddig, hogy van) Én rizst, tésztát inkább nem is eszek köretnek, mert annyira keveset lehet, hogy az már szinte kínzás. Marad a krummpli. Meg ez az "ennem kell, de nem vagyok éhes, vagy éhes vagyok, de akkor épen nem ehetek" nagyon rossz. második voltam
A kérdező hozzászólása: Köszi... Ez is valami megoldás! :)

A Level diéta abbahagyása után nagyon könnyen vissza lehet hízni azt ami lement rólunk a diéta során?

Vagy ha utána bizonyos mennyiségű és kalóriatartalmú ételeket eszünk majd szépen fokozatosan állunk vissza szintén egy bizonyos fokig akkor nem lehet baj ugye? ( mivel úgymond "hirtelen fogyásról" van szó a mellekből ugye nem fog olyan brutális mennyiségű zsír lemenni csak egy kevés ugye? vagy ezt a level diétát is lehet olyan típusú fogyásra szabni amilyen kell nekünk ?)

Legjobb válasz: Az ilyen gyors diétákat nagy ívben el kell kerülni. Fogyásnál egyébként mindenhonnan megy. Mellbõl is.

Az ilyen gyors diétákat nagy ívben el kell kerülni. Fogyásnál egyébként mindenhonnan megy. Mellbõl is.
A kérdező hozzászólása: Azt tudom hogy mindenhonnan megy csak azt nem tudom hogy mennyi mehet le egy ilyen kaliberû diétánál.

Aki terhességi cukorbetegség miatt diétázott, mikor hagyta abba? Szülés előtt már kezdett normálisan étkezni, vagy szülés után állt vissza vagy akkor is tartotta a diétát?

Jöv?hétre vagyok kiírva és biztos meg is lesz a baba mert a dokim megindítja ha nem indul meg, a kiírt id?pont után pár nappal. Már nagyon nehezen bírom a diétát. Ugye szülés után visszaáll a cukrom?

Legjobb válasz: Szia! Hát ajánlanám neked,hogy a szülés után még tartsd a diétát,mert nem mindenkinek alakul vissza a cukra.Nekem sajna az elsõ terhességem után megmaradt,a 4.-kel már inzulinoztam magam és most is kell böködnöm,sajnos!:(((

Szia! Hát ajánlanám neked, hogy a szülés után még tartsd a diétát, mert nem mindenkinek alakul vissza a cukra.Nekem sajna az elsõ terhességem után megmaradt, a 4.-kel már inzulinoztam magam és most is kell böködnöm, sajnos!:(((
Gratulálunk!!! :)
Kolléganõmnek megmaradt a szülés után is, és még mindig diétáznia kell. 4 hónapja szült.
Én szülés után még kb 5 napig diétáztam, aztán áttértem a rendes kajálásra, de közben próbaszerûen ellenõrizgettem a vcszintet, mindig rendben volt. Kb 5 héttel szülés után csináltam otthon egy terhelésest és az is renbe. Én volt, azóta is minden okés :) Most készülünk 2. babára, álítólag 40 % esély van rá, hogy kiújul :(
A kérdező hozzászólása: Sziasztok. Gondoltam írok. Október elsején megszületett a babám. Szerencsére a cukrom normális! :) Gondoltam megosztom, hátha más is olvassa majd.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Nagyon jól esett amit írtál! Bízom benne hogy visszaáll a cukrom, és persze azért ha így lesz, oda fogok figyelni az étkezésre. Bár nem vagyok se elhízva, és nem étkeztem ezelõtt nagyon gázosan, talán annyin változtatok hogy többször eszek keveset, nem pedig reggeli-ebéd-vacsi(már amikor) Szép estét kívánok!
Szia! Elsõ vagyok.Remélem vissza fog állni a cukrod, szurkolok neked és a többi cukros kismamának is, mert ezt tartani a gyerekek mellett nagyon nehéz és fárasztó is!Ha tudsz majd egy ellenõrzõ vizsgálatot csináltass és legalább megnyugszol, hogy minden rendben van.Sajnos azért leirom neked, hogy a cukorbetegség nem csak örökölhetõ, hanem egy virusos fertõzés, súlyos mûtét, de akár egy mandulagyulladás is elõidézheti, fiatalnál idõsnél egyaránt.És a helytelen, össze-vissza evés még jobban rásegithet.Ezért fontod, hogy napjában többször egyen valaki, ne csak egyszer és akkor jól megtömi a pocakját. Mégegyszer sok szerencsét és sok boldogságot neked, nektek!:) )))
A kérdező hozzászólása: :( :(
A kérdező hozzászólása: Úhh. :S Remélem hogy vissza fog állni! Soha nem volt vele gondom, és a családban sem volt cukorbetegség. :( Köszönöm a válaszod.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm/jük! :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!